418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #373691 Az a legnagyobb baja a játéknak hogy a játékosállomány 60-70%-a életképtelen.Abból áll a játék hogy nyomnak egy kövér W a csata elején és kész majd lesz valami.Nem baj ha vinnyog a foglalásjelzés oda se neki ugyanúgy mennek tovább.Gyenge pontok,az se tudja garantálom jó része hogy ez létezik.Csak nyomják a bal egérgombot ezerrel. -
MrSnail #373690 Ez egy KIBASZOTT JÁTÉK fogjátok már fel NEM II. világháború szimulátor.
Játék ugyan azokkal a szabályokkal MINDENKIRE, ha nem tetszik NEM KELL VELE JÁTSZANI ÉS NEM IS KELL LEÍRNI, csak szépen csendben abba kell hagyni, nem fogtok belehalni.
Bár lehet nekem kellene abbahagynom ennek a fórumnak az olvasását, régen jó volt sokat tanultam innen... -
Angelus1991ster #373689 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már két hete megvan a Turán. -
Nekem valami mod csinálta ezt jó pár peccsel ezelőtt. -
András77 #373687 Ráadásul a professzor doktor páwelt hiába próbálja szerencsétlen WG top tanknak berakni, mert vele nyerni nem fog a csapat. Maximum tud végre kicsit sebezni és máris nagy az öröm
, szóval van értelme, de a WR-t sajna inkább kontra produktívan érinte. Ha professzor páwelünknek nyernie kéne, akkor válogatott játékosokat kell mellé tenni és ő lehetőleg low tier maradjon csak és persze nem árt a tank arányokat is a térképhez igazítani (sok nehezet egy oldalra városi térképen). Még így sem garantált a siker teljesen.
weoczeiagoston: az orosz / szovjetek megnyerték ugyan a háborút, de olyan ember veszteség mellett, hogy amiatt ők csak gyűlölettel tudnak gondolni az ő szemükben agresszorokra. A lakossággal szembeni példátlan kegyetlenkedés is érthetetlen dolog, mert a szerencsétlen bocskoros paraszt ugyan mit ártott a hódítóknak? Ok, az orosz is állatiasan viselkedett, amikor az ellenség területére ért, de volt előzménye neki, maradjunk ennyiben. Ehhez jött a saját diktátoruk kegyetlensége, aki nem fogadott el semmilyen taktika visszavonulást (mondjuk a másik oldal is hasonló "haladó" módon gondolkodott), úgyhogy ezt azért meg kell érteni és a mai oroszok már mérsékelten gondolnak vissza erre, szóval el lehet képzelni a korábbi generáció érzéseit. Nem is tudok belegondolni, hogy amikor az oroszok harcoltak, tudták, hogy a németek is állatias kegyetlenséggel viselkednek és csak fogságba ne essenek, de a saját diktátoruk is példátlan kegyetlenséggel büntette őket, ha nem tudták tartani a vonalat és feladták vagy visszavonultak. Pszichológus jobban meg tudná ezt magyarázni, de kb mint a sarokba szorított állatok, olyanok lehettek az orosz katonák. Vagy halálra marja azt, aki beszorította a sarokban vagy ő hal bele, nincs más megoldás. Ráadásul az akkori emberek sokkal keményebbek voltak, mint a mostaniak, tényleg elborzad csak az ember, ha ebbe belegondol.
Olvastam olyan oroszokról, akik Budapesten harcoltak és nem akartak soha többet idejönni, mert valami ünnepségekre hívták volna meg őket, sőt még turistaként sem, annyi társukat elvesztették, hogy gyűlölték ezt a helyet, ha csak rágondoltak.
Biztos, hogy ebből valami tükröződik ebben a játékban is, szóval a német technika nem a teljes erejében mutatkozik. Ráadásul az orosz a legnagyobb piacuk, úgyhogy amiatt sem nagyon érdekli őket.
Egy németeknek szóló játékban talán reálisabb erőképet kapnánk.
A párduc például tényleg egy nevetséges tank, bár ha a t34-85-höz nézed, akkor mégsem, illetve az IS-t is kicsinálja, ha nem kell közel mennie a harchoz. Az biztos, hogy nem a valós ereje mutatkozik a játékben és a tigernek sem. A tiger-t nem mondanám viszont rossz tanknak, azt szívesen visszavenném, ha lenne rá legénységem. -
yossarianHUN #373686 Egyrészt nem akkor nyersz, ha jól játszol, hanem ha a csapatod játszik jól. Te csak egy ember vagy a 30-ból, akin a meccs múlik, bár tudom, hogy ezt nehéz feldolgozni a kis egocentrikus világodban.
Másrészt mégis mi a szar összefüggés van a szopóág és aközött, hogy alul vagy a listán? Vinnyogás helyett meg kéne tanulni egy meg két tierrel feljebb is játszani, ahogy mi anno megtanultunk néggyel feljebb. De tudom, a hozzád hasonló hisztikirályok annak örülnének, ha 10-ből 10 meccsen pedózhatnák szét az ellenfelet top tankként. Akkor talán még ti is tudnátok érvényesülni. -
Sziasztok!
Srácok,mostanában egyre gyakrabban fordul elő hogy csata előtt szépen visszaszámlál az idő nulláig,és utána megszakad a kapcsolat.Újra kell csatlakozni és úgy dob a csatába.Ez csak egyedi eset vagy ti is találkoztok ezzel a hibával? -
weoczeiagoston #373684 És szerinted, ha jól játszol és emiatt többet nyersz, akkor az a helyes ha szopóágra tesz a játék ?
Hát, terád már ráférne egy orvos ez fix.
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.04.26. 13:34:32 -
yossarianHUN #373683 Tisztában vagy vele, hogy ez az úgynevezett "manipuláció" (lol) annyiból, áll, hogy ha zsinórban sok meccset nyersz, előbb-utóbb alulra kezd rakni az MM, ÉS ha zsinórban sok meccset vesztesz, akkor ugyanígy, előbb-utóbb top tanknak dobál? Akkor mi is a problémád?
És milyen statisztikailag kiváló elemzések meg prém fiók? Orvos látott már? -
Frankie69 #373682
-
weoczeiagoston #373681 A WT E100-at Grillcsírkére cserélik, hát ez kész 
Alapvetően egy újabb díszpéldánya a ruszki mentalitásnak, ahol a saját tankjaik pontossága, sebzése az alapadatok ellenére is messze OP kategóriába sorolja őket, míg a nagy ellenérzésekkel megalkotott német ág messze elmarad attól a színvonaltól ami bőven kijárna neki.
Amellett, hogy a német haditechnika messze a ruszki tömeggyártás felé magasodott minőségben, azért ez már tényleg a vicc kategória.
Azt, hogy nyilvánvalóan a képébe vágják a vásárlóknak a soviniszta mentalitásukat természetesen kerülik, lévén az európai piac nem kis hányadát a német, illetve német vonallal szimpatizáló emberek teszik ki. Ugyanakkor látható, hogy zsigerből igyekeznek a lehetőségeikhez mérten olyan "színben feltüntetni" a német vonalat, ami a történelmet cseppet is ismerő emberek számára már csak röhejes.
A ruszki tankgyártás egy kalap híg f*s volt a németekéhez képest, ahol az egyetlen előnyt a tömeggyártás és a kifogyhatatlan emberi és természeti erőforrás jelentette. Az nyilvánvaló volt, hogy a ruszki tankokat fogják "futtatni" lévén minden kutya ott alszik ahol enni adnak, de ilyen mértékű történelemhamisítás már abszurd.
Mindezt annak fényében mondom, hogy a szöveg a WG részéről minden esetben a "kutatómunka, meg történelmiség, meg apámtöke". A nagy francokat. Ugyan ne mondja már nekem senki, hogy a német haditechnika nem volt képes olyan tankot alkotni ami bőven meccselne tierjében a T 34-85-el és a max amire a Panther-t ami a világháború egyik legsikeresebb tankja volt megalkotni tudták egy böhöm meggyköpködő, aminek a sebzése a tierjében akkora baromság, hogy még az 5 éves gyerek is sírva röhög rajta a klaviatúra előtt.
Arra már nem is térnék ki, hogy a Tigris, vagy a korábban említett Tigris 2, amitől Ivánék zokniig összef*sták magukat ha csak a hangját meghallották, a játék talán leginkább került és használhatatlanná kreált heavy tankjai.
Ez a valami pedig, amit most akarnak német TD néven lenyomni az emberek torkán már tényleg az a pont, amikor ők sem veszik észre, hogy már saját magukat röhögtetik ki.
Egy szó mint száz, nyílt titok a ruszki sovinizmus dilettantizmusnak ebben a játékban, csak akkor már elvárná az ember, hogy ne nézzék hülyének és mondvacsinált indokokkal győzködjék, hogy a fehér az nem is fehér.
-
weoczeiagoston #373680 Miért beszéltek konteokról ?A WG programozója elismerte, hogy a MM a WR-hez képest manipulál és benne van a licenceben is. Statisztikailag kiváló elemzések kimutatták a WR és prém fiókoknál a belenyúlást, tessék mondani akkor most miért kell konteozni ?
-
András77 #373679 Beküldtem a következő ötletemet a supportnak, meglátjuk mi lesz belőle. Régen FTR szokott segíteni, de most nem tudom, hogy aktív-e, mert állítólag a könyvén dolgozik (ha jó cucc lesz, megveszem, bár nagyon titkolózik, de gondolom valamilyen tankos téma).
A lényeg, hogy ugye az a kínom, hogy megtartanék egy csomó tankot, de nincs rá legénységem. Az meg, hogy alkalmanként a kredites átképzéssel 2 x 40e xp-t bukjak nem jó bolt, mert sokat kell hozzá menni, hogy visszahozzam az oda-vissza képzés xp költségét. Az a része felejtős, hogy aranyért szabad xp-t váltsak, ráadásul qrva drága megoldás is, mert minden legényre külön kell. Aranyért szintén nem fogom átképezni, mert ár/érték arányban pocsék bolt, inkább ha van aranyam veszek egy tier3-5 prém tankot arra az ágra belőle és ilyenkor azzal felhúzom a legénységet. Viszont nincs mindenhol prém tank meg azért még azzal is jópár csata.
Szóval engem és remélem még sokakat (mert csak akkor érdekli a WG-t) nem tudnak ezzel mexólítani. Ha lenne egy olyan opció, hogy kifizetek 200 arany egységárat minden legényre az adott tankra (ha ez így nem fair, mert vannak 2-3-4-5-6 fős legénységek, akkor meg mondjanak egy egységárat, mai minden tankra érvényes, mittudomén 600-1200 arany tier-től is függően), akkor az a tank megkap egy olyan tulajdonságot, hogy szabadon rakhatok bele legénységet a hasonló nemzet-tank típusból. Hasonlóan a prém tankokhoz, de itt nem lenne plusz kredit, xp meg legénységi xp sem. Esetleg +500 aranyért kaphatna egy olyan plusz tulajdonságot, hogy megemelt legénységi xp és hogy ne legyen a prém tank konkurrenciája, ezért lehet annál kevesebb, de akár ugyanannyi is (mondjuk valahol +20-50% között). Mondjuk ez a plusz xp csak opcionális dolog lenne, nem is annyira fontos, mert ha berakhatnám a legénységet másik normál tankba is elégedettebb lennék.
Van egy csomó tank, amit szívesen megtartottam volna, csak példának, messze nem ez a teljes lista: t29,tiger,stug, hetzer, m4, m4e2, t54 stb. Mivel nincs beléjük normális legénységem, nyilván nem fogok nekiállni megint hatodik érzéket fejleszteni és a rengeteg xp veszteséget sem nyelem le az oda-vissza képzéssel, úgyhogy egyszerűen kimaradnak és várnak. Talán lesz valamikor újra ilyen winter mód vagy hasonló és akkor jöhetnek, ha lesz rá legénységem.
Hát kíváncsi leszek, hogy érdekli-e őket, mivel szerintem per pillanat qrvára nem éri meg és pénzszórás ilyesmire aranyat költeni, ellenben ezzel a változtatással csak én tutira elköltenék több ezer aranyat erre a célra. Ha nem akarnak esetleg még több seal clubbert belőle, akkor meg csak tier4 és fölötte.
Ez nem lenne egy olcsó megoldás azért, tehát nyilván csak a kedvelt tankokra vásárolnám meg, de így legalább egy értelmes dologra lehetne költeni az ingame aranyat.
Meglássuk mi lesz belőle
, lehet, hogy support droid egy udvarias sablon válaszra méltatja csak és megy a kukába, mert akkor neki kb 5 perccel többet kéne dolgoznia....
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.26. 12:51:05 -
Szerintem,ezen màr tűlvagyunk:-( -
Rammsch31n #373677 Ha ennyire szétflammelik egyesek a fórumot, egy idő után a kutya sem fogja olvasni ezt a conspiracy-konteós szöveget, ami itt összegyűlik. Csak mondom. -
Userx2 #373676 Valójában mi mind egy mátrixban vagyunk és Walert benne az orákulum. Ez annyira egyértelmű. Csak vakok a népek, oszt nem látják. :) -
Most,hogy mondod:-D ùgy làtom,mintha az asztali parancsikonból hiànyozna 1 pixel.:-D
Ez tuti a szopóàg jele,be se kapcsolom:-D:-D -
MrSnail #373674 Aki abban hisz, hogy őt átverik a WOTban, az minek játszik ezzel? Ha én sejtem vagy tudom, h valamiben átbasznak a közelébe sem megyek többet... nem értem komolyan.... 2016-ban nincs még egy szaros játék Pc-re amivel eltöltenék az időt???? -
Plata #373673 Nem tudom nekem tök lazán sikerült elmenni Is7-ig múltkor.Bár igazából asszem T10 jobb mint Is7. -
Plata #373672 Van ott is,ha elindítod wot-ot előugrik egy csóka és szugerál hogy vegyél aranyat.
-
Elég baj ha még nem vetted észre az árulkodó jeleket :D -
Lassan eljutunk odàig,hogy màr a Wot indítóképernyőn is találunk konteora utaló jeleket: 
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.04.26. 10:21:01 -
András77 #373669 Egyébként tényleg ma észrevettem ezt az MM / WR ballanszot. A TVP-t próbálom leduplázni, hogy meglegyen a t50 még május 1 előtt, mert még előtte el akarom adni különben kredit bukás.
Sorozatban vesztettem 4 csatát. A végén már szerencsétlen MM egy olyan csatába rakott be, ahol egy 2 fős fv215b (csata után megnéztem a personal ratinget és úgy tippre lila-kék szakasz) + 3 tier10 arty, az ellenfélnél meg 1 obj140 és 2 tier10 arty és a 3. arty tier8 volt csak. Egyszóval +2 top tier tankot kaptunk, csakhogy a szokásos balf.szkodás a Redshire-n, pedig még viszonylag jól is vonult fel a csapat. Csakhogy nem elég odamenni a jó helyre, csinálni is kéne valamit nem csak a csiki-csuki. Basszus az ellen 2 artyja 6 tankunkat ölt meg az első 5 perc alatt az állóháborúban, ez azért durva. Szerintem az MM már lassan a kardjába dőlt, hogy mit csináljon és hogyan nyeresse meg velem a csatát, erre berakott egyedüli top tiernek normandián és szépen lerusholtuk a med helyet, ahogy kell. Annyi izgalom volt csak, hogy a csapat természetesen nem volt hajlandó foglalni és kínomban én álltam be. Az ellen lent a tengerparton nyomult és volt rá esély, hogy többen elkezdenek foglalni, mi meg ugye az ellen bázisánál keverünk, egyáltalán nem biztos, hogy visszaérünk és resetelni is tudunk (el lehet bújni ház mögé, kimegy 1-2 tank fogadni az ellent és a ha nem balf.sz a foglaló csapat simán meglehet), de aztán láttam, hogy b.lfaszok ehhez, úgyhogy mentem én is. Nagggyon sima győzelem. -
Plata #373668 Nem feltétlenül igaz, én Is7-el mindig top tier vagyok. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.26. 10:03:30 -
minden tankot, amit vesztek első körre top tier lesz, régebben volt ez a 10 csatás könnyítés, de visszavették egy csatára -
WR104 #373666 Azert abba is gondoljunk bele mekkora kezdotokevel kellett elinditani ezt a jatekot. A fejlesztesek plusz a fenntartas(reklamok meg a tobbi jarulekos koltseg amirol nekunk fogalmunk nincs) mekkora osszeg lehet havonta?
Szerintetek a vergazdag milliardosokat megnyugtatja a +/- 25% RNG. Nem azert lettek ennyire gazdagok mert a szerencseben biztak ez is biztos. Orszagokat, nemzeteket tesznek foldonfutova a penz miatt az emberi eletet sem kimelve akkor nagy butasag lenne azt hinni, hogy a biztos megterules es a nagyobb bevetel erdekeben semmit nem teszenk holott minden eszkozuk megvan hozza a lebukas legkisebb veszelye nelkul. Ennyire naivak ne legyunk mar. -
Rammsch31n #373665 Meanwhile at the WG office:
hülye barmok
-
Kryon #373664 Sem prémfiók, sem prémtank, sem arany vásárlás után nem tapasztaltam soha semmi jelét, hogy kedvezne nekem a játék. Az egyetlen, amit megfigyeltem, hogy az új prémtankot első csatában általában top tierbe rakja (tesztszerveren is így volt legutóbb, korábbiakra nem emlékszem), de csak az első "próbakörre". Utána semmi előnyt nem kapsz vele többé. -
Userx2 #373663 Vizes lőszertartó, vagy eladás. Én az utóbbit választottam. -
Angelus1991ster #373662 Bukarest TV ejj, de jó is volt az. Még most is megy még...online..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pénzmágia
ugyan már
azt minden hülye tudja
Gerincműtét élőben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #373660 "Second, packages in World of Warships cannot be read using conventional archiving software and require a special tool to see the contents. While this means that file access for mod makers is now restricted, we are open to sharing the necessary tools with modders from our community."
Dejó. Nehogy tudjál turkálni a játékfájlok közt. -
Angelus1991ster #373659 Úgy kipróbálnám mégnézni ezt műsort a megfelelő adalékanyaggal. 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De hiányolom nagyon a fő vallások teleshopjait és pénznyelő műsorait is. Amerikában nagy divatja van ezeknek a faszságoknak.
És ami ott működik, az itt működni fog.
-
3nap prémha máj10 ig letöltöd az uj patchet.
Ha jól tudom akkor a wotban is megadja -
Plata #373657 
-
Angelus1991ster #373656 Az Ő klánja vótaz! Őa hybázs! 
Mennyire lehet be kokózva, hernyózva, lsd-zve aki ilyenket kitalál XD igazi trash tévézés legjobb műsora
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.25. 23:47:53 -
Plata #373655 Egyszerű,valaki rád küldte az ammo rack rontást,menj el a legközelebbi varázsló nőhöz és vetesd le. 
Biztonságos elhelyezést a hajadra kenheted.
-
haflac #373654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fekete mágia,kezd el inni minél előbb,miné többet,hogy minél inkább ellazulj,és ilyeneken ne akadj ki -
técs #373653 áruljátok már el az hogy a tetves rohadt geci kurva istenbe lehetséges, hogy a biztonságos elhelyezés perk ellenére egy e4 1 shotolja az e5-ömet?
Azt már megszoktam, hogy a durva manipuláció miatt minden csata 5-15-re végződik, de ez a rohadt tetves wg banda mindig tud lejjebb süllyedni -
Köszi 
Oké,megbeszéltük
bár ilyen jól menne mindig
Mondjuk a minap összepufogtattam a fiamén is