418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
weoczeiagoston #374131 Azokat lőtték szét akik az erdőben kezdtek? Attól, hogy erdőben voltak miért lett volna könnyebb spotolatlanul rájuk lőni? -
MrSnail #374130 Régen egy sűrű erdő volt az egyik oldalon. Az egyik csapat gyakorlatilag az erdőben kezdett a másik meg nem, ha okosak voltak szpottolatlanul szétverték az ellenséget. -
Rammsch31n #374129 Mert mindenki beleáll a bokorba, aztán kapod a semmiből a lövéseket. :DDD vagy az erdőt lövik a körülötte lévő bokorból szintén ugyanígy, hogy nem tudod honnan... szerintem ezért. (bár ez még akkor volt mielőtt átalakították, akkor kezdték így hívni, de a lövöldözős része stimmel :D) -
weoczeiagoston #374128 Mitől varázserdő? -
Rammsch31n #374127 Swamp benne van... a port meg túl részrehajló volt, hogy melyik oldal fog nyerni...ergo szar volt a pálya balanceolva...
Varázserdő murovankán van, varázshegyről meg nem is hallottam... :D -
weoczeiagoston #374126 Mi az a megkülönböztető script?
A SWAMP-ot, Port-ot meg párat visszahozhatnák, mert jó volt.
Sokat hallottam, hogy emlegettek olyan pályát, amin varázserdő van. Az melyik pálya? Mivel érdemelte ki a varázserdő vagy varázshegy nevet? -
Kotomicuki #374125 A gold spam a wg bevétele: ezt nagyon nem fogják megnyirbálni, inkább szájkaratéznak róla 2-3 évig!
Amíg nem volt a köz számára is elérhető a prémiumlőszer, addig a HE volt helyette - ezt a vissza-cserét sem hinném, hogy meglépik, lásd az előző mondatban foglaltakat.
Egyedüli megoldás az lehetne, hogy beérik kisebb profittal, vissza a HE-t, kidobni a megkülönböztető script-et (netán válszthatóvá tenni a + tier-es szopatást), visszahozni a játszható térképeket és növelni a játékosbázist - 1-2 éve azért volt minden héten gold-os promó, mert annyira szarrá lett a wot, hogy csak így tudták megtartani a hülyéket, most azért kéne, hogy visszacsalogassák az emiatt a wot-ot elhagyókat, ha már visszatértek a 7.5 körüli játékmechanikához!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.03. 14:43:08 -
Rammsch31n #374124 Hát igen... de pl.: ha megnézed (ha már a jobbtól tanulást mondod), a WT-ben meg nincsenek hitpointok... :') -
ilsalon #374123 Jótól nem szégyen tanulni. Végeredményben a játékélmény javításáról beszélünk, ami remélhetőleg a WG célja is egyben.
Ez a lelövöldözzük a hp-t és akkor jól meghal dolog eléggé meghatározza a fejlesztési irányt. A kisebb bemeneti nyíláson átégetjük és bent okozunk kárt, vagy nagyobb lyukon megyünk a páncél mögé csak egy kis dolognak tűnik, de alapjaiban kellene szerintem átdolgozni a sebzés rendszert. Ezért tartom valószínűnek az "olcsóbb" megoldást. -
Rammsch31n #374122 Na megvan a 10-es TVP, remélem ez már nem lesz olyan ammo rack-es, mint a 9-es, hogy minden körben ellövik. :'D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.03. 14:25:37 -
Rammsch31n #374121 Ja, csak a sok elvetemült meg rásütné, hogy a WoT copyzza az AW-t, és hogy ez milyen már. :"D Tuti kitörne a sírás megint... -
ilsalon #374120 Ebben is van ráció, viszont ha csökkenti a sebzést, akkor nem adhatja ilyen drágán. Fene tudja, hogyan alakulna a bevétel egy ilyen módosításnál. A jelenlegi állapot már ki van számolva és tesztelve van. Nagy bukó nem lehetne, viszont egy-két dolgot megoldana.
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.05.03. 14:06:25 -
bornofakone #374119 Kb mint t49-nél a 90-s gun. Derp helyett azt használom 1 ideje (egyszerűen nem bírtam a derp hektikusságát) és ott jól kijön ez a dolog, light papír td-k stb. ellen bőven jó a HEP (v milyen alap) lőszer, kis pen, de nagyobb dmg, a többi ellen meg HEAT ami viszont kisebbet sebez, de nagyobb pen, hozzá a megfelelő borsos áron, mivel gold lőszer. De én egészen kedvelem ezt a megoldást...bár elég szar vagyok a tankkal :D -
stork13 #374118 Biztos.
Bár nem sűrűn, de volt már rá példa.
Wotreplays-en találsz tőle pár meccset. Érdemes ránézni. -
yossarianHUN #374117 Erről már volt szó, de azt mondták, nem megoldás, mivel ettől még mindenki a kemény tankokra lőné el a gold adagját. Érted, hiába van mindenkinek csak öt goldja, ha azt az ötöt mindenki a te Mausodra lövi ki, ugyanúgy szétszednek, mint eddig.
Szerintem nem kell túlspilázni, az ára maradjon az eddigi, a sebzését meg csökkentsék. Tessék megnézni az AW-t, ott remekül bevált ez a "magasabb penes, kisebb sebzésű vs. kisebb penes, nagyobb sebzésű lőszer" koncepció. Ott gondolkodni kell, hogy mit töltsön az ember, mert a különböző helyzeteknél különböző lőszerre van szükség. -
Linkin a goldlőszer ellen??:-D:-D -
ilsalon #374115 Nekem van ötletem az aranylőszerre. Valamilyen fórumon láttam belinkelve, ahol vitáztak erről és pár nagyfejű is reagált, miszerint valami hasonló lesz a megoldás.
Az alapötlet, hogy a valóságban is lőszer javadalmazás volt minden harckocsira. Az x féle lőszer típusból vittek meghatározott darabszámút a csatába, ennyi járt és kész. A játékba is simán implementálható a dolog, még ha kevesebb is a lőszerfajta. Pl. egy nehéz harckocsinál 30db lőszer a javadalmazás, akkor 18db AP, 7db HE, 5db APCR/HEAT. Szerintem így ugyanúgy ellőnék Pistiék a goldot, míg az egyébként 10-15 lövést leadó jobb játékosok már nem tehetnék meg a goldspammot. Kecske és káposzta is lesavanyítva. -
weoczeiagoston #374114 Életemben nem hallottam ilyen névről. A biztosan a Twitch.tv-n streamel ? -
stork13 #374113 Majdnem eltaláltad. :D
Keresd w00ha néven. -
R3nton #374112 Camo, hatodik érzék, bia is jó, spéci medes perkek is jók, amitől pontosabb lesz az ágyú, vagy mozgékonyabb a tank. Felszerelésnek én ventit, stabot, és 10%-os optikát használok. Nerf után valószinüleg az optikát le kell majd cserélni célzás gyorsítóra. -
weoczeiagoston #374111 Te milyen néven streamlesz ?te vagy Linkin, Kajzoo,YaMaan vagy SeriusTreat ?
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.05.03. 12:58:43 -
Kryon #374110 A gold ammo kivételére jó módszer lenne, ha cserébe a normál lőszert drágítanák valamennyivel. Így nekik semmi kiesést nem jelentene és megszűnne a goldspam. Mondjuk engem érzékenyen érintene, mivel sosem lövök goldot, így drágábban jönnék ki mint eddig, de ha cserébe nem goldoznak szét állandóan, akkor megéri.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2016.05.03. 12:53:53 -
Rammsch31n #374109 Akinek van T10-es Skodája, az milyen crew skilleket rakna rá? (3.-at raknám fel).... Előre is kösz. Ja illetve a felszerelésekre is van ötletetek? -
Kotomicuki #374108 Ha a pillanatnyi profit helyett hosszútávon gondolkodnának (nem t'om, ezt megengedi-e a kartell nekik, ha egyáltalán eljutnak idáig, gondolatban), akkor mindenki jobban járna és és újra játszható lenne a wot, mindenki számára!
Sajnos, a mai világban inkább a 2.0-át kell kihozni, mindegy, hogy uo, mint az elődje, mint fenntartani a már meglévőt - a mai "fejlesztők" is arra gondolatmenetre fűzik fel a terméküket, hogy akit egyszer már bepaliztak, azt nehezen fogják tudni még egyszer és ezért inkább egy új műben próbálkoznak a lehúzással, ha a régi már nem termel egy bizonyos szint fölötti profitot nekik... -
Rammsch31n #374107 Tudjátok mi a jó? Hogy chat bannom van, és egyébként sztem már kaptam volna a következő adagot... :D
-
András77 #374106 A gondom az, hogy rohadtul nem vonták be a játékosokat, tehát megint jó eséllyel kapunk valami phaszságot. Miért nem azt csinálják, hogy rögzítenek egy fejlesztési útitervet, mondjuk ezt ami most nagy dolog lesz, hogy teljes újragondolása a "szerepeknek". Leírnák a céljaikat, amibe nekem még az is beleférne, hogy szeretnék ha ez az új ballansz hatással lenne a prém tank/prém fiók eladásra.
Szerintem akinek van egy minimális agya, az elfogadja, hogy ők ebből élnek, tehát ez jogos szempont. A kérdés persze a pofátlanság mértéke, de pont ezért kéne nekik jobban bevonni a játékosokat, szerintem. Jönnének az ötletek, javaslatok és lehetne akár szavazni is, ha van több olyan megoldás, ami megfelelne a WG-nek is, akkor szavazni róla, ettől még nem dőlne össze a világ.
A legnagyobb gondom ezzel ahogy fejlesztenek és nem vonják be a játékosokat, hogy már rengeteg phaszságot kitaláltak, kifejlesztettek és utána a shit strom miatt visszacsináltak, de nem változtatnak a tervezési fázison akkor sem. -
bornofakone #374105 Már az hatalmas segítség lenne ha arányszámot basznának rájuk, pl. nem lehetne full goldammo-val bemenni randomba, vagy pl. fele annyi goldot vihetnél mint simát.
Bár már 1 ideje nem nyomtam, de rettentő idegesítő mikor t10 medek folyamat ontják a qrva goldot és csak azt. "sry, cw setup" - (meg az anyád :D)
Bár igazából nem érdekel mi lesz, ha kiveszik nem mondom h picit nem leszek morcos..mert bizonyos tankoknál azért jól jön...moderált alkalmazását még támogatnám is...de amúgy ahogy régen is együtt tudtam élni a gold ammo hiányával, úgy most is simán együtt élnék vele :)
Ami viszont érdekel, a megvalósítás, mégis hogy fog balance-olni a WG úgy h a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon...mert hát ugye a profit az első...és a gold spam a wg-nek kedvez alapvetően. (full goldspam setup-okat randomban sztem még prémmel is komolyabb dolog fent tartani.)
Nagyon kíváncsi vagyok erre a role balance-ra is (TD-k visszakapják a camo bónuszt? :D pl. ilyen bc és egyéb medek camo-ját csökkenthetnék, pályákat is módosíthatnák akkor h pl. light-al ne elkapóvadászt kelljen játszani hanem normális spottert, artykkal mit fognak kezdeni h ne ilyen férgek legyenek?! ....stb) -
Ès a goldfosò,light,med padderek is :-D
Stream mikor lesz ùjra? -
diegho™ #374103 Visszcsúsznának a sárga népség közé, ahol korábban volt a helyük. -
Az miatt lenne siiràs rendesen:-)
Vannak akik ezzel se tudjàk legyőzni a hàttèr scriptet:-D
Mi lenne velük nèlkűle:-D:-D -
R3nton #374101 Csodálkoznék, ha tier3-asnál nagyobbat kapnának a bétások, ha egyáltalán tankot szórnának ki... -
Rammsch31n #374100 artykkal együtt. :P :D -
diegho™ #374099 Nagyon remélem, hogy randomból eltűntetik az összeset. -
Rammsch31n #374098 Lehet nekem ma meg lesz... mert délelőtt lejár a prémem de még van +100%-os tartalék egy pár... :') -
András77 #374097 Most nézem, hogy az IS7 ToT akció május 31-ig, a JPZE100 meg június 1-ig tart. Ez fel sem tűnt nekem eddig. Mondjuk mindegy, mert most a cseh ágra fókuszálok és nagyon messze vagyok az IS7-től meg a JPZE100-tól is, de én ezt nem is tudtam eddig, hogy a 10-es tankkal 2 hónap van a küldetésre.
A cseh 10-el is július 1-ig lehet majd megcsinálni a küldetéseket, igaz a 1,5x legénységi xp csak ebben a hónapban jár a cseh tankokra, de ezek szerint 2 hónap van a tier10 tank kifejlesztésére, azaz nem kell annyira rohannom a kifejlesztéssel. Ez jó hír nekem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.03. 07:33:33 -
Rammsch31n #374096 A WG anyagi sérelmére csak akkor gondolnék, (mármint a pénzügyire), amikor véletlenül le kellene nekik húzni a rolót... de sztem az nem most lesz. -
Kotomicuki #374095 Azért, mert a játékosok nem gondolnának a wg vélt, vagy valós anyagi "sérelmeire" (sem)! -
András77 #374094 "-Will Premium Shells be balanced? Yes its planned to come with the Role Balance this summer."
Nagyjából mindenre ez a válasz, hogy majd a "Role ballance" megoldja.Május 10-én csepegtetnek plusz infókat erről a szerep kiegyensúlyozásról. Hát kíváncsi leszek. Egyébként ez pont egy olyan dolog, hogy simán bevonhatták volna a játékosokat a tervezés fázisába, mert biztos, hogy rengeteg jó ötlet lett volna vagy a WG phasz ötletei még időben kiderültek volna. Érthetetlen, hogy ilyen dolgokban miért nem vonják be jobban a játékosokat. -
Én nekifutás nélkül kinézem belőlük azt is. :) -
yossarianHUN #374092 Jó kérdés. Nekem mondjuk mindegy, de azért lehet, hogy kitörne a népharag, ha az open bétások nem kapnának semmit.