418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• xotyi
    Az első brit med aminél észrevettem az ammorack betegséget az a 7/1-volt, amit amúgy is büntet a gun reloadja, az kapott biztonságos elhelyezést, Cent AX-meg borzalmasan sérülékeny nálam, görgőn keresztül lánc+ ammorack nem ritka jelenség , de mivel jó a gundepjük és egész tűrhető a mobilitásuk, még nem annyira kiakasztó mint pl egy Leo PTA vagy egy Obj 907 esetében, ellenben a Heavky, mivel nekik pofozkodni kéne tudniuk így több lövést kapnak és egyértelműen többször száll el az ammorack is, Caernarvontól már a biztonságos elhelyezés szinte kötelező,Conqueror-nál már a megelőző karbantartás is befigyel nálam. De ez mind csak személyes vélemény/tapasztalak, ki-hogy használja a gépeket:)
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.12. 18:18:16
  • yossarianHUN
    Na az nem a repeszpáncél miatt volt.
  • Plata
    Repeszpáncél néha atom jó,ma t6 medemről t7 arty lepattant.
  • Kotomicuki
    He-he-he, én még repeszpáncélt is tettem rá - mármint a mezei, alapváltozatra - , hogy visszafogjam a legénységi elhullást és valamelyest a modulokban keletkező károkat is csökkentsem - utána kicsit "tartósabb" lett az a gép, ahogy az M10-es Párducot is csak így sikerült életképessé tenni...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.12. 17:47:05
  • patchaou
    Halkan súgom meg, hogy a riggelés nem abból állt, hogy azokra szálltak rá a riggelők akik egyedül keveredtek a csatába. Hogy a spawn ponton már támadtak az bizony nem a riggelés miatt volt.
  • suba53
    Ha van elég kredited vedd meg nyugodtan. Szédülni nem fogsz a sebesség mámortól, de jó kis tank. Sokan nem szeretik a lassúságuk miatt a brit nehéz tankokat, ami csak a Black Prince után változik előnyére. De a brit ágyúk nagyon jók.
    És nagyon sok közös moduljuk van a brit közepes tankokkal, így ha azt az ágat is elkezded, akkor sok modulod már meglesz .

Én új legényeket ültetnék a Churchill-be, 75%-ról indítva. A Matildával meg ha már elit, gyorsíthatod a legénység fejlődését, akiket majd a brit med vonalon tudsz haszálni.
  • Gyuszopapa
    3-4-szer mentem be abba modba.Utánna soha többet.Spannoláskor már vártak többen rám.Egy normális játékban az ilyenér minimum permanently ban járt volna.Vagy már eleve ne lett volna olyan OP a gép és nem izgatta volna a fantáziájukat a megszerzéséért.
  • Plata
    Free xp-ből ugord át.
  • Gyuszopapa
    Hülyék ellen jó esetleg.
  • Pares
    SG.hu bővítmény. Évek óta használom...
  • asolyom
    Hali!

Kifejlesztettem a Churchill I-et, de nem tudom, hogy meg merjem-e venni a Matilda után, és átképezni rá a mókusokat. A statok alapján nem tűnik egy bombázó tanknak....
  • Rammsch31n
    Szívemből szóltál. :) :D
  • xotyi
    Nem rémlik,hogy a Cromwell B kifejezetten ammo érzékeny lenne, persze ha egy nagy kaliberű lövedék kapja el akkor simán elszáll több modul is, de átlagba a brit medek között nem kiemelkedően sokszor kap (nálam) ammoracket, nem úgy mint az FCM50 torony beragadást, attól ki tudok készülni:D
  • R3nton
    Ja csak inkább maradna csöndben, aki így gondolja... A riggelés meg igenis csalás. Nem véletlen, hogy ez az egész mod egy szart se ért, mivel eleve kevés embert érdekelt, aki meg még próbált bemenni játszani, annak tönkre vágták a játékát a riggelők. Hála a jó égnek, hogy hazavágják a tankot, mondjuk még jobban haza kellene vágni, még így is jobb páncélja van, mint a legtöbb heavynek. Egyedül a hátulja meg az eleje weakspot.
  • Sunsetjoy
    Igaz hát, több modul HP, kevésbé sérül be egy bizonyos sebzést leadó lövés bekapásától. A töltő bizt. elhelyezése csak 12,5%, a vizes rekesz 50% plusz hp-t ad a lőszerrekesz modul hp-hez. A perket csak azért szokták gyakran mondani, mert a töltőnek nincs értelmes egyéb perkje.
    Én javasolnám a célzázgyorsító helyett a vizesrekeszt.
  • weoczeiagoston
    Azt, hogy ne kapjon egy tank ammo rackot annyit, konkrétan a Cromwell B-m, mit lehet tenni ellene? A lőszerrekesz HP-ja tehet erről ? Ha biztonságos elhelyezést fejlesztek ki ami megnöveli 22-vel a HP-t az csökkenti az ammoracket? Legjobb lenne, ha vizes lőszertartót tennék egy modulnak a venti vagy célzásszűkítő helyett? Az 270-re növeli a lőszerrekesz HP-ját.

Igaz, hogy a lőszerrekesz HP-ját kell befolyásolni az ammorack lecsökkentéséért?
  • András77
    Olyan chat motor kéne, mint az indexen, hogy ha bejelölöm az illetőt, akkor nem mutatja onnantól a hozzászólásait.

Javasold nekik. A legjobb megoldás eddig, amit láttam és nem kell tovább küzdeni senkivel, csak felpattintani a ban listára. Ha valaki mégis kíváncsi rá, akkor elolvassa, de nem lenne rákényszerítve senki, hogy mondjuk walert-et olvasson, csak egy klikk...
  • yossarianHUN
    Usert nem tudok törölni, azt a moderátorok tudnak, én maximum hozzájuk tudok fordulni. Ugyanakkor az SG-s moderátorokkal sosem volt könnyű, de az utóbbi időben még önmagukat is felülmúlják.

Szavazás, oké, de csak akkor, ha minimum 6 résztvevő van. Ha ennél kisebb létszámban szavaznak a fórumlakók, az közel sem biztos, hogy reflektál a közvéleményre. Csakhogy, attól még mindig marad a probléma, hogy a moderátorok többnyire nem hajlandók semmilyen intézkedésre, legtöbbször az intézkedést igénylők sértegetésén kívül. Mikor a walertos szavazás volt, akkor is elmentem hozzájuk. Elég az hozzá, hogy kb. fél napon keresztül ment az akadékoskodás, huzavona, "szerintem csak más véleménye van mint neked" bullshit, aztán mikor végül belinkeltem az összes hsz-t, amiben a fórumlakók walert bannolását kérik (volt pár), akkor nagy kelletlenül azt mondták, hogy megkapja a magáét, ha folytatná, azonnal szóljak. Ezek után walert kapott egy büntipontot a neve mellé, ami valami 3 nap után eltűnt, és azóta is vidáman fertőzi a topikot a marhaságaival. Persze szóltam a modiknak, de válaszra sem méltattak.

Ennek fényében hogy is kéne fegyelmeznem?
  • M0RN1NGST4R
    patrol duty vagy survivor a tippem.
  • joe662
    1000%,hogy lopakodó medàlt:-D:-D:-D
  • asolyom
    Azt kár, hogy nem néztem meg, hogy az a T-28 milyen plecsnit kapott.
  • M0RN1NGST4R
    igazad van, erre nem gondoltam. ha valamiről erről biztosan nem lehetett statisztikájuk.
  • HTS s3rg1nh00
    mondjuk mindketten jól felültetek,az amx40 light de nem spotter,csak egy lassú gömb az egész és pattint mindent.gondolom itt is arra kapta a medált,hogy lepattintotta a saját hpjának a 2xesét.
  • suba53
    Ha majd eljutsz az igazi spotter tankokig, és felismered hogy van pár pálya ahol egy egy bokorba bebújva gyakorlatilag eldöntheted a meccset azzal, hogy minden közeledő ellenfelet felspotolsz anélkül, hogy téged észre vennének, akkor tapasztalni fogsz olyasmit is, hogy a nullát sebző spotter kapja a legtöbb XP-t, mert az általa megmutatott ellenfeleket lövik ki sorban a csapattársak.

Ez hívják asszisztált sebzésnek, és a játék végén az összesítésben külön is szerepel.
    Ha ez kellően magas, akkor azt szépen jutalmazza a játék XP formájában.
  • Kotomicuki
    Az XP-számolás a legnormálisabb eleme a wot-nak!
    Minden apróságot, ami a harcrendszerében előfordulhat, számon tart: pl. mennyi ideig voltál és milyen közel az ellenséghez.
    Az az AMX (gyanítom: light volt) a felderítéseiért és a spot-tolása általi sebzéskiosztásért kaphatta azt az XP-mennyiséget, mert ez is fontos része a harcnak a wot-ban.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.12. 09:54:05
  • asolyom
    Na ja! Mondjuk ezt az xp osztást sem igazán értem. Az az AMX 0 sebzéssel alig valamivel kevesebb xp-t kapott, mint én a 650-el. Meg még plecsnit is kapott.
  • JagFater
    Te vagy a hazigazda, nem veletlenul.
    Ertelmes higgadt ember vagy, akit te torolsz, azt en mar reg a netrol is bannoltam volna. Szard le ki mit mond, bizz a megitelo kepessegedben es torolj nyugodtan. Rinyapicsa mindig lesz, inkabb egy-ket despotalo legyen, mint ez a sok nyomoronc scriptes.
  • suba53
    Szerintem úgy igazából nem is tudták felmérni a küldetések nehézségét, teljesíthetőségét.
    Két új játékmódot vezettek be, amikről nem voltak sok éves statisztikai adatok. Gondolom egy teszt környezetben próbálgatták, és az alapján határozták meg a kritériumokat. Valóban sok mindent kihagytak a számításból. Sokan itt is panaszkodtak arra, hogy egy pár fős szakasz gyakorlatilag ki tudja zsigerelni a szóló játékosokat simán azzal, hogy körbeveszik a spawn pontokat, és esélye sincs lőni, már szétszedik.

Ez egyértelműen a játékmenet hibája. Szerintem jó is hogy kiveszik ezeket a fenébe. Akik meg így vagy úgy megszerezték, azzal szembesülnek, hogy a nagy reward nem marad OP tank, csak egy dísz a garázsban, és előbb utóbb a feledés homályába vész.
  • viper07
    Szép hosszú, értelmes esszé, köszönöm. Szerencse, hogy Te mindig ilyen higgadtan és pártatlanul vagy képes fogalmazni. A helyzet az, hogy a mértéktartó, higgadt hozzáállásod azért az utóbbi időben sokat változott. A káromkodás pedig nem formai, hanem tartalmi hiányosság, ami rám ilyen-olyan fényt vet. Az a mondat formailag tökéletesen helyes volt. A nagy kérdésre, hogy én hogyan csinálnám a rendszabályozást ? Nos előbb tisztázni kellene egy-két dolgot. Mit tudsz törölni ? Hsz-t, vagy usert ? Merthogy már távolítottál el trollokat, akkor gondolom usert is. Miután ez a fórum egy gyülekezőhely, ahol demokrácia van, szavazást indítanék, mint ahogy már volt is erre példa, úgy emlékszem. Ha többen szavaznak ellene, mint mellette akkor Heló. Azt, hogy kire "írsz" ki szavazást, a Te jogköröd, nyilván figyelmeztetéseket követően. Azt látom problémának, hogy nem értelmes disputa, hanem rinyálás folyik nagy mennyiségben. Bár ez a fórumlakókat minősíti. Nem könnyű a dolog, megértelek.
  • M0RN1NGST4R
    Azért az is megérne egy misét, hogy a WG olyan küldetéseket talál ki, amelyeket normál körülmények között átlag játékos nem tud teljesíteni, sőt, a saját alkalmazottjai is azt nyilatkozták, hogy abbahagyták ezeket a küldetéseket, mert nem ment nekik (bár sztem mindegyiknek lehet hozzáférése bármely tankhoz). Elhúzza a mézesmadzagot egy rendkívül dekoratív és ritka, (jelenleg) OP tank formájában, aztán banolja azokat, akik nem tudtak ellenállni a csábításnak, tiltja a saját vásárlói profilját. Félreértés ne essék nem a csalás mellett foglalok állást, de ez az egész szar az elejénél volt elb...va.
  • suba53
    Nyugi!

Ez a tanulási folyamat része. A következő kurzusban a türelmet, a random áldásos hatásait kell megtanulnod felismerni, elfogadni.
  • Gyuszopapa
    Üdv a klubban.
  • LSSAHPAUL
    A kigyújtós küldihez összeszámolás nem csalás, a csalás az amikor átadjátok a koordinátákat, találkoztok és hagyjátok magatok lőni.
    Nem ítélem el aki ezt csinálja mert a wg hibája hogy szinte lehetetlen küldit talált ki. Sok embert banoltak emiatt. Biztos sok kombó létezett, amiről biztosan tudom hogy működött az IS6+Cromwell vs IS6+Cromwell. Előtte gyakszoba, az is6 oldalán könnyen gyullad, a hátuljától vissza kb1,5m a láncfelett tán üzemanyag tank van ott. 1 órán belül mindkét csapat Cromwellének meglesz a küldi, biztonsági okokból nem árt ha a két csapat nem egy klánból való :D
  • asolyom
    Egész reggel ez ment. Mindig nekem kell csak retardált idióták közé kerülni?
  • asolyom
    A WoWs- is tudott szemétkedni, és szívató ágra tenni, de akkora ordas g**iséggel sehol nem találkoztam, mint a WoT-ban! Rendben van, hogy egymás után dobál retardált idióták közé (27% win chance generálisan), rendben van, hogy egyik napról a másikra elfelejtettem játszani, mert az eddig halálosan pontos ágyúm akkora homályokat lő, hogy csak pislogok, de csúcs ezután jön, mert ha már ez redves tetű játék mást nem tud kitalálni, akkor jön a lag, és azért halok meg. Na itt jött a KILÉP gomb!
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.12. 07:32:34
  • gallhun
    Köszi! Meló után kipróbálom.
  • patchaou
    Itt van néhány megoldás. Én a 11-es választ próbálnám ki először.
  • gallhun
    NET frame 4.6.1
    C++ 2012
  • yossarianHUN
    Driverek, Microsoft C++, Net Framework friss?
  • gallhun
    Sziasztok. A következő a problémám: adott egy friss win7 64bit. Letöltöttem a hdés wotot és mikor indítanám a játékot ezt írja ki: Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni 0xc000007b. Köszi előre is a segítséget.