418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
weoczeiagoston #375767 Mucus a shopban.
Mondanátok személyes tapasztalatból valamit róla? Miben tud többet amiben más prém tank nem ? Mennyire zavar, hogy nem limites? Hogy keres? Miért érdemes és miért lenne nem megvenni?
Én utálom a papír tankokat. Autómatikusan FCM,CDC copyra gondolok. pontosság, szűkülés, pen, dmg az fcm-é viszont lassabban tölt és lassabb is, az FCM messzebbre lát. Picit jobb a gundepje mucusnak és ennyi. Érdemes vagy nem ez a tejfeles spenótszósz camójú tank?
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.05.27. 08:42:40 -
asolyom #375766 Kezdek nem foglalkozni a barmokkal, mert így legalább élvezem a játékot. 
A múltkor T7 csatában a Churchill I-gyel beálltam a bázis közelében egy sniper helyre. Erre az egyik barom rám ír, hogy feljelent kempelésért. Visszaírtam, hogy nyugodtan.
Ha valaki nem fogja fel, hogy a Churchill I heavy létére T7 csatában nem a frontvonalba való, akkor az otthon egy lavór vízben a szerszámával játszon, és ne ezzel a játékkal. Feljelentős barátunknak annyira futotta az erejéből, hogy kilőtt egy csapattársat. De legalább biztosan örült, hogy feljelenthet valakit. Vannak ilyen orgánumú emberek.
-
"Idióta retardált előre rohan megdögleni az ellenséges tűzbe 3:3 állásnál és neki volt a legtöbb hp-ja, persze hogy bukjuk, de miért megy előre. Egyszerűen felfoghatatlan."
WG bot?! Tegnap nalam Steppes palyan vonult keresztbe, kozepen egy Borsig. Nem jottem ra milyen megfontolasbol. :D -
yossarianHUN #375764 Sacred Valley-t mikor dolgozták át? Lemaradtam valamiről? -
András77 #375763 A rohadt életbe, csak sikerült 4x-re egy iszonyat idióta csatában. Beforgattam a tornyát elég durván és odamentem a közép részre vele, 10300 felfogott sebzés 2381 sebzés és 400 valamennyi vesztett életerő. Egyszerűen nem bírtak belőni, pedig jött az arany keményen.
Egy idióta STI elmenekült, pedig írtam neki, hogy lőjön nyugodtan, ne fusson. Utolértem a híd alatt egyet belelőttem, hogy biztosan meglegyen a 12e és beálltam kb derékszögbe, de még így sem bírt sebezni
. Az eszem megáll komolyan. Pedig néha nem pontos a számoló, jó lett volna, ha leszed még rólam 1e-t, akkor nyugodtabb lettem volna, de így is megcsináltam.
Legalább most már tudom, hogy mit kell csinálni, ha valaha eljutok az obj260 HT-15 vagy a pattintós küldetésekhez. Persze arty nem volt, mondjuk ha lett volna 1 arty, akkor szerintem még megcsinálom, mert mondom egyszerűen nem bírtak sebezni, olyan jól beforgattam a tornyot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy kérdés, nem úgy volt, hogy felemelik a tier határt az obj260 küldetésekhez? Mert még mindig tier VI-t ír. Érdekes.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.27. 01:15:01 -
András77 #375762 Ma 3x csináltam meg a ht-15-t (12e) és mindegyik bukó, szóval nem kicsit idegesítő. Nem gondoltam volna, hogy van még lejjebb a színvonvalban, de a patch óta minden hülye grille-el akar játszani és itt a hülye szót tényleg szó szerint kell érteni.
A WTE-t sem szerettem mondjuk, de abból legalább kevés volt. Na mindegy megunják hamar szerintem a grille-t amúgy is, mert azzal tudni kell játszani, az meg nekik nem megy.
Meg mintha még a szokásosnál is több retard lenne, egyszerűen annyira hektikusak a csaták, teljes káosz. Idióta retardált előre rohan megdögleni az ellenséges tűzbe 3:3 állásnál és neki volt a legtöbb hp-ja, persze hogy bukjuk, de miért megy előre. Egyszerűen felfoghatatlan.
Type62-vel Ensk-en egyedül maradtam proto, su152 meg t34-85 ellen és beálltam a k0 bokorba, ha jönnek foglalni, akkor onnan kiszedem őket. Erre egy idióta bemondja a helyzetem, több másik ugat a chat-ben, hogy így meg úgy kemper (ja, akkor jöttem körbe a teljes képernyőn, de ha ő engem a csata vége felé egy bokorban lát, akkor biztos ott voltam végig = retardált logika, ne is próbáljuk meg megérteni).
Így azért nehezebb volt a dolgom, de kiszedtem mindhármat. A protot megkerültem és akkor jött rá az idióta, hogy nem fordul körbe a tornya, ott ugatott, hogy csít. Mondom neki milyen cheat bmeg??? Ja és a nagypofájúak hirtelen elhallgattak. Csata után a legnagyobb pofájútól megkérdeztem, hogy van-e leghalványabb sejtése, hogy mi történt a végén és hogyan szedtem ki a 3 tankot? Valami orosz/cirill ugatás volt a válasz.
Komolyan, mintha ilyen állatfarm lenne, teljes agyhalottakkal.
Hihetetlen tényleg. Mondjuk a Maus-al mindegy, az egy mocsok sz.r tank mindenhogyan, úgyhogy kigurulok vele, aztán próbálok csinálni valamit, de legtöbbször totál retardált a csapat.
Ami meg tényleg b.ssza a csőrömet, hogy "beragadt" a Maus-nál a prokhorovka, malinovka 2-3 nagy arty mellett. Érdekes, 10 csatából 5 ezeken a pályákon zajlott. Átváltok light tankra, hátha és megkapom dorfot meg ensket 3x egymás után. Elmegy a büdös csába a WG is, de hogy ez nem véletlen, az biztos. -
Pares #375761 Ma mind az öt csatában, amit játszottam, 2-15 kategóriájú végeredmények születtek... abban az egyben is, amit megnyertünk. Szóval nagyon izgalmas volt... -
Az biztos, hogy pl. a Foxy által istenített Goat Simulator fényévekkel (sic!) gyorsabban fejlődik
-
Egyik tegnapi meccsben írta valaki, amikor volt kb. 5-5 Grille, hogy "BBQ-party". Jót röhögtem. -
xD -
Én ezeket pont leszarom. Semmi bajom vele, volt az mm ennél sokkal rosszabb is. -
Nihili #375756 Azért akad gond az MM-el. Azt most hagyjuk, hogy az egyik oldalon agyhalottak gyülekezete, ezzel szemben a másik oldalon jobbnál jobb játékosok sora, mert ez tényleg a vakszerencsén múlik, hogy mennyire van egyensúly a két csapat között. Viszont elég sok az olyan meccs ahol gond van a tier balance-al, az egyik oldal nem kap heavy tankot stb stb. Gondolom ez mind annak a következménye, hogy az MM-nél a fő fejlesztési szempont, az, hogy minél gyorsabban meccsbe kerüljön az ember, nehogy várni kelljen egy keveset. -
Kifagyási probléma nálam csak a frissen letöltött teljes játékkal van, az előző verzió patchelt változata nem fagy ki... kurva érdekes. -
Az mm-el semmi gondom. -
yossarianHUN #375753 Milyen kifagyási problémákat? -
Angelus1991ster #375752 MM-re mit mondasz? azok szerintem 700-asok. Prémiumoknál meg 666-asok.
Skoda T40-el többet láttok t8-ast, mint t5-öst.
Az új driverek: pl. az Nvidia-s megoldotta nektek a kifagyási problémákat? -
Komolyan, ha a programozást wn8-ban mérnék akkor ezek a wg-nél 800-900 körül lennének... -
M0RN1NGST4R #375750 A bbq a barbecue rövidítése. A grille-t meg gondolom a grillel hozták összefüggésben. De hogy a grillparty és a barbecueparty között mi a különbség, azt ne kérdezd. -
Plata #375749 Mert a grillen készül a barbekjúú? -
Rammsch31n #375748 mi az a BBQ? .D A grille lenne az, but why? :D -
Plata #375747 Hé te dinnye nem én vagyok script mániás.
-
Érdekes, T49-cel tegnap volt egy lövésem a BBQ-ba, 400 hp körül vette le. Pedig szerintem a felépítményt találtam le, de lehet, hogy csak a lövegét - igaz, nem csilingelt.
-
ajjaj, azonnal vegyél legalább 10.000 (tízezer) goldot, mert a script fogságába kerültél. -
asolyom #375744 Nekem csak a löveg süllyedés/emelkedés van lengyelül.... -
Plata #375743 Srácok most tudtam elindítani a WoT-ot,nem volt még rá időm,miért van a tank statoknál egyes statok leírása lengyelül?
-
Miért lenne esélytelen E100-zal?
Ráadásul Sand Riveren, városban még talán hatékonyabb is lenne.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.05.26. 20:42:41 -
asolyom #375741 Nálam is volt már ilyen, de talán csak kétszer. Az utolsónál sajnáltam is, hogy nem tudtam a csata részleteit megnézni.
Lecseréltem az AMX40-et az ELC Bis-re. Nos, van némi nemű különbség a két tank között. Teljesítményben, és fun faktorban is. -
príma lett a frissítés,csata végén vagy összeomlik,vagy csak a szerverről disconnectel,vagy várni kell 10-60mpet....eddig egyszer viszont visszadobott rendesen garázsba :D -
Lehet:-) de kitolok vele,letőrőltem a francba az egèszet:-D
Igaz csak remènykedni tudok hogy este 9 ig lejőjjőn:-D
A mobilnetem,lehet lefústől addigra:-) -
Tévedsz :) -
Lokker #375737 script
mondjuk én patch óta csak 10 csatát mentem de nem találkoztam még azokkal a bugokkal amiket itt írnak a srácok
-
Nekem,ott maradnak a kilőtt tankok 0 hp-n,de élőnek mutatja
,csatánként 1-2db +nincsenek hangok mikor meglőnek,és a lámpa se jelez mindig
Mindezt 0 moddal
-
WR104 #375735 A pach ota hol mutatja a taras tankonkak, hogy mennyi van meg az aktualis tarban? A 13-90-nel mentem tegnap es es ahol eddig jelolve volt a 6 lovedek a tarban ott most csak a lovesek kozotti toltocsik van.
Csak a Jactor's modpac-et hasznalom. -
Ha megkérdeznéd a havert meglepődnél kicsit, ott pl. season karikat indítanak félévente a nulláról a playerek...
én ha megjelenik a 2.0 ki fogom próbálni, már csak a változatosság kedvéért is, ha ugyanazt hozza mint a mostani akkor felváltva fogom tolni, mikor milyen kedvem lesz hozzá...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.05.26. 16:15:08 -
R3nton #375733 Gondolom a stughoz, vagy a t-28hoz... -
Lokker #375732 szerintem még is-3 al is kivitelezhető ha a bolygók állása megfelelő és az rng is veled van -
Plata #375731 Nekem t10-el lazán meg lett a pattintós.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.26. 14:03:59 -
András77 #375730 Nekem E75-el meg Bélával is a toronnyal sikerült összeszednem a 3x pattintást, de nem maradtam életben sajnos, úgyhogy a másodlagos még nincs meg.
Az a trükkje, hogy finoman pásztázni kell a tornyukkal olyan 30-40 fokban maximum (hogy a torony oldalát ne mutassa a tank) és akkor nem fogják olyan könnyen belőni könnyen. -
R3nton #375729 Tegnap JT-vel lőttem pascuccit :D -
Rammsch31n #375728 Most lőttem a Grillével egy pascuccit. :D + még mellé 2 kill... beteg ez a gép. :D
(td-vel a többséggel nehéz sok artyt ölni, mert lassabban érnek oda...szerintem)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.26. 12:34:36