World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tank Inspectorban ez is benne van. A test homlokpáncélzata kicsit gyengébb mint az Object 907-esé, a LFP viszont automatilus lepattanó. A tornya is kicsit erősebb szemből és a V profilú alváz miatt nagyobb szögben is lehet forgatni, mert nagyobb térfogatban nincs semmi a futómű mögött, csak ebben ez esetben sokkal könnyebben lövik be a beforgatott a homlokpáncélt a T-22-n.
Célzásidőben a legjobb orosz tier 10 közepes, célzókör szétesése az jobb mint az Object 907-nek, olyan T-62A és Object 140 körül van. Talajellenálása olyan mint a többi orosz tier 10 közepesé, de a fajlagos teljesítménye nagyon magas 20,83 LE/t 15%-al jobb mint a többinek. Egyedül a tűzgyorsasága és ezzel együtt a DPM-je gyenge a többihez képest.

Azért ezt a T-22 - Object 907 duót is jól megcsinálták. Az IS-7 - Object 260 után ez már a második olyan páros, ahol a korai prototípus összességében jobb mint a későbbi fejlesztett verzió...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.29. 16:08:31
Mnemomic
Kb is7 páncél orosz t10 mediumon....

Az biztató <#hehe>
ROMOTO
10-es Waffentrógert jövőre cserélik le.
obj. 430-at külön fogják buffolni hamarosan.

Jah és a következő peccs pár hetet csúszik, mivel sok a bug benne.
Mnemomic
Csak annyira lesz op hogy tegnap QB azt mondta, hogy a legjobb tank lesz a játékban ha így kerül be.

ROMOTO
Most olvasom hogy a következő peccsben a feliratok buffokat fognak adni, aki már korábban vett ilyesmit, az automatice megkapja.
VK 100.01, VK 45.03 meg még valamelyik járgány prém meg vlmi spéci nyereménytank lesz.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.29. 15:25:26
Asszem a HD T95 frontján van egy hely, ahol kilóg belőle egy elakadt skuló.
ROMOTO
Szaros ász nélkül buzi az összes artista! <#mf2>

yossarianHUN
Huhh, egy pillanatra azt hittem megmodellezték a belőtt lövegpajzsát HD ben <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.29. 15:12:55
Na CW, vagy IM reward lesz ez a jószág? Úgy rémlik Kvikibébi mondott róla valamit. Azért merem remélni, hogy nem újabb Obj. 907-es OPmasina lesz a szentem.
Én nem úgy látom <#hehe> Mindenesetre ha valami napközis viselkedés, akkor ezek a gyenge provokálási/flamekeltési próbálkozások azok😊
joe662
Nincs harag<#hehe>
Ezért nesze itt egy topgun<#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A történethez hozzátartozik,hogy a lőj ki 3 eggyel nagyobbat küldi van,aztán az spg 15,ami természetesen már többször összejött,majd amikor kell akkor nem fog<#wilting>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Várjál csak,az érzékeny lelkületűek még nem voltak itt<#ejnye1>,majd ha vége a napközinek<#eplus2> azután majd kapsz a fejedre<#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.09.29. 14:12:52

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

popey8
Aki szerette a Leo-t, ezt is fogja. Nincs annyira jó, mint az, de nagyon közel van hozzá.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lunki88
Kíváncsi lennék hányan próbálták meg csata közben gyors beaktiválni. 😄
Pontosan, csak ezt már nem akartam írni, mert sok lett volna az érzékeny lelkületűeknek. <#awink>
Nálad az igazság, csak hát az IM miatt kénytelen vagyok "td-arty-light-heavybe" ülni. <#rinya>

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

patchaou
Menj 20k csatát prém nélkül és 20k-t prémmel, aztán gyere vissza...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ROMOTO
Tudok rá ellenszert, ne fejlessz tankokat, ne ülj td-arty-light-heavybe (kivéve amcsi top meg 9-10 es német heavy) menj a 4 skilles legénységű OP járgányokkal, lásd obj 140 és hasonlók, meg persze ne légy spúr és goldammózz!!...Figyeld meg hogy visszakúsznak azok az értékek <#hehe>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.29. 10:50:53
joe662
Söt prèmiummal,szopoàlarcot se kapsz,minden lövès talàl,àt is ût,de csak akkor ha màr legalàbb fèl ève elö vagy fizetve:-D
Arról nem is beszèlve,higy ilyenkor a retardokat az ellenfèlhez rakja:-D

T95E2 kb. ugyanezt tudja. 1500-2000 csata alatt megszerezhető egy új accal.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ez a type59 patton valami k.baszott ronda tank és most megnéztem a paramétereit, 173-as átütés. Na menjenek valahova vele <#nevetes1>, ebből megint csak az aranyat fogják szórni a bajnokok, akik megvették...
ROMOTO
Figyelem, a WG fizetett hirdetését látták! <#hehe>
Akkor én jelentkezem bolondnak! Szarabbnál szarabb MM, a lövéseim vagy lepattannak, vagy nem találnak stb.........még sorolhatnám hosszan. A wn8-am pedig meredeken zuhan. De beszéljenek a tények, íme az eredményem 1 hónap prémium után.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Tudod, hogy mi az a placebo hatás? 😊

Már csak 2 nap és vége a Wz eventnek.

Most, hogy van pár nap prémem hihetetlen mennyit javult a helyzet. A játék legnagyobb szarrakás tankjával (t34-1) életem meccseit játszom, 10 lövésből 9 talál,sikerül csatákat lehoznom vele tier8-ban a Conq 3 csatából 3- ban 4k sebzés fölött, hirtelen szemmel láthatóan javul a wn8-am 3 hónap kőkemény szívás után ( a nyári szünet kezdete óta.)
Aki azt mondja hogy a prem accnak semmi hatása nincs az mm-re meg az rng-re az vagy a homokba dugja a fejét vagy bolond.
Visszavettem tegnap a pitbulldogot a küldetések miatt. Próbáltam az artys küldetéseket de feladtam mert csak arról szóltak a csaták hogy vadásztam a felderítőkre mert az idiota noobok ugye felmásznak a térkép szélére és le van szrva a pálya közepe. Mondom én is kipróbálom ezt a középen beszaladást. megvártam míg megérkeznek a felderítők és kivégzik őket aztán megindultam....

Pár csatát mentem vele de szinte mindig történt valami...

Itt is majdnem megvolt a 3 arty, de az utolsó kettő egymás mellett volt és két auto aimező artyt azért lehetetlen túlélni 😊
Ezért kár volt feljönni meló után....
az hogy 3 percesek a csaták, elképesztőek. 50 bvel 4et tudtam lőni, nézem a térképet és mindenhol tele van pirossal.
A Warshipben 20 percesek a csaták...

Győzelem!
Csata: Swamp
Járművek: T28 Prototype
Szerzett tapasztalat: 3 090 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 29 816
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Naydin Medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
3,5 ks sebzés.

Pl. a storm szereti magát........... és serb éppen almát eszik típusu hírek. Elsőre még gyenge poén.

És szűréskor honnan tudná, hogy mi a hazudozás, és mi lesz tényleg úgy, ahogy mondják?
Master91
Naydin medál ARL-el ???? deszar

Mindenkori szargamingos híreknek a jórészét eleve nem is kéne közölni. Csak felcseszik a játékosokat. Az első terjesztő ezeket szűrhetné, de úgy látszik alkalmatlan rá.

Újabb csata ment el egy tetves rohadás artista csicska féreg miatt... Két lemmingteam, menekül az artista tetű, hatalmas mázlival eljut az ellen bázisára. Ketten tartjuk a saját bázist a túlerő ellen... Az ÖSSZES ellen a nyakunkon, ez a debil szar meg áll a foglaló kör MELLETT és baszik foglalni... Hatan ordítjuk neki, hogy foglaljon, mert kikapunk, bemegy, foglal 50% ig, majd lő egyet és KIMEGY A KÖRBŐL, mert NOCAPKILLALL.... Az ÖSSZES artista cigány...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ha mozgatod a t34 tornyát töltés közben, akár csak egy kicsit is, finoman rázod, akkor esélye nem lett volna belőni azzal az ágyúval.
NA szerveren most eppen majd matildat lehet szerezni.. komolyan nincs honap amikor ne lenne valami ott 😄
Na ja, de a WZ-nek 10 másodpercet kell álldogálnia hogy legyen esélye belőni a T34 tetejét, míg a T34 három másodperc alatt belövi a WZ-t, aztán már gurul is vissza tölteni.
Kérdeznék valamit. Egy klántársam próbált belépni erődcsatába és azt írta neki: kijárási tilalom.
Találkozott már valaki ilyesmivel? Mitől lehet?

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ne becsüld alá a WZ-t. :-)
ROMOTO
Olyan mint a többi HT, nekem kifejezetten fekszik hogy nem kell minden farmkörrel megizzadni, kényelmesen lusta vele a játék, bőven elég az izgalomból amikor a többivel megyek, nem bírom az állandó feszkózást a játékben sem <#hehe>
ROMOTO
Nem volt semmi optika ott, csak esetleg némi páncélüveg, kellett némi világosság a személyzetnek.
A T34 nagyon jó gép, csak nem nagy élvezet vele játszani. De ezt is óvatosan jelentem ki, mert megtanultam becsülni miután találkoztam a WZ-111 nevű szörnyeteggel😊
ROMOTO
Fcm meg egy modulbajos fostaliga, megnézném tier 10 ben mit alkotna...<#mf2>
ximix
És tényleg a csillagokat nézték a hasonló optikákkal, pontosabban a repülőket, mert volt ott még egy csúzli is amivel lehetett putyogtatni is.

Itt leszerelik kupolát, mert kap egy fejlesztést (ők is rájöttek lehet nem a csillagokat kellene nézni)

ROMOTO
T34 buff kellemes meglepetés, eddig sem volt annyira rossz 4 skilles legénységgel <#hehe>, most már csak az a gond hogy nem tudom, hogy a sajátommal hogy lőjjem szét az ellenfél t34 esét hull downban, eddig 1vs1 ben általában elég jól megoldottam, most megette a fene...<#vigyor>
Mondjuk az M26-t pont nem kell sajnálni, egyik kedvenc tankom. Ilyen esetben betöltöd a 268-as APCR-t, az még az E-100-t megeszi szemből. Nem is kell végig lebontani, csak 2-t betolsz neki aztán úgyis meggondolja 2x kijön-e még1x, utána vissza is lehet tölteni az AP-t.

T34 meg egy szarhalmaz, most se lesz sokkal jobb...Lassú, mint a dög és bármi szétszedi.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.09.28. 20:16:35
ehhheee

Also, in random news, Wargaming started negotiations with Gazprom Media, a powerful holding on very good terms with current Russian leadership and the owner of several media platforms.
nekem firefoxban rendben van.
Akkor vegyes. Ha pár napig nem változik, rákérdezek.
nekem is le van csúszva