418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Szereztem pascucci-t td-vel.
    Vereség
    Siegfried Line
    Challenger
    Szerzett tapasztalat:2 364 Szerzett kredit 25 031
    Csatában elért Achievement Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
  • TiborTamas
    De igen, a kettőt együtt nézi. Pont a kör előtt néztem meg, hogy 79,8%-on álltam, a kör után pedig felugrott 85,43%-ra.

Gyuszopapa: Ki mondta, hogy nem kellett? :)
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2016.04.30. 08:55:17
  • Gyuszopapa
    Hát ehhez kellett egy véragyhalott ellenség is.
  • Userx2
    Szép. Érdekes, hogy erre a csatára kaptad meg a 2. gunmarkot, minimális sebzéssel. Csak nem a spot is számít?
  • Angelus1991ster
    Churchill III, T-14, Matilda BP, Chi-Nu Kai, Pz. T-25 faszák. Turán III Prototípus a kevés lőszertől eltekintve elég használható támogató tank.
    Első hármat a tierlimit teszi még jobbá. Nem is értem, hogy a prémium tankoknál (paraméterektől függően, miért nem teszik lehetővé a választható (ki-be pipálásos) tiert. De én akarom megúszni, szokás szerint a játék hard/very hard fokozatait.
  • Plata
    Su-100y elég nagy dög,és könnyű kiszúrni.
  • asolyom
    Ahogy kevéske tapasztalatom engedi látni a DM és SU-100Y féle TD-k rettenetesen pálya függők. Van olyan térkép, ahol egész jó köröket lehet futni, és van olyan, ahol csak kínlódás az egész. Egy szűk városi pályán a SU-100Y szerű monstrum halott dolog.
  • TiborTamas
    Azt figyeljétek, mit mákoltam be... :D Előtte lévő csatában 4300-at sebeztem vele, arra még csak első osztályt adott, itt meg csak álltam és fohászkodtam, hogy a blind lövések zivatara jó messzire kerüljön el. :)

• Plata
    Hát én nem ezt tapasztaltam,T5 prémekkel jól el lehet szórakozni.
  • TiborTamas
    Már majdnem elkezdtem letölteni, amikor elolvastam, hogy csak azok kapnak 3 nap prémiumot, akik játszottak is vele az elmúlt két hónapban...
  • yossarianHUN
    Jól van, jól van, anyu szeret.
  • Kotomicuki
    Minél kisebb szintű, gyengébb egy prémtank, annál jobban szívsz vele!
    Olyan klasszikusokat kell venni - sajnos, tényleg odáig züllött a wot, hogy lassan csak prémtankkal lehet játszani - , ami némi erőt is tud felmutatni, legalább a saját szintjén, pl: SU-122-44, T34 - de most ez a német M41 sem rossz.
    Az összes többi csak pénzkidobás!
    Legénységet meg olyan tankban kell képezni, amivel lehet XP-t gyűjteni (a Dmax már alkalmatlan erre (is) - az új keletű csőpályák miatt), bárhová is lesznek később telepítve - az én 2 német közepes crew-em már többször váltott pl. TD-re és vissza (éppen mikor, mire sújtott le a wg nerf-hammer-e), mégis megvan a 4 skill-jük...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.30. 00:47:12
  • András77
    A WoWs már telepíthető a patch, ami 3 nap prémet ad az első belépés után, csak qrva lassan jön le...
  • JagFater
    A ferfi klimaxot, ahogy hivod regen a kozosseg alkotta. Az ilyen kicsi csirakat seperc alatt elintezte. Egy kozossegbe rengeteg fele ember es velemeny elfer, sot, attol jo, attol erdekes. De az ilyen walert felek csak szeretnenek egy kozosseg tagja lenni, de keptelen ra, mert fogyatekos. Ugy gondolja, hogy szinesiti a csapatot. Csak hat ez teveszme. Az ilyenek a legnagyobb kozosseg rombolok.
    A kozosseg megvedte magat az ilyen virusok ellen. Osszefogott, es kinyomtak mint egy gennyes pattanast.

Ha egyenkent nezzuk, akkor az egyeniseged, (mar ha van) velemenyed, elveidet serto foskupac ellen fellepest klimaxnak hivod, akkor ott is baj van.

• JagFater
    Szoval te maximalistanak gondolod magad, pedig csak beteg vagy.
    Jatszol egy jatekkal, amit utana szidsz.
    Tehat az oromodet a bosszusagod okozza, ami ugye aberracio. Nincs ezzel gond, csak huzz mar a faszba a beteg agyaddal.
  • Angelus1991ster
    Látom a férfi klímax tombol XD
  • walert
    Vagy pusztán csak, nem igénytelen minimalisták vagyunk. .
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.29. 21:09:29
  • joe662
    Ignor!àni kell aztàn idővel megunja,hogy csak magàval tud beszèlgetni.
  • Angelus1991ster
    Stug IV-esen kívűl csak a Dicker Max van.

Krupp-Steyr (t7-es) és Skorpion RHM (t8-as) TD-k még nem elérhetőek seholsem.
  • JagFater
    Ti hogy a faszba vagytok meg eletben ilyen lelkulettel?
    Hogy nem magadat tartod el munkabol az egeszen biztos.
    Ilyen hozzaallassal meg kukat sem lehet tologatni.
    Csak egy magyarazat van a nyomoronc viselkedesedre, hogy egy elkenyeztetett anyuka kedvence vagy, tele fobiaval, akinek fogalma nincs az ertekekrol...
  • walert
    A Dicker Maxot semmi esetre ne vedd meg legénység képzésre, mert nem igazán jó, másrészt nem éri meg abban képezni. Prém tankot inkább kreditfarmra vagy funra vegyél. Én, főleg mostanában sima tankban tenyésztem a legényeket a prémtankjaimba. Szóval kinek a pap, kinek a papné .
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.29. 20:05:47
  • M0RN1NGST4R
    Mit gondolsz, miért ajánlottam azt.
  • Plata
    Jaaa td kell.
  • asolyom
    Ne dr az könnyű tank, azzal nem tudok td legénységet húzni. :-O
  • Plata
    Hát vedd meg az M41-et,asszem még ma megvehető,azzal tudsz xp-t farmolni,bár asszem minél kisebb egy prém tank annál több xp-t kap.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.29. 19:38:06
  • asolyom
    Ahogy látom a Kövér Maxon kívül nincs állandó szereplő a boltban. Sajnos ezek nyitott TD-k nekem nem annyira jönnek be egyelőre. A Hetzer front páncélja néha meglepően jól pattint, mondjuk T6-ban már azért már nem. :-)
  • ratgab
    Hát igen kemény bujkálást igényel ezt nem vitatom viszont az ágyúja szuper.
  • Plata
    De papír és T8-be is bekerül,ahol bármi körbe hugyozza,és már egy M4 is oneshotolja.
  • ratgab
    Pedig szép kis sebzést lehet vele kiosztani.
  • asolyom
    Melyik?
  • Plata
    Dicker sux?Nee az egy vacak,azzal szopna.
  • Angelus1991ster
    Dicker Max t6-os Tank Destroyer/Páncélvadász.
  • Plata
    Ha veszel van.
  • asolyom
    Van valami másik német prém td legénység húzáshoz?
  • Plata
    Sokat,minimum T5 light,T5 med,t5 heavy,T5 arty és T5 td kell,de inkább T8-10.
  • Rammsch31n
    Nem prémium, REWARD... ergo plusz pénzt nem ad, de a német TD-d legénységét lehet húzatni vele. :D
  • asolyom
    Milyen küldetést kell megcsinálni ahhoz a prémium T5 Stughoz?
  • Plata
    Néha mázlim van,béna T54 Ltwt nem tudott eltalálni,és az első lövésem után menekülőre fogta,én meg sziklák közt kergettem.
    Ha kicsit több esze van simán megölhetett volna,de vak volt mint állat.
  • Angelus1991ster
    Jó misszió ez :D Csak az a baj, hogy győzni lesz nehéz.
    Jó lenne még az is, hogy hétvégén (vagy csak Weekend special-okkor) 2x-es helyett 3x-os xp-t kapnánk az első győztes csatáért.
  • yossarianHUN
    Már elveszett benned az újdonság varázsa.