418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lacibacsi
    Hey Bro! Mi történt veled? Bevetted a gyógyszereket? A hozzászólásodban egyszer sem írtad le azt, hogy "script"!
  • lammaer
    Én is tologatom a fiam accountján a t-34-et, tényleg egész jó kis jószág ag yorstüzelőjével. Mondjuk lehet csak nálam nem adja a top ágyú,. megvettem de pár kör után visszaáltam a kisebb penes ám sűrűbben köpködőre. Ami nálam furcsa, mert mindig is a "PEN az első" volt az alapelvem.
  • Kotomicuki
    Igen, azt raktam rá, kreditért!
    A hasát azért nem lövik be sűrűn, mert:
    - leggyakrabban nem látnak, csak "éreznek", így eléggé kicsi a valószínűsége, hogy sebezzenek a célpontjaim (ha olyan a pálya)
    - az összes tankommal keresem az olyan buckát, ha van ilyen a map-on, ami legalább részben takarja a teknőt (ha egy helyből operálok)
    - közelharcban (amit elkerülnék vele, amíg csak lehet) meg bízok az ágyúmban és a frontpáncélomban, meg a mozgékonyságomban (így oly sűrűn nem láthatják a pocakját)
    Igazából akkor van veszélyben az Obj. 263 a közelharcban, ha vagy túl alacsonyan, vagy magasabban elhelyezett ágyúból lőnek rá: az LFP, ill. a motortér, a lövegpajzs előtti rész a gyengéje ilyenkor.
    Amúgy a legjobb alap-DpS-ű T. X-es TD-ről beszélünk, 290-es alap-átütéssel, ami elégséges tud lenni a legtöbb helyzetben...

A T-34 és a T-34-85 eléggé jó tankok a szintjükön, nem kell tőlük félned - természetesen, ők is nagyon meghálálják, ha már 2-3 skill-es a legénységük. Igaz, hogy az ágyúsüllyedést nem nagyon ismerik, de pl. jó camo-val még TD-ként is helyt tudnak állni.
    Azt meg nem értem, hogy a T34-et (T. VIII amcsi prém) miért rühellted, veszteséges kört futottál vele?!
  • M0RN1NGST4R
    egyetértek. AMX 30 proto valami eszméletlenül bejövős tank nekem olyan gyorsan fejlesztettem ki prémium nélkül a 30B-t, hogy észre sem vettem. Na gondoltam akkor ideje váltani és 30B-be beültetni a lányokat, amikor van átképzési kedvezmény, de előbb teszt szerón megyek egy-két kört azért a 30B-vel. Na hát azt a csalódást... Még jó hogy nem vettem meg vaktában és ez lesz az első olyan ág, amit ugyan kihúztam de soha nem fogom a 10-est megvenni. Oké, kicsit több a DPM, a VR és a HP a 10-es tankon, de kb minden más szarabb egyáltalán nem állt kézre, olyan volt mint egy driver nélküli 30 proto és akkor az MM-ről még nem beszéltünk...
  • suba53
    A Rudy-t érdemes megvenni. Ugyanazt tudja, mint a T-34-85, egy kicsivel még jobb is talán.

Vedd elő a diplomáciát, és próbáld a felső vezetéssel megértetni, hogy mivel nem állandó a kínálat, most kell beszerezni.
    Mondjuk egy közelgő névnap, születésnap ajándék állományát lehetne vele kiváltani.
  • Plata
    Vereség
    Malinovka
    Charioteer
    Szerzett tapasztalat:47 Szerzett kredit 14 268 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 9 849)

Javítás: -9 849
    Total: 4 419 WN8: 145 (6)

Indulás után azonnal megölt csapattárs is7,hogy miért nem tudom,talán nem tetszett neki hogy megelőztem.
    Mivel nem lőttem vissza neki ő meg 3 lövésből kinyírt,szépen be is kékült.
    Jah és nulla sebzést csinált.
  • asolyom
    Pedig nekem tetszik. Meg a Stug IIIG is, az is baromi pontos. A nagy orosz ágyúk néha az őrületbe kergetnek, hogy néha 20 m-ről is képesek mellé lőni.
  • Plata
    Kb 5 éve volt T34-em,rühelltem,T34-85 fényévekkel jobb.
    Én akarok még prém tankot,de Rudy nem tetszik.Meg az különben is ruszki,inkább angol esetleg francia vagy japó kéne.Most rámentem az angol francia tankokra,és nerf miatt még japó heavy is megfordult a fejembe.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 10:05:28
  • asolyom
    Én egyébként most a T-34-gyel megyek leginkább. Elég jó mednek tűnik, főleg a 0,34-es pontossága. Van sebessége is, meg úgy egészében véve fun. Most bent van a boltban a Rudy, amivel lehet jól legénységet húzni, csak sajnos nincs rá engedélyem a felsőbb szervektől, hogy megvegyem.
  • Plata
    Én csak szép csendben le fejeltem az asztalt.
  • Plata
    Én meg sosem rakok egyikre sem.
  • asolyom
    Annyit azért már fejlődtem, hogy féken tudom tartani a dühömet, és rezignáltan figyelem, hogy mekkora barmokkal hoz össze a sors.
  • patchaou
    Én minden tankra tankra azt teszek még új accounton is tier1-től. Száz csatából jó ha kétszer gyújtanak... XD
  • Plata
    Nem biztos,tegnap cliffen két heavy lett öngyilkos mert med után ugrottak a vízbe.
    A hülyeség néha nagyon ragadós.
  • asolyom
    A KV-1S-t gyakorlatilag minden átlövi, még egy T4-es Matilda is. Nem is nagyon lehet vele heavy-ként játszani. Mednek meg lomha, és nem lehet vele sniperkedni sem, mint a T-34-gyel, mert a 85-ös ágyú néha olyan homályokat lő, hogy csak na.

Ami meg a MM-et illeti, abból is kaptam ízenlítőt. A T-34-gyel mentem Abbey pályán, persze T7 csatában. Nálunk egy Churchill I és egy BDR G1B képvislete a heavy vonalat. Odaát T29, T-150, KV-1, KV-1S, Churchill I. Nyilván így annyi esélyünk volt, mint Szálasinak a Népbíróságon. Ezek öten akkor is legyalulják a pályát, ha félig hülyék, és csak mennek előre, és lőnek.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.19. 08:10:35
  • Plata
    Jah még hozzátenném hogy arra a td-re minimum nagy tűzoltó kell,ugyanis egy csatában háromszor csak azért nem gyullad ki,mert a másodiktól úgyis megdöglik.
  • Plata
    Meg ha nem kerülnének be hozzá prémium tankok,T5-6 prém már átviszi vígan.
  • asolyom
    Nem lenne rossz tank ez a KV-1S HA:

* az MM nem folyamatosan T7 csatába rakná
    * ha olyan csapatba kerülnék, ahol valami agykapacitás is fellelhető

De mivel ezek a feltételek nem állnak fent, így ma reggel 4-ből 4 bukta az eredmény. A legutóbbin már csak röhögni tudtam. Vesztésre állunk (6-9), de talán 3 tankunk bent áll az ellenfél cap körében, míg a miénkben csak 1 ellenség áll. A visszaszámlálón látszik, hogy mi előbb foglalunk be, mint ők. Kezdtem reménykedni, hogy végre nyerünk. Erre mindhárom ökör kijön a körből, és nekiáll egy artyt üldözni. Itt jött el quit....
  • Plata
    Ebben szerintem tévedsz,tesztszerveren ami van azt ne keverd eredetivel,Obj 263-at szemből át lövik már,oldalról hátulról meg free kill,jah és mivel nyitott,az arty szét fog téged szopatni.Szemből már T8 tank átüti a hasát.Ha meg egy scout tank már az oldaladba kerül kampó.T49-nek nagy távolságról jó.
  • yossarianHUN
    Nekem tudott, a kedvenc tankom az E 50 mellett, nem is értem, miért van annyira háttérbe szorítva a többi T10 med mellett. Mozgékony, remek depression, az ágyújánál kívánni se lehet jobbat, és néhanapján még pattint is valamit. Nekem nem tűnt fel, hogy ammós lenne, igaz elég rég mentem már vele, de nem rémlik, hogy bármikor is mérgelődtem volna a lőszerrekesz miatt. Mondjuk nekem a safe stowage szinte minden tankomnál megvan.
  • Userx2
    M48 tud? Láttam egy csatában E-100 -al birkózót 4.000 pattintással. A wotwiki lőszer rekesz érzékenységet említ szemből, amit nagyon utáltam az E5-nél. Mennyire érzékeny?
  • Kotomicuki
    Hhmm, ez a tesztszerver nagyon eltér a nekem prezentált wot-tól - lehet, hogy csak a beetető csaták miatt, mert sokat nem megyek ott...
    De az, hogy a TS-en pl. az angol halálcsillaggal 1 mellét sem tudtam lőni, pedig aztán ha vmit, akkor ezt támogatná annak az ágyúnak a statja, míg a "rendes" wot-ban annál az ágyúnál 1000x különbel sorozatban adja a miss-eket...
    Kíváncsi leszek pl. az Obj. 263-ra: a TS-en nagyon belevaló gép - az egyre fogyatkozószámú, neki való pályákon - , szemből alig-alig lövik át, míg oldalról bármi megeszi - de legalább mozogni, forogni tud, nem úgy, mint pl. a D.Max - , az ágyúja meg egyszerűen fenomenális: nem üt oly nagyot, de kiváló pen-nel bír, gyorsan újráz és szintén a pontlövők közé tartozik - közben meg nem dobja el az álcáját (BIA, camo, festés) - , aztán, hogy ebből majd mi marad a vanilla wot-ban... (sok jóra ott nem számíthatok a script miatt, ami feltűnően nem kísért a TS-en)
  • yossarianHUN
    Az az igazság, hogy kevés T10-es gép tud elég pluszt nyújtani a 9-es tesójához képest ahhoz, hogy érdemes legyen váltani rá. Általában az erőbeli ugrás a 9-eshez képest nem durván számottevő, viszont a T10 mint olyan sokkal kegyetlenebb tier az artyk, és a brutális TD-k meg táras szörnyek miatt.

Én ezt az E 50-nél vettem észre leginkább, az egy vadállat gép T9-ben. Az E 50M mindent tud, amit az E 50, jobb átütéssel, és valamivel jobb mozgékonysággal, de hiába világbajnok gép a kistesó egy tierrel lejjebb, ez kevés az üdvösséghez, az M már csak olyan "okés" fíling T10-ben. Kérdés fog-e ez változni a (dobpergés) global rebalance után. Mondjuk a 10-es Tróger lecserélése már értékelhető lépés a T10 konszolidálására.
  • András77
    Elegem lett a tier10-ből, visszaraktam a bandát a 9-be. Két kör volt a tripla, első 3,5e sebzés, második 2,8e. Előtte meg csak szenvedtem a tier10-el, olyan kegyetlen MM-t kapott folyamatosan. Egy jó köröm volt, a többi mind 1-2e sebzés között, brutál kredit veszteségek mellett.

Nem értem én ezt, pedig még 96-97%-osak a legények a kilencen, mégis. További öröm, hogy 25e kreditet hozott a két kör összesen, előtte meg kb ennyit buktam körönként a tízessel.

Nem tudom megmagyarázni. Nyilván a magasabb tier is az oka, de most oldalba kaptam a kilencessel egy E100-t és mindhárom lövés sebezte a görgőn. Utána jpze100, szintén 2 sebzés, a harmadik már csak azért nem befordult. A tízessel meg ha 4-ből 1 esetleg 2 sebzés, akkor már öröm volt. Hogy ez hogy a phaszban van, nem tudom.

Marad a kilences nekem, most már biztos, de nem adom el még a tízest. Nem viszi állat módon a kreditet a kilences, sőt hoz egy keveset és valahogy sokkal jobb csatákat tudok vele menni. Nerf után meg majd meglátom.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.19. 00:36:20
  • Plata
    Tévedsz a föld piramis alakú.
  • lammaer
    Az egész ott bukik meg, hogy az már komoly team playt feltételez. Kláncsatában még OK, de az hogy mondjuk kihozok egy heavy tankot és piroska józsi fog nekem légifedezetet nyújtani.. na az kéne még csak :D
  • Lokker
    ...és a Föld lapos, aki meg nem hiszi el az egy világszintű átverés áldozata. Komolyan te is olyan embernek tűnsz aki szerint a Föld lapos. (Nem vicc, egyre többen hiszik azt hogy a Föld lapos 2016-ban!, lol)
  • Userx2
    9-esnél korrekt gép, főleg hogy rengetegszer top tier. De nekem már az sincs meg. Kipróbáltam, ennyi. Azzal is ritka volt a tiszta 3x sebzés. Ilyen gépet én meg nem tűrök meg.
  • András77
    Az első 30-40 csata jól alakult viszonylag vele. Ez alatt azt értem, hogy tudtam hozni a tier9 tank átlagát. Aranyat egyikben sem használtam. Aztán valami eltört a tier10 tankkal, olyan iszonyat szenvedős csaták jöttek sorozatban, a következő 50-60. Több 0-100 sebzéses köröm volt, mert egyszerűen nem fogok egy kazal ellenség elé kimenni, de a társaim igen és halomra döglöttek, az ellen meg már seggembe ért. Ahogy te is írod, lőttem vele 4 kancsal lövést és viszlát. Meg jönnek hatalmas falkákban ezek a jpze100 meg hasonszőrű acél monstrumok és basszus, nem bírom az alját belőni, az első görgőt meg teljesen RNG függő, hogy éppen eltalálom vagy sem. E100-al is szenvedtem hasonlóan, alját nehezen lövi be, görgőt meg szintén nem találom el vele. E5 elől meg szabályosan menekültem, egyszerűen nem bírja belőni.

A végén már nem szeretem annyira.

Szóval ott tartok vele, hogy a tier9-el jobb a sebzés átlagom, elb.sztam 700e kreditet a ToT küldetésre, ami nekem különösen fáj, mert sok óra grindelés. Valószínüleg nem adom el a tier9-t, mert azzal még kreditet is tudtam termelni, ha nem is sokat, de ez a 10-es nagyon viszi. A napi triplát megcsinálom vele, csak az a kérdés, hogy most rakjam vissza a legénységet vagy később. Jobb tank a 10-es, mint a 9-es nyilván, ez nem kérdés, de nagyon mostoha MM-je van, ahogy észrevettem, de ami különösen fáj és ott fogyott el az önbizalmam, hogy nem tudok vele megbízhatóan sebezni gyenge pontra. Az orosz medek olyan vígan lövik a gyenge pontokat, egyszerűen nem is értem, mert papíron hasonló az ágyú paramétere.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.18. 22:38:52
  • yossarianHUN
    És lesz is még nerfelve, legalábbis nagyon valószínű. Ezért is nem húztam ki végül az ágat. Hiányzik a fenének, hogy mire elérek a tízesig, széjjelnerfeljék. Helyette inkább kihúztam az AMX 30-at.
  • András77
    Ház igen, mert a WG logika szerint a repülők szórakozásáról a lebombázott és terrorizált tankok gondoskodtak volna. Az egy más kérdés, hogy van valóság alapja, mert a németek szinte szó szerint mozdulni se mertek a háború késői szakaszában a szövetséges és később a szovjet légierő miatt, csak mindenféle erdei utakon, rossz időben csak valahogy elkerüljék őket.

Ez mind q szép, csak valóban rohadtul nem hiányozni még egy másik típusú sky cancer az ember feje fölé
  • Userx2
    Pedig annyira erősnek írtátok a cseh 10-est egy-két brutális kör után, hogy nerfet jósoltatok neki. Az 248 pen átütés érzésem szerint 225 sincs. IS-4-et 12 lövésből sem bírtam sebezni. 50 győzelem után eladtam.
  • yossarianHUN
    Dettó. Nevezzetek önzőnek, de épp eleget szentségelek a broken artyk miatt, nem szeretnék puszta jótékonyságból még pár bombát is a nyakamba. Engedjük el a WoWP-t, a kárba veszett munkaórákat és pénzt sajnálja a WG.
  • Angelus1991ster
    Hát azt én sem szeretném, hogy kötelező jelleggel a repülők szopatnának a randomban. Artyk így is elég fusztrálóak.
    Viszont egy külön Land-Air csata módban lehetne olyan, hogy repülőgépek és szárazföldi légvédelmi páncélosok egy csatában. A légvédelmi egységek így bekerülhetnének. Ez csak daydreaming.
  • lammaer
    Azzal mehetne a WOT is a levesbe.... elég volt megtapasztalni a Warthunderben azt hogy milyen jó amikor rádobják az eemberre az 1000kg-s bombákat, hát köszi, azt végképp nem kérjük.
  • Angelus1991ster
    "Te pár éve az volt a mese hogy a WoT és WoWp meg akkor még papíron létező WoWs össze lesz kötve." -ezt a Natgeo-s wg-s dokumentumhazugságizé filmbe mondta a szájával bele a kamerába a nagyvezír Viktor Bigboss Kisly.

Csak így menekülhetne meg a WoWp. A WoT húzhatná ki a bajból, csak "asszimilálniuk" kéne a WoWp-ot a WoT-ba. Csak ehhez a WoT rendszere is kevés az az igazság. a pályák is kicsik hozzá. War Thunder-nél is épphogy megtudták oldani ezt.
    Sok tízezer munkaóra, rendkívűl sok modell kárba veszne ha eltűnne a WoWp. Sajnálom őket ezért.

Egy Wg-s RTS-be vagy másba öltek volna ennyit inkább. Pl. egy nagy Sci-Fi-ket tartalmazó WoWp-szerűbe, ahol a STar Wars, Star Trek (az a pár db. egyszemélyes kompizék), Stargate és még a többi ilyen. Azt a nép "ette" volna.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.18. 21:16:39
  • Plata
    Te pár éve az volt a mese hogy a WoT és WoWp meg akkor még papíron létező WoWs össze lesz kötve.
    WoWp és WoT teljesen közös volt,még a free xp-t is meg pénzt is lehetett közösen szerezni.És WoWp olyan mapokat adott ki amik a WoT-ban voltak, el halluf meg anyám kínja.de aztán kijött a játék és nem lett semmi.Bétázni sokat bétáztam vele,de rájöttem hogy rakás szar,az irányítás fos,és az MM kibaszott nagy nulla,,balance nuku.
  • Angelus1991ster
    Tier 6-os szint? Akkor inkább ne kerüljön be ha oda száműzik.
    Páncélzatában is mobilitásában hasonló jármű a Stug III B. Csak 50 mm-s front helyett van neki egy 75 mm-s.
    40-43 km/h-val megy, fordulása 35-40 között lenne. Turán III PT-nál picit jobb a mozgékonysága.
    Löveg kitérithetősége vertikálisan: - 8 , +25 fokok, horizontálisan 11-11 fok.
    105 mm-s lövedékkekből 52 db-ot tudna maxium vinni, 75 mm-snél gondolom többet.

Akkor lenne tier 6-os ha a 3. és egyben top ágyúja a 171 mm-s átütésű 80 mm 29/44M ágyú kerülne be 150-190 közötti sebzéssel. Akkor a z azon a szinten papírnak számító Zrínyi egy jó löveggel lenne ellátva. Inkább legyen egy kiváló tier 4-es német prémium td valamelyik löveggel. Szintjén még tudna pattintani is néha.
    Tier6 on meg mindenki keresztül hugyozná. Persze magasabb tiert sokan szeretik, mivel t4-esek csak úgy szívnak a t6-osok ellen.

Ha a brutális T-28E F30-al bekerülhetett, akkor a Zrínyi miért ne?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.18. 20:20:52
  • McFrost
    A 105 mm-t támogatnám. A 75-ös amúgy is csak egy kocsin volt fent, ami végig kísérleti jelleggel futott a Zrínyi II történetében az elejétől a végéig.
    6-os szintűnek kellene lennie.
    Utoljára szerkesztette: McFrost, 2016.05.18. 20:03:16
  • HTS s3rg1nh00