418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #375927 Azt hiszem most már mindig afkolni fogok.
Prokhorovkára kerültem,megint,és telefon jött megint.Afk voltam teló miatt.És mi lett a vége.
Map: Prokhorovka
T49
1 422 41 405
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 2 844
Javítás: 4 410
Lőszer: 3 750
Total: 33 245 WN8: 4 727 (100)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.29. 16:03:20 -
yossarianHUN #375926 Értem amit mondasz, de (most nagyvilági kérdésekbe nem belemenve) egy fórumon (is) ez az egyetlen működő rendszer. Ha a házigazda totális szabadságban, saját szájíze szerint intézné a dolgokat, mi akadályozná meg benne, hogy visszaéljen a hatalmával? A szabályozókat is szabályozni kell. -
Rammsch31n #375925 Pénz és sárm... xDDDD -
Ez már megint mi??
Eddig semmi baja nem volt a játéknak,mióta újraraktam.
Most csatába lépéskor kivágott,majd rögtön magától újraindult WTF?? -
Angelus1991ster #375923 Ezt neked péjnteltem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vasasgabri #375922 Ja ez így igaz. Eddig még annyira nem volt rossz napom hogy a törlés eszembe jusson. Ezt így kell elfogadni.Egyszer fent egyszer lenne. -
Plata #375921 Na beütött az RNG.5 lövés 1 találat. 
Igaz 2 lövés poén volt,nulla célzással a nagy semmire,malinovkát kaptuk,atom sok td-vel,poénból leadtam 2 lövést szembe álló bázis bokraira,de 3 célzott lövésem is volt.
Jah hogy valami sikerélményem is legyen,T49-el el csaptam padlógázzal egy t71-et ő meghalt én kaptam asszem 159 sebzést.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.29. 15:36:47 -
vasasgabri #375920 De miért unta meg? Sokan nem azt írták az eladás okának hogy olyan jókat szórakoztam és kikapcsolódtam hogy már unom. Ha valami szórakoztat és közben jól érzem magam azt nem szoktam megunni.
Na mindegy úgy sincs igazam, de nem is érdekel. Ez egy olyan téma ami úgy is megossza az embereket.Akinek jól megy az dicsér akinek rosszul az meg kesereg.
De az is igaz hogy 8.0 előtt nem volt ennyire szélsőséges,legalábbis nekem. -
JagFater #375919 Nekem meg az nem fér a fejembe, hogy ha valakit zavar valami egy játékban, vagy idegesíti, vagy nem szórakoztatja, mi a faszért játszik vele?
Ez egy játék könyörgöm. Azért van, hogy szórakozz, kikapcsolódj, élvezd.
Ha ezek nem teljesülnek, minek kapcsolod be? -
JagFater #375918 Ha te politikus lennél, én rád szavaznék. :-)
Értem, amit mondasz és igazából beleköthetetlen. (nem mintha az lenne a szándékom)
Ezért nem csípem a mai világot, mindenkinek mindenhez joga van.
Ha a bantu bemászik a kertembe almát lopni, én meg kiverem a fogait, engem csuknak le, mert szegénynek piros lett az orra és emiatt olyan lelki sérülése lett, hogy egész életében nem tud dolgozni, mert állítása szerint csak bohócnak mehetne ilyen orral, az meg rasszizmus lenne.... -
yossarianHUN #375917 "azt se akarja senki bemesélni hogy neki minden csata tökéletes és a tudása szerint alakulnak a végeredmények." - Ezt senki nem mondta, mint azt tegnap is leírtuk, te egy tényező vagy a 30-ból, ergo 1/30-ban befolyásolod a csata kimenetelét. Ez arra elég, hogy hosszú távon (több ezer csata) pár százalékot befolyásolj a WR-eden.
Annak meg, hogy egy unikum abbahagyja a játékot, mert már nem szórakoztató, semmi köze nincs a kérdéshez. Megunta, kész. -
vasasgabri #375916 Biztos hogy hülyeség ez a negatív elmélet, de azt se akarja senki bemesélni hogy neki minden csata tökéletes és a tudása szerint alakulnak a végeredmények.Ha olyan kiegyensúlyozott lenne a játék az unikumok és más jó játékosok nem hagynák abba a játékot arra hivatkozva hogy már nem szórakoztató. Ez abból is adódik hogy sajnos a jobb játékosok helyett(eladott accunt)sok olyan újonc jött akik még nem ismerik a játék menetét. A másik véglet a pénzes újoncok akik megveszik az összes prémtankot. -
yossarianHUN #375915 "Van egy norma, egy szint, egy közösségi alap gondolkodás, amit, ha valaki extrém mód átlép, az sajna nem kívánatos lesz." - Ez így van, de az, hogy nem kívánatos lesz, nem jelenti azt, hogy ki lehet dobni. Jelenleg a (legtöbb) fórumon az abszolút szólásszabadság elve van érvényben, azaz moderátori minőségben azok ellen lehet "jogi" lépéseket tenni, akik direktben trollkodnak, flamelnek, offolnak, ezáltal veszélyt jelentenek a közösség mentálhigiénéjére. Kotomicuki speciel nem ebbe a kategóriába tartozik, ő csak egy igen népszerűtlen, indokolatlan, deviáns véleményt fogalmaz meg a fórum témájával kapcsolatban. Ez nem trollkodás, ez csak hülyeség, és mint ilyen, nem büntethető. A szólásszabadság fényében persze szívatni emiatt lehet - én sem mondtam hogy nem lehet, csak hogy nem kéne -, csak ez rohadtul kontraproduktív, mert épp ezzel adjátok alá a lovat.
Még mennyiségileg sem elviselhetetlen, én napi 1-2 hsz-t látok tőle a scriptmániás csacsiságaival, ez még a tolerálható kategórián belül van, ignorálni kéne, és akkor ez is megszűnne, de erre záros határidőn belül nincs sok esély, pont a scripteket emlegető, szarkasztikus megnyilvánulások miatt, amik épphogy akaratuk ellenére életben tartják a témát.
Vékony a határ a véleménykülönbség és a trollkodás között, de azért van gyakorlatom a téma megítélésében. Enyhébb deviancia esetén (mint ez) az ignorálás a megoldás, a durvább trollkodások esetén lehet moderátori eszközökhöz nyúlni, de itt még nem erről van szó, legalábbis egyelőre nem. -
yossarianHUN #375914 Azért, mert folyamatosan ezzel gerjeszted a trollkodást. Ezért született meg a mondás, hogy ne etesd a trollt. Most speciel nem trollról beszélünk, hanem egy igen deviáns véleményt megfogalmazó egyénről (pont ezért nem lehet fórumszabályzat alapján megtorolni a megnyilvánulásait), de az elv ugyanaz. Az sem véletlen, hogy mikor egy topikban elszabadul a trollkodás, a moderátorok általában ugyanúgy szétvágnak a trollok, mint a trollokat etető fórumlakók között. Ugyanis ők szolgáltatják az üzemanyagot a trollkodáshoz.
Az sem igaz, hogy ha szétszívatjátok, akkor majd eltűnik. Súlyos tévedés. Ha szívatjátok, akkor ugyanúgy foglalkoztok vele, mintha igazat adnátok neki (csak épp negatív irányban, de ez a kérdés szempontjából lényegtelen), márpedig mikor valaki egy közösségben megfogalmazza a véleményét, arra vágyik, hogy foglalkozzanak vele. Akkor fog eltűnni, ha senki nem foglalkozik vele, nem akkor, ha maceráljátok. -
JagFater #375913 Na, ez azét egy kicsit erős.
Van egy norma, egy szint, egy közösségi alap gondolkodás, amit, ha valaki extrém mód átlép, az sajna nem kívánatos lesz.
Persze nem lenne semmi baj azzal, ha egyszer-egyszer leírja a beteg agyából kiáramló szaráradatot.
Lehülyézed, oszt' jóvan.
De mikor mást sem mond, vagy direkt hergeli a jónépet, az már okot ad arra, hogy reagáljanak a fasságaira, vagy épp elküldjék a rákba.
Belemondhatod a nagyvilágba, hogy te vagy szupermen, csak a kínainál átbasztak és kistonik helyett kriptonitot ebédeltél véletlen és ezért most inkább itt kommentelsz az SG-n világmegmentés helyett, csak ne nézz furcsán, ha ezért kiröhögnek... -
Plata #375912 Szerinted amikor Jpze100 pattan vagy más brutál állat lövedéke pattan le a T49 oldaláról láncáról tornyáról én mit szólok.
Csak pislogok,meg vigyorgok mint a vadalma.De megtörténik,mióta a lóhere a tornyán van,egyre vadabb pattanásai vannak.
Amikor táras cseh rám nyomja a tárat és nincs sebzés én meg röhögve orrba vágom,na az megfizethetetlen.Nem hinném hogy script az oka,inkább kibaszott nagy mázli.De nekem olyankor feldobja a napomat.
Igazán bevezethetnék a csata közbeni emokat,ilyen pattanás után nyomnék egy troll pofát.
Mondjuk egy ilyet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.29. 14:03:12 -
Tegnap Kv1-gyel pattantam a Stug frontjáról...Nem kicsit lepett meg :) 20m távolságból,szinte szemből.Szerencsére ketten lőttük:) -
Rammsch31n #375910 Ne spoilerezz pls. :P Az 1984-et el akarom majd olvasni végre, amint lesz egy kis időm olvasásra... :) -
Angelus1991ster #375909 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Gondolatbűnnek nem következménye a halál, gondolatbűn maga a halál..." XD -
Rammsch31n #375908 Majd kapom akkor a selyem fonalat, a lefejezett lovat, meg a golyót a kis dobozban? (Ezek kis célzások, hogy jövünk érted... :P) :DD -
Rammsch31n #375907 Az RNG egy létező dolog, ezt elismeri a WG, hogy van... de az értékei is megvannak határozva hozzá, hogy mettől meddig generálja le a számokat... szóval, mint ahogy a neve is mutatja RANDOM SZÁM GENERÁTOR... de szerintem nincs rá olyan algoritmus, ami ezt minden másodpercben cserélné, mert egyrészt túl komplex lenne, és szétbaszhatna mindent, másrészt hát mekkora adatforgalmat generálna a gépeken, meg a szerveren. Szóval:
Ennyire nem hülyék ezek. Van egy alap mechanizmus, amit ráhúztak a gamere...ami legenerálja az adatokat, ami egy meghatározott szélső két értéken belül lehet AKÁRMI... nem az, hogy most te hülye a tankba, te szart kapsz, az ellen meg csak jót... ha ez így van az mind a véletlen műve. Csak sok csatát mész és ami véletlen, az nem tűnik annak már egy jó idő után... meg hát mindenben lehetnek anomáliák, ebben is.
Meg mi alapján döntené el, hogy most te csak szart kapnál, a másik meg jót? Az xvm alapján amit a WG el sem ismer nagyon? :D (A WG-nek megvan a saját stat adatbázisa, nem kell neki az xvm az is csak egy third party mod... a statszámolásra)
Az xvm miben másabb ettől egyébként? Az is egy kódhalmaz, ami "megjósol" valamit...
Csak ti az egyiket "eredendő bűn"-nek, a másikat meg "istentől származó csoda" programnak tartjátok kvázi....
az xvm is egy nagy rakat gané... mert befolyásolja a noobtól kezdve a unicumot, hogy te barom a statod nézzed, véletlenül se a játékkal foglalkozz, és élvezd a dolgot... nem legyél elmebeteg, hogy most ez lepattant... jó ez nektek? Jó néha engem is felhúz... de nem az, hogy kettétöröm a billentyűt vagy valami. :D Leszarom, megyek másik tankkal? Kilőnek, nem adja? Megyek míg rá nem unok...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.29. 13:20:45 -
Angelus1991ster #375906 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg hagyd abba XD Mert neked is egy valaki öngyilokot javasol :D -
asolyom #375905 Én is hajlok erre az RNG dologra. Nehezen tudom elképzleni a két csapat között olyan tudásbeli különbséget, ami 0-15 eredményt indokolna, miközben az xvm kb. 50-50% esélyt ad. Magam is tapasztaktam, hogy ugyanazzal a tankkal semmit nem találok el, amivel korábban simán sniperkedtem. Vagy egyszer minden elém kerülő tankot átlövök, máskor meg egy arty-ról is lepattanok 170-es pennel. -
Rammsch31n #375904 Akkor én miért "nem írhatom le" a szarkasztikus véleményem? Ennyi erővel ugyan ott vagyunk....
Én az elmúlt pár napban, leginkább ma ezzel a 2 hozzászólással foglalkoztam ezzel a scriptes faszsággal...
De legalább egy jót röhögök rajta, ha más nem, meg azokon is akik bedőlnek ennek, és tolják tovább. "Szegény" Serb, meglátná miket írnak a playerek meghalna a nevetéstől... nagyobb összeesküvést csináljatok már, ne ezt a scriptes szart, mert ez már unalmas... Szerintem a WG-t a gyíkemberek irányítják... :"D -
De ha magától nem hagyja abba, addig kell vele oltani amíg meg nem unja és be nem fejezi vagy el nem takarodik a vérbe :)
Tényleg az ilyen lowok nem akarnak maguknak egy külön wot topicot?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.29. 12:28:17 -
yossarianHUN #375902 Mármint mit is? Hogy nem mondhatja el a véleményét, legyen az bármekkora marhaság? Szíve joga azt hinni, hogy script irányítja a játékot, sőt, még közölheti is ezt a világgal. Ezt hívják úgy, hogy szólásszabadság. A világ tele van hülyékkel, akiket az embernek ignorálnia kell. Gondolom az utcai prófétákkal se állsz le vitatkozni a világvége közelségéről. Innentől kezdve nem ő a rossz fiú, ő csak balfék, a rosszfiúk ti vagytok, akik folyamatosan generálják körülötte a balhét. Ergo az, hogy a helyzet idáig "fajult", nem az ő sara, hanem a tiétek. -
Rammsch31n #375901 Ezt mondhattad volna korábban is az illetőnek, aki nem veszi észre magát... talán nem fajult volna idáig. -
yossarianHUN #375900 Engedjük el a script-témát, az első 10 alkalommal még vicces volt. Most már csak mesterségesen tartjátok életben a csacskaságokat, amiket szarkazmussal akartatok eltüntetni. Akit fárasztanak a hülyeségei, az ignorálja, ne reklámozza őket. -
Rammsch31n #375899 Ezeket a scripteket árusítani kéne, egy egész üzletág épülhetne rá!
-
R3nton #375898 a script miatt :D Amúgy nekem is szarabbul megy vele, hidden nerf két szerverújraindítás között :D -
Rammsch31n #375897 xD Háh ez jó... a WoT akkor szerintük nem játék ám! :D Biztos a scriptek miatt nem tekinti az a progi annak... sokan egyébként sem játéknak veszik ezt, hanem vérkomoly valóságnak. *fail* -
Az asus gameboostere (ami arra hivatott hogy kikapcsolja azokat a folyamatokat amik eszik a ramot de nem szükségesek a játékhoz) pedig simán kikapcsolja a wot-ot :) -
Rammsch31n #375895 A tied sem rossz. :D
-
Plata #375894 Nekem olyan scriptem van amivel az AMX ELC tornyát körbe tudom forgatni,sőt tudom klónozni,ha öt csövet összehozok és elkezdem forgatni a tornyát akkor fel is emelkedik és kém drónná alakul.Sőőt,van T28-hoz bunker készítő scriptem.T49-nek van hegymászó scriptje,az M41 tengeralattjáró script.Tog2-höz van kétéltű scriptem,ha vizes pályára kerülök csak kimegyek vele a tengerre pecázni. -
Rammsch31n #375893 Nekem olyan scriptet írta WG a Windows 10-be (lefizették Gate-st xDDD), hogy ha bekapcsolom a gépet, akkor rá 10 percre induljon el a játék!
Besza-behu! :D
A WG az új Skynet a Google helyett... :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.29. 11:16:47 -
Angelus1991ster #375892 Mi lészen ez a "script"? Mi ez? -
Plata #375891 Én hiszem hogy létezik a script,csak nem a játékban,hanem a játékosok génjeiben.
Nem a játékba van belenyúlva,hanem a játékosokba,és hát a béna játékosnak is kell valami mentsvár arra hogy miért nem tud játszani,ilyenkor jön a script.
Tudod ha valaki impotensé válik arról nem ő tehet hanem az ufók elrabolták és kisérleteztek rajta.
-
yossarianHUN #375890 Nem biztos.
-Grile 15 statistics have gone down after 3 days, it’s at 49 % WR now. -
R3nton #375889 OP lesz a svéd is elsőre, hogy kihúzzák sokan, aztán fél-1 év múlva lenerfelik. Skodával is várnak még egy picit, aztán nerfelnek. A Grillét szerintem hamarabb elintézik, hiszen a WT elég sok embernek ki volt azért húzva. -
"De ugyanigy vonatkozik a tőbbi pro jàtèkosra,ők mièrt nem sirnak a script miatt???" Mert ők már nem a játékkal birkóznak,hanem az ellenséges playerekkel :)