World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.11.13. 23:39:03
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Győzelem
Sand River
T67
Szerzett tapasztalat:9 915 (x5 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 43 907
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Fadin medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
angelus1991ster.blogspot.hu
Folyamatossan 10es ellen megy, a 8asokat se lövi be, ellenben olyan kartonpapír páncélja van, hogy egy masnis plüssnyuszi is keresztülhugyozza.
Valami 25%os WRt sikerült vele összehozom. Rettegve mentem már vele. Azóta parkolópályán van.
Konkrétan semmi élvezet nincs benne (pedig a panther II-vel 60% körüli WRem volt). Ennek köze nincs a PII-höz.
Ha tehetném ezt visszaváltanám aranyra.
A másik 3 tankom nincs. Szemezgetek a T-54mod1 -el, de az a tier 7es ágyú elriaszt. Elnézve inkább egy stock T-44-nek tünik. Az meg addíg nem volt élvezetes amíg fullos nem lett.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A minap Lakevillen beirta egy majdnem full hp-s aladàr,aztàn megindult bõszen a mocsàrban visza mert,a bàzisunkon nem birtak elbànni 3tankal.Pechjère elindult tõlûk is egy 1lõvèses t54.
Közèpen talàlkoztak,Aladàrunk lenyomott egy Benny Hill szerû müsort mielött megdöglött:-)
Azt a savazàst,amit kapott utàna:-)
De legalàbb nem anyàzott,hanem nevetett rajta.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más....
Van valakinek 88-as párduca? Megéri azt a 6500 aranyat most?
ST 2 vas Panther 88 vs T54 proto vs CDC. Melyiket vennétek, s miért?
Nincsen aranyam FCM-re. Köszönöm.

Ja és az elmaradhatatlan sziemka szakasz az ellenél, sajnos mi hazánk is bővelkedik bélsár játékosokkal, őket sajnos megmentette a csapatunk áruló bázisfoglalói.

Utoljára szerkesztette: Meteora4, 2015.11.13. 18:15:37
Sok másik klán van ahol játszhatsz. Válts, ha nem tetszik valami. Nyilvánosan meg ne gyűjts ellenségeket.
Inkább csak be köll írni, hogy KURVA ARTY. <#violent>#violent>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Amúgy az én IS-6-omnak pont ugyanilyen fos ágyúja van, én nem tudom használni, lehet kipróbálom ezt a módszert.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De az NA-soknak bezzeg kéthetente van prémtankos küldetés.
replay
Az ágyúja nagyon pontatlan, ezért érződik talán kisebb pennek. Szerintem meg simán lecsúszik még közelről is, de akkor érdekes, hogy pl az is6 nagyon hasonló ágyúval miért nem érződik ennyire sz.rnak. Ha összeesküvésre gondolok, akkor a wg kiszórt a wz-ből egy csomót, sok ezret és lehet valami rejtett nerfet adott neki.
Valaki írta, hogy csak ap-t lő belőle, de szerintem akkor megeszik reggelire. is3, is6 szinte lehetetlen küldetés. Kib.szottul nehezen lehet normál lőszerrel belőni szemből. SP-t a tetején szoktam sebezni, de szintén nehéz küldetés.
A legjobb taktika eddig az a wz-vel, hogy egy HE-t beleb.szok az ellenfél ágyújába kezdésnek. Az nagyon jó eséllyel kiüti az ágyút. Ha szerencsém van, akkor még egy ideig működésképtelen, de mindenképpen pontatlanabb lesz. Persze, ha van még javítója, akkor így jártam és nincs a parancsnokon sasszem (pedig közelharcra hasznos skill lenne nagyon, de kéne hozzá kb 5 skill sor, mert a parancsnoknak van egy csomó más jó skillje). A wz esetében erősen gondolkodom ezen a skillen, jó lenne látni, hogy kiütöttem-e az ágyút vagy kell még egy he.
szal röviden: szarok bele módban kell bemenni a csatába, összerepeszezni 1000-2000-ret, nem foglakozni a vereséggel, anem örülni a kreditnek.
az IS-6 175 penje meg a WZ 175 penje közöt ég és föld a különbség, az előbbi használható, az utóbbi nem. érzésre még a KV-5 is biztosabban viszi a dolgokat.
Ha egyszer is szerencsém lett volna akkor én nyerek, de a játék kimondta, hogy nem nyerhetek....
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Egyébként sokszor csak az RNG miatt mondjuk egy tankra, hogy szar....mert olyan szintű kilengések vannak az RNG-ben hogy egy tankot, hol teljesen jól tudsz használni, hol pedig a pokolba kívánod. A WZ 111 pontosan ilyen tank, attól függ mit dob neked a gép.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
- In the future, microfreezes appearing whenever new vehicle is spotted on the map will be solved by a complete rewrite of the code responsible for displaying tanks and their effects
- developers are planning to "do something" about troll platoons but "for now no comment"
- Storm states that if the developers actually changed the gold ammunition to more penetration and less damage, some vehicles would have to be nerfed to compensate for this change
kulon plussz ha a csapatod ledaralja a masik csapatot es a hq kozelebe sem kerul az ellenfel, mert akkor javitasikoltseg sincsen.
😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.12. 18:20:44
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.11.12. 18:12:21
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.11.12. 18:01:53