World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Keserves töltésidő.
Mindenki tudj a weakspotját, T10 ben ha megtalálnak a javító és a tűzoltó semmit nem ér, kb 3 lövés és halott vagy.
A camoja szar.
Ennek ellenére, festés, BIA, álcaháló, kukker, és egy gun laying drive.
Ha nem ész nélkül használod lehet vele jó csatákat menni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A másik játékban mutatkoznak meg igazán mikor meg tudod kerülni a tankot és seggébe beletárazod mind a 30 lőszert ami benne van a tárban igaz ilyen 25-40 dmg sebzel ja és 6 sec mire újratölt. szemből egyáltalán nem tudod átütni csak a hasonló tankot amivel te is mész, meg néha az oldalát sem adja be.
Amúgy meg már könnyű volt úgy csinálni egy jobb játékot, hogy tudták mi a hiba, meg hol kell változtatni rajta. abból a szempontból jobb a másik játék mert nincs ilyen csőutak. a wotban 2 vagy 3 felé lehet menni és majdnem a fél csapat ott van. egy kupacon van vagy 7-10 tank és nem tudsz kerülni sem mert akkor a másik oldalról szétlőnek vagy a hegy miatt nem tudsz menni semerre sem.
ott is ugyan ez van, van amikor te vagy egyedül 3 as tierrel a top tank az enemybe meg betesz 2 3as tiert. meg ott is vannak ilyen 15/2 es vereségek meg győzelmek....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jellemző hogy milyen elbaszottan rakták ki az infót, a kupolás szöveg miatt félreérthető <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.14. 20:21:59
http://ritastatusreport.blogspot.fi/2015/10/t34-armor-changes.html
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/10/wargaming-technologically-ready-for-vr.html
igaz h tobbmagos tamogatas, vagy a havok, vaggy mondjuk h zsinorba ne ugyanazt a mapot kapd az nem megy... 😄DDD
Mi a fenétől van az hogy kb 2-3 hete kijött egy kis javítás és azóta 3-400 körül van a pingem.A gépem és a netem jó elötte tökéletesen futott a játék még úgy is hogy ment a háttérbe más program. Beszéltem másokkal náluk is jelentkezett ez a probléma, csak gondoltam megkérdem a fórumon is hátha valaki tud rá valami javítást.
Indítsd újra a gépet, nézd meg a csatlakozókat net stb.
indíts rendszervisszaállítást,
telepítsd újra
dobd ki a gépet és vegyél másikat <#hehe>#hehe>
Olyan nagy problémám lenne hogy elindítom a játékot és azt írja ki hogy "Figyelem a wot alkalmazás elindult" és nem csinál semmit nem tölti be a játékot. Mi a teendőm hogy újra működjön?
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.10.14. 18:42:43
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nézem az ajánlott modulokat és skilleket. A szerszámkészletet nem biztos, hogy rátenném, hanem helyette repeszpáncélt. Bár kérdés, hogy mennyire hatékony, hiszen szinte minden átüti, de mégis az ad legénység védelmet pluszban. Szerintem arra gondolhattak a szerszámkészlettel, hogy mindenki he-vel lövi a pofáját és gyakran kiütik az ágyúját, ami csak 1x lehet javítani (feltételezve, hogy tűzoltó szett a harmadik és nem nagy javító).
A másik a skillek, a fegyverkovács valóban kéne rá. Remélem lesz féláras skill reset nemsokára, mert 4 skilles legényt csak arannyal resetelek. Amin gondolkodom, hogy érdemes-e ezt az ajánlott adrenalin rush-t adni a töltőnek? Szerintem ez annyira ritkán jönne jól, helyette inkább kamo, talán az kicsit hasznosabb. Értem, hogy nincs szinte kamója ennek a tanknak, de lehet, hogy az a pár m, ami a skillel nyerek segít. Akárhogy is, pont a második töltőnek nem nagyon lehet értelmes skillt adni harmadik helyen (a safe stowage okés az egyiknek). Vagy talán tűzoltó, de az megint egy rohadt haszontalan skill.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.14. 18:30:18
Cserébe gyorsan szűkül, pontos, gyorsan tölt és egy élvezetes, speciális játékélményt ad, amit egyetlen más tank sem tud a játékban.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.14. 17:07:50
Megsúgok valamit:
Német tüzéreken kívül (talán még a brit tier8+) az összesel ezt lehet csinálni....át vonulok a térkép olyan oldalára ahol tudom támogatni azt a részt ahol álló háború van
Fején találtad a szöget sajnos, bár ez elég gáz egy tankos játékra nézve😄
Trance&Friends nothing more..
Ja meg az fv304 arty tetszik maradéktalanul, mert az nem az a tipikus artys munka, hogy ülök a seggemen egy bokorban a térkép szélén és lövök, hanem követni kell vele a csatát. Komoly taktikus helyezkedést igényel, főleg, hogy új legénységet raktam bele és nincs hatodik érzék, szóval csak tippelni tudok sokszor, hogy most spotoltak-e éppen. Cserébe egy mocsok g.ci tank, a legszemetebb, ami van a játékban. Ez elől szinte alig van menekülés, mindenhova belő és kicsiket sebez, de gyorsan tölt. Halálra lehet szekálni vele az ellenséget. Már nagyon sokan direkt rám vadásztak a csata vége felé, annyira felb.szta az agyukat a folyamatos csipkedés. Kicsit paranoid, de van egy kis sötét hangulata az ezzel való játéknak. Ha nem vagyok ráhangolódva, akkor nem használom, de amikor a sok retard felb.ssza az agyamat, akkor előszedem és g.cizek vele egy kicsit. Szenzációs ez a tank.
Egyébként szerintem az összes artynak ilyennek kéne lenni. Nem a megsemmisítő csapás a lényeg náluk, hanem tényleg az, hogy ne lehessen elülni egy hull down-ban, egy épület mögött stb. Nem kéne, hogy nagyot sebezzenek, csak csípjenek, ennyi elég lenne. A wg ott qrta el, hogy böszmeteg ágyút rakott rájuk, legalábbis a legtöbbre.
Ez már nagyon szánalmas amit leművelnek. Nem az, hogy próbálják feljavítani a játékot, hanem az, hogy éveken keresztül szopatták a népeket olyan feature-kel amikről pontosan tudták/tudják hogy borzalmas, de annak ellenére sem foglalkoztak vele. És pont azért mert a sok nyomorult premium accountos kisköcsög ígyis-úgyis tolta a pénzt a játékba, hogy minden fórumot telesírtak, hogy mennyire nem tetszik nekik a játék. Szóval a sok fizetős majomnak ezúton is gratulálok, hogy sikeresen szétcsesztek egy jó játékot.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
"A Havok játékmotor Stalingrad pályán került tesztelésre, az eredmény gyenge volt: a
memória és a processzor kritikus szinten túltöltődött. Próbaképpen az épületeket 4
részre vágták, hogy csökkentsék a terhelést – nem működött jól a dolog, csúnyán
nézett ki, még több részre kell bontani;"
"a fejlesztők a felszerelések rendszerének teljes átalakítását tervezik a legénység
képességeihez hasonlóan;" AW mintára?
"a csaták során a tüzérségi lövegek száma csökkent, de mostanában úgy tűnik, hogy
újra növekszik, jelenleg a tüzérség negatívan befolyásolja a játékot (a véletlenszerűség
miatt, az egylövésezés miatt, illetve a tény miatt, hogy a játékosok nem tudnak rájuk visszalőni)." Jó reggelt! Kukába velük.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.14. 14:23:19
Erre szokták írni néha,hogy: idiot with mod<#hehe>#hehe>
Én meg azt,hogy ez a te szerencséd<#eplus2>#eplus2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Csata: Stalingrad
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 247
Szerzett kredit: 8 407 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 105)
Csatában elért Achievement: Kamikaze
Rammoltam egy STB-1-et.<#vigyor>#vigyor>
Akkor azt tartják jópofának, hogy kezdeményeznek egy lövést csapattársra, és ezt kiírja.
Idétlen jószágok. Meccs közben ritkán látok ilyet.
Vannak akik ezt jópofának tartják.
Nem lesz állítható fényviszony beállítás a játékban
De később teljesen újragombolják a skyboxokat és a fényviszonyt az új meghajtó alá.
IS-8 KV5 hamarosan kijön HD ban némi páncélmódosítással, nem változnak lényegesen az értékek.
E75 VK72.01 HD modellek páncéljáról és hogy mikorra várható nem tudni semmit.
Kínai 8 as WZ-111 HD majdnem kész, megjelenését még nem hirdetik ki.
Az új fizika hangokkal ahogy kész lesz elkészül....
A tesztek iterációja szintén zenész. Még korai erről beszélni, a későbbi tesztek alatt kiderül hogy van e vele vlmi gond.
a 0.10.0 után jön majd az új motor és lesz benne directx 12 és AMD Mantle? a válasz az hogy az AMD minimalizálja az API Mantle támogatást (tudja a bré mit akartak ezzel)
tank műszerfalakat lehet nézegetni ha valaki gerjedne rá
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.14. 13:57:13
Majd vérig van sértve, mikor hárman lőnek a blocker kurvába, teljesen jogosan...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha nem artyban ülök, akkor rohadjon meg minden artysta (ha van a csatában), ha meg artyban ülök, akkor rohadjon meg az MM, az RNG, meg a saját csapat, aki nem spotol vagy véd meg engem az ellenség felderítőitől...
Ha artyban ülve oneshot-olok egy full HP-s IS-7-et, akkor "defaszagyerek" vagyok, ha engem lő ki egy arty, akkor meg a qrv@ anyját neki...
Ennyi.
Két kis francia fruska is az arty küldiknek köszönheti megbízó levelét. <#vigyor0>#vigyor0>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.14. 11:36:47
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
A másik témába vágó bölcselet: a tanulás során legfontosabb tudni azt, hogy mit nem tudunk.
cyka blyat
Neeem, nem vagyok "bölcs" . <#eplus2>#eplus2>