418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #375807 Azért nem venném zokon, ha néha győztes csapatba is kerülnék. Egyre gyakoribbak a 2-15, 3-15 meccsek, és valamiért mindig a szopó oldalon vagyok. -
besti #375806 Azért mennyivel egyszerűbb így a gyújtós MT küldi objectért! 2 nap telt el peccs óta és nem is görcsöltem rá, csak aktiváltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én azért kerestem rá, mert tegnap ment rendesen, ma meg csatavégén fél percig állt a program (a program nem válaszol feladatkezelőben), mire visszatért garázsba. A frissített történet után pikk-pakk ment minden. Még a script is úgy jött, ahogy kell, elsőre megvolt majdnem minden 3x :D -
Újabb RanZar remekmű! Szerintem óriási :)
-
Én meg World of script-nek
-
M0RN1NGST4R #375802 Alt+F4? -
M0RN1NGST4R #375801 Már egy csomó játékost próbáltam itt rádumálni a T-54 proto-ra,de visszajelzést még senkitől nem kaptam, hogy esetleg megvették volna és hogy milyen a kezük alatt. Nekem ugyan nagyon képzett legények vannak rajta, de az ágyu sztem fantasztikus. Gyorsan céloz, pontos és gyorsan tölt. Mint egy 8-as T-55A. A pen pedig érzetre több, mint 183, mintha az rng itt inkább csak fölfelé menne. A type 59 is megvan, még képzettebb legényekkel, de annak az ágyujával össze se lehet hasonlítani. A T-54 protoval ha kell lehet sniperkedni és hihetetlen kapáslövései is vannak. Torony tényleg gyengébb, de a hull iszonyat jó. Ja és a 90 mm oldal sidescrapehez sem utolsó. -
Olyan volt, hogy rendesen "Exit game"-re Windowsba kilépés után automatikusan újraindul a WoT? Először vicces volt, de már nem igazán... csak a feladatkezelőből tudom lelőni. Túl sok segítséget nem találtam rá. Kliens újrarakás lesz asszem.. -
lammaer #375799 Nekem is bejött ez a bug - nálam a megoldás itt van leírva: az appdata könyvtárból (a C: meghajtón) kellett letakarítanom a wargaming.net könyvtárat. Ettől ugyan elmennek a videóbeállitások - tehát az újra be kell állítani majd - de megszűnt a crash.
XVMhez nem kellett nyúlnom, pedig fennvan, a hét közepén kiadott verzió. -
átneveztem a WoT ikont "connection interrupted"-nek
-
Kotomicuki #375797 Ventit csak a 100%-os BIA + camo skill legalább 25-30%-os elérése után "érdemes" beletenni: akkor már valóban nagyot szól -> az egyik legjobb T6-os TD-vé válik tőle a SU-100. 100% camo + festés és máris sokkal jobban rejtőzködik a 122-es "diszkógömb" ellenére is.
Én megtartom, mert az első Pool's Medal-omat neki köszönhetem - igen, még a script eldurvulása előtti időkből! -
Úgy olvastam, hogy a crasht a kilövésed után az egyik xvm változat csinálta, adtak ki ma frissítést. 1 órája aslain-nál is frissült. Mindjárt kipróbálom. -
Rammsch31n #375795 Akkor csak nekem osztja sorozatban a gép a low-rollt a prém Skodával, mert alig ütök vele 200-akat... miközben többet kéne neki. -
WR104 #375794 Nekem csak a mozgekonysagaval van bajom. Ha kicsit furgebb lenne az sokat javitana rajta. A vegsebesseg jo, de csak sik talajon meg lejton. Felfele csak totymorog. Nem egy heavy leforogja flankeles kozben es tuti akkor kap ammot mikor elhasznaltad a javitot. -
WR104 #375793 Venti, rammer periscope kombo jobb lenne, de legalabb egy ventit tegyel be az ures helyre. Tudom ez sem huzott volna ki a szarbol, de kis segitseg is segitseg(ezt mondtam szex elott a csajoknak is :)
-
"Mindenki csápol a type59-nek"
Igen? Egy hulladék az a tank. Ráadásul prém nélkül 3k dmg-re ad vagy 45k kreditet.... -
Kryon #375791 Akkor nem csoda, hogy nem tűnt fel... Ennél kics nagyobb buffot vártam volna.
Mindegy, remélem legalább hd modellel hegesztenek valamit a páncélján, mint IS6-nak. -
Köszi a válaszokat, akkor most még hanyagolom. -
Kotomicuki #375789 Alap wot és nekem is most kezdte el ezt csinálni, eddig minden rendben volt! 
Kryon #375785:
Mintha csökkentették volna az árát és a benzintankját hátra helyezték át.
"112:
Vehicle purchase price reduced from 12,250 to 10,500
Moved the fuel tanks from the front to rear"
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.27. 15:20:06 -
mordawn #375788 Nálam ugyanez volt. XVM nélkül, csak damage és hitlog modokkal jó. -
Kb két órája , elkezdte azt csinálni a játék, hogy minden meccs után, ledob a szerverről, jobb esetben, csak kb 1 percet kell várnom, míg visszatesz a garázsba. Tegnap, tegnapelőtt, és ma délelőtt nem volt ilyen. Másnak is csinálja? Miért lehet ez? -
suba53 #375786 Ezt miből gondolod?
220 volt előtte is, és most is annyi. Legalábbis a hivatalos érték.
Nekem is van, de eddig nem tapasztaltam számottevő különbséget. Igaz nem sokat megyek vele, csak a duplázásokat csinálom a TVP VTU legénységével. -
Kryon #375785 A 112-n változtattak valamit, azon kívül, hogy kivették a shopból? Fent volt a buffolt tankok listáján, de semmi változást nem vettem észre rajta.
-
András77 #375784 M41 meg t69 és t54e1? Ezek nagyjából három különböző stílust képviselnek, talán a két med valamennyire hasonló (sz.r átütés a tierjében, legalábbis ha azt nézem, hogy elég rossz célzás ideje van hozzá, úgyhogy flankolni kell vele jobb híján, de ahhoz meg nem igazán van meg a sebessége).
Ha legénységet húzni kell, akkor most buffolták a t95e2-t és a célzás idő javulást meg lehet érezni. Elég ránéznem az ellenfélre és már szinte lőhetek is. Az egy más kérdés, hogy ezzel az átütéssel lehetnek problémák, amennyi átütése egyébként a T69-nek is van. Igaz, nem prém tank meg elég melós dolog megszerezni, ha nincs ismerősöd, de amcsi med legénységet lehet vele húzni és nekem meg szinte öröm ezzel menni, mert én SP-n "nevelkedtem" (ahol 170 pen van meg csiga tempó).
Táras prém tank szerintem is csak az amx van.
Havernak az accján ki tudtam próbálni élesben is a t54 first protot és most már nagyon tetszik. A gun dep dolgot meg kell szokni (aki játszott már orosz medekkel pláne kínaiakkal, annak semmi meglepő nincs benne), de amennyi lövést meg tud fogni és egész használható az ágyúja. Ok, hogy a 183 pen nem egy nagy eresztés, főleg tier10 ellen, de talán nem is az a dolga ennek a tanknak, hogy szemből legyűrjön egy is7/e5/e100/maus osztagot. A pontosság és célzás idő teljesen rendben van. Mindenki csápol a type59-nek és én még sajnos élesben nem tudtam kipróbálni, de papíron lényegesen sz.rabb ágyúja van, mint a t54 firs protonak (kevesebb átütés, nagyobb szórás meg célzás idő). Ok, a tornya jobban pattint, de én sebezni akarok elsősorban prém tankkal nem pattogtatni és egyébként is a t54 first protot sem kell félteni azért páncél ügyileg, jól használható a frontja meg a tornya is és főleg az autoaim-es suttyók lepődnek meg szerintem elég gyakran.
Egyébként ezt a mutz-ot sokan dícsérik. Papíron nem rossz, ellenfélnek nem tűnt bad ass tanknak, de korrekt kis gépnek tűnik az adatok alapján.
Könnyű tank / igazi scout tank meg nem sok prém tank van, type64-62, m41 meg az amx (meg talán jön a t71).
Nekem a type 62 nagyon bejön, de már kigyúrt bandával 470m mozgás közbeni elméleti látótáv (prém kaja nélkül), IM-re van kigyúrva. Sz.r az átütése, de a heat már 220-al jön és azt nem köszöni meg senki általában. Hiába néz ki egy kis semmi tanknak már több csatát lehoztam vele, olyan brutál kamoja van meg mozgékonysága és ha kell, akkor megy a heat, ami meg inkább tier9 átütés, nem tier7 scoutnak megfelelő. Ez a másik tank az SP mellett, ahol jogosnak érzem az aranyozást a gyenge alap lőszer miatt és nagyon nagy a különbség az arany lőszer javára. Ráadásul elég könnyen kitermeli. Prém nélkül játszom általában, de nem emlékszem, komolyan mondom veszteséges körre vele, ha legalább 800-1000-t ki tudtam szórni vele (ami a heat-el elég könnyű, de azért próbálok inkább alap lőszerrel flankolni, ha lehet) és mindegy hogy arany volt vagy sem, mert a spottal együtt mindig pluszban zárok ilyenkor.
Persze csak light tank kedvelőknek ajánlható.Ja, páncélja az nincs. Semmi szinte.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.27. 13:45:13 -
Valami gyakoribb? :) -
Kotomicuki #375782 "Hivatalosan" nem változott a dmg értéke, csak a pen nőtt... -
A mai statisztikám. Gyönyörű, különösen a SU 100-é.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azért, az kicsit durva, hogy ma SU-100-al (igaz, még stock) , 3400xp-t tudtam összehozni 15 meccs alatt.... -
Melyik Skodát? -
Lehet, hogy kifagyott neki a játék. A patchet megelőzően, nekem napi szinten, vagy 6-8-szor fagyott ki a játék, nemegyszer annyira, hogy csak resetelni tudtam a gépet. Természetesen, mire visszaértem, ellenséges tankok hordái közt füstölt a tankom. Az ideg majd szétb@szott. -
Rammsch31n #375777 Buzi WG, buffolta a Skodát, de úgy, hogy nerf lett belőle... adtak neki egy látszólagos penn buffot, de a dmg-ét meg lejjebb húzták... basszák meg. :@ -
Személyes tapasztalat mellett nézz meg pár statos oldalt, és vesd össze a többivel
http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=8&tanktype=2&nation=0&premium=0&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=efficiency_wn8&server=
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.05.27. 12:34:00 -
yossarianHUN #375775 AMX 13-57? -
Van olyan prémtank, ami hasonlít egy M41wb/T69/T54E1 játékstílusra, páncélozottságra? -
jutah #375773 Ha az indien panzer tetszik esetleg játszottál már vele ez kb hasonló karakterű tank.
Jó ágyú mobilitás lehet dolgozni vele... -
haflac #375772 Miben tud többet amiben más prém tank nem ?--Semmiben,talán csak annyi,hogy nem mindig kapható.
Mennyire zavar, hogy nem limites?--Engem nem zavar,bár lehetne limites minden olyan prém tank amiért fizet az ember és nem kapja ingyen.
Hogy keres?--Mint egy 8-as prém med.3500 dmg kb 100e kredit bruttó.A lőszer olcsó.Többet is adhatna,mert nem egyszerű ennyit sebezni vele.
Miért érdemes és miért lenne nem megvenni?---Szerintem jó fun tank."Én utálom a papír tankokat.",akkor ez nem neked való,mert ez nagyon papír,de ez is tud pattintani,de ez nem rajtad fog múlni.
Érdemes vagy nem ez a tejfeles spenótszósz camójú tank?---Érdemes. -
suba53 #375771 A "Szükséged van rá?" rész eldöntését lehet a többi kérdés megválaszolásával segíteni. 
-
haflac #375770 Hú de sok kérdés.Csak két kérdéssel el is lehet intézni.Szükséged van rá?Megengedheted magadnak?Ha erre a kettőre a válasz igen,amit csak te tudsz, akkor vedd meg. -
Gratulálok! Kezdesz átformálódni :) -
Azt már a múlt verzióban átvariálták, ha arra gondolsz, hogy beraktak jobbra egy hidat a hegy meg a házak közé, a déli kezdőtől elvitték a hidat, középen kicsit eldeformálták talán a hegyet.