World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.
<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Solten

Saor Alba

Ventit és töltésgyorsítót nem tudsz rá tenni.

Keserves töltésidő.

Mindenki tudj a weakspotját, T10 ben ha megtalálnak a javító és a tűzoltó semmit nem ér, kb 3 lövés és halott vagy.

A camoja szar.

Ennek ellenére, festés, BIA, álcaháló, kukker, és egy gun laying drive.

Ha nem ész nélkül használod lehet vele jó csatákat menni.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mi lenne semmi, azok a legjobb tankok. gyorsan lő, mozgékony, ezekkel lehet a legjobban játszani.
A másik játékban mutatkoznak meg igazán mikor meg tudod kerülni a tankot és seggébe beletárazod mind a 30 lőszert ami benne van a tárban igaz ilyen 25-40 dmg sebzel ja és 6 sec mire újratölt. szemből egyáltalán nem tudod átütni csak a hasonló tankot amivel te is mész, meg néha az oldalát sem adja be.
Amúgy meg már könnyű volt úgy csinálni egy jobb játékot, hogy tudták mi a hiba, meg hol kell változtatni rajta. abból a szempontból jobb a másik játék mert nincs ilyen csőutak. a wotban 2 vagy 3 felé lehet menni és majdnem a fél csapat ott van. egy kupacon van vagy 7-10 tank és nem tudsz kerülni sem mert akkor a másik oldalról szétlőnek vagy a hegy miatt nem tudsz menni semerre sem.
ott is ugyan ez van, van amikor te vagy egyedül 3 as tierrel a top tank az enemybe meg betesz 2 3as tiert. meg ott is vannak ilyen 15/2 es vereségek meg győzelmek....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van valami baj az autoloaderek vagy lightok balance-ával?

Szokásos wg féle egyensúly: kv-13, comet és challenger a top3 tank, másik oldal: is, kv3 és o-ni. Kösz, k.csög wg, biztos meg tudják magyarázni, hogy ez így a jó a parasztnak...
ROMOTO
jah, de vettem a fáradtságot és leellenőriztem <#nyes>
jellemző hogy milyen elbaszottan rakták ki az infót, a kupolás szöveg miatt félreérthető <#idiota>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.14. 20:21:59
Az előbb mintha azt mondtad volna, hogy vékonyabb mint volt😛
ROMOTO
A T34 buff is megnyugtató, alig várom <#taps>

http://ritastatusreport.blogspot.fi/2015/10/t34-armor-changes.html
ez megnyugtato h keszek a vr-re 😄D

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/10/wargaming-technologically-ready-for-vr.html

igaz h tobbmagos tamogatas, vagy a havok, vaggy mondjuk h zsinorba ne ugyanazt a mapot kapd az nem megy... 😄DDD
Lunki88
Egy viccesen kinéző bug. 😊

Lunki88
Nálam is ugyanez a gond, plusz a fisherman's bayen mindig kifagy a játék, már a 9.9 óta.
Lenne még egy kérdésem.
Mi a fenétől van az hogy kb 2-3 hete kijött egy kis javítás és azóta 3-400 körül van a pingem.A gépem és a netem jó elötte tökéletesen futott a játék még úgy is hogy ment a háttérbe más program. Beszéltem másokkal náluk is jelentkezett ez a probléma, csak gondoltam megkérdem a fórumon is hátha valaki tud rá valami javítást.
Szívesen!
gabri köszönöm a segítséget sikerült
ROMOTO
Kb ilyen sorrenben ténykedj ha nem valami új mod-tól halt le:

Indítsd újra a gépet, nézd meg a csatlakozókat net stb.
indíts rendszervisszaállítást,
telepítsd újra
dobd ki a gépet és vegyél másikat <#hehe>
Feladat kezelőben fut a wot,ezt kell leállítani aztán menni fog.
Hali!!!!!
Olyan nagy problémám lenne hogy elindítom a játékot és azt írja ki hogy "Figyelem a wot alkalmazás elindult" és nem csinál semmit nem tölti be a játékot. Mi a teendőm hogy újra működjön?
Olvasgatom a másik fórumot, (nem a BF4): "ellenség heavy tankjai köpni nyelni nem tudtak...." Ufff
Ne is mond, tegnap löwével farmoltam... Mivel vettem 1 nap prémet, rezignáltan nyomtam tovább.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.10.14. 18:42:43
buzi az összes artista

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
Buzi az összes artista vótmá?
Megint költhetem a kreditet, a WTE100 lesz akcióban és már kifejlesztettem, de per pillanat csak 500e kreditem van <#fejvakaras>.

Nézem az ajánlott modulokat és skilleket. A szerszámkészletet nem biztos, hogy rátenném, hanem helyette repeszpáncélt. Bár kérdés, hogy mennyire hatékony, hiszen szinte minden átüti, de mégis az ad legénység védelmet pluszban. Szerintem arra gondolhattak a szerszámkészlettel, hogy mindenki he-vel lövi a pofáját és gyakran kiütik az ágyúját, ami csak 1x lehet javítani (feltételezve, hogy tűzoltó szett a harmadik és nem nagy javító).

A másik a skillek, a fegyverkovács valóban kéne rá. Remélem lesz féláras skill reset nemsokára, mert 4 skilles legényt csak arannyal resetelek. Amin gondolkodom, hogy érdemes-e ezt az ajánlott adrenalin rush-t adni a töltőnek? Szerintem ez annyira ritkán jönne jól, helyette inkább kamo, talán az kicsit hasznosabb. Értem, hogy nincs szinte kamója ennek a tanknak, de lehet, hogy az a pár m, ami a skillel nyerek segít. Akárhogy is, pont a második töltőnek nem nagyon lehet értelmes skillt adni harmadik helyen (a safe stowage okés az egyiknek). Vagy talán tűzoltó, de az megint egy rohadt haszontalan skill.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.14. 18:30:18
Itt nem a vonulásról van szó, hanem arról, hogy az FV304 artyval gyakorlatilag folyamatosan az ellenség látótávján belül kell "dolgozni" a kicsi hatótáv miatt és a gyorsan mozgó frontvonalak csak még nehezebbé teszik ezt. Az extra magas röppálya miatt akár egy kő mögül is képes lőni, ami kell is az előbb említettek miatt, de emiatt nagyon lassan ér oda a lövedék. Nagyon komolyan érezni kell a csatát vele, ha mozgó célpontot is el akarok találni. Sok ember emiatt (is) egy sz.r artynak tartaná, pedig ez tök izgalmas és érdekes dolog, hogy az ellenfél várható mozgását kitaláljam. Csak hasonlít a dolog a nagy artykhoz, de még azoknál is lassabban ér oda lövedék, tényleg nagyon komolyan előre kell gondolkodni vele.

Cserébe gyorsan szűkül, pontos, gyorsan tölt és egy élvezetes, speciális játékélményt ad, amit egyetlen más tank sem tud a játékban.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.14. 17:07:50
Master91
"Ja meg az fv304 arty tetszik maradéktalanul, mert az nem az a tipikus artys munka, hogy ülök a seggemen egy bokorban a térkép szélén és lövök, hanem követni kell vele a csatát."

Megsúgok valamit:
Német tüzéreken kívül (talán még a brit tier8+) az összesel ezt lehet csinálni....át vonulok a térkép olyan oldalára ahol tudom támogatni azt a részt ahol álló háború van
xotyi
"Ezt már az is mutatja, hogy heavy tankkal akarsz játszani medium vagy light tank helyett. "
Fején találtad a szöget sajnos, bár ez elég gáz egy tankos játékra nézve😄

Trance&Friends nothing more..

Maximum counterarty <#crazya> Az artyzásban nekem egyedül az tetszik, amikor vadászok az ellen nagyobb arty-jaira. Ha kisebb tier vagyok mindig elszórakozok ezzel a csata elején és azt a qrva anyázást mindig öröm olvasni utána.

Ja meg az fv304 arty tetszik maradéktalanul, mert az nem az a tipikus artys munka, hogy ülök a seggemen egy bokorban a térkép szélén és lövök, hanem követni kell vele a csatát. Komoly taktikus helyezkedést igényel, főleg, hogy új legénységet raktam bele és nincs hatodik érzék, szóval csak tippelni tudok sokszor, hogy most spotoltak-e éppen. Cserébe egy mocsok g.ci tank, a legszemetebb, ami van a játékban. Ez elől szinte alig van menekülés, mindenhova belő és kicsiket sebez, de gyorsan tölt. Halálra lehet szekálni vele az ellenséget. Már nagyon sokan direkt rám vadásztak a csata vége felé, annyira felb.szta az agyukat a folyamatos csipkedés. Kicsit paranoid, de van egy kis sötét hangulata az ezzel való játéknak. Ha nem vagyok ráhangolódva, akkor nem használom, de amikor a sok retard felb.ssza az agyamat, akkor előszedem és g.cizek vele egy kicsit. Szenzációs ez a tank.

Egyébként szerintem az összes artynak ilyennek kéne lenni. Nem a megsemmisítő csapás a lényeg náluk, hanem tényleg az, hogy ne lehessen elülni egy hull down-ban, egy épület mögött stb. Nem kéne, hogy nagyot sebezzenek, csak csípjenek, ennyi elég lenne. A wg ott qrta el, hogy böszmeteg ágyút rakott rájuk, legalábbis a legtöbbre.
Jééé, kaptak egy copypaste konkurenciát, ami úgy néz ki egész jól is teljesít és hirtelen előkerülnek több mint 4 év után olyan észrevételek mint ez: "a játékosok nem tudnak rájuk visszalőni"

Ez már nagyon szánalmas amit leművelnek. Nem az, hogy próbálják feljavítani a játékot, hanem az, hogy éveken keresztül szopatták a népeket olyan feature-kel amikről pontosan tudták/tudják hogy borzalmas, de annak ellenére sem foglalkoztak vele. És pont azért mert a sok nyomorult premium accountos kisköcsög ígyis-úgyis tolta a pénzt a játékba, hogy minden fórumot telesírtak, hogy mennyire nem tetszik nekik a játék. Szóval a sok fizetős majomnak ezúton is gratulálok, hogy sikeresen szétcsesztek egy jó játékot.

ROMOTO
Jah, elnéztem.
lacibacsi
Jók ezek a modok általi automatikus beírások. Aslaint használok, de a múltkor kipróbáltam valami "maszek" modpack-et. Volt benne valami, ami miatt minden lövésem után beírta a chat-be, hogy az újratöltésig xx másodperc van hátra. Nagyon szerettek a csapattársak, amikor a 2-3 mp töltésidejű tankokkal mentem, de az igazi élvezet az volt, amikor a Luchs-szal ürítettem a tízes tárat... Gyorsan töröltem a pack-et...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Helyzetjelentés 06.10.2015. Kérdezz-felelek. -wothungary
"A Havok játékmotor Stalingrad pályán került tesztelésre, az eredmény gyenge volt: a
memória és a processzor kritikus szinten túltöltődött. Próbaképpen az épületeket 4
részre vágták, hogy csökkentsék a terhelést – nem működött jól a dolog, csúnyán
nézett ki, még több részre kell bontani;"

"a fejlesztők a felszerelések rendszerének teljes átalakítását tervezik a legénység
képességeihez hasonlóan;" AW mintára?

"a csaták során a tüzérségi lövegek száma csökkent, de mostanában úgy tűnik, hogy
újra növekszik, jelenleg a tüzérség negatívan befolyásolja a játékot (a véletlenszerűség
miatt, az egylövésezés miatt, illetve a tény miatt, hogy a játékosok nem tudnak rájuk visszalőni)." Jó reggelt! Kukába velük.
Tono34
Jön majd valamikor..... majd ha készen lesz a több magos proci támogatás 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ximix
"a 0.10.0 után jön majd az új motor és lesz benne directx 12 . . ." <#wilting>
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.14. 14:23:19
joe662
Igen van amelyik kiírja ezt.
Erre szokták írni néha,hogy: idiot with mod<#hehe>
Én meg azt,hogy ez a te szerencséd<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Vereség
Csata: Stalingrad
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 247
Szerzett kredit: 8 407 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 105)
Csatában elért Achievement: Kamikaze
Rammoltam egy STB-1-et.<#vigyor>

Ezt nem tudtam.
Akkor azt tartják jópofának, hogy kezdeményeznek egy lövést csapattársra, és ezt kiírja.
Idétlen jószágok. Meccs közben ritkán látok ilyet.

joe662
Ha jól tudom ezt a safe shot mod csinálja miután nem engedte,hogy retardáltja rád lőjön<#hehe>

IS-6 ról van ott szó !

Ugyanolyan baromság, mint amikor a meccs kezdetén a humorzsák beírja valakire, hogy "xy you blocked my fire" meg hasonlók.
Vannak akik ezt jópofának tartják.

ROMOTO
Fejlesztői válaszkák hogy neunatkozzatok 14.10.2015:

Nem lesz állítható fényviszony beállítás a játékban
De később teljesen újragombolják a skyboxokat és a fényviszonyt az új meghajtó alá.

IS-8 KV5 hamarosan kijön HD ban némi páncélmódosítással, nem változnak lényegesen az értékek.

E75 VK72.01 HD modellek páncéljáról és hogy mikorra várható nem tudni semmit.

Kínai 8 as WZ-111 HD majdnem kész, megjelenését még nem hirdetik ki.

Az új fizika hangokkal ahogy kész lesz elkészül....

A tesztek iterációja szintén zenész. Még korai erről beszélni, a későbbi tesztek alatt kiderül hogy van e vele vlmi gond.

a 0.10.0 után jön majd az új motor és lesz benne directx 12 és AMD Mantle? a válasz az hogy az AMD minimalizálja az API Mantle támogatást (tudja a bré mit akartak ezzel)

tank műszerfalakat lehet nézegetni ha valaki gerjedne rá
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.14. 13:57:13
ROMOTO
Kb. mint egy vemhes tehén.
Mi ez az új f@szság, hogy csata elején beírja az artista csicska hogy "artys first" majd nekiáll tolatni, forgolódni, és mindenkit beblokkol, mert nekünk bizony utat kell neki engednünk, mert őfelsége szerint neki a legfontosabb először a szar kemphelyére odaérni......

Majd vérig van sértve, mikor hárman lőnek a blocker kurvába, teljesen jogosan...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

lacibacsi
Az álláspontod mindig az üléspontod határozza meg!

Ha nem artyban ülök, akkor rohadjon meg minden artysta (ha van a csatában), ha meg artyban ülök, akkor rohadjon meg az MM, az RNG, meg a saját csapat, aki nem spotol vagy véd meg engem az ellenség felderítőitől...
Ha artyban ülve oneshot-olok egy full HP-s IS-7-et, akkor "defaszagyerek" vagyok, ha engem lő ki egy arty, akkor meg a qrv@ anyját neki...

Ennyi.

Amióta bejöttek az egyéni küldetések, azóta nem vagyok finnyás az arty-ra.

Két kis francia fruska is az arty küldiknek köszönheti megbízó levelét. <#vigyor0>

Mindenki Buddhai bölcsességre tett szert hirtelen, de majd én továbbviszem a társalgást: Kurva artyk. <#boxer>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

O-I tank top motorral mobilisabb lesz?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.14. 11:36:47

angelus1991ster.blogspot.hu

"Mi a túró ez az egész?" Valami ezo faszság találkozó?

angelus1991ster.blogspot.hu

lacibacsi
Ha ilyeneket mondasz, akkor deeeee, de bölcs vagy.

A másik témába vágó bölcselet: a tanulás során legfontosabb tudni azt, hogy mit nem tudunk.

Antimat
Remélem az E50M lesz a következő Top Of The Tree, mert most adtam el a Pancser 2-t.

cyka blyat

A tanulásnál sokkal fontosabb a tanulás megtanulása, mert azt egész életed során alkalmaznod kell.

Neeem, nem vagyok "bölcs" . <#eplus2>