418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    :DDD lehet basszus :D
    sry akkor mindenkitől. :)
  • yossarianHUN
    A concealment az álcázás, te :P Szerintem te a citadel-re gondolsz, de az tényleg csak WoWS-ban van.
  • patchaou
    Így bejött, köszi! :)
  • Kronos79
    Nekem működik. Remélem így fog neked is.
  • patchaou
    Tudnál adni egy letöltő linket? Valami van az oldallal és nem enged be (gondolom le van terhelve)
  • patchaou
    Mondjuk nem ördöngősség, de ha tényleg nem érzel magadban erőt hozzá akkor inkább bízd rá valakire :) Ez jobb hozzáállás mint az amikor a user szétkapja a cuccot mint foxi a lábtőrlőt és még a plafonon is hűtőpaszta van :)
  • András77
    Nagyon röcög/ciripel. Még az eredeti giga 2 ventis hűtése van. Nem érzem magamban az erőt, hogy ki tudjam cserélni, majd nézek valaki profit, aki ilyennel foglalkozik.

A 65 fok okés, de most nincs meleg, nyáron ez inkáb 75-80 fok, az meg már ártalmas, úgyhogy addig kell valami megoldást találjak.

Ha mást nem, akkor visszaveszem a graf beállításokat.

Ezzel együtt örülök a mostani patch-nak, mert a CPU (i52400) nem megy 42 fok fölé, úgyhogy az nyáron is megáll 45-46 foknál. Az még belefér, szerintem és a graf beállításokkal lehet játszani, ha pár dolgot medium-re teszek, attól még jól néz ki.
  • Sunsetjoy
    Ja, érdemes cserélni a ventiket. Nem vészes a hőfok, de ha hallod, amikor dolgozik és zavar, akkor nem árt a csere.

Anno egy gef9600gt egyedi hűtése nem ért túl sokat nyáron, cod4 közben befigyelt a 80-85 fok is. Ráraktam egy csudanagy hőcsöves, qrvasok lamellás passzív hűtést, 50 felé soha többé nem ment fel hibátlan működés mellett... az meg olyan neki, mint nekünk egy kellemes fürdő:)
  • patchaou
    Egy ilyen öreg kártyánál a 65 fok nem gáz. Nálam a 960-al is annyi volt a plafon strix hűtéssel, szóval ne izgulj.
    A böngésződben lehet valami bitcoin miner, azok szokták a vga.-t használni.
  • Sunsetjoy
    Na akkor majd kiderül, elmozdulnak-e 45 fokról :)
  • András77
    Basszus, más oka volt. Kiléptem minden progiból és kipróbáltam úgy és basszus a firefox miatt volt az extrém terhelés. Kifagyott a gépem valamitől, de lehet oc guru vagy a speedfan, újra indítottam és csak a WoT-ot indítottam, de nem vettem vissza a vga frekvenciát, viszont kiválasztottam az ajánlott grafikai beállításokat + tsa LQ + vsync.

Megszűnt a folyamatos röcögés, bár így is 65 fokra felkúszott, úgyhogy visszaveszek majd valemennyit a frekiből. Ahogy betöltöttem a firefox-ot meg pár oldalt újra, megint elkezdődött a folyamatos röcögés és ment fel a graf kártya hőfok játék közben.

Na ez érdekes, ennek utána járok, miért van így. Nem is gondoltam volna, hogy a kiba böngésző ennyire terheli a háttérben a graf kártyát.

Pontosabban a WoT is jobban terheli nyilván, ezért jött ki most nálam az extrém graf kártya terhelés, de ezek szerint a rohadt böngésző eddig is szépen terhelte a háttérben a graf kártyát, csak eddig nem volt feltűnő, mert a játék meg kevésbé.
  • Rammsch31n
    ez már csak így megy, ha megjavítanak valamit, azzal elcsesznek mást. :D
  • András77
    A CPU már egyáltalán nem melegszik nekem játék közben, úgy néz ki megoldották a több szálas futást frankón, de a grafikus kártyával kell most valamit csinálnom. Rohadtul terheli és röcögteti, pedig már visszavettem 400-400-al a GPU meg memory clock-ot.

• Rammsch31n
    Egyébként vanillán (Mod nélkül) is lehet jól és értelmesen játszani, meg úgy is ha agyon van modolva. De ég és föld a kettő.
  • András77
    Mentem két kört mindenféle mod nélkül (ferdi, patton) és mindegyik 3e feletti sebzés volt. Érdekes. Arra gondoltam először, hogy a sok egységsugarú még nem tudta feltenni az aimbotot meg a többi modot, de a gox-on már fent vannak a 9.15 "csoda" modok, bár mondjuk pont aimbotból nincs még 9.15 verzió (de ez sem biztos, mert lehet, hogy ezeknek müxik a korábbi is), úgyhogy lehet ez esetleg a magyarázat. A sok tard képtelen sebezni, ha nincsenek modok.
  • Rammsch31n
    Van egy 2. accom, amivel a T59E2-t csinálom az 1.-re... (azon úgy is nagyjából elértem mindent, amit akartam...)...
    DE mintha ezek a kezdőknek beraktak volna nagyon sok új küldit... most lett meg 3... már adott is 3-at... :D
    ad egy csomó xp-s tartalékot, ami jól jön azért...
    meg 300 goldot is pl. :D
  • András77
    Páncélzat? Szerintem az a survivability. Én inkább kamo értéknek gondolom ezt, de akkor meg nem értem az arányokat két tank között. Megnézem majd mit akar ez jelenteni pontosan.

Viszont nagyon röcögteti a videókártyám hűtését a 60FPS. Lehet, hogy eddig cpu limit volt ezért nem volt ilyen feltűnő, de vissza kellett fogjam a GPU frekvenciát. Nekem nem kell 60FPS. Mondjuk igazság szerint cserélni, de legalábbis pasztázni kéne a ventiket a vga-n (660ti), de nekem nincs hozzá kézügyességem, nem merem bevállalni. Ki szoktam porszívózni, de kéne rá egy komolyabb hűtés.
  • Kronos79
    Soloéban benne van, de csak telepítettem. Ellenőrizni még nem volt időm.
  • patchaou
    Én valahol mélyen még mindig arra vágyom, hogy visszahozzák a : Mesterlövész, mester lövész, mesterlövész medál triót. Vicces volt egy csatában mindhármat megkapni XD

Ja, ha valaki találkozik olyan packal amiben van szerver oldali célkereszt azonnal szóljon :) anélkül nemigen játszom...
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.25. 10:49:23
  • Lokker
    Nagyon gagyi kinézete van ennek a Grille 15-nek :D
  • Rammsch31n
    Na ja... röhögtem mikor valamit kiírt polákul... mondom GG WG. :D
  • patchaou
    Nyugi, van amit le sem fordítottak :)
  • Rammsch31n
    Hát 6-magos procim van szal használja is :D
    Ez a concealment elnevezés nagy hülyeség...a hajósból vették át, de itt elég hülyén vagy furán hat, hogy "felépítmény"... akkor miért nem páncélzat?
  • András77
    Több magot használ egyértelműen. Még csak a garázsban vagyok, de már itt is látható. Remélem a játékban is.

Utána kell viszont néznem ezeknek az adatoknak jobb oldalon a tankokról. Ott van pl a concealment. Kv4-nél 27, mi a phasz? Ferdinánd meg 321. Nem értem mit jelen és ilyen iszonyat nagy különbség két tank között, mert a ferdi sem a kiváló kamórol híres.

Azért most meg lehet csinálni az MT-15-t szerintem. Első csatámban a pattonnal 7-7 TD oldalanként 4-4 grille.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.25. 10:38:29
  • Pares
    Ehhez hasonló tank nem nagyon van a játékban, olyan mint egy KV-2 és egy M41 Bulldog gyereke. Szerintem amúgy ez a tank a 152mm-es ágyúról szól, ha nem azzal használod, akkor ott az M41 vagy más light. 50 méter az nagy távolság, a "közel" ennél a tanknál azt jelenti, hogy 10-20 méterre odamész mögé és seggbe lövöd, nem a toronyt forgatva, hanem előre becélozva, lövés előtt pedig ajánlatos megállni. Közelharci tank, ezért szeretek inkább a kemény heavykkel vonulni, akik mögül lehet lőni, és akik lefoglalják az ellenséget, amíg te seggbekerülöd őket. És sniperkedni igenis lehet vele, csak meg kell várni, amíg teljesen beszűkül, akkor elég pontos, hogy akár 300+ méterekről is eltaláld a tankot. Türelem és hideg vér kell hozzá. Meg jó legénység. Felszerelésnek szerintem mindenképp Venti, Vstab és GLD kell bele, hogy az óriási célkereszt minél kisebb legyen és gyorsabban szűküljön, a Rammert feleslegesnek tartom, az az 1-2 másodperc, amit a 21 másodperces újratöltésen javít, az égvilágon semmit nem számít. Amióta megvan, azóta szinte csak ezzel játszok. Azért T8 lighttal célzás nélkül 300-400-akat sebezni agyonpáncélozott nehéz tankokba elég jó móka... a papírokba küldött 900-asokat meg se említem. Mondjuk én alapból nagy alfa sebzés és troll ágyú párti vagyok, szóval nekem ez kb. az álomtankom. Meg baromi jól néz ki (a 152-es abban az ufó toronyban).
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.25. 10:23:18
  • Rammsch31n
    Egyébként mintha több FPS-em lenne, cserébe ha sok minden történik, magasról esik nagyot. :S
  • Rammsch31n
    mikor beindult a szerver tényleg nagyon sok volt... most már kevesebb oldalanként pár... akkor meg 10-10 oldalanként :DD
  • András77
    Most ess neki az MT-15-nek, amíg hemzsegnek a grille-k Én nem játszottam vele teszten, csak videókat láttam meg a paraméter listát, de egy ilyen ágyúval várható volt, hogy egy jó tank lesz. Szóval nem egyszerű ellenfél, de legalább sok van belőle.
  • Rammsch31n
    Ja, vigyázz vele... befordítva nyeli a track-et... :P
  • viper07
    Ez a Grille kiborít ! A lánca mindent elnyel, hogy p.csába lehet ez ? 200 Pen feletti találatok, és semmi, még csak le sem esik neki. Jah és AP-val lövök.
  • Rammsch31n
    egy fenét... mindennel (bia venti gyorsító) is max 121% lehet a képesség...a mentor az több XP-t ad a legénység többi tagjának, így én a prémium kajára gyanakszom. :D

szerk: kiderült a turpisság, vettem egy csokit és így 13,3 a reload... na az beteg.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.25. 09:24:28
  • bornofakone
    Én annyira utáltam a 152-st hogy a kis 90-s stock gun-t használom vele. Egyszerűen képtelen voltam normális lövéseket leadni azzal a szarral, annyira hektikus volt h 50 méterekről is simán mellé ment, meg bakker nem sniper tank ez h órákat álljak vele míg beszűkül. Azt meg különösen utáltam h mikor rámentem 1 lövéses light-ra, tuti h benyelte a track v vmi a HE-t (mert persze hiába céloztam puhára ha nem oda ment a shell...). 4. skillt húzó legénység + venti és mégse volt elég. Miután jó pár csatám 1-2 kritikus lövésen úszott el...leszereltem azt a szar ágyút és adtam is el a depo-ból. Hit&run-hoz sztem túl lomha...WT-k és egyéb puha szarokba viszont öröm volt 900+-kat lőni. Ha talált tényleg lényegtelen volt a páncélzat, mert mindig sebzett...de a hektikussága miatt inkább a 90-st használom. Itt is gondom van a HESP-el, mert hiába van 102-s penje, rendre nem megy át light-okon, céloznom kell vele is. Lánc meg döntött páncélzat fogja nagyon mint ha HEAT-el lőnék csak rosszabb...AP-nak jobban örülnék. Viszont 5 sec a töltésem vele...szval ha vmi gebasz is van, simán újratöltök és 300+-kat öröm beleverni minden könnyen páncélozott gépbe, jobb a camo is a 90-sel, sztem gyorsabb is vagyok picit/mozgékonyabb azzal az ágyúval, illetve 1 csomó light-ot meglepek, mikor belevágok 300+-t...majd rám jön mert azt hiszi h 20-sec-ig töltök...közbe a nagy l.f.szt...már kapja is a következő 300-s puszit :D A 250-s HEAT-je meg baromi jó, f2f-be ha nincs lehetőség szórakozni HESP-el, akkor töltöm is be és bármit viszek alapvetően gyenge pontokon. 90-sel már picit jobban idézi a bulldog-s fun-t.
  • suba53
    A mentor a parancsnok kivételével az összes legénységi tag képességeit növeli.
    Így simán lehet, hogy ez is befolyásolja a töltési időt.
  • Rammsch31n
    A Skoda T40 meg lehet pen buff-ot kapott... de a dmg-ét meg vissza vették? :@
    Vagy csak nekem tűnik úgy? :)
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.25. 09:14:45
  • Rammsch31n
    A mentor tudtommal csak annyit csinál, hogy a parancsnokon kívüli legénységi tagok több xp-t kapnak a csatában... szal nemtom.
  • Plata
    Nem lehet hogy mentor is van neki?Vagy az nem számít bele?
  • Rammsch31n
    ezt a grillét jól elkúrták.. annyira OP szerintem, hogy csak na xDDDDD kamója mondjuk lehetne több. :P

azt nem értem, a csávónak, hogyan lehet 13,4-es reloadja (Nekem 13,9-es), ha nekem van rajta BIA, töltés gyorsító... (ventit ugye nem enged)... használ prémium kaját, vagy mi?
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.25. 08:54:36
  • Rammsch31n
    lol csatában oldalanként a 10 grille adja xDDD
  • Rammsch31n
    Na beenged... :P
  • Plata
    Ki van írva másfél óra késés várható.