World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát így jártam jt 8.8 al tegnap ensken, lentről indultunk beálltam a házhoz a bokorba a másik jt 8.8 meg szembe a fentii háznál volt. néha látott csak én meg mindig és szedegettem szépen meg ő is nekem 850 hpm volt neki meg 400 valamennyi, még két lövés betalált az utolsó előtti lövés is gold volt szépen átütötte, maradt neki 83 hpja, onnantól az összes gold lepattant akárhová lőttem. és ő szedet ki mert felszpótolodtam..... előtte az összes lövés talált egy kettő pattant csak utána meg mikor 83 hpja volt vagy 5× pattantam egymás után golddal.

Amúgy meg olyan is van, hogy ha elvileg két lövés kéne a tankba, mert mondjuk 500 hpja van és te átlagban sebzel 250et, de mindig marad neki vagy 1 hpja vagy ilyen 100 alatt....
Sunsetjoy
Szóval elveszik a sarkakat, és az oldalak közepére kaptunk egy kicsit belőle 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ez a játék már a vicc kategória legalja.Az már nem zavar,hogy három lövésből kettő nem bevágódik,hanem LEPOTTYAN a tank előtt.Az sem zavar,hogy öt méterekkel mellé lövök./Rhm-4x100%-os legénység/.Úgy tÍz perccel ezelőtt állok egy épület mögött,amelyiknek a másik oldalán valami döntögeti a fákat.Nem látom.Megkerüli az épületet és belém lő vagy kettőt,még mindig nem látom.Kilő,kb három méteren belül,még mindig nem látom.De volt ennél jobb is.KiÍrja,hogy a bal lánctalp megsérült egy GW Pantherral való ütközés közben.Közel-távol semmi nem látszott.Bal oldalon volt,mondom odalövök egyet,kilőttem,erre megjelent.Küldtem printscreent,mondanom sem kell,le sem szarták.Modot nem használok,de ugy 10-15 percenként kidobál.Éveken kereszűl ment a játék gond nélkül,ez kb három hónapja tapasztalom.
Én aztán nem akadtam ki, csak nem értem, miért égeti magát valaki szándékosan, és notóriusan, ráadásul úgy, hogy ezt már többen és többször kérdezték tőle. De hát kinek a pap, kinek a paplan, a Helga asszony szintű fórumtrollokhoz képest ez szinte logikus.
joe662
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mondhattam volna más példát is,azon még jobban kiakadtál volna<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Hát öhh ja, így is mondhatjuk. <#hehe>
joe662
Nem dicsekvés akart lenni,csak azt szerettem volna érzékeltetni ez által,hogy nem vagyunk egyformák.
Mindenkinek más az értékrendje.
A wot -ban is.
<#ravasz1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Szerintem félreérted ezt, nem erősködik itt senki, hogy szabály lenne ez, inkább annyi a megfigyelés, hogy erre jobb felkészülni. Meg ahogy írtam, ha takarásban az ellenség, akkor készülj, hogy rengeteg lövés megy a földbe. Ha valaki nem hisz ilyesmikben, akkor hagyja figyelmen kívül, felőlem.

Ezek akkor g.ci dolgok, amikor az idő szorongat és nem lehet kiszedni az ellent vagy az eltűnik a sikertelen lövés után és ottmarad az ember hátában folyamatos fenyegetésnek, nem lehet nyugodtan tovább haladni.

Biztos nálam is megtörténik, hogy nem tudnak kiszedni, de amikor záporozik rám az áldás, nem szoktam még a sebzés listát is böngészni. 1:1 esetében feltűnőek ezek a dolgok és tényleg sokkal jobban teszi mindenki, ha felkészül erre, mert gyakoribb, mint hinné az ember.

Ennyi az egész történet, aztán, hogy direkt manipuláció vagy a véletlen varázsa, hogy kritikus helyzetekben ilyen gyakran előjön a jelenség, azt nem lehet megmagyarázni, mert az RNG-re bármit rá lehet kenni.

Most volt pont egy olyan esetem, hogy ráraktam az autoaimet a brit fv prém tankra, le volt láncolva, de nagyobb távolságra volt. kv85 stock ágyú. 3 lövésem, mind bevitte úgy, hogy kibújtam a szikla mögül és megvártam a teljes becélzást, lő és gyorsan vissza. Mondtam is magamban, most jön a végső lövés, ugyanaz a taktika, még mindig le van láncolva, ki, céloz, lő és lepattan, hmm, újra, ki, céloz, lő és lepattan megint. A kis hp tankot is ki lehet szedni persze, így is lett egy csapattársam kilőtte miután én kétszer lepattanót lőttem.

Ha nem lett volna ennyire szorongatott helyzet, akkor nem autoaim-el lövök, hanem kézzel célzok, de egyrészt 3 lövés már bement ugyanezzel a módszerrel, másrészt 2 arty volt meg az fv is oda volt szűkülve, nem volt egyszerűen arra idő, hogy kimenjek és kézzel célozzak máshova, túl sokat lettem volna kint.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.28. 00:17:57
ROMOTO
A kurva anyádat talán nem, de dicsekedni vele elég perverz elmére vall <#hehe>
Ma például a full hp-s e25 leállt az én 500 hp-s su-122-44-em ellen fightolni..eltaláltam kapáslövésből ő engem célzottan nem talált el.Utána elkezdett darálni addig míg 97 hp-m maradt neki pedig 428..ő előbb töltött egy kicsivel de az utolsó lövedéke lepattant míg az előző 3 beütött mint a büdösszar..mondanom sem kell én kibasztam 428 hp-ról..
joe662
Az is a játék része<#eplus2>hol itt a probléma<#fejvakaras>
Képzeld vettem valódi pénzért pixel tankokat is<#ravasz1>
Sót mondok rosszabbat,V-power racinget tankolok,már évek óta<#beka3>,gondolom ezért is az én k...anyámat<#hawaii>

" Ez túl feltűnő " - Ez még igaz.
" és gyakori " - Ez már nem. Mindenkinek az marad meg, amikor pattintják az utolsó kivégzőlövését, nem az, amikor bemegy, és kiüti a célt. A negatív példára persze hogy mindenki emlékszik, mégis garantálom, hogy ha tudsz célozni, az esetek túlnyomó többségében át is ütöd az egy lövéses tankot, ha meg nem, akkor ugyanúgy pattanna ha full HP-s lenne, de az persze megint nem tűnik fel, mert az nem csalás.
A gyakorlatban mégis ez úgy működik, ahogy a videó mutatja. Táras tankoknál figyelhető meg a jelenség legegyszerűbben vagy nagyon gyors töltésű ágyúval (hogy kb ugyanoda menjen a következő lövés is).

Ahogy 1 lövéses lesz a tank, szinte garantálhatóan pattanni fog vagy mellé megy, akkor is ha nem mozdul az ellenfél és én meg teljesen becélzok. Ez túl feltűnő és gyakori, hogy pusztán véletlen legyen. Főleg azok az esetek feltűnőek, amikor sorozatban mondjuk 3 lövés sebéz, de a 4., ami kiütné az ellenfelet nem.

A másik, ami a pontosság nerf óta megfigyelhető és látható a videón is, ha az ellenfél egy kicsit is takarásban van, akkor nagyon gyakoriak az olyan lövések, amik a földbe csapódnak. Azért érdekes, mert ha nincs takarva a tank, akkor nem ennyire feltűnő a jelenség (mármint, hogy húz nagyon lefele a lövés).

Van valamiféle noob protection vagy utolsó esély, hívjuk aminek akarjuk. A jó hír persze, hogy ez mindenkinek segíthet adott esetben, de leginkább tényleg az olyan egyszerű játékosoknak, akik csak úgy kitolják a tankjukat és mozdulatlanul puffogtatnak. Máskülönben ők biztosan nem élnék túl a szituációt, de a WG kicsit segít nekik ilyenkor és rákeni az RNG-re.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.27. 23:36:37
Ja, az artyzás, a goldozás, meg a goldozva artyzás. Te aztán odateszed a vasat, oszt megszórod keményen. Itt jön képbe a tehetség.
joe662
Ja nem is szoktam sűrűn menni velük<#ejnye1> nem annyira fun<#mf2>
Bezzeg ez<#banplz>

Az E-100 hasának effektív védelme 235 mm, a 13-90 goldja 186 és 310 mm között üt át, tehát fekete mágia és sátánimádás nélkül is lepattanhat akár háromszor-négyszer is egymás után (bár elméletileg akár ötvenhatezerszer is).
ROMOTO
Skoda T-50 9 tier

Akit érdekel a kör kerületű látótáv változása hogy néz ki pár térképen az megnézheti
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.27. 23:08:58
patchaou
Látom mindenkinek sikerült megérteni a videóból a lényeget...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most nem azért de a HT-kat is eléggé szopatják mikor berakja őket Prokhorovkára és klónjára,ott jóval tehetetlenebb egy HT mint egy Light bárhol..Egymás után 3-szor voltam IS-4-el azon a pályán,mindháromszor szarrá szívtam maga.Tölthettem arany vagy gyémántlőszert édes mindegy.A harmadiknál inkább beálltam egy bokorba és kimentem szendvicset csinálni mert mindegy volt,akár fejre is állhattam volna akkor sem változott volna semmi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ha ez nem lenne akkor a szegeny 16k meccses 45% veglenynek meg a vegen elmenne a kedve a jatektol..
joe662
Igazad van,ez egy remekül spotolhato pálya, 7-1 állásról már ne is beszéljünk,gondolom az is miattam ment el<#mf2>
Tudom hogy a dilid a goldlöszer,meg az E25-ök<#mf2> pláne ha ezt a kettőt még kombinálják is<#eplus2> de most speciel arra szerettem volna rávilágítani,amiről lejjebb is beszéltek,noobprotection müködésére,ami kibaszottul idegesítő.

Felháborító, pedig milyen szép világ is lenne, ha mindenki nyolcas lighttal goldozná szét a tízes heavyket szemből.
Master91
Igen, csinálja mindenki ezt, light tankal szórjuk az aranyat a 2 szintel nagyobb heavyre, véletlenül se csak spottold vagy próbálj meg oldalba lőni, nem, töltsünk aranyat, és szedjük a sebzést <#eljen><#eljen>
joe662
Nálam ez verte ki a biztosítékot

miután egylövéses lett jól látszik,hogy ugyanoda megy a másik 2 is de az már nem megy át,de érdekes <#fejvakaras><#wilting>

miert nem lehet ezeket a 600 effes veglenyeket egy sajat szerverre osszezarni?????????
mi a faszert lehetnek ezek top tankok??
ximix
Ugyan már, csak bezárt a móka Miki AW tára és jönnek vissza az eltévedt báránykák, SerB bácsi ölelő karjaiba 😊
..hetvegi kibaszott veglenyaradat..
Tegnapi álmokfutás idegből 2 toronyreptetős kör után. Kénytelen voltam ellőni a t32-re 4 goldot mert az istennek nem bírtam beütni.

Véletlenül nem piros vagy narancs volt az illető ? Mert azt észrevettem hogy ezekre garantált a lepattanó, vagy a mellélövés. Csak ők képesek kimeni 6 tank elé hogy kilőjenek egy felderítőt majd fél hp-val visszamenni. Én hasonló helyzetben 3-ig nem tudnék elszámolni és végem lenne. . Ők "véletlenül" túlélik. Artyval is kell 3 lövés mire eltalálod őket hiába egy helyben állnak. Most egy wz-111 noobbal küzdöttem ( nem is értem hogy szerezte meg ) szintén wz-111-el és kétszer kapásból kilőtte a sofőrt szemből sebzéssel karöltve gold nélkül. Mondjam hogy én nem tudtam hozzáérni vagy kitalálod magadtól is ?
Nesuten
Nippon a csapásirány - Élő
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.09.27. 16:11:24

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

ROMOTO
Manapság a ferdit ugyanúgy belövik ha másképp nem akkor golddal, szóval 1 lövés előnye van néha amíg goldra váltanak, a jp2 néha pattint, különösen ha egy kicsit rásegít valami domb emelkedője ami mögött hulldownozik, ami a ferdi mellett szól az az hogy komfortosabb a lövegkitérítése miatt lövöldözni vele, nem kell annyit forgolódni, cserébe kicsit lassabb, a jp 2 vel ahogy nézem állandóan mocorogni kell hogy befogja a célt miközben szétesik a célkör ugye...nekem ferdim van, ha nem rambózok nagyon vele egész tűrhetően teljesít
Régóta ki van fejlesztve , csak folyamatosan csoró vagyok . <#hehe>
joe662
Egész jól haladtál akkor a fejlesztéssel<#zavart2>,mert a múltkor még azt mondtad nincsenek artyjaid<#fejvakaras><#hehe>

Előre is szeretnék mindenkitől elnézést kérni ! <#szomoru1> Sajnálom .

Ennyi jár nekem is , és a küldik miatt <#nemtudom> <#ravasz1>

Nem is kell vakon hinni senkinek. Wikiben megnézed a tankok adatait, rossz és jó tulajdonságait; azután eldöntöd mennyire passzolna a te játék stílusodhoz.
ha a ferdit valasztod, a helyzet ugyanaz lenne, csak az meg lassu is 😊
Annyira örülök , hogy ismét másra hallgattam, és megvettem a ferdi helyett a jagdpanther 2-t. Mintha egy rhm-et vettem volna torony nélkül... Kalap szar átütésű tankok is szétpisilik. Legalább 6-7-es szinten, vagy 175-ös átütésű nyolcasok ellen lett volna némi esélyem lepattanóra ferdivel. Igaz hogy a jp gyorsabb de hova siessek ???!!! Elindulni nem merek vele. A lövegsüllyedés is hiányzik rajta. Na mindegy, többet nem hallgatok senkire....
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.09.27. 14:02:32
Ingyen volt végül is, de az is6 szerintem is jobb, csak azt nem sikerült megszereznem. Kreditet farmolni inkább SP-vel szoktam, az sokkal megbízhatóbban teljesít, mint a wz111, amivel van néha jó köröm, de általában csak szenvedés. Persze azoknak jobban megy vele, akiket néha látok és kizárólag heat-et nyomnak ki belőle, de akkor ők sem igazán kreditet farmolnak ilyenkor.
xotyi
Csak az a baj, hogy sidescrape-be meg ha csak egy kicsit is látszik a front akkor az orr döntöttségét redukálod 0-ra és úgy kapsz ammoracket, egyedül hulldownba életképes noobok ellen, az egyetlen vitathatatlan jó tulajdonsága hogy gyorsan szedi a lábát egyenes vonalban😄

Trance&Friends nothing more..

Ha tudok, persze belemászok az ellen arcába, mert a wz alját tényleg bármi beüti, a tornyát már nehezebben, bár azt is beütik, de ha rázom kicsit akkor elég nehezen. Ilyen tankok, mint a t34 meg beüti bárhol szinte, azok ellen nincs megoldás, rázni kell, hátha lepattan a toronyról.

De még közelről sem könnyű sebezni egy is6 frontját, mert alacsony a wz. A teteje lenne a legkönnyebben meglőhető, de egyszerűen nem látok rá normálisan. A melle meg alja azok piszok nehéz célpontok, annyira pontosan kell helyezni a lövést, ami mozgás közben nehéz. Közelről ugye eleve csak a melle jöhet szóba, de be kell lépnem sniper nézetbe, ott meg nagyon nehéz ilyen közelre célozni, ha rángatja a tankot az ellen.

Érdemes egyébként a wz bal (ne a jobb, az robban) oldalával megpróbálni felvenni a lövést a frontja helyett, ha lehetséges. Az oldalán végig húzódik egy spaced csík, na az tényleg bármit meg tud fogni, szerintem jobban működik, mint a frontja. A front csak akkor okés, ha az alját valahogy el lehet rejteni.
Állj rá és lökdösd, szeretni szokták 😊 112-vel működik, wz111 meg kb ugyanaz.

Az is6 szerintem közel megoldhatatlan feladat alap lőszerrel, ha szemből jön és nem hülye, azaz mozog, rángatja kicsit a tankot. A tetejét nehéz belőni, mert a wz alacsony, a mellét meg az alját talán, ha nem mozdulatlan, de esélyes, hogy nem találja el pontosan és lecsúszik.

Pont tegnap volt egy olyan csata, ahol a persinges srác köpte az aranyat (260-as átütés) és már 7 fragnél járt. Egy egylövéses t32 meg egy kb 3 lövéses is6 volt vele szemben, neki 850 körüli hp-ja volt, tehát 3 lövés, mert a t32 közben foglalt, tehát biztosan csak az is6 fog vele harcolni.

A pershing kék játékos volt az is6 sárga, gondolom itt már mindenki a pershingre fogadott volna, én is.

Viszont szembe jött az is6 és mozgott, rángatta a tankot és egyetlen sebzést nem tudott bevinni a pershing, úgy szedte ki az is6. Biztos, hogy kicsit bénázott a pershing is, csak azt akarom mondani, hogy az is6 szemből nagyon kemény ellenfél, nem lehet vele szemben biztosra menni.

A wz111 baja, hogy alját szó szerint bárki belövi. Elrejteni nehéz, nincs gun dep, ráadásul közelről a tetejét is belövik. Oldal lövés meg ammo rack jobb esetben, rosszabb esetben, ha nincs skill a legényen, akkor meg bummm (mióta van skill a legényen, nem robbanok olyan gyakran, de előtte szinte minden 2. csatában).

Az egyik legszebb medál a játékban <#crazya>
xotyi
Ha beveszi a gyomrod az ágyúkarakterisztikát, állandó ammoracket és hogy egy IS6-is simán megizzaszt, akkor egy egész jól kereső tier limites kupac sz*rt kapsz😄

Nekem ezen a pályán eddig ez a csúcs, és ez is majrélámpa nélkül😊

Trance&Friends nothing more..

Wg egy pályaszerkesztőt igazán kitojhatna magából.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
Lol, visszaléptem az aw-be, ahogy olvastam hogy megy még a stress test. Meccs után nyomok egy alt-tabot hogy netezzek, erre meg átlép a wotba... elfelejtettem belőle kilépni 😄
Amúgy ahogy nézem, érdekes, hogy az AW az animált showcase garázs miatt (gondolom) 35%-on pörgeti a processzt, a WOT meg 0%-on.
Az AW így 1,3 giga körül a WOT meg 800 körül eszik memóriát.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nekem a szemét csaló rng miatt van leginkább bajom. Két e25 egymással szemben, de az ellenfél az oldalát mutatja viszont több hp-ja van, mint nekem. Egymás utána 2x lövök nulla sebzés critet, utána leláncolom ekkor végre sebzem egyszer, de persze van még javítója a 14. percben (ugye a f.sz csapat csak ennyire harcolt, hogy átjött rajtuk egy e25 3 frag-el és még nem kellett felhasználnia a javítóját meg kb 2/3 hp-ja még megvan, nagyon tehetségesek a srácok), rámfordul, szemből lövök egyet, amit pontosan a lövegpajzsra vitt érdekes módon az rng, 3. nulla sebzésem, ő lő egyet, sebzés és azonnal kiüti a lőszerrekeszt, mire megjavítom, már kapom is a következőt és ahogy írtam eleve több hp-ja volt, onnantól, hogy a 2 nulla sebzőt lövöm, már esélytelen a dolog, pláne, hogy a 14. percben még van javítója, de mondjuk ez a csapat balf.szsága, de a 3 nulla sebző és az én bekapott lőszerrekesz sérülés, mind mind rng.

Ennyire durván nem kéne beleszólni a játékmenetbe, elhiszem, hogy a sok retard miatt kell az rng, különben esélyük nem lenne, de azért ez már durva.
Amúgy a wz111 mire való..?

A gunja pontatlan szar, messziről semmit nem üt át ha véletlen talál. Közelről minden széthugyozza.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egész szórakoztató ha a totál agyatlan szarokat otthagyod... ( hétvégén kb minden második csata )

A WN8 meredeken zuhan, de a faszom se fog idegeskedni a tehetségtelen csicskák miatt...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

pontosan hol?