World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.05.12. 12:25:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mert mikor bejött megvettem a 23.ik szakaszig, majd kiirta, hogy a következöt 90 nap mulva. De most csak a kötvényes szakaszokat engedi amik a végső jutalmak után vannak.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
<#mf2>#mf2>
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nekem még 4k hiányzik az 15k-bol.
De az rng nem nagyon dobálja Berlint:-(
Az előbb találkoztam random csatában egy magyarral.
Obj277-el volt.Ugyiskinyirlak névvel.<#mf2>#mf2>
Hát a nevéhez nem volt hű,nem nyírt ki senkit,max a bolhákat a bokorban.
T8-10 csata volt.De ez ritka nagy balfék volt.

Nem Berlin pálya.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.05.10. 18:54:02
St2-vel mentem egy jó csatát,amivel az utolsó token is meg lett.
Öt ellenséggel harcoltam,beszari T110E4 meg Maus csapattárs ott volt mögöttem de sokat nem csináltak,arty viszont tényleg segített.
Nem használtam gold lőszert.
De ők igen.
Süket Obj 268 leégett miután meglőttem.<#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.10. 16:29:56
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Hét csata 3-as tankokkal és nulla berlin.
A röhej az hogy vesztes csatára többet kaptam 5x-ös szorzóval mint nyertesre 15x-össel.
Én egyetlen 3-as tankkal sem kerültem berlinre.
x10-eset venni lehet, x15-öset random csata ad
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Épp lejárt az idő mikor kilőttem az utolsó tankot.<#idiota>#idiota>
0 másodperc volt hátra.

Kevesebbet kaptam mint a vesztes csatáért.<#ijedt>#ijedt>
Két vesztes berlin csata.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.08. 23:01:13
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ez még biztos csak a bemelegítés,lesz itt még ma szerver halál is<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
de nem hozza be a boltot... azt írja h az adat átmenetileg nem elérhető.......... wtf
Még kell majd 15k pont,de azzal sztem megvárom a Berlin térképet.
Bár igazából mindegy lenne,mert a 0 x 2 x 15=0<#hehe>#hehe>
hetek óta nem mentem T8 angol light-al mert egy fos,de ötszörös xp gondoltam le duplázom.
bedobom a kamikaze figurát oszt le van szarva.
Győzelem!
Csata: Steppes
Járművek: LHMTV
Szerzett tapasztalat: 4 747 (x5 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 17 157
Csatában elért kitüntetések: Kiváló Lövész, Elit lövész, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Út Berlinbe token (x1)
Eszem megáll,a leghülyébb megoldást választottam és bele az ellenségbe,T10 csata volt,obj277 Fv td meg az isten tudja mi volt még ott,csupa szar ami egy lövéssel kinyír.Nem találtak el ezek a gyökerek,kinyírtam 2 T8 1 T9 1 T10 tankot.<#ijedt>#ijedt>
A bázison mögött a dombon beleütköztem öt tankba,egy arty két td két med.Kinyírtam progettót meg tvp50-et és két artyt.Mert egy arty meg a domb mellett volt,miután kilőttem progettót meg tvp50-et arra menekültem erre belebotlottam artyba aki faszán meglőtt de nem nagyon sérültem viszont kilőttem majd visszamentem dombra és kinyírtam másik artyt is.És még berlin tokent is kaptam,mert én lettem a legjobb a csapatban xp alapján.
Na és túléltem ezzel a fostalicskával.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.08. 17:16:32
1 nap prém