World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Vehicles added: Excelsior
Slots added: 1
Azért ez így nem volt rossz, 600 ezer kredit + 900 arany + 3-3db mind a három prémium fogyóeszközből + garázs hely és bele egy Excelsior. Most azt hiszem megint kihagyok úgy két és fél hónapot és meglátom akkor milyen ajánlatot kapok...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hát jah, kb. olyan, mint amikor a Shogun II Total War-ba hátültöltős puskás Magyar Királyi Honvédség brutális OP egységet szerkesztek a játékba. Még modelleznük sem kell, hisz külsősök csinálják ha jól tudom.
Apropó: TOG stronk spotter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ebben a csatában sem 5-ször nyomtam meg a bal egérgombot... volt az 15-is... de egyszerűen nem reagált, mintha meg se nyomtam volna. Valamiért elég furán laggol a játék, a bal felső sarokban úgy mutatja, hogy 30-60ms közt ingadozik a ping, a led viszont elég gyakran vörösre vált, és főleg akkor, amikor éppen az ellenséggel harcolok.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
programozni nincs mit mert ők a wg-nél nem programozók ők csak használnak egy editort mint pl:módoknál mint mikor készítesz a gta-ban egy újszabású kocsit hát ennyi a nagy munkájuk max 1nap
CommanDos23
De ehhez egy normális gárda kéne. Ez pedig nem a wargaming. Azon csodálkozom, hogy a japán óriások és a csehszlovák ág még átment.
Úgy ahogy a Total War epizódokban a Magyar Királyság. Ahogy a Total War Attilában a Magyars elkúrt Hun-klón frakció.
Majdnem hajszál híján gyártottunk 1000 harckocsit, igaz ami tankot gyártottunk az pár évvel el volt maradva. De baszki , a Harmadik Birodalomhoz és a Szovjetúnióhoz méred a magyar hadiipart, amit szinte a nulláról kellett visszarántani.
Nem ám a minket szorosan körbevevő Kisantanthoz. Ahol maximum Csehszlovákia múlt felül minket, míg jött nekik a hitlerista megszállás. Románok Maresalon kívűl, a Tacam R-2 és Tacam T-60-ast tudták felmutatni.
Nem bazdmeg, nem egyszerre a Sherman-ból 50-59 ezret gyártó USA-hoz kell mérni a magyar hadiipar gyártást.
Kikúrt kádári semlegesítés nálad megtette a hatást azt látom kedves proli. Te is csak a biciklis alakulatot tudod felhozni.
Ezen fórumon már csak a bekerült tankokat hozom fel, amik már a 9.12-es( jelenlegi) kliens része. A többi típust pedig , hogy miként lennének bennt, ahogy Karika javasolta.
masreszt, az na szerveren mindig jobbak az akciok, ugyhogy arrol kar is almodozni, h bmikor olyan szintu akciot kapunk mint ott.
Ez nem egy sima TD, és amikor májusban volt rá bundle, akkor is BIA-val volt, ugyanúgy, minta Cromwell B és a szovjet IS-2.
A mai ajánlat amerikából
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aslain reinstall
55 000 freem banta, hogy T6-tol induljak. Valoszinuleg iden is igy fogjak csinalni.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem sírás megy itt kérem. Csak vágyunk rá egyesek.
S a Wg megerősítette, hogy lesz, így nem sírunk, csak számon kérünk, és sürgettünk.
Hamarosan meglátjuk. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.04. 12:41:08
Viszont a Chieftain MK.6 is szerepel a listában a Cseh tankokkal együtt.
Lehet hogy a karácsony előtti patch-ben lesz a csere?
Turánt már holnap kiadhatnák az Adventi kalendárba 5-6 ezer ft-ért (1500+300+1000/2000 gold).
De téged nem is érdekelne😄 hisz lówtier papírszarok.
Inkább fordítva lenne logikus.
New Premium Tanks
Object 777 (U.S.S.R. Tier X Heavy Tank)
Rhm. Skorpion (German Tier VIII Tank Destroyer)
IS-3 A (Soviet Tier VIII heavy tank)
AMX M4 1949 (French Tier VIII heavy tank)
KV-4 KTTS (Soviet Tier VII Tank Destroyer)
VK 100.01 (P) (German Tier VIII Heavy tank)
T-44-100 (Soviet Tier VIII Medium tank)
Panzer 58 (German Tier VIII Medium tank)
Sentinel AC 1 (British Tier IV Medium Tank)
M46 Patton KR (American Tier VIII Medium Tank)
Turán III Prototípus meg hol a bánatban van? Buzigaming szokásához híven fél vagy egy évig halasztja, ahelyett , hogy berakná a premium shop-ba.
WOT nevem: imperat80
A sima Panzer 58 az prém tankként van felsorolva, arra elképzelhető.
http://worldoftanks.eu/en/content/docs/development/#features
Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.12.04. 10:14:22
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha az aktuális tank megszerzése a cél, akkor meg le kell tudni vetni az indulatokat, a sok majom miatti bosszankodást, és fapofával menni csatáról csatára. Nekem simán összejött az SP, a WZ-111 nél egy tokent vettem, de azt is csak azért, mert nem akartam még egy hetet egyfolytában a gép előtt ülni. Most is neki fogok kezdeni, akármi lesz is a jutalom, aztán pár nap alatt úgy is kiderül, hogy értelmes ráfordítással megoldható, vagy sem.
Másrészt ami nemzettel bírtam volna ott besegítettek az agyhalottak hogy elmenjen a kedvem az egésztől.
Hihetetlen hogy mennyi csekély értelmű ember játszik ezzel a játékkal.40-50 ezer csatás majmok kóvályognak a pályán mint gólyafos a levegőben,annyira nem tudnak mit kezdeni magukkal.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
1 lényeges változás jön ami nem más minthogy a könnyű közepes és nehéz tankok space lenyomásával driftelnek, régebben láttam egy videót ami elég hülyén nézett ki ahogy az is-2 ment 20-al és kanyarodés meg space-el nyomott egy 90 fokot.
Szóval a cseheknél papírpáncél, mozgékony test, átlagos sebesség és többnyire sorozatlövő ágyúk vannak, 3 vagy 4 lövéses sorozattal, ami után 20-22 sec a töltés, ami papírpáncél mellett öngyilkosság, pláne, ha lánclövést kapsz éppen... Biztos lesz akinek bejön, nekem nem váltak be. Ráadásul fura egy Skodával menni egy tankos játékban...😊
Megnéztem a japán tier10 állatot is, na az a nekem való. Tesztszerver-pozitív, pattint mindent beforgatva, ugyanakkor osztja rendesen a sebzést. A csehekkel nem volt jellemző a túlélt kör, ezzel meg megmaradt a fél hp, pedig E100 is volt szemben. És nem lassabb, mint egy átlagos angol tank. Csak hát tier9-10ig eljutni ezen az ágon? Ahhoz több kamionnyi Xanax kellene...
Aztán amikor Sztálingrádban utcai harcban egy utcában egy házfalra simulva töltöttem éppen a Skodát és az arty 1 lövésből kicsapott (VÁROSBAN, FAL MELLETT ÁLLVA, miközben 4-en voltak mellettem saját egységek akik NEM a fal mellett álltak!!!!!) töröltem a picsába a tesztszervert. Már előtte is fontolgattam, mikor azon buktuk el a kört, hogy BEFOGLALTÁK a bázist (egy TESZTSZERVEREN beállnak egy k**va körbe!!!!!!!!!!!), vagy mikor Himmelsdorfon, ami egy régi, tehát ismert pálya, 15-5-re kikaptunk (tesztszerveren, ahol mindenki fullos, mindenki aranyos!!!!!), de ez az arty már sok volt...
Hiába a 9.milliomodik verzió, semmi lényeges nem változott a játékban, mióta lassan egy éve nem jártam erre: fullos tankkal 4 lövésből 2 mellémegy, spotrendszer ugyanaz a vicc, artyk miatt ugyanúgy élvezhetetlen (és persze berak akár hármat is simán...), és a legnagyobb probléma, hogy az agyhalottak száma nem csökkent egyáltalán (lásd teszten foglalás, egy irányba menetelés, aztán persze az első saroknál megy a tülekedés, mert 8 tank nem tud kinézni normálisan egyetlen ház sarkánál, stb, stb...). Szóval vissza az Armored Warfare PvE-be...