World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A wn értékeket nem lehet mérni mióta ennyire unbalanced lett a játék... Az auto loader is megkavarta rendesen a dolgokat. De ha egy adott tankkal csökken a wr-ed akkor valószínűleg rosszul csinálsz valamit. Minden peccsben változik a játék/páylák/tekergetik a rejtett kis beállításaikat, peccsek nélkül is. Egyszerűen nem követted a játékmenet változásait, ami régen jó volt most már nem működik... elavult lett a tudásod 😄 Ezt már az is mutatja, hogy heavy tankkal akarsz játszani medium vagy light tank helyett.

Na mivan kihaltatok? Írjatok mán valamit!!! Nincs olvasnivaló!:-P
Szeretnéd, hogy elmagyarázzuk..? <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sunsetjoy
Mindenki úgy értékelje ezt az írást, ahogy akarja, piszok mód szőrmentén ide is alkalmazható: link

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

xotyi
Nem csinálok belőle lelki problémát,ettől még nyugodtan alszom éjszakánkét 😊

Trance&Friends nothing more..

Ez van.Némelyik tankom nekem is retardmágnes,olyan csapattársakat oszt hozzá a random.
Amúgy megint tele van a WG saját botjaival a játék.50 ezer csata 46% winráta 590 wn8 68!!!!!!!! prémtank az accounton és a bázis mellett campingezik 100 méterrel.A neve is szép😛layer1360.Lineárisan növekvő csataszámok tankonként : 212 csata 214 csata 215 csata stb.
Másik: jolee1981 3500 csata 1 hónapos account.Tehát minimum 14 ÓRA!!! játékidő de lehet ez több is naponta.Ez is tipikus bot.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

van még ember aki foglalkozik a wn8 cal és a wr rel..?

SZARD LE.

Amióta ennyi piros és SZÜRKE nyomorékkal van tele, játszhatatlan. Mióta kb minden 3. csatát játszom le, azóta szórakoztat a game.

Zuhant a wn8 am 300 at a wr meg alig 50%..?? LESZAROM.

Nyomorék csicskákkal nem kell játszani.

xotyi
Hmm.. és ha az overall winrate "jó" (kinek mi ugyebár😄) de egy adott tankkal, normál átlagsebzés mellé egyre csökken a winratje az mi? Balszerencse vagy egyre hühlyébb vagyok az adott tankhoz?😊 IS3-ról beszélünk 1600 avg dmg mellé lassacskán beesek 50% alá úgy ,hogy az átlagom 53-54% körül mozog. Ilyen tendencia miatt nem nyúlok már a Tiger II-höz sem. 😄
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2015.10.13. 17:04:45

Trance&Friends nothing more..

Basszus T49-el tényleg nem nagyon éri meg sniperkedni,alig ad Xp-t.
Győzelem!
Csata: Sand River
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 870
Szerzett kredit: 30 181
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

Nagyon lökött csapat volt,5 lövésből 5 talált és 5 átütött,3305 sebzés,amx 13-90 és leopardot oneshotoltam,köcsög leo faluban rámászott amx 13 57 csapattársra én utána és farba lőttem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 16:37:40

5 ből 0 win. 3000 wn8...

Tetves agyatlan szarok...

Mára elég is volt ezekből

kösz. akkor nem fárasztom magam az olvasással.

ROMOTO
IS 8 buff, a torony eleje oldala és a test is kicsit, talajellenállás is jobb

KV-4 bufff löveg 107 mm zis-24

töltés 110.4 ről 11 re
célzás 3.4 ről 3.1 re

KV 4-5

töltés 11.1 ről 10.3 ra
célzás 3.4 ről 2.9 re
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.13. 12:25:08
Volt egy új megmondóember, olyan Matyi féle, csak egyel jobb.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Üdv.Volt valami izgi is, hogy ennyi olvasatlan van, vagy csak a szokásos..?

Idióta csapattársak
búza aki újrakezdi
buzi az összes artista
dögöljön meg SerB

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ha post-olsz, azzal vállalnod kell, hogy egyeseknek tetszeni fog, másoknak meg nem.
Ha állítasz, akkor vállalnod kell, hogy egyesek elhiszik, mások meg másképp tudják.
Ha vitatkozol, akkor vállalnod kell, hogy mások is tudnak érvelni.
Ha támadsz, akkor vállalnod kell, hogy van, aki visszaüt.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Gyerekek, egy játék miatt ölitek egymást! PEACE!

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

ROMOTO
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.13. 01:07:40
Ez az egyik ok ami miatt nem fejődnek az emberek. Valaki szentül meg van győződve arról, hogy amit csinál az jó. Innentől kezdve saját magát gátolja abban, hogy újabb és újabb dolgokat próbáljon ki, vagy esetleg megnézze azt, hogy más nála jobban játszó egyén mégis mivel tud többet mint ő.

Az 1400-as wn8, ha lehet hinni neki, az pont az a szint, hogy nagyjából képbe van a tankok weakspotjaival. Tud célozni, lőni, de a win rate ugyanakkor elárulja, hogy nem sok taktikai érzék szorult belé. Valószínűleg mindig rosszkor van rossz helyen. Az ilyenek szoktak E-100-al meg JPanzerrel, hegyet mászni himmelsdorfon, miközben a csapatukat összenyomja az enemy, mert a boxzsákok hiányoznak a megfelelő sarkokról stb. De persze 400 csata után 40%- wr-el biztos a véletlen műve.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.13. 01:05:00

Antimat
Moronok(ok) vagytok 'oszt kész.

cyka blyat

joe662
Szerintem nem a tankok tetszettek meg nekik hanem a 43% win rate<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Ne viccelődjetek ezen a komoly dilemmán mán, mert tényleg nem jön vissza és nem árulja el a nick nevét hogy elcsaklizzuk a 40 tankját 1 menetre <#vigyor3>
joe662
Volt lent egy obj140,gondoltam rámegyek<#wilting> 1percig tartott míg lekászálódtam onnan<#fejvakaras>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Master91
basszus akkor bárki felmehet most az accountomra neeeee <#idiota>
patchaou
Ha a nicknév egyezik a jelszóval és az email címmel. akkor pont elég 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
egy nicknév édes kevés a feltöréshez

Mester91, gyertek gyertek!
mert volt már akinek megtetszett az accom garázsában lakó több mint 40 jól felszerelt tank, és nem szeretném ha más is megpróbálná lenyúlni. szerencsére annak az egynek sem sikerült
az meglehet.de mikor valaki azt állítja hogy az 1 wn8-as bot jobb nálam és fogyatékosnak nevez akkor tudom hogy nem én vagyok a hülye hanem ő.

darkhorse nekem nem kell kenyér egészségesen táplálkozom nehogy én is ennyire megrozzanjak szellemileg mint te.
na jóccakát népek többet ide sem jövök.ez kész...

becsinálok ilyet beír hogy az 1wn8as bot jobbb nálam.ez kész.a wn8 alapján csak 1400szorosan vagyok jobb.
Sunsetjoy
Ja, hogy 1 wn6 szintet érjen el, az nem semmi. 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Haha rivaseloy rokonai😄

Miért van kitakarva a felhasználó neved?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.12. 22:53:31

angelus1991ster.blogspot.hu

Attól függ. Ha ő is hülyeségeket állít, akkor ő is ki lesz nevetve.
DarkHorSe
Kar beled a kenyer, szep almokat. <#wave>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Valamit rosszul csinálsz, ha Én tudok heavy tankokkal 55-60% körül teljesíteni 300-400+ csatával, akkor neked is kéne hozni minimum egy 50%-ot.
DarkHorSe
A bot is jobb nalad, igazan megtanulhatnal jatszani ha ennyire erdekel a statod. Miert nem megy? Ugy kell hogy kivalasztasz egy tankot, ramesz az egerrel, aztan a bal gombal belelovod a lovedeked es akkor felrobban, ezt a folymatot kell ismetelgetned ameddig el nem fogy neki az elete. Ha elfogyott akkor uj ellenfelet kell keresni, ennyi az egesz, mellesleg a bozotba megalssz az mar fel gyozolem, de ha a bozot moge egy kicsivel akkor mar kurva nagy kiraly leszel.

köszi most már boldogan mehetek aludni nemsoká.bagoly mondja verébnek. barátocskám mond csak ha 1400wn8al én rám ilyent mondasz akkor az 1-300 wn8 köztiek azok mik? a géniusz brigád gondolom. na jó hát én tényleg lépek le fele innen.bocsánat hogy megzavartam az álló vizet. ahogy vakok közt a látó úgy itt is a józan ész a fura,a nem normális és a kivetni való.nem is láttam pedig kitéve a sárga ház táblát.na de várjál megmondom anyámnak hogy anno kár volt iskolázni mert a diplomáimmal is csak szellemi fogyatékos lehetek itt ahol mindenkinek olyan sok az IQ pontja.hadd röhögjön ő is.
egyébként érdekelne hogy az képen az 1000 csatás 1 wn8as-nak akkor mije volt mert 4%-ot vert rám.őt gondolom istenként tisztelitek itt majd meghívom sztár vendégnek.
joe662
Az tuti valami bot program,ráadásul a szarabbik fajtából.

GG, mármint az ellenfél scoutjának. Elég lett volna a T-55A-hoz, vagy Obj 260-hoz -- egyszerre 😊

A saját csapatunk bőszen asszisztált ehhez:

de nagy csend lett.valaki csapja már bele a pofámba hogy a 934 csatás bot t-50 1 azaz 1 darab kemény wn8al és 47% win rateval jobb mint én.hiszen nekem van 1000+ csatás tankom is ennél rosszabb százalékkal 43%-al.és ez a legalja.csak ennyit számít az mm.az ő csapata 14 játékossal is többet ér el mint az enyém.
DarkHorSe
Szerencse lehet 1 korben, de hosszu tavon mindig bebizonyitja ez a jatek hogy valaki szellemi fogyatekos-e vagy sem. Nalad is megtette. Sajnalom.

lehet.de szerintem inkább iszonyat balszerencsés vagyok.te tudsz más magyarázatot? megkerestem egy két botot akik borzalmasan játszanak.nézd meg kemény 1wn8-al jobb a win rate-ja. akkor jobb játékos nálam gondolom.

joe662
Most komolyan,ennyire befeszülni virtuális számokon<#fejvakaras>
Szórakoztat a játék?
Ha igen,játssz.
Nem,akkor töröld le a csába,vagy

artyzz,az szórakoztató,igaz nem mindig,viszont a 43%ból tudsz csinálni 41% is<#eplus2>

igen láttam hogy kedves voltál,kedveltelek is. de én meg azon sértődtem meg hogy te azt írod hogy szórakozol rajtam.nem udvari bolond vagyok én. egyébként igen az unikum tomatokat hívják annak ami a kettő közt van.közülünk unikum tomatok közül kerül ki az átlag alatti,átlagos és átlag feletti játékos.ami kiadja a játékos állomány majdnem teljes egészét.
ROMOTO
Most megbántottál, pedig én tök pozítívan kezeltelek, ezért is ha már kérdezted, megpróbálok segíteni: szerinted ha magadon kívül csak tomatoknál látható a 43% win rate, akkor a válasz csak az lehet, hogy unicum vagy a tomatok között <#mf2>
Igen, külön aktád van a WG-nél, kinéztek maguknak, és 3 szakértőt alkalmaztak, akik kizárólag arra vannak specializálva, hogy egymást váltva figyeljék mikor mész fel játszani, és a speciális tekerőikkel azonnal elkezdjék valós időben melléd dobálni a kreténeket, meg lerontani az RNG-det. Gondolom ezt akartad hallani, now move along.
fiam ez itt nem tv hogy szórakozz. 43% win rate ügyben meg láttatok ti hasonlót jó(nem unikum hanem mezei above avarage/good) játékoson? én magamon kívül kizárólag tomato játékoson látok.max néha egy narancson.akkor kit nem szivat az mm?
ROMOTO
Engem hiába, mikor 3 arty van elmegyek az első komolyabb fedezékig és várok....<#ravasz1><#sniffles>
nem mondtam hogy minden tankkal ilyen rossz.ez kb a fele a nagy tankjaimnak.van amivel jóval 50% felett vagyok.de azt nem vágtam be mivel nem arról volt szó.rng és az mm viszont ezeknél a tankoknál gyanúsan sokszor dob eleve halálra ítélt csapatba vagy túl jó csapatba.a 15-14 mint végeredmény szinte ismeretlen.azt is elismerem hogy van nálam jobb.
viszont amit ti nem értetek az a következő: többféle rossz csata van.nem csak 3perces vereségeken van 0 vagy 1-2lövésnyi sebzés.a másik amikor 15-0 körüli győzelem van amivel oda se érek és már az oldal meg is semmisült.ilyenkor sebzést sem veszek fel. 1,8 a kiosztott /beszedett sebzési rátám össz.tehát ha sérülök ezret akkor 1800at sebzek.a bedobott képen látható su100y-al például 2,5 több sebzést osztok ki vele mint amennyit kapok.tier 10ben is átlag 1,5 a ráta.
Nekem volt zsinórban 10 vereségem a DickerMax-os event alatt de mindig lila wn-el jöttem ki a csatából így nem zavart de csak egyszer fordult elő. Mondjuk én heavy buzi vagyok így kicsit nehezen érvényesülök a sok med között de nem lehetetlen, egyedül a centu7/1 az amit hajlandó vagyok vinni de egyre kevesebb esélyt látok a 10-esre a heti 10-15 csatával...
avagy a 3as artyplatoon tud meg szorakoztato lenni, amikor mindharman teged lonek.. 😊