World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy retardáltság. Az első pár nap még normális ajánlat volt normális áron.
A 8k-s pattintós ás sebzős küldetést mivel csináltátok meg?
Jaj hát mi van mára? Régi kedvencünk😄 a BT-SV. Na és milyen áron?

angelus1991ster.blogspot.hu

Kiszivárgott a WG karácsonyi akciói ! Napi 2XP az első győztes csata után, egész karácsony alatt <#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#nyes>
Legközelebb T-22 medet kapsz ingyé' <#vigyor5>
Mission completed! Reward:
Vehicles added: Excelsior
Slots added: 1

Azért ez így nem volt rossz, 600 ezer kredit + 900 arany + 3-3db mind a három prémium fogyóeszközből + garázs hely és bele egy Excelsior. Most azt hiszem megint kihagyok úgy két és fél hónapot és meglátom akkor milyen ajánlatot kapok...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Végre egy elftárs, aki úgy látja ezt , mint én.
Hát jah, kb. olyan, mint amikor a Shogun II Total War-ba hátültöltős puskás Magyar Királyi Honvédség brutális OP egységet szerkesztek a játékba. Még modelleznük sem kell, hisz külsősök csinálják ha jól tudom.

Még egyszer mondom, friss telepítés, nincs semmilyen mod, és nem is tervezek semmit feltenni. Két különböző hálózatról is teszteltem, mind a kettőn, bármilyen grafikai beállításoknál előjött.

Apropó: TOG stronk spotter

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ebben a csatában sem 5-ször nyomtam meg a bal egérgombot... volt az 15-is... de egyszerűen nem reagált, mintha meg se nyomtam volna. Valamiért elég furán laggol a játék, a bal felső sarokban úgy mutatja, hogy 30-60ms közt ingadozik a ping, a led viszont elég gyakran vörösre vált, és főleg akkor, amikor éppen az ellenséggel harcolok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

CommanDos
jól teszed mert így is már mindenféle szirszar tankot beleraktak ennyivel meg nekünk is tartoznak hogy pár órát dolgoznak már végre

programozni nincs mit mert ők a wg-nél nem programozók ők csak használnak egy editort mint pl:módoknál mint mikor készítesz a gta-ban egy újszabású kocsit hát ennyi a nagy munkájuk max 1nap

CommanDos23

Reális vágyás, hiszen harckocsik voltak abból az időszakból. És a további tartalom bővítések miatt elkerülhetetlen a behozásuk. Első két képviselő meg is jelent, igazi szokásos wg-s elbaszott verzióban. Ez olyan, mintha szovjet tankra brit jelzést és festést tennél rá.

De ehhez egy normális gárda kéne. Ez pedig nem a wargaming. Azon csodálkozom, hogy a japán óriások és a csehszlovák ág még átment.

Én ráhúztam a Chi-Nu-ra a modelljét. Kb. hasonló a két tank.

Kvintesszencia a magyar harckocsi ebben a játékban számomra.
Úgy ahogy a Total War epizódokban a Magyar Királyság. Ahogy a Total War Attilában a Magyars elkúrt Hun-klón frakció.

Na megszólalt a drága proletár.
Majdnem hajszál híján gyártottunk 1000 harckocsit, igaz ami tankot gyártottunk az pár évvel el volt maradva. De baszki , a Harmadik Birodalomhoz és a Szovjetúnióhoz méred a magyar hadiipart, amit szinte a nulláról kellett visszarántani.
Nem ám a minket szorosan körbevevő Kisantanthoz. Ahol maximum Csehszlovákia múlt felül minket, míg jött nekik a hitlerista megszállás. Románok Maresalon kívűl, a Tacam R-2 és Tacam T-60-ast tudták felmutatni.

Nem bazdmeg, nem egyszerre a Sherman-ból 50-59 ezret gyártó USA-hoz kell mérni a magyar hadiipar gyártást.

Kikúrt kádári semlegesítés nálad megtette a hatást azt látom kedves proli. Te is csak a biciklis alakulatot tudod felhozni.
Ezen fórumon már csak a bekerült tankokat hozom fel, amik már a 9.12-es( jelenlegi) kliens része. A többi típust pedig , hogy miként lennének bennt, ahogy Karika javasolta.

4. napnal tartunk..
masreszt, az na szerveren mindig jobbak az akciok, ugyhogy arrol kar is almodozni, h bmikor olyan szintu akciot kapunk mint ott.
Ezt nem tudtam valóban. Nem vagyok mindent tudó valóban. De ezt az egyet leszámítva még mindíg sokkal jobbak vannak és van mit törleszteniük
ROMOTO
Nekem már a garázsomban áll egy helyes kis mod révén, meg még egy rakás ami meg fog jelenni <#ravasz1>

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.04. 18:32:54
Sajnos ezzel a hozzászólással csak mélységes tudatlanságodat árultad el. 😊
Ez nem egy sima TD, és amikor májusban volt rá bundle, akkor is BIA-val volt, ugyanúgy, minta Cromwell B és a szovjet IS-2.
Úgy kalkuláltátok, most hogy konkurencia harc van jobb akciók lesznek. Erre tessék : 3XP és 20 frag utánkapsz egy nagy javító készletet <#nevetes1><#nevetes2><#taps>
Úgy látszik, minden szerveren képesen megcsinálni, hogy csak minimális goldot tegyenek a packba. Ráadásul, máshol még egy sima TD-hez is ját 100% skill+BIA. <#boxer>

A mai ajánlat amerikából
Azért van, mert azt a gagyi "safe shoot" modot tetted fel a modpackban, így ha közel van a csapattársad az ellenfélhez, azzal kívánja védeni, tőled hogy blokkolja a lövésed, mert szerintük annyira debil a játékos, hogy a sajátját lövi szét. <#eplus2>

Aslain reinstall
Tavaly is igy csinaltak. Akkor tettek be a japanokat es azzal is ossze kellett szedni az xpt.
55 000 freem banta, hogy T6-tol induljak. Valoszinuleg iden is igy fogjak csinalni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Tono34
Ez nincs meg valakinek véletlenül?

Sajna neten még nem találtam meg.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Azt nem tudod, hogy a jelenlegi állás szerint a T95/Chieftain mi lesz? Ebből is valami reward tank lesz vagy esetleg normál megvehető premium tank? Korábban rewardnak írták, de nem tudom mennyire volt az biztos.
Ha tudnál mondatot értelmezni, akkor feltűnt volna, hogy nem akartam megmondani azt, hogy ki milyen tankkal játsszon.
Enged már meg kérlek, hogy had döntsem el, hogy mivel szeretnék játszani. Lehet, hogy az én perverzióim ammagyar tankok.

Nem sírás megy itt kérem. Csak vágyunk rá egyesek.

S a Wg megerősítette, hogy lesz, így nem sírunk, csak számon kérünk, és sürgettünk.
Én egy dolgot nem étek, hogy lehet az, hogy ilyen "göncökért" mint a Turán, Toldi, Tas, meg minden ilyen alacsony szintű "szarokért" miért meg a sírás már több éve? Alacsony szint játszhatatlan a sok vörös hordától, szóval nem értem a sírást "a nagy, hatalmas Magyar tankokért".... a 20. században a magyar hadviselés a béka segge alatt volt, szóval ne már, hogy a göncök kellenek nektek.... ahogy autót sem tudunk gyártani (a Ti autótok) úgy harckocsikat sem tudtunk....
Lehet hogy azért beszéltek össze vissza, hogy karácsonykor meglepetés legyen.

Hamarosan meglátjuk. <#vigyor0>

Úgy halottam, hogy a a Super Conqureor lesz helyette. Bár kitudja, összevissza írnak. Orwelli állapotok vannak ott a pokolgamingnál.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.04. 12:41:08

Igen, furcsa. Lehet hogy csak elírták.

Viszont a Chieftain MK.6 is szerepel a listában a Cseh tankokkal együtt.
Lehet hogy a karácsony előtti patch-ben lesz a csere?

Nem-nem, akkor meg lennék véve.
Turánt már holnap kiadhatnák az Adventi kalendárba 5-6 ezer ft-ért (1500+300+1000/2000 gold).

De téged nem is érdekelne😄 hisz lówtier papírszarok.

Direkt miattad nem teszik be a magyar vasakat. Akkor meg azokon sírnál.
Eléggé hülyeség egy egyedi festésű tankot reguláris tanként behozni, a simát meg prémiumként😄
Inkább fordítva lenne logikus.

New Premium Tanks
Object 777 (U.S.S.R. Tier X Heavy Tank)
Rhm. Skorpion (German Tier VIII Tank Destroyer)
IS-3 A (Soviet Tier VIII heavy tank)
AMX M4 1949 (French Tier VIII heavy tank)
KV-4 KTTS (Soviet Tier VII Tank Destroyer)
VK 100.01 (P) (German Tier VIII Heavy tank)
T-44-100 (Soviet Tier VIII Medium tank)
Panzer 58 (German Tier VIII Medium tank)
Sentinel AC 1 (British Tier IV Medium Tank)
M46 Patton KR (American Tier VIII Medium Tank)

Turán III Prototípus meg hol a bánatban van? Buzigaming szokásához híven fél vagy egy évig halasztja, ahelyett , hogy berakná a premium shop-ba.

Talán mert 2 tierrel kisebb tank. és kevesebb az elvárt sebzése
Sziasztok, szeretnék, csatlakozni csapat csatához rangsorolthoz esetleg lenne, olyan csapat ahol van, hiány csatlakoznék, ha lehet.
WOT nevem: imperat80
A Mutz regular tank lesz a WG development szekciója szerint. Így arra nem valószínű egy marathon.
A sima Panzer 58 az prém tankként van felsorolva, arra elképzelhető.

http://worldoftanks.eu/en/content/docs/development/#features
Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.12.04. 10:14:22

Tono34
Mai: T62+gold .... csodás áron..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem csak a tesztszerverről kellene kivenni az aranylőszert, hanem a játékból is, véglegesen. Akkor sokan visszatérnének (köztük én is).
Az a mutz elég jónak ígérkezik adatok alapján
Azokat én is feladtam az elején. Időm se tankom nem volt hozzá. Annyi idegeskedést nem ért meg. Mivel a Pz.58 Mutz nem egy WZ-111, vagy egy IS-6, ezért remélem , hogy könnyebb missziók lesznek.

Érdemes pedig felhizlalni a járműparkot pont az ilyen sok nemzetes marathonok miatt. Az IS-6 eventnél, ahol tier6-os tankokkal kellett megcsinálni a nemzetenkénti penzumot karácsonykor, azt kihagytam, de mivel 24.-én egy baromi kedvező akció keretében kínálták, megleptem magam vele.
Ha az aktuális tank megszerzése a cél, akkor meg le kell tudni vetni az indulatokat, a sok majom miatti bosszankodást, és fapofával menni csatáról csatára. Nekem simán összejött az SP, a WZ-111 nél egy tokent vettem, de azt is csak azért, mert nem akartam még egy hetet egyfolytában a gép előtt ülni. Most is neki fogok kezdeni, akármi lesz is a jutalom, aztán pár nap alatt úgy is kiderül, hogy értelmes ráfordítással megoldható, vagy sem.

Én nem bírtam az IS-6,WZ-111,SP missziókat megcsinálni.Egyrészt elég keveset játszottam még és ezért elég gyeszura a járműállományom.
Másrészt ami nemzettel bírtam volna ott besegítettek az agyhalottak hogy elmenjen a kedvem az egésztől.
Hihetetlen hogy mennyi csekély értelmű ember játszik ezzel a játékkal.40-50 ezer csatás majmok kóvályognak a pályán mint gólyafos a levegőben,annyira nem tudnak mit kezdeni magukkal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én például imádom a gyors papír tárasokat, 50b, batchat, meg most ez az új is jó lesz. Sőt mivel nagyon brutál a burst dmg és gyorsan tölti újra a tárat. Taktikai szempontból jobb is.
asszem a hármas kap egy 80körüli penes táras ágyút, a hatos kap a chi-to-hoz hasonló táras 3 golyós ágyút, a kilences utolsó ágyúja 3 golyós ami egyben a tizes elit ágyúja 4 golyós.

1 lényeges változás jön ami nem más minthogy a könnyű közepes és nehéz tankok space lenyomásával driftelnek, régebben láttam egy videót ami elég hülyén nézett ki ahogy az is-2 ment 20-al és kanyarodés meg space-el nyomott egy 90 fokot.
Ilyen velem is van. Eddig a vezeték nélküli egeret szídtam....

Benéztem a tesztszerverre. Hát nem ájultam el a csehektől. Mondjuk nekem sose jöttek be a papírtankok, tesztszerveren meg pláne nincs semmi értelme velük menni... Továbbra is az megy, ami régen, tier8 alatt semmit nem lehet tesztelni, mert minden gyökér tier10 nagy dögökkel megy (de nem az újakkal, hanem a szokásos 1500+ sebző angol és német vasakkal) és arannyal lő mindenre. Még mindig nem jött rá a retardált WG, hogy legalább a tesztszerverből ki kéne venni az aranylőszert, hogy valóban teszt legyen belőle...

Szóval a cseheknél papírpáncél, mozgékony test, átlagos sebesség és többnyire sorozatlövő ágyúk vannak, 3 vagy 4 lövéses sorozattal, ami után 20-22 sec a töltés, ami papírpáncél mellett öngyilkosság, pláne, ha lánclövést kapsz éppen... Biztos lesz akinek bejön, nekem nem váltak be. Ráadásul fura egy Skodával menni egy tankos játékban...😊

Megnéztem a japán tier10 állatot is, na az a nekem való. Tesztszerver-pozitív, pattint mindent beforgatva, ugyanakkor osztja rendesen a sebzést. A csehekkel nem volt jellemző a túlélt kör, ezzel meg megmaradt a fél hp, pedig E100 is volt szemben. És nem lassabb, mint egy átlagos angol tank. Csak hát tier9-10ig eljutni ezen az ágon? Ahhoz több kamionnyi Xanax kellene...

Aztán amikor Sztálingrádban utcai harcban egy utcában egy házfalra simulva töltöttem éppen a Skodát és az arty 1 lövésből kicsapott (VÁROSBAN, FAL MELLETT ÁLLVA, miközben 4-en voltak mellettem saját egységek akik NEM a fal mellett álltak!!!!!) töröltem a picsába a tesztszervert. Már előtte is fontolgattam, mikor azon buktuk el a kört, hogy BEFOGLALTÁK a bázist (egy TESZTSZERVEREN beállnak egy k**va körbe!!!!!!!!!!!), vagy mikor Himmelsdorfon, ami egy régi, tehát ismert pálya, 15-5-re kikaptunk (tesztszerveren, ahol mindenki fullos, mindenki aranyos!!!!!), de ez az arty már sok volt...

Hiába a 9.milliomodik verzió, semmi lényeges nem változott a játékban, mióta lassan egy éve nem jártam erre: fullos tankkal 4 lövésből 2 mellémegy, spotrendszer ugyanaz a vicc, artyk miatt ugyanúgy élvezhetetlen (és persze berak akár hármat is simán...), és a legnagyobb probléma, hogy az agyhalottak száma nem csökkent egyáltalán (lásd teszten foglalás, egy irányba menetelés, aztán persze az első saroknál megy a tülekedés, mert 8 tank nem tud kinézni normálisan egyetlen ház sarkánál, stb, stb...). Szóval vissza az Armored Warfare PvE-be...
Komolyan mondom nem érte miért csinálja azt, hogy néha (elég gyakran) egyszerűen nem tudok lőni. Már másik hálózatról is próbáltam, próbáltam lejjebb tekerni a grafikát, de akár mit csinálok, mindig előjön.

Az xp könnyebb, azért lesz sebzés. Egyébként a kill a legnagyobb szívás. 7-8as tier hozza magát kb egyformán. 10esben jobban jön a sebzés, 6-osban a kill. 7-8 az optimális. Van 1-2 kivétel, pl 50-100al sokkal előbb meg szokott lenni a kill, mint a sebzés, illetve a wte-100 tudja tartani a killt a sebzéssel és nagyjából egyszerre lesz kész a két követelmény.
Bízok benne, mert akkor csehszló tokent megveszem 2.5-3 ezer forintért. Bár nem tudom melyik jobb az Xp grind vagy Kill és Frag kalandjai.

Meg lehet venni a tokent is majd. Tippre szerintem amúgy 100kill, 100k sebzés minden nemzettel. Szerintem valami ilyesmi lesz. Hát gyorsan ki kell pörgetni a cseh ágat, azzal nem lesz könnyű.
Ez az ! Lehet hogy pont azért siettek a csehekkel, hogy még ezzel is szopassanak, hogy húzd ki tier V.-ig ráadásul legénységed sem lesz bele. Aztán azzal is hozz össze egy valag XP-t vagy fragot