World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
A T54E1 goldal még elöröl is átvitte<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Hali. Ez az adventi marhaság másnak is fekete kocka ként jelenik meg? Rákattintok a napra és csak fekete kocka.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Azért random csatában nem volt olyan átüthetetlen az oldala, legalábbis centurion 7/1 középső lövegével (barrel 😎 simán átlőttem, szóval az első ilyet amit láttam, az meg is öltem, persze csak azért, mert én nem vagyok gold ammo noob.
most elöször elérhető ez a tank.

szerintem olyanokat is belefognak még tenni mint pl a bt-sv esetleg a t1e6.

Van vajon bármiféle esély hogy valaha megvehető lesz a monster m6 ?
Volt már tavaly a T28E F-30? Én úgy bámulom, mintha sohasem láttam volna! Úgy látszik, öregszem és hülyülök!.
Mnemomic
Az engem is érdekelne ha végre nem 9000Ftért adnák, hanem normális árban. Félek, nem így lesz, bár ez az első ajánlat biztató, mert tavaly ezeket is jóval drágábban adták.

Na akkor nálunk az EU-n mínusz egy tier átlagban. Ja a Cromwell B-re is pályáznék, Kellene egy legénység.
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2015.12.01. 11:15:06
Forolto
Egyébként az amcsi valahogy kiszivárgott:azokban van IS-3 autoloader,Fv-201(45),Cromwell B,Rudy,ISU-122,IS-2,KV-220-2,T14,1 év prém,t5-ös francia prém arty,TOG2,KV-5,WZ-111,T-34-85M,M56,JT8.8

Forolto
igaz. 😊 Biztosan egy 100 eurós csomagban lesz. 😞

amire te gondolsz az PZ II J
Ahogy nézem a mozgékonyságát jól visszavették, de az ágyú pöpec lesz.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Forolto
nekem fury kellene és az a kis gennyláda Pz I J. 😛

Remélem, lesz KV 220-2! Tudom, hogy fostalicska, de nekem kell! 😊

Utoljára szerkesztette: csagataj, 2015.12.01. 10:32:09
Már az alap T28 is brutális azon a szinten nemhogy ez.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Forolto
Hülye vagy?Ez mekkora fun tank már!120as pen 160as alfa tier 4 ben.Amint hazaérek ott fog virítani a garázsban.Mikor megunom a szarakodást t8-10ben ezzel daráok szét mindenkit. 😊 2000 forint sincs az ára

Forolto
Ha egy csöpp eszük van kidobják mellé a bundle-ket,hogy missziókat ki tudj hagyni.Dehát nem vagyok WG PR-os. 😊

Ezek mekkora állatok, ilyen tankot berakni. és akkor a klánok kicsítelik és jönnek pedózni vele a randomba. Med tank és nem lehet belőni az oldalát és még büszke is a WG, hogy milyen fasza UFO tankot csinált 😄

Gyökér WG

Nyomorék bagázs ez...
TOMSILENT
Ez aztán hatalmas nagy bármi....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

9-10 korul rakjak ki mindig az uj dolgokat.
Gondolod a feherorosz kollega majd felkel neked hajnalba, hogy kitegyen egy frissitest?
Arra meg ne szamits, hogy egy idozitett posztot+idozitett store itemet le tudnak scriptelni😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Elseje van regel 7 óra. Nincs semmi az adventi kalendáriumban...<#kuss>

Mikor rakják ki a vackukat ? Nincs is 24 óra éjfélig hogy megvedd.<#vigyor1>
Ma nem kell eladni a vesédet.<#zavart1>
Barakkból fel lehet oszlatni bárkit. Eladhatod a tankot is, habár nem kapsz másikat
Tono34
Ezt a "kölcsönzős" tankot le lehet tiltani a legénységekkel együtt? Barakk megtelik tőlük.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Valószínűleg túlságosan agresszívan játszottam vele.

Szemből könnyebb belőni mint az Is7-et (szerintem). Azt nem tudom, hogy van-e neki üreges páncélja az oldalán, de úgy érzem, sokkal könnyebben ütik be oldalról, nem úgy mint az IS7-et.
😄 Azért az Ossian messze nem klasszikus, maximum annak aki egyáltalán ismeri még a zenekart.

És amúgy a WoT-ra se igaz az állítás. Szép lassan, de biztosan fogy a játékos állomány. Hétköznap a két EU szerveren összesen ~155k játkos van. Ami 50k visszaesés az 1-1,5 évvel ezelőtthöz. Sok régi játékos megunja. Amit akartunk már megszereztük. SH, CW egy idő után már mocskosul unalmas és inkább kötelező munka mint élvezet, szórakozás. Maximum reward tankokért lehetne menni. De rengeteg idő kell hozzá vagy egy klán akikkel lehet riggelni. Ez a 4. kampány is valami 3 hetes, és ajánlatos minden nap tolni ha a tier 10 reward tankra hajt az ember. Aha persze, akkor inkább nem lesz T95E6-om, pedig az egyik kedvenc prototípus harckocsim.
Meg hát egyszerűen nem fejlődik a játék. Annyira képesek, hogy behoznak mindig egy rakás új harckocsit és pályát, meg néha egy-egy játékmódot, amiben alapvető a csapatmunka ezért legalább 3 jól összeszokott ember kell ahhoz, hogy élvezetes legyen. Meg néha állítgatnak a harckocsik paraméterein.

Bekescsaba: Az Object 260-as teste páncélzatban alig különbözik az IS-7-től. Elég kevés olyan helyzet van amiben erősnek mondható a test. Inkább az RNG menti meg, mint a saját tényleges védelme. A tornya viszont észrevehetően gyengébb mint az IS-7-esé. Ezt a játékba kerülése előtt is lehetett tudni. Az első páncél modelles képeken lehetett látni hogy a tető az overmatchelhető, és a lövegpajzs is csak 250 mm védelmű. A lövegpajzsra is már akkor írtam, hogy szinte biztosan shot trap (nem véletlenül lett áttervezve az egész torony az IS-7 1947-es verziójánál...). Felesleges a páncélzatra számítanod, mondjuk a többi nehéz harckocsinál se sokkal jobb a helyzet, tier 10-be már szinte alap a HEAT/APCR áradat.
Kár hogy nincs ebben a szar játékban kereskedés. Pedig mennyire mondták a béta vége felé, hogy majd hamarosan lesz az is. Megvenném tőled 50m creditért meg 6k aranyért. 😄
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.11.30. 20:53:43
<#falbav><#boxer><#ejnye1><#zavart2><#zavart1><#schmoll2><#violent>
ugy, hogy ez mar evek ota igy van.
A WG segít diétázni és a hazai elhízás felszámolását tűzte ki célul a tizenévesek, mint célközönség számára.

Meg lehet érteni, ha a mai szupermarketek választékát elnézem, hogy melyik jobb választás <#nyes>

Egyébként ez a sztori valóság alapú is lehet,mivel ismerek egy tagot aki inkább nem eszik reggel melóba,csak hogy tudjon aranyat venni hétvégére.
Ezek szerint a törzsállományt nem veszik semmibe.
Médiahack. <#gunyos1> Megnézik mennyire likvid a társadalom....
Gondolom semennyire.

Délután munka után bemegy több ezer ember az illegális szervkereskedőkhöz a sor a tulsó utca végéig áll.

Kereskedő : - Ki ez a sok ember?
Tag: - Uram. Könyörgöm segítsen rajtunk ! Devizahitelünk van, alig tudjuk fizetni a rezsit és már semelyik banktól nem tudunk hitelt felvenni, de nagyon kell éjfélig a lóvé vegye ki a vesémet.

Kereskedő : - Mégis mire kell az az összeg, ha nem tolakodok ?
tag: - Ma éjfélig lehet megvenni a Type 59-et csomagban 100-ért.

<#alien><#finom><#nyes><#nevetes1><#taps>
McFrost
Egy klasszikust tudnék erre idézni: "Elhagynak százak, jönnek ezrek..."

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A Mikulás is mindig éjfél körül jön!:-))
McFrost
Mikor tenné ki? Nem értem....
Nem kell megvenned.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Most akkor azt komolyan gondolja a WG, hogy 24.-éig minden nap eljátsza, hogy éjfél körül teszi ki az aznapi akciós prémtank csomagot (pl Type 59 + 20e gold + lóf*sz = 50e Ft ?<#falbav>

És 24 órán belül kell megvenni?<#violent>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.11.30. 19:03:00
Nem bírták tovább a szenvedést......

Megnéztem azon játékosokat, akiknek tudom, hogy van object 260-a.. Hát ilyen 100 csata körül mentek vele.

Azért ez elég beszédes.
No,no ! <#merges2>

storm már csak azt igéri, hogy idén jön ki !

Most volt patch a konkurenciában nem rég, mindek dolgozzanak. Majd ha náluk megint lesz <#eplus2> http://www.wotinfo.hu/index.php/item/2845-fejlesztoi-hirrepeszek-183
Pales27
cserébe a leggyorsabb heavy a franciák után

Ez van a pénz beszél a wot játékos ugat:-D
Most mentem az Object 260-al 5 kört. 5 vereség, volt 5200.as sebzésű, és 1200-as is.

Nagyon gyenge a páncélja, sidescreapelni nem lehet vele, akkora hasa van, hogy csak a hülye nem találja el, de kedvencem, ha autobouncal lőnek rád, a torony belepattogtatja a lőszert a testbe.

Akinek van, hasonlóan szarnak érzi a páncélját?
Állítólag még karácsony előtt ki jön a frissítés.
Kapitalizmus van <#gunyos1>
Az üzlet a lényeg a pénz és mindent szabad ! Ha el tudja adni annyiért, mégha egy veőt veszít hosszú távon is, nem érdekli.A WG a gyors és könnyű meggazdagodás alkalmazza. Nem baj, ha többet nem veszel mert csalódtál bennük semmit. SerB-nek legyen ma több maláj csaja oszt jónapot.

Szerinted a személyes tartaláknak pár órára mi értelme van ? Ki vesz ilyet, ha a prém nap még kreditet is ad sőt hosszabb időre.
Pales27
hát az egy szar tank, de 9.13 kap egy kis buffot -5° lesz a gun depje

Sajnos erre nagyon sokan panaszkodnak játék közben is. Nem értem mire hajt a wg. Egyre játszhatatlanabb az egész.Miért kell egy alapjában jó játékot tönkre tenni,ebben mi az üzlet. Sorra adják el az accokat a jobbnál jobb játékosok.
De akkor mi kerül benne 13000Ft-ba? Prémium nap nélkül még a Kv1 is több creditet hoz.
3998 sebzéssel tank ásszal győzelem mellett hozott 42000-et. Az E25 vesztes Csatával többet hoz.
A másik dolog ami idegesítő hogy minden lövés amit kap minimum 2 modult visz.
McFrost
Én ilyeneket a 110-el éltem meg, a 175 penes ágyújával, el is adtam a sumákba az egészet, ahogyan van.

Holnap már december 1.-e van ! Nem kellene lennie valami az adventi naptárban ? <#violent>
Jellemzően minden tankkal ez van. Az utóbbi 2 hétben sokat szenvedek a SuperPershinggel, és a T34-el.

Van egy videom, amikor szemben vagyok egy Tigrissel. Kb 50 méter van közöttünk.

Ő meg sem mozdul, én ficánkolok, mint Yossarian bombázó tiszt Avignon felett (Cath 22). 10 lövést adunk le egymásra.

Ő 5-szor átüt a frontomon. Ezt valljuk be, lenyűgöző eredmény, úgy, hogy forgatva volt a tankom. . Én 5- szor a tízből. Ha nem velem történik meg, el sem hiszem. Nem rikosé volt, hanem didint penetréson ször.....

400-at sem érte el a win8-a.

Másik, s ennek szemtanúja is volt.

T54 light volt ellenem, én meg egy T34-ben ültem. A light kb 150 méterre keringett tőlem, flankelt egy Bat Artyt. 5-öt volt lehetőségem rálőni.

1. didint penetréson ször.....
2., Az ágyút találta el oldalról
3., Rikosé...Ez a torony oldala volt
4. Critical hit (a periskópja lehetett, mivel sérült)
5. Critical hit (lelőttem a láncát. )

Mind az 5t lövést a tank mértani közepére lőttem, megközelítőleg teljes szűkülésnél. A light mozgásához képest kellett állítani az ágyút, de 150 méternél ez nem volt valami jelentős egérrángatás.

Az utóbbi időben az az érzésem, hogy lassabban szűkülnek az ágyúk, és pontatlanabbak.

Külön kiemelném az univerzális német 75 mm-es KWK L40-es ágyút (Panther M10-en, és PZIV S-en) használom. Szinte hihetetlen, mennyire kevés tankot üt át, és 200 méteren is nagyon pontatlannak érzem. Nagyon sokat megyek Rudyval is, sokkal gyengébb karakterisztikájú ágyúval (rosszabb pen, és pontosság, a célzásidő leheletnyivel jobb) sokkal nagyobb hatásfokkal érek el átütést, és sokkal nagyobb számban találok el tankot.

A Wz111-eről nem is írok, mert nincsen rá szó, amivel le lehetne írni azt a valamit, amit ágyú gyanánt tettek rá. Az IS, IS2 ugyanazzal az átütéssel érzésem szerint sokkal többször üt át 8-as tankokat, mint az a foskazán.

A másik tank, az At15. Az ágyújához leírt értékek szerintem köszönő viszonyban sincsen a valósággal. 0,3 pontosságot írnak, de hogy az 200 - 300 méter között már úgy szór, hogy hihetetlen.

A másik észrevételen, a mozgó tankok lövése. eddig jól ment, de az utóbbi időben szinte semmit nem találok el.

Ezeket nem tudom bizonyítani, ezek csak érzések.
Ez a normál eset. Ugyanígy van velem a Type 59-ben. Ezeket a premium tankokat így kell elfogadni : bénán, stockosan.<#zavart2>