418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #373931 Profiktól kérdezném, hogy egy T4 meddel (88/121 pen) mit érdemes csinálni T6 csatában? -
Azèrt azt ne akard nekem beadni,hogy te vagy szőrlànszelott:-D
De rendben,akkor ne làncold le,viszont a tőbbit rà tudod fogni,figyelmetlensèg,lag,kurwa router stb:-D:-D -
Ő fog bekékülni, bannolódni, mert már dühből megint belédlő. Ha ilyen gyökér, mással is megtette már... ne sajnáld. Csapj vissza rá, poénból azzal a laza erkölcsű lányrokonaival huncutkodjon... -
Gabhess #373928 akkor arra a szintre süllyedek ahol ő van ... nem? -
A feljelentgetèst szerintem,hagyd meg a hàzmester fattyuk privilègiumànak:-D
Egyszerúbb ha kitolod a tűzvonalba,nem engeded visza,lelàncolod,mikor lővik,stb.:-D:-D
-
András77 #373926 Ezért írtam 1k sebzést. Jobb pályán ennél sokkal többet is lehet, dorfon van hogy 1-2 lövésig jut, de az átlag 1k hozható. -
Gabhess #373925 melyik feljelentés tud komoly bánatot okozni , annak aki poénból belém lő (csapattárs) -
Gabhess #373924
-
Kotomicuki #373923 Ha engedi eltalálni és sebezni a célpontot a script, akkor igen - viszont ez nem mindig adait meg a nem kiválasztottaknak - , de a pályák többsége ma már nem támogatja ezt a nyugis rácsodálkozást a wot-ban (a D.Max ténykedése miatt is) dühöngőkre... -
Plata #373922 Én nekem nincs is Win8-om,én még mindig win7-et használok.
-
András77 #373921 Már izgultam, mert valahogy egyik tankkal sem jött össze a 2-es számú hétvégi küldetés, aztán rájöttem, hogy a pusztítót még nem dupláztam le ma
és egy szerény 1278 alap xp-s csatában meg is csináltam.
Azért ez a tank néha nagyon mókás tud lenni, annyira nem bírják kiszedni az ellenfelek, hiába támadják többen egyidőben. Rám mászott egyszerre és körbevett egy OI-Exp, t67, stug iii meg még 2 kisebb tier sz.r. Nem is értettem, hogy a phaszba vesznek így körbe és hol van a csapatom, mert egyébként tank előnyben voltunk, de ott b.szták a rezet a kempes helyen a sarokban, amíg meg én rendet raktam a városban közben
Egyszerűen nem bírták kiszedni, pedig a genya stug tudta, hogy a tornyot kell lőni, csakhogy a lövegpajzs ennél is fogja a lövést meg finoman forgattam is, az is pattintott.
Victory!
Battle: Fisherman's Bay
Vehicles: KV-220-2
Experience received: 4 601 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 61 179
Battle achievements: High Caliber, Steel Wall, Spartan, Mastery Badge: "I Class"
Mission completed! Reward: Added: Large Repair Kit (x5), Automatic Fire Extinguisher (x5)
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.30. 14:17:59 -
yossarianHUN #373920 Jóvan, nekem VIP slot van fenntartva
-
jutah #373919 Akkor te tucc wn8-at csinyányi!!!
De jó neked :-) -
bekescsaba #373918 MIért van az, hogy azokat a belövéseket nem jelöli be a tankomon a rendszer, amire veszettül kíváncsi lennék, mivel olyan körülmények között ütnek át, hogy jó lenne látni azt, hogy hogyan sikerült neki? -
Lokker #373917 De mindenki tudja hogy veled kivételezik a renCer.
-
yossarianHUN #373916 Az nem a szerver, hanem a te neted. Engem nem lök le. -
Plata #373915 Basszus,köv csatába csapattárs 396-ot lő a tornyomba közvetlen közelről.
-
asolyom #373914 Így lehet WN8-et csinálni, ha folyton lelök a szerver, hogy hiba a csatlakozásban. -
Plata #373913 Basszus,én tudom hogy sok a hülye a játékban,na de ennyire?
Az egész banda kempel egy helyen,nem akar mozdulni senki,én neki indultam medemmel,spotolom az ellenséget erre hat csapattárs seggbe lő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.30. 13:13:16 -
András77 #373912 A következő patchban felemelik tier7-re a követelményt az obj260-hoz. Mert nyilván annyira sok obj260 futkos randomban, hogy az kibírhatatlan
-
JagFater #373911 Gyerektartast a noknek szoktak megitelni, de nem lepodok meg a fogalmatlansagodon.
Jotanacskent: nulla humorerzeked van, szal ne eroltesd a poenkodast. Se. -
Pares #373910 Ez. Plusz a JP2 legénysége is egy az egyben passzol bele, szóval nagyon jó legénységem van benne...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.04.30. 12:11:09 -
Pares #373909 Szerintem meg nem :D 250 csata után 58%-os wr-em van vele, szeretek vele játszani... jó camo, epic ágyúsüllyedés, nagy sebzés, nagy látótáv... -
R3nton #373908 Dmaxról annyit, hogy nekem ezzel lett meg kb harmadszorra az a küldi obj260hoz, hogy sebezd TD-vel az életed 5xösét... -
András77 #373907 A dicker max annyira nem sz.r, ne tévedjünk már el az erdőben.
300-as alfa sebzése van, extrém gun dep és látótáv. Nyilván nem az a tank, amivel 1:5 csatákat sűrűn le lehet hozni, de a tipikus lesipuskás módszerrel nem nagy kaland 1e sebzést összelőni vele és hozzá az általában kellemes mennyiségű spot sebzés is jön a látótáv miatt.
Amiért lehet kritizálni, hogy lassú, papír, szóval a nyugisabb játék élményt adja. Néha kifejezetten nyugtató dolog elővenni és a kredit termelése a kb 1e átlag és a spot miatt elég kellemes. -
yossarianHUN #373906 Aztán a Stugtól ne várj csodát, ócska kis szüttyögő, de már csak azért is megéri kihúzni, mert egy rakás kredit, free xp, anyámkínja jár az egyes küldetésekért. És utána ugye feloldódnak a T28 HTC-s küldetések, amik ugyanezek, csak még nagyobb jutalmakkal. -
asolyom #373905 Kénytelen leszek a Stug küldit kihúzni. A DM nem kell, az E25 meg már nincs, ha jól olvastam. -
Az nem lehet,mert èn vagyok az:-D:-D -
Kotomicuki #373903 Szórakozni, egyik-másikkal lehet, de ha "munkára", XP-farmolásra (is) kell a járgány, akkor érdemesebb följebb kutakodni - nem hülye a wg, ha a saját zsebéről van szó...
Ha megkapod az extra-rng/MM-script csomagot is melléjük, akkor a legszarabbal is lehet jól szórakozni!
-
Plata #373902 Szerintem elég gatya.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.30. 11:26:07 -
Pares #373901 Dicker Max vacak? Wut? -
walert #373900 De a slusszpoén az, hogy csak egyszer veheted meg & csak bejelentkezettek láthatják, nehogy elkapkodják előled.
.
-
walert #373899 Bocs, láttam már más is lecsapott a hírre. Semmire sem jó sajnos. A 3 napos prémium fiók többet ér, mint maga a tank.
-
Angelus1991ster #373898 3 acc.-omon is megvan. Főacccon pár kört mentem vele. mennék többet is, de Mittengard bűze elég erős nekem.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.30. 11:12:48 -
Plata #373897 Vettem egy T6 prémet rá.
Oszt lehet hogy nem jó,de vettem.
De még a legénysége nullás,sőőt dupla nulás.
-
kisbesi #373896 HOAX Stronghold T6 ban ma este 9 fele, gyertek minél többen! -
walert #373895 Te vagy az anyukája? Remélem gyerektartást azért fizetsz 
Megérkezett a WG kihagyhatatlan ajánlata gyűjtőknek. Ha pedozni akarsz, de nincsen kedved 31k-t kiperkálni a Mikromummusra, most itt van a táras angol pedoszörny. Nem is kell hozzá 3 éves tagság és most 3 nap prém is jár mellé a kiadásokért és a jobb RNG-ért
CSAK GYŰJTŐKNEK, GARÁZSDÍSZ
-
András77 #373894 Öcsém régi accján megvolt, ingyen kapta. Annyi emlékem van róla, hogy a tárjába rengeteg lövedék fér, egyébként semmi extra.
Kínjában a WG is úgy árulja, mint fun tank, meg a gyűtjőknek (mondjuk van egy magán véleményem azokról, akik virtuális tankot gyűjtenek, de mindegy is...) utána meg esetleg azért rinyálnak majd, hogy a mocskos g.ci sealclubberek kis tierben irtják a kezdőket.
Ezek a legyet megb.sznák röptében 5 EUR-ért.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.30. 10:33:45 -
haflac #373893 Jó ez valamire? -
András77 #373892 Megmondta a Storm, hogy a csórók vegyenek kis tier prémium tankot : MK vic a csóróknak meg a függő gyűjtőknek (akiknek már amúgy is megvan)
Ime állja a szavát.