World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
jah látom írtad hogy feljebb nehezebb, jah és az általad linkelt még nem is volt annyira az <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.13. 17:08:05
4.re csak beadta<#eplus2>#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az Oni-re kellett 3db gold<#banplz>#banplz>

Viszont olcsó a javítás 5700 credit<#hehe>#hehe>
Tényleg jó álcája van,pedig alap legénység van benne.
1köröm vele<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.12.13. 13:43:43
Más téma: A Skorpion egy ici picit OP-nak tűnik. Egy teljesen átlagos játékos 4db t7 heavyt úgy bedarált vele hogy fel sem spotolódott (Prokhorovka erdős rész), 3k+ sebzéssel és 3k spottal zárta a meccset. Vagyis folyamatosan lőtt + spotolt úgy hogy egy pillanatra fel nem villant. Festék, prém kaja nem volt rajta. Ez volt a srác 11. csatája ezzel a TD-vel szóval még igazából rá sem érezhetett.
Nagyon jónak tűnik TD legénység húzásra, kár hogy megint csak arannyal lehet venni.
Ekkora pennél, csak goldspammolni lehet. Én is azt teszem. Ok, nálam egy erős páncélú tank van, melynek nem nagyon vannak gyenge pontjai és ha csak T5-ösök vannak aprítok. Az M4-esetében erről szó sincs és nem is gyors kompenzálás képpen.<#zavart1>#zavart1>
Legénységet jól lehet vele húzni, mivel a prém bónusz révén alig lesz minuszos köröd a gold miatt és az XP bonusz révén a legénység csaknek olyan gyorsan fejlődik, mint egy sima 8.asban
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.13. 12:42:47
Mióta azt játsza velem a WG hogy kb 25% a sebzési arányom ezek miatt a 0 dmb-s lövések miatt az overall wn8-am kb 200 ment lefelé az utolsó 60 nap wn8-a meg 400-at.
Tegnap eladtam 2 tankot és artykat vettem, ha ezt tovább folytatja ez a faszom játék akkor csak artyjaim lesznek. Azokkal legalább el tudom viselni hogy folyamatson mellémegy.
Ha eszük lenne, akkor a Terminátor-28E-t még engednék eladni. Egyetlen értelmes ajánlatuk volt. Még a SU-76i-t is adhatnák 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.13. 10:13:51
Akartam aranyat is venni, így most elgondolkodtam a vételen. Ettől függetlenül szemét húzás hogy gold nélkül nem lehet megvenni olcsóbban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.13. 09:54:54
Type 59-eset azt elhiszem. AW-sek már egy előzetest is kiadtak róla. Kb. T2-es prémium tank lesz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.13. 09:49:24
Bár a WoT-nak lehetne egy olyan követelménye, hogy a játékosnak kell feltelepítenie a játékot. De ez kivitelezhetetlen.
Sokszor fontos infokat se említ meg. Kviki is van, hogy sok, de valahogy nekem fogyaszthatóbb, meg sok olyan szituációt mutat be, érdekes csatákat, amin lehet röhögni.
Na szóval az lenne az első, hogy nerfelik, utána meg mondjuk a 12k helyett lenne 8k, és akkor azt meg lehetne csinálni, az se lenne könnyű, de azt meg lehetne csinálni.
Kár egyébként erre fecsérelni az időt 12k-t kib@szott nehéz lesz összelőni, inkább kihúzom az új cseh ágat, ha nem az oldalát látom annak a tanknak, akkor pikk-pakk haza lehet vágni a táras cseh tankkal.
mrkts (23:42:51) less rage
mrkts (23:43:00) are you realy 7 years old?
mrkts (23:43:01) omfg
RANKO_2008 (23:50:15) yes
Szóval fény derült a titokra, 7éves idióta gyerek. Bár ha a korához nézem végül is nem játszott annyira rosszul, de egy cromwellel mozogni is kéne, nem csak kiállni nyílt terepre és lőni. Előtte viszont ügyesen mozgott, csak akkor tudtam kiszedni, amikor kiállt lőni nyílt terepre.
A WG új hullám, az óvodát éppen kijárt ifjú titánok. Kicsit irigyelem is ilyenkor, mert én nagyon régen voltam 7 éves.
Megcsináltam nagyon érdekes módon az LT-14-t kitüntetéssel, úgy, hogy egy T49-nek könyörögtem végig a csata alatt, hogy fogadja már el a meghívómat. Erre, a csata vége előtt kb 1-1,5 perccel elszállt a program, úgy hogy a gépet is újra kellett indítanom. Mire visszaléptem, a kép fogadott, hogy kitüntetéssel megcsináltam, 2 nap prém. A T49 mégis elfogadta a meghívót valamikor, amíg ki volt ütve a program nálam.
Ketten csináltunk 5049 spotot, amikor a cél 5e, meg hogy életben maradjak és mindkettő sikerült. Ez tényleg b.szarás így, szinte hihetetlen. Viszont így akkor most elkezdek kreditet farmolni ezerrel a 2 nap alatt.
itt a lista oroszul

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.12. 22:39:09
Egy viszonylag gyenge kör, 544 sebzés + 354 spot és 20347 kredit (prém nélkül), 18695 nettó, arany nélkül most (csak egy kv1 volt kritikus most átütés szempontjábóol, de közel volt és jól ráláttam a gyenge pontjára, azt gond nélkül beüti az alap lőszer is). Ez szerintem nagyon jó érték és nekem ez nagyon gyanús, hogy ezen buffoltak. Ilyen 17-20k nettókat 1000 saját sebzésre szoktam kapni korábban. Pont ez volt az a tank, ahol gyakran kell aranyhoz nyúlni és pocsék módon hozta a kreditet még akkor is ha nem használtam aranyat, arannyal meg örültem, ha kis pluszban zártam. Szerintem ezen buffoltak most egy kicsit sunyiban.
romoto: én biztosan nem veszem meg, mert erre nincs pénzem, de 100k kredit ezzel egyáltalán nem lesz különleges. IS3 test a maga szemét trollos valójában, hozzá egy korrekt átütésű ágyú, ami igaz, hogy közelre hatásos leginkább, de egy is3-al amúgy is bele kell mászni az ellen pofájába, de legalábbis nem kell besz.rni vele egy kis közelharctól, hacsak lehet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.12. 22:06:05

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.12. 22:02:28
Ha majd ugyanígy bemutatja valaki magyar a teljes képet egy prém tankról és valami fogalmat lehet alkotni a kredit hozamról is, hiszen prém tankról van szó, akkor őt nézem és nem leszek kénytelen QB videót keresni. Azt konkrétan l.szarom, hogy ászos kör x csillió sebzéssel (bár nyilván a tank képességeit és lehetőségeit ott jobban szemügyre lehet venni) vagy egy gyengébb menet, mert a sebzés/spot/aktivitásból és a lőszer+javítás költségből már nagyjából be lehet lőni a bruttó és a fontosabb nettó kredit hozamot.
Ami egyébként nagyon jó ebben az esetben, ez a tank nagyon komoly kredit gyár lesz, ha egyáltalán érdekel ez a részlet téged..
Lehet, hogy téged nem érdekel, mert fun célokra akarsz venni prém tankot, de szerintem a zemberek nagy részének a - nettó - kredit hozam fontos információ prém tank esetében.
A T34 kredit hozam mégis hogy jön ide? Maximum összehasonlításnak, de akkor meg némi többlet infót kéne róla csepegtetned, mondjuk keresni hasonló kört wotreplay-en, ha egyáltalán ezt akartad mondani, de szerintem totál fölösleges volt a T34-t belekeverni...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.12. 20:54:21
De ugye nem beteg? Fura az a sapka rajta.