World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigrincses
Csátok , mikor jön ki a Turán 3 , sms-ért kapható lesz? Ha nem akkor cumi. Ku>vára nem érdekel más tank csak az, jelenleg. :/ Mondjátok már meg WG-nek hogy haladjon vele mert én azt mondtam. Ok , csá csumi .csicsókás jó estét, cserkészek.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

T95E2:
•Penetration of the AP M318 shell for the 90 mm Gun M41E1 increased from 173mm to 181mm
Így már jobb😊

Dejó, hogy a teszt klienst sose lehet patchelni, mint a simát. Mindig újra le kell szenvedni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.26. 18:10:02

angelus1991ster.blogspot.hu

Ezzel az AT15-el csinálhatnának valamit.

230-as alfával rohangálni tier 10-ben, istenem. Arannyal tud annyi átütést, mint a többi 8-as TD alapból.

Mekkora egy perverz állat álmodta ezt meg a WOT-ba, s miért????

Hogy szarna sünt.

Az első tankom lesz, ami miatt venni fogok aranyat.

Hoppá, már meg is válaszoltam a saját kérdésemet.
Antimat
Heh, pörög a topik

cyka blyat

A hét felén már túl vagyunk. 😊 Most már az RNG se állíthat meg! 😄 Go WoT! 😮 😉
Live Stream
Hasonló történelmi PvE-t kéne összehozniuk.

Mit izész. Jó volt az. Akkoriban csak az volt az egyetlen tankos. Oké volt más is, de a Panzer Elite Actions epizódok kiemelkedők voltak.

Olyan kéne a WoT-ban, persze az AW remek PvE módjával összeadva.
WoT-ot csak a PvE mód menti meg, ha a konkurens előretör.

joe662
Megmekkent a vga-m<#szomoru1>az Intel HD4600 meg ennyit tud<#wilting>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Pfejj, mi ez, Panzer Elite onlájn?
joe662
Persze,hogy kell hozzá skill<#banplz>máskülönben,hogyan ebédelsz meg wotozás közben<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt nokipörikoviubit volt éppen<#action>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.11.25. 09:54:07

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Jól értem, szerinted a T34 szar, és az artykhoz skill kell? Nincs több kérdésem.
Ez az oldal hibája nem a tiéd.

Tono34
Hosszú idő után sikerült teljesíteni meddel az ölj meg 3 arti küldit.... nagyon hosszú idő (igaz mostanában a wotot sem vittem túlzásba).
Ennek örömére a következő küldit is sikerült teljesíteni (sebezz 6 medet+ölj egyet).
Most már csak LT-vel kellene kb ugyanez.. 3 artit felderítés + sebzés.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Beszereztem a francia prém 8-ast, az M4A1 Sherman hibridet. Csúnyácska szegény, de nekem - a játék vele - egyelőre tetszik. Az ágyúja miatt voltam rá kíváncsi.
Azért valljuk be a normál lőszer APCR, 200-as átütés, 390 alfa és a majdnem 1.500 m/s sebesség nem rossz. Sebessége nem kiemelkedő, álca közepes. Legjobban az tetszik, hogy azt hiszik még sokan, hogy ezen is a 240-et sebző ágyú van, ami ugye inkább 200-230 között szeret sebezni. Aztán jön egy 430 -as pofon 😊. A játék végén kivégezni a low HP-s tankokat ideális, a 400 Hp-s tankok általában 1 lövésesek.
pxxl
<#email><#eljen>

All hail the double x!

Írok a moderátoroknak.

Valóban, nem honlapszerkesztő vagyok. Sajnos nem tudom, hogyan sikerült az oldal grafikai megjelenítését elcsesznem <#wow1>

Levágtam véletlen a s-poiler szót és az oldal szétesik ? Ennyi az egész ? <#ijedt>

A T 34 reklámra akartam felhívni a figyelmet. A WG szerint kétségkívűl a legnépszerűbb prémtank <#nyes><#fogmosas><#boxer><#nevetes2><#action>

Bocsesz. Remélem a moderátor minnél előbb rendbe rakja az oldalt szerkesztéssel, ha lehet és nem törléssel. <#love11>
BÉKE ! <#idiota>
Azt honnan tudná? Nem honlap szerkesztő.
Szólni kell a moderátoroknak, hogy töröljék vagy szerkesszék át a hozzászólást.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.24. 21:23:53

Sunsetjoy
Mert te basztad el a T34-es képpel, szarul zártad le a spoiler taget, és hazavágta a francba...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Reméljük nem az ISIS törte fel vagy valami. Nekem is szét van esve <#rinya> Mi a túró van? <#zavart1>
Valamiért szétesve látom a fórumot.

IMG]http://kepkezelo.com/images/2yjuvy5lxlsq37qdtm5u.jpg[/img]

[http://kepkezelo.com/images/2jfc81y00uh3vexi68w5.png

http://kepkezelo.com/images/4vonyvuwpzfxdli6518q.gif

Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.11.24. 22:30:37
..egy evet legalabb kestel a trollkodassal. nem hiszem h sokan fognak meg az artys hulyesegeidre is ugrani..
Én két csatát bírtam ma... az XVM szerint 60+% volt mindkettő. Sajnos nem kalkulál a polák és cseh zuzmókkal. Egyik 2:15 a másik 6:15 lett.EÉlég is lesz 1 nap prem ide vagy oda.

Farmolj prém tankkal. A kreditetben nem számít a vesztesekhez tartozól-e.
Sunsetjoy
Meg is látszik, hogy elvitték őket. Aktiváltam, pedig mostanában ritkán játszok. Erre 3 gagyi győzelem 10 meccsből. Elmennek a jó édes anyjukba. Megutáltam az ingyen parasztcsalogatókat és a gyökérgyűjtő akciókat, gyűlik rá a fos, mint szarra a légy.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Úgy hogy lassan frissül, nekem 10000-ről frissült 6000-re.
A 10k kulcs hol lehet a limit? Csak mert Alienware oldalon volt még néhány ezer kb. 15 perce...

Ciki, lemaradtál róla, 10000 kulcs volt. Amúgy adja wows-re wowp-re és wot-ra is. Amúgy meg csak 5 hsz-el kellet volna vissza olvasni és választ kapsz a kérdésedre.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.11.24. 18:53:23
Hm, ezért.

Mondjad, mi lehet a gond!

Miért ne adná?
WoT-ra is adja a prémium napot?

Szerintem maradj is tiszta. Annak idejéb beállva szerintem nem lehetett jó statod artyval, ha csak ennyit tudsz róluk. Így bármelyik tankkal le lehetne vezetni, hogy nem kell hozzá ész. <#ejnye1>

Nem vagyok artista, csupán fair hozzájuk is. <#vigyor0>
1.5-2 éve még ugrottam volna erre, de mióta tiszta vagyok és már nem annyira élénk az élmény így már csak legyintek az ilyenekre. Maradjunk annyiban, hogy már elhiszem, hogy vannak játékosok, mint pl te is ezek szerint, akiknek az artista játékmenet is nehéz. 😊

Be kell állni az első fél percben a kezdőhelytől 20 méterre lévő, nagyjából 3 alkalmas hely egyikére. Majd ott az a sok kis idegesítő piros jelzés a térképen, amik csak arra jók, hogyha 1-nél több van a térképen akkor a sok célkereszt rángatás miatt lassítsák a becélzást. Szóval élvezd az artizást. A tefélédnek lett kitalálva, mert vannak játékosok akiknek ennél több dolog fejbentartása már meghaladja a képességeit, de ugyanakkor potenciális vásárlóbázis... akiket meg idegesít azok úgysem hagyják abba a játékot, szóval csupa win-win szituáció.

Csúzli! 😊 Kérlek nyugtassatok meg, hogy a jóságot nem kiválóság jelbe, hanem minőségbe mérik! :ASD 😄 Pörög a stream. 😉
Live Stream
Szerintem be lehet fejezni az artyík idiótázását. Igaz, hogy most ez a divat. Szerintem topicgatdaként példát kellene mutatnod emberi erényekből. Ugyanis, igaz hogy megkérdőjelezhető az artykkal való játék élvezhetősége, habát a TD-s mod után egész jó a játék velük, de tudás biztosan kell hozzájuk. <#integet2>

Fostalicska. Játszottál valaha artyval? Lomha mozgás, alig fordul, lassú töltésidő és végtelennek tűnő célkereszt szűkülés. Ti még ezek után is idótának nevezitek őket, ha betalálnak egy mozgó tankba ?<#idiota>
Csak 10 ezer kódot lehet érvényesíteni az Alienware jóvóltából, mely eredetileg a Warsipszre lett kiadva úgyhogy siessetek !

aki használja a Warsipszet és van rajta csatája is az két napot kap. <#law>

Tempó tempó ! Mozgássátok fűrgén az újjaitokat azért a 250 goldnyi, 300 Ft-nyi nemes akcióért <#nevetes2>
Még működik
Hát akkor kénytelen leszek este megpróbálni, ha hazaértem.
Rémélem még sikerül. Pár óra is több a semminél, és nem ez lenne az első, ahol csak 1-2 óra menne belőle.
És előre köszönöm.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Igen.
Nem tudom, rebesgetnek mennyiségi korlátot is.
Mit ad? Egy nap prém?
Meddig lehet beadni?

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

joe662
<#eljen> köszi!<#worship>

"A nehéz tanknak nem kell ész, mert csak menni kell előre a frontot mutatni és lőni."

"Nem illik ide, az agyatlanság, mert artyzni több játékudás, meg érzék kell belekalkulálni a tankok mozgását, hova fog becsapódni a lövedék, mint heavyzni, ami csak megy előre és lő."

ööö... oké,nincs több kérdésem

Egy napos bónuszkód .: WOWSALIENWARE
Nálatok fog hozni valami WoT-os biz-b*szt a Jézuska? goldot valamilyen prém tank tervezet ? Van aki a Revolaizét megveszi a többi 21 prémtank mellé, mert gyűjtő ? Stb.....

Mit szeretnél ?<#zavart1>
Mikor sebzett nagyot?😄
Mar a Churchil 3 sem olyan jo mint regen. Kicsit sebez es a trollgunosok 3 lovesbol kiszedik.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mnemomic
hát el tudom. csak nem rögtön várni kell talán 1-2 napot. és el lehet távolítani akkor ott látod mennyi ad.

"Nem illik ide, az agyatlanság, mert artyzni több játékudás, meg érzék kell belekalkulálni a tankok mozgását, hova fog becsapódni a lövedék, mint heavyzni, ami csak megy előre és lő."

szerintem nem lehet eladni oket.