418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tothgyorgy #374211 Két malomban őrlünk, de nem baj.
Nekem épp elég hátrány, hogy a gyenge gépem miatt nem érek be a csata elejére, nincs elég fps-em, és gyönge a pingem. Túl az erkölcsi aggályaimon, minden mod terheli a gépet. Persze persze vegyek új gépet. Mi akadályoz meg benne. -
yossarianHUN #374210 És ki akadályoz meg benne, hogy te is feltedd őket? :P Minden érmének két oldala van. -
tothgyorgy #374209 Felőlem.
De komolyra fordítva: BÁRMI ami a csatákban előnyhöz juttat másokkal szemben, az unfair.
Nekem nincs fent semmi, és örülnék , ha a csata mind a 30 résztvevője ilyen lenne.
Motor, ágyúhang, egyéni skinek akár bele is férnének, de ennyi. -
András77 #374208 Azokat a WoT futtatja, kulcs nélkül el sem indulnak majd.
A normal bot viszont továbbra is megy, mert az egy különálló program, a háttérben fut.
Biztos, hogy azt is kizárják, hogy a kulcsot más modhoz fel lehessen használni, nem nehéz dolog. Ha lesz egyéb trükközés, akkor azt is lezárják. Nem rossz dolog ez.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.04. 15:28:25 -
yossarianHUN #374207 Ja, és a Warpackost összerakná azzal, aki modolt motorhangokat használ:D -
yossarianHUN #374206 Nem lesz tracer, se aimbot. Eleve be se lehet tenni majd olyan modot a játékba, ami nem kapott kulcsot. -
tothgyorgy #374205 Szerintem nem is kelleni kiszűrni őket. Elég volna, ha közös csatába tenné őket. Magyarul: modder csak modderral találkozna. Aki meg nem modol, az meg nem találkozna egyel sem. -
Userx2 #374204 Ez kiszüri majd a csalókat? Tracer, aimbot stb. -
Userx2 #374203 Arra gondolsz, hogy csak azok a modok lesznek hasznalhatók, amelyeket a WG dedikál? Nem merik, emlékezz volt amkikor meglebbentették az átütésnerfet. Nem is kellene mod, ha olyan lenne alapból mint az AW. -
yossarianHUN #374202 Annyi fog változni, hogy a modkészítéshez spéci kulcsok kellenek majd, amit a WG-től lehet csak szerezni. Ergo amelyik mod nem tetszik a WG-nek, az nem fog engedélyt kapni. -
Userx2 #374201 Hónapok óta jelzik a csomagban mi tiltott. Erre nem hivatkozhatunk. Nem tudom mi fog változni. -
Gabhess #374200 ez a legális illegális dolog nem csak 9.15 től kötelező? -
Userx2 #374199 Egy modpack van fent, a legnépszerűbb. Írja is némelyik modnal, h az eu-n. Illegális. -
Plata #374198 T49-el akkora mákos csatát mentem.
1015-öt lőttem tvp t50/51 pofájába,ő is mozgásban volt és én is,mentem rájuk.Két tvp t50/51 nem tudott kiszedni,idióta egy platoon volt.Mellém lövöldöztek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
E100 gold lőszerrel közelről tornyon lőtt és nulla sebzés.
Szóval asszem a lóhere jogosan jár a kicsikémre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gabhess #374197 Köszi, sokat segítettél.
-
András77 #374196 Tier7-ben nézve ezek nagyon jó nehéz tankok. Az ágyú némileg szenvedős, de nagyon nagyot üt. HE-vel is jól használható, szép kövéreket oszt az is, ha máshogy nem megy.
A páncélja nem igazán erős, de tud pattintani. A torony is. Nagyobb tier-ben szenved azért, tier9 ellen, de már tier8 ellen is. Pont erről beszélgettünk nem régen, hogy 175 pennel mit lehet kezdeni egy IS3 ellen. Leginkább elbújni
bár van rajta pár gyenge pont kétségtelenül, csak ezek a szovjet 122-es ágyúk nagyon pontatlanok.
Ha sok a kemény tank ellenfélnek, akkor HE-t még mindig lehet használni. Van aki hasonló ágyúval a wz111-ből szinte csak HE-t lő.
A vbaddict szerinte holtversenyben a legtöbb sebzést kiosztó tier7 tank, úgyhogy ez alapján jó vétel (bár nem tudom, hogy mennyire aranyoznak benne, de kicsit értelmes játékos megcsinálja arany nélkül is ugyanazt, mint az egységsugarú arannyal).
A wiki szerint is jó kredit kereső (mert nincs lerontva a normál tier7 tankhoz képest, úgyhogy lehet vele sebezni).
Más téma, hogy kicsit fórumoztam és késve léptem be a chinukai-al, siegfried, jó assault, indulok is középre az úthoz csipegetni. Egész jól elbeszélgettünk a chat-ben az ellenséggel, jó volt a hangulat, a csatára nem is nagyon figyeltem, azért amit lehetett lőttem. Aztán egy idő után látok egy ellenséges francia artyt a mezőn rohanni, mondom, mi a leborult szivarvég ez, hogy került ez ide??? Aztán látom csak, hogy encounter mód, nem assault. Áhhhh, hogy éltem akkor túl ott középen? Rejtély, pedig volt pár ellen, csak abba az irányba nem néztem, hiszen onnan a csapatunk támad, gondoltam.
-
Bee #374195 De igen. Ahogy a képet nézem, van ott más okosság is... -
MrSnail #374194 Cromwell B-ről röviden:
yossarianHUN #374193 Letölthetők az új garázsok. -
Gabhess #374192 igen arra vagyok kíváncsi mi a véleményetek róla -
yossarianHUN #374191 IS-2. Prémben. -
András77 #374190 A legtöbben így vagyunk ezzel, mert hiába csak egy játék, de különösen fontosnak érezzük ilyenkor a győzelmet, hiszen rajtunk múlik. Annyi hibát látok ilyenkor, hogy én pl hajlamos vagyok túlgondolkodni a dolgot, ha több irányból jöhet az ellenfél, akkor trükköt várok, miközben manapság nyílegyenes vonalban szokás menni a felspotolt ellenség irányába.
Amit a legjobban utálok ilyenkor, hogy a csapattársak ott gyűlölködnek a chat-ben, főleg ha az ember próbál elbújni és úgy leszedni az ellenfelet. "Mert mé' nem harczol"???? Meg mé' nem foglal? Azért te böszme, mert nincs esély befoglalni, de akkor ugye az ellenfél tudja, hogy hol vagyok.
Meg ugye, ha visszamegyek bázist védeni akkor azonnal kemper leszek és ezzel minden dühüket rám zúdítják. Az egyik "harczostól" egyszer megkérdeztem, hogy szerinte rossz a a csata riport, mert nálam 3,6km-t mutat nála meg 1,1-et és ő ugatott, hogy kempeltem meg a bázis védésről neki mi jut eszébe? Nem jött válasz. Ő természetesen nem kempelt, hanem lenyomta a w-t és kb 3 perc múlva már vége is volt neki.
Gabhess: minimálisan jobb, mint az IS, tudtommal, több hp, kicsit keményebb. Ha az IS/IS2-t szeretted, akkor ezt is fogod, ha nem, akkor nem. A lőszer drága bele, az alap és a gold is. A 175 pennel azért fájdalmas tud lenni egy 1e kredit veszteség.Mondjuk a tier5-7-ben elég sokan játszanak és az IS-el nem mentem feltűnően sokat tier9 ellen, inkább max tier8 a jellemző.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.04. 13:41:23 -
Gabhess #374189 a prém is2 vélemények? -
Gyuszopapa #374188 Az ellenséges járművek nézési irányának mutatása az nem tiltott mod véletlen?
-
Pláne ha ezt olyankor műveli veled a játék, amikor már csak te vagy életben és elvileg még lehozható lenne a csata, de az RNG közbeszól. Aztán meg a saját csapatod fog elküldeni melegebb éghajlatra hogy elbénáztad. :) Én mondjuk rng-től függetlenül sokat hibázok, ha érzem hogy rajtam múlik minden, nem bírom a nyomást. :D
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.05.04. 12:29:43 -
Rammsch31n #374186 aztak-rva de menőn néz ki... bár az mit jelent itt, hogy battle-proven "csatán kipróbált" ? :D -
András77 #374185 Pár kérdés ehhez. A sima cromwell mennyi kreditet és legénységi xp-t termel? Milyen legénységet teszel bele, kezdjük ott? Van 2 kigyúrt angol med csapatod? -
a szebb festés szerintem nem ér meg a tankon +20-30 eurót a sima cromwellhez képest... -
Ohyner #374183 Hali! Elég rég nem léptem be a játékba, mert kicsit pihenőpályára tettem a játékot. Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő után jár az a kedvezményes küldetéssorozat a régi belépőknek? -
András77 #374182 Engem ezen az RNG-n leginkább az zavar, hogy teljesen tervezhetetlen a játék. Mondok egy konkrét példát. Ott vagyok full hp IS3-al és Monastery közepén van egy egy lövéses obj416 meg egy 2 lövéses tiger2, de ahogy eddig láttam elég béna játékosok, persze ketten vannak.
A meglepetés ereje nálam van, elméletben spotolás nélkül oda tudok menni miután letoltuk a noob ösvényt.
A gyakorlatban mi történik? Ugye az obj-t próbálom kiszedni és leláncolom, mondjuk annyi szerencse, hogy nem tudja a tornyát körbe fordítani, tehát nem lő vissza. A tiger2 viszont kapáslövéssel sebez és itt ki is derült, hogy a 8.8-as van rajta, szóval elvileg még jobbak az esélyeim. A Tigert sebzem a következő lövéssel és töltés közben mellém fut az obj és belém lő. A következő lövéssel kiszedem az obj-t és kapok ezalatt 2 sebzést a tiger-től (természetesen minden lövése sebez, mindegy, hogy frontot vagy oldalt mutatok, ami meglehetősen szokatlan egy IS3 esetében), de még van elég hp-m a befejezésre, gondoltam, bár az aggasztott kicsit, hogy a minimum alfám 293 és a tigernek 314 hp-ja maradt. Lövök és lánctalpat szed le kb 30m-ről. Kétségtelen dolog, hogy benne volt a lánctalp a célzó körömben, annak a szélén, de az ágyú nagyon kancsalított, hogy ezt sikerült lőnie. A tiger megint sebez mozgás közben, de sikerült fedezékbe mennem és betöltenem mikor leért és persze, hogy beadta neki az utolsó esélyt maradt neki 15 hp-je. Utána is próbáltam a szokásos trükkökkel, rázni, forgatni stb, de a tiger nem hibázott.
Akinek van IS3 az tudja, hogy ez mennyire szokatlan helyzet, amikor legalább a lövések felét nem hárítja a páncél, pláne egy 8.8-t, de a helyzet az, hogy még ezzel együtt is lehoztam volna ellenük (mert én kezdtem a lövést), ha nincs a két láncolás meg az utolsó esély. Értem, hogy benne van a lánctalp is a célzókörben, tehát van rá esély, hogy azt lövöm, de ennyire már ne akarjon kinyírni a program...
Ezért mondom azt, hogy még teljesen biztos helyzetekben is simán kib.szhat az emberrel az RNG úgy, hogy ott marad. Kisebb RNG mellett mindkettőt kiszedem gond nélkül. Aki meg már többször megégett így, vajon ugyanolyan bátorsággal megy rá egy-két-három alacsony hp-s ellenfélre?
Sajnos ennek az a negatív hozadéka, hogy az emberek nem mernek/akarnak beleállni semmilyen lövésbe sem, a negatív RNG-s tapasztalatok miatt. Mikor egy full hp IS3-nak könyörgök, hogy menjen spotolja a JPZE100-t, mert őt nem tudja egy lövéssel kiszedni engem viszont igen, akkor sem mozdul meg, mert azt írta, hogy nem akarja azt a lövést bevállalni. Tulajdonképpen igaza van, mert simán kaphat egy olyan RNG-t, hogy elszáll kulcs fontosságú modul (mondjuk beragad a torony, felrobban stb) vagy legény (lövész, hogy ne tudjon lőni).
Én már nagyon sokszor megégtem az RNG miatt olyan helyzetben, amikor pedig biztosnak tűnt, hogy nekem áll a zászló. Kaptam egy ritka torony beragadást, modul sérülést, felrobban, ég, nem bírom sebezni és csak lánctalp, null crit stb.
Szerintem zavaróan beleszól a játékba az irányított RNG, kezdve az MM phaszságaival, aztán a mindenfele kancsalító lövések és lehetne folytatni. -
Userx2 #374181 Nagyon megszaporodott az alábbi jelenség. Majd minden csatában látok nagy pukkanásokat.
Userx2 #374180 Van rá esély. Egy sor különleges ajánlatról ír. -
weoczeiagoston #374179 Nem piszkál semmit. Ez csak buta konteo. Te döntöd el, hogy mikor nyersz, ahogy írtad is ritkán vannak mellé lövések. Meg kell tanulni célozni, ha már megy játszani vele.
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.05.04. 09:34:37 -
weoczeiagoston #374178 Szerintetek jön még a Cromwell B e hónapban? -
csagataj #374177 A Cheftain/T95 CW kampány jutalomtank. Mivel a kampány véget ért, már ki is osztottak 8000 darabot. -
MrSnail #374176 A WG vajon miért nem tud ilyet Battle-Proven FV4202 (P) ? -
Userx2 #374175 T-50-et binoval húztam ki. 10 -esen távcső van, de igazából teljesen felesleges az is rá. A front közelében kell vele sunnyogni, várni mikor lövi el magát az ellen. Meg prokhorovkán a hegyet lájtmentesíteni. Nem egy sniper tank. És megállni tüzeléskor. 100m-ről nem talál el egy E-100-at oldalról. Nerf kizárólag a töltési időt érintheti szerintem, mert ezen az ágyún rontani már nem lehet. Nagyon skill igényes tank. Nekem meg csak egy 90 % -os álcám van rá, mert 9-est megtartom. -
yossarianHUN #374174 Én is láttam belőle kettőt is ma, ki is lőttem mindkettőt. Ahogy Angelus írta, két verzió van belőle, egy 10-es, és egy 8-as. Egyik Chieftain torony, T95 test, másik T95 torony, Chieftain test. Hogy melyik melyik, az ne kérdezd, nem tudom már követni ezt az elmebajt, de talán előbbi a nyolcas. A szerepe egyelőre mindkettőnek tisztázatlan, a tízes valszleg CW reward lesz, a nyolcas meg talán IM-ért fog járni, bár erre rácáfol, hogy mint látható, már párosával rohangálnak randomban. Az Action X-nek nincs köze hozzájuk, az marad a helyén. -
András77 #374173 Most jól adta a reserve. A skoda t50-el letoltam 2 órát és prém nélkül 20e xp-t hoztam, azaz reserve nélkül 10e-t, ami jónak mondható. Ugye olyan sok sebzést ki lehet vele osztani, hogy több csatát is amiatt hoztunk le, mert még éppen bele tudtam lőni az ellenfélbe, ki tudtam szedni stb. Ezzel együtt nincs kiemelkedő WR vele (aminek örülök, mert így nem lesz kompenzáció), de kellemes csaták vannak és elég korrekt sebzés, gyakori a nagy kaliber vagy a confederate (6 ellenséget sebzek), ezért vesztes csatában is megkapom legalább a kreditet meg az xp-t és a legnagyobb örömöm a pascucci medál megszerzése volt ma vele. Artyt mindig nagy öröm irtani.
Ezt tényleg érdemes kipróbálni és a tier10 állítólag még jobb. A tier5-6 tank kifejezetten jó, a tier7 is megjavul, ha felkerül a torony meg a top ágyú és a TVP TPU sem annyira sz.r mint állítják. A 8.8-as ágyúval el lehetett pötyögni vele szerintem, nem jó tank, de nem is egy chi-ri vagy churchill gc. Azért a 194-es átütés már használható. Szóval nem annyira kínszenvedés az.
Ha bírnám anyagilag, prém kaját bátran rá lehetne rakni, mert eddig egyszer sem gyulladtam vele.
Amin viszont még mindig őrlődőm, hogy lecseréljem-e a binot optikára. Néha csinálok olyant, hogy rárontok az ellenfélre és vissza, ilyenkor az optikával lehet, hogy többet spotolnák. A de része meg az, hogy táras tankokkal nem illik gyakran rohamozni, hanem inkább megfontoltabban játszani, keresni a jó pozíciót, támadni, töltés közben spotolni stb. Skillekkel meg a ventivel feltoltam a látótávot így is 426m-re, tehát mozgás közben sem vak és a binoval 523m, jön a spot is szépen vele. Töltés közben gyakran spotolok passzívan, így meg a bino jobban illik ehhez a módhoz.
A másik, hogy két legényen van összesen 1,5 camo skill plusz a venti+bia és elég jó a camoja a gyakorlatban is.Tehát a kb 410-420m felett elég magabiztosan mozoghatok, mert nagyon ritkán spotolnak fel. Több csatában is csak a végén vagy soha. Ebben a távolságban viszont az optika is talán elég hatásos lenne a 468m látótávval.
Nem tudom eldönteni...
Valaki használja a skoda t50-t optikával hasonló módon, hogy inkább a 410-420m feletti sávban "operál" vele? Mik a tapasztalatok? Elég kevés aranyam maradt, nem akarok még 10-et sem elszórni, ha mellé nyúlok az optikával.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.04. 00:24:02 -
Userx2 #374172 Aha ugyanannyi karakter, csak más sorrendbe. Akkor még a nevét is rosszul írtam. És a 10-es mire hivatott. AX- et cseréli, mert xar? Nem tudom én ezt követni.