418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kotomicuki #375847 De, ha győzne a csapat, akkor az legalább 1,5x több XP és kredit is lenne, aminek még jobban lehetne örülni..., különösen a prém tankokban! Ennyié' meg csak megérné mán a gold-ot is hasznányi, nemde Plata?! 
A light-hoz: akinek nincs full-os legénysége (camo, BIA, stb.) és gépe (lánc, nagy moci, festés, egyebek), azt ne akarjátok aktív spotter-ként felhajtani a vágóhídra, teljesen értelmetlenül! Ha ezt meg nem tudja (a light-ról) az egyén, akkor ne is szóljon be a light-nak, max. udvariasan megkérdezheti, megkérheti, hogy merre volna nagyobb szükség a közreműködésére - már, ha vki igényes, saját magával szemben is...
Ha meg arra is fussa az egyén idejibűl, ho' mások tevékenységét vizslassa, azoknak eligazítást adjék - a maga címzetes módján - , akko' abban a csatában sem történik semmi (jó) sem!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.28. 16:38:52 -
asolyom #375846 Hogy is lehet prém napokat szerezni? Azon felül persze, hogy vesz az ember. :-) -
András77 #375845 A szitut nem ismerem, de mondom én se értem ezeket az idióta önkéntes rendőröket.
A kempelésre azért írtam, mert látni tényleg sok light tankot a rezet b.szni hátul. Végül is mindenki úgy játszik, ahogy akar, csak tényleg azt a részét nem értem, hogy miért light tankkal? Ott van 100 TD legalább a játékban.
A rudy témához. Ezek jó sebzések vele, simán lila szint. A folyamatos bukó persze idegesítő, de egy prém tankkal a jó kreditnek meg a legénységi xp-nek kell örülni és kevésbé érdekes a vereség. Egy olyan tanknál, amit épp húz az ember más kérdés, mert azért nem mindegy, ha egy jobb kört nem lehet leduplázni, pláne, hogy utána tipikusan nullás vagy minimális sebzős kört fog az ember duplázni
-
asolyom #375844 Azért nincs igaza, mert egyáltalán nem kempeltem. A térkép Plzen volt talán, és éppen az ellen felderítőjére lőttem egy halom tank test mögé bújva a töltés idejére, és akkor lőtt seggbe. -
András77 #375843 Az ilyen önkéntes rendőröket én sem szeretem, meg nem mindegy neki, hogy hol vagy? Ettől függetlenül van igazság abban, amit ír.
Az elc amx-re gondolsz? Addig rendben van, hogy nem fordul a tornya körbe, de van sebessége és brutálisan jó kamo értéke. A látótávja nem a legjobb, tehát inkább binoval érdemes spotolni úgy, hogy előre szaladni vele egy bokorba.
Az az ágyú minden, csak nem sniper ágyú. Hasonló téma, mint amikor beállni a hátsó sorba sniperkedni a T49-el én meg fogom a fejem. Minek ezzekkel a tankokkal TD-t játszani? Van arra a célra 100 másik sokkal jobb tank. Azért van a sebességük meg a jobb kamo érték, hogy azt kéne használni.
Más. Átnéztem ezeket az obj küldetéseket és hála égnek nem emelték még fel tier7-re a korlátot. A 15. küldetések közül az arty tűnik a legegyszerűbbnek. Gyakorlatilag megegyezik a t55a spg15-el, annyi, hogy ott elméletben a vereség is belefért, de a másodlagos túlélést kért és vesztes csatát manapság közel lehetetlen túlélni úgy, hogy sebezzek is 3e-t legalább. Egyszóval megegyezik a két küldetés. M44-nek egy combosabb, arannyal bátran dúsított kör, esetleg kólát is lehet adni ("tétmeccsen" nem spórolok a prémkajával vettem előre egy csomót minden nemzethez). Van pár pálya, ahol viszonylag közelről lehet lőni a csoportosulást (mines,redshire, malinovka) és legjobban nekem Malinovka encounter jött be erre a célra. Eddig 3x csináltam meg ott a követelményt, ebből 2 bukó volt.
Maguk a küldetések nehezek ugyan, de van sok olyan ahol az alap küldetés elég egyszerű a megfelelő tankkal/pálya, főleg ha valakinek több tankja is van az adott típusból.
Pl TD2, 5e sebzés meg modulok, nyilván tier9-10 szint kell hozzá leginkább. TD3 viszont érdekesebb, 6-t kell lőni az ellenfélbe, illetve 6 különböző tankot sebezni. Próbáltam párszor a Ferdivel és nem jött össze most valahogy, meguntam és az e25-el nyilván elsőre meglett. Mondjuk ez például elég egyszerű küldetés, hiába obj260.
Aminek nagyon örülök, hogy brutálisan jól jön a kredit és elérhető 8 prémium nap áganként, összesen 40 nap! plusz nekem még van 2 napom a t55a másodlagosban is, úgyhogy ez már bőven elég, ha jól tudom időzíteni, ami azért ilyen küldetéseknél nem mindig jön össze, de egy részük azért hozható, bár az összes prém napot másodlagos küldetés adja és úgy azért már jóval nehezebb. 1 prém nap, ha jól időzítem (van időm kijátszani), akkor 1,5-2 milla kredit, azaz simán a végére érhetek az összes fejlesztésnek és meg is vehetem az összes tankot, amit akarok.
A prém napon felül maguk a küldetések is elég sok kreditet adnak, úgyhogy talán ez lehet a legnagyobb motiváció mindenkinek eljutni idáig, hogy megszűnik a kredit probléma. Meg lehet venni a rég kifejlesztett, de még meg nem vett tankokat stb.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.28. 15:19:23 -
asolyom #375842 Ez azért valahol kezd szánalmas lenni. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.28. 15:17:22 -
Ha érdekel a winrate és növelni akarod,nézd meg a tankjaid statját!
Óriási különbségek vannak,és nem a tudásod miatt :)
Nekem a legjobb winrate Kv-1 es tank.Pont 50%...
És érzésre is nagyon sokszor a "jobb" csapathoz rak be vele!
Tehát evvel húzom a winrate-et ! -
Pares #375840 Az ELC-re gondolsz? Mondjuk nekem nincs, és nem is lesz, és igaz, hogy a tornya sem fordul körbe, de azért TD-nek nevezni egy kicsit túlzásnak tartom... Inkább hasonlít a T49-hez, ami egy tipikus hit-and-run tank, viszont amíg a T49 a lomhasága és mérete miatt tényleg nem nevezhető igazi könnyű scoutnak, addig az ELC gyors és kicsi... -
Plata #375839 Neki van igaza. 
Mert a Td-k tényleg háromszöggel vannak jelölve.
-
asolyom #375838 Kedves csapattársam kilőtt, mert nem rohantam előre az AMX-szel megdögleni. Először ebben a játékban elszakadt a cérna, és feljelentettem.
Na ezen betojok! Írtam ennek a seggnek, hogy az AMX nem elsősorban scout, és nem az a dolga, hogy előre rohanjon meghalni, hanem inkább TD. Erre az okosa visszaírt, hogy ez egy francia könnyű tank, és a TDk háromszöggel vannak jelölve.
No comment.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.28. 14:29:33 -
Pares #375837 Ezt pont most játszottam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
megérte ma felkelni,látom akciós a garázshely,beruháztam 2-re...eszembe jutott,hogy a Hummelt hely és kredit híján nem vettem meg eddig,egye fene próbáljuk ki.első körben úgy kifagyott a játék hogy resetelni kellett a gépet,a másodikban meg egyből kipipáltam az SPG15-öt
-
Plata #375835 Meg kell szokni,alt accomon tök ződfülű bandát tettem rá,és úgy sem rossz. -
Kryon #375834 Nem tudom hogy csinálod. Teszten próbáltam T49-et, de alig találtam el valamit, akkor is keveseket sebeztem és pillanatok alatt kilőttek, amíg céloztam. -
yossarianHUN #375833 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kryon #375832 1/30 részben függ tőled a WR. Nálam egy ideig még működött az a módszer, hogy próbáltam akkor többet játszani, amikor úgy láttam nyerő széria van, amikor nem, akkor hanyagoltam, de az utóbbi időben folyamatos bukó, alig nyerek. Egy átlagos képességű játékos, aki nem használ goldammot és/vagy "csoda modokat" szerintem minimális mértékben van befolyással a statjaira, tiszta RNG az egész. Szerintem felesleges is a statot nézni, játssz ahogy jól esik, és ne csinálj nagy hülyeséget, szerintem az bőven elég. -
Plata #375831
Vereség
Map: Airfield
T49
583 19 989
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Legénységi XP: 1 166
Javítás: 9 900
Lőszer: 7 500
Fogyóeszköz: 3 000
Total: -411 WN8: 4 526 (100)
E75-el majd egy centurionnal párbajoztam.E75 5 lövés volt,centurion 2,azért azt el kell mondanom hogy az E75 meg a centurion tulaj is láthatóan balfasz volt,közel harc volt,nem távolról.
E75-öt gyorsabban meg kerültem mint hogy ágyúval követni tudott volna,így azt gondolta megvárja míg körbemegyek és újra ágyúja elé kerülök,de nem voltam olyan hülye,a végén már majdnem ráérzett,és egyszer el is talált.Centurion meg a házak közt követett,addig mentem körbe meg körbe amíg meg nem szívta.De hiába mert amíg vele játszottam odaértek a csapattársai is,és heavyk ellen nem volt esélyem,és centurionnal amíg kerülgettük egymást ledöntöttük a házakat,nem volt hova menekülnöm.
Viszont 10 lövés 10 találat 3 kill. -
yossarianHUN #375830 Nagy igazságot mondtál, de ez sosem volt titok. Te egy ember vagy a harmincból, akik a csata kimenetelét befolyásolják. Ezzel együtt hatással van az egyéni "skill" a WR-re, de csak hosszútávon, és többnyire egy számjegyű százalék formájában. Akinek ennél több (60+), az szakaszozással és goldozással tornázta fel oda, ahova. -
Jah, amikor T-34 (ruszki) meg M6 (amcsi) csak goldot köpköd, az azért kissé jellemző arra a játékosra :) -
asolyom #375828 Na igen, de ma négyből négy szar csapat volt Rudyval.
-
Plata #375827 itt az volt a hiba hogy szar a csapat. -
asolyom #375826 Egyre inkább az az érzésem, hogy a WR mutatónál kicsi részben számít a játéktudás. Voltaképpen a random MM sokkal inkább számít. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #375825 Tudod ki használ goldot,a statbuzik meg a bénák.
Nekem csak egy stat fontos,a találati arányom t49-el,és ma még mindig 100%.
Kár hogy nem lehet ráírni a tankra random szöveget.bár gondolom sok buzi náci szöveg miatt mellőzik ezt. -
Kryon #375824 Szerintem szükségtelen a goldlőszer használata, főleg, ha creditet farmolsz. Használja az akinek számolatlanul van creditje. Ha esélytelennek látszik, hogy valamit normál lőszerrel átlőj, arra ott van a HE. Ár/sebzés arányban jobban jössz ki vele. Goldammot használjanak a milliomosok és a statb.ik. -
Plata #375823 Ma nekem is cumi van,de lészarom,eddig 100% a találati arányom t49-el,és ez az ami érdekel.
Isu-t az előbb úgy szájba vertem 500+ méterről hogy ideje sem volt menekülni,én szarrá lőttem és láncoltam is,a csapattárs meg kivégezte.
Nem sok Hp-ja maradt,761-et ütöttem bele. -
asolyom #375822 Ma a szopó roller van. Nem csúcs WN8 egyik sem, de azt hiszem, hogy nem csak az én bénaságom buktam ilyen arányban. 
-
Plata #375821 Ne haragudj meg de a véleményem az hogy aki random csatában goldot használ az hülye béna. 
Goldot max akkor használok ha normál lőszerrel nem megy egy küldetés.
M41R szerintem max hátulról sniperkedni jó,az a tank olyan papír mint a veszett fene.
T-34-3 meg szerintem túl lassú.
Fv 4202 tegnap normál lőszerrel át lőtte nekem E100-at. -
Kotomicuki #375820 Az egyik mankó lemaradt, sry. -
Angelus1991ster #375819 Azt az STO-t máig nem értem miért nem sikerült normálisan feltennem és elindítanom.
Föderációsat és romulánosat nem engedte, az intro végefelé behalt, míg a klingonosat (ha bolygóegyüttálás van) engedte. -
Kotomicuki #375818 A T VIII-as, közepes prémiumtankok gazdaságosságához (belefoglalva a T-54 P.-t is):
Én meg azon gondolkodtam el, hogy a mai, inkább csak csőpályákon egyre többet kell használni a prémiumlőszert - hiába: ez is egy wg célkitűzés - és ez alól csak a tier-limites gépek képeznek, félig-meddig "kivételt" (pl. T26E4).
A lőszerárak nagyjából azonosak, de a wg kezében még mindig ott van a szorzóállítás végső eszköze, így inkább csak elvi alapon lehet az egységnyi sebzésre jutó lőszerárral, mint a játékosnak mindenképp fizetendő költséggel számolni.
A prémiumlőszerek használatakor a két "nagyágyú" viszi a prímet az M4A1 R. 12,5 és a T-34-3 14,5 lőszerár credit/átlagos sebzés, az összes többi 18 környékén mozog - a "kis" ágyúkkal sokkal költségesebb a "nagyok" ellen harcolni.
A normál lőszereknél fordul a kocka: ott a kicsik 1 környéki ára mellé az M4A1-nek 1,5, míg a kínainak 2,63 credit/sebzett, átlagos HP jön ki eredményül. Ebből, ha valaki "angolszász" lélekkel gondolkodik, kiszámolhatja, hogy az M4A1 R. 8,4, a kínai 5,6, míg a többi, nagyjából - bár, itt azért nagyobb a szórás - 18 normál lőszer után használhatna 1 prémiumot, az azonos költségek eléréséhez - magyarul: aki prémiumlőszerrel tud inkább érvényesülni, vagy azt "kell" előnyben részesítenie az eredményességhez, annak a kínai és a francia prémium T VIII-oson kell inkább gondolkodnia, mint az összes többin ("kivéve" a tier-limiteseket, mint pl. a T26E4, amik elvétve találkozhatnak zsengébb célpontokkal is, amik nem igényelnék annyira a gold lőszer használatát). Itt van a wg kezében a szorzóállítás és az árváltoztatás pallosjoga, ami boríthatja az egészet, bármikor, újra, meg újra!
A harci értékeket nem nézve, pusztán a lövöldözés költségét, az M4A1 R. eléggé jó helyen végez - és mintha a nettó bevételeknél sem az utolsók között emlegetnék, lehet, hogy pontosan emiatt - , a kínai a prémiumlőszerek sikeres használata esetén pénztárcakímélőbb, mint a maradék - ha pl. a legénységképzés és a így a szerzett XP a lényegesebb - , míg a zömében 90-es ágyút használók csak az alaplőszerrel "gazdaságosak" - tehát, itt már jobban számítana, hogy mik és milyen gyakorisággal is jönnek szembe a játékossal.
Ezek után felmerül bennem a kérdés, hogy nem-e-é-e a játékos harcmodorát kéne a tankokhoz igazítva, önmagát (ezzel) még jobban megerőltetve tankot választania - pl. a 2. vonalból, ahol még van lehetőség a célpontválasztásra is néhanapján, való TD-zés az M4A1 R.-l...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.28. 11:17:18 -
Az innen indult szerintem, gondolom Plata meg a többiek átvitték, mint a vírust... :) -
Angelus1991ster #375816 Egy-két másodperces késéssel felszoktak ezek az értesítő ikonok bukkani. Azt bírom, ha egyszerre van blokkolt, okozott, kapott és spot sebzés akkor, azok sok mp-ig egyfolytában megjellennek :D
Mellesleg nagy előre lépés, hogy ezek megjelentek főleg a spot sebzés és a felderítés értesítések. Csak kérdés, hogy ehhez megfelelő számolót is lehetne írni, mint a damage panel-nél.
Replay-ben miért nem látni ezeket az értesítőket?
-
lammaer #375815 Hazugság! -
Kryon #375814 Már vagy 3 hete alig nyerek, kezdek hinni a scriptben... -
asolyom #375813 Hm....csak mert a meccs végén volt 1500 asszisztált sebzésem..... -
lammaer #375812 Látom ez a "script" nem csak a Star Trek Online topikban lett menő :D -
lammaer #375811 Valószinüleg nem deritettél fel, azért nem jött... nekem van :D -
Öö, annak nincs semmi baja, szerintem azt nem lehet állítani. Az előbb voltak ilyen meccseim, amiben szerepeltek. -
asolyom #375809 Most tűnt csak fel, hogy újabban nem jelzi csata közben, hogy "felderített" meg "támogatás a szövetségesnek". Ezt lehet valahol állítani? -
Angelus1991ster #375808 T-55A-s begyújtós misszió nekem is pikkpakk meglett :D a Skoda T-40-essel. Jó, hogy csökkentették a követelményét 2-ről az egy gyújtásra.