World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hiszem h valoban sokat szamitana majd neki az a 8mm, de annak legalabb van ertelme.
egy tiger2on, megis mit segit majd 0,02 accuracy buff? 😄
vagy egy 13-75on, 0,2 accuracy loss buff, amikor 144pennel es 135dmg-el kell szinte allandoan t9-10ben cso-palyakon szaladgalnia? hozzateszem, h a prem 13-57 kenterbeveri.

vagy eppen jagdtigernek 2100hp, a massziv pancelbuff melle??

egesz egyszeruen szamomra hihetetlen, h ezeket hogy szamoltak ki, h pont ezekre van szukseg, es ez jo iranyba fogja elmozditani az adott tank helyzetet a jatekban.

vagy a vk-an komolyan 0,1 terrain resistance buff fog segiteni, ahelyett h a 7,5es l70hez nyulnanak erdemben?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.21. 15:26:35
T95E2 pen-jét 173-ról növelték 181-re.

angelus1991ster.blogspot.hu

tok jo ez a rebalance, de az ilyeneknek konkretan megis mi ertelme van?? ilyen 0,1es valtozasokat megis hola faszban szamitanak?

VK 30.02 (D) verstärkteketten
Terrain resistance - hard terrain: new 1, old 1.1, difference -0.1
Terrain resistance - medium terrain: new 1.1, old 1.3, difference -0.2
Terrain resistance - soft terrain: new 2.1, old 2.3, difference -0.2
Hull traverse rate: new 43, old 42, difference 1

10,5 cm Kw.K. L/52
Accuracy: new 0.35, old 0.37, difference -0.02

vagy netalantan arrol szolnak ezek, h lassatok, mennyit buffoltunk a nemeteken, nem csak az orosz csodakat?

azert van mashol is hasznos buff dogivel😄D

-Turret 132B - Gun-85 mm 64-85T
Accuracy loss from traverse: new 0.1, old 0.12, difference -0.02
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.21. 15:12:18
Ezek a szcientomókusok. Hát már itt sincs nyugtunk tőlük.

Sunsetjoy
Azért pl. egy képzési rendszerhez kötödő engedélyt, az oktatáshoz kötödő cég kivonatát, alapító okiratát, adóigazolást és az oktatók képesítő papírjait és szerződését, meg ilyen úri huncutságokat alapból megnéznék, mielőtt befizetnék egy ilyen tanfolyamra.
Ha befizetnék... de így csak távolból vigyorgok 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

"szakmai " - XD XD XD. Milyen szakmáé?
Nap poénja ez a cikk😄
Ha valóban igaz, akkor a szégyenteljes mocsadék teleshop és telejósda szintjén van ez.

Következő termék ez? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Első óra!

joe662
Biztos lesz pár Ödönke akit apu befizet<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Pales27
ez mekkora 😄 ugye csak trollkodás? ki a tököm fog ilyenre jelentkezni? 😄

McFrost
Azért ez mégis csak egy játék? Én is szeretnék minél jobb lenni, de addig amíg ez szórakoztat! Nem azért mert ez a trendi, ráadásul a minél jobb statért nem "adnak kenyeret a boltban", azaz semmit sem ér....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

joe662

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mi lesz ez a Rubicon X?
A WG minden pályát dimbes-dombosra alakít, úgyhogy talán az obj140 egy kicsit jobban használható a gun dep miatt + egy kicsit gyorsabb.
Obj.416 után merre érdemes elindulni ?
Obj. 430 vs. T-62A vs. Obj 140 ?
9.13 Tank Changes

Utoljára szerkesztette: killbull, 2015.11.21. 07:47:43
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/11/913-hd-screenshots-st-vz-39-skoda-t25.html#more
Nem lesznek rosszak. T6-os kifejzetten várós "fun" tank lesz 😊 Megéri a free xp-t 😊 Mivel Pz 58 Mucus maratonra tuti kelleni fog a csehszló ág is.
Amúgy kurvára irigylem őket 😞

Amikor ezek a férgek átlépik majd a Rubicon-t, akkor remélem az ilyen bot szintűeket a túlparton hagyják.

De legalább a VILLÁMOKAT sikerült megoldani.

Keress valakit, aki segít...
Lunki88
Én már csak tudom. Egész héten 10-es tierben játszottam a nyomorult TD-15 küldi miatt. Már csak azért is lehetetlen a dolog mert 3 perces csatáim vannak nem számít hogy nyerünk vagy veszítünk.
akinek kedves az elete, nem inditja el a wotot. elindult a vervoros-feregsereg t10 top platoonba termeszetesen....
Csúzli! 😊 P É N T E K! Nem is mondok többet! Csapjunk a lovak közé! 😉
Live Stream
Pales27
12k-t tudtam csinálni teszten, amihez 50b és bat párost használtam, az egy olyan kör volt amiben folyamatosan lőttem ahogy mondod, semmi üresjárat nem volt. A t57 lassú, sztem töltés alatt nem tud annyira elmenekülni plusz lassabban talál ellenfelet, ezért sok üresjárat lehet. 15k irreális rigelt csatában fogják megcsinálni főleg orosz szerveren.

A bal felső sarok közelében van egy négyzetes ikon, rajta három vízszintes csík. Na ott!
ROMOTO
Már az elején mondtam amikor az első hír lejött a küldikről hogy rohadt nehezek lesznek, most tele van lila-kék platoonokkal, megy a szinkronizált háromralépjünkbe ts-n ledumáljuk mit-hogyan okosságokkal megbundázott módi, amivel az első 2 héten megszerzi az az 1% aki képes rá, a többiek meg pár hét után szépen lekopnak a témáról, ja és az emiatt frusztrált középszerű nyomorák játékos meg helyette vegyen akciós szuper csehszlovák prémet és örüljön hogy luk van a seggén....
Az új klánerődben most hol tudom megnézni, hogy tagonként ki mennyi nyersanyagot gyűjtött eddig? Mert sehol se találom ezt a listát.
Egy csúcsra járatott T57 fél perc alatt ki tud osztani mondjuk 1,6k sebzést, arannyal persze, mert nem fér bele, hogy akárcsak egy is pattanjon. Percenként 3,2k durván, szerintem ennek van a legnagyobb DPM-je, legalábbis a tankjaim között.Töltés közben mozoghat másik célponthoz. Tehát valahol az elméleti maximum 21k körül van 7 perc alatt, de persze ilyen csata csak a mesében van. Ehhez képest a 15k az qrva sok és nagyon magas elvárás. 2 perc üres járat fér bele, de a maradék 5 percben folyamatosan okádnia kell a skulót és mindennek találni és sebeznie kell (arany, mással nem is érdemes nekiállni).

Ezen valamennyit javíthat egy szerencsés kigyújtás vagy felrobbantás, de legyünk reálisak, ez nem embernek való küldetés. Jobb, ha az ember már most lemond erről a jutalom tankról. Igazából egy ilyen 15k 12 frag körhöz nem is annyira tudás kell, mint retardált ellenfelek, akik felsorakoznak folyamatosan a tankommal szemben és ők nem tudnak kiszedni engem, miközben én lövöm őket folyamatosan. Tehát a csapatomnak közepes játékosoknak kell lenni, ha jók vagy rosszak, az nem jó. A másik lehetőség, ha éppen nagyon szerencsés RNG-t kap az ember és több tankot ki tud gyújtani és felrobbantani. Hagyjuk is, erről a jutalomtankról már letettem. Örülök, ha pár küldetést teljesítek majd.

Szerintem, ezeken a küldetéseken nemsokára könnyíteni fognak, ahogy csinálták korábban az IM esetében.
Nem is érdemes nekiállni. Mondjuk vannak érdekes stratégiák, WT a javítós körül olálkodott végig és onnan osztotta az áldást. Ezt a modot szerintem felesleges a küldik miatt játszani, csak inkább a játék miatt. Bár én annyira nem vagyok elájulva tőle. Platoonban jobb lenne biztosan. Iszonyatosan nehezek, szerintem már első küldik se olyan könnyűek. Azért a stugnál meg a t28conceptnél még egyszerűek voltak és fokozatosan nehezedett be.
Erről már régebben nyilatkoztak, akkor azt mondták, hogy a játékosok többségét csak összezavarnák a térképen a körök. <#wow3>

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Igen, ezt nem tudom, hogy miért nem lehet beletenni. Biztos rakéta tudomány, hogy látja a játékos a térképen különböző sávokat. Nehogy már minden p.raszt kicsit hasznosabban használja a térképet.

Az világosan látszik minden megmozdulásukból, hogy ők nem gondolkodó, taktikus játékot akarnak, mert az túlságosan igénybe veszi a szervert, ha a p.raszt jó játékosok ügyeskednek a végén és nem hajlandóak meghalni pár perc alatt.

Mivel a WG úgymond dinamikus, gyors csatákat (értsd agyatlan rush és elhullás) akar, ezért kb ennyire érdekli, hogy plusz információkat adjon a játékosoknak és most csak a legális modokra gondolok szigorúan, akár kikapcsolható módon, ha pár kör kirajzolásától félnek, hogy a szerjózsa egymagos csoda gépét belassítja talán.

A másik, hogy egyre jobban idegesít ez, hogy nem látom a sarkokat. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire gyakran használtam. Újra kell tanulni egy csomó helyet és már most van egy csomó, ami sz.r lett konkrétan miatta.
Pales27
az utolsók nehezek, megnézem hogy csinál 15k dmg-et 7 perc alatt, meg 12 killt...

lacibacsi
Nem (csak) az a baj, hogy nehezek a küldetések. Ha sokat próbálgatod, akkor előbb-utóbb bejön az. Én abban látom a legnagyobb gondot, hogy egy átlagos, vagy átlag alatti játékosnak már az is siker, ha nullára jön ki kredit szempontjából a csata végére. Ha egy kicsit is elcseszed (vagy az rng éppen nem szeret), akkor olyan "mínuszsoktízezrek" lesznek csatánként, hogy egy este alatt eljátszhatod a heti kereseted... Tudom, miért nem vagyok én is unicum...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Mnemomic
Talán megkönnyítette volna a wg is ezt, ha berakták volna a látótávot jelző kört alapból, de úgy látszik ez óriási feladat lenne. Rakjál fel módokat szerintük ha akarod azt is tudni....

Nekem nem nagyon tetszik eddig az új láthatósági rendszer. Prokhorovka, hegyről nem látni rá a sínekre. Sand river a jó kis k5 dombocskáról már nem látni rá a két oldalon surranó ellenfelekre, csak középre. Sacred valley a domb szintén elég sz.r hely lett.

Persze ez kölcsönös, tehát engem is csak vakon tudnak lőni a sínek mellől prokhorovkán, de összeségében valahogy sokkal nagyobb a hatása ennek, mint gondoltam. A jó helyek egy részét újra kell tanulni vagy újabbakat keresni, de szerintem az nem sokat segít, hogy messzebb látok előre-hátra meg a két oldalra, mert átlósan meg nem látom az ellent, ha a korábbi négyzet sarkában voltak és nem gondoltam volna, hogy ennyi helyen használtam korábban.

Meg lehet egyébként figyelni, hogy a sok agyatlan odamegy a szokásos helyére, de fogalma sincs, hogy mi történik és szétesik a csapat, mert futkosnak össze-vissza, nem látják az ellent. Persze mozdulni is lehetne, na de ne legyenek irreális elvárásaink. Nem mintha eddig se lett volna magas fokú az agyatlan játék, de ez most rátesz egy lapáttal. Remélhetőleg rájönnek az egységugarúak, hogy például innentől a hegyről nem tudja a síneket lőni és viszont, meg a többi jó kis hely is kevésbé vagy egyáltalán nem használható ebben az új rendszerben.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.11.20. 00:09:22
Nem használhatatlan,végre van sebesség.Végre a torony is használhatóbb pattan róla még a T95 is.Olyan rush-t lehet vele csinálni az orosz 10-es medek csak loholnak utána.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Minden másnál elsőbbséget élvez 😄

Antimat
Már láttam villámlást!
.....

cyka blyat

Szintén... sajnos a spotot nem lövik. A házakat/tornyokat és egymást igen. Az ellenfelet nem, illetve ha igen akkor a hegyet keresztüllőve próbálkoznak.

Én Aslain-t használok, a feljelentés nem megy. Pedig igény lenne rá <#falbav>

miert jatszik ez a sok kreten evvel az elbaszott hasznalhatatlan centurionx-el????
az vmi jol sikerult mod, vagy csak elbasztak, h csata utan nem tudok bot-ot feljelenteni?
Mivel egyenlőtlenül osztja el őket a játék, tulajdonképpen igen.

Mondjuk nekem a jövedelmezőségével van komoly bajom. -30e kredit egy csata <#merges2>
Gyítyám rámegy mire a küldiket megcsinálom. Én nem vagyok egy misszió orientált, ezért kisebb tierekben szoktam pepecselni, hogy most artyval csak lightra lövök, meg nem lövöm agyon heavyvel csak halálrarammolom, mert ez kell <#nevetes1>

Banyek, de itt egy csata nagyon drága !<#boxer>

UI : Itt persze meg tudták csinálni, hogy ne tudj 8 tier alatt csatába menni, csak valahogy random platoonoknál nem megy a troll szakaszok szűrése <#duhos2><#crazya><#duhos2><#duma><#ejnye1>

Véletlen lenne ?

Csúzliiii! 😄 Ezt a távcsövet féláron vettem. Mi több a játékba most minden felszerelés és fogyócikk féláron van! Ti ilyenkor betankoltok előre? Kis eü, kis javító, távcső, szellőzés stb? Mennyit szoktatok ilyenkor ezekre áldozni, hogy idővel megtérüljön?! 😮 Közben pedig pörög a stream. 😊
Live Stream
Lunki88
Szerinted az unikumok teszik játszhatatlanná ezt a játékot? 😄
Td-ből a 15. hiányzik, a 4000 sebzés. A többiből rosszabbul állok.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ja és remélem a sok unikum ebben fog tobzódni, és a random játszhatóbb lesz.

én a light-al küszködök mindig, a heavy küldiket viszonylag hamar letudtam, majd a td-t és utána med-et, de a light az nagyon nem megy
Na akkor én bele sem kezdek.
A Stug IV még meg lett, de már a következővel sem boldogulok, mit kezdenék ezzel?
Megyek azokkal a tankokkal, amiket kedvelek, oszt annyi.

Qrva nehéz!!! Rögtön az első nevetséges. 60-t ad egy zászlóért és 250-t kell hozni. Jó van olyan map is, amelyiken 250-t, de ott nehéz is bevinni. Epic nehéz szarok. És akkor még vannak ilyenek, hogy 15k dmg 100m-ről, aztán ugyanolyan hosszúak vagy még rövidebbek a meccsek, mint egy sima random. Szerintem Rohadt nehezek...Sokkal nehezebbek, mint az ojb260, pedig az se semmi.