World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT
Vagy a T54E1-et.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Wz-111-et ajánlom.

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.11.13. 23:39:03

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Még ilyen medált sem kaptam tankkal

Győzelem
Sand River
T67
Szerzett tapasztalat:9 915 (x5 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 43 907
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Fadin medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Helyesebben wg által támogatott terrorista skycancer üzemmód.

angelus1991ster.blogspot.hu

Kurva artyyyy <#mf2>
Van Panther88-am. Igazoltan a játék legszarabb tankja.
Folyamatossan 10es ellen megy, a 8asokat se lövi be, ellenben olyan kartonpapír páncélja van, hogy egy masnis plüssnyuszi is keresztülhugyozza.
Valami 25%os WRt sikerült vele összehozom. Rettegve mentem már vele. Azóta parkolópályán van.
Konkrétan semmi élvezet nincs benne (pedig a panther II-vel 60% körüli WRem volt). Ennek köze nincs a PII-höz.
Ha tehetném ezt visszaváltanám aranyra.

A másik 3 tankom nincs. Szemezgetek a T-54mod1 -el, de az a tier 7es ágyú elriaszt. Elnézve inkább egy stock T-44-nek tünik. Az meg addíg nem volt élvezetes amíg fullos nem lett.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

joe662
Igen jók ezek a nokapkillall idiotàk:-)
A minap Lakevillen beirta egy majdnem full hp-s aladàr,aztàn megindult bõszen a mocsàrban visza mert,a bàzisunkon nem birtak elbànni 3tankal.Pechjère elindult tõlûk is egy 1lõvèses t54.
Közèpen talàlkoztak,Aladàrunk lenyomott egy Benny Hill szerû müsort mielött megdöglött:-)
Azt a savazàst,amit kapott utàna:-)
De legalàbb nem anyàzott,hanem nevetett rajta.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Jó estét!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Keresnék grafikust, aki szépen rajzol. Van egy tetoválás tervem, azt kéne megrajzolni, nem teljesen kidolgozott rajz kell, de a részleteket vele beszélném meg. Az is jó, ha olyan ember jelentkezik, aki jártas montázs, vagy számítógépes grafika elkészítésében, mivel így is el lehetne készíteni. Nem kérem ingyen.

Más....

Van valakinek 88-as párduca? Megéri azt a 6500 aranyat most?

ST 2 vas Panther 88 vs T54 proto vs CDC. Melyiket vennétek, s miért?

Nincsen aranyam FCM-re. Köszönöm.
Engem többszőr is reportáltak, meg leretardoztak, mert foglalni mertem. Valójában sajnos senkit sem érdekel a csata végeredménye, csak a wn8 húzás meg a küldik tolása megy. És ugye a wn8 nem számol a base pontokkal. <#zavart1>
Hetente kb 3-4 olyan csatám van, ahol a no-cap kill all idióták miatt kapunk ki. Kiállnak a körből, az ellenfél meg be és ők cap-elnek be. Vagy simán hátrányból levadásszák a csapatot.

*be-cappeljen és elcsessze másoknak a játékot, nehogy véletlenül is élvezzem ( vagy más ) a játékot

Ez az 5X-ös szorzó arra jó, hogy előtörjön az összes semmirekellő szemétláda féreg ( még lehetne ezt sorolni) be-cappeljen és elcsessze másoknak a játékot, nehogy véletlenül is élvezze a játékot. Azt a semmirekellőt, amelyiknek a minimap kivan kacsolva és nem néz rá, azt egy hónapra bannolnám, ezek a játékosok olyanok mint a rákos sejtek.

Ja és az elmaradhatatlan sziemka szakasz az ellenél, sajnos mi hazánk is bővelkedik bélsár játékosokkal, őket sajnos megmentette a csapatunk áruló bázisfoglalói.

Semmiség igazán ! Ha megkérdezi a MPA klán vezetője, hogy mi a véleményed a Csilla nevű fia játéktudásáról, csak mond, hogy kurva arty <#nevetes2>
köszönöm,...ez valóban jó ötlet 😄
Már sehogy. Meg kell kérni a topic gazdát, hogy törölje. Legközelebb meg, ha fikáznak csak be kell írni, hogy kurva arty, Ha mondják, hogy hozzál SH-ba tankot és kérdik, mid van, hát írd be hogy kurva arty <#vigyor>
igazatok van...hogy lehet törölni hozzászólást? vagy ha valamelyik admint megkérhetem akkor törölné? előre s köszönöm
Utoljára szerkesztette: Meteora4, 2015.11.13. 18:15:37
Az Éjjel-nappal Bukarest igényességében közelebb áll.

Egykomám!
Sok másik klán van ahol játszhatsz. Válts, ha nem tetszik valami. Nyilvánosan meg ne gyűjts ellenségeket.

Inkább csak be köll írni, hogy KURVA ARTY. <#violent>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Szerintem legközelebb nyugodtan tedd spoiler alá, ha a Barátok közt jövőheti részeinek cselekményét írod le ilyen részletesen...

McFrost
Jó volt! Talán a végén be kellett volna állni a körbe a ház mögé és talán az oda csalta volna. Ha oda megy és ekkorát kap az orrára talán megremegett volna.

Amúgy az én IS-6-omnak pont ugyanilyen fos ágyúja van, én nem tudom használni, lehet kipróbálom ezt a módszert.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kár , hogy nem tudtam megcsinálni, pedig a szeptemberi könnyített volt. Kellő mennyiségű tank nem is volt akkor a garázsomban.

De az NA-soknak bezzeg kéthetente van prémtankos küldetés.

Na 2. meccsem only HE, és Ász lett, bár a végét elbaltáztam, de már nem volt idő elég, és hát az RHM Magic camója győzött. Élvezem a WT-111-t ! - ezt sem gondoltam volna.
replay
Hivatalos arty juzerek himnusza:

Hát ez k.rva jó ötlet, köszönöm 😊 ! He -vel szórom a népet és minden sebez, élvezetesebb sokkal, nincs az a kiábrándító érzés, hogy megint lepattant. Nem sebez sokat, de a 150-200 megvan általában, jah meg mennek a modulok.
Mintha lett volna valami ilyesmi mod ami megmutatja, hogy milyen modult sebeztel. Bar nem tudom a csalolistan rajta van-e.

Az IS6-nak apcr az aranya, ennek a wz-nek meg heat. Emiatt lehetnek vele kellemetlen pillanatok.

Az ágyúja nagyon pontatlan, ezért érződik talán kisebb pennek. Szerintem meg simán lecsúszik még közelről is, de akkor érdekes, hogy pl az is6 nagyon hasonló ágyúval miért nem érződik ennyire sz.rnak. Ha összeesküvésre gondolok, akkor a wg kiszórt a wz-ből egy csomót, sok ezret és lehet valami rejtett nerfet adott neki.

Valaki írta, hogy csak ap-t lő belőle, de szerintem akkor megeszik reggelire. is3, is6 szinte lehetetlen küldetés. Kib.szottul nehezen lehet normál lőszerrel belőni szemből. SP-t a tetején szoktam sebezni, de szintén nehéz küldetés.

A legjobb taktika eddig az a wz-vel, hogy egy HE-t beleb.szok az ellenfél ágyújába kezdésnek. Az nagyon jó eséllyel kiüti az ágyút. Ha szerencsém van, akkor még egy ideig működésképtelen, de mindenképpen pontatlanabb lesz. Persze, ha van még javítója, akkor így jártam és nincs a parancsnokon sasszem (pedig közelharcra hasznos skill lenne nagyon, de kéne hozzá kb 5 skill sor, mert a parancsnoknak van egy csomó más jó skillje). A wz esetében erősen gondolkodom ezen a skillen, jó lenne látni, hogy kiütöttem-e az ágyút vagy kell még egy he.
a fasznak eröltitek randomban az AP-t meg az aranyat .. én is rühellem ezt a tankot, telepakoltam HE-vel, azóta sebez mindent, garantált a meccsenként legalább 50k kredit. AP-val konkrétan játszhatatlan, goldot prémtankba meg töltsön az, aki nem normális.
szal röviden: szarok bele módban kell bemenni a csatába, összerepeszezni 1000-2000-ret, nem foglakozni a vereséggel, anem örülni a kreditnek.
az IS-6 175 penje meg a WZ 175 penje közöt ég és föld a különbség, az előbbi használható, az utóbbi nem. érzésre még a KV-5 is biztosabban viszi a dolgokat.

Volt egyszer egy epic csatám wz111 el kv5 ellen. Vesztettem, de, de nagyon kevesen múlt, hogy ne. Nekem nem volt full HP-m csak olyan 70% kv5 viszont jött full hpvel. Természetesen mindkettőnk első lövése pattant normál lőszerrel, pedig r2d2-t lőttem és szólt is hogy critikall... aztán ő és én is golddal folytattuk. Ment az adok kapok és én is ő is pattogott arannyal is de fogyott az életünk, ment a helyezkedés. 1 lövés voltunk mind a ketten a másiknak, nekem 3 lövésem ment golddal ami nem sebezte csak critikall, egy az oldalába, egy r2d2-ba és egy az oldalába, hátuljába, míg ő a toronyról pattogott, majd elfogyott a mákom és beadta neki....
Ha egyszer is szerencsém lett volna akkor én nyerek, de a játék kimondta, hogy nem nyerhetek....

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

nem mentem le a 10 kört, mert nem bírtam idegekkel. Ez a 175 pen nekem is kevesebbnek tűnik. Pl. a Bulldog 175 penje vígan eszi az IS3 frontját, WZ-vel 4-ből sem bírtam átlőni az LFP-t sem. Az SP szemből impossible mission. Gondolom az arany segítene, de akkor meg minek a prémtank. hagyom a p.csába, 1000x Löwe, sőt még a KV5 167 penje is sokkal stabilabb, mint a WZ 175 penje.
akkor most megyek 10 kört a WZ-vel kíváncsi vagyok milyen lesz 😊.
Persze a WZ111-nak vannak pozitívumai, de a 175 átütés nincs meg. IS3 IS6 szemben áll veled nagy ritkán adja be a sebzést még a weakspoton is. Volt nem egy olyan csatám vele, ahol bárhova céloztam critikall vagy no sebzés vagy pattan. Nemrég golddal nem tudtam az IS3 tetejét beütni. De 10 rossz kör után összejön egy-egy nagyon jó is. Amikor minden amit szeretnék az összejön vele.
Egyébként sokszor csak az RNG miatt mondjuk egy tankra, hogy szar....mert olyan szintű kilengések vannak az RNG-ben hogy egy tankot, hol teljesen jól tudsz használni, hol pedig a pokolba kívánod. A WZ 111 pontosan ilyen tank, attól függ mit dob neked a gép.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

nem akarasnak, nyoges a vege...
Master91
mi olyan kurva nehéz ezen ??? 2-3 tier különbség max. a platoonba és kész ez olyan nehéz??
Az játszon a hello kitty-vel vagy más mmmorpg-vel. 5-ös szorzó azt jelenti, hogy kedves játékos: te most szívni fogsz..

Anyira birom ,hogy a buszon 1-2 10 éves gyerek beszél a játékról és anyira de anyira birom,hogy a pz 2-t és a tigris1-et összekeveri (na ilyenkor szoktam megfejelni valamit) és napmint nap játszanak ilyen TOMATO NOOB emberek
2-3-4 patch es meg is lesz, addig majd elleszunk valahogy, belefer 😄

- In the future, microfreezes appearing whenever new vehicle is spotted on the map will be solved by a complete rewrite of the code responsible for displaying tanks and their effects
uristen, ezt hany eve igerik???

- developers are planning to "do something" about troll platoons but "for now no comment"
Master91
<#bdead>
ezt majd egyszer magyarazza el valaki, mert nem ertem 😊

- Storm states that if the developers actually changed the gold ammunition to more penetration and less damage, some vehicles would have to be nerfed to compensate for this change
ha nem is teljesitemyalapon,de szerintem abba az iranyba fognak elmenni, h a tomatoknak minel gorfulokenyebben es azert gyorsan menjen a fejlodes. ez ugyanis hiaba kurja szet meg ennel is jobban a jatekot, sokkal egyszerubb, mint ezt az igeretcunamit betartani, amit evek ota maguk elott gorgetnek. a normalisabb jatekosok sosem voltak fokuszban a wg-nel, illetve azok mar elmentek, vagy reszben aw, wt-t jatszanak. oket mar ugysem szivajak vissza csak wot-al jatszani.
majd ha a WoT jutalmazza az egyéni teljesítményt akkor élhető lesz a játék, csak ez sose fog megtörténni mert akkor minek a prémium számla ugyebár, a másik hogy én úgy emlékszem régebbről hogy már ilyenkor is 100k felett volt az eu1 játékos szám nem 84k de lehet tévedek
mivel a jatekosallomany ugyanaz, es a fejlodesi model is egyenlore ugyanaz a kaptafa. csodat azert ne varj szerintem. de az biztos h lehet min finomitani.
szerintem inkabb este 8kor nezd meg a szamot, az mar inkabb fomusorido, de az biztos h nagy a kapkodas, ha egy ilyen egyhetes 5x-ot bedobnak gold es garazshellyel, szerdai kezdessel, egy masik akcio kozepen. ilyen max karacsonykor szokott lenni, nem egy elsovilaghaborus bekekotes efordulojan, amit szerintem eleg veres verejtekkel talalhattak meg mint relevans esemenyt... en nem emlekszem ra, h bmikor elokerult volna mint event az elmult evekben...
beszédes hogy a 2 szerveren együtt vannak 126 ezren... én remélem hogy az AW tanulni fog ezekből a hibákból és egy klasszisokkal jobb játékot fog nyújtani még 2-3 év után is és persze mindezt a WoT kárára
eleve nincs loszerkoltseg, vagy fogyocikk felhasznalas
kulon plussz ha a csapatod ledaralja a masik csapatot es a hq kozelebe sem kerul az ellenfel, mert akkor javitasikoltseg sincsen.
😊

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.12. 18:20:44
ezek szerint kifizetődőbb afk lenni és úgy kihúzni egy ágat mint bármit is csinálni... no semmi gond nem mintha az a heti 4-5 csata miatt érdekelne, AW sokkal élhetőbb
kitarto seggelessel, minden tomatonak el kell valahogy jutnia t10be!
Komolyan mondom elnézve a jelenlegi WG-s terveket a prémtankok komolyan mondom, leszázalékolt SZTK-s nyomorék tank benyomását keltik, amit egy csatában szétlőttek és úgy toldozták össze TB alapon működő ellátásban a következő harcba. <#zavart1> Csak én vagyok így ezzel ? <#vomit>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.11.12. 18:12:21
a győztes csapatban lévő afk rhm aki kapott egy találatot több xp-t kapott mint én a 2,4k sebzésre és 1 kill-re. fél perccel a csata vége előtt lőttek ki... ja és én voltam a námbör ván a csapatomban
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.11.12. 18:01:53