418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #375406 Replayt nehezen.Van 2 asszem. -
Plata #375405 Tegnap trollkodàsból arty alton bugolt aranyból és sok free xp-ből kihúztam a T49-et.Legénysége 50 szàzalékos fos.Hàt elég lelombozó úgy menni vele. -
WR104 #375404 Neztem a statjat meg replay-eit is es pont azert irtam amit. -
yossarianHUN #375403 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ahh, de szép is volt ez a Havokos videó anno. Csorgott az ember nyála erősen. Kár, hogy hangyafasznyit se láttunk belőle azóta sem, és valószínűleg már nem is fogunk. -
lammaer #375402 Az a baj nem ismered Platát, vele valami erő van más játékban is, pl StarTrek Onlineban is, az ő petjei akkorát lőnek mint az állat, nekem hasonló felszereléssel a töredéke jön ki a sebzésnek. Szóval ebből a borgból én ki is nézem hogy nála torzul a randomgenerátor és Koto*nál kompenzálja ki :)
Amúgy jobb mint a nagyátlag, elég ha csak megnézed a virtuális péniszének a hosszát :) Szóval hess hess...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.05.20. 15:25:37 -
WR104 #375401 "Jah én azért tudok 600 méterre is pontosan lőni troll gunnal mert titokban borg vagyok és asszimiláltam a játékot.
Bár lehet az is közrejátszik hogy én igazából egy időutazó vagyok akinek kibernetikus szemei vannak célzószámítógéppel,és beépített aimbottal."
Te csak egy korlatolt szellemi kepessegu jatekos vagy aki a T49-et sniperkent hasznalja es orulsz ha naponta 1-2 lovest bemakolsz +500m-rol.
Tegyel mar fel 5 egymast koveto csatarol replayt ahol brillirozol 600 meterrol. Persze, hogy nem fogsz csak osztod az eszt mikozben semmivel sem vagy jobb jatekos a nagyatlagnal. -
yossarianHUN #375400 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És mióta merül fel bárkiben is, hogy komolyan vegye, amit a HVG ír? :P -
Plata #375399 A HVG szerint a WoT egy olyan szimulátor ami a háborúra készít fel minket,egyébként meg egy náci toborzó játék.
Ami arra készült hogy hülye neonácikat toborozzanak akiket ki is képeznek harcra.
-
MrSnail #375398 Jójó de a LEGO az egy játék, a WoT meg ugye valós harctéri szimuláció, egyenesen 1943. július 5. Kursk valós megjelenítése, nem pedig játék valamiféle szórakozás....várj csak...
-
András77 #375397 Nekem egyenesen több a sebzésem a skoda t50-el (2669 vs 2477), úgyhogy most már azon maradnak a legények, mert jobban szórakoztat. A várható nerf után meg majd meglátom, hogy használható marad-e egyáltalán. Mondjuk a WR az megegyezik a kettővel és egyik sem túl jó, de ugye ez a tipikus helyzet, hogyha játszottam egy jót és kiosztottam szép sebzést, akkor annyira nem zavar a vereség.
Egy ideig tudtam tartani a 2700-as átlag sebzést a tier10-el, de aztán valami eltört a tankban és sok 0 vagy nagyon alacsony sebzéses kör jött, ahol kitáraztam 4 kancsal lövést, amiből max 1 sebzett oszt viszlát a garázsban, mert már körbevettek és még újra betöltenem se volt idő. Valami gáz lehet az ágyú rejtett paramétereivel, szerintem, vagy csak ennyivel mostohább az MM egy tier-el feljebb. Mindenesetre érdekes, hogy E100 alját újra tudom sebezni a tier9-el, a tier10-el meg állandóan pattogtam róla. Szerintem a torony mozgatása közbeni szórása rosszabb, de tényleg csak megérzés, bizonyítani nem tudom.
Plata: ahogy mondani szokás, hülyével ne vitatkozz, mert lenyom rutinból
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.20. 13:28:22 -
Toweliee #375396 Akkor a lego is szar, mert a valóságban nem olyanok a téglák? -
besti #375395 Végre, most hogy már a ToT keretében valószínűleg a nép is elkezdett vele játszani, meg lehet az Ace-t csinálni (1451 bázis XPre) !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyébként a képen látszik, hogy szerintem is melyik a jobban játszható cseh med. Tier 9 2340 dmg és 59-60% wr-en ingadozom, a 10-es 2545 dm és 44-45% wr-en mozgom. Pedig egyformán játszom velük és nem hátul kempelek a TD-kkel. -
Plata #375394 Tudod az a gubanc hogy szerintem itt veled van a baj,te is olyan vagy mint az a balfasz hülye aki videót csinált róla hogy milyen béna játékos,és szerinte a játék direkt szívatja őt.
Pedig ő is csak egy tipikus hisztis rinya pina ,aki azt sem tudja hogy kell célozni.Meg kéne tanulni célozni és nem lenne gond.
A rinyáló hisztigépekkel pedig nem a játék vagy a WG által írt script baszik ki,csak a saját bénaságuk,ha nem egész nap hisztériáznának mint egy fürdős kurva akkor szerintem sokkal jobbak lennének,de a mai generáció inkább rinyál és hisztizik és mást okol a saját bénasága helyett.
Én szarok bele mi lesz csak szórakozzam jól.
Jah én azért tudok 600 méterre is pontosan lőni troll gunnal mert titokban borg vagyok és asszimiláltam a játékot.
Bár lehet az is közrejátszik hogy én igazából egy időutazó vagyok akinek kibernetikus szemei vannak célzószámítógéppel,és beépített aimbottal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.20. 12:15:14 -
Megnyugodtam. Tegnap már azt hittem, hogy valami baj van veled, hogy az egyik hozzászólásodban nem írtad le, hogy "script", de hála az égnek most bepótoltad háromszorosan. 
-
DantesHUN #375392 Nem mondom ,hogy nincs benne igazság, de ez a WoT-ra is igaz. Olyan dolgokat erőltet ami a valóságban nem működött? Igen?
Wot és az arty-k? Ugyanmár. -
tiszabalazs #375391 Akartam ma gurulgatni parat mikozben nem szennyezem a kornyezetet, de a script nem engedte! Mocsok wg! (1,9 tdi passat tulaj) -
Kotomicuki #375390 ...és Plata-nak:
Akkor átfogalmazom "színvonal alattian arcade"-ra, ha így jobban megfelel.
Ha megnézed, hogy indulásnál mik voltak a tervek, miket akartak megvalósítani benne, azok messze a wot fölé emelték volna.
Aztán addig "fejlesztették" (ahogy a wot-ot is), amíg elértek az "ezt már nehezen lehet alulmúlni"-ig (nem a grafikára értem ezt elsősorban, mivel az a legjobb része az egésznek).
Gagyi, mert:
- olyan dolgokat erőltet, amik a valóságban sem működtek, vagy csak nagyon kivételes esetben (pl. romboló vs. csatahajó)
- emiatt olyan dolgokra kényszerül a "játékegyensúly" megtartása végett, amik megint csak a hihetetlen és ezért a különösen lelombozó kategóriába esnek (pl. csatahajó másodlagos fegyverzete = a 0-val, "citadellát" lőni 150 mm-essel a (még ép) csatahajónak)
- Plata-nak: bokor ugyan nincs bent, de a romboló el tud bújni 5 km-re a csatahajótól a semmi közepén (egyáltalán, ellő már idáig a 2.-lagos tüzérsége a BB-nek, ami legalább egy cirkáló tűzerejével ér(ne) fel?), miközben teljes sebességgel haladva csak az így termelt füstoszlop is 15-20 km-re látszana
- nehéz nem gondolni arra, különösen a 3. ilyen sortűz után, hogy a script itt is dolgozik, amikor gondosan a hajó (nem a menetiránya szerinti!) előtt és mögött csapódnak be a lövedékek, de még véletlenül sem találják el azt; és ez nem egyedi, egyszer előforduló eset (pláne, amikor az ellenfél lövedékeiből meg csak 1-2 téveszt célt...)
Számomra akkor volna elfogadható, ha a benne lévő hajóosztályok valóban azt csinálnák, ami a feladatuk lenne, akár NPC egységek bevonásával is és nem erőltetnék rájuk kényszeresen az osztályegyenlőséget.
A wot indulásakor még működött a kő-papír-olló mechanizmus, amit felváltott az "osztályegyenlőség" és mára pl. a könnyű tankok is olyan tűzerővel bírnak (nem is beszélve a mozgékonysági fölényükről, ami a mostani, kényszerhegymenetes pályákon még inkább előnyükre válik), hogy univerzális, csatadöntő egységekké léptek elő - már nagyon "várom" a T. X-es változatokat belőlük, hogy "teljessé" válhasson a wot...; ahogy a tüzérekből és med-ekből is X.-ig "kellett" megcsinálniuk a fát, hiszen milyen hiányos is volt nélkülük az... (irónia)
Visszatérve a hajósra: a jelenlegi állapotukban (ilyen szóráskép mellett) a csatahajóknak akkor volna létjogosultságuk (különösen, ha 4-5 rombolót és CV-t is tesz ellenük az MM), ha 4-5x akkora volna a sebzésük, mint most és nem csak zsíros, magatehetetlen boxzsákként funkcionálnának, amikről csak a HP-t lehet farmolni - igenis, legyen kihívás megközelíteni őket, ne egymást taposva tülekedjenek a rávetődésnél az aprólékok az "aki lemarad az kimarad" szignált játszva. A másik a lőtávolságok és az egy csatában résztvevők, azok szintjeinek a meghatározása, ami megint csak túlontúl kihat a "játék" egyensúlyára: egy kisebb lőtávolságú egységgel, ami nem kap másképp előnyöket, már eleve hátrányban vagy a többivel szemben, ami különösen gusztustalan lépés a szent "játékegyensúlyért mindent" hangoztatása mellett - és itt sem működik az, mint amit a wot-nál is emlegetnek, hogy a saját szinteden lévőkkel foglalkozzál, mert a "nagyok" kéjes vigyorral a pofájukon vetik rá magukat a védtelen "kicsikre", akik szinte csak célpontok lehetnek.
Kedves Plata!
Igazán lehetnél figyelmesebb SerB-el, mert amikor ő csontig benyal a script-tel neked, akkor őt és az emiatt (a többiekre nézve különösen) hihetetlenül játékosbarát termékét is ajnározhatnád és nem csak az én (meg akikkel még nem "szimpatizál" a wot) hülyének nézését hangoztatnád - tudod, az éremnek mindig két oldala van és nemcsakhogy a másik hülye, hanem még az és én tökéletes vagyoknak is mindig ott kell szerepelnie, hogy a mindenki másnak fájó igazság ne csorbulhasson.
De tudom, hogy te valójában együtt érző vagy a script által elnyomottakkal szemben, csak az a ... ferengi véred nem engedheti meg ennek megnyilvánulását, hiszen a többi szemellenzős ócsárlása téged amúgy sem hatna meg, mert utálsz együtt vonyítani a falkával!
-
Plata #375389 Volt áprilisi event,akkor volt legénység a hajókon,kaptunk minden nemzethez egy játékhajót,amivel a fürdőkádban lehetett harcolni,azokon a játék hajókon volt legénység. 
De legénység azért nincs se a hajókban sem a tankokban mert akkor magasabb besorolást kapna a játék. -
András77 #375388 Az első kérdésem az lenne, hogy játszott-e már valaha a WoWs-el vagy csak rámondja a sommás véleményt mert éppen olvasott egy kommentet valakitől.
Engem nem fogott meg elsőre, de nem is taszított el magától, inkább csak azt éreztem, hogy jobban meg kéne ismernem. WoT-ban tényleg max 1-2 hónap és kifejlesztek mindent, amit akartam, utána a felszabaduló WoT időmben megnézem a WoWs-t.
Nekem egy gondom van vele, hogy olyan mintha játékhajókkal tolnám. Már a tanknál is van ilyen érzés, mert legénység nem látszik, élet nincs a pályákon (leszámítva a pár röpködő madarat meg pillangót), tehát mintha játéktankot tologatnék. Persze, tudom, ez így hülyeség, mert játék tank ez, de a ha lennének gyalogos katonák, akik akár mindig ugyanazt csinálnák, futnának valamerre, nem tudom, meg ha látszódna a parancsnok, mondjuk amikor bino aktiválódik, felpattanna a belépő és kikukucskálna a parancsnok (ahogy elméletben ez történik/történt is) sokkal életszerűbbé tenné az egészet. Jobban bele tudnám élni magam. Láncfelrakásnál kiugranának és mint a forma1-ben körbevennék a tankot és dolgoznának, szerintem az nagyon királyság lenne.
A tank még hagyján, mert relatív kicsi, de amikor egy böszme nagy hajó csak van és semmi élet nem látszik, akkor nagyon műíze van.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.20. 10:44:10 -
Olvasd el a többi hsz-ét is 
Azok után,már nem akadsz fent a "gagyi-n"
-
Plata #375386 WoWs gagyi,mert nem lehet benne a bokorban kempelve lövöldözni,ott gondolkodni is kell meg mozogni.
-
Jacktor #375385 A WoWs-sal semmi probléma nincs, sőt, nem tudom mire alapozod azt hogy "gagyi"... -
Megjelent Milkym4n Leo1(A5) remodelje. -
yossarianHUN #375383 Hát én egyelőre nem tudom eldönteni, hányadán állok a 30 Protóval, pedig lassan a 100. csatámhoz közelítek vele. Jó gép, jó gép, de valahogy mégsem érzem. Baromi gyors, de a forgását keveslem, a magas végsebesség meg jó gyorsulás ellenére mindig kicsit lomhának érzem magam benne.
Az ágyúja meg baromi jó. Lenne, ha nem lenne olyan jó francia szokás szerint rohadt hektikus. Néha a légy bránerét is ellövi, néha a hegyoldalat se találod el vele. Ha meg teljes beszűkülés nélkül lősz vele, akkor szinte biztos a mellélövés, ami azért idegesítő, mert a célzásideje elég jó, de azért annyira mégsem. Bár lehet, hogy csak az M48 elkényeztetett. Az többek között azért zseniális, mert szinte nincs célzásideje. Kigurulsz, lősz, 400 méterre is biztosan találsz, az ellenséges tank meg mire egyáltalán elkezdene célozni, te már rég a fedezék mögött piszkálod a körmöd. Amit még nem szeretek a 30 Protóban, hogy akárki, akárhonnan lő rád, ha már egyszer elsült az ágyú, tuti, hogy sebződni fogsz. Ez tényleg nem pattint soha semmit, sőt, még mintha be is vonzaná a lövéseket. Egész hihetetlen szögekből és helyeken lövik be a tornyát, testét, mindenét. Gyakorlatilag ha csak egy ötcentis rész lóg ki a tornyod csücskéből, tuti, hogy betalálják, és sebeznek is rajta.
De hogy ne csak rosszat mondjak róla, modulsebződés tekintetében kellemesen csalódtam benne, a legtöbb francia géppel ellentétben egyáltalán nem modulsérülős, nem is ég, a lőszerét szerintem egyszer nem lőtték el 80-90 csata alatt. A vezetőt néha kikapják, különösen a frontális HE találatok, de a legénységsérülések se gyakoriak.
Egyszóval jó gép lenne ez, legalábbis gondolom az adatai alapján, és lehet, hogy többet is ki lehetne hozni belőle, de valahogy nem érzek rá hogyan, ami azért medeknél nem gyakran esik meg velem. Ez az átlagsebzésemen is meglátszik, bár a többi T9 meddel jóval több csatám van: Type 61 - 1981, M46 - 1980, T-54 1919, E 50 - 2241, AMX 30 - 1780.
Aztán ki tudja, lehet, hogy csak még 100 csatát bele kell tenni, de egyelőre nem nagyon érzem mikor vezetem, hogy hol és mi lenne az én dolgom. -
Plata #375382 Basszus srácok T49 ma megint nagyon durvát lőtt.
Ruinbergen köztem és t10 közt egy utca távolság volt,én az utca egyik sarkán álltam ő a másikon,nem mentem ki hogy meg tudjon lőni,ott volt egy ablak a sarkon,nála is volt egy,a két ablakon keresztül a tornya legteteje látszott ki,és sikerült.
Kilőttem. -
Angelus1991ster #375381 Ne feledd ők wg-sek.
Már 9.15-ben ezeknek jó részét eltüntetik.
A játékosok csak megunták azt, hogy a pálya 1/4-e vagy 1/3-a elérhetetlen.
Port pályán lévő búvóhely tényleg jó volt XD
Mountain Pass közepén lévő dombján lightokkal fellehett régen menni. Jó is volt az. -
András77 #375380 A WG gőzerővel irtja az ilyen helyeket, szóval jó dolog, hogy megjelenik a youtube-on, de onnantól máris felkerül a WG halál listájára.
A legtöbb hegymászás nem sok mindenre jó, mert fedezék az nincs mindenhol, de van pár gyögyszem. Sacred Valley-n pl felment az arty oda és az ellenség nem találta meg, majdnem döntetlen lett a sok retard annyira meg akarta ölni az artyt
A másik hegyen meg egy batchat szívatta halálra a foglalni igyekvő hősöket. Van pár tényleg jó hely, ahol takarást is lehet találni.
Szóval vannak hasznos helyek, de sajnos a legtöbb ilyen lehetőség megszűnik és lehet újakat tanulni vagy elfelejteni.
Ok, a WG ki akarja jelölni a támadási irányokat (bár ha megkérdeznek 1 darab értelmes játékost az új fizika kapcsán, akkor elmondta volna, hogy így sokkal több helyre fel lehet majd jutni, de storm jobban tudja ezt, így jobb, nem kell kérdezni és ha becsusszan ilyen gixer, akkor maximum kirúg egy véletlenszerűen kiválasztott fejlesztőt, hogy ő volt a hibás).
Pedig sokkal ötletesebbek lennének a pályák pár trükkös hely meghagyásával. Emlékeztek a porton a lerombolható házra oldalt? Ami pont úgy nézett ki, mint a többi, de oda el lehetett úgy bújni, hogy esélytelen volt az ellenségnek bejutni (persze kellett ehhez egy elrettentő erejű alfa vagy nagy rof a láncoláshoz, egy t34 hiába bújt oda, bementek érte)? Engem egyszer egy rohadás genya szakasz betolt maga előtt, mint pajzs és én kaptam a jpze100 lövését, aminek marhára örültem.
Jó lenne pár ilyen hely minden pályán, amik nem adnak olyan nagy előnyt, de mégis lehetne kicsit trükközni. Feldobná a pályákat. -
Angelus1991ster #375379 -
asolyom #375378 Ott is vannak seggek, ha nem is ilyen nagy számban.
-
asolyom #375377 Sajnos már nincs meg. Majd legközelebb elmentem. -
Itt az ideje kihajózni :) -
jutah #375375 Megnéznék egy ripléjt ezekről...pls -
asolyom #375374 No meg T7-ben is. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
jutah #375373 Hát igen van ez így néha.... -
yossarianHUN #375371 T5-ben ez teljesen átlagos jelenség. Manapság már T10-ben sem ritka. -
asolyom #375370 Tényleg tele van a faxom, hogy bármit csinálok nem lehet nyerni! Most is volt 5 nullás huszár, köztük egy AFK Hetzer. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #375369 Próbáld ki most, ha van rá ingerenciád, meg kredited, bár T5 lévén elég olcsó. Múltkor még le is volt árazva.
-
Plata #375368 Én még bétában húztam t34-et,élesben egyszerűen átugrottam mert annyira szar volt teszten.
-
asolyom #375367 Én a 76 mm-es S-54-gyel nem is próbáltam soha. Hiába nagyobb a pen, a DPM csak 1200 szemben az 57 mm-es ágyú 2200-val szemben. A normál lőszer átütése kicsit több az S-54-nél, de a prémium már nem. És míg az 57-es prémiummal röhögve átlőttem az OI seggét, addig a 76-os prémiummal necces. Egyébként azt a pár darab legyártott T-34/57-et eleve tankvadásznak szánták, tehát itt a játékban is jó erre. 
Artról meg nem is beszélek, hogy a 76-os ágyú pontossága (0,41), és célzásideje (2,9) fényévekkel sz@rabb, mint az 57-esé. A tűzgyorsaság meg no question...
Nekem az 57-es megvolt a T-28-ról, így eleve azzal kezdtem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.19. 14:21:46 -
Plata #375366 Az ok hogy papíron a legjobb dps-ű,de randomban a papíron írt dps nem számít.Csak az hogy mit hoz ki belőle a tulaj.
Hiába van az Is7-nek jó dps-e papíron ha a tilaja nem talál el semmit.