World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Bonus XP for tanking is in development with medium priority
-Ugye most fog 2 magyar harckocsi megjellenni, talán karácsonykor ( ha nem buziskodnak, ahogy szokták , szép kis 10e ft-os csomagokkal T-34-85M és grószTraktor esete.). Ezt a két típust már tavaly ősz végén prémiumnak szánták. Ha mindegyik prémium tank lenne, akkor eleve nem a Turán III Prototípus, hanem a 43.M Turán III kerül be. Toldi III is kötényezve lenne.
Viszont a magyar ágrész további 10-11 típust is hozzátud adni a német ághoz. De több magyar harckocsi egyenlőre nem kerül be a játékba. Jó ha svéd ág után kezdenek el dolgozni rajta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De viszont, ha prémium kell nekik.
Akkor:
- tier 2-őn lenne: 2-3 ajándék jelölt Straussler V-3 és V-4 (30 fokos lövegsüllyedés) és 40M Nimród ( Cruiser IV-et tegyétek le t2-be (OP) )
- t3-on lenne egy t3-as Toldi Marder td prémium mint anno a franciáknál a FCM Pak36,
- t4-en a Zrínyi td ( most is jön egy t4-es prém a játékba - T-28E)- meg úgyse volt még t4-es prémium td a játékban
- T7-be pedig úgyis váltónak jönne a Panther/M10 helyére a 44.M Tas - 700 le-s motorral, top 29/44.M 80 mm-s ágyúval ( asszem Tog II ágyúnál csöppet jobb )
További 5-6 db prémium tankot jelentene a magyar ágrész.
Ami kiesne a Toldi I, Toldi IIa, Turán, Tas prototype.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.06. 20:40:33
angelus1991ster.blogspot.hu
Jó, hogy az elmúlt három hétben kétszer erősítették meg, hogy lesz svéd ág. Komolyan már.
- Developers are planning to completely overhaul the equipment system just like crew skills
Csak nem AW-s mintára?
- The amount of artillery in battles did drop but now it seems to start increasing, current artillery affects gameplay negatively (due to randomness, oneshots, the fact the players can't fire back)
Jé, déjá vu.
Meg az én jó édes anyukámat,hogy nem tudtam többet sebezni ezzel a csodával, így is az összes lőszert felhasználtam -.-'
Trance&Friends nothing more..
A helyesírást ne hanyagold el, az a troll és a grammarnazi kedvenc eledele 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Tű pontosságú lövés WoT-ban? Wat?
Mikor a Conqueroromal mikor játszok és megnő a gravitáció és az egész csata alatt végig a földet lövöm, tényleg tűpontos.
War thunderbe az arcade csata tankossal, na ott van ez hogy tű pontos.
Már akkor nem tartottam jó ötletnek. Ingyenessé válása után csak sokkal később kezdtem el használni. Pár tanknál van értelme, amiknek ócskafos alap átütésük van és a hozzá tartozó góld ammó épphogy eléri az azon a szinten lévő alapátütés átlagát, és talán még a prémum tankoknál, amelyiknek nincs tierlimitje.
Ez egy piszok jó játék lehetne, de annyi pici sebből vérzik,hogy kezd kellemetlen lenni 😞
AW meg pont a "modern tankos" téma miatt nem tetszik 😊
Régi nevén Sword of Justice. Kurvaolcsó RTS, és szerintem megéri.
http://store.steampowered.com/app/234060/
Megérdemli a 3 fős csapat😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.06. 16:58:24
T10 Td lesz helyettük<#ravasz1>#ravasz1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.06. 16:45:26
A második cikkhez kérek tippet, miről olvasnátok <#wink>#wink>
Ez a nyomorék is csak flamelni jött... Ahogy a játékban is azt élvezi, ha elküldik a halál fasz@ra, itt a fórumban is ahol mindenki utálja a takony fajtáját, azért adja elő a dejóartizni számot, hátha valaki végre elküldi a pics@ba.
Ezeket az agyatlan tetveket ez élteti.
xotyi: Nice Job <#taps>#taps>

Tehát akkor aznap kellett volna kitöltenem egy 6-os lottó szelvényt?😄
Az artystákról meg csak annyit, hogy mint ahogy te is bizonyítod, annak örülnek a legjobban, ha a nagy luckrandom beadja nekik az 1000+ sebzést, ezzel gyakorlatilag kivonva egy ellenséges tankot a forgalomból. Más szóval az okoz nektek már-már szexuális örömöt, amiért ti nem tettetek semmit, csak a szerencsén múlott, de ezzel sikeresen elcsesztétek valaki játékát, aki épp a képességeit latba vetve próbál boldogulni a frontvonalban. Mindezt persze úgy, hogy nektek közben a legkisebb félnivalótok sincs, mivel a szerencsétlen még csak vissza se tud ütni a ti bokorban kuporgó makkmobilotokra. Hát hadd ne mondjam, milyen embertípusra jellemző ez, de elég sokat elárul az artysták szellemiségéről.
Mondjuk anno azt hittem a WoT is ilyen lesz, becsülni kell hova lőssz. Ehelyett tű pontosságú lövések vannak.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.06. 15:19:54
Még a closed bétában nyomtuk, folyton írták nekem, hogy noob. Az meg mi a fene? Mondjuk sejtettem, hogy nem dicsérni akartak. Azután meg ahogy a játéktudás is gyarapodott a különböző beszólások területén is sokat fejlődtem. <#crazya>#crazya>
Ez szinte egy fejlődési lánc. Én ezt használnám XVM helyett.
Fekete - F*ckin idiot sh*t player, go play barbie f*ck sh*t.
Piros - Retard kid, go sleep!
Narancs - Noob, wtf?
Sárga - Fu asshole, learn to play!
Zöld - f*ckin lucker
Világoskék - gg
Sötétkék - well played, I will invite you.
Lila - O, Kurwa
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Szerintem skiycancerek már nem reportolnak miatta, mert megszokták.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Igazából csak annyi volt a baj, hogy nagy arcúságban szenvedtem és gondoltam csak nem lőnek át szemből a hetes vasak. Hát de. :-)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Viszont minden probléma mellett ott a 490-es alfás nagyágyú, ami tényleg durva. Egy brit papír td-be ma lőttem 795-t HE-vel <#crazya>#crazya> meg ment vele modul és legény is és hát kicsit kiakadt rajta.
Meg viszonylag agilis, E4-t körbeautóztam vele, csak lesett. Pedig a láncot és a nagy motort csak a 113 után fejlesztem ki, mert meg akarom venni még az akcióban a 10-es tankot, de már közepes motorral és alap lánccal is mobilis ez a tank.
Mivel nagy az alfa, a tornyosok ellen nagyon jól használható az HE. 200 hp körülit belemar egy t32 tornyába meg a járulékos modul és legénység sebzés.
Arra kell figyelni a toronyharcnál, hogy fentről lefele belövik, mert a teteje nem pattant, tehát nem szabad hátrálni ilyen helyzetben, ellenkezőleg, előre menni, annyira, hogy csak lepattanót tudjon lőni az ellen.
Az a lényeg, hogy ki kell játszani a nagy alfás ágyút. Lehetőleg minél közelebbről, mert olyan is7 érzés, félre tud menni a lövés.
Amúgy meg felbátorodva vettem meg a WZ-t, mert jót írtál róla. A pofon természetesen meg is jött az első csatában. Egy Comet sima lőszerrel hétből hatszor átlőtt szemből. Néztem, mint hal a szatyorban. Remélem ez csak véletlen volt. <#confused>#confused>
wz11114 a gép, hát azt döntöttem, hogy a bázison maradok és megakasztom az ellen medjeinek rush támadását jobbról. Elég durva csata volt, 2 med megkerülte a hegyet, szóval előről-hátulról és összesen 6 ellenfél támadott. Az artyk kivételesen jól dolgoztak, de a csapatomból kettő hirtelen halált halt retardált végig ugatott, hogy bázis kemper vagyok és jelenteni fognak. Azonnal riportoltam őket, ahogyan mindig teszem, ha valaki riportolással fenyeget.
Sikerült a támadást elhárítani egy ellenfél sta elmenekült a bázisukhoz. Utána mentem és kiszedtem, erre ő is riportolással fenyegetett, mert hogy én bázis kemper vagyok (őt is azonnal riportoltam).
Ilyen hasonló eset rengeteg volt már. Van, hogy az a helyes döntés, hogy ottmaradni a bázison, de ezek az egységsugarúak a játék alapjait sem értik, nem hogy taktikai lépéseket.
Ja igen, még egy jó tanács. Megírtam az STA-nak, hogy elküldöm a replay-t a wg-nek, mert ő visszaélt a játékbeli riportolási lehetőséggel és indokolatlanul használja. Top xp és sebző voltam egyébként, ezt is megemlítettem neki. Erre a h.lyegyerek összesz.rta magát és írta, hogy nem is riportolt, csak mondta, mert ideges volt stb...
Pedig ha tudná, hogy nem fogom elküldeni, mert a WG sz.rna rá, pedig ebben az esetben igazam lenne, visszaélt a gyerek a riportolási rendszerrel, ha tényleg riportolt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.06. 13:20:41

Más:
Centurion X és Chieftain Mk VI
Most akkor jön a Csefi vagy mi? Szegény wotinfósok már nem mernek írni semmit, amit ezek hazug népek kiadnak a brit ágról. De azért köszi nekik a képeket
Akkor tarja az ember idegesítőnek őket, ha épp őt találják el és nullázzák ki. Akkor a célpont ideges és morcos, az arty viszont sokkal boldogabb mint te leszel bármilyen ammorack-nél. <#buck>#buck> Komolyan, mostmár az a legjobb érzés, ha eltalálok valakit vele.
Angelus: Amit írtál, hogy mit változtassanak az arty-n, elmondom miért nem lenne jó.
- Lőtáv csökkentés: Bele gondoltál, hogy ezzel a lőtávval sem tudnak az artyk olyan magasra lőni, hogy normálisan el lehessen találni valakit? Ha még csökkented akkor az ív csúcspontja lejjebb kerül, szóval még kisebb, abnormálisan kicsi szalmarakás mögött is meg tudnál bújni ami azért picit se normális.
- A kameranézet változtatással még egyet tudok érteni, változatos lenne, de abba bele gondoltál, hogy könnyebb lenne úgy céloznunk? <#crazya>#crazya> Van ilyen mod, kipróbáltam és nagyon faja. Sokkal könnyebb modulra célozni vele és jobban látom, hogy mikor kerül takarásba valaki.
- Csökkenteni a töltésidőt meg a sebzést? Hát a töltésidő csökkentés után nagyon OP lenne egyik, másik arty, szóval nem ajánlom. <#beka2>#beka2> A sebzés csökkentés meg irreális lenne. Szerintem, ha arcon csapnak valakit egy 200mm-es lövedékkel az nehogy már életben maradjon utána még. Csak képzeld el a helyzetet. Saját tankod páncélzata, a lövedék becsapódási szöge és a lövedék mérete. <#awink>#awink>
- A pontosság növeléssel egyet értek, de csak félig menjünk vissza oda ahol volt az arty mert az tényleg pofátlanul pontos volt esetenként. <#awink>#awink> A mozgékonyságuk meg pont jó, azon nem változtatnék.