418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Én szeretem,papír de jó az ágyúja,igazi aranyos kis med,kicsit lassú de jó.
    Meglepő de a tornya nagyon pattogós,volt hogy teljesen rám mászott T9 heavy és próbált tornyom lőni de nem ment.
    Sajna t10-be is könnyen kerül.
  • Gabhess
    fv4202 ről vélemény?
  • M0RN1NGST4R
    A kártyás vásárlásra is vonatkozik a kedvezmény szóval azzal sem lesz gond. A francia M4-ről nem tudok nyilatkozni, az SP-t heavy-nek kell használni és nem szabad sajnálni az arany lőszert, mert sokszor kevés lesz a 170 pen, de ésszerű arany használat mellett is szépen fog termelni. Az arany lőszer cserébe nagyon magas pen-nel rendelkezik, nem nagyon fog pattogni. A front páncél nagyon jó, cserébe viszont a mobilitás gyenge.
  • Plata
    Nincs,az nekem túl lomha és túl sebezhető.
  • lexlutor
    kerdezek egy hulyeseget: van valakinek at15a-ja?
  • MrSnail
    Teszt szerveren mindig ez van, ha nincs kisebb tierben valami változás vagy új tank, akkor nincs csata sem mert mindenki 9-10-es szinten megy. Én is ki akartam próbálni a Type-64-et, egyet tudtam vele menni aztán feladtam a végeláthatatlan várakozást.
  • Rammsch31n
    Én kártyával vettem aranyat (ha csak a tankot veszem ad garázst is, az meg nem kell :D).... meglepődtem, mert ritkán fizetek kártyával, hogy mennyire egyszerű az egész... pikk-pakk meg lehet szabadulni a pénztől. :D

Egyébként a teszt szeró erre is jó lenne... ki próbálni a prémium tankot, hogy milyen... de tegnap 10 percig vártam a sorba a skodával... majd kerestem egy gyakorló szobát, hogy ott menjek vele, milyen érzésre... kicsit felbaszott a szerver így...

Viszont a Grille 15-el mentem egy kört... szerintem használhatóbb lesz, mint a WT... gyors, pontos és a tárazás miatt annyira nem kell bujkálni sem vele...
  • Plata
    Nem szoktam teszt szeróra menni,én kártyával akarom meg venni mert goldom nincs.
  • M0RN1NGST4R
    tavaly ilyenkor vettem meg az SP-t szintén a leárazásban, megmaradt gold-ból. Én is csak rosszat olvastam róla, viszont nekem abszolút pozitív csalódás lett. Ehhez hozzátartozik, hogy nekem a T28 T28 Proto is nagyon bejött a lassabb játékstílusával. Teszt szerveren nem próbáltad őket?
  • Plata
    Nekem kéne még egy T6 vagy T8 prém tank,de nem tudom melyik,inkább med kéne,de nem tudom melyik mert amelyik tetszik mint Sp vagy a francia M4 arról azt írják szar.
  • Rammsch31n
    meg kell állni vele xD... ugyanakkor kell neki a pen buff is, mert ami most van igen kevés neki... olyanokat pattantam, hogy az eszem megáll reggel óta. :D
  • Jacktor
    Lőszerek a valóságban 2 - A tüzérségi lőszerek (by Creative35)
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.05.06. 10:54:00
  • Plata
    Jó az a taliga,elég gyors szerintem inkább mozgás közben auto aim-al könnyebb vele lőni,álló helyzetben pöpecül becélozva kurvára mellé lő.
  • M0RN1NGST4R
    A gond csak az, hogy a mától induló leárazásban nem fog tudni 30%-kal olcsóbb áron a fórumtárs E-25-öt venni. Mindazonáltal kissé jogtalannak érzem a su-122-44 fikázását, az egyik legjobb TD-ről van szó. Roham szerepkör egyik tier 7-es td-nek sem való, mert mindegyiknek alacsony a HP-ja (AT15A valamivel több, T28 HTC pattinthat, de tier 9-ben azt is szétszedik). Csótánykodás helyett, inkább a medek támogatását javasolnám vele. Abban egyetértünk, hogy az ágyuja, nem sniperkedésre való, de ugyan ez igaz a többi szovjet TD-re is (leszámítva talán a SU-100M1-et).

Szerintem a valódi gyengesége az alacsony kredit hozam, amivel mindenképp számolni kell. Viszont a jelenlegi 4725 gold-os áron igenis jó vétel és megvan benne a fun faktor.

ja, még valami, tier 7 TD-k győzelmi aránya:
    St. Emil 46.16
    AMX AC mle. 46 47.11
    T25 AT 48.13
    Jagdpanther 48.35
    SU-152 48.53
    Challenger 49.06
    T25/2 49.40
    E-25 49.44
    M56 Scorpion 49.97
    SU-100M1 50.51
    AT 15A 51.91
    SU-122-44 51.97
    AT 7 52.34
    T28 Concept 52.66
    ISU 122S 53.06

ez alapján sem hinném, hogy annyira szar lenne.
  • lexlutor
    az nem rossz vetel szerintem! egy bajom van csak vele, h menetbol, keptelenseg meg egy gyarat is elatalni :)
  • Rammsch31n
    vagy a skodára... az is kap buffot... le is csaptam rá. :)
  • lexlutor
    Aki elgondolkodott a rovid88as buffon amit beigertek, annak ez jo alkalom lehet egy prem jap tigrisre is.
  • András77
    A SU12244 az arra jó, hogy maximum tier7-ig terrorizálja a tankokat. Ha top tiernek berakja, akkor nincs megmaradás vele szemben.

A másik dolog, hogy elég sok papír tank van, akár tier8-9-ben is. Rájuk kell mozdulni vagy flank pozíciót felvenni.

Kemény tankok ellen, HE-t kell használni inkább, ha nem lehet flankolni vagy gyenge pontot lőni a pontatlanság miatt, szerintem. Ez a 122-es elég nagyot üt HE-vel is. Az arany lőszer drága és az ágyú hozzá pontatlan és ez tényleg megeszi a termelt kreditet gyorsan, ha pár lepattanó arany lőszer sikerül vele.

Minden ellenére van sebessége és gyorsan forog és lehet vele reagálni a csata változására, persze kérdés, hogy a játékos képes-e erre. Arra még talán képesek sokan, hogy felismerjék, gáz van, de hogy mit kéne csinálni akkor, na ez már nem nagyon megy.

E25 már nem kapható, amúgy az tényleg jobb, de egyébként sincs nagy kínálat tier6-7 TD-ből, su100y,dmax,at15a, isu122s meg a skorpió. Úgy értem, hogy a kisebb, olcsóbb TD-k közül, mert a JT8.8 már nem kapható (az volt olcsón ebay-es csomagokban úgy nagyon megérte), a kanonejpz meg 10e arany, szép ára van és nagyon nem dícsérik (és akkor még finom voltam).

Talán az ISU122s jobb vétel. Ugyanez az ágyú, de nagyobb DPM és látótáv, igaz cserébe nem annyira mozgékony.A su mozgékonyság persze jól jön, de ahogy írtam, tudni kell használni és aki TD-vel közelharcolni akar, annak komoly tudás kell hozzá. A klasszikus TD szerepben jobb az ISU és elméletben olcsóbb, persze gyakorlatban csak csomagban kapható és úgy meg az ára torzított kicsit, de ha éppen kell prém nap is, akkor mindenképpen jobban megéri még a mostani -30% árhoz képest is (a wiki szerint az isu nettó arany ára 4750, persze ez virtuális, mert aranyért nem kapható). Amúgy az ISU sem lassú, inkább a forgás ami nehezebben megy neki. Meg még előny, hogy kompatibilis a legénysége a tier10 orosz TD-vel (a su12244-ből "hiányzik" a második töltő)
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.06. 08:52:41
  • asolyom
    Köszi. A Aslain csomagban benne van?
  • Bee
    Nem OP, mert nem tudod kihasználni a DPM-et. A klasszikus "hátsó bokorból osztom az áldást" TD stílus nem neki való, mert pontatlan, és nem kiemelkedő a penje. A roham TD szerepkör nem neki való, mert kevés hozzá a HP-ja, lassan szűkül, és közelről könnyen belövik.
    A löveg kitéríthetősége borzalmas, mind horizontálisan, mind vertikálisan. Mozgó célt már közepes távolságról sem érdemes lőni, ha pedig mozdul a test, a holdat fogod lőni. A látótáv siralmas, a rossz kitéríthetőség miatt csigaszemet sem érdemes rá tenni, úgyis gyakran bemozdul.
    Csótánykodni érdemes vele, azaz kísérni a heavyket, amikor az ellen ellövi magát, akkor kiszaladni a fedezékből, várni, hogy szűkülj, még várni, még mindig várni, aztán lőni egy nagyot, és imádkozni, hogy eltaláld. Ezután jön a meglepetés, mert 13 km/h a tolatási sebessége, azaz nagy az esélye, hogy visszakapod a pofont.
    T8-ban és T9-ben már hozzá fogsz szokni a pattogáshoz, amit golddal kompenzálhatsz. A pontatlansága miatt azonban az APCR is pattoghat.
    Az alaplőszer 1k kredit felett van, a gold 4,4k, ezek pedig gyakran nem ütik át az ellent (igen ritkán top tier), így pénzt farmolni nem ideális. Az E25 mérföldekkel jobb.
  • M0RN1NGST4R
    Közel 500 csatát mentem vele, és nem igazán tapasztaltam ezt. Igaz ez nem sokkal azután volt, hogy bekerült a játékba.

Viszont értem, hogy mire gondolsz, mert most az IS-2-t megvettem, mivel az IS-t nagyon szerettem és úgy voltam vele, hogy milyen jó lenne, ha a játék mellett még egy kis extra kredit + xp jönne a legényekre, és basszus, az eddig csaták talán 10%-ában voltam top tier. Nekem nincs különösebb gondom a +/-2 -vel, de azért az egy kicsit durva, hogy a sima, nem prémium IS-nél nem vettem észre, hogy ilyen aránytalanul nagy lenne a részvétel a magasabb tier-ekben. Tudom, még viszonylag kevés csatát mentem, hogy ezt meg lehessen ítélni, de komolyan mondom, hogy fel fogom írni mostantól. Lehet a SU MM-jébe is belepiszkáltak.

E-25 OP-bb a camo+mobilitás miatt, de a kérdés ugye az volt a kollégától, hogy a SU megér-e 30%-kal olcsóbb árat és azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom, hogy igen.
  • green64
    Az a Battle Assistant Artillery Mod
  • asolyom
    Egy kis segítséget kérnék. Azt tudom, hogy artynál a shift-tel váltok felülnézetre, de néha rplayekben látok amolyan "fél" felülnézetet. Ezt hogy lehet előcsalni?
  • Rammsch31n
    Azért a T34-esnek sok 10-es egyáltalán nem gond. :D
    Míg a SU-nak lehet az lenne a 9-esek hada is, nem tudom. :D
  • R3nton
    Mostanában nem játszottam vele, de talán mintha jobb lenne a helyzet, mint volt, szoktam látni 7-es csatákban is...7-es szinten tényleg elég durván jó, bár szerintem az e-25 jóval OP-bb. Na viszont ennek a su-122-44-nek pont az volt a baja, hogy meg volt babrálva az MM-je (lehet még most is meg van), és gyakorlatilag állandóan tier9 csatába rakta, akármit csináltál. Még ha 2 másik 7est is vittél magaddal platoonba, akkor is 9-esekhez dobálta be. Majdnem olyan MM-je volt neki, mint egy 7-es lightnak, annyi különbséggel, hogy 10-est nem rakott hozzá. T34-nek ugyanez volt a hibája, folyton 10-esbe rakta. Mondjuk a T34 most már jó ilyen szempontból, mert rakosgatja 8-asba elég szépen.
  • Rammsch31n
    minek van az a gyászos tesztszerver, ha csatába nem rak be??? (főleg, hogy venni akarnék egy skodát, és ki tudnám próbálni, de nem tesz be csatába....... -.-")
  • M0RN1NGST4R
    Viccelsz? Ritka OP dög. Emlékszem, amikor bevezették akkor is mindenki a type59 miatt hőbörgött, holott már akkor tök nyilvánvaló volt, hogy ez sem kevésbé OP. A frontja meglepően sokat pattint, töltésgyorsítóval pedig 6 másodpercenként oszt ki 390-es sebzést. Ez azt jelenti, hogy, mondjuk egy tigrissel is simán bele lehet állni egy face2face dpm fight-ba. Mobilitása egy T-44-esé, nem nagyon lesz olyan tank, ami körözne körülötted. A lőszer kicsit drága, de azért nem keres rosszul.
  • robogo81 #374344
    Ritka jó critikeket szokott lőni nálam,szereti a lánctalpakat,volt hogy airfielden(ha jól írom a nevet) az első 3 lövés csak láncolt,és olyanokat hogy hetzer,elc,kv85,főleg szemben álttak,elvileg az a 38-as pontosság elég jó ilyen kalibernél(főleg ha hajóágyú),fura volt amikor az OI-be szemből 2 páncéltörő nem ütött át, a repesz utána 600 körülit vert bele.
  • Plata
    Az isu is.
  • asolyom
    Húzom a orosz td-ket is.
  • asolyom
    Na, hát ezzel a "dobozzal" olyant nem fogok szerezni. Ez kb. olyan, mint a Kínai Nagy Fal, a világűrből is látszik.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.05. 20:00:53
  • Plata
    Én orosz td-vel szereztem azt a hülye Lopakodó medált is.
    Még hozzá asszem isu-val.
    Húzz rendes orosz TD-t ne prémet,majd Su-152 troll ágyújával megtanulod,hogy a célzás fölösleges.
    Ha mellé lősz akkor is kinyír valakit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.05. 20:00:30
  • asolyom
    Először is egy kezdőnek minden plecsni új! Másodszor meg az orosz TD-k nem a sniperkedésről híresek.
  • asolyom
    És ennek milyen jelentősége van? A prém fiók egyébként a WoWs-ből jött át. A SU-100Y-ért valóban fizettem.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.05. 19:54:34
  • Rammsch31n
    egy Dicker-t szoktak adni vagy 5-ös brit heavy-t... :"D na mind1. .)
  • Angelus1991ster
    Fizettél a játékért :) Tévedtem XD
  • Nirz
    Nem mintha bármi prémet is tudnának ajánlani ami érdekel és főleg nem olyat amiért hajlandó lennék tier 5 nél feljebb menni:D
  • Rammsch31n
    ja... hát ha ilyen 20k csatád lenne pár 10-essel valszeg hozzád vágnak valamit... így tényleg kevés... "Nem vagy tényező" nekik... :')
  • Nirz
    Valszinűleg mind igaz rám 1,5 k játék azon az accon és mind tier 3 ban, és kb egyszer volt vmi kisebb összeg befizetve, szóval jah nem kivánatos felhasználó kategória :D
  • Rammsch31n
    de szemetek. :D biztos nem fizettél vagy játszottál még eleget nekik, így nem éri meg nekik csak úgy odaadni... :(