World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Akkor itt az ideje megtanulnod használni azt a tankot 😄
Mert E5 vagy FV a mai napig kedvelt top tank CW-n, SH-n.
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2015.10.02. 13:16:05
Ez jó! <#vigyor0>

Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.10.02. 11:34:35

Hát ja, az olyan artysokon nem segít ez sem, aki nyolcadik mellélövés utána mérgesen írja nekem a chatbe: F*ck you! Stop! F*ckin idiot move.

<#gun>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

lacibacsi
Kipróbáltam én is az aimbot-ot. Nem vagyok egy jó játékos (sőt!), de kézzel jobban megy a célzás, mint ezzel. Közelharcra, körbetáncolásra meg bőven elég a gyári beépített autoaim...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

LSSAHPAUL
nagy csalásnak minősül, pedig csak kényelmi funkció, ha bele gondolsz mi az aim bot, ugye kiszámolja a te és a ellenség mozgását és az auto targetet módosítja ennek tükrében folyamatosan, azaz állandóan mozog a célkereszt azaz a torony sosincs beszűkülve, ehelyett pl az emberi célzás olyan hogy látod merre megy a tank elécélzol (beszűkülsz) megvárod hogy a tank belesétáljon... az aim bot inkább hátrány, persze aki balfasz és nem tud normálisan lőni annak még ez is előny.
Viszont ami előny és nincs akkora sírás belőle és nem akkora csít az a célzás rásegítő, ami már minden komolyabb mod-pack-ban benne van, azaz elég ha csak a célpont közelébe kattintasz jobb gombal és már be van fogva. Na e miatt kéne sírni 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Az aimbot csalásnak minősül ? Mert rohadjak meg hogy minden buzi ezt használja
Hát ha nem jár tiltás érte akkor én is buzi leszek, mert igy k.rva nagy hátrányban vagyok ellenük.
Na mentem még egy kört, mondom vereséggel ne zárjam a napot. Ez a wz-111-14 egy überbrutál tank a top ágyúval. Aranyat nem is használtam és 4,2k sebzés + 1,1k assist, pedig most már volt 2 arta is és rám vadászott mindegyik (a nagy motor meg lánctalp majd még javít valami a mozgékonyságon, de már most is elfogadható, segített az aimbotos gyakorlás is, sikerült megúsznom 1 lánctalppal meg még egy splash kicsi sebzéssel). Nyilván lesznek rosszabb csaták is, csak meglepődtem, hogy sebezni is lehet vele <#circling> A 110 ágyúja ilyen szörnyek ellen már nagyon kevés. Pl egy wt-vel közösen az én második lövésemmel kiszedtem egy csillagrombolót. A 110 ágyújával ott maradtam volna vagy bekapom az aranylövést tőle, amit senki nem tesz meg szívesen.
Szerintetek mennyire voltam ideges? Ráadásul ezek a nyomorultak akartak engem kioktatni, hogy miért megyek fel a hegyre. Leszedem nekik az ellenséges csapat kb 1/4 hp-ját, de feljöttek többen a hegyre és körbevettek. Ezalatt ezek a retardáltak vajon mit csináltak? Nekem nem segítettek semmit, sebzést nem osztottak ki, rejtély mivel töltötték az időt.

Mindezt úgy, hogy szóltam nekik az elején, hogy szálljuk meg a hegyet, de oda jött 3 tank rajtam kívül, a többiek meg mindenfele. Ha annyit megtesznek, hogy a hegy bejáratánál kempelnek, nem máshol, szerintem letudtuk volna hozni a csatát.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.01. 23:57:52
Pales27
ja az rng-t kéne csökkenteni, a többivel nekem sincs bajom, ha "szimplán" nehéz

@técsé elvileg pedig jó páncélja van, főleg az oldala, ami nagyon jól van döntve, a tornya is jó, a frontja átlagos orosz
LE/t arány pedig olyan mint a Leo-é de jobb a talajellenállása, szval agilisabb mint egy Leo, persze csak 55-el megy.
Az ágyúja menetből és állva is a legpontosabb orosz, egy hátránya van a statok alapján, hogy kisebb a dpm-je.
De mit jelent az, hogy rampage jutalom?
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.10.01. 22:38:59

Már megérte feljönni... Patkányirtó medál, tank ász, 3x...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tegnap este nézegettem Ritagamer-sobral streamelését, és ott azt mondta, hogy a T22 s rampage jutalom lesz. Elnézve azokat a köröket amiket ment vele, nem tudom mitől lenne jobb mint a mostani ruszki t10 medek, mert bárki bármilyen szögből átlőtte. Persze a páncél csak 1 tényező.
Tehát akkor megint csak minimális számú embernek lesz meg. A t55a küldetések is már olyanok, ha nem görcsöl rá az ember, akkor nagyon nehezen jönnek össze, szerintem egypár elvetemült küldetést módosítaniuk kéne (nem is az, hogy könnyebb legyen, hanem ne legyen már ilyen buta RNG meg csapatösszetétel, pályafüggés stb, ezen lehetne sokat finomítani és még mindig nehéz és kihívás maradna a küldetés) és attól még nem is szakadna le az ég és nem hemzsegnének a csatákban a t55a meg obj260 tankok sem.

Valami egész sok játékosnak akartak először obj260-t, de szerintem nagyon messze vannak a tervüktől, mondjuk lehet, hogy lesz.rják, fontosabb egy új hd modell, minthogy az IM-el foglalkozzanak.

Egy kérdés IM-el kapcsolatban. T55a SPG-7 küldetés, jól értem hogy 2db artyt ÉS 2 db TD-t kell benne kiszedni? Mert akkor valószínűleg ez sem mostanában lesz meg nekem. Eleve 2 artyt levadászni nehéz, counter arty vagy valami jó spot kell hozzá, meg nagy rakás szerencse (ne szedjék ki, eltaláljam, ki is lőjem, ne csak sebezzem...) és akkor még elég hosszú csatának kell lenni emellé, hogy 2 TD-t is kiszedjek (5 perces csaták vannak mostanában) és persze legyen TD elég, ne mondjuk csak 1 db összesen. Ez így megint eléggé mission impossible, nem úgy van esetleg hogy VAGY, tehát legyen 2 frag vagy arty vagy TD? Ez sem könnyű, de talán kicsit esélyesebb.
Nincs is annál szebb jelenség, mint amikor a csata elején összeborul a játék, mire visszalépek már 3-0 oda. Majd elveszítve a csatát meglátom, hogy enyém a második legtöbb sebzés 3,5k-val. Mindezt IS-3-mal t10-ben. Az első egy Cent 7/1 volt. A t10-esek közül csak egy lőtte meg a 2k sebzést.

Mellesleg jó csata volt, mert az ellenfél T57 heavyje a csata vége felé crashelt. Biztos ugyanazt a modot használjuk. 😊
Na 😄 akkor ez se lesz meg. Csudálatos 😊

angelus1991ster.blogspot.hu

Pales27
a mostani wz küldihez képest kb ilyen horror lenne a feltétel, mert a wz egy kalap szar t8as heavy, ez meg egy ütős t10-es
sztem a következő im-nek lesz a top tankja és olyasmi lesz a küldi, mint a obj 260-nál

light küldetés sebezz 3 artyt.
5 (!!!!!!!!!!!44444!!!!!!négynégynégy!!!!) arty volt oldalanként.
Ping ?
999!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az én fos netem hibája. Még egy ilyen ilyen csak akkor lesz ha hevi tankkal fogok menni.....
Ebben ne reménykedj, akkor előbb-utóbb az összes vérpistinek meglenne. Én olyasmire számítok, mint amik az Obj. 260-nál vannak.
Azt fizikailag lehetetlen lenne megcsinálni.
Én ilyet csinálnék: játssz le 10 ezer csatát és gyűjts össze 1-2,5 millió xp-t ( random, csapat csata és más módokkal , nyerni kéne és top5-10-ben végezni)) időtartam korlátlan.

Ma gondoltam, hogy húzom kicsit a wz11114-t, de ennyi szemét retardáltat, ami most hemzseg a játékban. Inkább játszom mással. 5 perces csaták sorozatban, nyerni alig lehet, vagy előrerohan és megdöglik, vagy meg se mozdul csak les és lő párat egész csata alatt. Ezekből a zsenikből áll a csapatok 80%-a.
Pales27
ja nyerj 100 csatát minden nap 3 hónapon keresztül, hát inkább cw nyeremény legyen

Feltehetőleg.
Gondolom ez is olyan agybaj küldetés lesz , mint a többi.

- Official T-22 Sr. characteristics will be posted later, it will be possible to win it through series of individual missions that will be posted later;
- T-22 Sr. will not be awarded for CW activities;
Remélem valami misszió lesz hozzá.

There will be a new "Deathmatch" ("Fight to the last"😉 mode - it will use two maps: Paris and Berlin. In this mode there will be respawns, repair points, flag captures, air raid and artillery strike consumables.

The T-22 Sr. medium tank will be a prize for the best participants as well unique reserves.
Miért, mi pattan róla? Az FV-nek célozni kell, hogy belője az E5-öt, az E5 meg bárhol áthugyozza, hacsak nincs hulldownban, de ha 1v1-ben hagy hulldownozni, akkor vessen magára. Az FV a leggyengébb T10 heavy amit próbáltam.
pointer4
De miért? Az FV215b amúgy is egy rohadt jó tank. Most, hogy az E5 páncélja ilyen tápos, most lett csak méltó ellenfele az FV-nek. Még most is jobb a dpm-e az FV nek, és a HP-ja is. HullDown-ban mind a két tank mocsok jó még. Csak az FV messzire is jó pontos sniper tank, és az APCR miatt is jobb. Szemtől szembe még mindig megeszi az E5-öt. 1vs1-ben, csak attól a T57 től kell félnie, amelyik egyet se pattan róla.
Sunsetjoy
Én az FV4202-t már fél éve megvettem, második olyan tízesként, amit nem úgy kaptunk meg (konkrétan a IS-4).
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.10.01. 14:20:04

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én az FV215b-t vettem meg most leárazva, várva a Chieftain-t. Erre bemondják, hogy ááá dehogy, most max egy szuper Conqueror jön cserének, és esetleg majd valamikor lesz a Chieftain párhuzamosan kifejleszthető.
El akartam adni a Conquerort, hogy egy kis pénz vissza jöjjön, de most tarthatom a garázsban, várva a Chieftain grindet.

Az FV4202-vel úgy vagyok, hogy csak akkor veszem majd meg őt vagy az utódját, ha a prém 8-as eventhez szükséges lesz a megléte.
Elképesztő az a töketlenkedés, amit ebben az ügyben a WG előad.
Aztán lehet hogy direkt kavarják a szart, hogy ne tudjon senki előre készülni, de ezzel többet ártanak mint használnak.

Jobb, a páncélja, mint az IS-3-nak. Bár nekem nincs most a garázsban, de sokszor találkoztam vele.
wz-111 t10-ben

wte100 kétszer láncolt és csak harmadjára bírt sebezni. E100 pattant az oldalamról én meg szemből lánckeréken keresztül sebeztem egymás után kétszer, pedig csak láncolni akartam. Kérdés ? Mi a f@szomért van az, hogy t7-esek is behugyoznak szemből, oldalról meg már lassan akkor is ha szembe állok velük, a tizesek meg pattannak ? Én beütöm a tizeseket ,az is3-at meg orosz nyolcas társairól pattogok mint az állat ? Tegnap is7-et oldalról tolatás közben 100 méter felett automata célzással lőttem be . Is 3 teljes célzással is lepattanó vagy benyeli. Kegyesebb az rng mert nagyok között megyek ? Rendesen működött a páncélzat. Amúgy egy 50-100-al bohóckodtunk ezért kerültem t10-be, de komolyan egyszerűbb néha a dolgom mint t7-8-ban.
pointer4
Legalább te valami értelmes dolgora kaptál ilyet 😄DD

"Congratulations! You entered 1000 of the best players in rating!"
pointer4
Nálam is csak azt érték el, hogy ne akarjak prém tankokat venni többet, mert ha ajándékba adják később, akkor nem jön vissza az ára 😞
Tono34
3 kör wz111-4. Prém nélkül. Az a kár, hogy ölj 2 1el nagyobb nehéz tankot küldi van, de szinte csak saját tier.

Battle finances:

Gross income: 88 947
Services: 58 565
Net income: 30 382

Session statistics:

Wins/Battles: 3 (3) (100.0%)
Exp x1: 3 788 (1 262)
Exp: 3 948 (1 316)
Free Exp: 195

Kills: 7 (2.3)
Deaths: 0 (0%)
Hits/Shots: 26 / 35 (74.3%)
Penetrations: 22 (84.6%)
Damage Dealt: 8 868 (2 956)
Damage Received: 1 703 (567)
Spotted: 0 (0.0)
Defence: 0 (0.0)
Capture: 0 (0.0)

Efficiency/WN8: 1 685 (88) 3 079 (98)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A problem, hogy megint nem EU szerverről beszélünk😄

Bár azért ebben a hónapban megint össze lehet gyűjteni 660 goldot nálunk.
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.10.01. 10:37:31

ROMOTO
Exclusive nekem készített event a WG-től <#nezze>
Ez micsoda?
ROMOTO
Aranyeső a családomra... <#mf1>

Van mit bepótolni <#zavart1>

a skót-zsidó maffia kezei között vergődő eventes részleg újabb nagyvonalú húzása <#idiota>

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.01. 10:26:59
ROMOTO
Bingó <#taps> hozzámvágtak kb 2.5 misit, kivonás előtt utolsó akcióban aranyért vettem, valahogy nem tudok ennek annyira örülni, csessze meg a rohadt spúr WG, hogy nem képesek aranyban visszaperkálni <#mf1>
Sunsetjoy
E-25-el ment és kapott egy E-25-öt a garázsba? 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mikor a szájbavert RNG nem akarja, hogy összejöjjön az SPG-15... pedig még a legtöbb exp is az enyém volt, na az felbecsülhetetlen, tetves mocskos tetű WG... fullra bevagyok szűkülve, a bolond nem is mozog, erre elszáll a hülye lövedék méterekkel a köcsög célpont ellen....anyjukat azt...
ROMOTO
Az csak az egyik, van még <#nyes>
Itt a hiba.
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2015.10.01. 06:24:57
ROMOTO
Keresd a hibát <#hehe>
Solten
Neha becsuszik 1-2 jo videoja... 😊)

...es mennyire igaz 😊

Saor Alba

Én is kipróbáltam, de már tiszta vagyok. Sőt egy timerrel kiegészített gyári célzót használok némi zoomal, semmi csicsa. Ha kipróbálod meglátod, ahhoz is kell némi játék tudás. A tankomat pásztázó tracerektől meg kiütést kaptam. Egyértelműen rontja a játékélményt a csalás, de jó statnak ára van.

Megvásárolva: 'FV4202' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000. Jöhet a cseretank.
Inkább az ilyen 40 ezer csatás 0,01 killrátás emberállatokat kéne jay és némabob módon megkeresni.

De azért te is kíváncsi voltál a mód nevére 😄

Miért lett volna kár? Leírtam a véleményemet. Szerintem aki cheat-et használ az csaló. Számomra tökmindegy, hogy milyen indokkal teszi. Lehet épp téged kapott ki az aim-jával akárhol. Nyilván belefér számodra. Az én értékrendembe nem. Elnézést ha megbántottam bárkit is a véleményemmel.

Ez teljesen független "fontoskodó adminoktól". Ezek elvek. Számomra legalábbis.

Én csak az elsőt láttam, az pont T8 volt.