World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
K: "Kompenzálni fogjátok a T34 nerf változásokat? " V: "Igen, levágjuk a csövet."
Egy magára valamit is adó cégnél egy ilyen nyilatkozat után...................hagy ne folytassam. Még véletlenül se vegyék ám komolyan a játékos bázist, elvégre javarészt belőlünk élnek.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Technikailag sem lenne bonyolult, húzzanak valami határt pl tier szintenként 100 sebzés vagy assist, ha azt nem éri el, akkor nem jár semmi bónusz. Ha eléri és mondjuk a top 3 xp-ben benne van, akkor meg kaphatna 1,25x xp szorzót meg kredit szorzót is. Nem kap annyit, mint a győztes, de többet kap, mint a vesztes csapat többi tagja.
Értem én is, hogy vannak a medálok, de azokat tényleg nehéz megszerezni és attól még, hogy nem kaptam medált, lehet, hogy odaraktam magam a csatában.
Ez nem borítaná fel a játék közgazdaságát és legalább egy kis pszichés támogatás adna annak, aki odarakta magát a csatában (és mondjuk kétszer akkora a feje a sok idiótától, akik miatt kikaptak).
Szerintem sokat jelentene egy ilyen megkülönböztetés, de hát a WG ilyennel nem foglalkozik.
Kapcsolódó, hogy a WG ismét "meghallgatta" a játékosok sirámját, hogy legyen olyan prémium lehetőség, ami adott számú csatára vonatkozik:
x2 csomagok
A dupla xp jól hangzik elsőre, igaz, hogy ez kreditet nem ad, mert a kreditre nagyon érzékeny a WG, mostanában (legalábbis mióta van aranylőszer kreditért) úgy képzelik, hogy a kredithozam kontrollálása a legrövidebb út a bevételeik maximalizálásához. Ebben van is valami egyébként, de ez a csomag dupla xp-t ad, ami hasznos lehet, ha valaki húz egy ágat.
A probléma ismét a szokásos WG féle kőbaltás megközelítés. Eleve qrva drága 5EUR 20 csatáért ????<#guluszem1>#guluszem1> A másik kérdésem, hogy ha összezár az MM 14 "elő"emberrel, akik rohannak előre, mint állat <#crazya>#crazya> és szerzek mondjuk 200 xp-t, akkor azt nagyon nem szeretném leduplázni, akkor már legalább már a csata után lehetne kiválasztani egyesével, hogy éppen akarom-e duplázni, ha ilyen qrva drága ez a lehetőség. Az is egy megkötés, hogy egy nemzet egy csomag, de ezt még el lehet fogadni, bár tényleg belehaltak volna, ha egy token van és bármelyik tankra jó?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.12. 13:52:45
Felemás az érzésem. Egyrészt nyilván nehezebb a dolga annak, aki a sűrűjében, az első sorban harcol, viszont fontos a support szerepe is, aki meg rejtőzésre, spotra fejleszt. Nem elvéve a frontline érdemeit a support javadalmazásán véleményem szerint lehetne csiszolni. (pl. saját csapattárs felszabadítása, megmentése, stb.)
De ugyanez a téma a vesztes csatáért kapott xp-vel és credittel is. Brutál lehúzza a dolgukat elvégző játékosok juttatását is. Ezen is lehetne mit csiszolni. Nonszensz, hogy a csatában semmit sem sebző játékos nyertesként több xp-t-creditet kap, mint az a vesztes játékos, aki lesebzi a hp-ját, vagy még többet teljesít. Tudom van már hősies védekezés, de még akkor is gyerekcipőben jár a dolog. Kevésbe húzná le az ember kedvét egy szopó széria, ha vesztes meccsben is javadalmazva lenne a teljesítménye.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
T49 491 méterről,t54 513 méterről,Fv207 közelről.
Isu és t28prot-ot sebeztem,de lószar xp-t kaptam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyszerű: arty-val kell menni és be kell állítani a T28HTC SPG-10 küldetést. Zsinórban 28 (!) csatát mentem különböző artykkal, de mindegyik csatában csak 1-1 arty volt oldalanként.... 😞 A csapattársak vélhetően örültek, én kevésbé...)
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
bár azért nem fogom azonnal ki húzni, majd ráérek..... teszten majd próbálgatom, de nekem fekszik az a stílus amivel kell vele játszani
Nekem ez jött be, de a védekezés így is nehéz, mert a bal oldal szinte menetrendszerűen elpusztul. Nagyon ritka, hogy ott valami értelmeset tudnának csinálni, már az is jó, ha legalább sokáig feltartják az ellent.
A T37 kiszedése epic <#nevetes1>#nevetes1> meguntam, hogy aranyra váltott, illetve akkor már az oldalamat kellett mutatni neki, tudott sebezni. Bumm az arcába, ahogy ráfordult a torony.
Wz111-14 ász
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.11. 23:07:08
A várthoz képest semmivel sem lett jobb sajnos, nem tudom mennyit tud kompenzálni a mobilitás a többin, de hogy ezzel medként kell nyomni az biztos, jó lesz ha top heavyként sorsolja be, amíg a másik csapatba top amcsi-németek fogják várni <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.11. 23:05:57
Jajj, a legszebb, hogy egy e25 az első lepattanó után aranyra váltott, de pech, hogy az arany lőszere is csak 194 átütésű és a testre 200 fölött kéne. Egyetlen egyszer sebzett meg 15 lövésből, ebből 14 arany lövés. Ez egy k.baszott drága kör volt neki, de nem hiszem, hogy tanult is bármit belőle.
Trollkodni jó a t28htc, ha nem pakolja túl sokat nagyobb tier-be. Ha sok a tier8-9 ellenfél 2 egymást követő csatában, akkor aznapra hanyagolni kell.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.11. 21:49:46
angelus1991ster.blogspot.hu
Elmentem a lemmingekkel és mondom magamnak, hogy ezeket a nyomorultakat mindjárt bedarálja az ellenség össztüze, úgyhogy kiálltam a kis domb tetejére és finoman ráztam a tank elejét, mert pár ellenfél skilles volt és tudta, hogy mit kell lőni, de az rng meg a rázás miatt csak kétszer sebeztek, meg pár he lövés csinált elenyésző sebzést. Ennyi kárba ment lövés után természetesen simán elvesztette az ellenfél ezt a csatát. Az ellenfél hull down-ban volt, meg fedezékben és többször is láncoltak, ezért sokat nem tudtam sebezni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.11. 21:39:03
Wargaming.net aggódik az ön és családja egészségért! Az MM és a segghülye " egyik kézből eszik, másikból artyval kattintgat - ezáltal el is hízik" játékosok miatti stressz ellen ezen új forradalmi terméket. Az RNG ajánlásával.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.11. 18:31:11
Ennyi egy csata....... 1-1,5 perc a tényleges játék, a többi egy felesleges szar. Kár hogy nincs olyan lehetőség hogy csata közben lehessen inditani a következő csatát egy másik tankkal. Úgyis látszik az hogy kb mennyi van hátra.
Szinte vágyok Malinovkára, hogy végre legyen valami izgalom . Pedig régen az volt a kemper pálya amit utáltam.
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.10.11. 18:27:51
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Végül is a WG logika szerint, ha a nehéz tankok találkoznak, akkor nem szabadna megállniuk és a fedezéket használni, hanem egész pályás letámadás kell. Ha egy nehéz tank kempel és fedezékből jön ki-be, akkor az arty büntet. Mondjuk tényleg vicc, hogy a sok egységsugarú miatt lassan megvalósul a WG ezen álma és minden csata egy rush lesz. Ezek nem állnak meg, mennek, amíg a hp tart. Azon röhögtem, hogy volt olyan csata, amikor az SPG IM-et próbáltam csinálni és egyszerűen nemhogy álló célpontra nem tudtam lőni, de még lassan mozgó tank is alig volt, mert akkora rush ment. Taktika, helyezkedés nincs, csak eszelős rohanás.Az artyk lassan feleslegesek lesznek.
Egyébként van igazság abban, amit mondasz. A medeknek kiváló az ágyújuk és ha ki lehet játszani, akkor általában tarolnak.
Pl az egyik kedvencem az amx30 is kellett a játékba, mint a falat kenyér (szarkazmus). Ha sikerül az ágyút jól használni, akkor nagy dolgokat tud alkotni, csak ne lőjék meg, mert modul vagy legény mindig elszáll. Minkét csapatban amx30 a top sebző 5e-el <#nevetes1>#nevetes1>. Egyszerűen kiváló az ágyúja kellemes gun dep mellett. Annyira gyors a lövedéke, hogy sima autoaim-el is el lehet találni a mozgó ellenfelet, kb 20-25km/óra sebességig. Ez azért durva, de ez van.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.11. 18:01:33
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Elvileg ez a módszer működik, ha a csapattárs közted és ellenfél között áll és úgy lövöd meg, akkor vétlen lövésnek veszi. Nem tudom mennyit lehet így lőni, de sikerült már totális retardokat, akik engem lőttek így kiszednem és nem kékültem be. Azért óvatosan ezzel, mert biztos van valami tolerancia szint benne, de ha mindenképpen meg akarsz valakit büntetni, akkor így próbáld.
Más téma, hogy megint megdöntöttem a Dmax-al a csúcsom, most már 3,8k sebzés. Valaki ajánlotta ezt a tankot a TD IM-hez, a 4-5x saját hp küldetésekhez és valóban jó. Kell persze hozzá kissé ostoba ellenfél is, de az viszonylag gyakran megvan, illetve hogy ne legyen annyi eszük, hogy egy 539m látótávú (azaz fixen spotol szinte bárkit 445m-n) TD-t le kell rohanni, nem nagy távolságból szerencsétlenkedni vele, főleg nem dombos terepen. 3k fölött már sokszor jártam vele és az az 5x-re is elég. Tényleg ez a legalkalmasabb TD a feladatra. Ha valaki nagyon siet, akkor arannyal szinte pár csata alatt megvan, anélkül nehezebb, de megoldható.
Szerintem egy másik csatában már nem vagy kék, és lőhető. A rendszer tudja hogy csúnya fiú voltál, és a következő kihágásra jön a tempban.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...