418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gabhess #373531 Győzelem/Csaták: 19 (49) (38.8%) -
yammael #373530 Nem igazán hiszek az összeesküvés elméletekben, de van valami ami piszkosul zavar mostanában az IM missziókkal kapcsolatban..
Kb. 3 hete próbálom megcsinálni a T-55A LT utolsó küldetését (7000 spot), de ez idő alatt Prohorovkára sikerült 3x, Malinovkára pedig
2x bekerülnöm... Váltogatom a szervereket, semmi sem változik. Persze biztosan össze lehet szedni ennyi spotot illetve sebzést más
pályákon is ,de mivel nem vagyok nagy light fan máshol elég reménytelen összehoznom ezt.
Asszem lassan én is feladom.. -
Gabhess #373529 100% egyetértek..:) 

-
Kotomicuki #373528 Tehát, ez sem bizonyíték arra, hogy a wg figyeli a játékost és a script-be foglaltak szerint megváltoztatja körülötte a változókat a saját kénye-kedve szerint. Ebből arra is lehet következtetni, hogy semmilyen más szemszögből nem képes kategorizálni a játékosait a wg, csak a wr-jük alapján...
Most már csak azt szeretném tudni, hogy ez (és a hozzá kapcsolódó "konteó"-k) miért csak azokban a "játékokban" fordulhat(nak) elő, ahol anyagi érdeke fűződik a kiadónak a játékosok folyamatos megtartásához lenyúlásához.
(irónia) -
Angelus1991ster #373527 T-55A-t fel is adtam XD csak a garázshelyes missziókért játszok, ha játszok.
Viszont ha a missziót könnyítik, akkor sanszos, hogy a garázshely jutalmat kicserélhetik más jutalomra, ami nem lenne jó.
T-55A csak a T-54 kinézete miatt és a legénységfejlesztés miatt"vonzó" tank. -
Rammsch31n #373526 Inkább hozzanak új IM tankokat -.-"...
én is fél évet szenvedtem 2 utolsó küldivel a T55A-ért...még is meg lett. :) -
Helyes, tegyék csak könnyebbé. A kinézetén kívül egyébként nem nagy durranás az a tank, alig mentem vele pár csatát mióta megvan. -
András77 #373524 AZ MT7 3 arty küldetés engem konkrétan 4-5 hónappal visszavetett. Ennyi idő kellett, mire meglett és akkor is másodlagos nélkül csak. Igaz utána a t34/100-al elég könnyen sikerült másodlagossal.
Ez a küldetés vagy sikerül valakinek mocskos nagy szerencsével vagy szív vele rengeteg ideig. Szerintem már rég meglenne a t55a, ha nincs az a küldetés, mert ott feladtam lélekben is.
Az új szerintem pont elég nehéz, kell hozzá egy gyors med, lehetőleg táras, de végül is 1 artyt bármelyik ki tud szedni.
Nevetséges, hogy ilyen qrva sokáig tartott nekik rájönni, mennyire mocskos nehéz az a küldetés. -
walert #373523 Nem. Ezt az ostobaságot most hallom először. Akkor +1 indok, hogy miért ne hibáztassuk a WG-t azzal, hogy a gyengéknek kedvez a prok szivatására.
Ilyen eszméletlen hülyeségeket ritkán olvasok. You made my day
-
Angelus1991ster #373522
T55-A
MT-12
Main task:
previous: Set at least 2 enemy vehicles on fire (or 2 times to the same vehicle)
new: Set an enemy vehicle of your tier or higher on fire
MT-7
Main task:
previous: Destroy at least 3 enemy SPG’s
new: Destroy 1 enemy SPG or more spotted by you
További IM /Egyéni személyes misszió/ változások!
https://thearmoredpatrol.com/2016/04/24/changes-to-personal-missions-in-9-15/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.24. 15:57:04 -
Hü de béna mondatkezdések,bocsi...
-
Ugye azt tudod hogy egy bizonyos szint felett (játéktudás) nem tud szopatni a RNG ?
Ha ezt a szintet eléred,átlátod a saját helyzetedet,és ennek megfelelően helyezkedsz. -
Ugye azt tudod hogy lövés után a 15 méternél közelebbi tereptárgyak eltűnnek?
Tehát bokor mögött csak akkor lőhetsz ha spotoltak neked,(látótávolságon kívül vagy),vagy hátratolatsz,amíg a bokor nem lesz átlátszó. Ekkor nem veszik el az álcád. -
AryanW0lf #373518 Oké, köszönöm -
vasasgabri #373517 Minden kártyának kérni fogja a kódját addig amíg nem fedezi az összeget. -
AryanW0lf #373516 És ha mondjuk 40.000 Ft-t akarok költeni akkor ugye legalább 3 kártya kell de akkor milyen kódot kell használni hogy egybe le tudjam vásárolni?
Vagy először a paysafecard oldalán kell aktiválni és utána kapok egy kódot ami mindig ugyanaz és ezt kell beírni a WoT oldalán? -
walert #373515 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én tehetek róla, mert én tettem oda
-
walert #373514 Ne, próbáld ki ?
-
Angelus1991ster #373513 KONTEÓ!!! XD -
És arról is a WG tehet? 
-
Gabhess #373511 Megfogadom a dolgot köszi..:) -
Dobj egy replalyt,az esetről,azt majd megszakértik itt a mesterek.
Nekem is van pát td-m,de nem szoktak ilyen gondjaim lenni,kivéve mikor megállok a mezö közepén puttyogtatni
-
vasasgabri #373509 1.Meg veszed a kijelölt üzletekben.
2.Prémium shopban kiválasztod amit venni szeretnél, azon belül a psc vásárlás módot,majd be írod a kártya kódját és fizetés.
3.Ha marad rajta pénz azt összevonhatod a következő vásárlással.
-
walert #373508 Én már tapasztaltam olyat, hogy azok a tankjaim voltak szopóágon, amik elsődlegesként voltak kiválasztva
-
Angelus1991ster #373507 Goldspam miatt jelenteni jó nagy baromság, játék része ( Turánnál jól jön a 160-as átütésű gold lőszer), mint a fostos 'superweapon' arty. Utóbbinak újragondolásához hány év kell?
Ha már "jelentget" az ember csata közben, akkor már a szaros bot-izéket. Rendszerint látom, hogy ostoba fogyatékos módon használják a tankot. T7-es csatában vérvörös IS-1 és KV-3-ak döglenek meg legelsőnek. "Térlátásuk" nincsen, reakcióidejük is túró.
-
AryanW0lf #373506 Tudnál róla írni hogy működik? -
A TD-k általában a csapattársaik által felderített ellenfeleket lövik, míg ők a bokor mögött kuksolnak pl. Mivel ő a rádióján kapja az infót a többiektől, messzebb van tőled ilyen esetekben, minthogy te azt simán látnád.
Ugyanakkor a legtöbb td nagyobb álcaértékekkel rendelkezik, pl. az alakjukból is kifolyólag.
Az, hogy ha téged meglátnak td-vel az sok mindentől lehet; a játékstílusodtól, a pályán (illetve az álcázott helyekbe) való helyezkedésedtől, a legénység álcaképességétől, a jármű álcaképességétől... -
walert #373504 A WR az a win rate (win ráta) a győzelmi %-od, éppen amiről beszélsz. Én is csak élvezetből játszok elég régen. Ha van szopóág, igazából a játékosok nagy része aznap nem játszik, meg másnap sem, azon megfontolás végett, hogy az RNG, mint ezt okozója időben periódikusan fordul. De nem fog, csak ha talán 3 hétig nem játszol és utána is másnap visszaáll. Ilyenkor szokott beállni a szopóága hetekre, mert a játékos nem megy csak pár kört egy nap. De a MM továbbra is szivatja. Tudni kell azt, hogy ezt nem az időbeli RNG változás okozza, hanem a MM, mint „szabályozó rendszer” belenyúl a tanklistába és az RNG-be külön, úgy hogy megdobja 25%-al akár a tank numerikus értékeit (pen, dmg, szórás)
Ilyenkor azt kell csinálni. Én, azt csinálom, hogy prém tankokkal megyek, mert ha az veszít is több kreditet kapok, mintha ágat húznék és a szopóág elmegy pár napon belül, mert kijátszom. De, ez csak én vagyok, lehet máshogy jobb
-
vasasgabri #373503 Igen nagyon egyszerű és biztonságos. -
AryanW0lf #373502 Valaki már vásárolt paysafecardal? -
Gabhess #373501 Meglesz..:) ( nem tudom mi az WR és hol található, csak a napi győzelem és vesztes csata statját szoktam figyelni )
Utoljára szerkesztette: Gabhess, 2016.04.24. 13:55:00 -
walert #373500 Nem mondom, hogy nem tudom megérteni azt a réteget, akik más játékos szegmenset szidnak úgymond, amiatt mert a MM elvesz tőlük valamit és nekik adja és itt most, nem azokra célzok, akik összevissza rohangálnak és amiatt kapsz ki, hanem a MM oldaláról való belenyúlás végett 
Mindenki számára evidens, hogy amikor egy WoT-os társaságba kerül az ember, mely törbbnyire egy klán, előtérbe kerül a stat és sajnos ezek alapján egymást bekategorizálják a tinik. Sajnos ez a társaságban való játék velejárója. Ilyenkor ugye a legtöbbje javítani akar a statján. A piros narancs akar lenni, de ha pro vagy, akkor is überpro akarsz lenni, hisz a klánod a wn8 alapján szelektált és 2k-sok közt nem nagy kunszt 2k-nak lenni és te is jobb akarsz lenni. Megnézel sok videot kukibébitől meg Orcitól és kezdődik a versengés goldspammal és pótkajával az OP tankodban már 4k-s köröket kell menned, hogy 3000 wn8 legyék 3k csata múlva, már ki is van számolva. Ez három napig talán sikerül is, de aztán a MM kompenzál, mert neked 2k a normál statod és akkor jönnek a „nyomorékok” és „szorultatok volna mamátokba” stílusú visszaköszönések a kikapcsolt chatben, mert ammorackot kapsz, állandóan gyújtanak zsinórban és mellé megy a rengeteg gold skuló és a narancs pisti hogy lött át snapshootból, amikor én beszűkültem és pontosabb vagyok és mellé már másodszor ? Ahha, a WG a pirosakat támogatja. Pedig nem ! Csak pistike most is 600 wn8-al játszik és vagy aimbotozik vagy az RNG ezt az egy lövést adta be egész csata alatt neki, mert a MM úgy van megírva hogy kompenzáljon.
Ok. Gyakorlatilag azt akarom csupán mondani, hogy a MM szabadalom, legalábbis ami le van írva, az mindenkit kedvezőtlenebb helyzetbe hoz, aki fejlődni akar, függetlenül a játékos képességétől.
-
asolyom #373499 Továbbra is nagyon érdekelne, hogy a TD-k hogy lőnek úgy, hogy nem spottolódnak fel! Én ha TD-vel lövök tuti, hogy meglátnak. -
stalkeer #373498 Lehet igazság amit írsz.Én nem rég kezdtem újra 2 év kihagyás után.Én azt vettem észre,lehet csak nálam van így,hogy mindig van egy tank,amivel nem akar engedni duplázni.Akár mit csinálok,ha topp-ba tesz be,akkor a kisebbek hullanak mint a legyek,ha az aljára tesz be,akkor meg a topp havyk általában a leghülyébbek a csapatban.Ezért ,ha valamivel 2-3 party után sem tudok duplázni azt nem is erőltetem. -
walert #373497 Ok, hát először is, ezt nem „én” mondom. Itt nem a szubjektív véleményemet írom le, hanem értelmezem, amit a MM szabadalom leír. Nem hiszem, hogy egy160 i.q-snak kellene az überprok számára megvilágítani, hogy nem az 50%, mint referencia érték alapján számol a MM, hanem a játékos egyedi WR-e alapján, ami már alapból más egy kék és egy narancs számára. Így teljesen másképp hangzanak a sorok. 
Másodszor, amit leírtam, az nem azt jelenti, hogy semmiképpen sem léphetsz túl a határaidon, hanem hogy a MM ezt akadályozni igyekszik. Ha te pro platoonban mész goldspammel folyamatosan, egy idő után beáll a WR-ed magasabb numerikus értékre és a MM már ez alapján számol
Nézzük a tényeket, amelyben minden játékos szegmens egyetért. Vannak olyan tankok, amiket alig látsz top tierként. Ott van a Type 59-em a mod1-em. Én alig voltam E 75-el top tier talán kétszer. Viszont FCM-el elég gyakran az vagyok. Láthatod a leírásban, hogy a MM számolja a tankokat is. Egy adott tank WR-jét is bekalkulálja és úgy szedi össze a MM-re a tankokat, tehát ez egyértelműen beigazolódott, hisz számtalanszor olvastam itt, miszerint bizonyos tankok nem mennek top-nak másokat meg az alsó listára dob be.
Harmadrészt pedig igazából, ez az elemzés azoknak egy válasz, akik a gyenge játékosokra mutogatnak és a fórumokon rajtuk verik le verbálisan a WG szériát, mintha a javukra vennének el tőlük killt, pedig ez nem így van. Ugyan nincs okom a gyengéket megvédeni, mert én nem tartozok közéjük, de tudni kell, hogy a MM ezen leírás, mint szabadalom alapján ugyanúgy kedvezőtlenebb helyzetbe állít mindenkit.
-
Userx2 #373496 Ha az ember odafigyel egy kicsit, vagy elég motivációt talál, pl legénységképzés stb. lehetünk jobbak. 1000 csatásoszlopomat nézd. Ebben grind, dupla boostok, minden volt. Be ne meséĺd már a népnek az MM korlátokat szab nekünk. Butaság. A fejlődés lehetősége mindenkinek adott.
-
walert #373495 Nyugodt lehetsz a MM kompenzál. Nem csippantsa, ha ki akarsz törni a korlátaidból és jobb akarsz lenni. Lásd előző hozzászólásomat. Játsz csak élvezetből. Ne nézd wr-t csak játszál.
-
Pares #373494 Az, hogy nem voltunk elegen. Legalább 8 ember kellett volna, meg is voltunk, de a csapatba csak 7-en jöttek... -
walert #373493 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://forum-console.worldoftanks.com/index.php?/topic/20198-matchmaking-mechanism-explained/ "According to another aspect, the matchmaking server may store a win/loss percentage for each user (or vehicle) at a given battle level. As the player's win/loss ratio decreases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the lower end of the allowable range, whereas as the player's win/loss ration increases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the upper end of the allowable range. Thus, when a player has been repeatedly put into too many difficult battles, the balancing is done in favor of easier battle sessions, thereby encouraging the player by providing an easier game environment. Similarly, when the player has been repeatedly put into too many easy battles, the balancing is done in favor of harder battle sessions, thereby keeping the player challenged instead of letting the player become bored with easy games."
Most jobban át is olvasom az idézetet. Elvileg az elején azt írja, hogy a játékos WR-jét tárolja a szerver és ha az növekszik, akkor fogja nehezebb csatákba dobni. Gondolom a tanklistán bottom felé és vagy nehezít még rajta amit tud. Viszont, amikor csökken a WR-je saját magához képest, akkor fogja felülre dobni a tanklistán top tierhez közel.
Ok, hát először is amiket urbanlegendsként félreértelmeztek sokan, az az hogy a játékos WR-jét, mint referenciát, viszonyítási alapot az 50%-ra értették és így úgy hatna, hogy az összes kéket szívat, míg a narancsnak kedvez, pedig fenéket ! Minden játékos egyedi WR-jéhez viszonyítja. A narancsnak a WR-je pl 46%, akkor ha ezek után ugyanúgy 800 wn8-al megy nem fog kedvezni neki, mert nincsen változás saját magához képest, ellenben ha fejlődni akar és felmegy 1400 wn8-ra pár nap alatt, akkor a saját WR-je megnő és a MM ezt észlelte vesztes szériába dobja illetve a tankbesoroláson kedvezőtlen helyzetbe, feldobja anagyokhoz.
Ugyanez a helyzet, amikor a pro is überpro akar lenni és megnézve X db 5000-es kört javít magát, pár nap múlva azt is szívatni fogja az előbb leírt módon, mert az MM kompenzál, ellenben ha ugyanolyan szinten játszik semmi sem történik, sőt ha egy depis szériát csinál és a saját WR-e alá teljesít, ugyanúgy kedvezőbb MM-eket fog kapni.
Összefoglalva : Ha ki akarsz törni a saját korlátaidból és javítani akarsz a MM szívatni fog, míg ha rontasz magadhoz képest, akkor színárnyalattól függetlenül segít helyreállni, mert a saját WR-edhez mér, oda kategorizál be. Eszerint a WoT sztereotíp és adott tudásba rak téged és ha kitörnél, azt nem engedi. Konkúzió : Nem érdemes goldozni, mert úgyis szívatás lesz a vége illetve agyatlanul érdemes játszani, mert úgysem fogsz tudni kitörni abból ahol vagy
-
Pares #373492 Én sajnos ma nem tudok jönni, 8-körül nem leszek gépközelben... Tegnap jó lett volna... Talán majd ha lesz később, 10 körül, arra tudok menni.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.04.24. 12:35:53