World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy tiger2on, megis mit segit majd 0,02 accuracy buff? 😄
vagy egy 13-75on, 0,2 accuracy loss buff, amikor 144pennel es 135dmg-el kell szinte allandoan t9-10ben cso-palyakon szaladgalnia? hozzateszem, h a prem 13-57 kenterbeveri.
vagy eppen jagdtigernek 2100hp, a massziv pancelbuff melle??
egesz egyszeruen szamomra hihetetlen, h ezeket hogy szamoltak ki, h pont ezekre van szukseg, es ez jo iranyba fogja elmozditani az adott tank helyzetet a jatekban.
vagy a vk-an komolyan 0,1 terrain resistance buff fog segiteni, ahelyett h a 7,5es l70hez nyulnanak erdemben?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.21. 15:26:35
angelus1991ster.blogspot.hu
VK 30.02 (D) verstärkteketten
Terrain resistance - hard terrain: new 1, old 1.1, difference -0.1
Terrain resistance - medium terrain: new 1.1, old 1.3, difference -0.2
Terrain resistance - soft terrain: new 2.1, old 2.3, difference -0.2
Hull traverse rate: new 43, old 42, difference 1
10,5 cm Kw.K. L/52
Accuracy: new 0.35, old 0.37, difference -0.02
vagy netalantan arrol szolnak ezek, h lassatok, mennyit buffoltunk a nemeteken, nem csak az orosz csodakat?
azert van mashol is hasznos buff dogivel😄D
-Turret 132B - Gun-85 mm 64-85T
Accuracy loss from traverse: new 0.1, old 0.12, difference -0.02
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.21. 15:12:18
Ha befizetnék... de így csak távolból vigyorgok 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nap poénja ez a cikk😄
Ha valóban igaz, akkor a szégyenteljes mocsadék teleshop és telejósda szintjén van ez.
Következő termék ez? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Obj. 430 vs. T-62A vs. Obj 140 ?

Utoljára szerkesztette: killbull, 2015.11.21. 07:47:43
Nem lesznek rosszak. T6-os kifejzetten várós "fun" tank lesz 😊 Megéri a free xp-t 😊 Mivel Pz 58 Mucus maratonra tuti kelleni fog a csehszló ág is.
De legalább a VILLÁMOKAT sikerült megoldani.
Ezen valamennyit javíthat egy szerencsés kigyújtás vagy felrobbantás, de legyünk reálisak, ez nem embernek való küldetés. Jobb, ha az ember már most lemond erről a jutalom tankról. Igazából egy ilyen 15k 12 frag körhöz nem is annyira tudás kell, mint retardált ellenfelek, akik felsorakoznak folyamatosan a tankommal szemben és ők nem tudnak kiszedni engem, miközben én lövöm őket folyamatosan. Tehát a csapatomnak közepes játékosoknak kell lenni, ha jók vagy rosszak, az nem jó. A másik lehetőség, ha éppen nagyon szerencsés RNG-t kap az ember és több tankot ki tud gyújtani és felrobbantani. Hagyjuk is, erről a jutalomtankról már letettem. Örülök, ha pár küldetést teljesítek majd.
Szerintem, ezeken a küldetéseken nemsokára könnyíteni fognak, ahogy csinálták korábban az IM esetében.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Az világosan látszik minden megmozdulásukból, hogy ők nem gondolkodó, taktikus játékot akarnak, mert az túlságosan igénybe veszi a szervert, ha a p.raszt jó játékosok ügyeskednek a végén és nem hajlandóak meghalni pár perc alatt.
Mivel a WG úgymond dinamikus, gyors csatákat (értsd agyatlan rush és elhullás) akar, ezért kb ennyire érdekli, hogy plusz információkat adjon a játékosoknak és most csak a legális modokra gondolok szigorúan, akár kikapcsolható módon, ha pár kör kirajzolásától félnek, hogy a szerjózsa egymagos csoda gépét belassítja talán.
A másik, hogy egyre jobban idegesít ez, hogy nem látom a sarkokat. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire gyakran használtam. Újra kell tanulni egy csomó helyet és már most van egy csomó, ami sz.r lett konkrétan miatta.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Persze ez kölcsönös, tehát engem is csak vakon tudnak lőni a sínek mellől prokhorovkán, de összeségében valahogy sokkal nagyobb a hatása ennek, mint gondoltam. A jó helyek egy részét újra kell tanulni vagy újabbakat keresni, de szerintem az nem sokat segít, hogy messzebb látok előre-hátra meg a két oldalra, mert átlósan meg nem látom az ellent, ha a korábbi négyzet sarkában voltak és nem gondoltam volna, hogy ennyi helyen használtam korábban.
Meg lehet egyébként figyelni, hogy a sok agyatlan odamegy a szokásos helyére, de fogalma sincs, hogy mi történik és szétesik a csapat, mert futkosnak össze-vissza, nem látják az ellent. Persze mozdulni is lehetne, na de ne legyenek irreális elvárásaink. Nem mintha eddig se lett volna magas fokú az agyatlan játék, de ez most rátesz egy lapáttal. Remélhetőleg rájönnek az egységugarúak, hogy például innentől a hegyről nem tudja a síneket lőni és viszont, meg a többi jó kis hely is kevésbé vagy egyáltalán nem használható ebben az új rendszerben.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.11.20. 00:09:22
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Gyítyám rámegy mire a küldiket megcsinálom. Én nem vagyok egy misszió orientált, ezért kisebb tierekben szoktam pepecselni, hogy most artyval csak lightra lövök, meg nem lövöm agyon heavyvel csak halálrarammolom, mert ez kell <#nevetes1>#nevetes1>
Banyek, de itt egy csata nagyon drága !<#boxer>#boxer>
UI : Itt persze meg tudták csinálni, hogy ne tudj 8 tier alatt csatába menni, csak valahogy random platoonoknál nem megy a troll szakaszok szűrése <#duhos2>#duhos2><#crazya>#crazya><#duhos2>#duhos2><#duma>#duma><#ejnye1>#ejnye1>
Véletlen lenne ?
Live Stream

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
A Stug IV még meg lett, de már a következővel sem boldogulok, mit kezdenék ezzel?
Megyek azokkal a tankokkal, amiket kedvelek, oszt annyi.