418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nálam is jobban fut. Betonstabil 60, igaz csak normálon, mert nincs vga :) -
Pares #375686 Nem, nem szeretem, ha valami belémcsap 2k sebzést. De milyen gyakran történik ilyen? Elég ritkán. Jó lenne már, ha megértenéd, hogy ha valaha is bekerülne a Sturmtiger, akkor >>>rohadtul pontatlan lenne az ágyúja<<<, nagy valószínűséggel hasonló HE troll gép lenne, mint a T49 (vagy inkább a Hetzer?). Magyarán nem lőne folyamatosan 2k+ sebzéseket mindenbe, és a pontatlansága miatt jóformán a splash damageből élhetne meg. A nagy alfás gépekkel meg nincs semmi baj addig, amíg valamivel kompenzálva vannak.
Pl.: JagdE100-ból te csak annyit látsz, hogy beléd nyom egy ezrest, aztán habzó szájjal háborogsz, azt viszont már nem látod, hogy az artyk és a medek kedvenc eledele, mert óriási és lomha, és lehet hogy addig az egy lövésig jut el az egész csatában. Szóval az a baj, hogy az egész problematikát leszűkíted a nagy alfára/egylövésezésre, amikor sokkal több változós az egyenlet.
És nem, én nem szeretném mindenképp a Sturmtigert, igazából most jutott csak eszembe, ahogy láttam ezt a Grille 15 nevezetű nevetségesen kinéző förmedvényt. Vagyis hogy milyen jó lenne, ha az egyik teljesen valósághűtlen papíron se létező op szar helyére nem egy másik teljesen valósághűtlen papíron se létező op szart tennének be, hanem mondjuk egy olyan különlegességet, mint a Sturmtiger. Persze legyinteni egyet az egészre és azt mondani, hogy "ezt nem lehet balanszolni" a legkönnyebb... -
Angelus1991ster #375685 Úgy bizony :) ASZU-85 valamelyik TD-re emlékeztet :D -
120 fpsem van :D -
Rammsch31n #375683 cukin néznek ki. :P -
Angelus1991ster #375682 Hamár német viharos erejű páncélosokról volt szó. A szovjetek Tokaji Aszui is bekerülhetnének t4 és t5-ös szintekre.
Ez az ASZU-57 és ASZU-58.
ASZU-57: t4-be
https://warthunder.com/en/news/3724-development-asu-57-air-delivery-en/
ASZU-85: t5-be
http://warthunder.hu/news/fejlesztes-asu-85-halal-az-egbol -
Rammsch31n #375681 Grillével most robbantottam föl egy panther II-est 1500-ről...(egyből ammo rack) szerintetek hogy érezte magát? Fevillant, én meg pont arra néztem... moccani nem volt ideje... én a helyében olyan ALT F4-et nyomtam volna, hogy csak na. :D -
Angelus1991ster #375680 Azért egy kicsit papír lenne t10-es, de még t9-es szinten a Sturmtiger.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rammsch31n #375679 :DDD Hehe, adtuk az ívet egymásnak. :P
Egyébként válltig állítom, hogy az (OP). :D -
Rammsch31n #375678 Biztos van, de pont ezt nem igen hiszem, hogy egy hamar behoznák...
vagy akkor hozták volna be ezt a Jgpz helyett, ami inkább tervrajz vagy fake...de ez mind nem az én saram, hanem a drágalátos WG-é.
A lényeg, hogy az ilyen troll tankok szétcseszik a játékot (nekem mindenképp)... de ha nektek ez kell, akkor remélem minden csatában találkoztok egy olyannal, aztán kíváncsi leszek, a kedvetek ugyanolyan marad-e. Mert az enyém 0-ra redukálódik. -
Egyértelműen ha a helyzet adott és nagyon jó lapokat kapsz, akkor bizony OP ez a Grille 15. Igaz Rammsch31n?
-
Angelus1991ster #375676 Az ilyen típusú valóban csatatéren használt harcjárműveknek nincs helye a játékban? -
Rammsch31n #375675 Ja, és az OI-t is most nerfelték szanaszét, mert annyira imba szar volt, hogy csak na... a WG-nek ez nem hiányzik, főleg nem nagy tierben. :D
Sztem úgy vannak vele, hogy aki olyat akar húzza ki, a már játékban lévőket... -
Rammsch31n #375674 Azt ne mondd, hogy téged nem zavar/idegesít/frusztrál, ha egy arty/OI/TD one hit-el vagy leveszi az életed nagyon nagy százalékát, mert akkor nagyot nézek.
Az szerintem a leggaládabb mód, hogy a játékba kinyírj valakit (az ammo rack még ilyen, de az sokkal random, mint ez)...sokan élvezik is, mint te... meg én is ha olyan kedvem van. :)
Egyébként te legalább ugyanannyira vagy emelett a Sturmtiger mellett, mint ahogy én nem csípem a nagy alfát...akkor ki nem ért meg kit?
Nagyon ráálltál az egy lövés évemre egyébként... de én nem csak azt mondtam... hanem azt ha mondjuk valami beléd ver 1500-2000-ig mondjuk T10-ben (de ha a nagy alfás T10 TD elkap egy 8-as heavy-t akkor az így is úgy is kb. halál, kis alfás TD-nél 2 lövés, de akkor legalább a két lövés közt van lehetőséged elmenekülni, itt meg az első esetben távolról kiszúr és adieu), az akkor téged nem zavar, hogy oda lesz az életed 70-90%-a? Ugyan már...vakítod itt a "parasztokat". :)
Szívesebben venném én is, ha tényleg csak létező, max valós tervrajzok lennének a játékban, és nem sok kitaláció, mert engem is zavar... DE nem tudok mit tenni ellene, szal vagy elfogadom vagy sírok tovább + nem én találtam ki, és hoztam be őket...
Ezáltal bőven nem érdekel, hogy bekerül-e a Sturmtiger vagy sem (mert még egy grindelnivaló idő/pénzemésztő lenne, ami engem hidegen hagy, és amire a WG is a "tőkéjét" költi)... max. olyan szempontból lenne fontos nekem, hogy bekerül még egy nagy alfás szar ami 1-1,5 lövésből kicsinál... capich?
Most hosszan leírtam azt, amit András lentebb egy mondatban elintézett... hogy az ilyen, mint a derült égből a villámcsapás arty, elveszi a playerek (az enyémet biztos) kedvét a játéktól...
De egyébként nem tudom, hogy most mit ágaskodsz ezen... ha bekerül a játékba sem most fog (2016-ban tuti nem, de lehet még 1 év re rá sem)... mert jönnek a svédek, a polákok... és utána meg európai ágakkal szórakoznak elvileg. Ha annyira szeretnéd ezt a nagy alfás TD-t... szólj a WG-nek...valszeg hallgatni fog rád. (nem).
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.25. 19:50:11 -
Angelus1991ster #375673 Ott az O-I. A t6-os szint Sturmtigere. Ahhoz mérten kell megvalósítani a WoT-ban a Sturmtigert.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.25. 19:31:31 -
Pares #375672 Látom téged minden nagy alfájú troll tank zavar, csak azt nem bírod megérteni, hogy abból, hogy valaminek nagy az alfája nem következik az, hogy majd rendszeresen egylövésezi a tankokat. Mivel valószínűleg úgyis hamarabb kerül a játékba egy másik teljesen unbalanszolt, ronda, papíron se létező szar, ami persze senkit nem zavar annyira, mint a Sturmtiger emlegetése, ezért sok értelme nincs vitázni ezen, de akkor is kiállok a véleményem mellett, hogy a kifogások meg a kapásból elutasítás mellőzésével igenis lehetne balanszolni. -
Maus-szal ritka az amikor nem vagy kiszolgáltatott helyzetben. Sokszor az van, ha beállsz tankolni a lövéseket, hogy a csapattársak kezdenek el írogatni hogy idióta vagy, mert nem mész előre meghalni. Ha meg előre merészkedsz szétszednek az artyk, meg a lóbaszó td-k és a végén megint te vagy a hülye. Amúgy lehet hogy hiába kerested volna a lövésnyomot a tankodon, mert van amikor nem is látszik... -
András77 #375670 Egy csillagromboló tegnap belém b.szott (maus-ba) 1923hp-t. Néztem is bután, mert mostanában nem szoktak ekkorákat elnyomni, de persze ht-15-re mentem (volna) szóval ilyenkor bármi lehet. Ha nem szorongattak volna ennyire, akkor megnéztem volna szívesen hogy hol lőtt be mert srégen álltam hozzá képest (kiba mákos lövés kellett hozzá és tényleg nem tudom elképzelni, hogy hol lőtt be, mert E5 arannyal pattogott rólam és az mellette állt).
Nekem a rekordom még nagyon régen 21xx (az utolsó kettő számjegyre nem emlékszem) egy maus ba, de ott tudtam, hogy a tetejét lőttem be, mert magasabban voltam.
Ha valakinek nem elég az ilyen 1900-2100 sebzés, akkor elmegy a fenébe.
Ezekkel az a baj, mint az artyval, hogy menne, küzdene az ember és akkor a legváratlanabb vagy kiszolgáltatott helyzetben kap egy ilyent és oda a játék.öröme abban a körben. Persze a gyerek a TD-ben meg artyban gondolom nagyon örül magának. Ez mind szép, csak semmi szükség ezekre.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.25. 18:58:11 -
Rammsch31n #375669 Ki lehetne balanszolni? :D Lehet, de a WG tuti félrebaszná, szal elég nagy kreditet adsz nekik.
Á, minden 2. meccs nem elég? és ha nem is oneshotolna, a HP 80%-a tuti oda lenne, én meg ragequitelnék egyet, és ha sokszor megtörténik abba is hagynám az egészet (és valszeg nem csak én csinálnám, mert baromi idegesítő: lásd artycancerök mázlis lövései)... :D A nagyobb töltés idő oké lenne, de ez, hogy kap egy nagy alfát HE lőszerrel ez vacak szerintem... kb olyan lenne, mint egy arty TD módban, mindenki utálná, mint a szart. :D Akkor nem Sturmtigert kell csinálni, hanem vegyél egy T92-t, aztán blokkoltasd le a WG-vel a "műhold" nézetet. :P
Valótlan és sok kitalált dolog van, de ezek a majmok tuti nem tesznek maguk alá, egy... kettő, így is sok baromságot találnak ki, amit elvetnek, mert retardáltak, és nem tudják beleimplementálni a játékba...(Had ne soroljam pls)
Ennyi erővel basszák bele a Rattét is... meg lehessen atombombát felrobbantani benne, mint a CoD MW:2-be... az mekkora móka volt, mikor még játszottál volna, erre mindenkit megölt az a szar. (nem, nem volt vicces. :D) -> csak, hogy értsd itt kb olyan a oneshot meg az ammorack, mint ott a bomba... baromira demoralizálja azt, aki megkapja... S csak azért, hogy legyen még egy tervrajz a játékba fölösleges tovább rontani azt ilyen elvetemült tankokkal, én ezeket a nagyot baszó TD-ket is kiszedném + artynak sem hagynám, hogy némelyik 2k-t beleküldjön egy 50-el mozgó járműbe. Egyébként nem hinném, hogy félrebeszélek. Hátha ezeket megoldja a WG banda a "nagy" rebalansznál... aztán lehet jól elbasznak mégjobban mindent majd. :DDDD (néha csinálnak értelmes dolgot (fizika, hangok, DX11), de sokszor az erőfeszítést sem látom -> pl.: modokat rakják a gameba, lol, sok copy-paste pénzszerző prémium tank stb.) -
Angelus1991ster #375668 Artyk azért tudnak jobban sebezni mert nagyobb, meredekebb szögben érkezik az ellenséges tankra a lövedékük? Mert így vízszintesen a HE nem sebezne akkorát.
O-I is HE-je ha nem üti át a tankot, az akkor olyan 250-450 között sebez. -
Angelus1991ster #375667 És az ahhoz tartozó ág is bejöhetne. Pl. a Sturmpanzer IV Brümmbar.
Megvalósításnak egy példája a Ground War Tanks facebook-wot-os megoldása is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem pontosan így nézne ki. -
Pares #375666 Egyébként meg eredetileg egy 210 miliméteres mozsárágyúval tervezték, csak az elfogyott... -
Pares #375665 Kicsit félrebeszélsz. Az, hogy nagy alfája lenne, nem jelenti azt, hogy minden meccsben oneshotolnának embereket. Tudod a tanknak több más tulajdonsága is van a sebzésen kívül, ami ráadásul teljesen balansz kérdése, semmi köze a valósághoz. Kapna nagy töltésidőt, hasonló vagy kicsit nagyobb alfát mint a jelenlegi legnagyobbat sebzők, jóval pontatlanabb lenne és csak he lőszere lehetne, cserébe nagyobb splash rádiusza lenne, stb. Ki lehetne ezt balanszolni. Annyi valótlan dolog és valótlan tank van a játékban, hogy ennyi erővel akár a Sturmtiger is kaphatna egy próbát.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.25. 18:24:14 -
Rammsch31n #375664 Ne haragudj de ez baromság... a JGPZ rohadt nagyot sebez (egy 8-asnak a 2/3 életét elviheti), sok tanknak szemből is problémát okozhat (gondolok itt a 8-asokra akik szembefuthatnak vele)... de ugyanez a helyzet az FV TD-vel is... az, hogy egyszerűen hatalmas DMG-et kreál (lehet, hogy nagyobbat is, mint a JGPZ, lol), az a játékmenet szempontjából szar... konkrétan sok tank oneshot neki... erre te még ezt megnövelnéd, hogy 10-eseket oneshotoljon? az lenne aztán az imbalanced szarság. :D (ezért vették ki a WT-t meg a klipper mivolta miatt)
-> gondolj bele, hogy esne a legnagyobb playerbasenak, ha minden egyes kicseszett körben kapna 1 oneshotet... vagy kihúzza azt a TD-t és ő is elkezdi, vagy abbahagyja. Ez nem érdeke a WG-nek sem, és a játék(osok)nak sem jó.
Egyébként ilyeneknek egy percet kéne tölteniük, (régi WT 2000-et lesebzett 50 sec töltéssel+a lövedékek közti idő), aztán stratégiai hátsó pontokra beállni és bumm... csak lehet, hogy lősz egyet vele és szétcincálnak (Lásd WT-vel nem lehetett úgy elbújni, hogy újratölts és szar volt a kamója is)... csak azért, hogy legyen egy Sturmtiger... hülyeség szarrá balanszolni mégjobban a játékot.
Lényeg a lényeg, nem tudom miért akarsz még nagyobb kampfesztet és unbalanced játékmenetet. Bőven elég ez a pár darab lóbaszó TD...még sok is. :D
Nem mondom, szerintem ez a Grille is elég OP, és nem azért mert nagyot basz (Illetve igen, de nem akkorát)... hanem, hogy beléd vág egy átlag 800-ast (mint más normális TD), de vagy 4 másodperccel hamarabb tölt, és baromi gyors... cserébe nincs kamója.Röhögök a csatákba vele amíg lehet, mert szerintem a WG ezt rövid időn belül belátva a balfaszságát szarrá nerfeli majd (habár a Skodát sem nerfelték még mindig, pedig OP az is).Na mind1.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.25. 18:15:55 -
asolyom #375663 Egyetértek azzal, hogy a dmg és hit lognak alapból benne kellene lenni. Remélem, hogy rövidesen tényleg meglesz az Aslain csomag. :-) -
Pares #375662 Ki kéne próbálni, hogyan működik élesben, legalább tesztszerveren, akár valamilyen event alkalmából. Csillagromboló, JagdE100 most is van a játékban, ez is csatlakozna hozzájuk, csak még nagyobb töltésidő, valamivel nagyobb sebzés (mondjuk 2000-2500) + splash, pontatlanabb és még nagyobb töltésidő. -
yossarianHUN #375661 Szóval a T10 KV-2? Jelenleg az a Csillagromboló. Gondolom te is szereted, mikor HESH-el beléd vág 1700-at, és repül 4 modulod:) Nem, az ilyen balanszolási szélsőségekből semmi jó nem származik. Pont ezért lett kivéve a WT. Épp elég fejfájást okoznak T10-ben az artyk, valahogy nem hiányzik, hogy még 2000-3000 alfás, HE-t köpködő Sturmtigerekkel is birkózni kelljen. Arról nem is beszélve, hogy a nehéz páncélzatú tankokat totál ellehetetlenítenék, pedig most sincsenek épp a toppon. -
Pares #375660 Miért? Meglenne a német tier 10-es T49. Csak lassabb és jobban páncélozott... -
yossarianHUN #375659 A Csillagromboló miatt azóta sírnak az emberek, mióta bent van a játékban. Szeretnéd kibalanszolni a Sturmtiger 380 mm-es rakétáit? :P -
Pares #375658 Megnéztem ezt a Grille 15-öt élőben is, hát iszonyatosan bénán néz ki... Nem lehett volna ez helyett a nevetségesen ótvar akármi helyett egy Sturmtigert behozni? -
yossarianHUN #375657 "Egyszóval ezek basszus modok nélkül már nem képesek sebezni" - Ugyan, nehogy elhidd már ezt. Az, aki a modok hiányára fogja, hogy nem tud sebezni, modokkal ugyanannyira nem tudna. A modok nem tanítanak meg a helyezkedésekre, a pályaismeretre, a helyzetfelismerésre, a taktikai érzékre, a manőverekre, a tankod képességeinek ismeretére. Márpedig egy jó játékos fegyvertára 90%-ban ezekből áll, és csak a maradék 10% a weak spotok, meg az egyéb anyámkínja, amivel szétmodolhatja magának a játékot. -
Kryon #375656 Akkor megnyugodtam, hogy nem én játszok egyre rosszabbul, csak lassan mindenki csoda modokat használ. Soha semmi modot nem használtam, még esztétikait se, de lehet, hogy kéne... -
Kinek nem elég a 25x zoom? Olyan RNG van a pontosságban, hogy felesleges még ez is. Lőj rá kb. a gyenge pontra, azt vagy oda téved, vagy nem. -
Myke28 #375654 Szerintem azért van mert mostmár dx11-be fut a játék és jobban kihasználja a Gpu-t . :) -
Rammsch31n #375653 64x-es zoom az igazi nem ez. :DDDDDDD
egyébként a dmg meg a hit log nem csak esztétikai...sok mindent elárulnak azért. :)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.25. 15:46:00 -
mordawn #375652 A kliensben alapból benn van a 16x és 25x zoom, csak be kell pipálni. -
András77 #375651 Kösz. Este tolok még párat, akkor feldobom. Zoom nélkül nagyon nehéz a távolsági lövés. -
Jacktor #375650 Ez a zoom már működik. -
András77 #375649 Ez az újaknak szól
hogy milyen király a játék, felsrófolják a várakozást.
Ma abba is hagyom, mert még a szokásosnál is sokkal több egységsugarú tolja a játékot és az mm még véletlenül sem osztja el őket egyenletesen.
Letoltam pár csatát modok nélkül és azt kell mondjam, hogy meg lehetne szokni, ha egyszer a wg megcsinálná a mod korlátozást, amit ígért.
Ráadásul amiket hiányolok, azok főleg esztétikai jellegűek, hitlog, dmg panel és lista, iokonok, ilyesmik. Azokat szerintem nem fogják korlátozni, de mondjuk hogy egy hit meg dmg logot miért nem tudnak oda heggeszteni, felfoghatatlan. Azért az durva, hogy nézem, hopp hova lett a hp-m???
Aslain-t használok és abból még nem jött ki tudtommal új, de mindegy is, holnap lesz szerintem.
Egyébként csatában rákérdeztem pár nagyon bénára, hogy mi a csáért nem bírja az ellenséget sebezni és beigazolódott, amit gondoltam, hogy ríttak a hiányzó modok miatt, zoom, meg célzónak mondta a gyerek, most nem tudom, hogy autoaim+ vagy aimbot az amire gondolt. Egyszóval ezek basszus modok nélkül már nem képesek sebezni. Mondjuk én 1900x1200-ban játszom és TD-vel nagyon nehéz távoli célpontot befogni, egyszerűen annyira kicsi, sokszor csak kis rész lóg ki belőle, egyszerűen nem tudok ráállni normálisan, ezért jó lenne egy zoom, de azt elfogadnám, ha senkinek se lenne, mert akkor engem is nehezebben találnának el a kempfest királyok.
Egyébként nem lenne hülyeség a WG részéről minden modot kiirtani, ami nem esztétika, kozmetika témakörhöz tartozik (ikonok, hangok, hit meg dmg panel stb, csak információt ad, de nem szól bele a játékba nagyon sok mindent). Én meg tudnám szokni a modok nélküli célzást és harcot, de a sok egységsugarú nem. Persze akkor kérdés, hogy mennyi lépne le közülük, mert játszhatatlan a WoT felkiáltással.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.25. 15:05:51 -
yossarianHUN #375648 Csak én, vén WoT-os vettem észre, hogy ez az intro a régebbi videóikból lett összevágva?:D Amikor a kis japó tankok lövik egymást, az például a japó tree bejövetelekor közzétett videóból van, de szerintem az ugrató Crusader is abból, amit a britek megjelenésekor raktak ki. Azért a "hatékonyság" most is befigyel :P