418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #374051 Azért a top tier sem segít soxor. Most, hogy van prémem, leduplázom az összes prém tankom. A tog van soron és bár top tier vagyok, de folyamatosan OI van az ellenfélnél, nálunk meg nincs. Valóban nagyon sokat tudok kezdeni vele ha összefutunk. -
Pl. amikor Top Tier vagyok, akkor +800-akat sebzek T4-ben. -
Vannak nagyobb tankjaim de T4-ben nagyon érződik, hogy csak fel dob. Többi tierben nem ilyen vészes. -
Plata #374048 Majd akkor leszel mindig top tier ha t10 tankod lesz,addig szokd meg hogy +2 tier csatákba kerülsz.
Minél nagyobb tierbe kerülsz annál több xp és credit. -
10-ből egy meccsben vagyok top tier -
Jóhogy a sok kezdőnek szar a statja...
Tier4-es tankkal csak T6-ot látok..... -
András77 #374045 Azt te is tudod, hogy ez esti mese, amit előadtál? Hagyni a társakat előre menni? Aha és te mit csinálsz, amikor a pályák 90%-a alkalmatlan a nagy távolságú snipe-ra? Persze, 2-3 tier8 medet ki tudsz szedni egy tárból, akik békésen egy helyben várják, hogy lőjed, miközben téged senki nem lő és utána meg zavartalanul visszavonulsz a fedezékbe. Ez egy jó mese, csak köze nincs a valósághoz. Egyébként technikailag is nagyon ritkán kivitelezhető, hogy pont elcsípjél úgy több tankot, hogy mindegyiknek annyi hp-ja maradt, hogy ki tudd szedni őket.
A skodával lőttem már ki 2 tankot egy tárból, éppen úgy sikerült, de ezt meg sem említeném, mint taktikai elem, mert erre fölösleges számítani.
Látszik, hogy mostanában nem játszottál vele
Ezt a tankot gyakorlatilag egy átlagos scout 2 skilles legénységgel meg optikával 445m-en spotolja, pláne ha lősz is, de borzalmas a kamoja, simán kiszúrják 445m-en mindegy mit csinál. A kirajzolási távolság 500m, tehát neked leginkább ebben az 55m-es sávban kéne tartózkodnod, hogy legyen célpontod, de ne égjen folyamatosan a majré lámpa.
Ezt még a legjobb játékosok sem tudják hozni, egyszerűen kiba nehéz feladat kijátszani ezt a tankot, pláne kitárazni ilyen körülmények között. Érted, kiszedsz maximum egy tier8 medet maximum, de inkább az se fog sikerülni és mehetsz is zuhanyozni a garázsba vissza. Vannak akik ügyesek és sikerül olyan sávban mozogniuk, hogy még nem spotolják őket (bokrok, fák stb segíthetnek nekik) de ők tudnak lőni, de még ők sem húzzák sokáig.
Azt te honnan veszed, hogy rossz a grille 15 kamoja? Én még nem találtam erre a adatot. Az meg, hogy a kukibéby agresszíven tolja előre és spotolják egy más kérdés, de abból a kamóra következtetni még meredek húzás lenne. Szerintem átlagos kamoja lesz.
Az igazi gondja, hogy nem forog körbe a torony teljesen, de cserébe nagyon jó gun dep. Ez teljesen jól használhatónak tűnik. -
Plata #374044 A szovjet is ugyanolyan szar mint a náci,szovjet náci egyre megy mind a kettő ugyanolyan szar.
Láttam hiradóban hogy rinyálnak buzi ruszki motorosok mert nem engedik őket menni német országba hogy megemlékezzenek a nagy hős szovjet katonákról.
Meg hisztiznek mert mindenhol le bontják a nagy szovjet honvédő hősök emlék szobrait.
Röhögnöm kell,még hogy honvédő hősök,már a kommunista rendszerben is inkább lehugyoztam volna az emlékszobrukat,nem még meg koszorúzni.
-
Pares #374043 Ugyan már, nem olyan világban élünk... hős brit, amerikai, szoviet, és gonosz náci. -
A videó nagyon tetszett, de azért legalább a németeket belerakhatták volna, ha már ilyen hatásvadász címet adtak neki hogy "A háború nem ismer nemzetet"... -
Rammsch31n #374041 Keresi, aki akarja... a vége így is úgy az lett, hogy szépen megrépáztak, hiába volt veled az auto-aim a sok tomato ellen... ;) -
Plata #374040 Az a helyzet hogy már volt hogy 3 med próbálkozott be velem,keresd vissza képet talán megvan még,vagy azt amin 5 heavy próbál meg a bázison megszorítani. 
Az m40-em legénységének még Bölter medálja is van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.02. 14:01:40 -
realcsabi #374039 Nagyon egyszerű lélek vagy. Vehetsz akár 20-at is, játszani akkor is csak eggyel tudsz egyszerre. :)
-
Rammsch31n #374038 Vegyél, aztán ne sírj, ha pár med megerőszakol és te csak tehetetlenül nézed, mert az auto-aim félrehordta kivételesen az utolsó esélyedet a menekülésre. :D -
Plata #374037 Imádom az ilyen rinyákat. 
Asszem veszek még pár artyt.
-
silverchain #374036 Nem elöl kell vele menni, hanem hagyni a társakat előtted mászkálni. 2-3 Tier8-9-es medtankot/td-t/lightot egy tárral simán ki lehet lőni vele. Nem agyatlanul kell tárazni. Erre kapunk egy nem forgótornyos td-t, ami csak futni tud, de camo nélkül, túl hosszú ágyúval, pocsék diszperzióval. Menjenek oda, ahová kívánom őket. -
Rammsch31n #374035 A krva artykat, hogy nyomorodna meg az összes, aki azzal játszik... igazán kiszedhetnék már... :@ -
Rammsch31n #374034 3 monstre lövés... :D de utálok azzal a TD-vel is szembekerülni... a másik ilyen a jgpz ugye... :D -
R3nton #374033 nem olyan rossza az. Kb 3 napja volt egy köröm vele (én se játszok sűrűn vele), mikor 1800+ hpról epukkantottam szemből a jpe100-t és utána közvetlenül 1700+ hpról hátba lőttem az IS-7-t és az is elpukkant, volt még 1 lövésem azzal a bulldog gf-t 1shootoltam. Elég jó kis kör lett így 3 lövésből :) -
Kotomicuki #374032 A HESH, a HE-vel egyetemben, már régen nem az "igazi" - régen az fv215b-vel (amikor még 268 volt az AP átütése is) az E3-makba, szemből 200-akat "karcolgatott", néha elvíve ezt-azt belőlük, a T62 oldalába lőve 800-900-at csípett, de ma már jobban jár az ember, ha ahelyett is AP-t visz, mert az is többet üt a gyengébben páncélozott részekbe a HESH-nél! :/
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.02. 12:35:53 -
Rammsch31n #374031 Igazad van, ez a 20-22 töltés idő ideális, pont elég arra, hogy ne kelljen teljesen elbújnod, hanem a közelbe maradva hátul újratölts aztán jöhet a szórás.. .:D (és mivel med, jobban tudod ezt csinálni, mint a T57-el, aminek a töltésideje kicsivel marad el ettől, de 4-et lő)
Sajnos baromi élvezetes. S a T10-es tán még jobb (még nincs meg)... szal tuti nerfelni fogják. :S -
ilsalon #374030 Én Sturmtigert szeretnék. :-) -
András77 #374029 Nem feltétlenül. A WTE-100 igazából egy nagyon körülményesen és nehézkesen használható tank. A snipe lehetőségek szétb.szása ezt különösen érzékenyen érintette (milyen jókat lehetett a varázserdőből lövöldözni).
Ahogy meglátják, márpedig könnyen meglátják, mindenki ezt lövi. Szakaszban érdemes használni, hogy a társak védjék töltés közben és jobban el lehessen osztani a beérkező lövéseket/sebzést, de ez is inkább csak városban működik. A HP trade az össztűz miatt nem működik vele, tehát hogy kapok 1 lövést és kiosztok 5-t, mert azonnal össztüzet kap ez a tank és szinte semmit nem tud észrevétlenül megközelíteni.
Még amikor a hatos tár volt fent és +200 hp-ja volt, már akkor is azt mondta a storm, hogy játékosok kb fele az első tárat nem képes kiüríteni vele. Gondolom ez az arány azóta nem javult, hiába csak 5 lövés van, de kevesebb hp is, meg a játékosok is finoman szólva "aggresszívebbek" és ott maradnak mozdulatlanul és lőnek.
Nem jó tank, feltűnően ritkán lehet vele jókat menni, nem baj, hogy lecserélik egy klasszikusabb TD-re.
Mert a grille 15 viszont inkább a tier9 tovább fejlesztése és az a tank a hátsó tornyos speciális beállásának és az elfogadható kamonak köszönhetően meglepően jól használható ott is, ahova a wte már nem merészkedhet (pl városi sarok harc, ferde lejtőre feltolatni és csak a tank tetejét kidugni a szemközti domb fölött - sand river védekezés pl meg még sok más spéci hely). A kamoja feltételezem jó lesz a grille 15-nek.
Szerintem jobb lesz, mint a wte, ami nem is igazi TD, hanem egy nem tudom micsoda.
Más. Megvettem tegnap a t50-t és felpattant rá szabad xp-ből a torony meg az ágyú, de 1 nap alatt a boostereknek meg a 3 nap prémnek köszönhetően már fullos a tank, kivéve a másik oldalági ágyút, amit nem fogok kifejleszteni.
Ez a tank erősen nerf érett, úgy értem, hogy tényleg jó és univerzálisan használható és ami jó, az ugye azt jelenti ebben a játékban, hogy túl erős a többihez képest, nerfet neki a WG logikával. A 20 sec töltésidő miatt hasonlóan a T57h-hoz nem fogok menekülni vele, csak keresek valami ideiglenes fedezéket. A gyors 3-as kitárazás azt is jelenti, hogy a professzor siemka nem feltétlenül döglik bele a tár kiürítésébe, amikor kiáll és mozdulatlanul lő 3-t, mindegy, hogy közben spotolták. A lorraine-t azért gyűlölik sokan, mert azzal tudni kell táras technikával jáccani, ezzel a skodával nem, hiszen alig van tovább kint, mint ami a hatodik érzék jelzési ideje, esetleg meg lehet próbálni 2-t lőni vele, mert akkor csak a nagyon pengés ágyúk tudják eltalálni.
Egyszóval a nerfhammer le fog erre csapni, a töltés időt biztosan megpiszkálják, ami azért gáz, mert pont ez a 20-22 sec a lélektani határ ahhoz hogy a közelben maradjak. 25-30 sec és afölött között inkább menekülni kell.
Harmadiknak melyiket érdemesebb vajon rárakni? venti vagy EGDL? -
Megcsappan a játékosszám, az utolsó kapcsolja le a villanyt :D -
Plata #374027 Mi lesz akkor ha jönnek majd a rakétavetős artyk?
-
M0RN1NGST4R #374026 egyet értek. én se tudom, mikor játszottam utoljára vele. -
M0RN1NGST4R #374025 köszi az infot, sajnos azt már én is hallottam, hogy nagyobb eséllyel sebeznek majd modult vagy legénységet, és ez nagyon nem jó hír. Ezzel megint azt érik el, hogy a városi pályák irányába tolják majd a játékot. Victor Kislyi említette az egyik interjúban, hogy wot kezd egy ökoszisztémára hasonlítani és nem megoldás az, ha valamit csak úgy kivesznek mert dominó effektus állhat elő, ami kihat a többi osztályra is. Na mármost, egyébként bírom a pali nyilatkozatait, de az artyk vonatkozásában szerintem téved, mert én nem vettem észre, hogy ha mondjuk prokhorovkán vagy más nyílt térképeken nincs arty, akkor feje tetejére állna minden. Valójában éppen az ellenkezőjét látom, sokkal taktikusabb lesz a játék. Kivenni biztosan nem fogják, de nem hiszem el, hogy évek óta nem tudnak egy épkézláb megoldással előállni. -
zsupeti #374024 Tegnap előkapartam 1-2 körre a csillagrombolót,de minek.A "W" gomb majdnem kiesett a helyéről a csata végén.
Irtózatosan lomha dög lett,de mintha a HESH lőszer varázsa is megkopott volna,vagy csak szimplán nem jó helyen találtam el a tankokat. -
Kryon #374023 Ha igazak a hírek, akkor az inkább buff lesz mint nerf. Kisebbet fognak ugyan lőni, de gyorsabban töltenek, pontosabbak lesznek, és még a modulokat és a legénységet is nagyobb eséllyel ütik ki.
Annyi, hogy ha jelöli a pillanatnyi pozíciójukat a játék, amikor lőnek, akkor a lassú artyk idővel kihalnak a játékból, de a gyorsabbak eltűnnek, mielőtt bármit is lehetne ellenük tenni.
Onnantól nem viszik ugyan a fél hp-t egy lövésből, de gyakrabban találnak majd telibe és lecsipkednek, miközben mozdulni sem bírsz. Én nem várom annyira. Annak örülnék, ha kiszednék a játékból. -
Plata #374022 Nekem a garázsban van de minek. -
Userx2 #374021 Nem szabad már lassú géppel menni magas tierbe. Úgy visszavenném az E4-et is. De így?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rammsch31n #374020 Arról tud valaki vmi infót, hogy mikor jön a következő patch? május végén? -
M0RN1NGST4R #374019 Egyszer én is jártam majdnem így T55-tel serene coast-on. Igaz nekem "csak" a fél életemet zabálta le a f******pója úgy, hogy durván mellélőtt.
Fel is tettettem magamban a kérdést, hogy az amúgy tök rendben van, hogy egy alacsonyabb tierű sz**darab fedezékből a pálya másik oldalán bujkálva brutál mód mellélő mégis viszi a viszonylag páncélozott tankom fele HP-ját?
Ezzel az analógiával élve, azt is bevezethetnék a játékba, hogy mondjuk egy E25 mellélő egy is3nak, de is3as barátunk bukja a fele életét. Jó lenne már valami konkrétum az idei arty nerfről. -
Szerintem egész korrekt, már mint a cinematic részek...jöhetne pár olyan pálya amik ebben a videóban vannak. Forgassátok...
-
silverchain #374017 Hát ez egy jó szar utód lett, kiherélték az ágat. -
Userx2 #374016 Klikkerek örülnek majd neki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rammsch31n #374015 Király, megpróbálom kihúzni a 10-esig akkor gyorsan míg "ócsó"... :D -
Userx2 #374014 Top of the Tree (+küldetések): TVP T 50/51 (5.1-6.1) -
Plata #374013 T49 meg a troll gun találati aránya egyszerű.
A T49 tudja hogy szeretem,és így hálálja meg.
Max akkor cseszem el a találati arányát ha nagyon megvagyok vadulva és lövök mindenre ami csak mozog.
Igaz néha még akkor is talál ha olyasmire lövök amit nem is látok,ma is volt olyan killem amikor nem is láttam konkrétan a célt,csak sejtettem.
Ha odafigyelek és nem vadmarha a stílusom épp akkor bőven 75% felett tudom tartani a napi találati arány statisztikát vele.
De néha már csak az marad,ha nagyon felbasznak jön a vadmarha stílus.
Attól lenyugszom. -
yossarianHUN #374012 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!