World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul most dömpingnek kellene lennie eventekben. Tavaly ilyenkor az egész ünnepi akciós kosár tartalmát a küldetésekkel együtt elmondták. Most pedig semmi. Teszik ezt úgy, hogy az ÖSSZES TÖBBI SZERVEREN akcióhegyek vannak már 1.-jétől a kalendáriumon túl.
Régen nem voltak akciók, meg más szerveren sem, de ez így elég zsugoriság. Remélem nem nekem vannak hatalmas elvárásaim. <#nevetes2>#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2015.12.11. 18:46:25
angelus1991ster.blogspot.hu
- lőjj ki 6 artit egy csatában, csak repesszel, 231 méterről csukott szemmel, akkor megy a tier 2be a tájp
- foglald be az ellen bázisát halott parancsnokkal, akkor megy tier 3ba
- ne lőjj saját csapattársba péntek éjfélig, akkor tier 4be kerül
- sebezz 0át 2 lepattanóból AMX CDCbe, akkor pedig tier 5be kerül
Ezek egyikének elvégzésekor a tier limit örökös marad, de javítható a misszió végéig!
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2015.12.11. 17:58:55
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
-Vihar előtti csend - ez mit jelenthet? 😄 féljek ettől?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2015.12.11. 16:25:39
Régen nem voltak még ilyen akciók sem. De mernék fogadni, ha karácsonyi akció az lenne, hogy legyél 10 legjobb dmg szerző és választhatsz egy tetszőleges 8as prém tankot, akkor az lenne a bajod, miért nem választhatsz kettőt....
Megnéztem tényleg jobb lett igy <#eljen>#eljen>
Remélem beteszik a kalendáriumba is<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.11. 12:00:48
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az igaz, ha valaki most kezdi és komolyan akar tankozni, az el tudja költeni a 30e aranyat. Öcsémmel volt közös acc először, ami ki tudja már hol jár most és azon elköltöttünk legalább 60e-t, csomó prém tank, folyamatos prém előfizetés, örök álca egy csomó tankon, rengeteg garázshely stb.
Ez a réteg viszont elég szűk szerintem. Prém előfizetést meg érdemesebb inkább a leárazásokon venni. Játékban aranyért ha jól tévedek csak kisebb időszakokra volt, de lehet, hogy ebben tévedek, csak arra emlékszem, hogy én ilyen 3-7 napokat szoktam venni aranyért, amikor nagy akciójuk volt (lehet, hogy a félév-év is elérhető olcsón aranyért és nem csak pénzért, ezt nem tudom biztosan, de mindegy is, mert nem játszom folyamatosan prém előfizetés mellett).
A prém előfizetés most úgy vagyok, hogy a jelenlegi tank mixel nagyjából nullszaldós vagyok, amiben tier6-9 fejlesztés van és mondjuk napi 1-2 tier10 csata van. 1-1,5 hónap alatt 400e kreditet szedtem így össze, nyilván semmire nem elég és qrva lassan gyűlik, de nekem kredit és prém előfizetés csak akkor kell, ha tankot akarok venni. Olyankor veszek 3-7 napot és csak a prémekkel tolom. Jó lenne az IM-ben is előrehaladni, de elakadtam vele a t55a 14-15 küldetésekkel és egyszerűen nem érdekel már ez, nem fogok azért folyamatosan könnyű tankkal menni, hátha összejön az 5e spot (szakaszba mindig elfelejtem behívni a többi könnyűt, pedig már többször meg lehetett volna úgy <#falbav>#falbav>). Mondjuk ha tovább tudnék lépni az obj küldetésekre, akkor jó időre megoldódna a kredit problémám...
Tavaly, amikor szintén hemzsegtek, beszéltem is chat-ben a csata után egy sráccal (pont akit bevertem ltp-vel, mert nagyon szidta a tankját csata közben és kíváncsi voltam miért) és ő konkrétan panaszkodott rá, hogy alig van normális csatája vele, mert ő is látta a híres 15 killes videót, de még csak hasonló csatája sem volt. A rengeteg pénzt meg kiadta érte. TD belövi, medek is, ha tudják a gyenge pontjait. Tier4 ellen szinte használhatatlan és lassú, tehát még a kis sz.r artyk is elkapják. Ja és arany nélkül mocsok sz.r az ágyúja...
Most azért kiadni ennyi pénz, hogy talán 80-100-ból 1x lehessen vele 10+ killes csatát menni vele, qrva nagy luxusnak tűnik innen nézve.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.11. 08:18:06
Ma még, nem lehet játszani,mert túl sok van belőlük és a MM egymáshoz teszi be. Szóval még nem derült ki mennyire jó.
Ha lenne micromaus megvenné valaki?
Ma t-34-2-vel folyamatosan láncolva kinyírtam egy Ferdit, a srác beírja hogy ez fail volt tőlle. Ezután láncolni kezdtem egy kv4-et és nyomtam a circle of death és megint zsinórban 5db 0crit felváltva az első és hátső görgőjébe. Azért megoldottam a dolgot de az utolsó lövés elegánsan ghost shell, úgy hogy lenyúlták a fraget. Na ezen a ponton én is beírtam a chatre hogy fail...
Másnak is ilyen sok 0 dmg criticalt dob a játék? A ghost shellel kevesebbet találkozom mint régen, de ez a 0-ás sebzés egyre aggasztóbb.
A legfurább az hogy a láncot így is ledobálta a kv4, amit nem nagyon értek hiszen sebzés nem történt.
SZERETEM
24 meccs 93% win rate
Jelenleg játszhatatlan a Pz II J. Mivel nagyon sok van ma belőle és szinte minden csatába rak az ellenfélhez is és nem tudunk egymással mit kezdeni golddal sem <#nemtudom>#nemtudom>
Volt egy érdekes csata most. Elmesélem. Hatalmas rushok és hullahegyek. Végül az ellenfélnél egy ugyanilyen maradt, nálunk pedig velem egy nem is tudom milyen más típusú jármű. Kifogyott a lőszerünk mindünknek <#nevetes2>#nevetes2>
Így kerülgetések voltak. Sajnos az ellen a báziskörébe campelt végül és mivel nem volt már ammonk, így nem tudtuk resetelni sem <#idiota>#idiota> Az volt a baj, hogy nem értem volna a bázisukra foglalni, mert ugye ő már foglalt. Mindenképpen meg akartam akadályozni a foglalást. Rammolni nemlehetett, így himmelsdorfban a lépcsőröl rá akartam menni, de sajnos lecsúsztam úgy hogy ilyen lökdösődősdiben ért véget a csata, persze a halott játékosok hevesen káromkodtak. Egyikük megígérte, hogy kiteszi youtubera.
Szóval az élettel ellentétben ebben a játékban nem jó, ha az azonos típus találkozik egymással <#love11>#love11><#nevetes2>#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.10. 19:40:20
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
#365042 volt egy akció amikor azt ünnepelték hogy azon a napon lett vége asszem az első vh-nak és akkor lehetett venni (sajnos én is vettem egyet a wikipédia faszsága miatt)
#365045 az a kár hogy a pz 2 j max fun-ra jó keresni meg nem lehet vele semmit mert 23 pennel szart sem érsz 😞
A mai ajánlat Seal Clubbereknek. Úgyis veszel egy év prémiumot előbb utóbb, ha ez lejár, úgyis veszel prémtankot, gold az kell. Most rengeteg goldot kapsz és mellette egy ritka OP járművet is. Hihetetlen hogy tegnap eltaláltam, mi lesz a mai ajándék. <#vigyor>#vigyor>
Elvileg jó MM esetén a siker garantált. Íme egy játékos aki fórum olvasás után visszalépett a játékba a már elindított csatába. Amikor észrevette, hogy Pz II J-ben ül és nem kell leugrani a szikláról, mert egymaga megfordíthatja a csatát végül kilőtt mindenkit. <#hehe>#hehe>
Első csatám vele. Kilőttem az összes artit, díjazva is volt.<#zavart1>#zavart1>

Nyilván mindenki hülye ebben a történetben, a wg is, mert pontosan tudta, hogy mi fog történni, mégis elengedte a küldetéseket így, de a rigger is, mert azt gondolta, hogy megússza, ahogy eddig mindig megúszta.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Pl. ezt a T8-as Chiftain/T95-öt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.10. 16:12:34
T-22sr-ért én sem töröm magam. T-55A sem érdekel, szeretném ha meglenne , de a missziók miatti idegeskedés nem éri meg.
De a Wg-t nem lehet megérteni😄
Az új Rampage mód népszerűsítésért nem lett volna jobb megcsinálni úgy a Kampány 2-t, hogy többlépcsős, ahogy a Kampány 1, a négy reward tankkal?
Elvégre az ilyen reward tankok, azért ilyenek mert nem tudták volna másképp játékba behozni a Stug IV-et, és a többit. WoTinfón azt írták, amolyan alternatív fejlesztési vonal (persze ez nem hivatalos), kell hozzá egy szintet elérni.
Kampány 2-be azért beférhetett volna a Pz III ausf. K (tierlimittel megáldva , ahogy a Stug IV), WT Steyr-Kupp ( az t7-es papír német td), VK4503 (igaz ez t8-as 😛).
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
vakok kozt a felszemu...
pedal to the metal...
Mi lesz a következő lépés ha másfajta küldetés lesz amit pl. nem lehet kiriggelni,akkor előkerülnek majd a fizetős csalások és társaik.
Az FPS játékok világából jöttem ide a WOT-ba,meguntam fizetős cheaterek ellen játszani akik még le sem buknak a privát fizetős hackjeikkel.
Tudom mire képesek ezek a nyomorékok,azok akik semmitől nem riadnak vissza csak meglegyen nekik amit úgy gondolnak hogy jár és ezért bárkin és bármin átgázolnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De tessék, volt már T34, IS-6, TOG, WZ-111, SP maraton, ezek közül egyik se volt semmilyen formában klánhoz kötve, ahogy a T-22 sr. sincs, az IM tankokról már nem is beszélve.