418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    Ergó ez alkalmas arra, hogy az Artyval bárhova belőjön a pályán? Nem lehet előle hegy,domb, szikla mögé elrejtőzni?
  • Angelus1991ster
    Amúgy is érthetetlen ez az artyzás. WoT kikapcsolhatatlan superweapon-ja. Alig van tétje és rulett az egész.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.17. 20:34:08
  • Pales27
    Látni, hogy nem is a célkereszttel céloz ilyenkor. Felteszi majdnem függőlegesre a csövet, így extrém magas lesz a röppálya. Szinte függőlegesen lő fel, ezért majdnem függőlegesen is esik le. Ezzel lehet poénkodni is, ha teljesen függőlegesen lövöd fel saját magadra esik. Itt egy videó: link
  • Kotomicuki
    A régi klánomban ezt full gold használatával orvosolták: utána egyik sem panaszkodott rájuk (táras franciskák), csak prém és prém-járgány kell hozzá! ;)
  • Angelus1991ster
    Ez most mi? Artyval úgy kell lenned a lejtőkön, hogy az ágyú cső 90 fok körül legyen ? Ehhez mód kell?
  • Lunki88
    Remélem hivatalossá teszi a WG.
  • Angelus1991ster
    Azért ha oldalára borult, akkor egy segíthetsz neki.
    Rajtam segített egy T-50-es orosz light, mert Turánom imád felborulni XD

Jajj :D Ez se lett megoldva normálisan :D
    Nem ám lenne egy ilyen orvosoló dolog. Hogy alap/állandó fogyóeszközként bekerült volna egy talpraállító cucc 5 ezer kreditért.

War Thunderbe csináltak ilyen kötelesdit. A csapattárs kötéllel segíthet lánctalpra állítani a tankodat.
  • Lucifer001
    Deríts fel 7 ellenséges tankot , De téged ne vegyenek észre .Hát 7 et nem sikerült felderítenem . Egyszer sem

• Rammsch31n
    új arty cheat

lehet örvendeni srácok... nem elég, hogy még ilyenek léteznek a játékban, erre ez is.
  • Pales27
    hát igen, biztos az volt a baja, hogy nem áldoztam fel magam azért, hogy ő lőhessen még, mert más nem élt már. Én is felhagytam már a random csapattársak megmentésével, mert egyszerűen nem lehet megbízni bennük. Ráadásul artyval volt, amit előfordul, hogy veszni hagyok :D
  • Angelus1991ster
    Ő nem gyáva hanem szar. Döglik meg a túró, ha olyan helyzet van. Inkább sipirc. Ez a "tapodtat sem" cuccot az első párezer csata után abbahagytam. És az már évekkel ezelőtt volt.
    Ez a 'nem menekülésdi' akkor jó, ha tudod, hogy az "önfeláldozásoddal" a rajtad keresztül tovább robogó ellenfélnek már kicsi életereje van, akiket a többiek kinyírnak.
  • Pales27
    a játékosok 90%-a nem ért a játékhoz, ennek megfelelően nyilvánulnak meg. Mi ebben a meglepő? Ma egy arty rám írt meccs után, (6,7k dmg, 8 kill, win), hogy gyáva noob vagyok mert meddel elfutottam. (a túlerő elől) Ő nem gyáva és nem menekül el.
  • xotyi
    Na, mára ledobtam a lácot.... olvasgatva a hozzászólásokat, sokszor örülök hogy nem hallgatnak a "játékosokra"
    link
    Csak egy -két gyöngyszem: " Why thats a game breaker? It actually really does what it was supposed to due. It will prevent camping Yeah, thats true."
    és a másik:
    "The mod is incredibly good, its something that should have been included in the game"
    Ui: Nem flame-keltés, csak ennyire nem gondolják végig egy átlag játék lezajlását? Az arty nem a campereket lövi, hanem akit először spottolnak, ott meg rangsorolnak xvm , oneshot ,és akinek már egy pár darab agysejte is van tier és osztály alapján, így a heavyk csak mégjobban megszívják, a rohangáló médiumok ugyanúgy megússzák, aTD-k meg már egy jó ideje alig számítanak lol.
  • Darun
    10k csatából 2k a T1-el és még sem tud vele játszani? Pacsi!
  • kisbesi
    Mai nap legjobb játékosa.

Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2016.05.17. 15:06:40
  • Plata
    Győzelem
    Cliff
    AMX 13 75
    Szerzett tapasztalat:3 075 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 24 424
    Csatában elért Achievement Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

Javítás: -932
    Lőszer: -2 398
    Total: 21 094 WN8: 6 775 (100)

Megvettem ezt a vackot,valahogy nem az én világom és nem találjuk a közös hangot,de néha egész jó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 15:01:35
  • ilovearty
    Tök mindegy mit csinálsz, 14 hülye helyett nem dolgozhatsz. Olyan OP tank nincs. Itt egy kép arról mikor mindent bead , mégsem elég. Kilőttem az o-nit, a tigrist, és a t28 conceptet. Már csak a t29 maradt mint top tank , de szétpisilték a többi nyomorultat.
  • Plata
    Basszus,Type 61 gold lőszerrel kétszer közelről pattan t49-ről.
    T49 meg 403 méterről úgy kioperálta td-t fedezékből mint a huzat.
    Győzelem
    Mountain Pass
    T49
    Szerzett tapasztalat:2 712 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 28 047
    Csatában elért Achievement Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Amx 13 90-be 300+ méterről 1026 sebzés,mozgás közben.
    Nyolc lövés,hét talált,3301 sebzés,sajna a nyolcadik lövés bukta volt,mert pont akkor lőtték le mikor rá lőttem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 14:41:27
  • patchaou
    Tök mindegy már hogy nyári szünet van vagy sem. Amúgy sem a gyerekekkel van a gond hanem a buta emberekkel, azokból meg rengeteg éli meg sajnos a felnőtt kort és kezd el wotozni.
    Logikus hogy valakinek védenie is kell, de ha mindenki elmegy egy irányba, akkor magaddal baszol ki ha a bázison maradsz.
    Szard le a csatákat, a végeredményt, a sok sötét szar úgysem fog papírforma szerint játszani. Hajts rá arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki abból ami van.
  • Plata
    Egyébként pont ezért szoktam abbahagyni a játékot nyári szünet idejére.
    De valakinek védeni is kéne bakker.
    Egyébként mind megdöglöttek,hülye barmok,artyk meg td-k kinyírták őket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 13:57:26
  • patchaou
    Ne maradj az artykkal :)
  • Plata
    Fiery salient,vagy hogy a halál faszába hívják,egyedül maradok megint artykkal,mindenki felmegy a dombra.
    De mééért.
  • patchaou
    Több mint két éve ez megy, min csodálkoztok?
  • ratgab
    Hetek óta ezt tapasztalom...Instant vereség általában.
  • Plata
    Basszus,mi ez a tömeges őrület,
    T10 csata t8 stock td-vel,11 gyökér elindul egy oldalon,én meg 3 artyval maradok bázist védeni,aha,következő percben berobban vagy 6-7 t9-10 med.
    Most t8 meddel bementem ugyanaz,mindenki egy oldalon mint a hülyék.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.17. 13:37:06
  • Gyuszopapa
    Marha érdekes azért hogy Jpz IV-el első 10 csata átlagba símán kék stat.Mentem még 8 csatát vele és már csak alulról karcolgatom a zöldet vele.
    1200-1600 sebzések helyett jó ha kettőt tudok vele lőnni.Persze fejletebb legénységgel.Mentem pár kört artyval,bár ne tettem volna 0 sebzéses körök.Spot az nincs de agyhalottak azok igen.Teljes pályarészeket hagynak szabadon,0-át sebző top tankok,van hogy a 3 top tankunk 0-át sebez stb.
  • Plata
    Javaslom próbáld ki a T28 vagy t30-at td küldikre.
    T28 atom pontos gyorsan lő és bármit át üt szinte.Poén mikor szemből át lövöm vele JpE100-at ő meg pattan.
    T28 ágyúja 7 másodperc alatt tölt,sokszor le is hackereztek miatta.T30 meg tornyos td,ha testét elrejted nagyon jó.
    Én csak azért adtam el mert idegesített hogy patch után nőtt a töltés ideje.
    Most T110E4 van a garázsban,de néha a T30-at szívesen visszavenném,ha lenne pénzem rá.
  • lacibacsi
    Kezdetekben nem az MM korrigált! Kezdetekben vala a sötétség. Sajnos néhány fejben még ma is az vala.
  • lacibacsi
    Előre is bocsánat az off-ért, de...

...de szeretnélek megkérni, hogy ha módodban áll, akkor adj már nekem is abból a szerből, amitől ilyen csuda dolgokat vizionálsz!

• M0RN1NGST4R
    szedd a gyógyszeredet.
  • weoczeiagoston
    Ha keveset látni, az is sok, hisz döntő kimenetele van a csatákra nézve és napi 3-4 előre lefutott csata is rengeteg, az RNG mellett ami ennek a szörnyetegnek köszönhető
  • joe662
    Ez csak azt mutatja mi változik a tesz1-hez képest.Ami abban volt az megmarad.
    De érdekes hogy remeg mindenki T22 nef miatt,mintha olyan sokat lehetne látni a csatákban.
  • weoczeiagoston
    Kezdetekben a MM még nem korrigál a szabadalom szerint. Mindenki ugyanígy érzi. Az első 2-3 nap csatáiban minden tank egy álom, aztán utána már hat rá az RNG és teljesen hektikus lesz. Ez is benne van a MM szabadalomban vagy mi ?
  • Kotomicuki
    Nem nerf-elték: ez része a játéknak!
    Az első csaták beetető jellegűek, akkor minden szép és jó, de 10.-20. után elkezd pontatlanná válni a gép, ahogy teljesen szabad kezet kap a script.

Visszavettem a Ferdi-t, mert a "3k-t sebezz" TD-küldetésre alkalmatlan volt a D.Max a script miatt. Láss csodát: a 90%-os (+1 80% átképzett tizedes) legényekkel 10 küldetésen belül megvolt ez az akadály is - tudom, hogy a Ferdivel ez nem túl nagy szám, a saját(+1) tier-jében és jó pályán. A kezdetekben mintha nem is ua-al a wot-tal játszottam volna: minden lövés a célzóköz közepe táján ült és ritkán pattogott (vagy ment mellé), de eltelt a kezdeti "védett időszak" és megmutatta a játékmotor, hogy nincs kedvezményem, nekem nem marad végig játszható a wot: elkezdte a melléket/pattanókat lőni (átlagban 3-4x több, mint addig) és csak ezzel elérte a rendszer, hogy visszasüllyedjek a "vörösiszapba", ezzel a géppel is, amit pedig kedveltem és jó eredményeim is voltak vele anno...
  • weoczeiagoston
    Mi ez a teszt szerver 2-es változtatások visszakozás? Az először beígért O-I expek nerfe már nem került be a teszt 2-be, de miért? A T22 is marad brutál OP?

Ezt a második szerveren eszközölt változtatásokat úgy kell érteni, hogy azok kiegészítik az elsőt vagy ahelyett vannak?
    Most a japán nehezek meg a rigger tank nerfe elmarad vagy mi lesz? Mert a második csak térkép átdolgozásokról meg a Csiftein prémiummá válásáról szól. Mi történt? Visszavonták az O-I-k meg t22 nerfét? http://www.wotinfo.hu/index.php/item/3505-0-9-15-test-1-vs-test-2
  • lammaer
    Ebből a szempontból a japók egyik másik tankja még gázabb. Vmelyik nap vmi low tier japcsival toltam, és nem értettem hirtelen miért nem tudom lefelé irányítani az ágyúcsövet... illetve néha ment, néha nem, meg is szívtam mert halomra lótt az ellen 1vs1ben. Azt hittem az egerem szarakodik, mire leesett a 20 fillér, hogy a tank elején az egyik oldalon van egy kis torony, és azért nem lehet ott lefelé célozni. Pechemre a domborzat meg éppen úgy adta hogy azon az oldalon kellett volna lefelé céloznom... :)

Szóval ott nem csak esztétikai probléma...
  • suba53
    Miért akarod eltávolítani? Ennek a típusnak a szerves része volt az az ágyú.
    Gondolom ennek volt a feladata az útjába kerülő akadályok, bunkerek lerombolása.
    Csak ugye a WoT-ban nem lehet használni a párhuzamos ágyúkat, gépágyúkat, és a torony ágyú mégis csak használhatóbb.

• Nirz
    mármint az elmúlt 8 hónapos időszakot tekintve most vagy olyan 10 nap után hogy újra játszok összeségében sokkal pontatlanabbnak érzem a TD-t
  • barret
    Én már annak a tank ásznak is örülnék :) Sosem jutottam még első osztálynál tovább :(
  • Antimat
    biztos, hogy nem