World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Vajon, mit hoz sznyegúrocska nekünk ? Tudni lehet valamit? Már egy fincsi 30%-os prém 8.-as tank leárazásoknak örülnék<#zavart1>#zavart1>

Milyen karácsonyi nyalánkságokra lehet számítani a szlovák OP med ágon kívül? Mittom -50% 8.-as prémek pl ? FCM-emnek mintha pontatlanabb lenne a csöve pár klántársam szerint vagy csak sokat isznak mostanában ? <#pias>#pias><#whatever>#whatever>
A TD a szívtelen, mert lelkiismeret nélkül egylövésez sok tankot vagy fél életről kiszedi. Ez nem bátorság kérdése
A nehéz tanknak nem kell ész, mert csak menni kell előre a frontot mutatni és lőni. Ehhez nem passzol a szívtelenség.
Az artynak pedig gyávának kell lennie, mert nem mer szembeállni az ellenféllel. TD-s arty modban már élvezetes az artyzás, mert valóban olyan mintha előtted állna, te lőnéd bele szemből a golyót. <#alien>#alien> Nem illik ide, az agyatlanság, mert artyzni több játékudás, meg érzék kell belekalkulálni a tankok mozgását, hova fog becsapódni a lövedék, mint heavyzni, ami csak megy előre és lő.
Jó ez így <#vigyor>#vigyor>
Brain: arti
Courage: td
Szív: heavy (bármire is utaljon a szív...)
A vesztes meccsek maradnak meg inkább, miközben nagyjából 50% körül mozog mindenki.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Néztem a global chatet és ott is a panaszkodás ment csak. Nem értem hogy ha mindhol csak a sírás megy, akkor ki a tököm nyer?
Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.11.23. 13:17:54
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Talán a régmúlt időkben ért valamit, amikor csak prémiummal lehetett 3 fős szakaszt létrehozni.
Semmit sem nyújt a prémium, ami igazán könnyítene a játékoson.
-Személyre szabható tierlimitet se látni.
-Vagy olyat , hogyaz aranylőszer és felszerelés csak prémium fiókkal lenne elérhető.
-Vagy ideiglenes felszerlés slot lenne - ahová periszkópot, álcahálót, szerszámosládát lehetne pluszba odatenni.
Ezek után csak a semmit , no meg szép garázshelyet kapsz. ( de utóbbira egy kattintásnyira vagy a módok segítségével) Így értelmetlen pénzt adni.
Kicsit hasonlít ez a prémium dolog erre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.23. 09:10:22
angelus1991ster.blogspot.hu
Nálunk meg az agyhalottak tombolnak.40000 csata 470 átlagsebzés és hasonlók.
Nem beszélve ha berak Campinovka-Prokhorovka és klónja pályára az ellenség Light tankjai kékek és lilák a mieink barmok és láthatatlan tankok lőnnek szarrá.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
en a mostani patch utan fel sem raktam a modot, ami mutatja a ket csapat ossz hp-jat. az utobbi 1-2 honapban rendszeres h az egyik csapatnak 1-2 neha 3k hp-val tobb van. ilyenkor jellemzoen fogja es td-ket rak meg a full heavy-k melle az mm. szoval, ha nem daral le a heavy rush, akkor a tuloldalon mehetsz a td-k ele agyaggalambloveszetre. a csopalyak mellett ezt keptelenseg kompenzalni..

A linkben lévő kép alatt belehallgathattok! <#szeret>#szeret>
https://vk.com/wotclue?w=wall-70226354_38271
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Saor Alba
Vk4503: 140 mm-es frontális testpáncél védelemmel és 105 mm-es torony védelemmel. A lövege viszont jobb a Tiger és Tiger P-hez képest, gyorsabban céloz és a célzókör szétesése is kisebb és -8° a negatív irányú lövegkitéríthetőség. Fajlagos teljesítménye viszont gyenge, ez se lesz gyorsabb mint egy Tiger.
AMX M4 Mle49: Úgy néz ki túl OP-nak találták, mert a tűzgyorsaságát levitték 5,2-re, a többi 105 mm-es tier 8-as heavynek 6 felett van. Célzási idő nem rossz, de a célzókör szétesése elég nagy, a negatív irányú lövegkitéríthetőség -10°. A fajlagos teljesítménye heavyhez képest nem rossz. A mozgékonysága és a löveg célzása kb olyan lehet mint a jelenlegi T-10-é.
A frontális páncélzata nagyon jó. A homlokpáncél 225-215 mm effektív védelmű, csapott részek 280-305 mm. A teknő eleje 250-270 mm, a torony eleje 250-340 mm. Szemből egyedül a kupola az ami igazi gyenge pont az csak 60 mm védelmű. Sidescrapre nem igazán lesz alkalmas a frontpáncél csapott részei miatt, amikor az oldal még pattint az már csak 195 mm-es védelmet nyújt. Ennek a 120 mm SA46 löveges verziója lehetne 9-es a tech treeben. A WG már párszor eljátszotta, hogy a butított gép premium lett: WZ-111 model1-4/WZ-111, T-10/IS-5, Caernarvon/FV201, T-54/T-54 mod1. Szerintem ennél is ez lesz a helyzet, bár mintha olyat is mondtak volna hogy 3 tech tree-re elég francia nehéz harckocsijuk van.
KV-4 KTTS: Jaj, hát ez hogy néz ki. 😄 Tűzerőre nem rossz. Jó DPM-je van és oroszhoz képest jó célzásideje és elfogadható célzókör szétesése. Vertikálisan a negatív lövegkitéríthetőség -5°, oroszhoz képest nem rossz. A horizontális lövegkitéríthetőség nagyon furcsa, összesen 60°. Balra körülbelül 15°, jobbra pedig 45° körül lehet.
Mozgékonyságban KV-4 szintű.
Páncélzata is elég jó. A lövegpajzs 250 mm védelmű a felépítmény és a kupola 230/235 mm-es illetve autobounce. A test kicsit érdekesebb, a vezető és rádiós előtt lemez 215 mm-es az erőátvitel borítása fent 240 mm-es a vonóhorgok környékén 215-ről 175-re csökken majd 230-ra növekszik, a vonóhorgok alatt pedig 215-tól 340 mm-ig növekszik.
Chieftain: Tűzerőben szenzációs. Kiváló DPM, célzásidőben a legjobb harckocsi, célzókör szétesésben csak a Object 140 és T-22 sr jobb nála egy kicsivel és -10°-os negatív lövegkitéríthetőség.
Menetdinamikában olyan Caernarvon szintű lehet csak nagyobb végsebességgel.
A páncélzata elég felemás. A "lövegpajzstól" balra nagyon erős, 300+ mm-es. A löveg körül 350 mm. A jobb oldala kicsit gyengébb, az irányzó optikája alatt csak 235 mm effektív védelmű. Maga az optika nem gyenge pont. Illetve a löveg felett a belövő géppuska környékén van egy kicsi terület ami 215-225 mm védelmű. A parancsnoki kupola pedig 60 mm-es. Hull dawnra szerintem így is tökéletes, mert ilyen lövegtulajdonságokkal nem kell kinn maradni célozgatni.
A test nagyon gyenge. A sofőr búvó nyílása alatt van egy függőleges lemez az a határvonal. Attól felfele automatikus lepattanás van. Attól lefelé középen csak 165 mm, majd a lámpák felé folyamatosan növekszik 195 mm-re végül a lámpák közepétől kifelé itt is automatikus lepattanás lesz. A teknő eleje pedig 90-115 mm-es védelmet nyújt. Beforgatva se ér többet részint mert eleve nem túl erős, részint mert elliptikus orr.
Chieftain/T95: Tűzereje nem rossz. Célzásidőben, célzókörben, DPM-ben, negatív lövegkitéríthetőségben hasonló mint a Centurion I, de a páncélátütése jóval gyengébb 202 mm/238mm. Amúgy egy 90 mm T208 rifled löveg van rajta, ami valami WG szarság lehet, mert a valóságban a 90 mm T208 simacsövű volt és APFSDS lövedéket tüzelt, jó nagy átütő erővel és elfogadhatatlanul nagy szórással.
Mozgékonyságra gyengébb mint a Centurion, csak 15 LE/t a fajlagos teljesítménye. Olyan T95E2 szerű mozgékonysága lehet, nem olyan rossz.
Páncélzatra tier 8-ban egész jó. A test nyilván olyan mint a Chieftainé. Maga a torony erős. A lövegpajzs 350+ mm-es. A torony középső része 260-290 mm, a bal oldalon van egy kis terület ahol 230 mm-es. A torony aljának a leggyengébb pontja 245 mm, aztán ez kifelé erősödik. A tetőlemez felé a jobb oldalon van egy pár pixelnyi rész ami csak 145 mm-es védelmű, illetve a jobb oldalon maga az irányzó optikája és az a mögötti rész 140-146 mm védelmű. Az egész torony védelmét nagyon rontja a szokásos amerikai orbitális méretű de nagyon gyenge parancsnoki kupola, az csak 65 mm-es védelmet nyújt.
Az effektív védelmek mindig AP-ra vonatkoznak a nézett harckocsi saját lövegmagasságából a hossztengelyről nézve közepes kizoomolással.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Reroll accod garantáltan unicumra húzzák <#eplus2>#eplus2><#merges3>#merges3><#wow1>#wow1><#worship>#worship><#zavart1>#zavart1>
UNIKUM KÉBZŐ AUTISTA TOMÁTÓÚKNAK
Egyébként egy kérdés, valamit piszkált szerintetek a wg az arany lőszerrel?
Tegnap pershing 6! lövéssel nem tudta belőni az is4-t szemből alul (kb 210mm szemben a 237-es arany átütéssel), most meg type62 szintén 6 lövésből nem tudta sebezni az is3-t. Tudom, hogy ez heat, de nem is lánctalpra céloztam, elől aljára leginkább, semmi nem vitte be.
Nekem kezd nagyon gyanús lenni. Ok, hogy büntető RNG lehetett rajtam, de ennyire sok lövésből semmi sebzés, ilyenre soha a büdös életben nem volt példa mostanáig.
Általában kevés aranyat tolok, de az x3-t meg akartam csinálni, meg ugye ezek olyan esetek, hogy arany nélkül kb nulla esély.
Amúgy meg csak Lol -os oktatok vannak,<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Azt el tudom hinni, hogy pszichológus meg akármilyen oktató elkér 1100-1200Ft óradíjat, tulajdonképpen nem is sok. A gondom azzal van, hogy basszus egy játékra oktatni és felkészíteni valakit? Mi ez már? Erre komolyan vannak érdeklődők? Szükség lenne rá nagyon sok vérvörös idióta esetében, az nem vitás, de ennyi pénzt rááldozni, nekem meredek.
Trance&Friends nothing more..
Amúgy mi a fasznak hoztak be két lowtier artyt? T-18-nak és T82-nek nincs értelme. T82 maradhatott volna lowgeci td, T-18 meg valami prémium td.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.21. 15:36:28