418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Top kpmment B+:-(
    Mèg nem esett le,hogy egyedúl vagy ezzel a baromsàgoddal?
    Kissè fàrasztó ezt halgatni majd minden nap,igaz ezt csak a balfaszok hangoztatjàk.
    De mondtam màr egyszer,ott van pl:diegho mester kèrdezd meg őt,mièrt nem hat rà a scripted.De ugyanigy vonatkozik a tőbbi pro jàtèkosra,ők mièrt nem sirnak a script miatt???
  • Plata
    Kérlek ne gyere már a scriptel.
    Ezzel a hülye script dumával csak azt fogod elérni hogy mindenki hülyének fog nézni.
  • Kotomicuki
    ...hiszen, ha bekerül a pixisbe, akkor a script miatt semmit sem kell megtanulnia, mert az elintéz helyette mindent és egyből milyen KF-játékossá válik - "csak" pár prémium tankra, meg előfizetésre kell, hogy költsön!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.29. 10:24:37
  • Kotomicuki
    Ne csodálkozz!
    A wg ellehetetlenítette a játékot, így sokan abbahagyják és olyan újak jönnek a helyükre, akiknek még javában tanulniuk kellene, de mivel egyre kevesebb az értelmes és sikeres (a script miatt), ezért csak a hülyeséget tudják elsajátítani, egymástól - megnéztem egy T VI-os, 4:15-ös csatámban résztvevőket: a 14 ember összes csataszáma alig haladta meg az enyémet, míg az ellenfélnél már fel-fel tűntek a 6k csatával rendelkező "veteránok" is és ez már döntő tényező volt!
    Ha ehhez hozzátesszük a script-t, akkor valóban egy elborzasztó kép tárul elénk...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.29. 10:14:28
  • patchaou
    Az átlag azt sem tudja merre van arccal előre.
  • Pitya78
    Szerintem inkább az RNG-ben kellene az okot keresni semmint a játékos állományban. Nem lehet, mindenki hülye/pro rajtad kivül. Az átlag a legnagyobb része a társaságnak, épp ezért szembeötlő az ekkora differencia...
  • Angelus1991ster
    Wasd+egér művészek akcióban :)
  • asolyom
    Na igen. Nem is egyszer jártam így. Tegnap egyszer olyan csapatba kerültem, hogy 0-15 lett a vége. Nyolc játékos 0 sebzéssel végzett.
  • Gyuszopapa
    Gyerekek ez a játék egyre nevetségesebb.Nemhogy javulna a játékosállomány hanem egyre jobban a béka segge alá esik a színvonal.Hihetelen hogy mi megy sértés volna ezeket még amőbának is hívni mert az a kis lény el van a maga világában de ezek.Komolyan szinte észrevehető hogy hétről hétre egyre hülyébbek játszanak.Olyan pillanatok alatt elhull a csapat hogy az ember a harc hevében észre sem veszi.Kinyomok 2 tankot,na szusszanok egy pillanatra ránézek a tankkijelzőre 2-9.
  • András77
    Én ezt kipróbálom

hátha segít, mert végül is az hibaüzenet után, hogy helyreállt a kernel, kell neki egy kis késleltetés, remélem
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.29. 01:28:30
  • HTS s3rg1nh00
    folyamatosan kifagy a 368-as meg a régebbi 347-es driverre visszaállva is...ha szerencsém van és visszaérek egy csatába épen akkor akár kétszer is egy csatán belül,van hogy resetelni kell a gépet is úgy lerohasztja...tiszta vicc.
  • András77
    Valaki belefutott Nvidia driver hibába? Néha kifagy ez kiba program. Általában nem zavar, de most csináltam a lőjél 15x meg 5 frag küldetést és mikor fagy ki? Mikor betöltöttem a skoda t50-be a 3 aranyat, hogy biztosan kiszedjem az 5. és egyben utolsó ellenfelet és abban a pillanatban, ahogy ráfordultam volna már nyekk is.

Frissítettem egy driver-t, aztán meglátom... Ez most rohadt kellemetlen pillanatban jött. Első alkalom, hogy skodában aranyat töltöttem, lehet a script bosszúja
  • Rammsch31n
    tényleg, az ágyút is mindig kikapják... de vicces, mert side scrapelni is lehet vele furán :"D úgy meg pattanós... nekem az a durva, hogy 13,9 alatt tölt és 900-akat üt... az tényleg elég jó, jobb mint a többi hasonló alfájú tanké...
    tuti kapja a nerfet mind... én arra leszek kíváncsi, hogy a svéd 10-es milyen lesz, mert állítólag valami spéci tank lesz... :O
  • R3nton
    Skodákat is fogják, pedig azok is tetszenek :( Kár értük. Mondjuk én jobbnak érzem a camo-t a WT-nél, mondjuk jónak nem mondanám, de rossznak se. Valahogy ez a jó gundep + gyorsaság és jó féle ágyú iszonyat szórakoztatóvá teszi a cuccot. Pedig azért van hibája: páncél nuku, szinte mindig kihal a lövész, ágyút is el szokták lőni, bár annyira nem vészes.
  • Rammsch31n
    Ha nem nerfelik (Mint ahogy a skodákat sem tették) nagyon-nagyon hülyék. :D Egyetértek veled R3nton... a célkör szétesése engem annyira nem zavar, de sztem szarabb kamója van, mint a WT-nek volt... Ja, és ugye azért szedték ki a WT-t, mert unbalanced volt... akkor ez mi? :DDD
  • R3nton
    Mit szóltok a Grille chickenhez? Nekem nagyon tetszik. WT elég brutál volt, de jóval unalmasabb. Ez igencsak szórakoztató cucc. Valószínűleg nerfet fog kapni. Igazából az a nagyon jó benne, hogy piszok gyors, és jó a gun dep. Szerintem az ágyú szűkülése és a célkör szétesése nagyjából kiegyenlíti egymást, de tuti fog kapni egy pontosság nerfet és lehet lassabban is fog szűkülni. Kár lenne érte jó kis cucc.
  • Lucifer001
    Köszi a segítséget mindenkinek . Modok nélkül is lehet játszani persze , de van 1-2 dolog amit megszoktam , és a játék ad rá lehetőséget . ( mielőtt lecsííítereztek ) zoom , Ultra fog remover , többsoros garázs , xvm , damage számláló , enemy spot ikonok , hp bar , stb Mire összeszedem , amiket szeretek tuti bugos lesz , ablakban jelenik meg a kliens , lövök kidob a játék stb . Szóval lehet egyszerűbb lenne mod pack installert használnom , de nem szeretnék olyant , ami a játék főkönyvtárába is belepiszkál ! És a aslain's xvm et sem szeretem , csak az alap xvm et és választható modokat . Szabadon választható helyre rakja , és ismétlem ne piszkáljon a kliensbe . Erre mit ajánlotok ? tudom a guugli segít , de a tapasztalt fórumlakók is
  • Solten
  • patchaou
    res_mods mapán belül valahol keress egy noscope nevű file-t és töröld ki.
  • Pares
    Rohadt fogalmatlan camper noobok, de legalább a tetves artyk lőtték a spotom és összehozták az egyik küldit:
  • András77
    itt van egy kazal - wotinfos modok

lammaer: de van, nézd meg a linket, amit alulra beraktam. Egy vesztes csata, de kapott medált a srác, így megkapta a teljes kreditet. 18552 kredit a normál és ehhez kapott a hősies helytállásért +2470-t. Ezt kapta volna, ha győznek, tehát kb 13%-al több, de nem tudom, hogy mennyi pontosan a szorzó és most nincs kedvem feltúrni a netet miatta, annyit nem ér a történet. Kb 13-15%-al ad többet győzelemre vagy medálra (vereség esetén).
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.28. 21:02:26
  • asolyom
    Nem adtam fel, és csak nem maradtam győzelem nélkül ma a Rudyval.

A WR csapnivaló, de a WN8 legalább nem annyira gagyi.
  • lammaer
    Az úgyvan még hogy a credithozamra nincs hatásal hogy nyerünk vagyvesztünk? (XPre van csak bónusz nyerés esetén)
  • Lucifer001
    Köszi . Sajnos nem jött be a dolog . Nem találok semmi ilyent . Csak szimplán mondom a QB modot felrakom , jó az nekem , meg mellé egy ZOOM OUT kellene . Találtam egyet , de nincs benne a leírt file . Esetleg az megoldaná , ha valaki tudna egy " szűz " zoom modot .
  • Rammsch31n
    T55A-nak tényleg kicsi a penje, azt leszámítva elég jó járgány.
  • András77
    Ja, a kredit termelésnek is megvan a lényege és a bukó csata prém tankban annyira nem vészes. Elírtam az előbb, mert azt akartam írni, hogy a győztes csata kredit hozama nem 1,5x, hanem lényegesen kevesebb (lásd a link alul). Szerintem itt sokan keverik a prém előfizetéssel.

Vesztes csatában meg nagyon gyakori forgatókönyv az, hogy jönnek a lemmingek és szépen lehet őket aprítani a szükségszerű vég előtt, ergó többet tudok sebezni és így a kredit is több, mintha szimplán győznénk huszárrohammal és rohanhatok a sebzésért. Úgy értem a két véglet között, még mindig jobb ez, kredit szempontból mindenképpen. Normális csata úgyis egyre ritkább. Szóval ha sok a vesztes csata és nem akarjuk abbahagyni a játékot arra a napra, akkor elő a prém tankokat, legalább a kredit jöjjön.

A T54 201 penes ágyúja nem pontatlan, nem tudom, azt ki mondta. A másik talán egy kicsit, illetve úgy a jó a megfogalmazás, hogy jobban igényli a becélzást. A t55a-ra a 201 penes ágyút rakták és elég pontos az, inkább az átütéssel vannak gondok.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.28. 19:31:29
  • Plata
    Szerintem van aki szereti a tankját és van aki nem.Aki nem az csak bénázik vele,de én szívből szeretem a T49-et.Stock és fasza legénységgel is egyaránt jó.Alt accon bánatosan szar legénységgel csak a töltés idő és a célzás idő hátrány van.
    A fő accomon T49 ki van pingálva aranyból,alton nem maradt rá mert xp-t csináltam belőle.
    Régen mikor még rendesen játszottam,T54 volt a kedvencem,akkor még nem volt második med ág,csak T54 volt.És kevesebb ágyú volt hozzá.Én azzal is egész jó voltam,az én T54-em rammolásra volt kihegyezve meg mozgás közbeni lövöldözésre,állítólagos pontatlan ágyúja ellenére nekem pontos volt.Kedvenc szórakozásom volt az arty kilövése marha messziről és a papírabb tankok csesztetése.
    Később miután haverok abbahagyták a játékot többé már én sem játszottam rendesen,át mentem az ökörködésekre.
    Azóta nem nagyon izgat a dolog,és nem is Cw-ztem azóta asszem.
  • Plata
    Nekem bukott csatával 160k credit is volt prém T8-al.
    Legtöbb pénzt és bukott csatával szereztem még prém tankban.
  • András77
    "De, ha győzne a csapat, akkor az legalább 1,5x több XP és kredit is lenne, aminek még jobban lehetne örülni..., különösen a prém tankokban! Ennyié' meg csak megérné mán a gold-ot is hasznányi, nemde Plata?! "

Ebben van igazság, de azt is látni kell, hogy sok bukó csatában többet tudsz sebezni, mintha megy előre a rush és ledózerolja a csapatod az ellenséget.

A kredit hozam nem 1,5x egyébként, hanem valamennyivel több, passz, mennyi pontosan. Ha szerzel medált, akkor láthatod, hogy mennyi ez a bónusz. Most nem túrom fel a wotreplay-t, mert kevés vesztes csatát töltenek fel, de itt egy példa: bukott csata medállal - kredit számoló

Elfogadom, hogy általánosságban jobb győzni, de ha csak a kredit hozatom nézem, ez már nem ennyire biztos. Egy vesztes csatában is lehet szépen sebezni, ha találsz egy jó helyet és jönnek a bátor ellenfelek, gyakran sokkal többet, mint egy győztesben és a kredit szorzó nem olyan nagy a győztes csatában.
  • Nihili
    Illetve ha nem használsz modokat, akkor nézd meg a játék alap beállításai között, hogy nincs e véletlen bepipálva az a funkció, hogy csak shiftre engedjen be sniper nézetbe.
  • András77
    Van egy noscroll.json file a scripts\client\gui\mods\mod_pmod könyvtárban ( qrva scriptek már megint cöcö )

Nekem így néz ki:
    /*
    Отмена смены режимов камеры по скроллу.
    Cancel change camera modes by scrolling.
    */
    {
    // true - включить модуль.
    // true - enable the module.
    "enable" : false
    }

Notepad-ban vagy total commander F4-ben megszerkeszted. A "false" -t át kell írni "true"-ra. Aslain-t használok, szóval passz, hogy minden mod csomagban mindig itt van-e, de a noscroll file-t keresd meg és ott lehet ezt beállítani.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.28. 18:44:04
  • Nihili
    Igazán mutathatnál már egy olyan replay-t, amelyben az általad oly sokszor emlegetett script teszi a dolgát!
  • Lucifer001
    Tudtok abban segíteni , hogy miért csak a shift lenyomásával tudok sniper nézetbe lépni ?
  • Kotomicuki
    Akkor, legalább próbáld meg elképzelni ennek az inverzét, amikor alig sikerül valami, pedig gondosan célzol... - ez a script és emiatt van az a sok "hülye" egyén, aki még "eltalálni sem tudja az álló célpontot, nemhogy sebezni azt"!
    Azért, mert veled csak jó történik (pl. 100%-os találati arány egy szar derp-pel), attól még létezik egy árnyékosabb oldala is a wot-nak, nem egy egyén számára!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.28. 18:16:02
  • Plata
    Ne etess már ezzel a script agyrémmel,ma is mentem Fv-vel,prém lőszer nélkül,jagdtiger Is3 és jpze100-at öltem,végig pattantak rólam,jagdtigerbe szemből sorozatban 5 lövés bement csont nélkül.Igaz a csapat meghalt közben én meg ott maradtam egyedül és körbe vettek t9-10 heavyk medek.Sajna Jpze100-at nem sikerült egyedül megölni,így megint valami kibaszott kis hiánnyal de nem lett meg a 2k td sebzés.
  • Rammsch31n
    Jaj, az a kurva script már!
  • Kotomicuki
    "Ne haragudj meg de a véleményem az hogy aki random csatában goldot használ az hülye béna." - Vaaagy, "jönnek" vele szemben...

Kíváncsiságból megnéztem a legjobb 6 körét pár, T8-as prém tank-nak és ezt kaptam:

T-34-3

bruttó normál/prém bevétel - nettó kereset/nettó kereset prémiummal
    127/190 - 93/157
    118/177 - 62/121
    97/146 - 48/97 (döntetlen)
    97/145 - 70/119
    85/128 - 42/85
    85/128 - 44/87

T-54 FP

102/154 - 54/105
    101/152 - 68/118
    97/146 - 37/86 (vereség)
    95/143 - 82/130
    91/137 - 83/129
    90/136 - 29/74 (vereség)

M4A1 R

90/136 - 50/96 (vereség)
    81/122 - 68/109
    73/110 - 30/67
    72/108 - 53/89
    70/105 - 45/80
    64/96 - 39/71

T26E4

112/169 - 93/149
    107/161 - 50/104
    98/148 - -24/24
    95/143 - 81/129
    90/135 - 29/74
    89/134 - 69/114 (vereség)

Verdikt:
    - ha "szembe jönnek", akkor mindenki gold-ot használ és ez meg is látszik az "eredményeken"
    - a legtöbben T-54 FP-t és T26E4-t használnak, ezért van annyi kiemelkedően jó eredmény az első 6 között
    - a papír, se mozogni, se rejtőzködni nem tudó tankokat nem szeretik a mostani wot mostani pályái, különösen, ha még pattintani sem tud
    - minél kisebb az alapátütésed és minél lassabb a tankod, annál több gold-ot használsz
    - a jó pénzügyi végeredmény nagyon nagyban függ attól, hogy ki jött szembe és azok hányan voltak

"Fv 4202 tegnap normál lőszerrel át lőtte nekem E100-at." - Nekem ezt a Centurion-nal játszotta el, 5-ből 3x (átütötte), a következő csatában meg a JT-vel egyszer sem adta be a 3-ból -> ez a script, tudod, kinek mi a leosztása.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.28. 17:49:30
  • Plata
    Nekem a legnagyobb spot sebzésem úgy lett hogy T49-el elindultam tök gázzal az ellenség felé,mert nyílt pálya volt,de majdnem a pálya felénél csörgött a telefon,fék be és afk,pár perc telefonálás után visszajöttem gép elé,a tankom sértetlen és még sebezni is sikerült ellenséget,csata után meg láttam hogy kibaszott sok spot sebzés.
    Pedig nem is ez volt a szándékom,csak közbejött teló.
  • asolyom
    Arról ne is beszéljük, hogy egy kempelőnek tűnő light még mindig összehozhat sebzést, és passzív spottolást a csapatnak. Azonban ha az ilyen ótvar nagy tapló kilövi a neki nem tetsző lightot, akkor csapattal, és saján magával is kib@**ik. Persze vannak olyanok, akinek ez magas, mint nyúlnak a farzseb.
  • yossarianHUN
    Eventekkel, T-55A-s IM-ekkel, versenyekkel.