World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most gondold el, valakinek tényleg ez a munkája, hogy online játékok acc-jait egy bizonyos szintig felhúz.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.05. 16:42:30

angelus1991ster.blogspot.hu

ximix
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Este éjje kettőkó, Bp- 8.ker a Orci-park háta mögött, a szemétgyűjtő konténerné, vetenék reá egy pillantást, ott jó helyben is hagy... fizetek neked, ha nemtucc viszaadni kp-t bánkártyát is elfogadóók .<#zavart1>
Myekem van egy kisfejhasználóm: Waffentróger E-100-zal , Csörchijjjj III -al, BT7Ajti, Pz Miázhúgy kettű ausf D.-vel és 1,5k ajannyal. ツ
De nem eladó.Egyébként is kinek kéne😄

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.05. 16:08:52

ximix
Az account nem a tied a WG-é, ezért nem kereskedhetsz vele nyíltan (ez egy nyilvános fórum, bárki olvashatja, de szolidan pár sorért még nem nyeltek le senkit miatta).

Ha mégis
-Név mindenhonnan kitakar, mert ha van haragosod vagy csak valaki kibaszásból feljelent a (fórum hsz.-t linkelve) akkor elveszik account-od végleg és ennyi volt.
-elég egy pár sor , miszerint egy ismerősöd eladná van rajta ... gold, .. free xp, ... db prém járgány, ... db T10 tank, ha valakit érdekel megkeres és privátban megegyeztek (de nem árt pár biztonsági szabályt előre lefektetni)
-léteznek ilyen és hasonló oldalak akár az ebay is, de csak ésszel

😄 Akkor mindig konkurenciának kell megjellennie , hogy dolgozzanak rajta😄

ROMOTO
Pár új érdem az új játékmódból

új érdem a legtöbb ellenségnek okozott sebzésért

a legtöbb támogatással (tüzér-légi) elért sebzésért

5 kilőtt járművért
Solten

Az IS7-nek csak leesett a lanca. Vele volt a RNG.

Saor Alba

popey8
Hm, sztem ezért jó ha 1000-2000 Ft-ot kapsz, már ha elkel egyáltalán. Ami értékes rajta az az M10 egyedül. Így hogy 1 db T10 sincs a garázsban nem hiszem, h vkinek is fog kelleni az acc. Itt legalábbis biztos nem, max vmi most kezdő pistinek.

Szerk: igen betehetted volna a képeket spoilerbe, ha már ennyi képet töltöttél fel.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.10.05. 14:32:31

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ROMOTO
Kevés a kép, nem tudok dönteni <#zavart1>
Azaz, tolj be ide 7 tonna képet. Anyádékat is nyilván úgy szoktad köszönteni, hogy az arcukba lapátolsz egy nagy adag szart. Legalább a nevedet takartad volna ki te szerencsétlen...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.05. 14:28:59

polluxware
bocsánat előre is ha ez itt tiltott..

kinek mit ér meg ez az account? (ami értékes: m10 panther, ratyi tog2, meg ami ki lett húzva)

winyráta valmi 56-57% volt...

ROMOTO
Lefogadom egyébként hogy ha nem lenne ennyi elcseszés meg agyhalott játékos és minden klappolna ebben a játékban, akkor kevesebb indulat és emiatt kevesebb érdeklődés övezné, pont attól tapad mindenki bele, mert ez a game rendre kihozza a játékosokat a sodrukból, ha ritkák is a jó meccsek, álltalában annál jobban esik a siker. Szal aki letolt többezer csatát az ezek miatt függő, aki kevésbé mazochista az rég lefalcolt párszáz csata után.
Tudjátok mivel fizetek a WG-nek? 😄 Az időmmel.... 😊 Szerintem ennyivel bőven elégedjenek meg, én még ezt is sokallom. 😛
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2015.10.05. 13:57:34
Indokolatlan olyan elvárásokat támasztani egy játékkal szemben, hogy szeretnéd élvezni a szabadidőd eltöltését, akár ingyenes a user akár nem?

ROMOTO
Szerintem az magánügy hogy ha valaki túlértékeli a szem. hozzájárulását egy játék sikerességéhez avval a tudattal hogy az ingyenes felhasználók táborát erősíti és ennek okán indokolatlan elvárásokat támaszt egy játékkal szemben, aminek az EULA-ját elfogadta. Valszeg gyógyítható de ebbe most nem mennék bele <#hehe>, Mindenesetre azzal sincs semmi baj ha ennek hangot ad, csak a mértékre kellene odafigyelni, mert néha egyhangúvá válik...<#hehe>
Solten
De az idetlen csomagjaikkal a maradek ep elmejut is eltantoritjak; kitalaljak egy vodkamamoros thai ladyboyokkal toltott ejszaka utan hogy dobjuk piacra egy Patton-Type torzszulottet (a la Shitton) szarjunk melle egy rakas golgot meg premidot es kerjunk erte rakasnyi lovet.

Saor Alba

Szerinted mi lenne az ilyen freemium játékokkal az ingyenes felhasználók nélkül? Szerinted a kevés fizető ember meddig élvezné a fél órás várakozási időt egy-egy kis létszámú csatáért? Vajon utána is meglenne a fizetési hajlandóság, ha nem tudna senkivel sem játszani? Szóval ja, azok a játékosok is sokat számítanak akik egyáltalán nem költenek a játékra, mert ha ők elmaradnak akkor a fizetősök is követik őket. Csak meg kell nézni mennyire népszerűek a pay to win játékok és egyből meglátod a lényeget. A WG meg igazán leszállhatna a magas lóról mert a wot-on kívül minden más próbálkozásuk teljes kudarc volt, amennyi pénzt meg kinyertek már ebből, annyiból már rég összerakhattak volna 6 darab gta5-t is....

Solten
Allitolag valami bennfentes a WG-tol kinyogte hogy a(z aktiv) jatekosok 75%-a nem fizet egy petakot sem, a maradek 15%-ot fejik.

Saor Alba

Mindig van egy tűréshatár...
ROMOTO
Jah de egyszerűbb megoldás ha mással kezd játszani, nem?
Aki sír, az elmondja a panaszát és jobban érzi magát, hogy megoszthatta, esetleg kiderülhet, hogy más is hasonló cipőben van és elkezdődhet egy párbeszéd, ha meg nem, hát nem.

Akit meg qrvára nem érdekel ez a "sirám", az akár át is ugorhatja a neki nem tetsző hozzászólásokat. Nem?
ROMOTO
Őszintén szólva nemérdekel a wg üzletpolitikája, amíg lehet ingyen játszani és szórakoztat addig játszom, évente veszek akciósan vlmi prém járgányt ha nem tudom megállni és cserébe valahogy nem érzem szükségét, hogy folyamatosan itt sírjak a fórumon <#hehe>

lexlutor
#362656 ok, te sokat költöttél, akkor minden okod megvan hogy egyfolytában fikázz, ne vedd magadra a többit <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.05. 13:06:36
en mar koltottem eleget a jatekra, es kurvara nem lenne mindegy, h megis mire lenne szuksege a jateknak, de ettol meg pont leszarjak a gogos okadek tajgai mocsok orosz mentalitasukkal.

es akarhogy spilazhatjuk, evek ota nem tudnak erdemi fejlesztes a jatekba rakni, csak a hd tankok es a palyabuzeralas megy. ennyi. eleg megnezni egy q&a-t es evek ota ugyanazok a kerdesek mennek.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.05. 12:59:54
lacibacsi
Na jó, cizellálom amit mondtam: Ez egy csapatjáték lenne a készítők szándéka szerint. Ez az elmélet. De a gyakorlatban ez alig-alig mutatkozik meg... Sajnos...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

amugy mielott szarnyasoltart allitanank szerbnek, azert az remlem tiszta, h nem azert free a jatek, mert ok akarnak lenni a masodik maltai szeretetszolgalat?

ROMOTO
Tök indiferens hogy a "játéknak mire van szüksége" egy egészséges ellentételezést feltételező szemléletről van szó meg a parazita hozzáállásról, amivel nem is lenne semmi baj, amíg nem párosulna az alább általam leírtakkal, felesleges ebbe bármi mást belemagyarázni...
Sunsetjoy
Az, hogy most milyen lesz belőle, az majd kiderül... az, hogy megszerezték a jogait minden idők egyik legjobb 4x játékának (amely benne van még mindig az alltime top100-ba, pedig olyan régi, hogy amerikában még alkoholt is ihatna legálisan 😄), az egy dolog.
Hogy ők mit hoznak ki a Master of Orion-ból, az meg egy másik dolog 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem te el vagy tévedve, de erősen. A játéknak nagy szüksége van az ingyen játszó tömegre is, hiszen aki fizet érte nem akarna 4-5 perceket várni, amíg a csatába kerül.

Meg aztán kire lőnék az arany lőszert? Aki kőkeményen aranyozik, az szinte biztosan prém fiókkal tolja és még lehet mellé prém tankja is. Azért nem mondom 100%-ra, mert lehet pár klános arc, aki onnan begyűjti az aranyat meg lehet pár elborult agyú, aki vásárolja a kreditet az arany mellé, de a többség prém fiókos, szerintem.

Milyen csaták lennének, ahol szinte mindenki aranyat szórna? Néha most is van és nagggyon örülök, amikor vége van.

A szerverek ott vannak és minimális a mozgó költség, ergó ha teljesen kihasználod a szervert az is kb ugyanannyiba kerül, mintha csak félgőzön megy (net forgalmi díjak lehetnek, esetleg a szerver farmmal valami megállapodás, de tipikusan van egy komoly állandó költség és csak minimális mozgó rész).
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.05. 12:49:37
ROMOTO
Kb. tojok rá, ebből <#hehe>
es azt te egy komment alapjan megis mibol allapitod meg, h ki mennyit koltott a jatekra? 😊
ROMOTO
Jah, hát mindig lesznek akik vlmi megmagyarázhatatlan elhivatottságból kötelességüknek érzik hogy fanyalogjanak, miközben úgy gondolják hogy ők tesznek szívességet azzal hogy ingyen játszanak, ingyen kódokat aktiválgatnak, járgányokat váltanak, gyűjtik a sok szar ingyen prémtankot, stb. <#mf2> <#hehe>
Solten
Azert nem lehet elmondani hogy nem fejlesztettek 2011 ota. Behoztak fizikat, optimalizaltak, a jatek ezerszer jobban nez ki es simabban fut. A tobbmagos tamogatas nem lenyeges, igy is jol fut normal cpu idovel. Az AW-n van mit dolgozni a motor alapbol tamogatja a tobb magot de igy is lezabalja a gepet az a sz@r. Szoval lesz munkajuk vele de folyamatosan fogjak fejleszteni azt is.

Saor Alba

SerB űrhajót épít -> van valami ultra gagyi űrhajós/űrstratégiás játékuk is... lol
ROMOTO
Könnyen lehet, bár én nem gondolom hogy a cég megáll a wot franchise-nál, szerintem több teljesen eltérő játékot is fejleszthetnek párhuzamosan, minden téren megvan a megfelelő hátterük hozzá...
Ha az AW-nek sikerül megerősödni, akkor előbb-utóbb kénytelenek lesznek WoT2-t is csinálni...

ROMOTO
Jah, attól még a HAVOK szerintem soha nem lesz berakva, tesztelték valami városi pályán, állítólag behal tőle az fps még a komlyabb konfigokon is, kb lehetetlen utólag értelmesen beleeröltetni. Nekem elég lenne ha a játékmenettel kapcsolatos dolgokon csiszolnának, az nem ütközik technikai akadályokba, előbb-utóbb kénytelenek lesznek elővenni. Minden felhasználói felmérésben ez áll a második helyen, az elsővel úgy sem tudnak mit kezdeni (debil játékosok) <#hehe>
Mikor a wot megjelent már akkor is évekkel előtte csak több magos proci volt elérhető a piacon...

ROMOTO
Az oroszoknál vlmi felmérés után kiderült hogy max 10%nál lehet 1 magos proci, ott sem a kőkorszakban élnek, süket duma hogy emiatt van szarul optimalizálva.
az h a jatekosok 90% agyhalott, es keptelen ra, ez ettol meg egy csapatjatek lenne.
konkretan ez szamit barmit is, h tobb procit vagy ramot zabal?
wot a sziberiai egysegsugaru szergej tamagocsijara van optimalizalva. ne legyen mar meglepo ha az aw tobbet hasznal.
Dehogy lenne. Nézd úgy, hogy kellően rossz játékkal elérhetnéd, hogy sose dobáljon fel 9-10esek közé 7-8asokkal 😊

lacibacsi
"de ez mégis csak csapat játék"

Ezt mégis honnan veszed? Sajnos a wot sohasem volt csapatjáték. Mármint a random része. Persze vannak szakaszok (nem a csata alatt alakult izék, hanem a baráti alapúak), meg előfordulhat, hogy néhány csapattag megérti egymást a csata folyamán és tud együtt dolgozni, de egyébként összességében nézve egy deka csapatjáték nincs a dologban...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

patchaou
Nekem valahogy az volt a benyomásom hogy sokkal szebben fut az aw mint a wot. High-ról medre levéve duplázódott az fps, wotnál ugyanez a manőver semmilyen fps növekedést nem eredményez....
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.05. 00:03:24

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
kiegészítem:

és azért mert rohadt orosz WG kezében van
Azért van ilyen állapotban, mert eddig nem volt konkurenciája.
ROMOTO
Egész érdekes táras (3 lőszer) löveget kap a skoda T50

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.04. 23:22:35
Sunsetjoy
A múltkor írtam is itt fórumban, hogy az AW még garázsban is többet zabált prociból a showcase (forog a kamera a tank körül, ha nem nyúlsz semmihez) a WOTnál. Meg a memóriából is, bár meccs közben nem néztem, csak utána vettem észre, hogy AW alatt ment a WOT.
Ezek szerint meccs alatt is...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tudom, hogy 2011 óta már nem Open Béta. Csak a jelenlegi állapota olyan.
Maga a játék piacvezető a saját kategóriájában és az egyik legtöbbet játszott játék között is van. Ezért is érthetetlen, hogy miért van ilyen állapotban.
Mindig előhúzható példa a többmagos processzorok támogatása. Játék alpha indulásakor ciki volt .

popey8
Béta? Lemaradtál pár évet?

OMG milyen emberek vannak. Komolyan mondom ne akadjál már föl egy számozáson, ami semmit nem jelent -.-

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

132-es pen teszi oly kurvagagyivá.