World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.12.02. 10:03:38
Ugyanilyen olcsón az MTLS-1G14 is bekerülhetne.
Mai kalendároson nincs mit megvenni XD mind megvan😄
angelus1991ster.blogspot.hu
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/03/is-3-with-autoloader-premium.html amit találtam róla ott az van hogy 11,45 sec de ez azt jelenti hogy csak a neve autoloader de nem lesz táras avagy ennyire op lesz?
"
Linkin
(senior tag)
Tényleg megnéztem nem kicsit könnyítés konkrétan 1 nap alatt megcsinálható az egész"
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.12.02. 08:10:02
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
nem beszélve arról, hogy egyedül sosem járnak, míg te....Te mindig egyedül maradsz a VKB vel
Mostanában kezd hányingerem lenni a játéktól, szeretnék mér pár tankot kipróbálni, csak sajnos nincs értelme. Játszhatatlan lett ez a szar.
Próbálom a htc 15-s light és med küldit megcsinálni de esélytelen....ha végre van egy map amin lehet spotolni, akkor nem lövi senki a spotom, mert hátul basszák egymást a bokorban a t10-esek és megvárják amíg egy heavy tank a mező közepén kerszetűl jön és felspotol engem.....
A med küldi ismét ugyan ilyen szopás...2k dmg TD-be. Vagy összesen nincs 2k hpjuk, vagy mire oda érek már nincs annyi.
mostanában erősen gondolkoztam, hogy letörlöm a f@szba mert csak idegesít a játék.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Elszállt velük a ló, nem tudnak balancolni. Most meg a medek lettek erősek, és akkor még behoz egy ilyet, ami az amúgy is jó orosz medeknél is sokkal jobb. Egyébként rájöttem, mindig az ilyen underdog tanktípusokkal szeretek játszani 😄 Most, hogy mindenki medezik, TD-zek meg artyzok. Ez a jgdpanther rohadt jó cucc 😄 Olyan köröket lehet vele menni, hogy beszarás. Foch vonalán is elindultam 😄 Egyedül a heavyk szopják meg mindig, mióta feljött a többi típus 10-esig. Egyébként olyannak kéne lennie egy heavynek, mint a t110e5 vagy a VKb, akkor nem lenne gond.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden nemzet idióta volt. Csak a szovjet vodkás mérnökök tudtak tankot tervezni <#banplz>#banplz>
Ez olyan, mint egy 100 billiós bankrablás után lecsuknak pár évre, de a lóvéd hagyják hogy a bankban kamatozzon.
WG logic <#wow3>#wow3><#wow1>#wow1><#mf2>#mf2>
Ha jól tippelem 7e körül lesz az ára és kapsz hozzá, 1700-2000 goldot.
Regizz ázsia szerverre és most kapsz 30e Ft-ért mellé 18e goldot, 90 nap prémet és azt amit itt sosem : 100%-os legényeket. <#mf1>#mf1>
Csak ma 2 napig, csak teneked.
Egyébkén ez totál el van baltázva szerintem. Inkább azonos képességű tankokat kéne belerakni a küldikbe, és egyszerűbb feltételekkel az obj260énál is kicsivel. Akkor több embernek lenne sikerélménye és nem is lenne imba tank ebbe a hülye játékba. Beszarás, ilyen mozgékonyság meg lézerágyú mellé ilyen páncélt adni, amit nem tud beverni a jagde100 sidescrapeből. Nagyon hülyék ezek a devek.
- the developers do not need more general feedback for now, they know what the problems of the game are
ezek kulon humorosak, mivel az elmult egy evben vegig az volt a musor, hs e az artykkal, se a mm-el, sem a spottingsystemmels emmi problema nincsen, csak rinyalas az egesz..
- Wargaming developers are reading player feedback
- the list of most important WoT issues according to developers is: arty, matchmaker, UI and spotting system
Gyakorlatilag mar csak a sorozatlovot ellen van vedve. Ja es meg goldal se tudja beloni a tankok felet.
Kar volt megvennem. Bar az arany 1 evig kitartott.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Egyébként SG fórumosok is csinálhatnánk ilyet, még nehezebben is kapnának el, mindenki más klánból jönne 😄
Fene tudja.....
Na az F30 még ennél is szarabb karakterisztikával rendelkezik.
Egy jó van benne, nem csontozzák ki egykönnyen a pz1c-k, annyit véd a páncélja. De azzal az F30-al lekövetni egy tier 3-as tankot mozgás közben?? Hát nem tudom.
Valami irtózatosan magas a szűkülési idő tier 4 ben.
Egy Matilda 2 szer beléd lő mire egyáltalán rá állna az ágyúd. Ez a baj vele, hogy gyorsak a tankok, nem mindig van idő rászűkülni a tankra.
A pontoságról meg van elképzelésem a SU85i után.......
A sima T 28 vékonyabb és gyorsabb, a prémé lasabb, de erősebb teste van és az ágyúja is a nehéz tankok mintájára közelebb jó, mert pontatlan és lassan szükűl, míg az eredetivel tudtál sniperkedni és messzire is találtál. Most a mai csaták az RNG miatt nem szignifikánsak !!!!!
gyakorlatilag tehát egy nehéz tank irányába mozduló T 28 újraelképzelés, amely szerintem gyakorlatilag ugyanaz <#lama>#lama><#eplus2>#eplus2>
Bízok benne , hogy a Turán III Prototípus valamelyik nap szintén tank+gold (bár nekem csak a tank kéne a hellyel) túróval megvehető lesz. Kicsit uncsi már szegény Chi-Nu-t Turán skinnel használni.
T28E F30 ára 1200 gold volt. 1200+300+2500 gold kerül 3120ft-ba.
Gyakorlatilag röviden összegezve, azt mondhatnám el,hogy ugyanazt a tankot adja el most prémként a WG. Semmilyen szignifikáns különbség sincs sem a karakterisztikájában, sem pedig az alakjában a nevében sem. egyszóval detto ugyanaz. <#vigyor>#vigyor>
Azaz egy picivel jobb az eredeti T 28, mert az ágyója pontosabb, gyorsabban is szűkül.
Az F30-nak picivel erősabb a páncélja, de nem annyival hogy megéreznéd. Viszont lassabb annyival, hogy szembetűnjön és így a manőverek vagy a csiki csuki nem lesz olyan könnyed, mint az eredetinél a T 28-nál. Ez kb döntetlen.
az ágyúk átütése és sebzése szintén döntetlen. Az ábrán láthatod, hogy ugyan a sebzése kétszer nagyobb az eredetinél, de a töltési ideje is több mint kétszerese, így nem jutsz előnyhöz. Az átütése normál lőszerrel ugyanannyi. az a 8 mm-rel jobb átütés semmi az F 30-nál. Ellenben mivel feldobja ugyanúgy +2 tierbe, így sajna a goldra szüksége van és ez sajnos lényegesen rosszabb a prémnek. Csak 160mm, míg az eredetinek 189 mm !! <#ticking>#ticking>
Nem feltétlen elég ugyanarra már
A legszembetűnőbb különbség az ágyúja pontosságában és a célzőköre szűküléséban van, ugyanis látható az öszehasonlításból, hogy a prémnek az F30-nak a pontossága egy tizeddel rosszabb ! Nem beszélve, hogy sokkal lassabban szűkül is. <#szomoru2>#szomoru2>
Messziről nem lehet leszedni az ellent, úgy mint a sima T 28-al. Lényegében tehát ugyanaz a két tank. Nem tudom, hogy megéri-e megvenni ugyanazt pénzért mégegyszer.
Aki ment ma jó köröket és az ágyúján, nem érezte, hogy lassabban szűkülne vagy pontatlan lenne, annak azt tudom mondani, hogy ez lehet az RNG miatt is. Lehet hogy ma ilyen köröket dob és holnaptól, amikor már mindenki megvette jönnek a "fú, ez összevissza lő és lassan szűkül ágyú" jelzők.
Hogyne ! A karakterisztika miatt ez rosszabb ágyú, közelre való. Az RNG ma lehet megtévesztő.
Aki ma tank ászt ment, az szerintem nem meglepő. Lévén hogy új tank, csak mai csatákat lehet alapul venni.
Íme egy ingame video elemzés :
Akinek ez bejött, az tegye fel magának a kérdést, hogy a sima T 28-al nem tudott-e ilyen remek köröket menni ? Azzal is ugyanígy be tudta aprítani a legényeket egy jó csatán mint ezzel ? Milyen élményt kaptál, amit T28-al jó csatákon nem?
KONKLÚZIÓ : Ugyanaz a két tank. Gyakorlatilag másodszor veheted meg pénzért, bár legénység húzásra nem rossz.
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.01. 17:45:22
Lehet azt kipróbálnám,
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.