418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #373731 Kösz,de igazság szerint én nem tudom a wn8-akat számolni és úgy játszani. Műkedvelő vagyok és szenvedélyből tolom. Nem tudok hátul sunnyogni és csipkedni a HP-kat mások mögül, hanem megyek előre, mint egy igazi katona férfiasan facet o face gyilkolni. 
Igazság szerint azt vártam, hogy az IM missziók jutalmait linkeli valaki. Csak egy prém nap jár valamelyikért vagy egy hét is? Mennyi gold van ?
-
walert #373730 antimat, leírtam hogy a kezdetekben nem voltak ismertetők. Videok és elemzések sem, azt sem tudtuk létezik a gyenge pont egy tanknál, mint fogalom és ez a WG hibája ! Ma már akit érdekel tele vannak vele az oldalak, de a WT-ben magában a kliens tartalma ez az inofrmáció, itt pedig nem, erre hívtam fel a figyelmet. Erről a WG tehet 
szotyi, az átütésjelzőről fogalma sem volt az embernek, hogy az egyáltalán az ! Először is az ember ezeket a beállításokat átállítja. Magam pl csak célzó modban használtam bármiféle megjelölést, kivéve a szervercélkeresztet, mert rontotta a játék élményét. Később, amikor már ismertté vált, hogy átütésjelzőként lehet állítani, egy csomó dolgot továbbra sem tudtam, melyek megtévesztettek. Pl a rétegelt páncélra nem lövünk bizonyos lövedéktípusokkal, az meg azt mutatta, hogy átviszi és akkora volt az RNG, hogy nem is lehetett ezt megbízhatóan használni, de ez hosszú történet lenne. Igazából semmit sem tudtunk az elején
joe62, hát spec arról, hogy gyenge pontokról említést sem tesz a kliens, nehogy már én tehessek ?! :-D
viper, az hogy annyi volt a statom részben amiatt volt, mert a barátommal játszottam, aki tehetségtelen volt és minden rosszba belevitt amibe csak lehet, másrészt olyan hiányosságok miatt, amik anno hozzáférhetetlenek voltak, mint ne 50%-al kezdj minden tankot lett ilyen a stat. Nem goldoztam sosem korábban és prém fiókom sem volt. Ma már 1 518 eff értékkel rendelkezek ami elég jó és a recentem is zöld, ergo tehetséges vagyok, annak ellenére hogy korábban perma szopóágon voltam
Lex lutor, sikeres voltam azzal a tankkal amit nem fejlesztettem, de igazából nem volt honnan tanulni. Ha megnézed a mai nagy játékosokat vagy reset accjuk van, vagy pedig reroll illetve akkor kezdték, amikor már minden info meg volt. Én szenvedélyből játszok, nem a statért
-
Plata #373729 én a játékosokat,főleg mikor T49-el le sebeznek csapattársak és én fizetek.Amx 30 is direkt fellök és én fizetek. -
Plata #373728 Az előbb engem is lelökött csapattárs magaslatról,álltam bokorban Td-vel erre belém jött tök gázzal és lelökött.
Ja és nem véletlen mert belém jött és még utána tolt is.
lol most hogy beszéltünk róla bementem csatába,kezdésnél három hülye csapattárs jött belém.Majdnem balhé lett mert ketten leálltak egymást lövöldözni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.27. 18:00:30 -
Az kérlek úgy jött ki hogy a 910 25%-a már nem kerek egész szám hanem tizedes jegyre végződik,csak gondolom nem lenne sok értelme 0,5-eket sebezni így kerekítettek:) Ha kötözködésnek érzed azt hogy megjegyeztem hogy egy fullhp-s Obj-et nehezen oneshotolsz nagyon sajnálom én örülök neki hogy élvezed és jól megy vele, csak ne nagyítsd túl az érdemeit a valós szint fölé,ennyi:) Ha az első posztban szerepelt volna hogy már sérült volt az obj, egy szót nem szólok.
Písz és további jó trollkodást a turbó KV2-vel;) -
Lokker #373726 lol, a játékot utálod mikor a játékosok kecik? -
mi van ma az emberekkel?5 csatából 3-ban kitolnak a csapattársak az ellenséges tank elé,vagy nem engednek véletlenül sem visszatolatni...imádom ilyenkor ezt a játékot
-
Plata #373724 Nos nekem kereken 1138-at ír de legyen igazad.
Én igen is szeretem és szeretek vele ökörködni.És nem ritka hogy 4k-s köröket megyek vele,az hogy te béna vagy vele a te problémád,de inkább asszem csak kötözködni akarsz
Jah ezt meg te írtad:
A T49 max HE sebzése 910 ha mákod van +25% az már 1137

Te ez hol 1137.5?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.27. 17:39:43 -
1137,5 :D de azért a 0.5-ért rámpirítasz, no mindegy, félre ne érts, csak ilyen élménybeszámolókból az jöhet le az ide belépőnek hogy ez mekkora egy OP- rohadék light hogy oneshotolja a 9es páncélozott TD-ket, meg 1000-ek ver a legpáncélozottabb tankba is, aztán meg igazából jön a koppanás hogy ilyet mégsem tesz, aztán kiderül hogy nem is oneshot volt mert már sérült volt az obj és hasonlók, nem kötekedés, csak maradjunk a realitások talaján, a glass cannon-okat okés hogy megeszi lazán,de azért az alfa az átütés nélkül lófaszt nemér, és sehol nem íram hogy 910 a max, azt írtam hogy az az avg és ha mákos vagy még van +25% grátisz:) -
Plata #373722 Elhiszem hogy jó vagy matekból,de nézz utána jobban a max He sebzésnek,mert az nálam 1138.
WtPz4-be lőttem egy lövéssel és gyújtással 1420 valamennyit.Pontosan nem emlékszem,az object meg sérült volt,nem full hp.
Szerintem ki kellene próbálnod a tankot,és meglátnád hogy röhögve belelősz 500-900 sebzést bármelyik td-be szemből 500-600 méterről.
Ha kicsit is szereted a T49-et olyan lövésekre is képes lesz amit nem is gondolnál,300-500 méterről kilőni a full gázzal robogó scoutokat.
De a legmókásabb az hogy úgy szeded ki az ellenséget hogy ők észre sem vesznek.Olyankor aztán hackereznek meg anyáznak.
Az nagyon mókás főleg ha buzi kis gold ammos prémek.
Jah 910 az ágyú átlag sebzése,de az nem a max,legközelebb nézz utána.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.27. 17:12:56 -
Nem akarom elrontani az örömödet, de ez matek szerint elég nehezen jön ki(kb annyira mint az 1000-et vertem frontból a JpE100-ba) A T49 max HE sebzése 910 ha mákod van +25% az már 1137 , az átütése 76mm +25%-al is csak 95, HEAT-el okés, de annak meg csak 700 +25% a sebzése,az Obj HP-ja meg 1600, ammo rack még okés lenne, de nagyon nem jellemző arra a tankra a frontból ammorack elszállás. Ha van ilyen hihetetlen replayed azt szívesen megnézném,ha tévednék, mea culpa 
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.04.27. 16:57:26 -
A rontás ellen ezek már elavult módszerek ne ajánlgasd 
Nevet kell változtatni,legalább hetente,de ajánlott sűrűbben,és akkor a wg gonosz algoritmusai nem találnak meg a mátrixban

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.04.27. 16:53:24 -
Plata #373719 Bakker asszem az Object 704-et fel kell venni a T49 érzékenyek listájára,első csata robogok az ellenség bázisára object jön elö a sarkon rám lő 598 sebzés rálövök kapásból,mire eldurrant az agya. 
Ezt is szemből oneshotoltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.27. 16:24:00 -
MrSnail #373718 Csak téged, rád rakták a rontást. Vegyél prémet vagy valami drága prémium tankot, akkor leveszik rólad... ha ez nem jött be akkor szed le a modokat és/vagy rakd újra a teljes játékot.
-
A legutóbbi patch óta, ez a tetves játék , állandóan összeomlik, kifagy, mire visszalépek, már füstölök! Másnál is előfordult ez, vagy csak engem szopat? -
WG azt hiszem rossz helyen dolgoztat. Kiváló munka! -
MrSnail #373715 Csak ki kell húznom a LEO 1-et, ha már ilyen skin-ek lesznek hozzá: Leopard 1
-
Userx2 #373714 Tanácsok -
Lokker #373713 Vót má! :) -
Ha már úgyis az összeesküvés-elméletekről volt szó legutóbb. :D -
Ez nem igaz. Cw-n még mindig szokták használni, igaz többnyire csak védekezésre. -
realcsabi #373710 8 perces csatákkal számolva az bizony 2000 játékóra. Ennyi szopás után még egy prosti is nyugdíjba vonul inkább
-
Jajj, Overlord mapon szinte egyedül védem a partot, volt segítség, de mégsem. Végén marad egy 120 hp-s GWPanther, szerinted?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gyuszopapa #373708 Én vén fejjel képes voltam utánnanézni bizonyos dolgoknak mert zavart hogy nem voltam elég hatékony és nem tudtam beütni az ellenfelet.
Mára a játékban található tankok jó részének fejből tudom a gyenge pontjait mert muszály ezt tudnom hogy képes legyek valamit is kezdeni a csatákban.A másik dolog a pályaismeret,na azzal is vannak a játékosoknak problémái. -
lexlutor #373707 ujabb Foldi Palibacsin es Hitler csodafegyverein edzett jokepessegu szakerto van korunkben :DDD -
lexlutor #373706 ahhoz azert erosen csokkentmunkakepessegunek kell lenni, h 15k csata kelljen, hogy feltunjon, h azt sem tudod mit csinalsz.. te ugyis write only vagy tudom, olvasni meg luxus.. -
viper07 #373705 Annak gyermekem, hogy 15K alatt 500 lett a WN8 -ad egészen biztosan más az oka, nevezetesen az, hogy hülye vagy a játékhoz. Ez ilyen egyszerű. Persze erről is a WG tehet. De ez a WG ilyen köcsög csapat, a játék meg egy csaló bug halmaz, akkor mi a f@szért nem tolod már el innen a biciklit ? Nálam b+ betelt a pohár. -
Ejj hàt nem figyeltek,pedig honapok óta tèpi a szàjàt.SOSEM Ő A HIBÀS!:-D:-D -
Az átütésjelző indikátort a célkereszt közepén figyelni már luxus vagy mi? Oké hogy az csak a számszerű értéket figyeli (ergó ha már forgatva van a tank akkor csalós) de elég jó támpontot ad hogy hol kéne próbálkozni, és az elég régen benne van a kliensben. A tankosztályok használtára valóban nem tanít meg,így tier 4 után szopás volt mikor már tényleg heavykkel találkoztál mint a régi pedó KV1S, az hogy honnan lőnek is elég régi fícsör, csak használni kéne tudni, az hogy ki, meg mondhatni irreleváns, főleg miután egyesek történelmi hitelességért sírnak. Sokan azt sem tudják milyen átütésű az adott tank amivel mennek, pedig azt is az orrodra köti a játék, csak az fps-en nevelkedett generációk szarnak rá mert lő azt jóvan, a legtöbb dolog amiért sírnak az user error, mielőtt még félre értesz, közel sem tökéletes a játék, de rengeteg shitstorm a játékosok alapvető balfaszságának köszönhető, azzal az információval sem élnek ami elérhető számukra. -
Pár nap alatt lenyomtál 15k csatát? 
Te aztán tényleg no-life vagy
-
walert #373701 Hát a gyenge pontokat mégis honnan kellene tudnia ? Emlékszem mikor a legelején elkezdtem. Semmi oktatóvideo, semmi töltésszámoló, semmi mod, dmg panel sem. Azt sem tudod milyen jármű lött meg és honnan. Fogalmam sem volt arról, hogy gyenge pontos léteznek. Ugye, mégis honnan tudtam volna, hisz tank inspector nem volt, fórumban sem írták, ami szintén alig volt és az a kevés forum csupa kedves emberrel volt tele és nem ez volt, mint most, ha nem tetszik a topicgazda baráti körének amit írsz, akkor bannoltatni rohannak, hanem kellemes hangvételben lehetett megvitatni a dolgokat. 
Ott a WT. Ugye ott a játékon belül mutatja a gyenge pontokat és minden benne van aminek kell lennie a kliens információnak, de itt mégis honnan tudja az ember hogy léteznek egyáltalán gyenge pontok ? Én a legelején, ezt sem tudtam. Megnéztem a páncélértékeket ami homogén felszínt írt le oszt jónapot. Mindenhol annyi a páncél, gondoltam. Ha ma feljön egy új játékos, először ismerkedik a játékkal, hogy bejön-e neki. Elsó pár nap eljut 4-ig, ott azt sem tudja mi az a gyenge pont, mivel nincsen benne a kliensben, mint a wt-ben. Én is így játszottam. Ez lett az eredménye : 15k csata 500wn8. Utána már hiába játszottak 1500wn8-al ha beállt 800-ra. Nem tartalmazza a tank ismertető a gyenge pontok létezésének információját. Erről is a WG tehet !
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.26. 19:02:01 -
walert #373700 az IM missziók jutalmainak listáját valaki be tudná linkelni ?
Kíváncsi vagyok, miket lehet kapni az utolsó két tank esetében
-
walert #373699 Szerintem azt már csak a garázsban lehet használni. Kezdetben sem volt jó. IS 7-et vittük CW-re anno akkor is, helyette, de már eljárt a maradék ereje felett is az idő 
-
vasasgabri #373698 Az IS4-et hogy kell használni,támadó vagy támogató tank? Viszonylag könnyen belőnek, ha hátrább maradok meg lekésem a csatát. -
Rammsch31n #373697 Az interface-t azért lehet kikapcsolni, hogy aki szeretne "művészkedhet" a képek és videóanyagok készítésével... ami sokkal hatásosabb, ha az UI-t nem mutatja. Nem hiszem, hogy a tomato-k azzal szórakoznak, hogy az M- és V- betűket poénból kinyomják... el vagy tévedve, nem kicsit.
+ sokkal körülményesebb megnyitni képhez a replay-t és ott print screent nyomni, mintha megnyomod a csatába, és utána megnézed egyből... -
walert #373696 Én viszont AMX 50B-vel valóban mindíg top tier vagyok
-
Toweliee #373695 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Írtam neked egy privit. -
Angelus1991ster #373694 Hát asszem a következő eon során meg is valósulhat. XD
Há MAGyar tank is bekerült, háh? Igazam volt vagy nem?
Ha már replayek trilliárdjait csodálhatjuk meg, akkor én csak től szeretnék WoT replay-t.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mókusszex miért megy a háttérben?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.26. 15:29:54 -
Látom megvan az új vesszőparipád a Turán után 
-
Angelus1991ster #373692 Főleg az a wot-ork, amelyiknek kivan kapcsolva a minimap.
Tényleg! Miért lehet kikapcsolni M betűvel? Mi értelme ennek? Csatában a V interfész kikapcsoló részt is kitöröltetném. Jozsikaah_warior_3015 akkor talán jobban játszana.
Replay-ben viszont mindent lehetne, a machinima videók szerkesztése miatt.
Arra még rászerkeszthetnének egy Cinematic editort, hasonlót mint ami a GTA V-ben van. Talán akkor nemcsak replay videók százezrei lepnék el az internetet, hanem "művészi" machinima videók is.