418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Csak úgy meg nem veszik meg, ha kicsit is értelmesek, mert telefonon keresztül bármikor visszaváltoztatod a jelszavadat.

• Rammsch31n
    Értem, hát ja így már gyors, de ezt nem rég vezették be. :P Nem, amikor én cseréltem...
    mondjuk így bárki megcserélheti valami nem használatos címre, aztán ha akarja eladja.Szal kicsit lábon lőtték magukat, de ez nem az én gondom.(Nekem is ezért van olyan címem...hogy ha eladnám, ne a mindennapi levelezésem vesszen oda.) :P
  • joe662
    De most csak belépsz az accmanagmentbe,,ott van a email csere megadod az újat,jön a telora a kód ,beirod és kész.
    Nem tart 2 percig,semmi procedúra.
  • Toweliee
    Te vagy (az új) walert?
  • brasco84
    na ezt nem tudtam. mondjuk azt se hogy telefont lehet rendelni hozzá :D
  • Rammsch31n
    Ja lehet, de régen komoly procedúra előzte meg, azért... :D bár az sem volt lassú, csak komoly. :)
  • joe662
    De hogyha a telefon,is hozzá van rendelve az acchoz,és az a tied,akkor simán tudsz emailt cserélni
  • patchaou
    Amennyiért megvennék ha lenne e-mail megérné a tökölődést. Anno régi bankszámla kivonatot kértek, de nem találtam olyat amin szerepelt wolna gold vagy egyéb vásárlás. :/
  • brasco84
    hát ja ímélt én se tudom adni, erre van regelve mindenem. ezt a sok tökölődést meg nem is éri meg hogy eladjam :D
  • Rammsch31n
    Na azzal én sem tudtam mit kezdeni (nem is írtam a wg-nek, mert csinált másikat), tesóm régi accján... elfelejtette a jelszót az e-mail címéhez...így kb lóf-szt tudok csinálni én is...
    Ez viszont, hogy még a telefonszám sem létezik már, az nagyobb szívás... :/
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.13. 13:54:29
  • patchaou
    A jelenlegi e-mailre nem tudok belépni. Itt kezdődnek a gondok. A telefon amit hozzárendeltem pedig már rég nem él.
  • Rammsch31n
    Más:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bannolták a marhákat ...aki nem akarja megnyitni: 30 játékos csinált egy horogkeresztet Hitler halálának napjára, és permabannolták őket :DD

Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.13. 13:48:23
  • Rammsch31n
    Én is változtattam, de én akkor még aranyat sem vettem... viszont elég volt nekik, hogy megmondtam mikor aktiváltam bónusz kódot... meg az internet szolgáltató nevét, meg ilyenek... :D
  • András77
    Vegyél egy kevés aranyat, lehetőleg bankkártyával. Elküldöd nekik az átutalási adatokat, egy riportot, havi összegző tökéletes, hogy lássák a számla számot meg a nevedet egy papíron és átírják. Lehet, hogy elég a tranzakció adatokat kinyomtatni, az talán még egyszerűbb. Megírod szépen, hogy megszünteted a jelenlegi email-t stb stb. Nem kell sok rizsa hozzá.

Én már változtattam email-t, nem bunkók, de kérnek egy csomó adatot a legutóbbi tranzakciódról.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.13. 13:21:24
  • patchaou
    Az enyém csak azért nem kelt még el, mert nem tudok e-mailt adni hozzá :/ pedig nagyon eladnám
  • brasco84
    méregdrága? nekem is van type, szivesen eladnám :D úgyis csak felbasz a játék
  • weoczeiagoston
    Akkor talán nem kelnének el a méregdrága type accoc a neten.
    Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.05.13. 12:55:11
  • patchaou
    Talán azért mert tudják hogy a type tulajok simán lebeszélnék az ismerőseiket :)
  • weoczeiagoston
    Azt viszont nem értem, hogy a type 59-est akkor üzleti megfontolásokból miért nem teszik be jó kis 20-40, de még akár 50 ezres csomagokban pár éves prémmel vagy rengeteg golddal fűszerezve? Vinnék ennyiért is mint a cukrot.
    Amire rájönnek, hogy nemigazán OP, már lement 200 csata és kiveszik a shopbol.
  • Rammsch31n
    Nem zár be, megy tovább... viszont elhiheted, hogy sokan fogják megvenni ezeket, mert később nem biztos, hogy hamar lehetőségük lesz rá...így aztán adhatják magasabb áron is...mert sokan nem akarnak várni a következő alkalomig mondjuk egy fél évet... és nem, ettől még nincs válságban a dolog, szimplán az üzlet miatt csinálják, ami baromira bejön így most nekik, és mert meg is megtehetik...ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.13. 12:03:15
  • weoczeiagoston
    Kiárúsitűs van a webshopban
    IS-3A jó kis ultimate csomagban, boostokkal, ha nem lenne orosz nehéz legénységed és van sima áron is. Cromwell B meg t8-as áron. Már már úgy érzem végkiárusítást tartanak a minszkiek, cromi és is3 is volt ebben az évben. Mi lehet az oka? Ilyen semelyik évben sem volt. Bezár a cirkusz?
  • tutyimutyi2
    anyázáshoz kis tier is elég, t-28e f-30-al mentem tier4-ben szembejött egy matilda elkezdett lőni én meg visszalőttem mikor meghalt még neki állt följebb és kezdte a szokásos anyuci emlegetést(224 csatás izé volt)
  • asolyom
    Most mit piszkálod szegényt. Guderian is úgy győzött Franciaországban, hogy nyomult előre a páncélosaival. :-P
  • asolyom
    Egyébként amikor látom, hogy a csapattársak többsége a semmibe lövöldözve onanizálva rohan előre, akkor többnyire sejtem, hogy cumi lesz a vége.
  • Lunki88
    Legalább nem fajult anyázásba a dolog, már ezért is respect neki. :D
  • asolyom
    Akkor nem panadzkodom, hogy T5-ben idióták játszanak. :-)
  • András77
    33e csatás barom E100, siegfrieden 2 zászlós módban 2 nagy arty mellett rohamozni indult a nyílt mezőn és 0 sebzés mellett elég gyorsan kilőtték és állítólag büszke rá, mert milyen bátor volt és milyen jó csatát lenyomott. Egy rövid ideig elbújt az egyik beton építmény mögött, de az nem volt elég bátor harc neki, hát megindult középre. Fasza. Az egy más kérdés, hogy a többi top tier nehéz tank is retardált játékot mutatott a városban, de egy normális E100 nagyon hiányzott onnan.

mrkts (8:27:58) you are full retard
    mrkts (8:28:06) if you can not learn this game in 33k battles
    mrkts (8:28:10) it is time to give up
    mrkts (8:28:17) don't you think?
    VFR800owner (8:30:38) no way. I always attack, and you stupid Easteuropeans always hide. So i keep moving on, get killed, bad stats, but at least I attacked. You should try that too, it is more fun than waiting and complaing about others, who are not cowards
    mrkts (8:35:05) you call it bravery
    mrkts (8:35:13) I call it stupidity and lack of skills
    VFR800owner (8:48:59) you think you are skilled, but still we lost the game. The queastion is: do you wanna lose fighting or hiding?
    mrkts (8:53:54) oh yeah, you fought excellent, keep up the good work :)
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.13. 08:58:08
  • Sunsetjoy
    Ez a csillagok állásától is függött kicsit... oltári nyomi volt a saját csapat fele, az ellenfélnél se volt sok unicum .D
    De azért gratula!
  • weoczeiagoston
    Azt írja a WG, hogy " Az FV4202 lőszerének ára túl magas, de annak csökkentése nem egy gyors folyamat. "
    Ez nagyon nem világos nekem. Úgy tudom van egy csomó programozójuk, egyiknek csak át kell írni egy számot. Ez ilyen lassú? Mi ebben a nehéz?

Valaki el tudná magyarázni, hogy ebben mi okoz nehézséges egy ekkora cégnél?
    Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.05.13. 08:49:07
  • Antimat
    fejlessz rá legényeket. nem igényli az arany lőszert, lehet vele flankelni.
  • Gyuszopapa
  • HTS s3rg1nh00
    azért az hogy mi kiváló és mi nem...nekem még sosem volt vele jó köröm,köszönhetően annak h.75%-ról indult a legénység és épp eljutott az első skillig mire kihúztam,valamint alig lövök vele apcr-t (nincs rá kredit)+én magam sem vagyok egy ügyes játékos,szóval azért ez elég sok tényezőtől függ...
  • Angelus1991ster
    Kiváló közepes tank a Cromwell!

Győzelem!
    Csata: Redshire
    Járművek: Cromwell
    Szerzett tapasztalat: 4 854 (x3 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 41 621
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Védő, Radley-Walters medál, Kolobanov medál, De Langlade medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    [/spoiler]
  • Myke28
    Bezzeg light-al nem sikerül :)
  • yossarianHUN
    A végsebesség nem sokat jelent, a lóerő/tonna (gyorsulás) már inkább. Matilda 7 HP/t vs. Church I 8,75 (top motorral).
  • asolyom
    Érdekes, hogy papíron ugyanannyival megy, mint a Matilda, mégsem érzem annyira lomhának, mint a Matildát.
  • asolyom
    Nocsak! Ezzel még felderíteni is lehet.
  • Kotomicuki
    A Biztonságos Elhelyezés és a Megelőző Karbantartás nálam is kötelező kellék (a 6. Érzék mellett bőven elférnek a tanulási időszakban), ezért sok tűzoltókészüléket nem kell használnom...
    A Repeszpáncél még az ütközéseknél is hasznos, ha jól emlékszem, márpedig a Crom' lendületét, ha már a tömegét nem is, gyakran ki lehet(ne) használni.
    A Centi és a Cérna óta gondolkodom a Vizes AR-en, mert onnantól kezdve szinte minden 2.-3. lövés elviszi azt - a Crom'-on RP + Vizesblokk volt a Venti' mellett, így visszavett DPS-el, de legalább folyamatosan tudtam lőni.
    Amióta az M10-es Párducra is repeszpáncélt tettem, azóta szinte megszűnt az elhullás benne, pedig, addig majd minden bekapott lövés az -1 legényt és/vagy -1 modult jelentett nála (is).

Plata #374978:

Ha legalább 60 mm-es HE átütésű ágyúcső mögül kell ténykednem (pl. szovjet 122-es ágyú, vagy 152-es tarack), akkor a Cromwell-hez hasonlóan zsenge járgányok felbukkanásakor automatikusan váltok HE-re, így a szokásos 300-350 helyett (122 AP), akár 500-at is lazán vághatok beléjük - mán ha a script..., ugye. De nálam a repeszpáncél nem nagyon engedte 300-ig se a HE lövedékeket és meg is maradtak a bent lévők a legtöbb esetben. Ahogy az ütközések után sem halt ki teljesen a fülke...

Amikor bejöttek a 183-as brit TD-k és még tudtak csippenteni (az utolsó HE- és HESH-nerf még bőven ezután volt), akkor a tesztszerveren felraktam a RP-t a X-es med-re...
    ...így gyakran megesett, hogy a 2. lövésüket is túlélte, max. 1-1 ember-, és/vagy modul-sérüléssel... (az alapeset akkor az volt, hogy ha az első ilyen nem vitte el (ammo rack, tűz), akkor maradt rajta pár száz HP, amit max. 2 lövéssel leszedtek róla a med-ek)
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.12. 18:49:23
  • xotyi
    A torony cserét sajnálom a cent tornyot sokkal megbízhatóbbnak éreztem, bár a HD- átalakítás óta az is gyengébb lett szerintem.
  • Lokker
    Én feladtam a brit nehéz ágat. Fájdalmas volt hogy a caernarvon első találatra de már másodikra biztosan ammorack sérülést kap minden második csatában. Lehet egyszer majd visszaveszem de nem élvezem vele a játékot úgy mint mikor nem volt torony cseréje.