World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Játék olyan mint egy rajzfilm néha;
-van a nagy-kemény-buta-dejószívű heavy karakter
-van a kicsit kisebb, bátor hős medium karakter
-van a kicsi, gyors fullánk light karakter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-van a félénk, néhol kemény de legtöbbször puha td karakter, ki bokros teendői miatt elfoglalt
-és van a gonosz karakter az arty, amelyikre minden embernyelvi szitok elhangzott
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.18. 01:54:49
angelus1991ster.blogspot.hu
Csata: Windstorm
Járművek: T28 Prototype
Szerzett tapasztalat: 3 123 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 35 220
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Szerencsés, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály" http://wotreplays.com/site/2219773#windstorm-angelus1991ster-t28_prototype

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.18. 00:28:37
"Simán lehet tőlük játszani csak figyelni kell a lehetséges helyzetüket. "
Ők is biztos figyelték,de nem sokra mentek vele Malinovkán
Mondjuk ilyet se láttam még,hogy az elsö 2X3ba 5 arty van<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
de szivesen meghallgatom azt is, h cselezel t95ben 😊 mert konnyu nagy pofaval arrol irogatni, helyezkedj ugy, h hol lehetnek (?? - hozzateszem, artyval is lehet mozogni am!), de ez egy lassu geppel kicsit problematikas, mondjuk egy prokhorovkan.. de ezek mind aprosagok gondolom, es minden rendben van, csak rinyalnak a nepek.
A Fifa15-ben nincs Arty,meg a tetrisben se. Tehát go tetris! A nagy menők mindig ezt írják mikor az első 2percben elhullanak.
es folytathatnam az okossagoddal, h az rnga jatek resze, a rinyalas helyett meg kene tanulni jatszani 😄DD
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.17. 21:52:58
.. aztan a szokasos faszsag: "Simán lehet tőlük játszani csak figyelni kell a lehetséges helyzetüket. "
hat persze..
mondjuk azt azert megneznem, amikor egy 3as artyplatoon csak teged lo az xvm miatt, akkor hogyan alkalmazod ezta brillians taktikat😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.17. 21:48:07
A sok képmutató aki szidja az ezekkel játszókat tuti hogy ők is nyomják ugyan úgy csak könnyebb meg játszani a nagy fiút. Sok itteni fórumozót is láttam már csatában de gondolom az csak illúzió volt. Ma délelőtt is lila 3 fős szakasz ment. Nem értem ezt a rettegést az artyktól mivel 10 lövésből 6 mellémegy.Ha betalál sokszor 35-öt sebez. 20k csatából 30 szor lőtt ki Arty. 200-szor kaptam lőszer rekeszt más tankoktól. Több 100-szor meg felnem szpotolt tankok lőttek ki.Simán lehet tőlük játszani csak figyelni kell a lehetséges helyzetüket. Ha kivennék az artykat akkor a td lennének a következők.A stat vadászok mindig találnak kifogást ha aznap 2-vel csökken a wn8.
"Tudom, hogy nem szeretitek az arty-kat, de ezt azért itt hagyom nektek. <#nevetes1>#nevetes1>"
A hsz-ed példamondat lehetne a flame definíciója mellett, pontosan tudtad, hogy senki nem fogja odaírni hogy szép játék, és pontosan tudtad, mi lesz a reakció, mivel nem most csinálod először. úgyhogy ne add az ártatlan báránykát. Továbbra is áll, amit mondtam.
agyhalott hetvegi fergek...
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.10.17. 20:33:35
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
- ezt hogy érted? 10 emeletes panelház falát ?
Liberty te meg nyomhatod a flémet, de a következőről a moderátorok is hallani fognak.
A sokat artyzó majmokat akik csak azzal tudnak elérni valamit,csak az olyan emberhez tudom hasonlítani mint amelyik csávóval 2 hónapja megtámasztottam egy 10 emeletes falát.
30 éves gyáva szarrágó embert még nem láttam úgy visítani mint amit ő leművelt.Szerintem még buzi is volt vagy valami hasonló.Súroltam is a kezem utána fertőtlenítővel.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nos ebben az esetben ez nem az arty, hanem a nagysebző harcjárművek: Hetzer, Stug III B, Alecto (?), KV-2, O-I(dzilla) ( Kaiju ág t6-os tankja 😄), FV 183b, FV 4005 Stage II, E-100 (?) és JagdPanzer E-100
Az arty csak legális csalás. De szégyenemre mentem már artyval több mint 1000 csatát. Szaros küldetések lezavarásánal elismerem jól, jön, amikor már fáj a fejem, fáradt vagyok stb.
De Spanyolországnak szüksége van az ő megváltójukra, mert Torrente megváltja az ember bűneit. Persze nem olyan módon , mint Jézus. Csak a tetteit nézve a néző erkölcsileg jobb embernek érzi magát.
Bárcsak nekünk lenne ilyen figura. Színészek megvannak, források is hozzá, van téma pl.: fostos politikai helyzet "jobboldal" versus "baloldal". Csak szánalmasan politikai korrekt az egész média. Átítatta a PC szennyvíz és bűzlik. Alpári vígjátékot össze lehetne hozni, csak a karaktert lekéne másolni. Talán az Argo filmek tekinthetők ilyennek, de ehhez is mennyi év kellett.
-nagyobb rng-vel 25 helyett 30-35%-os
-kisebb pontossággal,
-jobb mobilitással
-és sima td nézettel, ami wows szerűen a maxium zoomnál kicsit feljebb menne a kamera
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Lehet gyűlölködni! <#email>#email>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

(Mondjuk 50 ezer csatával biztos megvolt neki a tankállomány hozzá, még ha nem is ő csinálta.)