418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #375325 War Thunder után így meg merték lépni :S Biztos egy valag pénzük van hozzá. WoWp-ot a WoT-ba ágyazva kellett volna megcsinálni. Lett volna egy közös csata mód is. -
Plata #375324 WoWs jó,ne gyere már scriptel. 
WoWp az eleve szarnak is indult. -
Angelus1991ster #375323 Kis szintű prémium TD-ként jöhetne a német ágra 1200 arany áron. :) 4 fős.
Csak egy a bibi.
Vagy az akkoriban tömeggyártott 105 mm-s derp ágyút kapná meg,
vagy a már jól bevált akkoriban kísérleti 75 mm 43M. L/43-as ágyút.
Ti melyiket választanátok, ha szavazás lenne róla?
https://thearmoredpatrol.com/2016/05/17/hungarian-tanks-in-wot/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.18. 19:20:52 -
Kotomicuki #375322 Nem csodálkoznék rajta, annyira gagyi lett az a játék, a hajóssal egyetemben - pedig, az még nagyon nem úgy indult... - , meg amilyenné a wot is züllött (hasznavehetetlen térképek, script, stb.). -
A warplanes eu szerverei le lettek húzva a budin? Vagy miért csak az na oldal él? -
WR104 #375320 A sok nulla megzavart. -
olvasd el még egyszer, amit írtam -
WR104 #375318 Akkor, hogy lehet egyik sarokbol a masikba atloni arty-val? Az tobb mint 1200 meter! -
András77 #375317 Azt a q, azt meg nem is néztem, hogy még ráadásul aranyat is lőtt folyamatosan. Szerintem orosz a csávó, de látni valahol, hogy melyik szerver?
M0RN1NGST4R: valahogy ez az ágyú szenvedős úgy értem, hogy ki tud szórni 4 lövést gyorsan és így nagy sebzést is kioszt, de amikor arról van szó, hogy jön szembe egy E5 és akkor próbáljuk meg belőni az alját, mert nagyjából máshol nem lehet sebezni, akkor nem megy alap lőszerrel. Arannyal meg gondolom simán beveri.
Az orosz medek beverik az E5 alját szinte gond nélkül, pedig papíron hasonlónak kéne lenniük, de a cseh kiba tud szórni és olyan mellé lövéseket produkálni, hogy alap lőszer lepattan a francba vagy ott már nem üt át.
Szerintem a mozgás, toronyforgás közbeni szórás lehet jóval nagyobb, mert gyenge pontott ugye be kell célozni, ha mozog az ellen, akkor követni, ami nem igazán megy jól a cseh tanknak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.18. 13:58:40 -
720 méter után eltűnik a tankok lövedéke (az artyké 10000 m után tűnik el), mert nem számolja továb a szerver a röppályát. A videóban látható T92 lövedéke kb 7s alatt ér oda. A T92 lövedékének sebessége 460 m/s, tehát kb 3000-3500 m-t tesz meg a lövedék a becsapódásig. -
WR104 #375315 Itt a rendes REPLAY a csatarol. -
M0RN1NGST4R #375314 én eddig még nem találkoztam olyan 10 csehszlovák tankkal, ami ne heatet lövöldözött volna folyamatosan. ezt komolyan mondom. -
suba53 #375313 Hogy ezt miért engedik használni !
Ez az egyik legszemetebb csalás. Egyértelmű előny azokkal szemben, akik normálisan céloznak. -
András77 #375312 Megcsináltam a ToT küldetést a TVP 50-el, 106 csata és kb 650-700e kreditem bánta. Nulla darab arany lőszer használat mellett. Ez még nem számít rossznak szerintem, Maus IM küldetés, amikor hagyom, hogy lőjenek, darabja 15-20e bukó, ha aranyozok is, hogy legyen sebzés, akkor meg 30-35e.
Tényleg hogy 10-es tankot prém fiók nélkül akkor lehet fenntartani, ha 3-3,5e átlag sebzés és óvatos, nem sok hp-t feláldozó csaták jönnek sorozatban. Biztos van pár ember, aki képes ilyen csatákra sorozatban, de gyakorlatilag már az is nagy szó ha megáll az átlag veszteség 5-8e-ben.
Valahogy a tier9 tank viszont jobban bejött nekem. Nem sokkal gyengébb, a 4. lövést ráadásul a legtöbb tárból le sem tudom adni, 2-3 lövés után töltök általában. Sokkal keményebb csatákba rakja folyamatosan és nem tudom, ki hogyan van vele, de ilyen jpze hordák meg a társai, nagyon rng függő, hogy eltalálom-e a gyenge pontját.
Ami nekem szintén fontos, hogy a tier9 cseh tankkal még kreditet is tudtam farmolni. Még nem adtam el, de azt hiszem inkább visszarakom a bandát rá és azzal megyek.
Amúgy is most már nagyjából megvan minden tier10, amit akartam, de ezekkel nem lehet folyamatosan menni mert nem marad kreditem. Úgyhogy azon gondolkodom, hogy elkezdem inkább kialakítani a kisebb tier "flottát", olyan tankokkal, amikkel jól ment és nem kell állandóan a kreditet lesnem vagy fölöslegesen prém tankkal grindelnem.
Azt meg el se tudom képzelni, mennyi kreditet égetnek, akik arannyal tolják a tvp 50-t és sokan vannak, szánalmas statpadderek vagy idióták, akiknek az arany lőszer számít alapnak.
joe: lehet, igazad van, de mindegy is, hozzá tenni ehhez már nem lehet, inkább csak reménykedni, hogy eltüntetik ezt a modot.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.18. 13:10:45 -
De ha jól láttam a videóban,akkor ez csak a célzásban segít,de a 90fok környékéről neked kell gondoskodni.Egy isut azért megnéznék ebben a pozícióban
már ha megtalálja,és akkor még a lövegkitérithetöségröl még nem is beszéltünk,mert ugye azért néha odébb is mennek,a célszemélyek
-
András77 #375310 WT auf PZ IV: 0,38 pontosság, 2,5 sec aim time (alap értékekek, BiA-val, kajával esetleg jobb).
RHM: 0,4 és 2,7
Ezek annyira nem rossz értékek, főleg a wtpziv, persze az alap ágyúk jobbak, de továbbra se látom, hogy mit lehet ezek ellen tenni, ha fentről szórják az áldást? Elmozogni maximum, de ki számít fentről jövő lövésre?
Remélhetőleg elméleti marad a kérdés és nem kell randomban megtapasztalni milyen kellemes érzés lehet ez.
-
"Randomban nem használnám, de gyakorlóban kipróbálnám trollkodni."
Csak nehogy az az exe fájl trolkodjon
amit le kell tölteni
-
Ja a trollok igen,de azok ugye precíziós sebészkések általában 
Szóval még mindig nem aggódok ez miatt
-
András77 #375307 Pedig kéne, mert egy TD 2 sec alatt becélzott és már lő is. Már rég megkaptad a csomagot, amikor egy arty még mindig csak szűkül. Amúgy meg elég sok retard használja a troll ágyút a WT-n például és az HE lövedékének kellemes 950-es alfa sebzése van, ami mondjuk kevesebb, mint az artyké, de a töltés idő meg a célzás idő meg a pontosság úgy általában (tényleg milyen pontos lehet így egy lövés, ami utazik 1km-t legalább oda-vissza?) nagyságrenddel jobb.
Randomban nem használnám, de gyakorlóban kipróbálnám trollkodni.
Plata, persze, hogy működik, de te fejben, ránézésre be tudod rakni a WT ágyúját olyan szögbe, hogy a lövedék amikor leesik pont az ellenfelet találja el? Ez még gyakorlással sem igazán reális dolog. -
Plata #375306 De a ruszki td-k troll ágyúja nem olyan például,mikor régen Su-152-vel mellé lőttem és láthatatlan ellenséget kilőttem. 
Vagy mikor T49-el meglőttem egy Amx-et bokorban,és kiderült hogy 2 amx dekkolt ott,
-
Fürge vagy nagyon :) -

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.05.18. 12:14:55 -
Az nincs, de a múltkor berakott valaki egy kvikibébi által kommentált replayt, abban látszott mi a wotban az aimbot. Ha előbb nem linkelné vlaki ebéd után előkotrom. -
Meg azért azt se felejtsük el,hogy az arty az legtöbbször splassel,de egy td,ap löszere nem,ha az mellé akkor semmi sem történik.
Én ez miatt nem aggódok. -
lammaer #375299 Milyen aimbot van itt a WOTban? Itt is van headshot vagy mi?
-
Még pár tízezer csata és a majrélámpa csak arra lesz jó hogy megerősítsen abban hogy fel vagy spotolva. Addigra tudni fogod nélküle is :) -
Plata #375297 Figy,gyakorlatilag ez az arty csaló mod bármilyen tankra használható,csak nekimész dombnak és az égbe emeled az ágyúd,egyébként az arty azért sebez beléd nagyot mert felülről sebez ahol nincs páncél.
T49-el T9-10 tankok felülről könnyen kilőhetők. -
asolyom #375296 Ez a spottolási mechanika rém bosszantó tud lenni, ha az embernek éppen nincs 6. érzék, és az ellennél van egy értelmes spotter. A T-34-ben most így lőttek ki Malinovkán. A mi spottereink semmit nem láttak, de egy Leopárd ott csücsült a bokorban, és engem meg szépen felvillantott, miközben tudomásom nem volt róla, és két heavy úgy szétkapott, mint foxi a lábtörlőt, pedig még a bázistól is alig távolodtam el, és félig egy szikla mögött voltam, elvileg egy bokor takarásában. Hiába az álca skill, meg aktív álca háló, mégis megláttak. Mehettem a garázsba úgy, hogy ellenséges tankot nem is láttam. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.18. 12:03:31 -
De havi 20 dezsöért nem lesz ez túl népszerű szerintem.Az aimbot jobban aggaszt engemet pl.
Meg különben is azt ígérték,hogy a modokat szűrni fogják,ez nem most jön? -
lammaer #375294 Azé jó látni hogy ez a játék nem változik... mert igy legalább nem kell az újdonságok miatt kapkodnom a fejem amikor néhanapján gurulok egy kört.
SPGnek meg az anyját és kész, akárki akármit mond, aki rizikó nélkül lövöldözhet a másikra az köcsög és ki kell szedni a játékból :P
Fiammal azon röhögtünk tegnap, hogy nyomtam egy jókis dogfight közelharcot vmi T6 meddel elhallufon, sikerült leszednem, már majdem örvendeztem de hirtelen meggondolásból csak annyit mondtam a kölyöknek: na most figyelj, most jön a buzi arty és.... abban a pillanatban BUMM, exit battle.
Na ezé rühellem az artit, hogy ő a semmittevő bokorkemper a nevető harmadik, rizikó meg erőfeszités nélkül. De itt jól jött ki, a fiam azóta látnoknak hisz, mi meg röhögtünk egyet azt mentünk egy pzIC funkört. -
András77 #375293 Mi az, hogy nem tud becélozni? Használtál már autoaim+-t? Bárhol lehetsz (akár épület mögött is), akkor is rád teszi az autoaim-et/rád áll az ágyú, csak legyél felspotolva. Most persze nem tudsz addíg lőni rá, amíg fedezékben van, de ha ez a mod felemeli szépen a wt auf pz iv ágyúját mondjuk 85 fokban, akkor szívás van onnantól, mert fellő a csába és rád hullik a lövedék ha nem mozdultál el onnan.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.18. 12:01:39 -
Lokker #375292 örök rejtély marad -
lammaer #375291 Mondjuk zoom moddal kizoomolsz a vérbe.... ;) -
De hogy tud profitálni ha nem tud becélozni? -
András77 #375289 Az egy dolog, az meg egy másik dolog, ha himmelsdorfon szétlőnek ezzel a moddal a házak között úgy, hogy csak pislogsz, hogy honnan is jött a lövés tulajdonképpen.
Ezeken a dombos pályákon meg városban egy TD sokkal többet tudna profitálni ebből a modból, de ez persze csak az én meglátásom. Bizonyos TD-k persze, nem mindegyik. Mindegy is, mert ez már annyira durva g.ci csaló mod, hogy remélhetőleg a WG közbelép hamar, szokásával ellentétben.
otep: autoaim+, befogja a célt, mindegy, hogy hol van, csak most nem tudod meglőni, de ha a mod meg felemeli az ágyút a szükséges szögbe, akkor igen. Persze még mindig ott van a hosszú "repülési" idő, tehát nem fog olyan hatékonyan betalálni, de per pillanat nem számít senki fentről érkező lövedékre fedezékben. Ráadásul egy TD gyorsan becéloz, tehát hamar lehet vele lőni.
Vagy ahogy a fórumtárs írja madártávlat, de nem szükséges, amíg van autoaim+, ami eddig mondjuk nem volt tiltott mod, de ha így kombinálják, akkor az lesz hamar. A lényeg, hogy csak kevés tank/td alkalmas erre (az artykon kívül persze).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.18. 11:58:13 -
De td-vel hogy célzod be a hegy mögött állót? Nekem ez nem fér a fejembe. Mert ha simán rálátsz akkor meg nem kell trükközni. -
De amíg az arty belátja az egész pályát,addig te a pz4eddel nem,akármilyen célzót használsz szerintem.
Mert akkor simán lőhetned prohon a hegyről az 1 soron levőket is,de nem tudod
-
Ejj
már megint elfelejtetted bevenni,a bogyókat
-
András77 #375285 Azt nem mondták sehol, hogy csak műhold nézetből megy, vagy te olvastál ilyent? Ha működik artyval, akkor működik TD-vel is, persze lehet, hogy kell hozzá még autoaim+ is, hogy befogja a célt és utána tudja a mod kiszámolni a szükséges szöget. Egy TD viszont seperc alatt becéloz és lő, tehát nem fog a spot leesni az ellenfélről közben. Szerintem ez elméletileg lehetséges az arty mod alapján.
joe662: az aimbot is kizárólag fizetős volt, most meg már válogathat is a siemanó, hogy milyen stílusban kéri. Hamar megfejtik a működését szerintem és jönnek a gagyibb, de ingyenes verziók (sajnos).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.18. 11:35:31 -
Kotomicuki #375284 A probléma gyökere a script: ha éppen "AZ" a csatája van a tüzérnek, akkor még a nem kicsi célzókörén kívülre (mindegy, hogy teljesen rászükült, vagy sem) is hajlandó eltekerni az "rng" a lövését csak, hogy eltalálhasson (még akkor is, ha már nincs spot alatt az onnan iszkolni akaró célpont - ennyi az arty-nerf: a játékosok kezéből a script-ébe adták át a "vezérlést") - igaz, a következő féltucat csatában kompenzálva lesz és semmit sem fog érdemben sebezni, de ez, gondolom én, nem nyújt vigaszt a one shoot-olt számára...
A szemellenzősöknek: mindezt azért írom, mert az én arty-jaim így működnek a wot-ban, "hála" a srcipt-nek!