World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
No problem, engem szórakoztat...<#vigyor5>
Senki nem kezdte volna cseszegetni, ha nem kezdte volna el lobogtatni a negyvenvalahány százalékos WR-jeit, mint annak a bizonyítékát, hogy bizony az MM vele kivételezik, és direkt szivatja. De aki prostinak áll, az ne csodálkozzon, ha...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.12. 21:48:27
ROMOTO
Szerintem meg az 1400 wn8 az bőven jó ebben a játékban, az unicumok neolvassák <#hehe> sokkal zavaróbbak a lilák a játékban, mert álltalában többedmagukkal jelennek meg és vagy elllopják az összes xp-t, stb, vagy rosszabbik eseben szanaszétlőnek, a szóló unicum néha egész elviselhető <#hehe>
az a kep boven eleg volt amit bevagtal. nem is kell tobb.
azt, nem fogod fel, h 400 meccs 40% win es annyi atlagdmg mellet ami meg a sajat hp-d sem eri el, nem lehet szerencserol beszelni. ennyit tudsz. ez mar nem veletlen.
a tobbi meg csak soder a szerencsetrol, meg a csapatrol, a rengeteg keprol, meg csodas su100y meccsrol, stb stb..
Nem, de nem is toltam soha napi 10 órát. A játék indulása óta van 19k csatám.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.12. 21:46:17
Akkor elmagyarázom még egyszer, lassan, hogy te is értsd. Ha egy, esetleg egymás után 10 (extrém eset) kört veszítesz el 15-1-re, úgy, hogy közben te ilyen-olyan császár módon játszottál, akkor az balszerencse, és rá lehet fogni a randomra. Ha viszont több száz csatád van több tankkal is, és minddel fos (45 körüli) WR-ed, akkor az azt jelenti, hogy valamit te is rosszul csinálsz, mert ekkora számoknál már nem kenheted rá a randomra, hogy "engem folyton szivat az RNG". Úgy látszik, te is hozzájárulsz azokhoz a vereségekhez.
azért gondolom valamikor csak be tanultad.vagy még életedben nem játszottál huzamosabb ideig csak heti pár órát és abból lett ennyi wn8?
ja egyszer évente.persze arra biztosan megadják a zöld xvm színt. 2,3 wn8at tutira.majd a kedvedért feltöltök még 200 képet.nem pazarlok rád annyi időt.részemről vége mert kezd elmenni a beszélgetés egy alpári sértegetős irányba.ami megmutatja az igazi jellemedet.te agyhalott.
másik meg hogy yosarian mit nem sikerült megfognom?nem modntál semmit.ez csapat játék.szerinted egyedül kéne lehoznom.mutattál valamit hogy azt hogyan lehet?nem.erről ennyit.gondolom repülni is tudsz.csakmikor mutatni kéne akkor eltünnek a szárnyaid. de ha ronaldo a megye 3as mucsafalvában focizna a barcelona ellen még akkor is az ő hibája lenne hogy nem rúg 8 gólt és közben nem védi a saját kapuját is és bukja a meccset.
Újabb baromi magabiztos, csak épp tök alaptalan állítás. Az utolsó 1000 csatámra 2300 wn8-am van, pedig hetente ha öt-hat csatát játszom. Utoljára a WZ akciókor játszottam többet, de nem is mentem a közelébe se a WoT-nak azóta.
aki nem napi 10órát tolja az nem megy 2000wn8 fölé.egy hétvégi hobbi játékos meg heti 3-4órával tutira nem.ennyire nem szabad komolyan venni. akkor tényleg szinte mindenki bot mert 2000 fölé talán 1-2% jut.a másik véglet aki 300alatt van 10-20-30ezer csatával. és ez még akkor is csak egy játék.ebből nem lehet megélni.ahhoz meg hogy valaki minden pályát tankot betanuljon és kombinálni is tudja hibátlanul ahhoz tetemes időt kell befektetni.én közel 4év alatt nem jutottam a közelébe sem 2ezernek.az legutóbbi egy hónapos recentem 1500.az össz valamivel kevesebb
az h egy evben egyszer osszemakolosz egy kort, nem mutat semmit. az h 400 korokon keresztul van 40%os wined az igen.. te agyhalott.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.12. 21:35:23
Látom, nem sikerült felfogni amit mondtunk. Bár ez valamiért nem lep meg.
oh ezt nem neked címeztem,hanem többeknek is de úgyis tudja akinek szól
"biztosan te is ilyen nagy arcú unikum gyerek vagy aki szerint ami nem lila az semmit nem ér"
Linkin megmondta: "2000wn8 alatt mindenki bot." Csak idéztem, bocs. Én is bot vagyok.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

a tudásomat akarnám bizonygatni akkor inkább ilyet mutatnék. egyébként ti 1v1-ben nyomjátok? én 15v15 csapatban.hol kell átállítani?de ne a szád járjon replayt adj ahol egyedül lenyomsz 15 tankot.

ROMOTO
Nézegettem a vBAbbict-on, farmra nem ideális, vlmi 1 k körüli az átlagsebzés 16k körüli ezüsthozammal, nagyon érzékeny modul legénység rögvest repül ha meglövik, egyébként is, ha észreveszik megdöglik, a leghátsó sorban kemperkedni jó, sajnos a game egyáltalán nemdíjazza ezt a fajta harcmodort, szal e-miatt nem is xp bánya, jó hogy nem igényli a goldlőszert, jó gunderp, de nagyon lassan forog a tornya és nemigazán acélos az alfa (kb 168 átlagban) Erre mondják hogy fun tank <#hehe> sajnos olyanból már van ami tényleg nem rossz (e25) azt sem veszem elő túl gyakran...szal kihagyós
400-500 meccsnel mar kar erolkodnod a magyarazkodassal. az mar a tudasodat mutratja. ennyi.
És nálad ez olyan gyakori, hogy a tankjaid 90%-a ~48% WR körül áll. Érdekes, nálam miért nem? Meg úgy senkinél.
na akkor eggyel lejjebb van egy másik szép képem.su100y full tier8ban 15-1es vereség.na meséld el hogy azt hogy kéne lehoznom.mert ez sem ritka ám.szerintem ez csapat játék.ráadásul +2tierben iszonyat unfair is.nem call of duty hogy egyenként kiszedek mindenkit ha elég ügyes vagyok.ott épp nincs xvm de amikor az egész csapatnak összesen kevesebb a hatékonysági mutatója mint nekem... ha adsz egy replayt ide amiben egyedül lenyomod az ellenfél 15 játékosát én komolyan mondom átadok neked 1millió forintot.de hogy lássam hogy tényleg te hozod le a csatát noob csapattársakkal a csata hossza legfeljebb 5perc lehet a tank hp-nak több mint ötszöröse legyen lesebezve.td-vel 7-8x.győzelem meg alap.sok sikert. nem ritka hogy 2-3perc alatt 10+ halott csapattárs van.
na ennek örülök.tudom hogy nem én vagyok a legjobb.ilyen mm mellet nem is várom el.de azért ne ott kössünk ki hogy egy vér vörös tomato gyerek vagyok.
😊 úton van még 2 másik az 5 mellé már tier9-nél járok, kösz szépen.én így is jól szórakozom főleg szakaszban.na meg mértéket tartok amikor érzem hogy kezd felhúzni akkor kilépek.
"biztosan te is ilyen nagy arcú unikum gyerek vagy aki szerint ami nem lila az semmit nem ér"

Jajj, ne én ebből már kinőttem. XD

kritikán aluli? amikor 3 perc alatt vesztünk 15-2re akkor picit nehéz értelmeset alkotni pláne lassabb járművel.és ez nem ritka ez minden 3. csata kb.de gyakran a győztes csatát is lekésem mert akkor meg a csapatom alázza le őket 3perc alatt.megnézném te hogyan sebzel 1perc alatt 5ezret.mellesleg amiről nem tudok képet csinálni az az hogy minden tank a hozzá nem illő pályákat kapja szinte mindig.városi harcos tank prokhorovkán és társain,sniper csak városban közelharcra kerül stb.ja és minden tankon kiválóság jel található legalább 1. mellesleg én stabil zöld játékos vagyok xvm szerint.1400wn8.szerintem a kritikán aluli az kicsit alább kezdődik.biztosan te is ilyen nagy arcú unikum gyerek vagy aki szerint ami nem lila az semmit nem ér.
Oksi, én ellenként nem szeretem, mert kicsi, ha jól használják akkor pár pixel látszik csak ki belőle.
Master91
nem érvelni akartam, csak tényleg imádok rá lőni HE-val 😄 kár hogy olyan ritka
Jó 😊))
Dehogynem. Ott a rengeteg tereptárgy. Mind vasból és majdnem mind kilőhetetlen.

Igen de ez azért nem érv, mert nincs kilőhetetlen vas a játékban.
ROMOTO
jah, tudom, 1 mm páncél...de inkább ez mint a kanonejagdpancser, ha már foscsizunk <#zavart1>
Master91
imádok HE-val lőni rá!
Játékélmény szempontjából néztem elsősorban. Gold nem kell hozzá, a kreditet átlagosan adja, a legénységet fejből nem tudom, mindjárt belépek s megnézem.

Sunset, azt nem néztem. Kapható volt az EU-n is.
ROMOTO
Kreditet jól farmol?
Goldigényes?
Legénységkompatibilis a felette lévőkkel?
30 napos prémmel kitörölhetem...amennyit játszom kb kidobott pénz, a járgány meg a gold 100 as legényekkel nem lenne rossz, meg lenne mivel legénységet fejlesztgetni...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.12. 19:46:57
Sunsetjoy
Ja, csak ez NA szerver.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nekem ez megvan, csak ajánlani tudom.
ROMOTO
7 papírjaguár prém 8 as áráért, +némi gold és előfizu
https://na.wargaming.net/shop/wot/specials/?item=1374
Nem. Ez nem jó így. Ám ha figyelmes lettél volna, akkor láthattad volna, hogy én nem az XP-ről, hanem a kreditről írtam. Kredithozamnál a győzelem csak elenyésző tényező az összes kredit szempontjából. XP esetében egészen más a helyzet, ahogy az neked is fáj, meg mindenkinek, aki kitesz magáért, de egy vereség esetén csak hangyányi XP-t kap végül...

ROMOTO
Nem is rossz, nekem tetszik, ne higgy nekik, 5 tier 10 es járgányt is kihúztál, nem semmi <#buck>
Ha az utolsó oszlop az átlagsebzés, akkor nem csak a win ratio-d a kritikán aluli. XD

Hát ekkora számoknál ez már téged minősít <#hehe>
multkor valaki mondta hogy nem szivathat a matchmaker egyedül csak engem.hát biztos hogy másokkal is jól kitol de csináltam egy képet szerény paint-es tudásommal egy képbe összevágtam néhány nagy tier-es tankomat amik pályázhatnának bármilyen mission fail díjra.az mm pedig fair play díjat kaphatna.én mindig jót nevetek rajta.gyangébbek kedvéért a számok sorban: csaták száma győzelmi arány átlag tapasztalat átlag sebzés. 1000 csatás ferdin kemény 43% jagdtiger szintén de a jpze100 40%-al aláz mindent 383 csata alatt.botrányos.modnja valaki hogy engem szeret az mm.gyakran van hogy mire odaérek valahova már egyedül nézek szembe 5-6 tankkal.ilyenkor általában bárhonnan lepattan a lövés mire betöltődne a következő a tank finoman szólva sincs tüzelésre alkalmas állapotban.

"de a győztes csapat utolsó öt helyezettje ne kapja meg a győzelmi bónuszt"

és mi a helyzet az ilyenekkel?

Ezek speciális esetek és paraméterek alapján nem lehet egyértelműen eldönteni. Nekem is volt olyan csatám, hogy kicsit késve léptem be és már jött az ellenfél rush med hordája jobb oldalon articon, szemben velük mindössze két csapattárs. Az egyetlen logikus döntés, hogy a bázison maradni és takarásból megvédeni. Ami egyébként olyan jól sikerült, hogy az ellenfél megfenyegetett riportolással (meg is tették szerintem).

Maximum egy mesterséges intelligencia tudná ezt eldönteni pontosan, hogy akkor most ez mi volt.

Fölösleges agyon bonyolítani, az xp-t kell nézni, úgy van esélye egy spotternek is vagy dmg+spot és a top 3-5 játékos kapna valami kis pluszt a vesztes csapatból. Ha nagyon nem akarnak fakezűeket jutalmazni, akkor meg húzzanak egy szintent, mondjuk tier x 100 < dmg vagy spot. Ha valaki alatta van, nem kap semmit. Artyknak lenne egyedül nehéz átvinni a lécet egy rush csatában, de az artyk kit érdekelnek.
Valaki hátul campel nem csinál semmit, majd meccs végén amikor egyedül marad, auto loaderrel vagy medes meggymagköpködővel lekaszál egy csomó gyanutlan tamadot, majd dongeti a mellet, hogy ekkora nyomorek team, bezzeg o csinalt 4000 dmg-et, mig a csapat kb semmit. Az ilyet minek kellene dijazni? Ha valaki rossz helyen, rossz idoben tolja ki a dmg output-ot, az nyugodtan megerdemli a semmi xp-t.

A T95 meg amugy is olyan szélvész, az jelenlegi light és medium idokben tobbnyire akkor kerul csataba ha jön a horda a bazisra hogy kivegezze. Nemhogy orulnel, hogy milyen jo csapatba került egy játékostársad, hogy egy akkora használhatatlan tankal is szep mennyisegu xp-t tudott gyujteni.

Jah és régebben amikor még játszottam akkor a top 3 még rendes xp-t kapott a vesztes csapatban is...

Pont most mentem egy kört. 4300 körül sebeztem, kaptam érte háromszázkilencven körüli xp-t, vesztettünk. Az ellenfél legrosszabja egy T95 nullát sebzett, nullát asszisztált, négyhetvenvalamennyi xp-t kapott. Akkor ennek így jónak kellene lenni?

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

ROMOTO
Az ilyenekkel az gond hogy mihelyst kitalálódik mennyi kapja a bónuszt, rögtön beindul a sírás hogy miért pont az első 1-5 kap és a hatodik miért nem, és mondjuk az első mért nem kap többet mint az ötödik....az lenne a megoldás hogy teljesítmény alapú differenciálás legyen a meghatározó a győzelmi szorzóval szemben. Ez persze jobban differenciálná a játékosbázis fejlődését, ami nem egészséges a fejlesztői oldalról, mert ha nem kellőén homogén az állomány nehezebb működtetni a szisztémát (játékmechanika, mm, stb.)
Az csak valami csatába lépési kredit, amit a győzelem befolyásol, de azt hiszem, az csak ilyen párszázas nagyságrendű. Az biztos, hogy nem úgy szorozza fel a kreditet, mint az XP-t .

Ami kellene, hogy a vesztes csapat legjobb öt játékosa megkapja 1.5x-es (vagy legyen csak 1.25x) szórzót, de a győztes csapat utolsó öt helyezettje ne kapja meg a győzelmi bónuszt. Így a 400-500 wn8-as top X-es tankok aránya is csökkenhetne. A WG érve visszafelé is alkalmazható, a győztes csapat utolsó 5 helyezettje valószínű semmit nem tett a győzelemhez hozzá.

Utoljára szerkesztette: besti, 2015.10.12. 15:34:28

ROMOTO
Ha minden fullkretén kitudja húzni az E100 at akkor nemtom mi a gond azixpével?
Középszar játékkal lazán kihúzható bármilyen ág, én csak tudom <#hehe>
Ha könnyebb lenne a fejlődés még több retardált tobzódna a top tierben, ez hiányzik?
lacibacsi
"De ugyanez a téma a vesztes csatáért kapott xp-vel és credittel is. Brutál lehúzza a dolgukat elvégző játékosok juttatását is. Ezen is lehetne mit csiszolni. Nonszensz, hogy a csatában semmit sem sebző játékos nyertesként több xp-t-creditet kap, mint az a vesztes játékos, aki lesebzi a hp-ját, vagy még többet teljesít. Tudom van már hősies védekezés, de még akkor is gyerekcipőben jár a dolog. Kevésbe húzná le az ember kedvét egy szopó széria, ha vesztes meccsben is javadalmazva lenne a teljesítménye."

A győzelemért is jár kredit (kiinduló kreditx1,85), amit nyilván nem kapsz meg a vesztes csatában. Azonban az egyéb teljesítményedre (frag, spot, sebzés, foglalás) ugyanazt a kreditet kapod, mintha győztél volna.
Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.10.12. 15:17:22

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

lacibacsi
Fajlagosan legolcsóbbak a nagy csomagok. Ha minden nemzetre megveszed, akkor 2200 csatát mehetsz dupla XP-vel. Csekély 84000 forintért cserébe... Ez ugye négy évnyi prémium előfizetés. A hülyének is megéri! Azaz: csak nekik éri meg.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

ROMOTO
Egyébként meg ha valakit érdekel itt megnézheti mennyit változtak külalakra a gépek.