World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1

De sok csatát buktam már így...

az összes nocapkillalozó buzi.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Menj rampage módban E5-el, ott van igazán lőszerrekesz, mert valakinek mindig oldalt vagy. Minden csatában! Bár a teszten nincs skill, az sem fogja menteni a tankot. ST-1-et vissza kell majd vennem.
AX jóval kevésbé döntött UFP-vel nem a páncélról fog szólni, ezt tudni lehetett. De ha már csak rosszat tudunk mondani ezen fórumon én hozzá tenném, együtt ér oda ahova kell, a többi közepessel. És 330-as heat lőszer!

<#banplz>

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.09. 00:27:59

angelus1991ster.blogspot.hu

Master91
2 csata alatt bűn bármit is mondani egy tankról szerintem...
Mindig van idiótábbnál idiótább csata. A dicker max-al mire a G3-ba értem, hogy lentről lőjem a hegyet Himmelsdorfon, már legázolta az ellenfél a hegyi csapatunkat 1:8-ra vezettek. Ez kb 1,5 perc időtartam. Hihetetlen, tényleg. Pedig még tog is ment fel tőlünk a hegyre és az ellenféltől is kb ugyanakkora erő ment oda. 2 lövést tudtam leadni az egész csatában...
- Replaced the top (2nd) turret of the Caernarvon U.K. heavy tank with the turret of the Centurion Action X
- Replaced the standard (1st) turret of the Conqueror U.K. heavy tank with the turret of the Centurion Action X
következő csatában pedig kvázi az összes legényem, kapáslövésből bassza át minden. .. useless

hát, ez az FV med pótlék nem túl acélos .. teszt szerveren első bekapott találattal ment az ammorack ..

Szeretnék véleményt kérni. Tudom. hogy a teljesítményem egy fos volt, de ez a nap ez ilyen. A kérdésem : hogy a pcsába lőtt ki az arty, amikor biztosan nem voltam szpotolva ? Ezt most komolyan nem vágom.
Replay
ehh... 😞
Nincs infó. Majd az rendes szerveren szerintem.
és leírások is vannak, hogy mit kell csinálni a megszerezhető 10-eshez? mert ha igen lekapom bogarászni 😛
Benne van.
Lakeville-n van egy jó bázis védő hely. Akkor működik, ha a völgyből nem támadnak hátba. A csapatomból egy nagyobb horda benyomult a középső ösvényre, úgyhogy már sejtettem, hogy ezt elbukjuk. A városba menni a túlerő ellen öngyilkosság (meg szerintem erről az oldalról nehezebb a városi harc, mert középen a templomnál határozottan át kell menni, nem leállni szórakozni, de ha nem jön a csapat velem, akkor tuti bukó a város), esetleg a völgyet lehet megpróbálni ilyenkor, de én oda csak keményfejű és jó gun depes tankkal megyek. Úgyhogy maradt a békés kempelés, néha azt is kell.

Amikor kijön az ellenfél a városból, akkor ilyen kicsit trollos tornyú tankkal, mint a wz, szerintem oda kell beállni a domboldalba, ahol takarva van az alja és jó a szög, mindent lepattint a torony. Nem emlékszem pontosan, de talán senki nem lőtt meg a városi támadók közül. A hárított sebzés csak 2e, de rengeteg lövés megy a földbe ilyenkor (ami egy szokásos RNG phaszság).

Mindenesetre ez egy olyan hely, ahol esetleg meg lehet fordítani a csatát. A végén aranyoztam hátha lövök egy ammot az obj-ra (aranyra gyakrabban ad be ammot vagy könnyebb vele gyújtani, mert nagyobb az átütés és könnyebben sérül a modul), de nem jött össze és buktuk, ahogy várható volt.

IS8-al voltam még korábban hasonló helyzetben ugyanitt és azzal sikerült akkor megfordítani a csatát, most nem, de azért legalább a városi támadókat leszedtük. Szerintem g.ci egy hely a tornyozásra, mert az ellenfél nagyon kiszolgáltatott helyzetben jön. Ha esetleg még segítség is van, akkor egész nagy hordát meg lehet fogni ott.

WZ Lakeville
Fasza, akkor mehetek vissza AW-zni.
srácok, a 10.0 tesztbe benne van a párizsos csata mód?
Nem cserélték.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet a Battlefront bétát nyomják a népek.: 1,9 GB + 4,5 GB nálam.
A teszt a résztvevők Supertesta hozzátette:
Német közepes harckocsi Panzer VIII szinten 58.
Francia nehéz tank VIII-as AMX M4 MLE. 49.
Brit nehéz tank szintet X vezér Mk. 6.
Brit közepes harckocsi VIII szinten vezér / T95.
Szovjet tank Rombolók VIII-as KV-4 KTTS.
Szovjet közepes harckocsi T-VIII szinten 44-100.
Német nehéz tank szinten VII VK 45.03.
Német közepes tartály szint V Turan III prototipus.
Német könnyű tank szint III 43 M. Toldi III.

Remélem az uccsó kettő nem fog a kliensben rohadni még egy évig.

Ja és végre nem kell leszedni az egész tesztet, hanem csak patch-cheli, 1,9 gb-al.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.08. 19:55:05

Csak annyit mondjon aki fent van, hogy lecserélték-e a 215b-t.
komolyan vicces a wg szajabol..

Q: What is the reason for arty rebalance? Devs were supposed to be happy with the last set of nerfs, arty numbers reduced.
A: You’re right, numbers dropped, but now there is a tendency for growth. Also there are other metrics than numbers in battles. In all honesty, there’s a negative impact on gameplay.

Q: Arty is growing because of personal missions! They’re difficult and cause non arty players to run arty.
A: Arty numbers were growing before personal missions.

Q: How exactly is arty having a negative effect on gameplay?
A: Many reasons: Sudden oneshots, impunity, randomness.
Sunsetjoy
Amúgy Fallout NV-hez (talán) van tankos mod😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mnemomic
nem szabad nagy nehezen kihoztam 50% wr-re a mai napot 3100+ wn8 mellett. Sokszor a "csapat" háromnegyede képtelen volt 1 lövésnél többet leadni és nyerjen úgy az ember. 80% esélyű meccseket is simán buktunk. Amúgy egyre kevesebbet ér az xvm szerintem sok jó játékos eladta már az accountját az a gyanúm. Nem igaz, hogy állandóan a gyereke játszik egy unicumnak olyankor mikor a csapatomban van. Hihetetlen, hogy elvileg jó játékosok mit művelnek. Ezért gondolom, hogy sokan már eladták közülük.

nem tetszett neki, hogy nem véded meg a pici arti seggét...

joe662
Ennek a viharos kis <#kocsog> vajon mi lehetett a baja?
Mindegy is akkor sokat nem gondolkodtam rajta<#eplus2> pedig nem szokásom,kilődözni a csapattársakat,de ez most felb..t

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Caliph
na éles az armored warfare open béte,most kell wotozni 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tono34
Tiszta Fallout 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Blitz-ben.
Haloweenra az amcsiknak? :"D valszeg a mi szerónkon kívül az összes szórakozhat vele... 😄
ROMOTO
Frankentank

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.08. 12:46:57
patchaou
Próbáld meg azt, hogy az intézőben a replay file-t ráhúzod a worldoftanks.exe-re. A legutóbbi szarakodásnál ez működött.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem tudjatok miert nem tudok replayt nezni? Nem tudom hozzarendelni a wot-hoz csak a launcherhez, azzal meg kidobja. Probaltam a konyvtarba masolni a replayt, az se jott be. Kiprobaltam a wotinfos fajlt is ami ha minden igaz erre van, de utana a jatek sem indult el es a replay se 😊 (ha jol emlekszem a path file volt) meg jo hogy abbol csinaltam biztonsagi mentest. Van valami otletetek?
Kisebb tieres tankok menni fognak. Pz III ausf K-t is be lehet hozni 0-ás tierlimittel IM első tanknak a Kampány 2-be, mert az tényleg lófasz 😛

103-as pennel 😄 Töltése ugyanaz , mint a Turán III Prototype-é, de annak 10-ponttal több a töltése.

Master91
Következő IM küldetésére esetleg reward tank?
Még régebben jöttem rá, hogy Malinovkán a hegytetőn, jobb oldalról a malomnál simán lehet úgy lövöldözni, hogy nem spotolnak fel a sok bokor miatt. Azóta mindig ugatok a csapatnak mindkét irányból, hogy oda kell nyomulni, aztán vagy egyedül leszek ott vagy nem. A mellékelt csatában látni a lövéseket onnan IS8-al és csak akkor spotolnak fel, amikor előre megyek, de amíg a felfele jövőket lövöm, nincs spot. Persze kellenek társak, akik spotolják az ellent. Kellemes hely tud lenni ha rahedli sok arty van. A malom meg ráadásul némi fedezéket is ad, szerintem a legjobb hely nehéz tanknak, ha oda tud érni.

IS8 Malinovka

Solten: csak remélni tudom, hogy ingame aranyért megvehető lesz a magyar prém tank. Ha megint ilyen 8-9-10-15e csomagba rakják, akkor b.sszák meg egymást a meeting/tárgyalóban.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.07. 23:33:17
Tier 6-os szovjet Object 244 mi a fasz van? Tudjátok az a furcsa fellfüggesztésű, ahol a keréksor végén van egy kisebb kerék.
Mi lesz azzal szerintetek?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.07. 23:20:02

Megjellent modellfotók egy teljesen más programból lett készítve. Ennyire kapitális hibát, amit egyszerűen egy modder is tud orvosolni, nem követnek el. Egy gyakorlott grafikus 2 perc alatt megcsinálja a kései magyar jelzést. Panther/M10-nél és T-55A is megtudák oldani, mind a másféle festést és jelzést.
Figyu, az se lenne gond ha prémiumként kerülnének be. Toldi III-al a többi Toldi-t nem kell behozni ( t2: Toldi I, t3: Toldi IIa)
Turán III Prototype-ala t4-es Turán-t és Turán III-at nem kell behozni, azonban akkor a Turán III Prot.-ot módosítani kell Turán III-ra ( aminek a frontpáncélja nagyobb )

Tas ideális Panther / M10 váltó ( és bizonyos szempontból jobb is)
Zrínyi derp ágyúval😄 úgyse volt még t4-es td a játékban. Toldi Marder gyorsabb Marder II. Akinek FCM van meg , szeretni fogja.
Nimród ( Cruiser IV-et tedd le t2-re ) - ideális ajándék.
V-4 - Tetrarch ágyú, de lassabb egy csöppet, de asszem a lövegsüllyedés 30 fokos.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.07. 22:09:55

Solten
Ahha, arra se vettek a faradsagot hogy a Toldira rategyenek magyar felsegjelzest csak beqrtak a nemet agba. Taho eloemberek.

"- Hungarian and Swiss tanks will only appear as German premiums"

6/10/15
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.10.07. 22:01:13

Saor Alba

Csúzli! 😊 Egy barátom jóvoltából már igazi harckocsizó sapkám is van! 😉 Ma abban csapatjuk, gyertek nézzetek be! 😄
Live Stream
Sunsetjoy
WoT - az ötletek szárnyalása 😄

- There will be no ***
- Possible, plans, ideas.
- It will be in near future, when it's done.
- In next patch
- Will be adjusted.
- In next patch / when it's done
- We rethink the whole idea from the start
- ...

és így tovább...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

naponta ezer ilyet kapnak... pont leszarják...

😊)
Érdekesen alakult a mai nap, először adtak 1 hét chat ban-t, amire számítottam már, mert keményen osztottam az egységsugarúakat. Kriminális idióták tömege, mondjuk az 1 hét kapásból érdekes, de különösebben nem zavar.

Erre rá kb 1,5 óra múlva meg 1 napos ban az "unsportsman..." kategória miatt, ami azért érdekes, mert az aslainban már felraktam a safeshoot modot, tehát még sebzésem is talán egyszer volt csak, amikor beleugrott valaki a lövésembe, de ezen kívül semmi.

Magyarra lefordítva a sok okos egységsugarú megtanult riportolni, hogy a szövegelésért is "unsportsman..."-t ad, hiába vannak megfelelő kategóriák. Nem tudom, de szerintem ez így nagyon elbaszott egy rendszer szerintem. Chat ban legyen, kit érdekel, de játék ban-t úgy kiosztani hogy gyakorlatilag csapatsebzést sem csinált az ember, az nekem erős.

Mondjuk nem sokat érdekel, van másod acc, megyek azon, ha épp tankozni támad kedvem, ez inkább ilyen játék elméleti kérdés, hogy van a játékbeli riportolási lehetőség, amivel sokan visszaélnek és még többen teljesen hülyén választanak kategóriát (pont ahogy játszanak).

Most már csak kíváncsiságból is nyitok egy ticket-et legközelebb, amikor olyanért akarnak riportolni, hogy mondjuk nem megyek arra, amerre ő mutatta vagy kilövöm és ő nem lát meg közben vagy védem a bázist túlerő ellen és akkor báziskemper vagyok, riport.

Persze ismerve a WG-t egy nagy nulla, semmitmondó választ, de kérni fogom a riport törlését és annak megbüntetését, de legalább a figyelmeztetését, aki visszaélt a riportolási rendszerrel. Illetve megírom neki, ha semmitmondó válasz fog jönni, akkor soha többet nem költök a WoT-ra egy fillért sem, hanem játszom az AW-vel. Kíváncsi leszek.
Teljesen figyelmen kívül hagyják így a külsős ingyen besegítőket, ha így van. SilentStalker kutatta ezeknek a komplett cseh ágat.
Karika kutatott, cikkezett. Használják fel.
Amúgy én a svéd ág érkezése után tippelem a többi magyar 10-11 kifejleszthető vagy 5-6 db prémium tankot. Bár utóbbi nem lenne rossz.

Így van. Ezért jövő augusztusig nem is lesznek magyar tankok a játékban. Lásd brit T10-esek!
- There are plans for Hungarian tanks (historians are collecting info)

Master91
Crashelt a gépem mikor ezt elolvastam!