World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Ennél van egyszerűbb mód is. Küldetéseknél válaszd ki, hogy ölj vagy sebezz meg x artit. Ettől kezdve szinte alig lesz, lehetne akár összeesküvés elmélet, de ez a tapasztalatom.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mi lesz most, ha nem lehet a héten költeni a pénzt 170-es penes tier 8-as premium tankra? 😛
<#eljen>

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Szerintem nem olyan rossz ez a játék! Átlag aluli a statom ami nem érdekel,tudok menni tankászt is meg 0 sebzést is. Nem görcsölök csak játszom. Az a baj sokan magasra tették a lécet és ha 2-vel csökken a wn8 az világ vége.Álltalában szakaszban játszunk sok nevetés mellett még a szívás sem törí meg a kedvünket. Mivel nincs félni valónk ezért bátran merünk játszani.Volt hogy 8% esélyünk volt és mégis nyertünk.Sok lila játékos guggol hátul nehogy megsérüljön a kis tankja,mikor az agyatlan tomátó esetleg áttör egy oldalt akkor rohan és a full hp-val learatja a babért,ha meg veszítünk mindenki hülye csak ő nem. Vannak azért kivételek is akik nem törődnek ha rosszul megy a csata.Játszottunk egy Zwack klán taggal(lány volt)szakaszban és nagyon jól elvoltunk.Volt nagyon rossz kör is de nem érdekelte csak játszott. Mivel ez szerintem csak játék ezért nem kellene olyan komolyan venni.
Vegyétek kihívásnak ha nagyon szar a csapat,Az eredményeiteket nézve nem gondolnám hogy állandóan szarrá vernének titeket. Jobbnál jobb statotok van és a küldetés tankokat sem más csinálta helyettese!
Meglátjuk.
Master91
Akkor többet nem látlak wotba ha az első esetre vársz valóban 😄
Egyelőre. Majd visszanézek, ha WG-ék összeszedik magukat, vagy ha vérnyomásnövelőt ír fel az orvos.
Master91
ráadásul low tierbe ? 😄

yossarianHUN

Neked nem mindegy, úgy se wotozol már vagy mi 😄
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.10.05. 23:32:15
Arty HD modellek miért priotitás?

angelus1991ster.blogspot.hu

Szívem szakad meg😛
Master91
Tényleg, az meg a másik, iszonyat kevés XP-t kapni artival. Borzasztóan keveset. Tegyük fel hogy van mondjuk 50% cap leütés, 2-3 kill és legyen még mondjuk 3k dmg tier 7-8ba. És kiszúrja a szemed valami 800 xp-vel. Borzasztó.
Vagyis lenne ára annak, hogy a skycancerek eltakarodjanak. Pl. aki bekapcsolja az arty mentes csatákat az kevesebb xp-t és kreditet kap.

Kellene egy olyan, hogy kikapcsolható arty mód, de akkor kevesebb kredit és xp járna azzal.

Master91
hetekig lehet ezen vitatkozni. azt mondom aktívan artizok, és nem olyan hűde geci mint ahogy sokan le írják. persze, nekem is van hihetetlenül nagy sebzés, és engem is ölnek emg artyk egy lövéssel. de hogy napi szinten megyek vagy 5-6 kört 2 különböző 8as artival is, sőt, GW E 100 is volt a garázsba, van róla fogalmam hogy manapság kibaszott random az arty. Szűkülhetek, kalkulálhatok előre hogy kb. hol lesz a mozgó tank, totál felesleges. Nagyobb random mint sokan gondolnák. Hiába tűnik pontosnak XY ágyúja, iszonyat mellé fog menni. 10 lövésből 2-3 teli találat van akkor azt mondom hogy nem rossz. Van persze olyan is, hogy tank alatt csapódik és -600. De van olyan is mikor alatta csapódik ugyan az a lövedék a 6 méter splasshel és csak felvillan, kb. sárgult a lánctalpa.

Random szar. Borzasztóan. 6-700 méterre lévő ÁLLÓ tankokat képtelenség eltalálni. Mikor húztam a tier 5-6 USA artit, Tog2őt megláttam, instant fordultam rá hogy úúúú papír a teteje de iszonyat sok hp. $.$

Fenéket. SOSE találtam el. Sose tudtam egy Tog2-be jó kövéret bele lőni mert nem volt találat. Haver mai napig szívja a vérem ezzel.
Igazad is van. Helyük van a játékban de a mostani szinten felforr a maradék agyvizem.

Kamera nézetet emeljék át a WoWs-ból ( műholdasat meg töröljnék ) ,
-csökkentsék a lőtávolságukat, a töltésüket, sebzésüket,
-növeljék a pontoságukat, a mobilitásukat.

Annak a híve vagyok , hogy kerüljön be még a legutolsó indiai harckocsi fejlesztés is, csak ne legyen az deux ex machina.

A faszom, eladom a lelkem a sátáncsászárnak és veszek én is egy M44-et. Az áll legközelebb az elképzeléshez.

( Ja és napi ász margitka62 )
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.05. 22:53:42

Mivel én nekem az arty a kedvencem és minden más csak utána jön, kikérem magamnak! <#nyes> A legjobb érzés amikor ordítanak rád amiért te kilőttél valakit full HP-ről, te meg csak nyehehehe. <#eplus2> <#action> A játék része, élj együtt vele. <#hehe>

Hányinger az egész arty. Oké, hogy minden mmo-ban van egy odabaszó karakter ( esetünkben harcjármű típus ) , kell ide is. De ez azért már túlzás. Játék megrontója idestova 4 éve.
Fostos IM miatt meg muszáj használni , különben noku 2-3 milka kredit, rakat free xp és 2 garázshely.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.05. 22:43:46

Master91
mikor zsinórba 4. körömbe csesznek szét arany lőszerrel akkor már azon vagyok hogy copjátok ki, és artyzok. aztán azt is ott hagyom, mert olyan random a lövedék leesése hogy alt+f4 garázsban és csinálok mást....
Online része tényleg a legalja lett.

Esküszöm aki kitalálta az arty rendszert és még fenntartja ( itt nem a programozókra és a csicskásokra gondolok ) az egy pszichopata és hobbija , hogy gyerekeket fogdos.

Uh, az utolsó kép alatti (1. oldalon persze. most vettem észre hogy több oldal is van, ahhoz már nincs energiám) bekezdés elég vadul és magyartalanul indul, masszív tőmondatokkal, amik szerintem inkább vesszőt érdemeltek volna maguk elé, mint pontot. Bár nem vagyok nyelvtanszakértő, de elég furcsa még olvasni is. 😄

Egyébként a gamestar (az online verzió legalábbis) már rég lement színvonalban a blikk meg a többi pletykalap szintjére. Hatásvadász cím, zéró információértékű leírás, tulajdonképpen mind1 csak menjen a kattintás és több millió reklám. Ha rossz helyen van az egér akkor meg fel is hozza nagyba a pinaszőrtelenítést olcsón 24 órán belül flash szutykokat. Gusztustalan. 😛
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.05. 22:13:40

Nem hiszem, szerintem nem hasonlít rá az AW-s célkereszt. Mellesleg J1mb0 is többféle célkeresztet csinált WoT-hoz, és ha az ember funkcionálisat akar, akkor elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb sok elemében hajazzanak egymásra a különböző verziók, úgyhogy szerintem ebben az esetben felesleges arról beszélni, hogy ki mit lopott kitől.
Azt kifelejteted, hogy a wg mára alkalmatlan lett a WoT-hoz.

Jó cikk, gémsztárban nem írtak ilyen jó cikket. 9/10.

Köszi, javítva xD

Solten
Nana, nem tole loptak a celkeresztet? <#hehe> Vagy az X-BOX verzio lopta tole az AW meg az X-BOX-tol? Nem egyszeru ez.

Saor Alba

Na már J1mb0-val is összefutottam AW-ban.
Solten
"Egy Nvidia GTX 660 Ti már képes full grafikán futtatni a játékot 20 FPS átlaggal."

Egy eve GTX 660-al toltam, akkor full HD felbontasban nem esett 40 fps ala ha minden kakaon volt. Ennyit valtozott a jatek? Most GTX 960 van.

Saor Alba

elso sor baszod! 😄

"World of Tanks immádon több "
Főszerkesztő megkért, hogy írjak egy internetes játékról. Nem gondolkodtam sokat, hogy miről írjak. 😄

http://www.hgn.hu/cikkek/world-of-tanks/293

polluxware
bocsánat mégx1! nem gondolkodtam... my bad

mondjuk azért annyira nem stresszelem magam rajta ki látja... 1-2000ft miatt nem görcsölök

m10 se egy nagy cucc (e-25 többet ér gondlom)

Az Is2 nekem jól ment azzal csináltam meg a kínai ágat két nap alatt,mire végeztem meg is lett a 110.
Még egy ok , hogy a wg romba dőljön és a WoT egy normális csapat kezébe kerüljön. És ne ezek a játék megerőszakoló senkiháziak kezében maradjon és ott dicstelenül kimúljon.

Mostanában miért van ennyi agyatlan , semmire nem jó patkányroham? és miért "vérzik" az xvm ?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.05. 20:57:27

Nem véletlenül nem rakja szinte soha sem az MM a Panthert top tiernek. (5 lövés pattant a tornyon t7 csatában 😊 )

Győzelem!
Csata: Mines
Járművek: Panther
Szerzett tapasztalat: 5 559 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 49 710
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Szárnysegéd, Őrjárat, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Más:
IS-2őt húzza valaki más is? Nem lehet nyerni vele, de ennél is rosszabb, hogy nem lehet sebezni vele. 10 lövésből átlag 3 sebez. Képes a Dicker Max-ba 0dmg cirteket verni. Ha egy másik tank hátába kerülsz vele akkor egyszerűen a földbe lő... Most úgy látom sosem lesz 110-em
Attack on Titan-t ismered? Élőszereplős film második része most jön ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az első rész már felirattal megnézhető.http://mangamagyarul.tumblr.com/post/127340170838/shingeki-no-kyojin-live-action-1

Sunsetjoy
Nekem csak az ingame voice van meg belőle. Tehát nincs hangár és csatazene, hangárképek, legénységképek.
Csak a legénységhangok vannak általa cserélve.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sheltem
Srácok valakinek nincs meg a COIMB mod 5.11 aki feltöltené valahová?

Nagyon nagyon megköszönném.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Red Alert 2 jut róla eszembe. Vicc , hogy moddereknek kell még fun módot is csinálni.
Ezt csak azt a módot használók látják?

Ezzel a mechanizmussal BT-7 rakétás tankot is csinálhatnának.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.05. 19:42:41

azt a mindenit 😄

WoT: Nishizumi77

Pales27
akkor miért nem mész orosz medekkel?

Master91
+1
Lunki88
10-es szinten a medeké a világ. A jobb statisztikával rendelkező játékosok (zöldtől felfelé) szinte mindig az orosz medekben ülnek, biztos nem véletlen. 😊 Mondjuk kicsit unom már, mikor a saját csapatom csak heavykből és td-kből áll, ezek meg az 5 secenként töltő lézerágyúikkal úgy szétszednek minket hogy csak pislogok. 😊
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.10.05. 18:56:12
Hihetetlen az az fv183 td. Mindegy kivel vagyok egy csapatban bukjuk. Lehetek kékekkel zöldekkel vereség. Átmennek noob üzemmódba. A felderítők hátul ülnek vagy elmennek a halál fasz@ra oda ahol semmi keresnivalójuk stb stb. Van hogy sebzés nélkül halok meg, mert senkit nem látok. Elképesztő.
Master91
hála istennek, így is imádom mikor Bchat ki filéz büntetés nélkül mert mindenki tölt míg ő szórja az átkokat....ja igen, akkor kell rá menni mikor tölt, köszi, érd utol úgy hogy vannak körülötte vagy 20an....
OP táras tankok

Ja hát Puzsér tud nevetettni. Egy "Apu azért iszik mert te sírsz" adást hallgass meg 😄

Úgy becsülöm ebben a hónapban 18*30 goldot és +250 goldot lehet szerezni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.05. 17:51:52

Bizonyos elemeiben hasonlít egy "Amit nem nevezünk nevén" tankra 😄

Skoda T 50/51

Még egy 1,5 másodperces töltésű autoloader, az hiányzott T10-ből. Úgysem volt elég T57, Batchat meg Tróger. Hát nem ezzel fognak visszacsábítani.
rég mosolyogtam ilyen jót.
ximix
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom "fél" Kína ebből él(t)😊