World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most olvastam csak ezt a hozzászólást visszaolvasva. <#awink>#awink> Most komolyan amilyen RNG-kkel szivatnak meg balancokkal MM-ben, azok alapján mennyire érdeklik a vezérkart a mi véleményünk ? <#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1>
<#gonosz1>#gonosz1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
The Hungarians (and the Swiss, for example the new Panzer 58) will be premium tanks in the German tree.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igaz széjjelgoldoztam+a kollégáját is,de hát ök kezdték<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.11.27. 20:02:35
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Live Stream

De ott van a paypal-os buziságuk, hogy rohadnának meg azzal a szarral is. Annélkül megvettem volna, de abban egy jottányit sem bízok. Nem hiába küldi a paypalos leveleket a spam részbe az email fiókom.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.27. 15:12:12
Fekete péntek van ! Most hemzsegni kéne a WG oldalának az 50%-os akcióknak. Erre semmi <#zavart1>#zavart1>
Az Oravecz Nóra hivatkozással meg nem tudok mit kezdeni.
T28 HTC-s missziók SPG-15-je és , LT-15-je felbaszta az agyam. Inkább 1000 gold árán megkértem egy barátot, hogy segítsen SPG-15-ben, mert már hányingerem volt az artytól. LT-snél meg dettó.
Besúgós paraszt az aki beárulja őket, továbbá valószínűleg csak irigy. Az ,hogy csalnak az még nem az a kádári "hogyanússzammegkönnyen" szellem, hanem egy rendszer által engedett könnyítés.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.27. 07:23:23
Csodás cseh táras tankok és miegymás 😊
Új cseh pájával Pilzennel

3312 Wn8. Úgy, hogy most fáradt is vagyok és wotozni sincs kedvem. Jó ez a tank.<#eplus2>#eplus2>
Egész jó a páncélja ! Elsőre majdnem 2xHP-t pattintottam vele.
Saor Alba
a legenysegelosztas, otvar rossz a ket radiossal.
sajnos elavult nagyon ez is az idok soran. agyuja gyenge volt akkor is, hetzere s m3lee szembol mumus. de a pancelja kemeny volt. ma mar csak szo-szo, elmegy kategoria.
ennyiert szerintem elmegy kategoria, annak tukreben h egyebkent nem lehet venni.
Igaz, amit a wikin látok, hogy csak 4.-esekkel megy ? <#kerdes>#kerdes>
legénység húzására kellene. Nem akarok Löwét venni és sok német nehéz tankom van, amit képezni kellene (E 75, E100,TIger I&II) Megéri ez?
*Újraköltöm a régit: MegszÓrzom a vasat, pályán tartom a célpontot, tudnék lőni , szemem oldalra teszem és nem látok semmit, lövök is. Jön a tehetség, képbe lő. (Újratöltve).
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.11.26. 18:49:23
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.11.26. 18:30:56