World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sok csatát buktam már így...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
AX jóval kevésbé döntött UFP-vel nem a páncélról fog szólni, ezt tudni lehetett. De ha már csak rosszat tudunk mondani ezen fórumon én hozzá tenném, együtt ér oda ahova kell, a többi közepessel. És 330-as heat lőszer!
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.09. 00:27:59
angelus1991ster.blogspot.hu
- Replaced the standard (1st) turret of the Conqueror U.K. heavy tank with the turret of the Centurion Action X
Replay
Amikor kijön az ellenfél a városból, akkor ilyen kicsit trollos tornyú tankkal, mint a wz, szerintem oda kell beállni a domboldalba, ahol takarva van az alja és jó a szög, mindent lepattint a torony. Nem emlékszem pontosan, de talán senki nem lőtt meg a városi támadók közül. A hárított sebzés csak 2e, de rengeteg lövés megy a földbe ilyenkor (ami egy szokásos RNG phaszság).
Mindenesetre ez egy olyan hely, ahol esetleg meg lehet fordítani a csatát. A végén aranyoztam hátha lövök egy ammot az obj-ra (aranyra gyakrabban ad be ammot vagy könnyebb vele gyújtani, mert nagyobb az átütés és könnyebben sérül a modul), de nem jött össze és buktuk, ahogy várható volt.
IS8-al voltam még korábban hasonló helyzetben ugyanitt és azzal sikerült akkor megfordítani a csatát, most nem, de azért legalább a városi támadókat leszedtük. Szerintem g.ci egy hely a tornyozásra, mert az ellenfél nagyon kiszolgáltatott helyzetben jön. Ha esetleg még segítség is van, akkor egész nagy hordát meg lehet fogni ott.
WZ Lakeville
Német közepes harckocsi Panzer VIII szinten 58.
Francia nehéz tank VIII-as AMX M4 MLE. 49.
Brit nehéz tank szintet X vezér Mk. 6.
Brit közepes harckocsi VIII szinten vezér / T95.
Szovjet tank Rombolók VIII-as KV-4 KTTS.
Szovjet közepes harckocsi T-VIII szinten 44-100.
Német nehéz tank szinten VII VK 45.03.
Német közepes tartály szint V Turan III prototipus.
Német könnyű tank szint III 43 M. Toldi III.
Remélem az uccsó kettő nem fog a kliensben rohadni még egy évig.
Ja és végre nem kell leszedni az egész tesztet, hanem csak patch-cheli, 1,9 gb-al.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.08. 19:55:05
Q: What is the reason for arty rebalance? Devs were supposed to be happy with the last set of nerfs, arty numbers reduced.
A: You’re right, numbers dropped, but now there is a tendency for growth. Also there are other metrics than numbers in battles. In all honesty, there’s a negative impact on gameplay.
Q: Arty is growing because of personal missions! They’re difficult and cause non arty players to run arty.
A: Arty numbers were growing before personal missions.
Q: How exactly is arty having a negative effect on gameplay?
A: Many reasons: Sudden oneshots, impunity, randomness.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mindegy is akkor sokat nem gondolkodtam rajta<#eplus2>#eplus2> pedig nem szokásom,kilődözni a csapattársakat,de ez most felb..t
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.08. 12:46:57
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
103-as pennel 😄 Töltése ugyanaz , mint a Turán III Prototype-é, de annak 10-ponttal több a töltése.
IS8 Malinovka
Solten: csak remélni tudom, hogy ingame aranyért megvehető lesz a magyar prém tank. Ha megint ilyen 8-9-10-15e csomagba rakják, akkor b.sszák meg egymást a meeting/tárgyalóban.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.07. 23:33:17
Mi lesz azzal szerintetek?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.07. 23:20:02
Figyu, az se lenne gond ha prémiumként kerülnének be. Toldi III-al a többi Toldi-t nem kell behozni ( t2: Toldi I, t3: Toldi IIa)
Turán III Prototype-ala t4-es Turán-t és Turán III-at nem kell behozni, azonban akkor a Turán III Prot.-ot módosítani kell Turán III-ra ( aminek a frontpáncélja nagyobb )
Tas ideális Panther / M10 váltó ( és bizonyos szempontból jobb is)
Zrínyi derp ágyúval😄 úgyse volt még t4-es td a játékban. Toldi Marder gyorsabb Marder II. Akinek FCM van meg , szeretni fogja.
Nimród ( Cruiser IV-et tedd le t2-re ) - ideális ajándék.
V-4 - Tetrarch ágyú, de lassabb egy csöppet, de asszem a lövegsüllyedés 30 fokos.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.07. 22:09:55
"- Hungarian and Swiss tanks will only appear as German premiums"
6/10/15
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.10.07. 22:01:13
Saor Alba
Live Stream

- There will be no ***
- Possible, plans, ideas.
- It will be in near future, when it's done.
- In next patch
- Will be adjusted.
- In next patch / when it's done
- We rethink the whole idea from the start
- ...
és így tovább...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Erre rá kb 1,5 óra múlva meg 1 napos ban az "unsportsman..." kategória miatt, ami azért érdekes, mert az aslainban már felraktam a safeshoot modot, tehát még sebzésem is talán egyszer volt csak, amikor beleugrott valaki a lövésembe, de ezen kívül semmi.
Magyarra lefordítva a sok okos egységsugarú megtanult riportolni, hogy a szövegelésért is "unsportsman..."-t ad, hiába vannak megfelelő kategóriák. Nem tudom, de szerintem ez így nagyon elbaszott egy rendszer szerintem. Chat ban legyen, kit érdekel, de játék ban-t úgy kiosztani hogy gyakorlatilag csapatsebzést sem csinált az ember, az nekem erős.
Mondjuk nem sokat érdekel, van másod acc, megyek azon, ha épp tankozni támad kedvem, ez inkább ilyen játék elméleti kérdés, hogy van a játékbeli riportolási lehetőség, amivel sokan visszaélnek és még többen teljesen hülyén választanak kategóriát (pont ahogy játszanak).
Most már csak kíváncsiságból is nyitok egy ticket-et legközelebb, amikor olyanért akarnak riportolni, hogy mondjuk nem megyek arra, amerre ő mutatta vagy kilövöm és ő nem lát meg közben vagy védem a bázist túlerő ellen és akkor báziskemper vagyok, riport.
Persze ismerve a WG-t egy nagy nulla, semmitmondó választ, de kérni fogom a riport törlését és annak megbüntetését, de legalább a figyelmeztetését, aki visszaélt a riportolási rendszerrel. Illetve megírom neki, ha semmitmondó válasz fog jönni, akkor soha többet nem költök a WoT-ra egy fillért sem, hanem játszom az AW-vel. Kíváncsi leszek.
Karika kutatott, cikkezett. Használják fel.
Amúgy én a svéd ág érkezése után tippelem a többi magyar 10-11 kifejleszthető vagy 5-6 db prémium tankot. Bár utóbbi nem lenne rossz.