World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi
ha tier5el mentel, akkor a +/-2 tier miatt, alap h a csatak legalabb harmadaban t7ben fogsz menni.
ha t4, akkor valoszinuleg light tank volt, ami +3ba is mehet.

most mondanam, h bannerba ott a mm tablazat, de broken a link.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.12. 17:49:24
Lapos, egesz mozgekony, ha jol forgatod iszonyat mennyisegu lepattanoja van, tornyot nem nagyon lovik be.
Igaz nincs gun depression, de mentalitast kell valtani, es arrafele kell menni a terepen, ahol tudod, hogy nem fog ez nagyon zavarni.
Soha 1 aranyat sem lottem el vele. Mindig eleg volt a weakspotra celzas.
Tier limites, szal 10essel nem talalkozik. En nagyon jo csatakat megyek vele. Igaz winratem nem nagy, de nem tehetek rola, regen tartottam vele a 60%ot, de mostanaban mindig ugy halok meg, hogy 4-5 tank korbevesz es megeroszakolnak.
Teny, a csapattarsaknak eszt nem tud adni, de minden masra jo.
Lowe jobban hozza a creditet, de 2 hete nem nyertem vele....egyszeruen 2 perc alatt 0-8 az allas. Olyankor, amikor mas tankokkal zsinorban nyerek, mindent elsore duplazok a lowe akkor is szopora ugrik....valami buntibe lehet a WG-nel.

Tolem eladhatod. Kapsz erte vagy 3 milla creditet. Az kisegit? Visszavenni soha nem tudod majd, meg ha esetleg kicsit buffolnak rajta sajnalhatod majd. Szerintem prem tankot eladni hulyeseg. En a legszarabbakat is megtartom, mert siman van olyan, hogy 1-1 patch utan megtaltosodnak.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Miben érzed erősnek a Wz-t?

Győzz meg, vagy a kínai legénység új tankot kap....

:-)
Sziasztok az mi már,hogy mentem most 10 csatát és tier 4-5 -el mentem és feldobott tier 7 be?
😊 Nem. De elkezdtem gondolkozni, hogy lehet csak viszonyitas....a tobbi tankom meg ettol is szarabb 😊

Az attól függ. Nem szoktál néha megmagyarázhatatlan késztetést érezni, hogy krokodilcsipeszeket csíptess a mellbimbódra? 😛
Amiota megvan Type 59-el nem mentem, Lowevel is alig. Kedvencem. Nem tudom, hogy nem lehet szeretni a WZ-111-et.

Erősebb vagy mint én, én fél nap után eladtam, pedig előtte három hétig grindeltem érte.
Tono34
2x hp pattintós küldit azzal csináltam meg 😊

Egyébként elég rapszodikus tank, pár csata után látszik, hogy érdemes-e aznap játszani vele. Én meggondolnám az eladását, pláne mert T8.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tier 5-6-nál a csapat fele általában hasznavahetetlen, minden szinttel feljebb ez egy számmal csökken.
Napi statpadder: gary_marksman - az ilyenek miatt kapok agyvérzést.

angelus1991ster.blogspot.hu

Amúgy szerintem kicsit sokan aimbot olnal mostanaban. Olyan loveseket kapok ami vicc kategoria. Minap vk45b vel top tierkent 10 ből 1 lövésem sebbzett. A többi pattant meg mellé. A papír m103 rol csak ugy pattogtak a skulók. Ő meg menet közben lőtt be szemből. Pedig be voltam forgatva es meg mozogtam is.
Mindig jó kedvel ülök le játszani. Aztán csak az idegbaj kerülget...

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Kb ezt érzem én is. Nincs meg a 175 pen..... Egy- egy jó csatát tudok menni, de ha találok egy jó pozíciót ahol nem lövik be az alját akkor jön a Gold, ha nem azzal kezdik kapásból vagy kibasz az arty

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Lunki88
Kicsit nyersen fogalmaztál, de osztom a véleményedet. Mondjuk sok csatában én is csatlósnak érzem magam. 😊
Egy tankon nem múlik semmi. A csatákat úgyis általában 4-5 jó játékos dönti el. A többi csatlós meg azért van, hogy benyeljék a "jóknak" szánt lövéseket és a lehető legkésőbb haljanak meg, hogy a pro-knak legyen idejük minél több dmg-et kiosztani.
Mondjuk akkor már gond van ha ezek 3-as platoonokban jönnek a csatába, de itt úgyis mindenki szereti a kihvásokat, szóval ez sem lehet probléma...

Akkor is ez a helyzet, ha az adott csapatod állományát tölti fel?

De ha nem akarjátok megvenni azt a tankot akkor nem mind1 milyen ágyúja van? Inkább örülnétek neki, hogy bekerül még egy HP zsák a játékba amin dmg-et lehet nyerni, anélkül hogy vissza tudna lőni és közben még egy prémium majmot is meg tudtok alázni...

ROMOTO
Utánanéztem a 9 es batnek, a jelenlegi adatai alapjánez is egy qrva nagy lehúzás, bár nem lesz valszeg kapható a boltban hanem vlmi jutalomtank lesz talán. Lenerfelt látótáv, menetdinamika, cézásidő a béka segge alatt az eredetihez képest, a pen is fing, a szokásos 0 páncél mellett orbitális szopás lesz vele a játék ha így adják oda.
Igazi trollgeci ez a trollgaming. M4 Improved-et is egy évig jegelték, aztán így kiadták. Ha okosan csinálták volna, akkor olyan 1500-1700 ft-ért adták volna a népnek, 3k ft sok érte. Vagy adtak volna neki nullás tierlimitet , mint a Valentine LL-nek és Panzer B2-nek.

Annyiért már inkább két akciózott t5-ös prémiumot vesz a játékos: Churchill III-at és T25-öt például.

Turán III Prototípus körberöhögi.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.12. 10:27:28

ROMOTO
Kínosan ügyelnek hogy a lövegek az új prémekben használhatatlanok legyenek goldammo nélkül.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.12. 10:17:06
Buffolhatnák azt a tankot egy kicsit. Penje igen borszasztó.

ROMOTO
Csak tudnám mi a ráknak raknak be egy rakás érdektelen fost, mindegyik szarabb az első generációs prémeknél, mondjuk a bat-ra kíváncsi leszek.
Van pár jobb kép róla:
http://wot-news.com/main/postmsg/160572/34154/3/t25-pilot-number-1-na-prirode
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.12. 10:14:06
Tegnapelőtt mentem 279 csatát a T95e2 tankkal - legalábbis a noobmeter, illetve a wotinfo szerint. Ki is írták, hogy ez inkonzisztens adat. Ez a csata szám az összes eddigi ezen tankkal megtett csatám. Úgy látszik lejátszottam még egyszer 😊. Meg is lett az eredménye : a heti wn8 adatom minusz 857. Tán újra balanszolták visszamenőleg, vagy mi f.sz van ?
Ha azt hittétek hogy a T-44 klón, a Patton klón, a Sherman klón és a Batchat klón után nincs több klón a tarsolyukban:

link

Van. T25 klón.
Tavaly karácsonykor és ezév szeptemberében lehetett szerezni.

Hogyan lett meg neked az a prémtank ? Volt ilyen event vagy ajándékba kaptad egy barátodtól ?
Mert ugye nézzük. Mi a szar egy heavy tanknak:

- Modulérzékenység
- alacsony gundepresszion
- kicsi átütés
- lassan szűkülő és pontatlan löveg
- hatalmas weakpoint a tank elejére

Miután ez megvan, összedobjuk egy tankba, és elnevezzük WZ111-nek.

Ha én ezért pénzt adtam volna annak idején, most lángolna MINSZK......

Az előző csatában nem tudtam a Comet testét lőni, mert 2 cm-el alattam állt, és láncolva voltam, a haverja a másik comettel kb 200 méterről lőtte folyamatosan a tracket nekem. . A tornyát meg nem vitte be, pedig 2-szer is rálőttem. Persze ő meg szarrá lőtte a kupakom.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.11.12. 00:36:12
Holnap eladom a Wz-111-et

Hogy ennél rosszabb, értelmetlenebb prém nincsen a játékban, az tuti.

S az ágyúja sem 175 penes....

JÁTSZHATATLAN EGY KI..sSZOTT FOSTENGER!!!!

Ez jól esett.
Ezt , hogy tudták meglépni? Tierlimit nélkül behozni. T-14-nek ilyen ágyúja van, és az tierlimites , nomeg erőssebb. Wg és az igénytelenség kéz a kézben.

Az nem kifejezés.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kemény szavak! 😊
egy het utan beleptem a jatekba, megnezem milyen a t8-9-10es akcioban a xp gyujtes..
szanalmas siralomvolgy..
ROMOTO
kb. 4 éve megvan, lövegkitérítés és szar toppos löveg (azt nem szabad használni) ellenére még mindig statpadder járgány.

lexlutor

Ja, pont nézegettem hogy megvehető akciósan, de nonszensz ilyen hulladék löveggel, a saját tierjét sem üti át vele.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.11. 19:50:22
igen, mehet t7be. nem limites.. 92es pennel, ami golddal 127.. ehh.. a goldja meg a t6osok ellen is vicces..
errol az improved m4rol tud valaki nyilatkozni?
tierlimites?

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/11/m4-improved-for-sale.html
arra viszont keszulj fel, h a negativ csokiteres csak egy par fok lesz, ami nagyon fajdalmas a kv1 utan. egy kisebb bukkano is meg tud szivatni.
Nem.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

ROMOTO
Én is utáltam a t44 et, az egyik legtöbbet anyázott cím mindenképp jár neki, nálam zabálta a goldot, talán ezért nem verdesi a béka seggét annyira a statom vele.
ROMOTO
A kv1s megéri, könnyű vele jól menni, statpadder, a kv2 sem rossz bár nem vágom hogy 107 essel mi a poén benne, a derp gunnal hoz vlmi +t játékélmény szempontjából, bár a japán megfelelője jobb.
Hi.Megéri megvenni a kv1s-t?Az alap kv1 megvan jó winrate,steel wall,élmény stb megvan(kb 200csata).Ez meglesz a mobilabb,de kicsit kissebb armorú társa mellett?
Illetve a kv2 még mindig élmény?A troll ágyú még jó,vagy már a zis 107(talán ez a neve) a jobb ágyú rá?A gyerek accountjára lesz ezért érdekel.
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Destydeme, 2015.11.11. 16:13:01

Sokan mondják ezt, én speciel kedveltem a T-44-et, és összehasonlíthatatlanul gyűlöltem az Objectet. Ízlés dolga, sajnos nem lehet előre megmondani, hogy neked melyik fog bejönni.
Egyáltalán nem rossz tank a T-44.
Hadd kérdezzem meg kedves topcgazda & persze más kedves olvasót is, arról hogy a T-54-es szovjet medig melyik ágon érdemes eljutni a T-44 vagy Obj-416-on át? Egyik barátom, aki jó játékosnak számít óva intett a T-44-től mivel az egy használhatatlan gold nélkül és hulladél az Obj-416 pedig a legjobb VIII.-as tank szerinte.

Valóban ennyire félelmetesen rossz a T-44 med?
- Slava Makarov is a huge opponent of removing artillery, because arty players would be really screwed

Na végre valaki kimondta 😄
Gondolom van már aki tudja a választ. Én csak este jutok hozzá.:

Az eventben a "VII+ járműben ülve" alatt a tier7 is bele tartozik?
Ha igen akkor a Tier7 tankkal szerzett xp mindkét kiírásban számolódik?
Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.11.11. 13:06:36

patchaou
Nemrég reagáltam egy srác állítására, miszerint az is-6-ot arannyal KELL használni. Én azt mondtam hogy semmit nem kell arannyal használni, vész esetére elég pár darab és kész. Közben szóba jött az SP is, aztán pedig az érv, hogy bőséges goldhasználattal mindkét tankkal több az átlagsebzése mint nekem. Is-6-al ~300-al sp-vel ~200-al... Utána inkább ráhagytam, nem kell sokat agyalni, mindkét tankkal átlagosan egyel több érvényes lövése van csatánként. Tényleg megéri XD
Amúgy nem rossz játékos, a statja egy picit jobb mint az enyém. (mondjuk ha a stat érdekelne az enyém is szebb lenne 😊 )

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mostanában összefutottam vele én is és tényleg mindenre aranyat szór. Azt hiszem conqueror-ban voltam és azon röhögtem, hogy még arannyal sem tudja belőni a tornyát.

Olyan szempontból nem értem az ilyeneket, hogy ha már aranyat köp, akkor mehetne olyan tankban, pl egy jó medben, ami nagyságrenddel nagyobb játék élményt nyújt (tudom, lehet hogy ő perverz és pont a kv5 tetszik neki). Ha meg mégis érzékeny a kreditre és ezért tolja kv5-ben, mert abban kitermeli az arany lőszer árát, akkor meg esetleg megtanulhatna játszani (tudom, lehet, hogy irreális elvárás ez).

Ha meg esetleg wn8-t akar javítani, akkor vannak arra a célra nagyságrenddel jobb tankok is, élvezetesebb játék mellett.

Mást nem nagyon tudok elképzelni, hogy valaki miért tűnik ilyen perverznek és folyamatos arany szórás mellett tolja egy prém tankban. Amúgy ezzel nem azt mondom, hogy mindenki hülye, aki aranyat használ. Sok prém tanknak sz.r az ágyúja és kell bele a szokásosnál több arany lőszer, ez elfogadható, megérthető, de amit ezek az egységsugarú titánok csinálnak, hogy folyamatos aranyszórás mellett tudják csak elképzelni a játékot vele az inkább szánalmas.

Pont egy skoda-nak mondtam, hogy tiszta hülye, folyamatos aranyszórással játszik és ilyenekre is, mint a nashorn meg szintén a borsig, mert ezek ellenfelek voltak és ugattak, hogy gold idióta, aztán miután kilőttek mindkettőnket chateltem a skodával, mert érdekelt mi a phaszér köp kizárólag aranyat. Szóval tényleg mindenre aranyat lő és állítólag azért, mert tier8 csatában ő egy tier6 tank. Mondom neki, de okkal vagy tier6 tank, úgy kéne játszanod egy kis tier tankkal ilyenkor, nem mindig ugyanazt csinálni és hogy ezt figyelembe veszed, nem faltörő kost játszani vele és utána hirtelen halál, tők mindegy ki az ellenfél. Tier4-5 tankokat gondolom szépen letarolja az arany spammel és mindig azt akarja csinálni, ami egyszer bejött, de mi a phasznak, komolyan?
Menjen a picsába a mocskos szargaming. Véletlenül se díjazná a teljesítményt.
De a fogyatékosnak ha győz a csapata , annak kell adni xp-t dögivel.

McFrost
Megvettem a T34-et. Nem sokat mentem vele, de ezt tagnap kaptam ajándékba, mert pont kimentem az útra 😄
Persze kikaptunk, mert az elől lévő 5 agy egyszerre állt be a körbe és szépen lecsípkedték őket....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ha te mondod.<#rolleyes>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun