World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az más kérdés hogy 10-ből csak 2-en tudják használni.A maradék 8 agyhalott barom képes 0-át sebezni még akkor is ha 8-as tierbe rakja.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A szerverstatisztikák szerint még mindig T34-ből van magasan a legtöbb a T8 prémek között, úgyhogy de, veszik. Nem nagyon van más olyan T8 prém, ami annyira megállná a helyét T9-10-ben, mint a T34.
©csagataj igazad van ! Kreditet hozza, bár a játszhatóság szempontjábol előnytelen a lomha mozgás és a manőverezhetetlenség, így improvizálni vagy csatákat fordítani nem lehet vele. 10-ből egy csatában halomra lövök mindenkit a háttérből tornyozva, de 9-en szétlőnek hamar. A kreditet valóban hozza élmény nélkül. Nem nagyon veszik azt a masinát.
Lehet, hogy a pack eladhatatlan, de a T34 szerintem igenis ma is megállja a helyét, mert nagyon jól hozza a kreditet, és a tizesek között sem kell gold ammora váltani vele.
Nézzük : Tegnap előtt egy régi darab volt. Ma pedig egy mára már eladhatatlan hulladék. Nem véletlen volt akcióban olyan sokat tank of the weeknek a T34. Ráadásul olyan packban, hogy nyílván senki sem veszi meg, (maradjon pénzed holnapra) így azt gyanítom, holnap jön egy nagy dobás, amivel kaszállni akar a WG. Méghozzá egy új tankkal <#felkialtas>

Ez illik a sorba : régi, mai car (senki sem veszi meg) -> új modell.<#miaz>

Az NA szerveren holnap debütál az ami ide is jön. A másik új modellt is egyszerre mutatták be ott is a T28 reemake jött egyidejűleg. Ha jól tippelek a FV201 (A45) angol 8.-as új heavy fog érkezni. Borítékolom, hogy ez lesz. Szerintem hulladék lesz, de nem akarom elvenni senki kedvét sem. Slottal és némi arannyal (1500-max 3000) jön jó borsos áron. <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.07. 21:54:19
Na azért az M6A2E1 minden volt, csak nem ingyen. A legnagyobb "előrendelői" csomaghoz járt, amit valami tizenezer forintért vesztegettek az éles verzió megjelenésének alkalmából.
jatekmechanika: tegnap 15-20 meterrol egy 15 (!!) hp-s t110e5-ot szembol t10 top agyujaval he-vel meglove, nulla (0!!) sebzest sikerult csinalni.. aztan inkabb nekimentem. abba vegre hajlando volt beledogleni.
Bocs. gyakran beleolvasok a lélekemelő beszélgetésbe a csatornán, azonban annyi szitkozódás, inzultus van (akinek nem inge ne vegye magára), hogy elmegy a kedvem a további olvasástol. Igazán invitálhattál volna a gyakoribb csatornabeszélgetésekre tapintatosabban is <#nevetes2>
Hát nem tudom.

Én hála istennek megtehetném, hogy akár az összes adventi tankot megvegyem. Nem teszem, mert nincsen rá szükségem. Szerintem 3-4 prém tanknak a játékban elégnek kell lennie prémium előfizetés mellé a farmoláshoz. Bőven elégnek. Ezeket oda is adta a WG ingyen.

1. T34 (ehhez korán kellett kezdeni- nekem sikerült - )
2., M6A2E1 (ehhez tényleg korán kellett kezdeni - nekem nem sikerült)
3., Superpershing
4., IS6
5 Wz 111

Ezek a 8-asok.

1. Type 62. Szerintem jó kis farmtank.
2., Dickermax (semmi gond vele)
3., Tog II. (jó, ez határeset)

Plussz az apró, meg amit kihagytam.

Ezeket ha összeadod, nem kevés gold. Igenis is jól díjazza ezzel a hűséget a WG. Én ezeket megszereztem mind, bőven eltartják az accomat. Nem beszélve a kosárnyi javító, eü, és tűzoltókészülékekről, modulokról, amikért nem kellett megszakadni, és jópár millió ezüstöt értek.

Ezek a hardcore játéksokra vonatkozik, rám, aki kifizeti az évi 36 000 Ft-ot a WG-nek.

Én elégedett vagyok ezzel a rendszerrel, és megértem azt is, hogy más szerveren miért kell jobban nyomni a WOT-ot.
Majd egy orosz középkorú falusi nyanya megszólal : csatára várakozók száma kevesebb,mint 10 fő. Várakozási idő több,mint öt perc. Ha nem kíván várni, nyomja meg az alt+f4-et és visszatérhet a főmenübe <#nyes><#nevetes2><#taps>
mondjuk engem jobban idegel az akcional, h pz2vel 2:45 masodperc alatt sikerult berakni egy csataba, 11darab t3as tank melle hetfon este 8kor 3xos akcional eu1en 95k jatekos mellett.... egyszerubb lenne , ha kiirna, h nem jatszhatasz 2essel.
Mydgard
IS ace

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://wotreplays.com/site/2321426#fiery_salient-mydgard-is

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Ez az ára, hogy szinte ingyen van a játék. Maximum csak tier 6-osokat éri meg megvenni.
T8-as prémiumot maraton-ok idején ki lehet szenvedni , token megvásárlásával. Két t8-asamat is ingyen szereztem😄
Ennyi valag pénzért már akkor inkább hardvert vásárolok.

angelus1991ster.blogspot.hu

Van másik. De azt franctudja hol van, mi a jelszava. Lusta leszek azt már megkeresni is. De itt vannak elftársak akik több néven jelentkeznek be. Volt rá példa nem is egyszer.

Azt hittem a te másik nicked, de nem.
Milyen nickje te? te
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.07. 19:18:53

McFrost
Egy hete vettem Witcher 3-at 8,5-ért, dobozosat és gyönyörű az egész, full zenei cd és óriási térkép ajándékba, a játék is pazar, szabad tér, arra mész amerre akarsz a főszál mellett. Bele tettem eddig 8 órát, de sajnos atomerőmű kell hozzá, pedig a "kertem végében" van a négy reaktorunk, a wot mikrolagjai itt ezerszeresen köszönnek vissza olykor.
A T34 pedig adja a végtelen újrajátszás élményét, nem rossz grafikával, de igaz nincs végtelen világ.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ez nem nevezhető akciónak, mivel az akció jelentése, hogy egy terméket vagy szolgáltatást az eredeti árnál kevesebbért kapod meg.Itt meg az eredeti áron kapod meg, csupán "bonuszként" megspékelik valamivel. Jelen esetben felszereléssel, más esetben magát a goldot és prémnapot tankkal pl a BT-SV vagy a LeF csomagban.

Az orosz szerveren, ott vannak igazi akciók, aholmost is az IS 6 -30%-al csupán 9e-ért megveheted, előtte meg a T 34-et vehetted meg -30%-al. Szóval ott folyamatos az akció, melyben ugyanazt a terméket kapod meg olcsóbban

Az EU szerver amolyan "mostohakölyök" kezdetektől sajnos. Ezen nincs mit vitatkozni. A worldoftanks.com is alapból az amcsi szerverre irányít 😄

Elképzelhető, hogytörténelmi okok húzódnak meg az antagonisztikus útálat mögött. Nem tudom, hogy ez pl az oroszok felé miért nem érződik, hisz szovjet utódállamok voltak, azaz kisebbségekként éltek elég sokáig. Minszk a fejlesztő ország, ugye nem az oroszok
McFrost
Ez így van, én a jelent vázoltam 😄
Nekem a tavaly karácsonyi kvarcjátékmódból volt 4 tagom amit a WG az E5-höz adott ajcsiba, így kettőt vettem aranyért és egyből 100-as legényekkel kezdtem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Azért nekem ezek nagyon csúnya összegek 13-14-18k. Ezek már komoly AAA játékok árai (ha nem veszem figyelembe a súlyos akciókat, mert pl witcher3 volt 7,5e pénzért is) és tényleg a nagy kérdés, hogy mondjuk egy witcher3 nyújt több szórakozást vagy egy t34. Jó, tudom, nem hasonlítható tökéletesen össze, mert alma a körtéhez dolog végül is, de ha tisztán a játék oldaláról közelítem meg, hogy melyikkel mennyi időt tölthetek szórakozásképpen hát nem vagyok benne biztos, hogy ár/érték arányban stimmel a dolog. Főleg mióta a vörös áradat ellepte az összes tier-t, van úgy hogy a hányinger kerülget pár letolt kör után (0-5:15, pár perc csata után, erre gondolok) és lépek ki azonnal.
Lélektani határom mint említettem 5-6000 Ft...Ennél többet nem adok egy tankért...Ablakon kidobott pénznek érezném. De ez nyilván én vagyok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

az igaz hogy eme 3 felszerelésnek darabja 5-600k kredit de ha visszaemlékezel talán 2 vagy 3 hétvégével ezelött lehetett megvenni eme "kacat"-okat fél áron.
<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

en nem mondtam h vagodj hanyatt tole, mert akinek van egy csopp esze, inkabb megvarja a karacsonyi learazast.
de 70%os t8 leretekelest varni, azert eros szerintem, ugy h olyan meg az eletbe nem volt naluk.
na szervert nyugodtan el lehet felejteni! felesleges az na szerverrel bmit osszevetni.

hajra, ne fogdd vissza magad. azert adjak ennyiert, mert meg mindig megveszi ennyiert a tobbseg sajnos.
McFrost
Én nemrégen 13,5-ért vettem. Most hozzáadták a 3 felszerelés árát és azt akciózták le. Ez a 3 kacat amit adnak nem is tudom fejből, de min. 1,5 milla kredit.

Remény?
Az halt meg elöször a wg-vel szemben. 😛
A T34 máskor is 18k-ba került azt nézve hogy a többi tier8 jármű 8-14k-ba kerülnek avagy csupán azt csinálták hogy az akció idejére felemelték az eredeti árat rárakták az akciót hogy azt lássuk hogy milyen jó fejek hogy végre egy csomag az adventi naptárban amit leáraztak aztán ha vége a mai napi akciónak akkor visszacsökkentik az árát az eredetire? (kinézném a wg-ből hogy ilyet csináljanak)
Tono34
Kicsit lassan, de megvan:
Mission completed! Reward:
Vehicles added: Dicker Max

Slots added:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Remény hal meg utoljára...XD

Viccen kívül ez szánalmas amit akció címen művelnek...Nyilván nem a mi pénztárcánkhoz van ez méretezve, de ez nagyobb nyugati fizetéssel is tuti hogy röhögésre okot adó "akció" :-D.

Nyilván nyugatiaknak nem okoz gondot alapáron is megvenni ezeket a gépeket....De nem tudom....Mint írtam szerintem iszonyat gáz amit művelnek és még be is merik vállalni, hogy ezt akciózásnak tartják.

NA mindegy nem ezen a fórumon fogjuk megreformálni a WG árpolitikáját, de azért egy apró mosollyal az arcunkon meg egy pár hozzászólás váltással megemlékezhetünk eme nagyszerű marketing eseményről...Szerintem :-D
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.12.07. 18:55:27

Így már mindent értek.
Ha a WG eddigi hozzáállását nézem, akkor max álmaimban...:-D

Tényleg 23% az már ajándékszámba megy így karácsony közeledtével? Én kérek elnézést....Ha én lennék a kreatív vezető, akkor a pofámról égne le a bőr ilyen akciókkal előhozakodni annak függvényében, hogy más régiókba milyen mértékű, mennyiségű és jellegű leárazások, akciók, sőt akár egyszerű ajándékok is szoktak lenni (NA szerveren már annyi prémtankot kaptak ingyen is, hogy az szégyen az EU szerverre nézve, de nagyon!).

EU játékosok egyszerűen szarba sincsenek véve ilyen egyszerű. Mondom ezt úgy, hogy 12000 meccset toltam le az NA szerveren, csak ping problémák miatt inkább átköltöztem EU-ra... Ott mindig voltak jó kis eventek értelmes ajándékokkal...Mondjuk akkor még nem vásároltam prémtankot szóval az árazást nem ismerem.

De mint említettem nem baj ez...Majd más kapja meg a játékra szánt pénzem...Ha már a WG-nek nem kell...Más fejlesztő örömmel fogadja majd el...sőt még meg is köszönik :-D

Miért?Hagy gondolkozzak egy kicsit.Ja talán 6000-et adnék a T34-ért,többet nem de ha nem kell ez a pénz a WG-nek nem bánom majd elköltöm a Steam Sale-en.Nekik megfelel ez a kis pénz is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

en ezt ertem, de soha nem volt 30%nal nagyobb learazas t8ban miota megy a jatek. mitol lenne hirtelen most, egy lofasz adventi soroztaban??
Úgy behúzta hogy még 9-10-es tankokkal sem játszott soha.

Játékon belül: Hun magyarok ide csatorna. Ott ül minden este.

tester255
Szerintem Angelus másik nickje.
Mert egy normális leárazás 50%-nál kezdődik.Ez a WG-nél nem leárazás ez lehúzás.Ez vicc mint a 15% kedvezmény is vicc a Tier8-as tankokra alkalmakkor.
Mikor az asszony kint dolgozott Angliába ott 50%-nál kezdődött az akció majd 70-80-90%.Nem égették magukat ilyen 10-20%-okkal.

McFrost
Ha vissza lapozok 10 oldalt, abból 8-at már telesírt....

Játékban meg se mer szólalni, fél napokat ott ül csatornán de semmi haszna, itt meg fossa a szót az agymenéseiről.
azt elmeselhetned, hogy megis hogyan vartal 60 de inkabb 70%os t8 leertekelest😄
McFrost
Unalmas vagy már komolyan....

Imént mondom fellépek megnézem már mára milyen akció van az adventi vásár keretében...Na mondom t34 ezt még akár 5-6000-ért venném is....Nincs hozzá gold meg hasonló cuccok csak garázshely meg pár extra cucc... Hátha jó áron lehet elérni.Fellépek a shopba...Ár:13000...Álmodozzál Wargaming....<#eplus2> -23%-os leárazás...XD Ez nekik leárazás? Ez egy nagy nulla. Ha nem kell a pénzem, akkor majd más örül neki...5-6000-nél én többet prémtankért nem adok ki. Ezért amikor a tier 5-ösek le voltak értékelve 1-2000 Ft-ért az jó vétel volt, de ezek....komolyan mondom vicc kategória.

A WG már tudja milyen felszerelések fognak kelleni, arra a márom mapra, melyre majd folyamatosan kidobál a T 34-el. Ennek fényében az alkotói gárda megspórolta a mai ajánlatra "a milyen felszerelést tegyek fel? " kínzó kérdését és eldöntötte mit tennél a járműre. Annyira walletwarriornak akarnak látni, hogy ezeket a felszereléseket már nem kell goldból megvenni és átváltani kreditre, mert a csomagban megkapjuk azt is. Így csupán a sima árat kell kiperkálni a papír heavyért egy igazán heavy árért és ez csak ma ! <#nyes><#awink><#action>

Visszanézve évekre az ajánlatokat igencsak nevetségesek. Tavaly ugyanezek a csomagok voltak goldra, euróra pontosan, így gyakorlatilag azok csak azok térnek vissza max illetve kiegészülnek újakkal, amik azóta kerülnek be a játékba. Ez azt jelenti, hogy Minimaus,PzAus IIJ,Type,amx 15 57 nem lesz, mert akkor sem volt vagy az jutalom tank. Lesz viszont az új generációból KromiB,IS 3Autoloader, Az új Fv 8.-as,
Ezek szűrhetőek le a korábbi kalendáriumok és a jelenlegi NA szerverek interpolációjából

a tavalyi ajánlat : (ugyanezek a csomagok hajszálra a BT-SV háromszor ugyanez)

Komoly kreatív alkotói válságban volt már 2013-ban is a WG, hisz ha megnézed a moslél ajánlatokat, olyan repülőket is tartalmaz, amelyet a WoWp-ben szerepeltek <#hehe>
a kedvencem amikor zsinorban egy hétig tier 5.ös tankok voltak megvehetőek csak aznap 50%-olva, amit egy komoly D-day stb háborús hétvégén megvehetsz az összes T5-re.

Nem hiszem, hogy halálra dolgozták magukat a kreatív munkában a srácok. <#taps>
Egyelőre nem sokan húzták még be ezt a tankot, de vannak érdekes arcok. Ez a ruszki acc 2,5k csatával behúzta az obj260-t és a t-22-t is <#guluszem1>
Lunki88
Biztos fog menni a rinya miatta hogy mennyire op. Majd csendben fű alatt kap egy szép nerfet ez is...
Én a hozzászólások alapján nehéznek, túl nehéznek találtam, és bele sem szagoltam. És ez így is marad.
Továbbiakban csak azokon a küldetéseken megyek, amikre esélyem van.
Szívesen strongholdozok, esetleg cw-zek. Randomban is megyek pár kört, és ennyi. PM ha meg van olykor olykor az öröm.
Ha nincs, az sem érdekel. Csorog a kredit, fejlődnek a legények. Rájuk fér.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Nem tudom ki szerkesztette az új Tankopediát te nem nagyon van tisztában egy két dologgal 😄

"Armored Beast"

WoT: Nishizumi77

Majd lüjjük HE-vel a statpadder majmokat.

Pales27
T-22 replay Azért durva egy tank, beforgatva alig lehet átlőni.

Ja tényleg azt kéne. Odaültetni a fejlesztőket, meg a WG staffot és addig ne álljanak fel, ameddig nem csinálják meg ezeket a kurva küldiket 😄 Az ember már neki se áll. Az obj260 még hagyján, bár abban is vannak érdekes küldik, de ez...