418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Jó én csak kekeckedem.
  • yossarianHUN
    De a rövidítésekben az ismétlődő kezdőbetűket többnyire nem szokás többször kiírni.
  • R3nton
    Mondjuk mindig ezt mondják :D T-57 heavyt is hogy szerettem, aztán jött a nerfhammer. Viszont az 50B-t buffolták.
  • Plata
    De az TotT.
  • yossarianHUN
    Top of the Tree.
  • yossarianHUN
    – Tier 9-10 Czechs are doing fine statistically (considering the type of players that use them)

Egyelőre bizakodhatsz.
  • Plata
    Kedvenc pályámra rakott T49-el,kedvenc oldalamon,gyökér csapattárs blokkolt,nem tudtam repülő rajtot venni és időben felmenni varázshegyre.Mikor végre odaértem T9-10 medekkel ütköztem.Object tornyába 872-t lőttem szemből,ettől úgy meg lepődtek hogy inkább vissza tolattak.
    Én meg elbújtam szikla mögé onnan lődöztem őket,de sok lövöldözés nem jött össze,a csapat jó volt pillanatok alatt levertek mindenkit.

Mai statom T49-el 17 lövés 14 találat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.28. 13:20:13
  • R3nton
    Bocsi, de mi az a ToT?
  • Plata
    Fene egye meg a med küldivel sehogy sem boldogulok,de a könnyűeket sikerül javítani.

Med és arty utolsó küldi nem jön össze,már nagyon rég.
  • Plata
    Én az amerikai tankokat szeretem,megvan az összes ág.
    A legemlékezetesebb csatáim közt van az amikor Tiger 2 platoont likvidáltam M4-el.

Valaki adhatna 100k free xp-t mert ettől a challengertől a falra mászok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.28. 12:01:33
  • Bee
    Gondolkodni is szoktál, vagy csak írsz?
    Az EU szerveren rengeteg hobbináci játszik, sokan viszont továbbfejlődnek. Aki a német haditechnikai fölényt szpemmeli a fórumokba, és sír az OP oroszok miatt, az egy dolgot felejt el: ez egy játék.
    Vegyük példának a Tigrist. 1942 nyarán vetették be, az akkori ellenfelei a T-34 és az M4 Sherman. Ha Tigrissel játszol, melyik leküzdése okoz nehézséget neked? Ugye-ugye.
    Ha a játékban ugyanabba a tierbe kerülnének, akkor mindenki Tigrissel játszana, mert ki akar free frag lenni? A tierbesorolása a játékegyensúly miatt különbözik. A T2 szintén jóval korábbi konstrukció, mint az IS-3, de a kortársainál a játékban is jobb.

A WoT nem szimulátor, hanem egy arcade játék. Ha szimulátor lenne, akkor Tigrissel minden második csatádban el sem tudnál indulni, a legénységed kiszállna, és felrobbantaná a tankot. Ezt szeretnéd? :)
  • Plata
    A japán heavyket kár nerfelni,mozgékony tankkal simán szét lehet szödni.
  • András77
    Azért hogy ki van számolva ez patika mérlegen, hogy akkor nerfelik, amikor kb azok érnek oda, akik prémium nélkül húzzák ki az ágat. A japán nehéz tankokkal leálltam és ha lenne indok rá és nerfelnék a tier9-10-t, akkor most megtennék, kb mire pont kihúztam volna.

Szóval igen, úgy lövik be a nerf első időpontját, hogy aki áldoz rá szabad xp-t (aranyat esetleg, hogy szabad xp-t gyártson) az mehet vele kb 6 hónapot. Aki prémiummal húzza az 2-3 hónapot, aki meg prémium nélkül az 0-1 hónapot, szóval simán lehet, mire odaér, már csak a nerfelt tankkal találkozik.

Én is toltam a cseh ágba egy csomó reserve-t meg eddig kb 30e szabad xp-t és a tier9-ig jutottam csak. A ToT miatt megpörgetem, de egyébként csak 2-3 hónap múlva lenne meg a tier10, addigra meg már szinte biztosan lenerfelik. A ToT szerintem kicsit csúsztatja a cseh ág nerfét, de azzal is csak 1 plusz hónapot nyer a zember. Jó esetben 2 hónapot tudok játszani a mostani tankkal, hacsak nem nerfelgetik le szépen csendben a háttérben. Szóval úgy mondom a hivatalos nerfig lesz kb 2 jó hónapja a tanknak.

Ez az üzletmenet, csak valahol nem teljesen korrekt ez, szerintem.
  • Plata
    Jah és elfelejtettem a T49 Enchanced Battle Cloak-ot is kap.
  • Plata
    Nem nem,Tévedsz a T49 megkapja a halálcsillag ágyúját.és kap egy mesterlövész távcsövet a csövére,ezenkívül lézeres célmegjelölőt.meg orbital strike képességet.
  • R3nton
    nem hinném :D A t49et fogják nerfelni :P
  • Plata
    Le vagytok maradva,nerfelik a talaj ellenállást,nerfelik célzókör szűkülést,célzás időt,töltés időt,gun depressiont.
  • R3nton
    A mobilitáshoz nem nagyon szoktak nyúlni, viszont az ágyút csúnyán el tudják baszarintani, és akkor távolra, közép-távolra esély nem lesz rá, hogy kihasználja az ember az 1,5 seces reloadot. Na mind1, majd meglátjuk...
  • András77
    A nerf biztos, ahogy az OI-k esetében is az volt. Kb 6 hónap után lehet rá számítani. Szerintem belövik a DPM-et kb a batchat szintjére és az még a jobbik eset. A rosszabbik, ha szétb.sszák az ágyú karakterisztikáját meg a mobilitását.

Mivel ToT-ban májusban rengetegen kihúzzák ezt az ágat vagy nekiállnak, úgyhogy még többen fognak vele menni, lesz korrekt kis adatbázisa a WG-nek.

Ja, meg a wn8 fétisesek pillanatok alatt leszoknak róla majd a nerf után, mert bűn rossz wn8 értékek várhatóak (mint minden nerfelés után). Ez azért jó hír talán, mert akkor nem nerfelik tovább, ha csökken a népszerűsége.
  • R3nton
    Csak én érzem a TVP T50/51-t OP-nak? Már a 9-es is OP sztem. Ezt a tankot nekem találták ki. Tökéletesen illeszkedik a játékstílusomhoz. Remélem nem fog nerfet kapni :( Bár sajna szinte tuti meg fogja kapni a nerfet, nagyon erősnek érzem...
  • Angelus1991ster
    "BB is watching you!"
    Ténnyleg XD mekkora lenne már egy 1984-es játékmód, ahol kapnál egy óceániai, keletázsiai és eurázsiai harcjárművet?
  • Rammsch31n
    és ez az "újbeszél" szó nem "újbeszél"? :"D
  • Gabhess
    oké vettem
  • Angelus1991ster
    'Konteo', ez olyan összevont újbeszél szó, mint a 'kacsabeszél'.
  • Nihili
    A következő patchben elvileg orvosolni fogják, bár erre nem vennék mérget. Nekem Fishermans Bay alatt szokott rendszeresen kifagyni, elvileg erről a hibáról is tudnak már jó ideje, de azért csak nem sikerült kijavítani nekik. Videokártya driver frissítéssel azért próbálkozhatsz, ártani nem árthat, bár lehet nem is fog használni. :)
  • Rammsch31n
    ...majd legközelebb az összeesküvés elméletet mondom, ami igazából tényleg a magyar fordítása annak elvileg. :D
    De ez a kérdés, hogy valamit, hogyan lehet utálni... hát én lehidaltam tőle. :D
  • yossarianHUN
    Konspirációs teória, ha úgy jobban tetszik.
  • Gabhess
    ah és ezt sikerült erre magyarítani'? klasz
  • yossarianHUN
    Conspiracy theory.
  • Gabhess
    ez a konteó honnan jött? mármint a szó , mert a jelentése tiszta!
  • Rammsch31n
    x"""D LOL, World of Tanks-ot, hogy lehet szeretni? :D Az összes konteós baromsággal együtt? :DDDD
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.27. 18:52:20
  • Gabhess
    na ez szép volt, o-i 1 lövésel vett ki 600 méterről kb szemből, tigris 1el voltam
  • Gabhess
    ilyenkor megyek én is scoutolni ... artyval
  • Angelus1991ster
    World if Tanks-ot, hogy lehet utálni?
  • HTS s3rg1nh00
    nem írtam olyat,hogy utálom a játékot.
  • xotyi
    Már a closed betaban volt működő átütésjelző, és az hogy fogalma sem volt róla az embereknek elég erős csúsztatás, főleg úgy hogy a kliens leírja hogy mire szolgál csak értelmezni kéne.
  • Userx2
    Két és fél év után először reportoltam nyomorultat. 150 méteres közelemben nem volt senki. És nézzétek mit írt.
  • lexlutor
    hagyjuk mar ezt a bullshitet. nyilt beta ota toltam, kezdettol itt volt ez a forum is, nyugodtan lehetett kerdezni. es az h neked 15k csata kellett hozza, h eljuss odaig h olvass kicsit, az teged minosit.. mert 15 k csata nem az eleje, hanem also hangon 2 ev.....
    jo lenne, ha ezeket a faszsagaidat egyeszamban irnad, mert te nem tudtad.. amugy eleg vissztekerni a forumba, mindjart kiderul, h nem volt ez mar akkor sem ilyen misztikus. ezt rinyalast max az nyalja be, aki akkor meg nem jatszott.
    igen, gondoltam h most jon "a stat nem szamit" mokazas...
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.27. 18:16:04
  • Plata
    Én a perma szopóágat úgy szoktam kompenzálni hogy spontán el marhulok pár csatát.
    Ha szopó ágra kerülök akkor jön T49 meg a Benny Hill játék stílus.
    Meg előveszem még M41-et és ELC AMX-et és csak baromkodok egy félórát.és utána már tudok újra játszani rendesen.
    Is7-et is így húztam ki,napi 10k xp-t csináltam hozzá hogy meg legyen,de ha rosszul ment elővettem scout tanokat és el baromkodtam egy kicsit,utána már jobb kedvel csináltam tovább a menetelést Is7 felé.
  • Gabhess