World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
szerintem olyanokat is belefognak még tenni mint pl a bt-sv esetleg a t1e6.
Van vajon bármiféle esély hogy valaha megvehető lesz a monster m6 ?
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2015.12.01. 11:15:06
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2015.12.01. 10:32:09
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Gyökér WG
Nyomorék bagázs ez...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Gondolod a feherorosz kollega majd felkel neked hajnalba, hogy kitegyen egy frissitest?
Arra meg ne szamits, hogy egy idozitett posztot+idozitett store itemet le tudnak scriptelni😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mikor rakják ki a vackukat ? Nincs is 24 óra éjfélig hogy megvedd.<#vigyor1>#vigyor1>
Ma nem kell eladni a vesédet.<#zavart1>#zavart1>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szemből könnyebb belőni mint az Is7-et (szerintem). Azt nem tudom, hogy van-e neki üreges páncélja az oldalán, de úgy érzem, sokkal könnyebben ütik be oldalról, nem úgy mint az IS7-et.
És amúgy a WoT-ra se igaz az állítás. Szép lassan, de biztosan fogy a játékos állomány. Hétköznap a két EU szerveren összesen ~155k játkos van. Ami 50k visszaesés az 1-1,5 évvel ezelőtthöz. Sok régi játékos megunja. Amit akartunk már megszereztük. SH, CW egy idő után már mocskosul unalmas és inkább kötelező munka mint élvezet, szórakozás. Maximum reward tankokért lehetne menni. De rengeteg idő kell hozzá vagy egy klán akikkel lehet riggelni. Ez a 4. kampány is valami 3 hetes, és ajánlatos minden nap tolni ha a tier 10 reward tankra hajt az ember. Aha persze, akkor inkább nem lesz T95E6-om, pedig az egyik kedvenc prototípus harckocsim.
Meg hát egyszerűen nem fejlődik a játék. Annyira képesek, hogy behoznak mindig egy rakás új harckocsit és pályát, meg néha egy-egy játékmódot, amiben alapvető a csapatmunka ezért legalább 3 jól összeszokott ember kell ahhoz, hogy élvezetes legyen. Meg néha állítgatnak a harckocsik paraméterein.
Bekescsaba: Az Object 260-as teste páncélzatban alig különbözik az IS-7-től. Elég kevés olyan helyzet van amiben erősnek mondható a test. Inkább az RNG menti meg, mint a saját tényleges védelme. A tornya viszont észrevehetően gyengébb mint az IS-7-esé. Ezt a játékba kerülése előtt is lehetett tudni. Az első páncél modelles képeken lehetett látni hogy a tető az overmatchelhető, és a lövegpajzs is csak 250 mm védelmű. A lövegpajzsra is már akkor írtam, hogy szinte biztosan shot trap (nem véletlenül lett áttervezve az egész torony az IS-7 1947-es verziójánál...). Felesleges a páncélzatra számítanod, mondjuk a többi nehéz harckocsinál se sokkal jobb a helyzet, tier 10-be már szinte alap a HEAT/APCR áradat.
Kár hogy nincs ebben a szar játékban kereskedés. Pedig mennyire mondták a béta vége felé, hogy majd hamarosan lesz az is. Megvenném tőled 50m creditért meg 6k aranyért. 😄
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.11.30. 20:53:43
Meg lehet érteni, ha a mai szupermarketek választékát elnézem, hogy melyik jobb választás <#nyes>#nyes>

Gondolom semennyire.
Délután munka után bemegy több ezer ember az illegális szervkereskedőkhöz a sor a tulsó utca végéig áll.
Kereskedő : - Ki ez a sok ember?
Tag: - Uram. Könyörgöm segítsen rajtunk ! Devizahitelünk van, alig tudjuk fizetni a rezsit és már semelyik banktól nem tudunk hitelt felvenni, de nagyon kell éjfélig a lóvé vegye ki a vesémet.
Kereskedő : - Mégis mire kell az az összeg, ha nem tolakodok ?
tag: - Ma éjfélig lehet megvenni a Type 59-et csomagban 100-ért.
<#alien>#alien><#finom>#finom><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem kell megvenned.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
És 24 órán belül kell megvenni?<#violent>#violent>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.11.30. 19:03:00
Azért ez elég beszédes.
storm már csak azt igéri, hogy idén jön ki !
Most volt patch a konkurenciában nem rég, mindek dolgozzanak. Majd ha náluk megint lesz <#eplus2>#eplus2> http://www.wotinfo.hu/index.php/item/2845-fejlesztoi-hirrepeszek-183
Nagyon gyenge a páncélja, sidescreapelni nem lehet vele, akkora hasa van, hogy csak a hülye nem találja el, de kedvencem, ha autobouncal lőnek rád, a torony belepattogtatja a lőszert a testbe.
Akinek van, hasonlóan szarnak érzi a páncélját?
Az üzlet a lényeg a pénz és mindent szabad ! Ha el tudja adni annyiért, mégha egy veőt veszít hosszú távon is, nem érdekli.A WG a gyors és könnyű meggazdagodás alkalmazza. Nem baj, ha többet nem veszel mert csalódtál bennük semmit. SerB-nek legyen ma több maláj csaja oszt jónapot.
Szerinted a személyes tartaláknak pár órára mi értelme van ? Ki vesz ilyet, ha a prém nap még kreditet is ad sőt hosszabb időre.
3998 sebzéssel tank ásszal győzelem mellett hozott 42000-et. Az E25 vesztes Csatával többet hoz.
A másik dolog ami idegesítő hogy minden lövés amit kap minimum 2 modult visz.
Van egy videom, amikor szemben vagyok egy Tigrissel. Kb 50 méter van közöttünk.
Ő meg sem mozdul, én ficánkolok, mint Yossarian bombázó tiszt Avignon felett (Cath 22). 10 lövést adunk le egymásra.
Ő 5-szor átüt a frontomon. Ezt valljuk be, lenyűgöző eredmény, úgy, hogy forgatva volt a tankom. . Én 5- szor a tízből. Ha nem velem történik meg, el sem hiszem. Nem rikosé volt, hanem didint penetréson ször.....
400-at sem érte el a win8-a.
Másik, s ennek szemtanúja is volt.
T54 light volt ellenem, én meg egy T34-ben ültem. A light kb 150 méterre keringett tőlem, flankelt egy Bat Artyt. 5-öt volt lehetőségem rálőni.
1. didint penetréson ször.....
2., Az ágyút találta el oldalról
3., Rikosé...Ez a torony oldala volt
4. Critical hit (a periskópja lehetett, mivel sérült)
5. Critical hit (lelőttem a láncát. )
Mind az 5t lövést a tank mértani közepére lőttem, megközelítőleg teljes szűkülésnél. A light mozgásához képest kellett állítani az ágyút, de 150 méternél ez nem volt valami jelentős egérrángatás.
Az utóbbi időben az az érzésem, hogy lassabban szűkülnek az ágyúk, és pontatlanabbak.
Külön kiemelném az univerzális német 75 mm-es KWK L40-es ágyút (Panther M10-en, és PZIV S-en) használom. Szinte hihetetlen, mennyire kevés tankot üt át, és 200 méteren is nagyon pontatlannak érzem. Nagyon sokat megyek Rudyval is, sokkal gyengébb karakterisztikájú ágyúval (rosszabb pen, és pontosság, a célzásidő leheletnyivel jobb) sokkal nagyobb hatásfokkal érek el átütést, és sokkal nagyobb számban találok el tankot.
A Wz111-eről nem is írok, mert nincsen rá szó, amivel le lehetne írni azt a valamit, amit ágyú gyanánt tettek rá. Az IS, IS2 ugyanazzal az átütéssel érzésem szerint sokkal többször üt át 8-as tankokat, mint az a foskazán.
A másik tank, az At15. Az ágyújához leírt értékek szerintem köszönő viszonyban sincsen a valósággal. 0,3 pontosságot írnak, de hogy az 200 - 300 méter között már úgy szór, hogy hihetetlen.
A másik észrevételen, a mozgó tankok lövése. eddig jól ment, de az utóbbi időben szinte semmit nem találok el.
Ezeket nem tudom bizonyítani, ezek csak érzések.