418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Béta alatt gondolom a closed beta-t értik :) -
Pares #374090 T49 trollágyújához rammer vagy egld? -
Rammsch31n #374089 Kár, hogy direkt kihagytam a bétát, mert tudtam, hogy törlés lesz, és már akkor sem akartam újrakezdeni semmit. :D
Bezzeg a Total War:Arena-ban nincs wipe béta után sem... más kérdés, hogy a beta két hónapja leállt. xD -
yossarianHUN #374088 -There will be rewards for the Alpha and Beta WoT Testers. Unfortunately we wont make it on time to celebrate the WoT birthday (12/08/16) but we will be ready on the Tanker’s Day (11/09/16 – Russian holiday). There will be unique promotions.
No erre kíváncsi leszek. Type 59-nél, vagy M6A2E1-nél kevesebben nem érem be
-
Rammsch31n #374087 Na jó, ez "megölt". xDDDD -
András77 #374086 Ez a scooter gyerek tud valamit, hogy a japán f.cking OI-ról énekel
-
Rammsch31n #374085 anyjukat azt, akkor. :D végig szoptam az ágat (1-4, 7-8)... erre elvennék a jutalmam? :D -
Lucifer001 #374084 Erről Tud valaki valami hírt ? Kik nyertek , és mikor osztják a nyereményeket ? -
yossarianHUN #374083 -There are a lot of questions about the Czech branch. There are two options at the moment: a complete rebalance of the branch with buffs to all vehicles up to tier 8 along with tier 9-10 rebalance. Or waiting with the rebalance to the new “tank role” model global overhaul.
Tehát T8-ig valszleg buffolva lesznek, afelett nerfelve. -
Még pár év és összegyűlik
-
Rammsch31n #374081 azért az a majdnem 800k elég sok :O :)) -
Kotomicuki #374080 A tesztszerveren a bevonatos optikát hajítottam el róla és tettem fel helyette a stabilizátort a már meglévő rammer (19 sec alá megy a töltés), venti (+bia) mellé -> felderítőnek így már kevés, de sportos KV-2-ként még elmegy. (Amíg nem nerf-elik! :) )
Ha camo-s a legénységed és fested a géped, akkor már el tud vegyülni a bozótban, hogy ne villanjon fel állandóan a majrélámpa, de igazán látni így sem fog. -
Tier 6 felett eddig még nem volt tank amit átugrottam teljesen, nagyon viszket viszont a tenyerem egy FV183-ra , de az AT-széria féle anál intrúder nem hiányzik, nagyon gondolkozom hogy azt teljesen átugrom tier X-ig:D Viszont az 768k free XP :(
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.02. 21:06:50 -
Rammsch31n #374078 A 7-esen meg 8-ason nincs mit nerfelni annyira szarok... na arra nem árt megspórolni a free-t mert kalap sz-r mindkettő, de nagyon. :D -
Na ezért vagyok én mindig lemaradva az aktuális nép favoritról:D A Borsig-ágat sem kezdtem még le,nemhogy a Cseh medeket,majd mire szépen szételnerfelik addigra talán eljutok a 8as TVP-ig :D
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.02. 20:59:48 -
Pares #374076 Gyűlt, gyűlt és gyűlt, már régóta :) Egyébként T49-hez milyen felszerelést ajánlotok? Rammer megéri rá? Vagy inkább venti+vstab+gld/optika/távcső?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.02. 20:59:01 -
Rammsch31n #374075 Na ez az, amit én hosszútávon nem tudok végrehajtani nekem valami 50+k volt a legtöbb. :)
Mindig volt mire elkölteni, most is valszeg elköltöm majd a 10-es Skodára, hogy minél hamarabb meglegyen és olcsóbban megtudjam venni. :)
Vagy ha jobban adja, akkor majd költöm másra a most lévő 9-et. :D -
Nekem most 220K felett van a free xp, a T54 "nagy" gun szopás után megfogadtam hogy több ilyen nem lesz, a tier 9-es tankokra tartalékolok, a T10 és az ST-I -is erre vár, mindkettőnek 59k csak az ágyú, a többit valahogy kiszenvedem de lánc -torony -motor után még nem hiányzik ennyi szájmunka míg használható lesz teljesen:D
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.02. 20:47:22 -
Rammsch31n #374073 úristen... hogy tudtad megállni, hogy ne költsd el? :"D (de ugye nem váltogattad, hanem gyűlt?!? :D, különben nem ér xD) -
Pares #374072 Végre el tudtam költeni a 122429 free xp-met: egyből fullosra kifejlesztettem a T49-et 
-
Rammsch31n #374071 Ja, mert nem az van, hogy megállsz és lősz egyből, mint egy félőrült. Hanem megállsz, elfordul a tank, állj vissza (1,5 sec)... lőjj, de közbe már lehet felspotolódtál, s így spuri a gyászba... szal ez így egészen fura megoldás... és nem értem, hogy miért csak ennél a kis "mocsok"-nál :D jön elő... -
yossarianHUN #374070 Igen, nekem is feltűnt, hogy az új fizika óta megálláskor befarol oldalra. Elég idegesítő. -
Rammsch31n #374069 A "hülye" Skodámmal az 5 artycunt-ból megöltem 4-et (rammolással a 4.-et, úgy hogy belehaltam, megérte :P)... de az 5.-et ellopták xDD LOL.
-
Rammsch31n #374068 Az E25-nél az a fura, hogy ha letrackelnek vagy ha fékezek megindul a tank valamelyik irányba. :"D Lehet az összes gyors tanknál ez van, de itt nagyon szembetűnik. Ezt leszámítva imádnivaló. :D -
vasasgabri #374067 Nekem is nagyon jó,csak az új fizika miatt sok előnyét nem lehet jól kihasználni. Előtte sokkal jobb volt vele ütközni nem robbant fel,még IS3-ba is lehetett 400-at ütközni oldalról. Nem fordult keresztbe megállásnál, és ha felborul nem lehet felállítani. Elég sokat gyullad régen még poroltó sem kellett,elég modul érzékeny. De még mindig a kedvencem ha felhúzom magam az E25 mindig megnyugtat. -
Nem a skillesebb játékosok sírnak miattuk:D Egyszerűen a kezdőket lehet a KV220-al szivatni(már egy KV1-el is), és mivel a wg most szeretné a kezdőket megtartani hogy késöbb is az ő játékosaik maradjanak, így logikus az ilyen tankokat megregulázni először(bár a japán heavykkel alacsony szinten jól tökönrúgták magukat) A goldot direkt nem is vettem bele, az alapjában rúg fel jó pár balansz kérdést a játékban:D -
R3nton #374065 Nekem megvan mind a 2. Bánom a napot, mikor megvettem a KV220-t. Egy kicsit skillesebb játékos rommá lövi a tornyát. A sima KV-1 50x jobb, arról nem is beszélve, hogy akkora hulladék az ágyú, hogy semmit nem lehet vele belőni, pláne ha tier6ba rak. E-25 is megvan, e-25 viszont op cucc, imádok vele játszani. Az a speed, camo, ágyú karakterisztika nagyon durva. Egyedül az átütés fos, de ha néha betöltöm a goldot, simán jó az is. -
Rammsch31n #374064 Hogy ez a biztonságos elhelyezés mekkora egy nagy kamu szar perk... ugyanúgy kapom az ammo rack-eket a Skodán, mintha nem is lenne 100%-os ez a szenny. (Jó nyílván nem teljesen szünteti meg a dolgot, de így is minden csatába azt kapok, ha nem 2-őt...)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.02. 19:27:53 -
Kicsit gondolkozz már ember, KV220 Tier 5ös szinten van 120 mm-es frontpáncélja és még a tornya is 90, tier 3-4 tankoknak esélytelen belőni jószerével, itt jegyezném meg hogy tier 3-4 es tankokba kezdő játékosok szoktak lenni akiknek fogalmuk sincs hogy hol és mivel kéne lőni, ja és van egy egész tűrhető 76mm-es lövege simán egy sealclubber tank, az E25-nek teir 7-en van egy 75mm-es lövege és a camojából és a rof-jából él, szinte bármi amivel találkozik azonnal belövi, ah egy jó játékos kezében van valóban veszélyes ellenfél, de egy mezei siemka kezében maximum idegesítő. Nem védem az E25-öt mert nincs miért, de lássuk már hogy a KV220 miért OP a saját szintjén és az E25 miért kevésbé(a Bulldog szintén tier 7 és még egy tár sem kell neki és kivégezte az e25-öt)
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.02. 18:57:15 -
yossarianHUN #374062 Na ezt is megértük...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #374061 Szignifikánsan növekedett? Ejha, már 900? -
Rammsch31n #374060 Mi van? :DD (gondolom nekem írtad, csak nem úgy válaszoltál rá...)
Én nem védem az E25-öt... pont letojom, és örülök, hogy nem nerfelik, mert megvan...
a kv220-hoz meg nem értek... Egyszer már nerfelték (utána kerestem), mikor HD-vá alakították a 7-es td-t... egyébként teszek a WN8-ra leginkább ( a többivel megvagyok)... egyébként simán indokolttá tennék a nerfet az adatok, mert köröket lehet lehozni az e25-el...úgy hogy én nem vagyok egy top player. :)
Nem mondhatnám, mert mondom is... neked elgurult valami... add el a prémum tankjaidat, aztán bizonyítsd, hogy a stat így meg stat úgy. :"D Szerinted érdekel? :D Szerintem a WG el sem ismeri a WN8-at... nekik ott a saját pontrendszerük...
A tied is ugyanúgy összeesküvéses f-szság már megint, csak próbálsz védekezni, mert mindenki neked ugrik a fórumon annyira idegesíti már az embereket... nice try. :D Ja, és bocs mindenki, tudom, ne etessük a trollt. :D Igyekszem nem ezt tenni. :S De valahogy azért muszáj leszerelni is őket. ;)
-
walert #374059 Te úgy kérdezed, mintha védened kellene a gyengesége miatt, de a WG nem azzal védte, hanem mert prémium. Nem érted?
Nem azt kell mondani, hogy mert prémium tank azért nem nerfeljük, hanem mert a statisztikai mutatók (wr, wn8, dmg….) ezt nem teszik indokolttá.
Eszerint magam is mondhatnám, hogy nem azért növekedett jelentősen és szignifikánsan a WN8-am, mert egyre jobban játszok, hanem mert egyre több prémium tankot használok (akkor a csaták manipuláltak lennének és kedveznének a prémium tankosok javára -> ez a konteo)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És akkor mondhatnád, hogy konteos vagyok, pedig ez csak WG style
.
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.05.02. 18:08:23 -
Rammsch31n #374058 Hála az égnek nem nerfelik (Már megtették egyszer, nem?)...
imádom azt a járgányt... :D áldom az eszem érte, hogy ESL-aranyból beruháztam rá. :D
A kv nemtom miért OP... :"D Nem ismerem, csatába alig látom. :D
Btw. a konteoknak a fórumon te adod a lovat, nem a WG... a WG ezt mind leszarja, mert a többség tejel neki, nem keveset. ;) -
walert #374057 Storm szerint a KV-220 egy brutál OP tank !! 
Az agymenés fénypontja : •Az E 25 sem lesz nerfelve, mivel ez egy prémium tank.
Hát, ha ez nem veri ki a biztosítékot a konteosoknál, akkor semmi. Ez a kijelentés rögtön az előző prémtank OP ságának kijelentését közvetlen követve. A napi delíriumos kijelentés megvolt mára is
A prém tankosoknak kedvez a WoT konteot ezáltal, mint igen sokszor a WG adja a lovat az elméletek alá.
.
-
Angelus1991ster #374056 "Buzi cigány-jász-kun-zsidó" kombó nem volt kedves Cintia, a magyarok barátja?
-
Plata #374055 Ma szutyok challengerrel halál messziről ammo rackeltem hülye scoutot,na hallod hogy attól én mit kaptam,kiderült hogy magyar,és nagyon szépen tudja cifrázni,valami hun nevű klánban volt,de irtó felhúzta magát a kis hülye.
Nem csináltam róla képet,bár lehet hogy replay van,de még a kép is durva lenne ha betenném.
Viszont egy kicsit hülye volt,ótvar challengerben voltam,még is folyton azzal jött hogy prémiumos cigány vagy prémiumos buzi vagyok,nem tom a challenger mióta prémium.Jah zsidó is voltam.
-
Angelus1991ster #374054 Mekszikóóóó!!! -
yossarianHUN #374053 Hát mexólítani nem is, max megszólítani
-
András77 #374052 Top tier voltam a tog-al és megkaptam a magamét egy hulladék t-50 light tanktól, aki középen b.szta a rezet karelian két zászlós módban. Ha odamegy és segít foglalni a cromwell-nek, akkor nyerünk. Esetleg ha visszajön és spotol nekem a végén, de akkor már csak ketten maradtunk.
Mulatságos ezt olvasni, eleve a tog nem gyors vonat, meg karelián, amikor a 20. másodpercben már van kit lőni, mert özönlenek a tankok, akkor ugyan miért menne az ember előre? A legszebb része, amikor a nulla teljesítmény t-50 bemondja, hogy HOGYAN MERTEM MEXÓLÍTANI ŐT?? Ki phaszom ez, hogy nem lehet csak úgy mexólítani? Besz.rás jót röhögtem ezen.
alexao08 (15:27:50) shut the **** up
alexao08 (15:28:03) we were minus 1 tank since the beginning with you
alexao08 (15:28:08) and you dare talk to me?
alexao08 (15:28:17) ****** with tog
alexao08 (15:28:24) best feeder ever
mrkts (15:29:50) yes, this minus 1 tank made 2,5k dmg
mrkts (15:29:58) maybe you did not notice that
mrkts (15:30:11) what did you do actually?
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.02. 15:42:12