World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez illik a sorba : régi, mai car (senki sem veszi meg) -> új modell.<#miaz>#miaz>
Az NA szerveren holnap debütál az ami ide is jön. A másik új modellt is egyszerre mutatták be ott is a T28 reemake jött egyidejűleg. Ha jól tippelek a FV201 (A45) angol 8.-as új heavy fog érkezni. Borítékolom, hogy ez lesz. Szerintem hulladék lesz, de nem akarom elvenni senki kedvét sem. Slottal és némi arannyal (1500-max 3000) jön jó borsos áron. <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.07. 21:54:19
Én hála istennek megtehetném, hogy akár az összes adventi tankot megvegyem. Nem teszem, mert nincsen rá szükségem. Szerintem 3-4 prém tanknak a játékban elégnek kell lennie prémium előfizetés mellé a farmoláshoz. Bőven elégnek. Ezeket oda is adta a WG ingyen.
1. T34 (ehhez korán kellett kezdeni- nekem sikerült - )
2., M6A2E1 (ehhez tényleg korán kellett kezdeni - nekem nem sikerült)
3., Superpershing
4., IS6
5 Wz 111
Ezek a 8-asok.
1. Type 62. Szerintem jó kis farmtank.
2., Dickermax (semmi gond vele)
3., Tog II. (jó, ez határeset)
Plussz az apró, meg amit kihagytam.
Ezeket ha összeadod, nem kevés gold. Igenis is jól díjazza ezzel a hűséget a WG. Én ezeket megszereztem mind, bőven eltartják az accomat. Nem beszélve a kosárnyi javító, eü, és tűzoltókészülékekről, modulokról, amikért nem kellett megszakadni, és jópár millió ezüstöt értek.
Ezek a hardcore játéksokra vonatkozik, rám, aki kifizeti az évi 36 000 Ft-ot a WG-nek.
Én elégedett vagyok ezzel a rendszerrel, és megértem azt is, hogy más szerveren miért kell jobban nyomni a WOT-ot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
T8-as prémiumot maraton-ok idején ki lehet szenvedni , token megvásárlásával. Két t8-asamat is ingyen szereztem😄
Ennyi valag pénzért már akkor inkább hardvert vásárolok.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.07. 19:18:53
A T34 pedig adja a végtelen újrajátszás élményét, nem rossz grafikával, de igaz nincs végtelen világ.....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Az orosz szerveren, ott vannak igazi akciók, aholmost is az IS 6 -30%-al csupán 9e-ért megveheted, előtte meg a T 34-et vehetted meg -30%-al. Szóval ott folyamatos az akció, melyben ugyanazt a terméket kapod meg olcsóbban
Az EU szerver amolyan "mostohakölyök" kezdetektől sajnos. Ezen nincs mit vitatkozni. A worldoftanks.com is alapból az amcsi szerverre irányít 😄
Elképzelhető, hogytörténelmi okok húzódnak meg az antagonisztikus útálat mögött. Nem tudom, hogy ez pl az oroszok felé miért nem érződik, hisz szovjet utódállamok voltak, azaz kisebbségekként éltek elég sokáig. Minszk a fejlesztő ország, ugye nem az oroszok
Nekem a tavaly karácsonyi kvarcjátékmódból volt 4 tagom amit a WG az E5-höz adott ajcsiba, így kettőt vettem aranyért és egyből 100-as legényekkel kezdtem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
de 70%os t8 leretekelest varni, azert eros szerintem, ugy h olyan meg az eletbe nem volt naluk.
na szervert nyugodtan el lehet felejteni! felesleges az na szerverrel bmit osszevetni.
hajra, ne fogdd vissza magad. azert adjak ennyiert, mert meg mindig megveszi ennyiert a tobbseg sajnos.
Az halt meg elöször a wg-vel szemben. 😛
Mission completed! Reward:
Vehicles added: Dicker Max
Slots added:
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Viccen kívül ez szánalmas amit akció címen művelnek...Nyilván nem a mi pénztárcánkhoz van ez méretezve, de ez nagyobb nyugati fizetéssel is tuti hogy röhögésre okot adó "akció" :-D.
Nyilván nyugatiaknak nem okoz gondot alapáron is megvenni ezeket a gépeket....De nem tudom....Mint írtam szerintem iszonyat gáz amit művelnek és még be is merik vállalni, hogy ezt akciózásnak tartják.
NA mindegy nem ezen a fórumon fogjuk megreformálni a WG árpolitikáját, de azért egy apró mosollyal az arcunkon meg egy pár hozzászólás váltással megemlékezhetünk eme nagyszerű marketing eseményről...Szerintem :-D
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.12.07. 18:55:27
Tényleg 23% az már ajándékszámba megy így karácsony közeledtével? Én kérek elnézést....Ha én lennék a kreatív vezető, akkor a pofámról égne le a bőr ilyen akciókkal előhozakodni annak függvényében, hogy más régiókba milyen mértékű, mennyiségű és jellegű leárazások, akciók, sőt akár egyszerű ajándékok is szoktak lenni (NA szerveren már annyi prémtankot kaptak ingyen is, hogy az szégyen az EU szerverre nézve, de nagyon!).
EU játékosok egyszerűen szarba sincsenek véve ilyen egyszerű. Mondom ezt úgy, hogy 12000 meccset toltam le az NA szerveren, csak ping problémák miatt inkább átköltöztem EU-ra... Ott mindig voltak jó kis eventek értelmes ajándékokkal...Mondjuk akkor még nem vásároltam prémtankot szóval az árazást nem ismerem.
De mint említettem nem baj ez...Majd más kapja meg a játékra szánt pénzem...Ha már a WG-nek nem kell...Más fejlesztő örömmel fogadja majd el...sőt még meg is köszönik :-D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mikor az asszony kint dolgozott Angliába ott 50%-nál kezdődött az akció majd 70-80-90%.Nem égették magukat ilyen 10-20%-okkal.
Visszanézve évekre az ajánlatokat igencsak nevetségesek. Tavaly ugyanezek a csomagok voltak goldra, euróra pontosan, így gyakorlatilag azok csak azok térnek vissza max illetve kiegészülnek újakkal, amik azóta kerülnek be a játékba. Ez azt jelenti, hogy Minimaus,PzAus IIJ,Type,amx 15 57 nem lesz, mert akkor sem volt vagy az jutalom tank. Lesz viszont az új generációból KromiB,IS 3Autoloader, Az új Fv 8.-as,
Ezek szűrhetőek le a korábbi kalendáriumok és a jelenlegi NA szerverek interpolációjából
a tavalyi ajánlat : (ugyanezek a csomagok hajszálra a BT-SV háromszor ugyanez)
Komoly kreatív alkotói válságban volt már 2013-ban is a WG, hisz ha megnézed a moslél ajánlatokat, olyan repülőket is tartalmaz, amelyet a WoWp-ben szerepeltek <#hehe>#hehe>
a kedvencem amikor zsinorban egy hétig tier 5.ös tankok voltak megvehetőek csak aznap 50%-olva, amit egy komoly D-day stb háborús hétvégén megvehetsz az összes T5-re.
Nem hiszem, hogy halálra dolgozták magukat a kreatív munkában a srácok. <#taps>#taps>
Továbbiakban csak azokon a küldetéseken megyek, amikre esélyem van.
Szívesen strongholdozok, esetleg cw-zek. Randomban is megyek pár kört, és ennyi. PM ha meg van olykor olykor az öröm.
Ha nincs, az sem érdekel. Csorog a kredit, fejlődnek a legények. Rájuk fér.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
"Armored Beast"
WoT: Nishizumi77