World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/watch?v=Zzvkj9sz0nE
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.10. 13:51:47
Valami nem stimmel a mai világgal.
Az meg, hogy "a WG bevallotta", nettó baromság, egy-két WG-s individuum vallotta be, hogy ő nem tudta megcsinálni. Ezekkel ne azonosítsuk már a WG-t.
Én azt mondanám, a tank OP-ságát figyelembe véve jelenleg ésszerűek a követelmények. Lehet könnyíteni rajta, de akkor nerfeljék a tankot.
Valószinű nekem se lesz meg,ahogy a 260 sem.Ennyit nekem nem ér a játék.
Csinálják meg rendesen és nem lesz csalás.
Annyira irigyek egy jutalomtankra?Ugyis lenerfelik amint egy létszám fölöttinek meglesz.😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Olyan követelményekkel, amik csalás nélkül reális ráfordítással teljesíthetőek.
Ha ők valamilyen szadista vágyaiktól indíttatva lehetetlen feltételeket támasztanak, akkor egyértelműen csalásra ösztökélik azokat, akik meg akarják szerezni az ajándékot, de hamar rájönnek hogy normális játékkal ez szinte lehetetlen.
Jól seggbe kellene már ott rúgni néhány magától elszállt managert, mert a jelenlétükkel csak ártanak a cégnek.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.12.10. 12:34:06
a kib@szott személyes küldikben a mázlifaktor volt eddig a döntő nem a skill, a mostaniban lehetetlen magasra tették a követelményszintet még emellé <#sniffles>#sniffles>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.10. 11:59:40
Ilyenkor már dübörögtek az akciók.
Leárazások, credit növelő akciók, többszörös első xp akciók.
Megvan valakinek már a t22 es tank?
Évek óta ilyen idő tájt már ismertük az ünnepi programokat, akciókat. Most meg sehol semmi infó.
Akkora durranásra készülnek talán? Vagy olyan semmilyen lesz, hogy nem érdemes reklámozni?
- the problem with Wargaming staff is that they hired a whole bunch of useless people (HR) who go around offices and disturb the workers, causing chaos in organization
és így az ára: 31,487.05 Ft (99.99 EUR)
Pz.Kpfw. II Ausf. J
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.12.10. 09:42:25
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Most akarsz venni prém tankot, vagy sem?
- Apu, kell egy olyan játék, ahol a pénzemért kapok egy átlőhetetlen járgányt amivel megölök mindenkit. vegyél nekem apci <#rinya>#rinya>
-Fiam a World of Tanks a te játékod. Aztán miután megvan, már csak az kell, hogy kivegyék a játékból, hogy nehogy olyannal találkozz a pályán, akinek szintén van <#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien>
-Szeretlek apci ! <#puszi>#puszi>
-Én is szeretlek. Minden másra ott a MasterCard ! <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Már négy módját is választhatod, hogy megvedd ma "az AMX CDC-t az egyiklegjobb VIII.-as prémet". Három lehetőség ezek közül a prémium shopban rejlik.
1. Csak mai lehetőség az adventi kalendáriumban 9.500-
2. A Lets rock csomagban 11e-ért
3. A többi prémtankhoz híven csupán slottal együtt is. 8e.
Egyetlen tankot választhatsz. Kíváncsi vagyok hányak cseszték el, azt hogy nem azt a csomagot klikkelték be. ÉRTHETŐ MÓDÓN<#taps>#taps>
Hozzáfűzném, hogy a prémtankok azon túl, hogy jól farmolják elvileg a creditet és a legénységet ebben képezheted, nem utolsó sorban fun faktor is. Azaz élvezetes a játék vele. Régebben piacra dobott prém járgányok közül nem egy, akkora OP, hogy csekély tudással is könnyen leszedheted az ellenfél csapatának felét <#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor>
- Apu, kell egy olyan játék, ahol a pénzemért kapok egy átlőhetetlen járgányt amivel megölök mindenkit. vegyél nekem apci <#rinya>#rinya>
-Fiam a World of Tanks a te játékod. <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Most nem beszélve a 9.4-es patch baklövéséröl, hogy azt a prém szovjet páncélvadászt engedték piacra dobni, majd csak pár óra mulva vették ki a játékból örökre, mert "túl OP" volt számos régi tankkal lehet ezt az eredményt produkálni. Nekem is mióta az adventi kalendáriumnak hála szert tettem 2 ilyen Op prémcsodára felvette a statom a képességemhez illő értéket <#awink>#awink>
A két OP prémmel, ami 3 hete meg tegnap előtt vettem 50% a winratem és 1.6 a killrátám. Úgyhogy keverve a többi tankkal így is majdnem kék a wn8-am és több mint 50% az összes winrátám az elmult 7 napban, úgy hogy az effem csupán átlagon felüli citrom értéket ad az egész accomra a wn8 összes csupán enyhe citrom, azaz csak átlagos voltam edig..... <#love11>#love11>
Lényeg az, hogy elvileg megéri funnolásra = az élvezet kedvéért venni prém járgányt.
Van még olyan, amiről még csak én is és sokan álmodunk csak, mert ugye nem kapható már.
FIGYELEM : 18+ csak nagykorú tankosok részére ajánlom ezt a kiváló videot. Megmutatjuk frontból átlőhetetlen prémtankkal, hogy szedjük ki az öszes ellenfelet (15 kills), úgy hogy meg sem mozdolunk !!!!!
WoT-os szubkult nyelven : full camp and goldspamm
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.09. 18:08:15
Az lenne a kérdésem, hogyan lehet a bázis zászlóit megváltoztatni. A (pirosat meg a zöldet). Előre is köszi.
Trance&Friends nothing more..
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"