World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ezekben a módokban lehet respawnolni nem? Ott azért 9k-t nem olyan nehéz összelőni
Lunki88
Az unicumoknak már az első két hónapban meglesz ez a tank le merem fogadni. Emlékszem már február tájékán lehetett látni Obj. 260-akat randomban. 😊
Sunsetjoy
Nem tudom/nem tudhatom, hogy mennyire népszerű és kedvelt játékmódok az ehhez a változathoz tartozó módok (steelhunt, domination, rampage)... De ezzel meg fogják növelni a résztvevőket valamennyire ez is egyértelmű.

Most a kérdés az, hogy a random "véletlenszerű" játékostudású csoportja áttér arra a módra, vagy azok mennek be, akik jól tudnak és látnak esélyt megszerezni, vagy azok mennek be akik nem látják át a helyzetet (rosszabb játékosok)?
Első esetben semmi extra, a harmadik esetre nem látok nagy esélyt... de második esetben a jó játékosok még ritkábban vesznek részt random csatában, így az esélye is megnő annak, hogy akkor se a te csapatodba kerül 😄

(ironikus/szarkasztikus hozzászólás, kéretik így kezelni)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A status report-os kommentek szerint közel lehetetlen küldetések is vannak köztük. Illetve nagy véletlen faktorú küldetések szokás szerint. Ahogy számítottam. Az egész logikát nem értem. Csak a nagyon jó ÉS nagyon szerencsés játékosok kaphatnak, akiknek elég idejük is van a próbálgatásra. Ez mind rendben van és nagyon szép, de pont nekik hiányzik a legkevésbé egy plusz tier10 tank.

Az valóban nem lenne jó, ha segg hülyék könnyen tier10 tankhoz juthatnának, tehát kell egy szintet húzni az ő kizárásuk miatt. Az IM-ben viszont látható, hogy egyáltalán nem hemzsegnek a játékban ezek a tankok, pedig a stugot tényleg csak a nagyon faék tudású nem szerzi meg, de még a t28htc is elérhető megfelelő tankokkal viszonylag könnyen. Szóval nem kockáztatna nagyot a wg, ha kicsit lejjebb venné a szintet, szerintem vagy ha tényleg ennyire f.snak attól, hogy túl sok lesz ebből a tankból, akkor inkább húzzanak egy határt, hogy az első 10e kap mondjuk.

Sokkal értelmesebb dolog lenne, mint elmebajos rng szerencsét kérni a teljesítéshez vagy olyan küldetéseket, hogy 1000 csatából 1x ha összejön, de leginkább majd megint megpróbálnak csalni az okosok és összeszámolt csatákat csinálni, ha lesz rá lehetőségük.

Néha az IM esetében is látni olyanokat, hogy két oldalon ugyanannak a klánnak a játékosa. IS3 mindkettő. A mi IS3-unk elbújt, semmit sem csinált, hanem amikor már elfogytak a tankok elég jól, akkor egy kihaltabb részen szépen pattingattak egymásnak. Engem korábban kiszedtek és figyeltem a csatát hogyan alakul és csak lestem egy ideig, amíg rá nem jöttem, hogy ezek egy klánból vannak, akkor lett világos, mit csinálnak. Addig azt hittem, hogy ekkora barmok. Igaz, tényleg barmok, mert még így is sebezték egymást, hogy pedig nagyon látszott, hogy pattintásra mennek.

Ez vajon miért jó a WG-nek? Ha túl nehezek a feltételek, akkor elkezdenek csalni a zemberek, mindegy mit csinálnak a WG-nél. Akkor húzzanak inkább egy határt, mondjuk 5e, 10e vagy 20e és kész, de értelmesebb küldetésekkel.

Master91
Ó bakter tényleg elfelejtettem hogy ez nem random módba lesz 😄DD

Komolyan gondolkozom a GerőErnőOldShatterhand vagy a LavrentyijPavlovicsBerijaChingachgook nick felvételén.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.10.17. 00:02:53

ROMOTO
Így van, kétszer kell elhozni a zászlót a saját csapat körletébe +7k sebzés
Ez egy CTF-szerű mód lesz, gondolom kétszer kell zászlót lopni, plusz mellé 7k sebzés.
Deliver-nél gondolom elejtett zászlót vidd be 2x vagy capture-nél meg gondolom te veszed fel a zászlót először és be is viszed 2x és csinálsz mellé 7k sebzést.
Master91
Basszameg. Vannak jó durvák, és vannak amiket nem igazán értek. Pl:

"1st Mission
- Deliver or capture at lest 2 flags
- Make at least 7000 damage"

most 2x foglaljunk be? Vagy 2 kitüntetés kell? Nem vágom.
ROMOTO
Kicsit ellustult ma Rita, már délben kirakhatta volna <#hehe>
ROMOTO
Apropó event, most hogy van M56 Scorpionom azt kell hogy mondjam buzi hímestojás TD <#hehe>, még jó hogy kipróbálhattam ingyé, 2 napra adta a WG fránya 5 killért cserébe, dugja föl magának az ilyen prémeket jó mélyen a fejlesztő bagázs <#hehe>
<#nevetes2>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

szarok az eventek, bezzeg más régióban...
Vajon milyen stratégiát fognak alkalmazni ezen a pályán az átlag wotos agyhalottak ? Lássuk csak.... h,mmmmmmmmm..hmmmm . Megvan ! Irány a pálya két széle !! !! Mint szinte minden pályán.
buzi az összes artista
búza aki újrakezdi
az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait
eltűnő lövedékek
hétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthető)

az összes artista rühes csicska

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ROMOTO
Jah, most hogy mondod még évekkel ezelőtt volt róla szó, már emlékszem <#nyes>
Pales27
igen ezt már rég észrevették fórumozók

ROMOTO
Azt tudtátok hogy a wildpark mappán ott van az Egri Szent Antal templom?
http://wot-news.com/main/postmsg/155179/33608/3/tanki-na-karte-mira-industrialanyjj-uajjdpark
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.16. 13:07:30
ROMOTO
Új csehszlovák pálya
ROMOTO
Mókás ez a google fordító, csinálhatnának vlmi értelmes lokalizációt, ennyire elcseszett vlmit hogy képes kitolni azzal az apparátussal egy ilyen cég....<#wow3>
lacibacsi
Mivel ebben a játékmódban sokkal több múlik a csapattársakon, szerintem ez a küldetés keményebb, mint az Object 260... .(

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

ROMOTO
Olvasgatom a T-22 személyes szájbaqrt küldiket, csinálja akinek 7 annyja van....
fordítani sincs kedvem, majd Rita megoldja, elbaszott szado-mazo regény
http://wot-news.com/main/postmsg/155225/33624/3/dve-novye-kampanii-lbz-na-st
Solten
Hehehe. Stronk Stalinwood autobounce armor lemaradt.

Saor Alba

Ez tuti nem igaz. Nem ilyen gyenge gun-ja volt. :-)

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

lacibacsi
Remélem, hogy végül egy igazi OP "medium" lesz belőle...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

ROMOTO
Pales27
a WG talált egy új dokumentumot és eszerint fogják buffolni a T-10-et:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tono34
Hooo, mintha a kislányomat látnám mikor letiltom az esti mesenézésről 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

joe662
Az ilyen Taigetosz pozitív egyéneket. miért nem lehet büntetlenül kilőni?
Persze ki lettek,csak hát 1 óra banán<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lunki88
Csak hergeled őket😊
Master91
Gifet még plsss<#nevetes1><#taps>

Master91
használjátok már azt a tetves spoilert
joe662

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Csoda hogy még nem találkoztál velük.

Ezt meg csak úgy...<#eplus2>

wot nick: PsychoTrooper

Lesz új Torrente?
Ez a HAC r klán valami kisegítőben alakult..?

Bejönnek 3 spotterrel platoonban malinovkára, T10 es csatába, és egymás mellett kempelnek D4 ben...

Szóval nem csak a polakok közt vannak nyomorékok...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egy-kettő vicces is volt😄 .
1.Ki lehetett vajon?
2.Tavaly vagy tavaly előtt ilyenkor volt az ámokfutása?
3. Ezt az egész hülyeséget macro programmal csinálta? Az email-eket is ? ( amikből van még egy rakatt- 121 el nem olvasott levélből 119 neki köszönhető.
Egy ideig gyűjtöttem a nevét.

angelus1991ster.blogspot.hu

Master91
Jók ezek a gifek csak rakjátok már spílerbe
joe662
Esetleg még Helga asszony is benézhetne,egy pár pankrátoros gif elejéig<#hehe>

Solten

Saor Alba

ROMOTO
joe662
Nagyobb méretben nem volt?<#eplus2>

Pales27

joe662
<#mf2><#mf2>