418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Ne viccelj,azt én T49-el is megszoktam szerezni.
    Az az egyik legkönnyebb plecsni.
  • asolyom
    Ez a böszme állat "csak" T6-os, de ez is jó nagyokat durrant. Most szereztem meg vele a "harckoscsizó mesterlövész" plecsnit.
  • Nirz
    xy,You have been given a warning by moderator. 2015-09-10
    Reason: EDUCATIONAL WARNING
    This message has been sent to you to inform you of a warning received regarding the post presented below...
    You may receive two more such warnings prior to being issued with more severe measures or sanctions depending on the level of infraction

Ennyi azóta semmit nem kaptam, talán úgy gondolták nem éri meg visszacsábítani? :DDD
  • Rammsch31n
    vagy azt... nemtom ez hogy megy, én még soha nem kaptam olyat. :)))
  • Rammsch31n
    hát ha mindenképp td kell meg... baromi nagyokat lő, jó a penje és nem is spotolódik olyan gyorsan... szal ruszki td crew-képzőnek sztem jó. :)
  • Angelus1991ster
    Missziók részben benne kell lennie egy ilyen prémium tankos küldetésnek.
  • Rammsch31n
    Nem kaptál olyan e-mailt 8 hónap után, hogy adnak prém tankot meg küldit meg ilyeneket? 8 hónap után kellene, nem??? :D
  • brasco84
    su-122-44 megéri a pénzét? így hogy holnap 30% al olcsóbb eléggé szemezek vele, bár nyilván nem keres olyan jól mint egy 8 as
  • Plata
    Én ezt a scriptet nem értem,ép eszű ember ezt nem gondolhatja komolyan.
  • ROMOTO
    Semmi sem elég, mindenkinek van ingyen prémtankja (több is), mindig van event, akció tankokra, modulokra, stb. Ez az állandó vernyákolás már nagyon fárasztó.
  • Nirz
    Egy nyolc hónapos kihagyás után megint megjött a kedvem a játékhoz, mi változott 2015 szeptembere óta? Főleg low tier érdekelne, illetve beszéltek anno arról hogy egyszerűsítik a legénységet, illetve több map lesz de nagyon idegesítő volt hogy volt vagy 4?
  • Rammsch31n
    valaki tudna adni egy linket, ha van teszt szerver? (elméletileg van, de nem találom :D)
  • Plata
    Srácok Charioteer-re milyen felszerelést javasoltok?
  • xotyi
    Nekem Panther-el van 66%-os winratem, Chi-Ri-vel meg 59,5% , pedig egyik tank sem áll OP dög hírében,Panther-el van 1300 körüli ,Chi-Ri-vel meg 1100 körüli átlagsebzésem pedig a tier 7-es medek kapják az egyik legmostohább MM-et szerintem,bár ez inkább azt mutatja hogy szerencsés vagyok velük, bezzeg a 8as heavyk...
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.05. 18:10:52
  • Rammsch31n
    ha jól látom, holnap akcióznak egy csomó mindent többek közt a prém tankokat is???
    akcijó

lehet most veszem meg a 6-os skodát... ha már van 10-esem is és 9.15-ben buffolják :D jó lesz crew-t meg pénzt keresni.....
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.05. 18:13:28
  • Plata
    Na igen de akkor is T5-T7 csatákba került,akkor még a Kv3 is T6 volt,és nagyon szar volt abban a kis fosban,amit bármi oneshotolt.
  • patchaou
    Kezdőként rettenet a Lulu Belle, de tapasztaltabb játékosok keze alatt csodákra képes :)
  • Kotomicuki
    De most, ha balról jobbra kerülöd a pályát vele (test takarásban, ágyú kint), akkor azért nem olyan rossz - T4-ben, amit egyre ritkábban kap meg...
  • Plata
    Amikor én húztam az m3-at,kb 5 éve,akkor a 107 és 122 milis ágyúval szerelt Kv2 tornyú KV tankok jöttek vele szembe,kurvára semmi esélye sem volt.
  • András77
    Szerintem a legtöbben átugorják, aki mégsem, az meg küszködik kicsit vele és utána ugorja át, meg aki mégis marad, az se tud vele sok mindent kezdeni, úgyhogy emiatt alacson lehetnek a wn8 célok vele.

Pedig annyi emlékem van róla, hogy már stock állapotban is nagyjából azt tudta, mint fullosan. Úgy értem, hogy a tier-ben jó ágyúja van és a stock is használható volt.

Mondjuk az vicces benne, hogy ezzel nem lehet hull down-t játszani meg néha kilóg a bokorból a teteje, ellenben a város lőrések jók neki, mert a tetejét is elrejtik
  • Plata
    A puha talajon fog gyorsulni jobban,de máshol nem fog rá hatni.
    Szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.05. 17:37:36
  • tutyimutyi2
    ha olyan tankkal vagyok aminek jó a végsebessége de nem a legjobb a gyorsulása azon tanknak a gyorsulásán segít ha azt a skillt rakom ki ami csökkenti a talajellenállást puha és közepesen puha talajon?
  • ratgab
    Nem tudom miért, de az M3 lee-vel nekem valami félelmetesen jó statom van (74 csata, 43 csata, 2180 wn8, 59,46%-os winrate, 1,42 frag csatánként, 418 átlagdamage). Na jó annyira nem szuper unikum szint, de ahhoz képest, hogy mennyire szidják sokan ezt a vasat ahhoz képest szerintem egészen kiemelkedő átlag ez.
  • András77
    Skoda tier9-10. Egy jellemző kép erről a tankról. Volt 3 a csatában 4,9-5,3e sebzéssel zárt mindegyik.

Az ellen artynak megkegyelmeztem, mert írta, hogy t55a spg-15-t szeretné megcsinálni és életben kéne maradnia. Persze a két csapattársam ölni akart, de azért is befoglaltam. Pedig nem szeretem az arty-t, de nálam az a varázsszó, ha valaki IM küldetést csinál, akkor nem bunkózok vele. Annyit mondtam neki, hogy ha nem jön közel és nem kergetem, hanem befoglalok. Amúgy is, ilyen aimbot világban nem életbiztosítás egy artyt megtámadni.
  • Plata
    Jah T6 és T7 àgyúja max T5 csatàkban lenne jó.
    Nulla pen és sebzés.Atom pontatlan.
    Olyan lassú a lövedék hogy amìg oda ér megiszol egy kàvét.
    Pàncélod nulla.T2 tank röhögve kilő,és aligvan HP-ja.
    Camo kb nulla.Ha észrevesznek hullavagy két lövésből.
  • Plata
    Én free xp-ből huztam T5-ig.
    T5 szar,T6 szar,T7 iszonyat szar.
    T6 és T7 ugyanazt az àgyút kapja.
  • Plata
    Én free xp-ből huztam T5-ig.
    T5 szar,T6 szar,T7 iszonyat szar.
    T6 és T7 ugyanazt az àgyút kapja.
  • ilsalon
    Bocsánat. Nem azt mondom, hogy játszhatatlan, csak kevesebb a jó meccse, mint a rossz. Én a TD vonalon mentem végig, nem a szentjánosbogár felől.

Nincs megállító erő, nincs páncél. Gyorsaság van, de fordulékonyság, toronyforgás nincs. A kedvencem a seggel közlekedő változat, ami hátrafelé gyorsabb, mint előre. Jó párszor szóltak rám seggel támadás közben, hogy ár jú idiot?

A nyolcast már jónak mondják, de az még nincs meg.
  • MuldR
    Nem fogok....firefly-nal megallok ebben az esetben :)
  • ilsalon
    Sírni fogsz öcsém. :-)

Hetesnél vagyok, de van annyira jellemnevelő, mint az m3lee.
  • MuldR
    Most a forgotornyos angol TD agrol van szo? Most kezdtem el.
  • Plata
    Még a t9 sincs kilátásban nem hogy T10,így hogy beteg is vagyok,meg állandóan meg zavarnak így játszani sem tudok normálisan.Csak felidegesítenek és elbaszom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.05. 15:03:02
  • Plata
    Max t8-ig megyek.
  • Lunki88
    Remélem a 10-est nem akarod kihúzni, mert az egy raklap fos. :D
  • Plata
    Na már bánom hogy free xp-ből vettem meg charioteer-t,stock tanknak atom szar.
    Free xp-t meg eltoltam a kifejlesztésére.
  • MrSnail
    Jójó tudom, h van ilyen szar lézer meg ilyenek, csak nem látom, hogyan kapcsolódik ez össze a WG pénzügyi érdekeivel. Biztos van egy pár elkeseredett hülye aki fizet ilyenekért, de abból tuti nem fog Victor Kislyi új jachtot venni.
  • joe662
    A fogalmatlanok ezt kiáltják állandoan,mikor nem tudják mi miért történik velük:-)
  • joe662
    Neem igaza van ez már pay script 2 win
  • lexlutor
    te kulonben miert jatszol ilyen meggyozodessel evvel a jatekkal?
  • lexlutor
    wtf!
    miert?? :)

https://thearmoredpatrol.com/2016/05/05/wot-blitz-panzer-iv-starchaser-schmalturm/#more-22221