World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
9.13 ba jönnek az új hangok? Mert én nem látom..
Szpászíbá a választ előre is. <#vigyor0>#vigyor0>
de majd akkor terjunk vissza ra, ha visszvetted. nekem is volt vele 3 tankasz. sokat lehet vele sebezni, ha olyanja van. de tenyleg belovi minden szembol a testet, es az tuti ammorack vagy vezeto.
viszont a vegen mar nem is raktam ra poroltot, olyan kevesszer gyulladt.
43 M. páncélgránát lőszer sikeresen megvásárolva (1 darab). Elköltve: kredit: 76.
http://tanks.gg/en/wot/is-3-auto#compare:is-3
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.12. 17:08:53
nem, valoban nem kotelezo, de el akartam erni az is7et, ugyhogy vegigszivtam most vele kb 250 csatat.
jah, jatszon mindenki meddel, mert most az a favorit. hiszen normalis h lenyom egy heavyt sajat szintjebol.
Ferdinand
Hitpoints improved from 1200 to 1500 units
Jagdtiger
Hitpoints improved from 1800 to 2100 units
ahh..
vk, tiger2, amx-ek.. sikerult ismet megragadni a problemak gyokeret, es teljesen ertelmetlen buffokat osztogatni 😄DD
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.12.12. 16:32:31
Т-10
Hull traverse rate of suspension Т-10 improved from 28 to 30 deg/s.
Accuracy loss of the gun from moving for suspension Т-10 reduced by 5%.
Accuracy loss of the gun from traversing for suspension Т-10 reduced by 5%.
Terrain resistance for suspension Т-10 on hard terrain increased by 8%.
Terrain resistance for suspension Т-10 on medium terrain increased by 7%.
Terrain resistance for suspension Т-10 on soft terrain increased by 4%.
Hull traverse rate of suspension Т-10М improved from 30 to 32 deg/s.
Accuracy loss of the gun from moving for suspension Т-10М reduced by 5%.
Accuracy loss of the gun from traversing for suspension Т-10М reduced by 5%.
Terrain resistance for suspension Т-10М on hard terrain increased by 9%.
Terrain resistance for suspension Т-10М on medium terrain increased by 15%.
Terrain resistance for suspension Т-10М on soft terrain increased by 5%.
Tank változások 9.13 ban
www.wotinfo.hu/index.php/item/2896-0-9-13-tank-erositesek-reszletes-listaja-buffon#comments
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.12.12. 15:16:39
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Most lenne időm játszani, de prém tankok és prém nélkül elég gyengén adja a kreditet.
Majd ha ilyet osztogatnak az AW-be akkor át megyek<#ravasz1>#ravasz1>
Akkor kaptok egy Ltp-t,Type59 nèven?:-):-)
Nos Sexton I -es verzió jött ma.... kenjék ahová szeretnék. Talán az Is-3A-t megveszem, ha nem lehúzós csomagban lesz (még a 40. szülinapi ajándékom nem vettem meg 😄 ).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Más.Na van időm nyomok egypár kört.Tisztába vagyok vele hogy az MM segíti a rosszabb playereket de azért a nyilvánvaló botokat ne tegye már topnak ráadásul 2-őt is.Inkább csapják ki a fenébe őket (48 és 91 wn8-al rendelkeztek és ahova lerakta őket a játék ott is maradtak halálukig).Komolyan úgy elveszi az ember kedvét az hogy megint azért bukunk több csatát is mert a WG nem képes rendet tenni a játékában.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.12.12. 01:14:42
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nagyon szépen köszönöm annak aki ezt megteszi.
Sz. Csanád
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.12.11. 23:20:00
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nos : Sexton I + 1450 gold vagy IS-3A. Te melyiket választanád?<#nemtudom>#nemtudom>
Íme egy kedvcsináló az IS-3 autohoz. remélem nem veszi el a kedvetek. <#vigyor5>#vigyor5>
Azt hittük lealáz mindenkit erre kiállt a mezö közepére,mi meg szétszedtük mint floki a lábtörlöt<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.12.11. 22:26:09
Azt a 3 napot ki is használtam a hétből, így most a TD bent figyel és pár hónapig ismét pihennek a legények. 😄
NA-soknak minden t5-ös prémet odaadnak , csak játszanaka a WoT-tal és vegyék a termékeiket.
Mennyi időt is kell, kihagyni?
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/12/baby-come-back.html
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.11. 19:27:08
a masik a ru szerver, amit szinten nem kell bemutatni.. olyan meg nem volt h barmelyiken szarabb lettek volna az akciok mint az eu-n.
es ez nem tegnap ota van igy, hanem 5 eve..
a jelenlegi akciokrol meg annyit, h az aw indulasaaig, konkretan semmi nem volt...