418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lokker
    C mint Cintia? :D
  • Plata
    Nem a C egész más,az a nevembű ered.
    Nincs magyar vonatkozású hajóm,van 30 valahány karim fejenként 30-40 hajóval,deee.nem hinném hogy lenne magyaros.
    99%-ban random név generátorral adom a hajóim nevét.Magyart még sosem adott.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.01. 10:38:52
  • Angelus1991ster
    Most írtad, hogy jász-kun vagy. C (Cumania) betűt is ezért használod végződésként?

STO-ban van USS Budapest? ST: Kapcsolatfelvétel filmben volt, ha jól láttam.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.01. 10:36:07
  • vasasgabri
    Ezt a folyamatot a mostani kultúra kreálta.A demokráciából csak a szemetet vettük át, a jól meg mondom stílust,ha segíteni nem akarok vagy nem tudok,legalább jól belerúgok stílust,nincs tisztelet,nincs türelem.Az emberek nem tudják a problémáikat feldolgozni ezért bűn bakokat Keresnek.könnyebb másba belerúgni mint magába nézni.
  • Kotomicuki
    Ezen jelzőket nem magyarok "indították el", de a magyarok lejáratása tisztán kivehető belőle! Gondolj bele, ha a jelzőnek megfelelően viselkedtek volna a honfoglaláskor (és az azt megelőző időben) élt elejink, akkor sohasem értek volna el a Kárpátokig. Az, hogy egyre inkább kezd kiveszni az emberség az ország lakóiból és emiatt kezdenek megfelelni a jelzőknek, az megint csak a jelzők elindítóinak a keze nyomát viseli magán
  • Plata
    De van olyan amiben főleg magyarok játszanak,LoTro-ban sincs hivatalos magyar szeró,mégis a magyarok nagy része egy bizonyos szerveren játszott.
  • asolyom
    T4 Sentinel. Nem rossz, T4-ben még pattint rendesen, köszönhetően a jó torony formának, de magasabb tierben már vigyázni kell rá, mint a hímes tojásra. A 2 fontos ágyú hiába lő 2 mp-ként, celsőbb tierben a 88-as pen, 45-ös alfa megint csak harmatos. Viszont az is igaz, hogy T6-ban az összes T4 tank ágyútöltelék.
  • vasasgabri
    Hát igen,egy éve kezdte a játékot és ha meg nézed a statját elég szépen halad. Különben már elég sok emberkét toborzott.

Egyébként ez elég nagy baj hogy egyes játékosok a káromkodáson és beszólogatáson kívül nem tud hozzászólni.Sajnos a fórum jellegű hozzászólások nagy hátránya hogy nem lehet fegyelmezni mivel ha ki tiltják regisztrál új néven. Valóban lejáratnak minket és ezen emberek után minősítik az országunkat. Ami még idegesítő ha valakinek más véleménye van az ilyen emberek azonnal szitkozódnak fenyegetőznek mivel virtuálisan nagyon erősnek érzik magukat.
  • Lokker
    WoW-ban nincs olyan hogy magyar szerver. Nem volt, most sincs és nem is lesz...
  • Plata
    Nézd én meg tanultam LoTro-ban WoW-ban STO-ban hogy jobb ha nem reklámozom hogy magyar vagyok.
    De akár EVE-t ide sorolhatnám.LoTRo-ban mikor szétverték a kis magyar kinshipeket az mi volt?
    Mert pár hülye beképzelt magyar eltervezte hogy legyen egy nagy magyar szövetség,aki nem állt be az hazaáruló szar.
    De STO-ban is próbálkoztak ugyan ezzel.WoW-ban a magyar szerver konkrétan a leggázabb szerver volt.
  • Lokker
    a románok egymással verekedtek míg a magyarok szurkoltak a válogatottnak
  • Angelus1991ster
    Egy más nemzetiségű mikor szidja saját nemzettársát? Román mikor szidja a másik románt?
    Kíváncsi vagyok, hogy ezt a folyamatot mi indította el? Kádárizmus, rákosista idők?

Plata: #373958 Kíváncsi vagyok, hogy a kun és jász nyelvek feltámaszthatóak-e.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.01. 09:58:05
  • Lunki88
    Az utóbbi időben egyre több helyre látom begyűrűzni az ilyen "magyar mentalitás" meg "magyar virtus" negatív jelzőket. Ezt valakik szándékosan elindították, aztán már mindenki ezekkel a szavakkal dobálózik, ha magyarokkal van baja. Elvileg te is magyar vagy, akkor meg minek pocskondiázod a saját országodat? Ezzel kollektíven magadat is szidod ilyenkor... Ha az illetővel van bajod, mert sok hülye van ezt nem vitatom, akkor inkább nevezd másképp, de az ilyen hozzászólásokkal többet ártasz mint hinnéd. A szlovákok meg a románok ilyenkor röhöghetnek a markukba, ha azt látják hogy ezek a magyarok még saját magukat is utálják...
  • Plata
    Figy én született alföldi troll vagyok,sosem tagadtam,és ha meg kérdik magyar vagyok-e azt mondom nem.
    Mert én félig kun félig jász vagyok.
  • Userx2
    Xvm-el azt is látni, kinek aktív az xvmje.
  • Angelus1991ster
    Jó az poén Azon nevetsz. Az még viccesebb ha aktív xvm-je van és úgy kérdezi.
    De az ilyen kedves és bölcs emberektől dejó kedvem szokott lenni.

Képre térve: a hülyéje látta, hogy lány a játékos, nem "joocokah_warrior_30000".
    De elfogult vagyok. Mert én is általánosítok, ha egy kedves román, csehszlovák nekiáll bozgorozni, uhorskózni.
  • Userx2
    Mé troll? A " van magyar?" kérdésre én is az szoktam válaszolni, hogy nincs. :)
  • Angelus1991ster
    Mint Troll-49-et kedvelőtől, tőled elvártam ezt a trollkodást.
  • Plata
    De igaza van.
    Én sem szivesen vállalom hogy magyar vagyok,ha lehet inkább fel sem fedem a csapatban lévő magyarok előtt.
  • Angelus1991ster
    "körülbelül 10 éve tudjuk,hogyha jót akarsz magadnak nem választasz olyan nevet,amiről kitalálható a magyar nemzetiség (a HUN egyenesen főbenjáró bűn)
    a külföldiek közt is van tajparaszt,de a magyarok között még nagyobb arányban.
    "
    Bármikor eldobhatod a magyar állampolgárságodat. Tedd meg! Gyerünk!
  • HTS s3rg1nh00
    a "majom" megszólításnak még örülhet is,nem anyázták egyből...körülbelül 10 éve tudjuk,hogyha jót akarsz magadnak nem választasz olyan nevet,amiről kitalálható a magyar nemzetiség (a HUN egyenesen főbenjáró bűn)
    a külföldiek közt is van tajparaszt,de a magyarok között még nagyobb arányban.

@JagFater:felvettelek (givemeFUEL)
  • Userx2
    Csak nincs elég effije, hogy emberszámba vegye az a tuskó majom.
  • Plata
    Nekem van és játszottam is vele,kaptam 3 nap prémet és kész.
  • vasasgabri
    Cinti96 klántársam ráadásul egy 19éves kedves lány.
  • Userx2
    Akinek van World of Warships élő accja, akkor is érdemes letöltenie, ha az idén még nem játszott vele. Jóvá írta a wotban, a 3 nap prémet. A Warshipsben meg 3,000 goldot is kaptam, meg van 21 nap prém is.
  • zsupeti
    Amúgy új ez a tank vagy már régebben is bent volt a játékban?
    4 napja vettem meg de cseppet se bánom.
  • Gyuszopapa
    "170mm átütés mindenre elég,sőt még 8ban is"
    Hülyék ellen bármelyik tank OP csak akkor van gond ha nem csak hülyék vannak az ellennél.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.04.30. 23:32:33
  • Lokker
    nekem kv-1s után hatalmas visszalépés volt az a tank (mármint mikor leváltotta a kv-1s), pár kör után akkor el is adtam, azóta lehet buffoltak rajta nem tudom
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.04.30. 23:17:15
  • zsupeti
    Játéktudásom nagyon tré,de ez a kis tank mosolyt csalt az arcomra.Előhozza az emberből a rejtett játéktudást.Mondhatni,hogy egymásra találtunk. :) Épp ma lett meg az első csillag a csőre.Tier 6-ban 170mm átütés mindenre elég,sőt még 8ban is.Gyors töltési idő,na meg amennyit hoz a konyhára az már csak ráadás.
    1000-1500 sebzésnél cirka 25-30k nettó credit.
  • HTS s3rg1nh00
    én azzal annyit szoptam,hogy nincs rá szó,vagy több szóból álló kifejezés
    azt hittem a 100-as ágyúval jobb lesz,de nem...szó sincs róla
  • zsupeti
    asolyom

Ha elfogadsz egy baráti jó tanácsot,húzd ki a KV-85 öt.
    Brutál tank,kegyes MM,jól keres.Nagyon fun kis tank.Élvezet vele minden másodperc.
  • Angelus1991ster
    ...Magyar virtus.....

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.30. 21:48:22
  • Plata
    Mindig +2 csatákba fog tenni,keresd a gyöngébb célpontokat,és a nehéz célpontok seggét vagy oldlalát lődd,med vagy használd ki a gyorsaságodat.Milyen med?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.30. 21:31:43
  • asolyom
    Na ja. Sejtettem! Feltehetek egy binokulárt, és legalább spot sebzésem lesz talán.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.30. 21:28:41
  • Kotomicuki
    A mélyebb vizes területeket keresni és leöblíteni a torony tetejéről is a rárakódott koszt.
  • joe662

• Userx2
    Magyar virtus.
  • Lokker
    most is van...
  • Plata
    Kilőttem 521 méterről Amx elc-t kicsit berágott.
  • Gabhess
    én max akkor találok el valakit ha artyzom, sosem lövök ki senkit poénból... régen volt erre olyan jelentés , hogy csapattag lőtt rám. most nincs, kapok egy ló f nyi kárpótlást a delikvens meg szarja le a z egészet. én még azt sem lövöm ki aki kéken kezd... ellentétben sok más kemény legénnyel...