418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    A legjobb lenne komolyan. Külön szerver kellene a sok kazuárnak.
  • patchaou
    Pont tegnap kutakodtam én is. Az első itteni hozzászólásomban arra voltam kíváncsi, hogy T-46 vagy BT7 vonalon menjek-e tovább XD
    És már akkor is voltak "háttérszkriptek" csak még nem úgy hívták őket :) Ugyanígy voltak olyan okostojások akiknek fingjuk sincs a játékról és 800-as effivel panaszkodtak a csapattársaikra stb... és már 300k hozzászólással ezelőtt is azt mondtam, hogy "az átlagtól akkor is jobb lennék, ha nem három sor pixel ment voln ki a monitoromon, hanem csak annyi maradt volna" XD
  • Gabhess
  • Rammsch31n
    Kinek a véleményét vegyék többre? Az unicumok olyan kevesen vannak, hogy ha azt csinálják, ami nekik jó... akkor a casual playerek szépen abbahagynák a játékot, és bedőlne az egész... Szóval?
  • yossarianHUN
    +1
  • yossarianHUN
    Vissza akartam keresni az első hsz-eimet, ezért épp a fórum 2010-es oldalai között turkálok. Hát hogy micsoda nosztalgia :D Frissen bejött, 360-at sebző amcsi heavyk, szuper OP T-44-ek, T9 T34-ek, kreditfarmer T5 tankok... Meg ilyen gyöngyszemek:

A régi szép idők
  • Angelus1991ster
  • patchaou
    Akik klánaranyból tudják folyamatosan az xp-t konvertálni, legénységet képezni stb, azok száma teljesen elhanyagolható az átlag "jákékosok" számához képest. És naná hogy rájuk hallgatnak. Mégis kinek a véleményét vegyék figyelembe? Azokét akik a játék alapvető mechanizmusaival sincsenek tisztában, vagy azokét akik ismerik a játék minden apró porcikáját? Idáig folyamatosan a low szarok igényeihez alakították a játékot, ideje lenne végre azokra hallgatni akik tudják mit beszélnek.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.04. 18:03:19
  • András77
    Egyébként érdekes kérdés ez a klán dolog. Nem tudom elképzelni mi üzletük származik belőle, hogy kitömik a top klánokat arannyal, tankokkal stb. Azok már az életben nem fognak a WoT-ra költeni többet, de akkor mitől van nagyobb szavuk?

Vagy ez is olyan, hogy megcsillantják az elérhető nyereményeket, amiket aztán kevesen érnek el valójában, de az odavezető úton háthat vesznek prém előfizetést meg szabad xp-t konvertálnak?

Tényleg csak találgatok, nem ismerem ezt a klános életet annyira, de amennyit tudok róla én azt mondanám, hogy hasznot nem termel nekik, mégis hogy ragaszkodnak hozzá.

Talán egyszer vartyogtak olyanról, hogy nagyobb a megtartó ereje a játéknak így, vagy micsoda, de könyörgöm, ha kapja a klánból az aranyat, akkor minek vegyen? Jó, megtartanak egy olyan valakit, aki nem költ semmit a játékra, nagyszerű dolog ez. Legalábbis ahogy én látom, nem feltétlenül van így, majd kijavít, aki jobban tudja.

A WoT-ot a rengeteg mikro (bár a bajnokok csomagja már minden,csak nem mikro) befizetés tartja el, úgy tudom ez az alap közgazdaságtanja ennek az MMO "iparágnak".
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.04. 17:56:08
  • Gabhess
    az én harci tudásom csak hétköznap este 19:00 +- 30 perc - 22:00 +- 30 perc és hétvégén ha többszörös szorzó van szokott "eltűnni" ..:)
  • patchaou
    Legyetek jobbak, tanuljatok meg játszani és ne rinyáljatok. Akkor majd rátok is hallgat a wg....
  • Sunsetjoy
    Semmi extra nem volt rajta, én kártyásról vettem párszor, sms-el, meg még telefonálással is. Annyi, hogy emeltdíjas szám, és ha mondjuk korábban (vagy gyárilag) le lett tiltva, nem biztos, hogy működni fog.
  • tothgyorgy
    Igazad van. Mindegy ki szerzi meg. A szám a lényeges, amint túl sok lesz belőle, nerf. De azért az unicomok az elsők közt érik el, mindig.
    Engem a cseh ág pont ezért nem érdekel. Nem fogom végigszenvedni, hogy aztán koppanjak.
    Az oi-t azért megpróbálom. Hátha. Ha nem, hát nem.
  • Kotomicuki
    De a wot már régóta erről szól: vannak a kiválasztottak, akiknek mindent és van a tömeg, akit mindenki le se s..r és csak mozgócélok lehetnek a harcmezőn a script miatt...
  • Angelus1991ster
    "Átlag János" olyan tankot mint a KV-1, az se fogja tudni kezelni.
    Aki azzal 0,75 feletti értékeket ( sebzési ráta, kill ráta) nem képes csinálni 250-300 csata után, arra már nem lehet mit mondani, és nincs is szükség rá. Csak könnyen szerezhető sebzés.
  • tothgyorgy
    Hát nem mindenkit néznek az biztos. Én pl kérhetnék amit akarnék, nem is válaszolnának. Ha benne lennék a legjobbak közt, akkor valószínűleg figyelembe vennének. Most a pályák kialakítása pl nem átlag János igényeihez alakul. Ezért nem lehet szinte sehol messzire lőni. Ezért lettek a nehéz tankok ilyen gyatrák stb.
  • András77
    Az tudja gyorsan megszerezni a tankot, akinek sok aranya van innen onnan és tud konvertálni szabad xp-t. Nem feltétlen unikum, de tény, hogy inkább klános játékosoknak van ennyi fölös aranyuk.

Most játszatok a skoda tier9-10-el mert most még élvezetes, jól használható tankok, ezért hamarosan a nerf kapalács lesújt. Én inkább a sunyi ninja nerftől tartok jobban velük kapcsolatban, mert most a ToT miatt nem piszkálják hivatalosan, de utána már nem várnak sokat szvsz. Addig viszont ninja nerf jöhet a következő patch-ban is, aztán ráfogják az RNG-re, hogy miért lősz mindig mellé, előtte meg nem.

Amúgy van még bőven idő, szerintem ha a tier7 közel a vége felé jár, akkor még onnan is kihúzható addig felhasználva a reserve-ket.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.04. 17:41:13
  • Gabhess
    fú ez nagyon igaz
  • tothgyorgy
    Hát evvan. Mr unicum megszerzi az op tankot, aztán a másik, meg a harmadik. Aztán átlag János is a közelébe ér, és mit tesz isten hirtelen nerfelve lesz, mert túl op. És mindig.
  • NagyiBMX
    Valaki tudna segíteni? Aranyat szeretnék venni telefonról. Tudom, a legnagyobb hülyeség, de előfizetéses vagyok és minden hónapban van egy bizonyos keret amennyit elbeszélhetek vagy SMS-ezhetek. Mivel ez gyakorlatilag minden hónapban megmarad, mert annyira keveset telefonálok, nem tudnám elkölteni aranyra? Vagy ezt azon felül számláznák ki?
  • yossarianHUN
    Azért ez is kicsit tipikus, hogy ha leszarják a játékosok kérését az a baj, ha meg megcsinálják, akkor az
  • Rammsch31n
    b*zi wg... a hülye statpadder unicum nolife kocka, az anyja pincékébe lakó klánok elkezdtek nyávogni a fórumon, hogy a chieftain miért nem prémium... miközben sejthette volna mindenki, hogy csak reward tank... mert most az is... de ha már ezek elkezdtek nyávogni kövi patchtől prém lesz...
    bezzeg ha az átlag player elkezdi verni a tantrumot valami miatt azt nagyívből leszarják...vicces.
  • Angelus1991ster
    Zoom, GambitEr panel, XVM (szeretem látni, hogy kitől féljek és kitől nem, és ki a honfitárs és ki nem), hangmódok (+textúra módok) és páncélértékeket mutató célzó módok nélkül a WoT nem WoT nékem.

Hugyos hangmódoláshoz, texturázáshoz is a szent is dicső Wg-seknél kell könyörögni eztán?
  • Gabhess
    Igaz amit yos ír, nekem van, szart se ér. az első találat bárhol vagyok minimum 2 modul vagy lőni vagy menni nem tud a tank, és mindenről pattan. 4 skilles legényekkel mindezt.
  • yossarianHUN
    E-sportsban azért tudják kiszűrni, mert ők adják a gépeket, amiken a versenyzők játszanak. Szétválasztani a modokat használó és nem használó játékosokat meg nem nagyon lehet, mert ehhez a játéknak szkennelnie kéne a kliensoldali gépen lévő állományt, ami jogsértés. Én pár hónapja semmilyen modot nem használok (jó, ma leszedtem a tengerparti garázst), mert az új hangok már elviselhetőek annyira, hogy ne kelljen modolni őket. Egy-két patch óta már egy hitlogot is lusta vagyok leszedni, de ettől függetlenül nem érzem magam hátrányban, pedig nyilván sok modhasználóval találkozom nap mint nap. Akit mod nélkül nem tudok lenyomni, azt valószínűleg akkor se tudnám, ha nekem lenne modom, neki meg nem.
  • yossarianHUN
    Nem nagy durranás, bár a tier limitje miatt azért még ma sem rossz gép. Az egész hájp körülötte onnan származik, hogy mikor megjelent, rohadt OP volt, mert 120 mm-es frontja volt, amit az akkori viszonyok között nem sok minden tudott átlőni a saját szintjén. A megjelenése után sokáig minden második T8 meccsen oldalanként 8-10, később 6-8 Type volt. Aztán persze több lépcsőben szénné nerfelték és kivették a shopból, de a hírhedtsége már nem múlt el. Manapság kb. olyan, mint egy limites T-34-2, kicsit erősebb fronttal.
  • tothgyorgy
    Én nem bánom hogy mások használnak modokat, lelkük rajta. A warpakosoknak is. Én csak nem szeretnék találkozni velük. Ha az esportban ki tudják szűrni, itt is kitudnák. Eddig nem is próbálták. Tán most lesz valami. Én örülnék neki, ha legalább egy kicsit visszaszorulna.
    Nem örülnék neki, ha mindenkit rákényszerítenének a modhasználatra. Már mint a modosok. És attól, hogy 29 modos van a csatában, én még el leszek, legfeljebb még szarabb lesz a statom. Majd legfeljebb redukálom a csatáim számát, ha nem élvezem a játékot.
  • MrSnail
    Megéri ez a Type 59 egyáltalán, néztem múltkor valami stream-et, a srác 59-el nyomta, szerintem a T34-3-am pontosabb löveggel rendelkezik, pedig az sem valami nagy sniper...
  • yossarianHUN
    Ja, így megnézve már értem miért mondtad. Hát igen, ez az acc kb. annyit ér, mint a Type 59 rajta. A stat gyenge, normál tank pedig nem is nagyon van rajta T8 felett. Magyar oldalon hasra ütéssel 10-15 rugót mondanék rá, persze kérdés, ki mennyit lenne hajlandó perkálni egy Tájpért. Külföldi oldalon kicsit több.
  • tothgyorgy
    Nézz körül a neten. Ha jól tudom a vaterán szoktak hirdetni . Keress egy hasonlót, és aztán meg is hirdetheted.
  • yossarianHUN
    Amennyit adnak érte. Az eredeti ára 7500 (7200?) gold volt, aztán hogy azóta mennyivel nőtt az értéke az exkluzívsága miatt, az egyéni megítélés kérdése. Licitre kell bocsájtani.
  • yossarianHUN
    Én értem amit mondasz, te nem érted, amit én mondok. Tisztában vagyok az álláspontoddal, de az álláspontod csak egy a sok közül. Te nem akarsz modokat használni, mások meg akarnak. Egyesek (mint te) nem támogatják a modokat, mert szerintük a vanilla játék az a játék, amivel mindenkinek játszania kéne. Mások szerint meg ez hülyeség, és ők ragaszkodnak a modokhoz, mivel kényelmesebbé, kézreállóbbá, szebbé, tudomisénmibbé teszik a játékot. Te azzal érvelsz, hogy a mod unfair előnyöket ad a használójának, ők erre azt mondják, hogy akkor szedd le te is. Elméletben semmi nem akadályoz ebben. Ha a géped nem bírja a modos játékot (amit azért erősen kétlek) az szomorú, de hát evvan, az élet nem fair. Én is mondhatnám, hogy az autóhasználat nem fair, mert nekem nincs pénzem autóra, meg szerintem egyébként is környezetbarátabb és egészségesebb viselkedés biciklivel menni a munkába, de ettől még nem lobbizok azért, hogy betiltsák az autóhasználatot, mert azt úgy hívnák, hogy fasizmus.
  • MrSnail
    Mennyit ér egy Type 59???
  • nmara
    Kérdésem, hogy mennyit érhet ez az account?
    Account
  • tothgyorgy
    Még mindig nem érted amit mondok, de nem baj. Maradjunk ennyiben.
  • yossarianHUN
    Egyébként meg te azt mondod, hogy a gyenge géped miatt nem teheted meg, hogy modokat használj, ezért nem akarod, hogy mások viszont használják őket. Mások meg azt mondják, hogy kifizettek súlyos százezreket a gépükért, és nem akarják, hogy a te gyenge géped miatt ne használhassanak modokat. Na, kinek van igaza?
  • yossarianHUN
    Az egyetlen modok, amik tényleg csökkentik az FPS-t, azok a hangmodok, de azok nem adnak előnyt. Ezen felül a Locastan's minimap mod volt még anno, ami visszavetette a játékot, de azt már ugye integrálták a játékba gyárilag. Ja meg az XVM, de azért nem hiszem, hogy valakinek ez jelenti a játszhatóság és játszhatatlanság közötti különbséget. Az előző (most 9 éves) gépemen, xvm és hangmodok mellett, közepes beállításokon ment a WoT 40 körüli FPS-sel. Egy ilyen konfigot manapság 10 ezer forintért tudsz szerezni, már ha találsz még hasonlót.
  • jutah
    Hagaha itt még a régi accomon ttollkodtam :-)
  • tothgyorgy
    Nem lenne nehéz a mod könyvtárt analizálni, és annak eredményeként engedni, vagy nem engedni a nem mod szerverre az embereket.
  • tothgyorgy
    Legegyszerűbb volna, ha a két eu szerver közt az lenne a választás mod szerver, nem mod szerver. Utóbbira csak azok léphetnének be , akiknek semmilyen modjuk sincs (hang modot azért engedném).