World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem gazdám, nem, téharminsznégy nagyon jó kisz tank, Gazda szereti a kiszi tankoszkát! A WoT jó, Gazdám!
A WoT szar, kiszebel bennünket!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Neked a Chat 2.0 kéne már, csak Muerte átkúrt😄
Mondjuk tényleg érdekes lenne. Lenne min röhögni😄 Ebben igazad van😄
Kis lépésre vannak a megírásától, az xvm is egy lépése.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.08. 19:26:50
angelus1991ster.blogspot.hu
Játékban meg ott ül csatornán mint egy bot azt mukkot se szól.
Utoljára szerkesztette: killbull, 2015.12.08. 19:23:10
Az előrejelzésem szerint 12-én jön az IS-3A Autoloader. Az NA szerverbeli debütálásával egy időben. Azért tették a TOP ajánlatot akkorra, mert még a fenyőfát meg a csomagokat nem vetted meg (nem is lesz miből, ha megveszed ezt az IS3 csomagot) <#nevetes2>#nevetes2>, de a fizud már a zsebedben van készen az elköltésére. <#taps>#taps>
Szóval nyugi, ha még nem kaptad meg a zsét, nem kell aggódni. Egyébként hogy vegyétek valami hasznomat elmondom, hogy az IS-3A rossz tank és nem éri meg játszani vele, de nem részletezem miért, mert nem szeretnék magamon ívűl mást is untatni. <#unalmas>#unalmas>
BÉKE MIEGYMÁS <#idiota>#idiota>
UI: Amúgy Cromi,WZ-111,KV-220 lesz. Nem kell félni a BT-SV-t ismét megveheted, ha lemaradtál róla viszont Minimaus,PzAus IIJ,Type,amx 15 57 nem lesz.
BYE.
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.08. 18:30:14
" Gyakran leugratok inkább valami szikláról csak legyen vége a szenvedésnek és arra a napra hagyom is csába. Pár tank még érdekel,"
"Vettem még utoljára 2e vagy 2,5e aranyat, már nem is emlékszem mennyit, de valószínűleg ez volt a legutolsó költésem erre a játékra..."
Ez, hogy rendszeresen leugratok a szikláról meg, forumoztam miközben a játékot indítottam és a csata közben belépve már 1-10 volt, de én ahelyett, hogy segítettem volna suicidbe mentem, de egyébként sem érdekel már a játék, hisz most vettem éppen egy rakás goldot. Na, itt leestem a székről. Huppppp <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Nem akarlak bántani, de ez a mentalitás és amit művelsz ez egyszerűen ETIKÁTLAN ! A játékostársaidat hagyod cserben, fütyülsz rájuk. Csapatjátékban még csak ki sem állsz harcolni az ellenféllel, hagyod őket meghallni, ráadásul forumozgatsz miközben csatát indítasz ? Meg sem nézd a MM-et, hogy mit kellene játszani az adott csatában....
Gyakorlatilag ugyanazt csinálod, mint akiket szidsz. Te sem vagy jobb náluk. Most gondolj bele, hogy mit lát egy kívül álló ? Ott kempel ezerrel a kék heavyje a bázison, majd mikor már meg kellene állítani a rohamot az beleugrat a szakadékba és olyan pancser, hogy még meghalni sem tud. <#mf1>#mf1>
Nem neked szolt az irónia, hanem a stílusnak. Most ezek után, mit szoljon Kis Pista ? Egy háborúban ez a mentalitás milyen lett volna : Útálom az aktuális kormányt meg a sok agyhalott közkatona társamat és gyagyás a tisztem is ráadásul körletet takaríttott velem, ezért mert ilyen bukó volt, ledobom a fegyvert és megyek haza a falumba na csá <#taps>#taps>
"
ui : amúgy felhagyok a katonásdival, most vettem utoljára egy M4-est otthonra
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.08. 18:16:50
Nem volt buffolva. A buffolás a jármű karakterisztikájának megváltoztatása, melyet követően jobban játszható, erősebb lesz. Nem volt páncél buff, csupán jobban megdöntötték az elején néhány lemezt, habár az effektív páncélja leheletníivel jobb lett, de ez nem jelet buffot. Észrevehetetlen.<#gonosz3>#gonosz3>
Pontosan megfogalmazva, azt hogy egy tank hulladék-e az a tank típusából (heavy) eredő elvárások teljesülésétől függ <#bdead>#bdead>
Az a baj, hogy egy nehéz tanknak csaták eldöntésére és egyéni akciók kivitelezésére kellene jónak lennie, nem pedig supportra és hulldownozásra. Erre használhatatlan. Mindezek mellett a játék élvezhetetlen, de a kreditet hozza. <#vomit>#vomit>
Csak az agyhalott apuka képes a gyerekét elzárni, hogy WoT-ozhasson. Csak szobanövény családok tolják a WoT-ot illetve, hogy aki felnött korára is WoT-ozik, az már csak elfuserálni képes a játékot. <#finom>#finom>
5:33-tól egyedül marad és lenyom még 7 tankot. 😄 (Igazából csak hatot, mert a wt afk volt.) Az eredménytől függetlenül, azért szidta a csapata rendesen.
Mi lehet az oka? Talán egy informatikai bug vagy a WG új üzletpolitikájában kell az okokat keresni ? <#merges2>#merges2>
Hatalmas karácsonyi leárazásoknak és ingyen frémtankoknak nézünk elébe ? Ezzel akarja a csalódottságomat kompenzálni ?
Mégis, hogyan fordúlhatott ez elő?? <#csodalk>#csodalk>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A következő kérdés a konkrét típusra kérdezett rá.<#falbav>#falbav>
Si vis pacem, para bellum.

Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2015.12.08. 13:57:56
A churchill i-nek viszont szintén érdekes a legénység kiosztása a két lövésszel.
Egyébként előveszem a togot néha, jó kis ökörködős tank, de ha hülye a csapat, akkor nem szabad idegeskedni rajta, mert szétkapnak egy pillanat alatt.
A fő probléma vele a lassúsága meg a nulla páncél mellett, hogy a legénysége nem kompatibilis a brit nehezekkel és a 2 tog speficikus legény felveszi a dupla legénységi xp-t, emiatt legénység fejlesztésre korlátozottan alkalmas csak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.08. 13:07:00
Elég genyó dolog volt, hogy az amerikaiak ingyen megkapták 😄 Britek meg csak nézhettek, hogy az ő tankjukat a gyarmatuk ingyé megkapja.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.08. 10:32:26
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
http://thearmoredpatrol.com/2015/12/07/mod-wz-120-in-hd-kv-5-is-6/

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.12.07. 23:59:35
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ok, 2 perccel később lépek be, de a legkisebb tank voltam a wz132-vel, nem hiszem, hogy miattam húzott el az ellen 2:9-re és inkább nem is szenvedtem, hogy esetleg 1 sebzőt tudjak lőni, inkább röpültem egyet, csak kár, hogy nem pusztultam bele, de mindegy is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.07. 23:08:02
Valószínűleg ezt az említett újabb MM polírozást készítették elő a rengeteg új prém tankkal is, amiknek nincs tier limitje.
Gyuszopapa: igen, észrevehetően ellepték a "casual", kb mindent lesz.ró, igénytelen játékosok az összes tier-t most már. Most már ők a WoT "fogyasztó" rétege, akik a legtöbbet költik rá. Tolja is kifele a nekik szánt prém tankokat a WG.
Tényleg azt kell mérlegelni, hogy érdemes-e 3-4 vagy több AAA játék árát ebbe beletolni félévente/évente vagy inkább valami minimál szinten jobb futtatni a WoT-ot és mellette más játékot kipróbálni. Most is egy f.sza csata, mivel a fórumot olvastam; kicsit kevesebb, mint 2 perccel később léptem be és már 2:9 az ellenfélnek. A wz132-t szerettem volna letriplázni mára, de hagyom a francba, játszhatatlan ez a tank most, leugrattam inkább szikláról de nem haltam meg egyből, kilőttek azonnal. Folyamatos agyhalott csapatok.
Elfogadom, hogy egy üzleti vállalkozás a WoT és a fő bevételük a "casual", k.rva gyenge játékosok hordájától jön. Nem vagyok nekik célcsoport és ritka az a nap, amikor élvezetes csatákat lehet menni, úgyhogy így is kell hozzáállni. Ráadásul ez az igénytelenség már rám is ragadt. Gyakran leugratok inkább valami szikláról csak legyen vége a szenvedésnek és arra a napra hagyom is csába. Pár tank még érdekel, de nagyjából ennyi a tartalék ebben a játékban számomra, illetve meglátom, hogy tudnak-e értelmes küldetéseket kitalálni. Vettem még utoljára 2e vagy 2,5e aranyat, már nem is emlékszem mennyit, de valószínűleg ez volt a legutolsó költésem erre a játékra...
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.07. 23:00:18
- the developers will fix the MM in order for tier 8 vehicles not to appear constantly in tier 10 battles
A szabályok egyszerűek: minél több csata minél kisebb WN8, minél nagyobb tier.
Az alapszintet jelentő versenyző:
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.12.07. 22:29:37
Egyrészt lehetséges magyarázat az, hogy anno réges régen, sokan megvették, mert rengetegen ajánlották meg dícsérték. Én is ezért vettem meg, de aztán kiábrándultak a prém tankokból. Úgy érezték átverték őket (nem magamra gondolok) és már nem vettek többet. Mi maradt hát ? T 34 amivel ma is farmolnak
Másrészt régen sokkal jobb volt. Harmadrészt sokan kihúzták a T 34 amcsi 10.-est és ők ingyen megkapták, azoknak is van.