World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel az a baj, hogy a WG annyirí útál minket meg téged is, hogy ha megmondjuk neki, hogy "K:Legyen szíves haladni a magyar harckocsikkal, mert a magyar fiúk, már nagyoin várják" az lenne a válasz "Storm : Ne igyál már reggel. Kijavítjuk 9.15-ben ezt meg azt a többit később, jön az arty nerf, de közvetlen utánuk már 19.25-ben jönnek a magyar vasak" <#vigyor><#idiota>

Most olvastam csak ezt a hozzászólást visszaolvasva. <#awink> Most komolyan amilyen RNG-kkel szivatnak meg balancokkal MM-ben, azok alapján mennyire érdeklik a vezérkart a mi véleményünk ? <#zavart2><#zavart1>
"Last battle: 2015. September 15."

<#gonosz1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hah, egy régi elfeledett accomra jött egy visszavárunk ajánlat. 7 nap prém, 1500 arany egy csomó fogyóeszköz, a végén meg egy Dicker Max.
Mindig ezt a nyomorék optikát adják. Annyi van már belőle, mint a nyű.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Will the Hungarian tanks only be premium tanks, or a mini-tree in the German tech tree?
The Hungarians (and the Swiss, for example the new Panzer 58) will be premium tanks in the German tree.
joe662
Annyira azéé nem Op<#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Igaz széjjelgoldoztam+a kollégáját is,de hát ök kezdték<#banplz>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.11.27. 20:02:35

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Törjenek csak előre, nekünk annál jobb. Bár AW-nál is remek felfejlesztő akciók, boost-ok vannak.

angelus1991ster.blogspot.hu

megint felaru modul akcio. miota aw van ketehetene jon egy, elotte honapokig nem volt 😊
Mi bajod a PayPal-al? Legjobb fizetési mód. 8 év alatt olyan 6 millat fizettem ki vele és sose volt baj.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Csúzli! Storm megígérte, hogy idén jön még az új patch, új tankokkal és úgy látszik amit mond be is tart! 😮 Csak múlthét jött az új frissítés, de már is itt a 9.13 TESZT SZERVER! 😉 Szóval a mai stream egy jó része teszt szerver lesz! 😊
Live Stream
Szargaming nem szeretni kapitalista-imperialista sátáni ünnepeket-szokásokat.

De ott van a paypal-os buziságuk, hogy rohadnának meg azzal a szarral is. Annélkül megvettem volna, de abban egy jottányit sem bízok. Nem hiába küldi a paypalos leveleket a spam részbe az email fiókom.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.27. 15:12:12

Nem lesz 7végi ajánlat ?<#wilting> Ilyenkor , már kint szokott lenni. <#szomoru1>

Fekete péntek van ! Most hemzsegni kéne a WG oldalának az 50%-os akcióknak. Erre semmi <#zavart1>
Kajzoonak meg QB-nek már vagy egy hete megvan.
Tegnap én is találkoztam egy magyar sráccal, asszem VTEPS-es volt. Azt mondta 150 csata alatt lett meg. Gratuláltam neki, mert akárhogy is csinálta ez nem semmi dolog.
Élénk tévedésben vagy ! Az, hogy FUN nálad megegyezik a többiekkel való kib@szással ? Mondjuk mindenki magából indul ki...
Az Oravecz Nóra hivatkozással meg nem tudok mit kezdeni.
Bár az LT-15 azóta sincs meg 😊

Hadd csaljanak az ilyen megszerezhetetlen tankokért.

T28 HTC-s missziók SPG-15-je és , LT-15-je felbaszta az agyam. Inkább 1000 gold árán megkértem egy barátot, hogy segítsen SPG-15-ben, mert már hányingerem volt az artytól. LT-snél meg dettó.

Besúgós paraszt az aki beárulja őket, továbbá valószínűleg csak irigy. Az ,hogy csalnak az még nem az a kádári "hogyanússzammegkönnyen" szellem, hanem egy rendszer által engedett könnyítés.

Riggelés nélkül szinte lehetetlen megcsinálni (szvsz)
Lunki88
Már a T-22-vel is többször találkoztam randomban. Ez még összeszámolva is durva, hogy ilyen hamar megcsinálta valaki.
Ezért néztem én is hogy némelyik agyhalott majmoknak hogy lehet T-55 és 260 meg.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Igazat adok! Én beszéltem egy sráccal aki megszerezte a 260-ast, hogy mégis hogyan sikerült neki?! Bevallotta hogy a klánuk folyamatosan 15-20 játékossal tolja "3-2-1 most" visszaszámolós módszert (TS-en), és így bundázottan játszanak. Szóval ez a nagy titok! Én is sokszor láttam már random meccseken fura dolgokat, amikor tessék-lássék módon játszanak az egyik oldalon, szinte odaadják a HP-jüket az ellenség egyes tagjainak. Hogy ne legyen feltűnő, ott vannak a másodlagos accountok, hogy a klán-TAG(klán név rövidítése a név mögött) ne árulja el a trükköt.

55.505 free xp kell annak aki egyből át akar lépni a csehszlovák t6-osra.

menj le a grundra, es jatsz ott is csak funbol. mondjuk, mindig rugd ki a palyarol a labdat, ahogy megkapod, vagy csak akadalyozad a csapatod ahol tudod, mert az neked az a fun. szerintem eleg hamar elmagyarazzak, majd neked mi a csapatjatek. ezalapjan az oravecz noras marhasag alapjan,nem olvasol te mostanaban tul sok cosmot?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.27. 07:23:23
Dehogynem van 😛
Csodás cseh táras tankok és miegymás 😊
Lunki88
Nekem meg a 4900 sebzésemre 1.osztályt adott. :/
Visszavettem a T10 -et. Brutál tank lett. 2. meccsem, és
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van NA szerveren teszt szerver. Itt meg még nincsen <#duhos2><#dumcsi>

Új cseh pájával Pilzennel

ez a Domination mód látom bejött a játékosoknak, jó sokan tolják...
A Pz.Kpfw. B2 740 jó tank !!! Nem kérdés, kijelentés. Az én véleményem szerint. Azért játszok, hogy kikapcsolódjak, hogy relaxáljak. Emiatt magasról szarok a WN8 és társai-ra. Ha az RNG mellettem van, akkor OK, ha ellenem akkor egy bal click és következő csata. Ez a tank TIER 4-ben igenis FUN. Már amennyiben nem izgat - kizárólag - a legénység fejlesztés, a credit hozam. Ha csak élvezni akarod a játékot vedd meg. Ha éppen ennyi ilyen célra szánt pénzed van, és credit kell vagy legénységi XP, akkor ne vedd meg. Jó lenne, ha minél többen csak a játék kedvérért játszanának, és nem ebben a virtuális világban élnék meg a való világban elérhetetlen sikereiket.
Öttödik csata : 5 kill stílszerűen. <#taps>

3312 Wn8. Úgy, hogy most fáradt is vagyok és wotozni sincs kedvem. Jó ez a tank.<#eplus2>
Harmadik csata : páncél által felfogott sebzés 2139.
Érdekük, hogy alsó szinten ne legyen egy normális német heavy legénység fejlesztgető. VK6501H lehetne ilyen.

Megvettem <#hamm> Most az E 100 & E 75 rádiósát egyszerre skillezi, miközben hol az egyik, hol a másik heavy commandert és drivert váltogatom benne kedvemre <#eplus2>

Egész jó a páncélja ! Elsőre majdnem 2xHP-t pattintottam vele.
Solten
Jo volt a 9-es peccsekig. 4-esek koze rakja, a Hetzer egy lovesbol kiszedi ha makja van. 4-es meccsbe meg eloszeretettel rak paradicsom Matildakat barmennyire is agyhalottak, nem erdemes kozel menni hozzajuk (mondjuk csak kozelrol tudod kinyirni ha a hatsojat pumpalod arannyal). Amugy tier 4 es kuzdelem amugy is elvezhetetlen mert a csapatod fele elhullik 2 perc alatt.

Saor Alba

mindig ilyen volt sajnos. gondolom h ne lehessen nemet heavy legenyseget kepezni benne normalisan.
Sokáig akartam. De most láttam a legénységi kiosztását. Eddig úgy emlékeztem, hogy nem két rádiós van benne. Ennyiért akkor már Valentine LL éri meg. Hasonló ágyú, hasonló mobilitás, csak t4-esek közt van és a legénységi kiosztás jó.

panceljara meg veletlenul se szamits! es a plane benne h otvarlassu is lesz melle 😊
Csak 4esekkel megy, ez igaz.
a legenysegelosztas, otvar rossz a ket radiossal.
sajnos elavult nagyon ez is az idok soran. agyuja gyenge volt akkor is, hetzere s m3lee szembol mumus. de a pancelja kemeny volt. ma mar csak szo-szo, elmegy kategoria.
ennyiert szerintem elmegy kategoria, annak tukreben h egyebkent nem lehet venni.
Kár , hogy a legénysége el van cseszve. Megvenném, ha az egyik rádiós helyett más foglalkozású legénységi tag lenne ott.

Annyiért pont 5500 goldot kapsz, azaz a tankot maga 1500 Ft-ért veszed. Ez így fair. Most lesz 4000 bármikor felhasználható goldod, az miért baj ?
4 fős, de látom 6,3k ft-os csomagban adják ezek a nyomorultak.

Turán III Prototípus 9.13-as patch kiszenvedése után talán megvásárolható lesz vagy simán, vagy ahogy megszokhattuk kici óco comagockákban. 43.M Toldi III meg karácsonyi ajándék lesz.

A Pz.Kpfw. B2 740 jó tank ? Érdemes most 1500 Ft-ért megvenni ? Csomagban arannyal és garázshellyel együtt, azokat leszámítva annyi.

Igaz, amit a wikin látok, hogy csak 4.-esekkel megy ? <#kerdes>

legénység húzására kellene. Nem akarok Löwét venni és sok német nehéz tankom van, amit képezni kellene (E 75, E100,TIger I&II) Megéri ez?
tigrincses
"Szemem a pályán, oda teszem a vasat ,nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség."

*Újraköltöm a régit: MegszÓrzom a vasat, pályán tartom a célpontot, tudnék lőni , szemem oldalra teszem és nem látok semmit, lövök is. Jön a tehetség, képbe lő. (Újratöltve).
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.11.26. 18:49:23

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
"Szemem a pályán oda ,teszem a vasat ,nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." (matyashun)<#action>

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
Ó még annyit, a történelmi csatákról tudtok valamit?

tigrincses
Úgy értem, sms- ért rendelek aranyat és abból meg tudom venni a prémium tankot. Így értettem . 😊
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.11.26. 18:30:56

Ejj Matyi, neked sosem szűnik a bájad. Egyébként milyen prém tank volt valaha SMS-ért kapható?
tigrincses
Ezt szerettem, kár hogy csak demoval játszottam eleinte, tok jó volt a motorja. Bár egy idő után meguntam mert iszonyat buta volt a játék. Kezdetben élvezetes azért.