World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red Alert II és nagyszerű kiegészítője a Yuri ingyen megszerezhető az Origin-en keresztül, az EA oldalán ezév végéig.
angelus1991ster.blogspot.hu
Azzal az átütéssel😄
Ezen a héten a veteránok napja miatt kimarad a heti küldetés, de a hónap további két hetében befejezheted.
Igazából egyrészt lehet elgoldozom, habár alig használok, mert tudok nélküle játszani, de van sok tradícionális tankom pl Tiger II, T 34-85, Amx 50 100 stb...amelyek nem top tierek és szeretek velük menni, viszont ha feldob magasabb tierbe, kellene az arany. Meg ugye sokat menni 10.-esbe hosszú távon költséges. Meg lehet húzni akarok még ágat. Igazából nekem fontos, hogy érezzem, hogy lehet keresni, ha szükség lenne rá.
És a 3 fő projektjük: svéd ág, olasz ág és az izraeli ág.
😄D
ez most tenyleg komolyan lenyilatkozta toluk valaki, h van meg 3 szupertitkos projektjuk?😄DD
ez most tenyleg komolyan lenyilatkozta toluk valaki, h van meg 3 szupertitkos projektjuk?😄DD
minek kell neked meg kredit, ha van feleslegbe 30 milliod??
ezt korulbelul 2-3 eve igergetik....
...komolyan hulye aki meg egy szot is elhisz nekik, plane h egy 10.0as patchet sem tudnak osszeeszkabalni, ami a hd tankoknal egy hangyafasszal melyebben nyul a jatekba, nem h egy ilyen ujrakezdest..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.10. 17:47:09
...komolyan hulye aki meg egy szot is elhisz nekik, plane h egy 10.0as patchet sem tudnak osszeeszkabalni, ami a hd tankoknal egy hangyafasszal melyebben nyul a jatekba, nem h egy ilyen ujrakezdest..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.10. 17:47:09
Nekem Type 59 & T34-esem van. Van felesleges 30 millió kredit. Nekem érdemes vennem csupán kredit keresésre valamit? Barátaim szerint hagyjam.
Pont így értettem én is. Azt reméltem, hogy a 125e XP-be az 5XP számítson bele, mert régen volt olyan event, hogy hiába 3-5XP-t mentél csak egyszeresen számított az XP-bele és mertem volt remélni, hogy ez nem ilyen.
A top10 számolásnál nem számítja bele, csak arra érti. Szóval nehogy azt higgye a vérpista, hogy csinál egy sz.r kört és utolsó xp-t kapta, de majd az 5x-vel bekerül a top10-be. Ez mondjuk azt is jelenti, hogy az 5x köröket a szokásosnál is jobban meg kell nyomni, nehogy kiessen az ember a top10-ből. Rush rush és lemming vonat, keményen <#crazya>#crazya>
Biztosan beleszámít az 5x eredmény is a 125e xp-be.
Biztosan beleszámít az 5x eredmény is a 125e xp-be.
Én az összes lowtier tankot eladtam. Nem hiszem, hogy igazi kihívást & élvezetet jelentene vele menni. Már úgyis annyi prém lowtier van a játékban. Majd karácsonykor ! Lehet az lesz annak a küldinek a meglepi nyereménye, amit augusztusban minden hétvégén megcsináltunk <#eplus2>#eplus2><#zavart1>#zavart1><#taps>#taps>
Prémium adta xp-t is az 5X szorzó mellé be kell adnia.
Dicker Max-os küldetésnél is hozzászámolta, pedig ahhoz 200 ezer Xp kellett és volt rá 3-4 napod. Bár egy lowtier cucc nem lett volna rossz.
Dicker Max-os küldetésnél is hozzászámolta, pedig ahhoz 200 ezer Xp kellett és volt rá 3-4 napod. Bár egy lowtier cucc nem lett volna rossz.
Így van. Ez egy igen kíváló akció, tekintve hogy az 5XP-vel könnyen kijátszhatod a 125e XP-t és így a 250 gold és garázshely könnyedén járna
Viszont az a gond, hogy az első napi bónuszt azt írja az nem számít bele, de szerintem ez a top XP rangsorban a csatában, de az össz XP-be belemegy az 5XP-is gondolom. Ez így egészen jó. Ne feledjük az akciós stock prémium tankokat sem, amivel kreditet kereshetsz. <#vigyor>#vigyor>
Viszont az a gond, hogy az első napi bónuszt azt írja az nem számít bele, de szerintem ez a top XP rangsorban a csatában, de az össz XP-be belemegy az 5XP-is gondolom. Ez így egészen jó. Ne feledjük az akciós stock prémium tankokat sem, amivel kreditet kereshetsz. <#vigyor>#vigyor>
Na ez egy misszió!
Akkor nekem nem esett le az irónia. 😄
Ám, micsoda remek akciók vannak e héten a tomató távcsöves küldi helyett ! Igazi gyöngyszem, hogy a hétvégi küldetéseket már szerdán elkezdik és akár már 5 napig is gondolkozhatsz, melyik prém tankot vegyed meg, hisz most leárazzák az összeset. most kell megvenni a T34-est a buff előtt és persze az FCM-et, akinek még nem lenne meg. Most a fegyverszünet alkalmából, rögtön mehetsz vele 5XP-ket, ha ki tudod játszani <#alien>#alien>
ELSŐ VILÁGHÁBORÚS TOMÁTÓ FEGYVERSZÜNETI AKCIÓ, CSAK MOST & CSAK NEKED !
ELSŐ VILÁGHÁBORÚS TOMÁTÓ FEGYVERSZÜNETI AKCIÓ, CSAK MOST & CSAK NEKED !
Persze, hogy leesett. Nem vetted észre az iróniát !? Arra akartam csupán kilyukadni, hogy amilyen a WG hozzáállása, azt sem tudnák normálisan megcsinálni. <#eplus2>#eplus2>
Ha nem esett volna le én sem gondoltam komolyan. Csupán azt akartam sugallni, hogy nagyon sokáig ne számíts rebalanszra vagy hatalmas játékmenetbeli javításokra... bár ha az AW mégjobban előretör akkor lehet 2 hónap múlva már jön is a 2 gigás peccs ami megint az év játékává varászolja elő a WoT-ot... ki tudja.
Az ilyen hétvégi szivatás után ne is írjanak ki küldetéseket, csak hazavágja a játékot.
Igen, ez jó ötlet ! Mindent a 8.0-ason hagyva beindítanak egy szervert és a régi járgányokkal mehetünk azon is, aki akar ide lép fel, aki nem oda. De mivel a WG elkényelmeskedi, tuti kevés szervert állít be és mivel túlterheltek lesznek hektikus lesz az RNG -> gyorsabb csaták -> nagyobb szopóág = 2 perc, 80 XP, -25 000 credit zsinróban <#mf1>#mf1>
És garantáltan mindenki megútálná azt is.....
Hétköznap van.Arról volt szó folytatódik a távcsöves küldi a napi 5x magányos farkas meg a másik szakaszos hülyeség, erre tessék. Semmi. Wehehee <#eplus2>#eplus2><#integet2>#integet2><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#zavart1>#zavart1>
És garantáltan mindenki megútálná azt is.....
Hétköznap van.Arról volt szó folytatódik a távcsöves küldi a napi 5x magányos farkas meg a másik szakaszos hülyeség, erre tessék. Semmi. Wehehee <#eplus2>#eplus2><#integet2>#integet2><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#zavart1>#zavart1>
Tekintve, hogy milyen ütemben készülnek náluk a dolgok és miket adnak ki már évek óta, ezek a dolgok legalább 3 évbe fognak kerülni... Ennyi erővel akár csinálhatnának egy World of Tanks 2-it...
Igazad van. Ezek a napi küldetések mégjobban elcseszik a játékot. Nehogy, véletlenül lezavard egy nap alatt akár.
Hogy, ennyire nem figyelnek oda a saját játékukra.
AW-s konkurenciára kíváncsi leszek, mennyire fog előretörni.
Hogy, ennyire nem figyelnek oda a saját játékukra.
AW-s konkurenciára kíváncsi leszek, mennyire fog előretörni.
Mi van a havi küldetésekkel? 35x kellett volna megcsinálni, de napi 5x lehetett és volt eddig 4 nap rá, szóval elméletileg se jött volna össze, de gondoltam majd folytatják ezen a héten és nem.
Kib.szottul el kéne beszélgetniük azzal a hülyével, aki az eu küldetésekkel foglalkozik. Lehet, hogy valamelyik fogyatékost oda katapultálták a központból, mert iszonyat sz.r küldetésekkel jönnek mostanában. Pont amikor az erős konkurencia meg ott nyomul mellettük...
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.11.10. 10:58:19
Kib.szottul el kéne beszélgetniük azzal a hülyével, aki az eu küldetésekkel foglalkozik. Lehet, hogy valamelyik fogyatékost oda katapultálták a központból, mert iszonyat sz.r küldetésekkel jönnek mostanában. Pont amikor az erős konkurencia meg ott nyomul mellettük...
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.11.10. 10:58:19
A wot teljesen újra lesz gombolva, 8.0 tól kezdik kvázi az alapoktól mert szét van kúrva az egész jelen állapotában, újradefiniálják az alaptankágakat az eredeti elképzelés szerint (kő-papír-olló), az arty teljesen átalakul ezen felül, a gebaszos tankokat is kezelik, a balanszt, az MM et is a randomban, ahol a legtöbben játszanak, mivel szinte mindenhez hozzá kell nyúlni ezért nagyon nehéz értelmes menetrendet a melóra összerakni, fennál a veszélye hogy ha agyatlanul toldozzák-foltozzák teljesen bekrepál a játszhatóság, szóval nagyon is tisztában vannak a problémákkal, a wg nél fejek hullottak, kicserélődött a bagázs fele kb. az újaknak bele kell szokni, de már most gyorsabban működnek a dolgok mint régebben...remélem Rita veszi a fáradtságot és lefordítja az egfészet, ha nem jön ki vele akkor majd erőt veszek magamon.
Mondjuk egy akkora cégnél, mint a Wargames, veszélyes is egy lábon állni, mert ha bedől a WoT akkor kb instant csődeljárást is kérhetnek majd magukra. 😛
Most olvasom hogy a WG 3 különböző projekten dolgozik az ismerteken kívül, a jövő évben kiderül állítólag miken.
Van itt egy érdekes és jó hosszú interjú egy normálisabb illetékessel sajnos orosz nyelven.
http://wot-news.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=34103
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.10. 10:18:54
Van itt egy érdekes és jó hosszú interjú egy normálisabb illetékessel sajnos orosz nyelven.
http://wot-news.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=34103
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.11.10. 10:18:54
Igen. Gyorsabban szűkül.
Valóban logikusabb lett volna a mínusz, amennyivel csökken a célzás idő.
Bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma! <#vigyor0>#vigyor0>
Valóban logikusabb lett volna a mínusz, amennyivel csökken a célzás idő.
Bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma! <#vigyor0>#vigyor0>
Több mag? Dolgozunk rajta. Kész lesz, amikor kész lesz.
A statiszták szerint, a luxuskategóriába tartozó CPU-k a jól teljesítenek.
A statiszták szerint, a luxuskategóriába tartozó CPU-k a jól teljesítenek.
Szívesen elcserélhetjük a többmagos támogatásért cserébe <#awink>#awink><#alien>#alien><#shakehead>#shakehead>
Jaja. Ide járok képfeltöltő linket csenni. Mer nekünk az AW fórumba nem telik. :-) Lehet egyszerűbb lenne elmenteni. :-)
Ezt AW fórumba akartad? 😊
Nekem egy i5-öm van, 555M kártyával és alap grafikával pár hónapja még tökéletesen simán futott a program. Már nem játszom, de szerintem azóta nem lehetett olyan változtatás, ami ennyivel rontotta volna a dolgot. Én anno a GeForce Experience progit töltöttem fel és semmi mást és így működik tökéletesen.
Bocs az offért. :-)
Kérdezném a nagy tudásúakat:
a fejlesztett céltórendszernél miért van + jel és nem - .Ezek szerint növeli a célzássebességet?
a fejlesztett céltórendszernél miért van + jel és nem - .Ezek szerint növeli a célzássebességet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jobb klikk a parancsikonra, lesz benne olyan pont, hogy futtatás grafikus processzorral. Elvileg ezen belül lesz olyan, hogy Integrált grafikus processzor( intel) meg lesz olyan, hogy nagy teljesítményű Nvidia proc. Nekem alapért. az Nvidia, az is van kikipálva, ha rákattintok a játékra, akkor automatikusan azzal fog futni. Nézd meg neked mi van ott kipipálva, meg hogy egyáltalán látja-e a gép, a dedikált kártyát.
Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2015.11.09. 20:51:08
Értem én hogy nem képes csodákra, de azért ultra lowon tweakerrel is szaggat? A régi 9650m nem csinálta ezt az 1Gb-al.
kisbesi ezt esetleg kifejtenéd nekem?
futtatás graf. proc. és ott kiválasztod
Utoljára szerkesztette: Musztafakebab, 2015.11.09. 20:44:30
kisbesi ezt esetleg kifejtenéd nekem?
futtatás graf. proc. és ott kiválasztod
Utoljára szerkesztette: Musztafakebab, 2015.11.09. 20:44:30
- Conqueror Gun Carriage is a Wargaming fake, made analogically to the projects on Centurion chassis
Be kéne fejeznie Yurinak ezeket a Q&A-kat, lassan kiderül, hogy a tankok fele WG fake a játékban.
Be kéne fejeznie Yurinak ezeket a Q&A-kat, lassan kiderül, hogy a tankok fele WG fake a játékban.
Nekem az integrálttal sem szaggat(persze nem is ultrán játszok). Én úgy szoktam beállítani, hogy jobb egérgomb, futtatás graf. proc. és ott kiválasztod. De van az Nvidianak a Geforce Experience programja, ott be lehet állítani, hogy melyik játéknál melyiket használja.
Az a 720M csodákra nem képes, az Intel-es megoldáshoz képest csak egy árnyalatnyival erősebb. I7 CPU-hoz pedig nem a legjobb választás szerintem. Valahol 740M környékén ébred az erő... 😊
Azon Laptopoknál amelyekben van alaplapi/prociba integrált VGA, sok esetben a BIOS-ban konfigurálható melyiket használja, esetleg nézz körül ott, illetve itt. SOK sikert !
Egy kis OFF!!
Sziasztok! Nem tudom már hová írhatnék. Annyi helyen vesződtem már de nem találtam megoldást a problémámra. Vettem egy új laptopot, felraktam a wotot de már csak kínszenvedés a játék. I7 proci van benne és egy Geforce 720M 2Gb videókártya. A lényeg az hogy istentelenül szaggat még normál grafika minimum mellett is, szerintem az inteles videókártyát használja a játék. Régen az Atival be tudtam állítani a Catalyst Centerrel hogy melyiket használja a játékhoz, de az Nvidia-nal nem találok semmi ilyen programot. Egy okosabb informatikus kisegíthetne.
Előre is köszönöm a türelmet és a válaszokat.
Sziasztok! Nem tudom már hová írhatnék. Annyi helyen vesződtem már de nem találtam megoldást a problémámra. Vettem egy új laptopot, felraktam a wotot de már csak kínszenvedés a játék. I7 proci van benne és egy Geforce 720M 2Gb videókártya. A lényeg az hogy istentelenül szaggat még normál grafika minimum mellett is, szerintem az inteles videókártyát használja a játék. Régen az Atival be tudtam állítani a Catalyst Centerrel hogy melyiket használja a játékhoz, de az Nvidia-nal nem találok semmi ilyen programot. Egy okosabb informatikus kisegíthetne.
Előre is köszönöm a türelmet és a válaszokat.
Közérdekű infó:
A 9.12 ben benne lesz az eddig bemutatott összes HD modell, az új köd nélküli Párizsos játékmód, ja és a tier 8 angol prémhez meg kell venni a 10 est (január elejéog), különben nem ad küldit hozzá.
A 9.12 ben benne lesz az eddig bemutatott összes HD modell, az új köd nélküli Párizsos játékmód, ja és a tier 8 angol prémhez meg kell venni a 10 est (január elejéog), különben nem ad küldit hozzá.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tud valaki valami low textura packot ami használható és elindul vele a játék? valami olyat ami ki is néz valahogy de csökkenti is a gépigényt
Sziasztok! Valaki fel tudná tölteni valahova és linkelni a res/packages/shader_content.pkg fájlt? mivel tettem fel low textura pakkot és emiatt nem indula játék...előre isz köszönöm. üdv.