418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #375607 Hagyd már,5 éve mondták hogy a több ágyús tankokon majd nem sokára megoldják hogy mindegyik ágyút használhassuk.Szutyok M3 Lee-t azért tartottam garázsban mert azt ígérték meglesz csinálva az is.Még valamikor béta után híresztelték,azóta sincs meg csinálva,némelyik hülye tankon 3-4 ágyú cső is lóg,de minek. -
Nagyon jó szerintem ez az új intro+a zene is 
-
Rammsch31n #375605 Hát ha olyan 30-40 körül már fel lehet mászni rá. :P -
8:13 - indítsák már a szervereket
-
JagFater #375603 Mondogatni kell, hogy ratata-ratata, dvuu-dvuu, ratatatata.... :-) -
Csak a látványban játszik szerepet. Sűrű pislogással tudod életre kelteni...
-
Rammsch31n #375601 Nem nincsen, illetve rajta van némelyiken, lehet majd egyszer kitalálják rá, hogy hogyan lehessen lőni vele, hogy értelme is legyen, de addig semmivel nem tudod "életre kelteni"... szal kvázi díszként van ott. .P -
szaboz80 #375600 Sziasztok!
Csak a hétvégén kezdtem a játékot, így elég noob kérdéssel jövök:
A tankokon van gépágyú, ami használható is? Ha igen, mivel tudom életre kelteni? -
Rammsch31n #375599 Szerver sincs...8:30-9-ig nem is lesz... ez tudott. :D -
asolyom #375598 No, sínen vagyunk! Lejött a frissítés, de nem lehet bejelentkezni....
-
Pares #375597 T49 Patrol Duty + Ace Tanker
Búcsúzóul kilőttem két WT-t... Rest In Pieces.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.25. 00:21:35 -
most meg minden kör végén kifagy a játék...kiváló -
Rammsch31n #375595 holnap gyün. :P -
Lokker #375594 Olvasni is szoktad a topikot?
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.05.24. 20:38:13 -
asolyom #375593 Mi hír a 9.15-ről az EU szerveren? Mintha azt olvastam volna valahol, hogy a RU szerveren már az megy.
Nagyon várnám a T-80 és a T-127 HD modelljét.
-
Pares #375592 Messziről csak teljesen beszűkülve szabad bármire is lőni, úgy viszont elég pontos, és lehet sniperkedni. Toronyforgatást kerülni kell, inkább előre be kell célozni, és előre hátra mozogni, a mozgáskor nem ugrik szét annyira a célkereszt, mint toronyforgatáskor. Én nem nagyon haszálom spotternek, csak ha mást nem lehet csinálni, mert elég lomha, és a felszerelést sem a látótávra gondolva tettem fel rá. A lövéseid atomvillanásokkal érnek fel, szóval spotterkedés közben azt el lehet felejteni, ami szerintem alapvetően megy szembe ennek tanknak és az ágyújának a céljával. Könnyű tankokra csakis akkor megyek rá, ha biztosan egylövésesek, mert ha nem halnak meg, akkor én elmenekülni sokszor nem nagyon tudok a relatív lomhasága miatt, a 20 másodperc alatt meg, amíg én betöltök, ők nagy valószínűséggel kilőnek a gyorsan lövő ágyúikkal... Ezért többnyire a heavyket szoktam kísérni, azok mögül lőni amikor az ellenség ellőtte magát, vagy a seggébe kerülni az ellenfélnek, ha úgy adódik, hogy nem figyelnek. Nagyon jól jön, hogy nagyjából tökmindegy hogy milyen páncélozott az ellenfél és hol találod el, a 152mm-es HE mindig sebez (kivéve ha úgy dönt a HE, hogy lepattan), észrevételem szerint legrosszabb esetben is úgy 150-200 körül. Ez nagyon jól jön sidescrapelős ellenfeleknél. Ha röviden kéne jellemeznem a T49-et, akkor azt mondanám, hogy olyan mint egy nagyon mobilis közvetlenül lövő tornyos arty.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.24. 20:12:47 -
Kotomicuki #375591 Nekem meg inkább melléket lőtt, mint talált volna 2-300 méter után (rammer, venti + BIA, stab + a 2 db szűkítő skill) a tesztszerveren, így csak az üss és fuss taktikával tudtam inkább sebezni vele. Full-os camo skill-el és festéssel néha jó volt passzív spotter-nek is - de ehhez legalább a bevonatos optika is jól jött volna még... -
Rammsch31n #375590 Kell is az neki. :3 -
Angelus1991ster #375589 És holnap végre buffolják az átütést 132-ről 145-re :)
Tank változások: http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/version-915-release-announcement/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.24. 18:52:00 -
Pares #375588 Nekem inkább olyan "vicces" pattogásaim vannak, amikor rálövök a T49-es 152mm-es HE lövedékével az IS-7-re, és... lepattan. -
én tegnap havernak segítettem aki még a hétvégi küldetést húzta.t37-el a stug4 LT10 és LT14 küldi is meglett (nagyon nem érzem a lightokat pedig),de annak ellenére hogy felváltva t37el és hellcattel mentem,nem sikerült leduplázni az előbbit...és ez sajna egyre általánosabb napról napra. -
András77 #375586 Kezdek ráérezni a MAUS-ra. Tegnap 2x megcsináltam a t55a HT-15-t vele, de persze győzni azt nem sikerült a zseni csapattársaknak. Egyik esetben félkörívben felállt az ellenség Erlenberg kastélynál normál 2 zászlós csatában és engem lőttek folyamatosan (az arty szerencsére kipurcant a másik oldalon hamar).
14e-t hárítottam, 1e-t lőttem és kb 3 percig feltartottam az ellenséget egyedül, de a csapatom ez idő alatt messze várakozott és nem tudom mit csináltak, vártak és figyeltek, ilyesmit, utána egyesével támadtak, úgyhogy a középső hídon már nem is tudtak átmenni egy idő után a sok roncstól.
A kedvencem nem lesz soha az egér, de ha tudok vele izegni mozogni vagy némi távolságot tartani, akkor nagyon sokat tud hárítani.
Kár, hogy kreditben viszont csúnya bukók ezek a csaták, meg gondolom wn8-ban is mélyrepülés, mert az ilyesmi taktikai megoldásokat, hogy feltartok egy komplett oldalt nem lehet figyelembe venni nyilván.
Jó lenne most már győzni is, meg azért túl sűrűn nem tudom összehozni a 12e összesítettet ilyen állat rush mellett. Legtöbbször 1-2e hiányzik.
Mondjuk voltak viccess jelenetek a másik csatában. Redshire, 3 dög nagy arty. Beálltam a heavy helyre a szikla mögé és nem tudtak meglőni, ha próbáltak is, megfogta a szikla. Addig teljesen jól tartottam az oldalt, amíg egy e100 és egy béla lőtt rám felváltva, persze aranyat, de az most mellékes. Amikor a béla lőtt, arra fordultam és csúszóra vettem, utána az E100 lőtt, akkor arra fordultam, egész jól kimatekoztam, meg még sebezni is tudtam, amíg ők csak csúszókat lőttek. A saját artyk nem segítettek, mert a másik oldalon már szorongatták őket, úgyhogy persze kiszedtek, mikor megjött az erősítés nekik, de addig is jól szórakoztam a két szerencsétlenen.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.24. 14:10:01 -
Plata #375585 Mostanában vicces pattanásaim vannak t49-el,T10 heavyk Td-k is pattannak róla gold lőszerrel. -
Rammsch31n #375584 De ad bónuszt... scriptet... xDDDDDDD
Hivatalosan egyébként nem ad semmit.... majd ha bevezetik egyszer akkor. :) -
Plata #375583 Győzelem
Live Oaks
Škoda T 40
Szerzett tapasztalat:1 838 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 18 848 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 578)
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
idióta csapattárs szerintem auto aim-al lőtt,mert a tárat a hátamba eresztette,nekem meg kilőtte a töltőmet is meg a lőszer rekeszt is,kétszer,javítottam erre újra ugyanazt lőtte ki.
-
Plata #375582 Szerintetek nem lehet hogy a Lóhere már is ad valami bónuszt a tanknak?
Megint két magas tier taliga pattant rólam,köcsög t9-es prémmel a torony oldaláról pattant,TVP másik oldalról lőtt az is pattant.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megint elbasztam a statom,mert 5 lövésből kettő nem talált,az elsőnél rálőttem marha messziről medre de pont kilőtték mire odaért az én lövésem,második meg színtiszta elbaszás volt,tudom hogy az én hibám,túl messziről akartam vaktában lőni nulla szűküléssel és tök gázzal haladva.
-
davidbog #375581 Nem kell aggódni, az eddigiek se kerültek be. Hol van a M48A2/T54E2/T123E6, az Object 777, a 121B vagy a Chieftain mk6? Egyedül a T95E6 került be nagynehezen két év után. Meg a T-22 sr viszonylag hamar. Tier 10 harckocsiknál most már szinte csak ehhez értenek, hogy szuper OP harckocsikat kreálnak saját maguknak. (Bezzeg a második francia nehéz ág még mindig nincs sehol pedig már majdnem eltelt 2016 fele is...)
De a legjobb poén az egészben hogy ez a V keresztmetszet amit az A-22 (a WoT-ban a T-22 sr), az Object 257-261 nehéz harckocsikon alkalmaztak egyáltalán nem vált be. Az A-22-nél a test annyira szűk lett, hogy nem nagyon fért volna el benne rendesen a motor, erőátvitel, üzemanyag. Az Objcet 260-nál pedig pont a védelme nem felelt meg a harckocsinak, mivel az alsó része csak 15-16 mm-es amit a lőtéri tesztek után abszolút elégtelennek minősíttek. Illetve kérdéses volt hogy ezek a vékony lemezek mennyire bírják a terhelést, elég merevséget adnak-e. Az IS-3-nál 1946-ra már fel is léptek deformációs problémák, megcsavarodott a harckocsi alváza. Nem nagyon de arra pont elég volt, hogy ne tudja biztosítani gépészeti elemek közt az egytengelyűséget. Valószínűleg az Object 260 is hasonlóan járt volna egy idő után. Mondjuk az ilyen nem működő dolgok nem zavarják a WG-t, a T28 amerikai TD-k se harcképes dolgok, mint ahogy a T110E4 és a Vk4502A se lenne igen lenne az a jelenlegi formájában.
Object 260 páncélzata. Jól látszanak az alsó részeken a 15-16 mm-es lemezek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy a futómű felett ahonnan már 100 és 150 mm vastag brutálisan erős a védelme ahhoz képest hogy a harckocsi oldala. Az IS-7 model 1948-ra ugyanez igaz. A legtöbb korabeli harckocsinak a teste még szemből sincs ennyire jól védve. A valóságban legalább egy 120 mm-es kaliberű AP(CBC) vagy egy 105 mm-es APDS lövedék kellett hozzá hogy át lehessen ütni ezekkel is csak az alsóbb 100 mm-est.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.05.24. 02:37:24 -
davidbog #375580 Mivel tier 10 nyilván ez is reward tank lesz. Vagy klán vagy IM jutalom lesz. Szóval a játékosok több mint 90%-a búcsút mondhat neki.
Amúgy IS-7 prototípus. Egy igen elbaszott és ocsmány futóművel és valami kifejletlen korcs toronnyal. Természetesen ennek is jobb a tűzereje és a mobilitása mint az amúgy későbbi, sokkal kifinomultabb és modernebb IS-7-nek...
A története pedig ez: 1945 májusában meg is fogalmazták az új nehéz harckocsi követelményeit. Két csapat a Chkz (Cseljabinszki Kirov Gyár) és a 100-as Kutató Intézet (talán ez a magyar neve) adott le terveket. A Chkz az Object 705 harckocsiét, (Az Object 705 is egy elég elfuserált gép, nem is nagyon értem hogyan gondolták, mert volt egy 55 tonnás verzió 122 mm D-25T-vel ami a tűzereje miatt eleve bukta, és biztosan volt egy 100 tonnás 152 mm-es löveggel ami meg a tömege miatt eleve bukta.) A 100-as Kutató Intézet pedig az Object 257 terveit adta le. Ezt hagyták jóvá és ezt választották ki a további kidolgozásra és finomításra. Ebből lett később az Object 258-261 széria. Ennyi.
Természetesen az Object 257-ről nincs semmilyen publikált rajz vagy egyáltalán bármilyen adat. Tulajdonképpen a jó 90 oldalból ami az IS-7 történetét taglalja egy bekezdés van amiből annyi derül ki amennyit fennt leírtam. Érdekes, hogy a játékban csak 55 tonna tömegű, amúgy a tömegről sincs adat. A későbbiek (az Object 258 kivételével) mind legalább 61/65 tonnások verziótól függően, de ettől a 257 még lehet 55 tonnás. De ami miatt borzasztóan kiváncsi lennék valami rajzra, az a futómű ami a harckocsin van. Azt az oroszok utoljára a T-28 és T-35 harckocsikon alkalmazták ezt a típusú felfüggesztést majd 10 évvel korábban és már azoknál se nagyon vált be. Kicsit furcsálom hogy pont ezzel próbálkoztak egy 55 tonnás gépnél.
Az említett továbbfejlesztésekben van ám még lehetőség a WG számára mert végül négy verzió született: Object 258, 259, 260 és 261 neveken. A tervekben az Object 258, 259 260 és 261 harckocsik mindegyikének volt egy 122 mm BL-13-1 löveggel és egy 130 mm S-26 löveggel szerelt változata mert ekkor még nem derült ki melyik löveg lesz alkalmasabb. Végül az Object 260-ast választották a 130 mm S-26 löveggel. (Az Object 261 ekkor még szintén nehéz harckocsi volt, csak mivel nem ezt választották hanem a 260-ast később a 261-es számot újra felhasználták az IS-7 alvázas önjáró tüzérségi lövegnél.) Ezekről a harckocsikról eddig még publikált vonalrajz nincs (az Object 260 130 mm-es verzióján kívül, mert arról van, sőt mivel meg is épült és tesztelték is ezért archív fotók is vannak róla) csak táblázatos adatok. A 258 kivételével mindegyik ugyanakkora mérető és ugyanolyan tömegű, a 258 mindkét más-más löveggel szerelt verziója 1,7 tonnával könnyebb mint a többi. A táblázatból csak annyi derül ki hogy más motor, erőátvitel variációkkal voltak felszerelve és más méretű üzemanyagtartályokkal. De ettől még lehetett kicsit más a testük formájuk, a tornyuk vagy a futóművük. Szóval ezeknél a harckocsiknál terem még babér a WG-nek, kisebb módosításokkal akár még hét darab (mind a négy verziót mind a két fajta löveggel, ugye az Object 260 a 122 mm BL-13-1-el már benne van a játékban ezért -1) tier 10 nehéz harckocsit is be tudnak rakni. :D Amennyire imádnak harckocsikat rajzolni/rajzoltatni a tényleges tartalom helyett még el is képzelhető hogy mind a hét bekerül...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.05.24. 01:56:01 -
Rammsch31n #375579 Tesztelnek ezek mást is... azok is imbalanced szarok (KV4 KTTS, RHM skorpió vagy mi a fene)...
na közben elbúcsúztam a waffle trógertől... egy jó szar csatával...
azért remélem úgy adják a grillét, hogy a festés, a felszerelés megmarad (legényekről szó se róla...bár ez nálam evidens)...de a többi nem... mert ha nem elküldöm őket a francba, az biztos. :D aztán meg írom a ticketet. -
R3nton #375578 Ez hiányzott még a T-22 után. Következő belőhetetlen oldalú szar. Ennek legalább szemből se rossz a páncélja, és még gyors is. Nem baj retardált WG-sek ennyit tudnak, még le se nerfelték az egyik szart, már tesztelik a másikat... -
Rammsch31n #375577 :D Na majd reggel kiderül, a reszkessetek viszont tényleg halálbiztos. :P -
yossarianHUN #375576 "should be the same for the other servers unless there are some CW or E-sports delaying it as usual."
Tehát valószínűleg. Nem tuti, de valószínű. Csak két dolog biztos, a halál, és a Reszkessetek betörők a tévében karácsonykor. -
Rammsch31n #375575 Sok újat nem mondtál. :P
Tudom, hogy a büdös ruszkiknál lesz... azt nem tudom, hogy máshol is lesz-e...mert nem láttam sehol kiírva. :D
...illetve most igen, a jenkiknél egy napot késik, gondolom akkor itt is. :)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.23. 23:32:15 -
Angelus1991ster #375574 Turán nekem is bejött. Papírnak papír, viszont az vicces, hogy valamikor a Wolwerine-t, T67-et és KV-1S-t pattintja. Egyszer egy O-I EXP 300-asa is lepattogott.Ha a legénység is fontos, akkor mellé ajánlom a Pz T-25-öt.Felváltva gyorsabban fejlődnek.
Szép staccot lehet vele hozni. (nekem legalábbis a recens stacc ilyen: 56% winrét, 143 csata/244 kilőtt tank). Hasonló a T-14-hez.
Jobbat mint a Toldival.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.23. 21:50:48 -
yossarianHUN #375573 Elméletileg lesz, legalábbis a RU szerveren.
its official, 9.15 patch is coming tomorrow, at least for RU but should be the same for the other servers unless there are some CW or E-sports delaying it as usual. -
Rammsch31n #375572 Gondolom, azt nem tudni még mindig, hogy lesz-e patch holnap, mi? :D Valszeg nem ha nem rakták még ki official... buzik ezek. -
yossarianHUN #375571 Az ingame reportokkal elméletileg igen, pontosabban egy automatika. Ha elég csapattagtól érkezik, és (gondolom) ugyanolyan típusú, akkor jön az autoban. Mondjuk fura, mert én már öt év alatt párszor úgy kiosztottam a csapatomat, hogy még idézni se mernék belőle, mégsem bannoltak soha.
A supportnak küldött reportos levelek elméletileg már nem működnek, egyszer írta valaki úgy egy éve, hogy a support azt válaszolta neki egy ilyenre, hogy nem az ő hatáskörük, használja az ingame report rendszert. Mondjuk utána olyan is volt valamelyik WoT-os oldalon, aki ugyanilyen levéllel bannoltatott zsidózókat vagy hasonlókat, úgyhogy ez se egyértelmű. Valószínűleg attól is függ nagyban, hogy mennyire van készséges hangulatban a supportos, aki megkapja a levelet.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.05.23. 21:28:06 -
yossarianHUN #375570
Ronda kis varangy :D Olyan, mintha rosszul lenne beállítva a képarány, és vízszintesen össze lenne nyomva egy IS-7. -
tothgyorgy #375569 Én inkább arra lennék kíváncsi (az aggódás azért túlzás), hogy foglalkoznak-e ilyen feljelentésekkel, és van-e retorzió miatta.
Egyébként némi vigyort én is elengedek ilyenkor.
Egyszer hopp máskor kopp. Így szokott menni. -
yossarianHUN #375568 Ja, azzal a kis különbséggel, hogy a hackerezésből nem szoktak milliós mozgalmak, meg hasonló nagyságrendű emberhalálok kialakulni :P
Őszintén nem értem, miért fújják fel magukat ennyire emberek azért, mert egy online játékban lehackerezték őket. Én ezeken csak röhögök, sőt, a hackerezést/reportolást még bóknak is szoktam venni, mert azt jelenti, hogy valamit annyira jól csináltál, hogy a másik meg van győződve róla, hogy csalnod kellett hozzá. Komolyan, aki egy MMO-ban nem tudja kezelni, hogy arctalan, többnyire a pre-pubertás kor nehézségeivel küzdő vadidegenek sértéseket vágnak a fejéhez, az nem tudom, hogy boldogul a való életben.
Mi van, ha a kollegád szól be a melóban? Elsírod magad és hazarohansz? Vagy kivágod az ablakon? :P