World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha t4, akkor valoszinuleg light tank volt, ami +3ba is mehet.
most mondanam, h bannerba ott a mm tablazat, de broken a link.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.12. 17:49:24
Igaz nincs gun depression, de mentalitast kell valtani, es arrafele kell menni a terepen, ahol tudod, hogy nem fog ez nagyon zavarni.
Soha 1 aranyat sem lottem el vele. Mindig eleg volt a weakspotra celzas.
Tier limites, szal 10essel nem talalkozik. En nagyon jo csatakat megyek vele. Igaz winratem nem nagy, de nem tehetek rola, regen tartottam vele a 60%ot, de mostanaban mindig ugy halok meg, hogy 4-5 tank korbevesz es megeroszakolnak.
Teny, a csapattarsaknak eszt nem tud adni, de minden masra jo.
Lowe jobban hozza a creditet, de 2 hete nem nyertem vele....egyszeruen 2 perc alatt 0-8 az allas. Olyankor, amikor mas tankokkal zsinorban nyerek, mindent elsore duplazok a lowe akkor is szopora ugrik....valami buntibe lehet a WG-nel.
Tolem eladhatod. Kapsz erte vagy 3 milla creditet. Az kisegit? Visszavenni soha nem tudod majd, meg ha esetleg kicsit buffolnak rajta sajnalhatod majd. Szerintem prem tankot eladni hulyeseg. En a legszarabbakat is megtartom, mert siman van olyan, hogy 1-1 patch utan megtaltosodnak.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Győzz meg, vagy a kínai legénység új tankot kap....
:-)
Egyébként elég rapszodikus tank, pár csata után látszik, hogy érdemes-e aznap játszani vele. Én meggondolnám az eladását, pláne mert T8.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Napi statpadder: gary_marksman - az ilyenek miatt kapok agyvérzést.
angelus1991ster.blogspot.hu
Mindig jó kedvel ülök le játszani. Aztán csak az idegbaj kerülget...
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Mondjuk akkor már gond van ha ezek 3-as platoonokban jönnek a csatába, de itt úgyis mindenki szereti a kihvásokat, szóval ez sem lehet probléma...
Annyiért már inkább két akciózott t5-ös prémiumot vesz a játékos: Churchill III-at és T25-öt például.
Turán III Prototípus körberöhögi.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.12. 10:27:28
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.12. 10:17:06
Van pár jobb kép róla:
http://wot-news.com/main/postmsg/160572/34154/3/t25-pilot-number-1-na-prirode
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.12. 10:14:06
link
Van. T25 klón.
- Modulérzékenység
- alacsony gundepresszion
- kicsi átütés
- lassan szűkülő és pontatlan löveg
- hatalmas weakpoint a tank elejére
Miután ez megvan, összedobjuk egy tankba, és elnevezzük WZ111-nek.
Ha én ezért pénzt adtam volna annak idején, most lángolna MINSZK......
Az előző csatában nem tudtam a Comet testét lőni, mert 2 cm-el alattam állt, és láncolva voltam, a haverja a másik comettel kb 200 méterről lőtte folyamatosan a tracket nekem. . A tornyát meg nem vitte be, pedig 2-szer is rálőttem. Persze ő meg szarrá lőtte a kupakom.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.11.12. 00:36:12
Hogy ennél rosszabb, értelmetlenebb prém nincsen a játékban, az tuti.
S az ágyúja sem 175 penes....
JÁTSZHATATLAN EGY KI..sSZOTT FOSTENGER!!!!
Ez jól esett.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
szanalmas siralomvolgy..
lexlutor
Ja, pont nézegettem hogy megvehető akciósan, de nonszensz ilyen hulladék löveggel, a saját tierjét sem üti át vele.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.11. 19:50:22
tierlimites?
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/11/m4-improved-for-sale.html
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Illetve a kv2 még mindig élmény?A troll ágyú még jó,vagy már a zis 107(talán ez a neve) a jobb ágyú rá?A gyerek accountjára lesz ezért érdekel.
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Destydeme, 2015.11.11. 16:13:01
Valóban ennyire félelmetesen rossz a T-44 med?
Na végre valaki kimondta 😄
Az eventben a "VII+ járműben ülve" alatt a tier7 is bele tartozik?
Ha igen akkor a Tier7 tankkal szerzett xp mindkét kiírásban számolódik?
Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.11.11. 13:06:36
Amúgy nem rossz játékos, a statja egy picit jobb mint az enyém. (mondjuk ha a stat érdekelne az enyém is szebb lenne 😊 )
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Olyan szempontból nem értem az ilyeneket, hogy ha már aranyat köp, akkor mehetne olyan tankban, pl egy jó medben, ami nagyságrenddel nagyobb játék élményt nyújt (tudom, lehet hogy ő perverz és pont a kv5 tetszik neki). Ha meg mégis érzékeny a kreditre és ezért tolja kv5-ben, mert abban kitermeli az arany lőszer árát, akkor meg esetleg megtanulhatna játszani (tudom, lehet, hogy irreális elvárás ez).
Ha meg esetleg wn8-t akar javítani, akkor vannak arra a célra nagyságrenddel jobb tankok is, élvezetesebb játék mellett.
Mást nem nagyon tudok elképzelni, hogy valaki miért tűnik ilyen perverznek és folyamatos arany szórás mellett tolja egy prém tankban. Amúgy ezzel nem azt mondom, hogy mindenki hülye, aki aranyat használ. Sok prém tanknak sz.r az ágyúja és kell bele a szokásosnál több arany lőszer, ez elfogadható, megérthető, de amit ezek az egységsugarú titánok csinálnak, hogy folyamatos aranyszórás mellett tudják csak elképzelni a játékot vele az inkább szánalmas.
Pont egy skoda-nak mondtam, hogy tiszta hülye, folyamatos aranyszórással játszik és ilyenekre is, mint a nashorn meg szintén a borsig, mert ezek ellenfelek voltak és ugattak, hogy gold idióta, aztán miután kilőttek mindkettőnket chateltem a skodával, mert érdekelt mi a phaszér köp kizárólag aranyat. Szóval tényleg mindenre aranyat lő és állítólag azért, mert tier8 csatában ő egy tier6 tank. Mondom neki, de okkal vagy tier6 tank, úgy kéne játszanod egy kis tier tankkal ilyenkor, nem mindig ugyanazt csinálni és hogy ezt figyelembe veszed, nem faltörő kost játszani vele és utána hirtelen halál, tők mindegy ki az ellenfél. Tier4-5 tankokat gondolom szépen letarolja az arany spammel és mindig azt akarja csinálni, ami egyszer bejött, de mi a phasznak, komolyan?
De a fogyatékosnak ha győz a csapata , annak kell adni xp-t dögivel.

Persze kikaptunk, mert az elől lévő 5 agy egyszerre állt be a körbe és szépen lecsípkedték őket....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun