418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #373571 Eddig sem olvastad végig vagy nem értetted meg, ezt már csak te tudod. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy te sem
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.24. 20:56:55 -
Lokker #373570 Jesszum pepi. Pár emberkénél komoly gondok vannak fejben. Ha mindenki ilyen bizton állítja a csalást miért nem került még elő sziklaszilárd bizonyíték (pl mint gyilkosságnál a gyilkos fegyver a gyilkos ujjlenyomatával) a WG ellen? -
Toweliee #373569 Igen (:
(#373562 és #373561) -
GG!
Ez a cw-n volt?:-D:-D -
yossarianHUN #373567 Megharagszol, ha nem olvasom végig? Kezd fájni a fejem a hülyeségeidtől. Tudod mit? Csináld csak. Deríts fényt az igazságra. Terjeszd az igét. Alapíts egyházat. Én a továbbiakban következetesen átugrom a hsz-eidet, mivel ha ilyen koncentrált degeneráltság-adagra lenne szükségem, már évek óta a Blikket járatnám. -
Kàr,hogy ennyi kiartàs szorult belè:-):-) -
Lucifer001 #373565
TROLL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #373564 A továbbiakban ignorálni fogom a konteós hsz-eket, már úgyis rohadt fárasztó folyamatosan cáfolatokat írni ezekre az ordas marhaságokra. De ettől még ugyanúgy itt lesz naponta két tucat hsz arról, hogy azért vagyok paradicsom, mert a WG kipécézett magának, és széjjel van csalva a játék. -
walert #373563 Mindenkinek a tapasztalata ezt mutatja. Olvasd végig a fórumokat. Egyébként mondok még egy igen érdekes dolgot, amit szintén senki sem vett észre.
Az van a MM licenszbe írva,hogy a növekvő WR esetén nehezít, de az van benne, hogy a WR változása az előző csaták túl könnyű vagy túl erős mivoltából következik, noha egy józan ember nem ezt feltételezi, hanem azt hogy az adott játékos teljesítményének függvénye. Hoppá !
Ebből egyértelműen következik, hogy a WG nem hisz abban, hogy a te teljesítményed befolyásolja a WR-et. Vajon miért? Pont azért, mert az RNG és MM által az összes csatát igyekszik manipulálni a végkimenetelt illetően, ezért gondolja úgy, hogy előzőleg túl könnyű csatákat kaptál tőlük, hogy most kompenzálni kell.
Igazából a saját tapasztalatom is az, hogy a WG teljesen befolyásolja szinte az összes csatát. Azt is meg tudná csinálni, hogy egyetlen egyet sem nyerj meg. Nekem valami 12 vesztes csata volt zsinórban, de a következő valami brutál nagy 65% WR-el adta ki az xvm, azaz biztos akart lenni, hogy egyet azért meg kell nyerjek. A WG úgy manipulál, hogy nem engedi hogy túlnyerjed magad, mert aki mindent megkap, annak már semmi sem kell, azaz nem fog játszani. Nem akarja, hogy elmenjenek, de hogy semmit se nyerj és ne legyen sikerélményed, azt sem akarja mert nem fogsz perkálni. Igazából, az a baj, hogy ha nagyon jó vagy akkor is belepiszkál, elrontja a sikered és ezért ez nem igazán alkalmas arra a játék, hogy az emberi Individuum kibontakozzon
-
vasasgabri #373562 W+R=wr ilyen egyszerű.B-) -
lexlutor #373561 erre ugyanúgy nem fogsz valaszt kapni, minthogy h lehet egy 3 eve veszto jatekosnak 50%os winrate-je.
-
Toweliee #373560 És akkor hogyan alakul ki a saját wr? -
lexlutor #373559 ez meg mindig tart?
+ walert..
..mar ennyi a forum.. -
yossarianHUN #373558 Az meg a slusszpoén, hogy az igazad bizonyítására beteszel egy képet, amit pont a hozzád hasonló konteógyárosok parodizálására csináltak
-
yossarianHUN #373557 " A tapasztalat szerint ez a jelenség, hogy feldobál nagyokhoz együtt jár az RNG növekedésével is. Mellé lősz gyakrabban, nincsen sebzésed, egyből kigyújtanak mások zsinórban."
Te beteg vagy... A tapasztalat ezt mutatja? Hűha. Az én tapasztalatom meg nem ezt. Na, akkor most kinek van igaza? A "tapasztalat" minden, csak nem érv, úgyhogy akár el is engedheted. Az én tapasztalatom meg azt mutatja, hogy minden évben, június 26-án világító, rózsaszín tarajos gőték hullanak az égből.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.24. 20:28:03 -
Nihili #373556 Még szerencse, hogy nem gyártasz összeesküvés elméleteket... -
kisbesi #373555 Legyen kedves egy HOAX-os "főnök" küldeni egy meghívót: destroyer189
Köszi szépen -
walert #373554 „Az MM-nek és az RNG-nek köze nincs egymáshoz” Hát vagy van. Ugyanis, az van a MM licenszben, hogy nehezít, hogyha a WR javul. Lehet hogy ebbe az RNG is bele tartozik. A tapasztalat szerint ez a jelenség, hogy feldobál nagyokhoz együtt jár az RNG növekedésével is. Mellé lősz gyakrabban, nincsen sebzésed, egyből kigyújtanak mások zsinórban. Igazából akik ilyen kitalálnak, hogy nehezítsenek egy fejlődő játékosnak, azokból túl sok jót nem nézek ki. Képesek az RNG-t is megdobni a tapasztalat pedig ezt mutatja. Most, ha odaírták volna, hogy az RNG-vel is szívatjuk a játékost, akkor bezárhatna a WoT, gondolom ennyire nem sötétek. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.24. 20:05:31 -
walert #373553 Nem feltétlen, mert pl egy csomó más értéket nem számol az erőforrásait kompenzálva. Pl mindig ugyanarra a pályára dob ki. Én pl szinte 3 mapon játszok egy nap. Ismerős ?
Medjeimet pont városi pályára dobja a TD-ket meg nehezeket meg malinovkára. Egy csomó számítást leegyszerűsítve végez, így te azt hiszed, milyen nehéz dolga van ki kell számolnia 25 algoritmusból, hogy melyik pályára dobjon, meg még a tankokat is akikkel menjek, pedig dehogy.
-
yossarianHUN #373552 Az MM-nek és az RNG-nek köze nincs egymáshoz, megint hülyeségeket beszélsz. De akkor megint megkérdezem, hogy lehet az, hogy 45% WR-ről 55-re fejlődtem kevesebb, mint 20k csata alatt? Meghaxoltam a rendszert, mi? És az unikumoknak hogy lett 55-60% WR-jük? WG-alkalmazott az asszony, tudom. Kifogások, hárítás, önigazolás, önáltatás. Tudom, fáj az igazság. -
walert #373551 Hát, ha saját magadhoz képest csökken a WR, akkor segít, de ha fejlődni akarsz, abban az esetben visszafog. Az RNG szorosan a MM alá tartozik. Az van benne, hogy a MM nehezít, ha nő a WR-ed. Feldob sorozatosan nagyokhoz, de a nehezítéshez tartozik minden olyan algoritmus amit a MM kezel vagyis az RNG is. Nem értem miért kell kiakadnod, ha nem érted felesleges beleszolni. Bár lehet igazad van és ha nehézségeket tesznek az utadba, akkor ez inspirálólag hat rád és hihetetlen fejlődésnek lehetsz szemtanuja. Ilyen típus vagy !
-
Kotomicuki #373550 Nagyon nehéz dolga lehet annak a szervernek, amikor a játék betöltésekor megnézi az acc bizonyos értékeit és annak alapján egy csoportba dobja be azt/kap egy változót, ami a továbbiakat is meghatározza (MM, rng, stb tól-ig).
Szerintem, mindenki jobban járna, ha a "háttérhatalom" nem akarna beleszólni ennyire, hogy hogyan és mit lehet a játékban... (vissza a 7.5-höz)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.24. 19:37:17 -
Az mèg okè,hogy a lowbobok,fossàk a konteot,ès a tőbbi baromsàgot,megszoktam màr.
De amikor egy arànylag jo jàtèkostol kapja az ember akkor,meg szoktam lepődni.
Mint pl tegnap,Himmelsdorfon.
8k wg pontos JgpzE100,halàlutcàn robog,èn talàltam egy jo helyet a templom mellett M53al:-)
Katt -800 neki,eltűnik,vàrunk spotolodik,katt-700,eltűnik.
Mivel a hegy kezdett elbukni,felnèztem oda is,èpp egy bulldog kezdett a lentiekre kitàrazni,kicsaptam szegènyt,erre a jpz: cheater reported:-[
Mert?
Azt màr nem tudta megindokolni.csak hajtogatta tovàbb,reportoljanak csalàs miatt?
Ès ez majdnaem unikum:-
-
yossarianHUN #373548 Azt mondtad, 3 éve vesztesz. A global WR-ed 49,69%, ami egy hangyapöcsnyivel van a totál egál alatt. Ezen a ponton bukott el az összes általad éterbe szétszórt, alaptalan levegőbe beszélés és handabandázás, de látom, te még tovább erőlteted saját magad égetését. Fejlődni kéne, gyerekek. Ügyesedni, okosodni. Nem képzelt árnyékokra mutogatni. Akinek 58% WR-je van, az hogy hozta össze? Tud játszani? Neeeem, őt nem nézte ki magának a WG, szemben veled. Szánalmas, mi hülyeséget képesek összehordani az emberek, ha a saját fogyatékosságaikat akarják igazolni. -
yossarianHUN #373547 RNG-ről szó nem volt, úgyhogy ne próbáld megint belemosni a saját agyszüleményeidet. A licencben meg az is benne volt, hogy ha tartósan fos a WR-ed, akkor elkezd top tanknak rakni az MM. Szövegértés.
Be kéne már látni, hogy nem a WG manipuláció akadályoz téged a fejlődésben, hanem a saját korlátaid. Amikből nyilvánvalóan elég sok van. -
Gabhess #373546 Tegnap Te kértél bizonyítékot, és azt írtad nem hiszed el mindennap olyan arányokkal megyek mint amit írtam.... gondoltam megmutatom, hogy pedig de ... de ha tudtam volna, hogy ezt váltja ki belőled.. akkor nem másolom be .. De látom Te is azok közé tartozol akik szerint, az összes hülye szembe jön az autópályán.. -
walert #373545 Nem mindegy, hogy te bénázol vagy a WG szeretettel rásegít ! 
Nem hisztiztem, csupán a MM-et értelmeztem veled ellentétben. Nem hiszem, hogy az segítené a játékost, ha szignifikánsan feldobná nagyokhoz az átlagoshoz képest sokkal nagyobb számban és az rng is bedobálna hektikus értéket. Mi másképp látjuk a dolgokat. Ez nem konteo ismétlem, hanem az MM licenszéből kivett dolgok. Egy minimálisan intelligens embernek ezt nehéz felfogni ?
-
yossarianHUN #373544 Szerinted mennyire érdekel minket a napi WR-ed, illetve mit remélsz bizonyítani ezzel? Látom nem sok ragadt meg abból, amiről beszéltünk, bár ez valamiért nem lep meg. -
yossarianHUN #373543 Ha meg bénázol, akkor segítenek. Akkor meg? Tudtommal itt azért szokás hisztizni (veled az élen), hogy a WG direkt szivatja az embert. Egyébként meg ha legalább minimálisan intelligens vagy, és fogékony a játékra, akkor fejlődni fogsz, annak ellenére, hogy esetleg alulra tesz az MM. Ami egyébként a legjobb játéktudás-javító. Top tankként mindenki tud legénykedni. Én anno mikor játszani kezdtem, 45% WR-rel kezdtem, most majdnem 55 van. Szépen, stabilan nőtt az utóbbi X ezer csata alatt, de ha akarod, megint megmutatom a görbéket. És én nem egy 60% WR-es szuperunikum vagyok. Konteógyártás helyett esetleg meg kéne próbálni használni az agyadat, és akkor nálad is ez lenne a helyzet. De te inkább ipari mennyiségben gyártod itt a baromságokat naphosszat. -
vasasgabri #373542 Ugyan így járt egy klán társam is ő 46 vereség 4 győzelem viszont 2700 wn8-al, 3 topgunnal. -
Gabhess #373541 a mai dömpingem:
Győzelem/Csaták: 27 (70) (38.6%)
dúskálok a győzelmekben..
-
vasasgabri #373540 A heti eredményem 133 győzelem 122 vereség amivel meg vagyok elégedve, viszont ami 4 év alatt soha nem történt meg, hogy ebből 48 nulla sebzés volt, ráadásul kedden 9 egymás után, ma 5 egymás után. Amit nem értek hogy ilyenkor mi történik pedig mindent ugyan úgy csinálok mint mikor ászt megyek? Viszont a nap végére magamhoz képest jól zárok. -
Gabhess #373539 
-
walert #373538 Most ugye rengeteg játékos, képességtől független benyomásának nem hittek a szkeptikusok, mert ugye a WG nem mondta, hogy manipulálná a játékot, de hisz itt van leírva a szabadalomban, akkor most már ebben szem hiszünk ? 
A MM nem bír rengeteg numerikus értéket figyelni, mert az leterhelné a szervert, így is túl sokáig számolja a MM-et. Kétlem azt is, hogy a wn8-at ismerné, de a személyes értékelést vagy átlag dmg-et amely függvénye a wn8-nak ismeri. Most a WR-et figyeli a játékosnál és ennek függvényében nehezít, ha fejlődsz. A fantáziádra van bízva, hogyan teszi ezt pl RNG értékét megdobja és feldob magasabb tierbe. ennyi még nem elég ?
-
Angelus1991ster #373537 Rivaseloy vérvörös fattyai megint ellepték a játékot........ -
Faboo #373536 Őszintén szólva kétlem, hogy az rng negatív hatásait akárki is ki tudná küszöbölni a játéktudásával. A "bizonyos szint felettieket" is szopatja, csak ők legtöbbször jobban jönnek ki belőle. -
Gabhess #373535 Szia.. :) hiányoltalak..
-
walert #373534 Recent az 1400, de mint írtam szivatnak mindenkit. Nem olvastad el ?..........
-
Ezek szerint nem olvasod vissza a saját hozzászólásaidat sem. Lenne min vigyorogni. -
yossarianHUN #373532 Akkor téged tuti nem szivatnak az 1k alatti wn8-addal...