418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tothgyorgy
    Na ma tényleg írtam 1 idiótát. De ennyi, és ezt is csak azért , mert elkezdett hőbörögni.
  • tothgyorgy
    Nem igazán értem ezeket. Én is szidok mindenkit otthon a 4 fal között. Így adom ki a mérgem. Soha senkinek nem írtam sértegetéseket, legfeljebb annyit : lol. Az hogy őfelségét a wot királyát (szerinte) egy szerencsés lövéssel kiiktattam, ezen mért kell vérig sértődni? Lehet akár 10x jobb win8-a. És? Ha win8-ra hajtanék, rég újrakezdtem volna új accal.(sosem fogom) Mindössze néhány tankkal mennék, amik bejönnek. Addig fejlesztgetném a legényeket, amíg a soron következő tankot free-ből kifullozhatnám stb. Ja és goldot golddal, modot moddal, vadiúj fasza számítőgéppel. Na mondjuk egy egeret vettem , mert a régivel se célozni se lőni nem lehetett normálisan. :)
  • Angelus1991ster
    Szokott a chat buggolni. Másik, hogy talán kilépett a chat ablakból az illettő hack-erező sutyerák.
    Múltkor Skoda T-25-el Arctic Regionon csináltam asszem egy top gunt, és egy 300 csatás SU(tyerák)-100 csalót kiáltott.
    300 csata és mindent tud a játékról, mindent. Szaros wot-fattyúk ezek.

Ez a hackerezés, csaló kiáltás is pont olyan mint a valóságban a zsidózás, szabadkőművesezés. Ugyanaz a folyamat.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.23. 20:24:13
  • tothgyorgy
    Szerintem jöhetne már az IM 2(impossible mutations) :)
    Aki eddig végigvitte az elsőt, már csinálná is.
    Aki meg nem, mint pl én, nem is fogja. Én nem is hajtok rá, Be van jelölve, De igazából nem is nézem. Nekem túl nehéz. Nem vagyok jó játékos. A stug4 megvan(de minek).
    Más. Én szeretem a turánt. Nem egy jó tank,statot húzni nem lehet vele, és mégis. Ma is mentem 2 kört vele,(meg 1 toldit) , Elsőben ránk estek vagy 5-en. a 2 másikat kiszedték mellőlem, én kilőttem 2 tankot,majd atomjaimra szedtek. Elkezd hőbörögni az egyik, hogy jelentsen föl mindenki, mert aimbotot használok. (soha semmilyen mod nem volt nálam) Beírtam neki hogy idióta, erre eltűnt a csetablak, mielött részletesen elmagyarázhattam volna neki, hogy a modok nem nálam vannak. Kidobott, vagy esetleg valami rossz billentyűkombinációt írtam véletlenül? A következőben működött. Várhatok valami retorziót?
  • yossarianHUN
    Micsoda ocsmányság. Kell.

Már látom, hogy béka lesz a csúfneve.
  • Angelus1991ster
    Nem tudom. Object tornyos 268-al se tudni mi a helyzet.
    Ez az Object mánia mi amúgy? Object 200-as széria teljes kollekciója bekerül lassan XD
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.23. 19:31:58
  • Plata
    ez mi lesz? prém?
  • Angelus1991ster
    Object 257

Statistics:
    Tier: 10 HT
    Hitpoints: 2100
    Engine: 1000 hp
    Weight: 55 tons
    Power-to-weight: 18,18 hp/t
    Maximum speed: 50/15 km/h
    Hull traverse: 28 deg/s
    Turret traverse: 27,1 deg/s
    Terrain resistance: 1,247/1,63/2,397
    Viewrange: 390
    Radio range: 720

Hull armor: 150/140/?? mm
    Turret armor: 350/240/?? mm

Gun: 122 mm BL-13-1
    Damage: 440/440/530
    Penetration: 260/340/68
    ROF: 5,258
    DPM: 2313,3
    Reload: 11,411
    Accuracy: 0,364
    Aimtime: 2,4
    Depression: -5/+15
    https://ritastatusreport.live/2016/05/23/object-257/

IS-3 és T-22 sr. szerelemgyereke.
  • Angelus1991ster
    T-55A-as küldetések minden típusnál, a 11. és 12. misszióját kell teljesíteni, úgy hogy meglegyen a másodlagos is.
    Összesen 10 db garázshelyet tudsz szerezni.
  • Plata
    Na igen szakadékban hàtszéllel képes akàr 20 kilóméterre is felgyorsulni,az àgyúja prém lőszerrel arra jó hogy lekapard a sarat az ellenfél lànctalpàról.
  • Lunki88
    Én hasonlóan éreztem a D.W.2-vel kapcsolatban is. :)
  • lammaer
    Kis tierben jellemformálóak...
    Mai napig emlékszem az "élményre" amit a gumikacsa (amx 40) adott.
  • Rammsch31n
    yep. ruszkiknál jön holnap a "pöcs"... :DDD kérdés, hogy itt is...
  • Lucifer001
    GG :)
  • Plata
    Franciák majd magasabb tierben lesznek jók,a kis tiert ugord át free xp-ből.
  • MrSnail
    Ezeknél pont tier5-től indul a buli.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de ha vársz még 10 percet, András leírja a teljes elemzést ezen ágak alsó tier-ben található tankjairól pontosan

Utoljára szerkesztette: MrSnail, 2016.05.23. 14:48:13
  • MrSnail
    És ez igaz kb. minden nemzetre, kivéve azt az 1-1 fun gépet: ELC, pak 36, hetzer, t18, at2, amx 40 :D, su-85b, stb. nem tudom pontosan nem pedózok.
  • asolyom
    Én most nem ezekre gondoltam, hanem a B1 és az AMX40. A KV-1-et utáltam, a T-34-gyel sokkal jobban megy.
  • suba53
    Tier 6-ig, TD nél Tier 7 ig arra, hogy gyorsan tovább lépj róluk.

De utána már szeretni fogod őket.
  • MrSnail
    Nem neked valók az tuti, előbb kv-1-el tanulj meg gurulni, aztán visszatérünk rá, amúgy meg remek gépek: ELC, 50-100, 13-90, 50b, batmobil, nekem a lorr. is mocskosul bejött, szóval szuperek ha minimálisan konyítasz a játék mechanikájához.
  • Sunsetjoy
    Én a T28 küldikkel szereztem már 2-t. Egy harmadik kell, és kész amx12t-től a francia medvonal. Ha jól láttam végig 3 emberes.
    Amúgy Plata: én t28 arty 15-öt kiválóra nyomtam le gwpantherrel, tankásszal.

De medium 15? Gyakran meg tudom jegyezni chatben, hogy srácok, miattam NINCS TD a túloldalon...(közben nálunk 3-5 ilyenkor, vagy dupla annyi nálunk, mint náluk). :D
  • asolyom
    Valaki elmondaná, hogy a francia tanknak csúfolt járművek mire valók ebben a játékban?
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.23. 14:20:51
  • András77
    A női legénységet nem könnyű beosztani valóban, mert keverni nem érdemes és véges számút lehet megszerezni. Ezzel együtt szerintem te túlgondolkodod ezt. Nem hiszem, hogy bármiféle ármány vagy mögöttes szándék van ebben, egyszerűen nem akarták, hogy szétszórd a női legénységet, parancsnoknak, töltőnek, hanem szerették volna, ha egyben tartod a BiA/acélnővérek kompatibilitási problémája miatt.

Én inkább 4-es csapatokban gondolkodtam, a szovjet TD / obj263-ra raktam egyedül 5-t. A másik dolog, hogy célszerű olyan országot választani, ahol sok ág van, mert mondjuk, ha a cseh tankra raktam volna (nem tettem) és sz.rrá nerfelik a tier9-10-t, akkor nincs hova tovább rakni őket. A nerftől függetlenül is, ha mondjuk megunom majd egyszer az ojb263-t, akkor mehet a legénység medre (bár akkor 1 töltő feleslegessé vált), bár a kompatibilitás miatt inkább is7-re vagy akár vagy a másik TD ágra sőt ha artysta lennék, akkor az obj261-nek is kompatibilis a legénysége, oda is rakhatom.

6 fős tankokban nem is gondolkodtam, mert elég kevés női tankost tudok reálisan megszerezni. Eddig van 12 és még 3-t szerintem meg tudok szerezni, az obj260-ból meg fogalmam nincs, mennyi sikerül. 1 rádiós még kell az ARL-be és marad akkor 2 és ez az igazi dilemma, hogy akkor hova tegyem őket. Ha tudnám, hogy mikor lesz a következő IM/PM csomag, akkor jobban lehetne tervezni, így lehet, hogy inkább nem megyek neki azoknak a küldetésnek, hagyom addig, mert 2 tankost maximum az elc-be lehetne elképzelni.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.23. 14:07:36
  • MrSnail
    Te mazochista vagy?
  • Kotomicuki
    Szerintem meg úgy voltak vele, hogy ha egy ember kell egy tankba (pl. + töltő), akkor ne tudd használni, hiszen elesnének annak az egynek a kihúzási kényszere miatti plusz bevállalásaid által nyújtott "bevételektől" (az életben nem mindent lehet közvetlenül pénzben mérni, de közvetetten már nagyon is). Én is örültem, amikor megkaptam az elsőt, hogy az milyen jó lesz a Ferdibe 2. töltőnek..., aztán leesett, hogy mégsem eszik olyan forrón a wg kásáját...
    Így, hogy mindnek "olyannak" kell lennie, megint csak egy kényszert erőltetnek a játékosra, hogy még egy dolog miatt is hajtania kell - különösen, ha hattagú legénységet igénylő (pl. nagyobb ágyú, amiben nem nagyon fejlődnek a bent lévők, így oda érdemesebb jobban képzetteket, máshonnan beleültetni) tankba kerülnek azok.
    Ha már pár száz (netán ezer, főként ha "ingyenélő" kapja) csatát megspórolnak az egyénnek az "ingyen" legénységi taggal/tagokkal, akkor legalább el szeretnék érni azt, hogy cserébe legalább ennyit gürcöljön is érte - vesztesége csak nem keletkezhet a cégnek...
  • András77
    ok, mondok egy példát, az amx50b-be szánom a női legénységet és először a TD-vel voltam kész, tehát volt 1 női tankosom és utána ráadásul beragadtam 4-5 hónapra a 3 arty küldetéssel, tehát sokáig csak 1 volt.

Azt is eldöntöttem, hogy az újabb kis tier ágon megyek végig, mert azokat még nem ismerem. A BDR féle vonalon már egyer végig mentünk öcsémmel közös accon.

Szóval volt egy női parancsnokom és voltak szabad med legényeim, mert éppen végeztem az amx 30 protoval, de még nem vettem meg a tier10-t.

Ilyenkor ki kell számolni, hogy az oda-vissza konverzióval bukok 80e xp-t, pontosabban csak 40e-t, mert a legényegeket mindenképpen átraktam volna a batchat-re időközben (nagyon sokára lesz kreditem a tier10-re).

Ilyenkor logikus, hogy nem várok, amíg meglesz mind a 4 női tankos, hanem elkezdem tolni az ágat. Amire a G1-ig értem meg is lett az első női tankos, ment parancsnoknak a G1-be, vezetőt meg a töltőt átképeztem a rádiós meg kölcsönbe volt csak az artyból. Így fejlesztettem ki az ARL-t.

Tulajdonképpen már csak a rádiós hiányzik, de az ARL-t is tolhatnám éppen az amx/med töltőjével (ez már típusváltás, tehát 2x20e xp veszteség az eredeti 40e-n felül, de az arl-en meg az amx-en is kell töltő és így a grind hosszabb/több xp, tehát a végén nem veszítene xp-t a legény, amikor már nincs rá szükség tovább) és kölcsön rádióssal, csak úgy voltam vele, hogy most elég ágat tolok, nem kell még ez is.

Tehát rövidebben, ha van odaillő legényed, akkor nem muszáj megvárnod az összes női tankost, ha el akarod kezdeni a grindet. A napi x2 meg az akciós x3 x5 elég jól megdobja/lerövidíti a gindet. Célszerű (ha van) a töltőt meg a rádióst hagyni a végére, mert ezeknek van a legkevesebb hasznos skill, nem akkora probléma, ha lemaradnak.

A teljes női legénység azért jobb, mert sokkal gyorsabban fejlődnek, ha azt nézed, hogy mennyi skillük van. Eleve 0. a BiA meg 1 kifejlesztett skillel jönnek.

Nekem az obj140/rudy párosban 4,44 skilles csapat van 663 csatával, tehát már az 5.-et fejlesztem. Ez kb 2e csata lett volna egy normál férfi legénységen, ha van prém tank, amit legénység húzásra használok. Ha nincs, akkor 2,5-3e.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.23. 13:53:12
  • Rammsch31n
    Hát írásban nehezebb átjönnie, mint szóban. :P esetleg ha valami smiley-val jelezted volna, akkor talán... :P
  • lammaer
    Sajnos nem ment át a szarkazmus....

Lényeg ami lényeg, én se életkorhoz, se végzettséghez, se országhoz se a társadalomban elfoglalt helyhez nem tudom kötni azt hogy ki mennyire tud vagy nem tud WOTozni.
  • Sheltem
    "amint lehet le kell cserélni teljes női legénységre"
    Nem értem. Mivel jobb a teljes női legénység mint a teljes férfi ? Mondjuk azonos tulajdonságmennyiségnél ? Vagy ezt arra írod, ha már berakott az ember 1 nőt?
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.05.23. 13:30:53
  • András77
    "T28 HTC personal questből mennyi garázs slotot lehet jutalmul kapni amúgy összesen? (nem vagyok otthon és a worldoftanks.eu itt tiltott). "

1-t, ha eladod a T28HTC-t Garázshelyeket a t55a-tól osztogatnak.

Sok értelme nincs keverni a női és férfi legénységet, esetleg még az elején, amikor nincs meg a teljes csapat még, akkor esetleg van benne valami értelem (kihasználni az x3 x5 akciókat stb, haladni a grinddel addig is, ilyesmi, de amint lehet le kell cserélni teljes női legénységre).
  • Sheltem
    Még jó, hogy benéztem ma a topicba. Nem is tudtam, hogyha nőt vegyítek férfiakkal akkor nem működik a BIA. Csodás, este otthon szedem is kifele a rewardnunákat a Tier X tankokból.
    Még jó hogy tegnap pakoltam be őket és nem játszottam azokkal a tankokkal így a többi legénységhez képest "nem maradt le" amit visszarakok.

T28 HTC personal questből mennyi garázs slotot lehet jutalmul kapni amúgy összesen? (nem vagyok otthon és a worldoftanks.eu itt tiltott).
  • Rammsch31n
    Ahelyett, hogy inkább mennének a szabad levegőre focizni mondjuk...és persze, nem piázni, drogozni, cigizni...
    ...na mind1, már nem olyan világot élünk. :D Bár ha választani kéne poshadjon inkább a gép előtt, minthogy a föntieket csinálja. :)
  • lammaer
    Gondolom a 3-4 évvel ezelőtti iskolások felnőttek, és mostmár ők is tudnak munka után játszani hétköznap :)
    Csak ez lehet....
    Vagy azhogy mostmár év vége van, és a jegyek igazából már megvannak, tovább van világos is és anya nem parancsolja őket az ágyba olyan korán.
  • Plata
    Nono,még 8 órát alszom is,és hét órán át üvöltözve rohangászom a tetőn a sok kávétól.
    De tankosra gondoltam,amúgy a Sto kb2-3 óra a Gta este kb 2-3 óra max.
    Most wot-ozom mert tudok lógni,de két csata közben néha 10-20 perc kihagyás mert meló.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.23. 12:42:44
  • lammaer
    Nincs másik játék.. höhöhö... mondja a csávó aki 12 órát STOzik, 12 órát GTA V-t tol, és a nap maradék 6 órájában még nyom egy kis WOT-ot :D
  • Plata
    Azt nem ismerem.
    Én feladtam a med küldit,többet t54-et elő nem veszem ma.
    Csapattárs arty 3 hp-ra lőtt t54-ben,mikor szar t34/100-al harcoltam volna.
  • Rammsch31n
    Én most kezdtem el tolni egy kicsit a Heroes and Generals-szal... az is free to play... és ott is tudsz menni tankkal. :DD
    Szóval ezért is tüntem el a wotról két hétre... mert már untam és kellett valami más...
  • Gyuszopapa
    Az biztos hogy régebben nem volt ennyi amőba.Már nem lehet azt mondani hogy hétvége van azért,mert hétköznap is borzasztó ami megy.
  • Plata
    De nincs másik amivel lehetne,war thunder sokkal szarabb és az Aw is gagyi.
  • lammaer
    Semelyik játék nem tart örökké... sztem normalis az hogy X év (!!!) után az emberfia ráun egy játékra. Főleg akkor ha alapvetően egy elég repetitív és megújulásra képtelen cuccról van szó.

Ha belegondolsz hogy a WOT mennyire faék játékmenetben/tartalmában, akkor sztem csoda hogy 3 hónapnál tovább játszottunk vele... :)