World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg olyan is van, hogy ha elvileg két lövés kéne a tankba, mert mondjuk 500 hpja van és te átlagban sebzel 250et, de mindig marad neki vagy 1 hpja vagy ilyen 100 alatt....
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondhattam volna más példát is,azon még jobban kiakadtál volna<#eplus2>#eplus2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mindenkinek más az értékrendje.
A wot -ban is.
<#ravasz1>#ravasz1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ezek akkor g.ci dolgok, amikor az idő szorongat és nem lehet kiszedni az ellent vagy az eltűnik a sikertelen lövés után és ottmarad az ember hátában folyamatos fenyegetésnek, nem lehet nyugodtan tovább haladni.
Biztos nálam is megtörténik, hogy nem tudnak kiszedni, de amikor záporozik rám az áldás, nem szoktam még a sebzés listát is böngészni. 1:1 esetében feltűnőek ezek a dolgok és tényleg sokkal jobban teszi mindenki, ha felkészül erre, mert gyakoribb, mint hinné az ember.
Ennyi az egész történet, aztán, hogy direkt manipuláció vagy a véletlen varázsa, hogy kritikus helyzetekben ilyen gyakran előjön a jelenség, azt nem lehet megmagyarázni, mert az RNG-re bármit rá lehet kenni.
Most volt pont egy olyan esetem, hogy ráraktam az autoaimet a brit fv prém tankra, le volt láncolva, de nagyobb távolságra volt. kv85 stock ágyú. 3 lövésem, mind bevitte úgy, hogy kibújtam a szikla mögül és megvártam a teljes becélzást, lő és gyorsan vissza. Mondtam is magamban, most jön a végső lövés, ugyanaz a taktika, még mindig le van láncolva, ki, céloz, lő és lepattan, hmm, újra, ki, céloz, lő és lepattan megint. A kis hp tankot is ki lehet szedni persze, így is lett egy csapattársam kilőtte miután én kétszer lepattanót lőttem.
Ha nem lett volna ennyire szorongatott helyzet, akkor nem autoaim-el lövök, hanem kézzel célzok, de egyrészt 3 lövés már bement ugyanezzel a módszerrel, másrészt 2 arty volt meg az fv is oda volt szűkülve, nem volt egyszerűen arra idő, hogy kimenjek és kézzel célozzak máshova, túl sokat lettem volna kint.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.28. 00:17:57
Képzeld vettem valódi pénzért pixel tankokat is<#ravasz1>#ravasz1>
Sót mondok rosszabbat,V-power racinget tankolok,már évek óta<#beka3>#beka3>,gondolom ezért is az én k...anyámat<#hawaii>#hawaii>
" és gyakori " - Ez már nem. Mindenkinek az marad meg, amikor pattintják az utolsó kivégzőlövését, nem az, amikor bemegy, és kiüti a célt. A negatív példára persze hogy mindenki emlékszik, mégis garantálom, hogy ha tudsz célozni, az esetek túlnyomó többségében át is ütöd az egy lövéses tankot, ha meg nem, akkor ugyanúgy pattanna ha full HP-s lenne, de az persze megint nem tűnik fel, mert az nem csalás.
Ahogy 1 lövéses lesz a tank, szinte garantálhatóan pattanni fog vagy mellé megy, akkor is ha nem mozdul az ellenfél és én meg teljesen becélzok. Ez túl feltűnő és gyakori, hogy pusztán véletlen legyen. Főleg azok az esetek feltűnőek, amikor sorozatban mondjuk 3 lövés sebéz, de a 4., ami kiütné az ellenfelet nem.
A másik, ami a pontosság nerf óta megfigyelhető és látható a videón is, ha az ellenfél egy kicsit is takarásban van, akkor nagyon gyakoriak az olyan lövések, amik a földbe csapódnak. Azért érdekes, mert ha nincs takarva a tank, akkor nem ennyire feltűnő a jelenség (mármint, hogy húz nagyon lefele a lövés).
Van valamiféle noob protection vagy utolsó esély, hívjuk aminek akarjuk. A jó hír persze, hogy ez mindenkinek segíthet adott esetben, de leginkább tényleg az olyan egyszerű játékosoknak, akik csak úgy kitolják a tankjukat és mozdulatlanul puffogtatnak. Máskülönben ők biztosan nem élnék túl a szituációt, de a WG kicsit segít nekik ilyenkor és rákeni az RNG-re.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.27. 23:36:37
Bezzeg ez<#banplz>#banplz>
Akit érdekel a kör kerületű látótáv változása hogy néz ki pár térképen az megnézheti
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.27. 23:08:58
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Tudom hogy a dilid a goldlöszer,meg az E25-ök<#mf2>#mf2> pláne ha ezt a kettőt még kombinálják is<#eplus2>#eplus2> de most speciel arra szerettem volna rávilágítani,amiről lejjebb is beszéltek,noobprotection müködésére,ami kibaszottul idegesítő.
miután egylövéses lett jól látszik,hogy ugyanoda megy a másik 2 is de az már nem megy át,de érdekes <#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
mi a faszert lehetnek ezek top tankok??

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ennyi jár nekem is , és a küldik miatt <#nemtudom>#nemtudom> <#ravasz1>#ravasz1>

Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.09.27. 14:02:32
Trance&Friends nothing more..
De még közelről sem könnyű sebezni egy is6 frontját, mert alacsony a wz. A teteje lenne a legkönnyebben meglőhető, de egyszerűen nem látok rá normálisan. A melle meg alja azok piszok nehéz célpontok, annyira pontosan kell helyezni a lövést, ami mozgás közben nehéz. Közelről ugye eleve csak a melle jöhet szóba, de be kell lépnem sniper nézetbe, ott meg nagyon nehéz ilyen közelre célozni, ha rángatja a tankot az ellen.
Érdemes egyébként a wz bal (ne a jobb, az robban) oldalával megpróbálni felvenni a lövést a frontja helyett, ha lehetséges. Az oldalán végig húzódik egy spaced csík, na az tényleg bármit meg tud fogni, szerintem jobban működik, mint a frontja. A front csak akkor okés, ha az alját valahogy el lehet rejteni.
Pont tegnap volt egy olyan csata, ahol a persinges srác köpte az aranyat (260-as átütés) és már 7 fragnél járt. Egy egylövéses t32 meg egy kb 3 lövéses is6 volt vele szemben, neki 850 körüli hp-ja volt, tehát 3 lövés, mert a t32 közben foglalt, tehát biztosan csak az is6 fog vele harcolni.
A pershing kék játékos volt az is6 sárga, gondolom itt már mindenki a pershingre fogadott volna, én is.
Viszont szembe jött az is6 és mozgott, rángatta a tankot és egyetlen sebzést nem tudott bevinni a pershing, úgy szedte ki az is6. Biztos, hogy kicsit bénázott a pershing is, csak azt akarom mondani, hogy az is6 szemből nagyon kemény ellenfél, nem lehet vele szemben biztosra menni.
A wz111 baja, hogy alját szó szerint bárki belövi. Elrejteni nehéz, nincs gun dep, ráadásul közelről a tetejét is belövik. Oldal lövés meg ammo rack jobb esetben, rosszabb esetben, ha nincs skill a legényen, akkor meg bummm (mióta van skill a legényen, nem robbanok olyan gyakran, de előtte szinte minden 2. csatában).
Az egyik legszebb medál a játékban <#crazya>#crazya>

Nekem ezen a pályán eddig ez a csúcs, és ez is majrélámpa nélkül😊

Trance&Friends nothing more..
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy ahogy nézem, érdekes, hogy az AW az animált showcase garázs miatt (gondolom) 35%-on pörgeti a processzt, a WOT meg 0%-on.
Az AW így 1,3 giga körül a WOT meg 800 körül eszik memóriát.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ennyire durván nem kéne beleszólni a játékmenetbe, elhiszem, hogy a sok retard miatt kell az rng, különben esélyük nem lenne, de azért ez már durva.
A gunja pontatlan szar, messziről semmit nem üt át ha véletlen talál. Közelről minden széthugyozza.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A WN8 meredeken zuhan, de a faszom se fog idegeskedni a tehetségtelen csicskák miatt...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...