World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos relevánsabb, mint a te 0 csatás tapasztalatod.
"gyorsan kipróbáltam, 7 meccs többre nem volt időm, nyugodt szívvel ajánlom"

Biztos, hogy a tankot próbáltad ki, nem a csajt ? <#nevetes2>
a tank ugyanis nem lehet ilyen jó...
A csaj a tankban of corse.......

Most kapsz hozzá 50e goldot és egy háztartási szekrényajtót is csomagban <#nevetes2>
"A wg visszanyúlt a jól bevállt recepthez"

Ergo : LENERFELI A TOP TIERT, ha mindenki megvette már ! <#nevetes2>

Nem tudom mennyire releváns egyetlen zsinorban lejátszott 7 csatábol általános következtetést levonni, hiszen az RNG 20% és egy csata alatt ennek fluktuáló hatása az ellenfél és a saját csapatod közt kijöhet 40% difi is.<#nevetes2><#nevetes2>

Magyarra fordítva : lehet hogy te végig +20% pennel és dmg-vel lőttél, rád meg -20%-al. Szóval szerintem maradjunk a papíron ananlizálható karakterisztikában és az alapján az IS-3A egy vesztes gép.<#idiota>
De szexy <#nevetes1> Oroszoknak egy hostess csaj vezeti fel a karácsonyi akciókat, nekünk meg a f*sz se ! <#gunyos1>
Én a csajt blokkolnám.<#buck>

Orosz bigéknél nincs lehetetlen.
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2015.12.14. 19:01:16

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#banplz>
A tank, az egy nap prém, vagy a csaj? 😛
Ajándék elvileg az oroszoknál.

Nem tudom a videót belinkelni mert nem engedi, youtubeot tegyétek elé

/watch?t=24&v=9-LoFZ9UgCU

Nap játékosa :FireKamikaze
NA szerver.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Harmincezres csomagban, amihez egy nap prém meg a csaj is jár?
Tono34
Ezt hol vetted meg?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szerintem amíg prémium lőszer kredites vagy elérhető randomba felesleges balanceokról beszélni. Kb Object 277 nek kéne tier 10 nek lennie hogy fogja a prémium lőszert...
Király kirakom a videót azt 20 perc múlva törlik... bocsi ez van. Modi ha tudja törölje.
ROMOTO
A wg visszanyúlt a jól bevállt recepthez, ahelyett hogy összerakná normálisan a balanszt vagy a pályákat reszelné, kiadnak egy új ágat és egy új pályát, a cseheknél bevillan a klasszik megoldás miszerint helyezz el a ág végén egy op járgányt hogy a sok barom végig szopja magát az elfuserált tankhegyeken, hogy ne legyen monoton jutalmazd 7 szinten egy copy paste tankkal aminek a lövege kicsit durva, kb, olyan mint az általános lövegnerf előtt volt alapból az oroszon és voilá, lehet tovább görgetni a foshalmot.
ROMOTO
Megvettem az IS-3 auto-t gyorsan kipróbáltam, 7 meccs többre nem volt időm, nyugodt szívvel ajánlom, akinek nincs még 8as orosz préme ezzel jól jár, is-6 fasorban sincs sztem, eddig nem sikerült nagyot alkotni kb. 3 hete játszottam utóljára...de azért még így is lejött hogy statpadder cucc, 2k felett lazán lehet vele sebezni egy meccsben, mondjuk én tudtam 300 at is bénázni vele <#zavart1>

De most miért kellett beraknotok? <#violent>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Mnemomic
ez gondolom paródia 😊 de talált, kb. pont így képzelem el a kis köcsögöket.

Ez igaz. Remélem megvehető lesz a marathon kezdetéig valamikor.

Az csak a szokásos idióta csomaguk. 6,4 ezer forintot nem ér meg az a tank. Majd ingame megvszem, hamár tegnap úgyis egy garázshelyet hozzádobtak a játékoshoz.

angelus1991ster.blogspot.hu

Tesztszerverre ráraktam a Show any tank módot. De ott írja ki, hogy nem megvehető még.
Anno a japán Tigris is egy minipatchel érkezett, talán december végére lesz valami.
Ha lesz csehszló token azt megveszem, nem bajlódok velük, amenyiben nem agyvérzés generáló misszió lesz kiírva.

Most a premium shop-ban 1 napig akciózzák.
Ezt a show any tank módot a játékon belül lehet látni most is, és megvehető?
( Munkahelyről sajna nem látom. )

Én megvettem, nem rossz. A lövegétől féltem de nem para. Álcája rossz, mozgékonysága nem kirívóan rossz. Pattant már rólam Löwe is, de a páncéljára nem szabad alapozni.
Konkrétan csak Tier6-os tankokkal lehetett teljesíteni a követelményt. Úgy hogy kb félidőben indult a japán fa.
Nem is vesződtem vele, hanem a 24.-i akcióban nagyon jó körítéssel megvettem. Azóta sem bántam meg.

Akartam írni, hogy patch után várj vele. De teszten még nincs bennt a tank a tech fában. Show any tank móddal megjelenítve 3700 arany az ára.

Skoda T40 ről mi a vélemény? Kredit hozam, MM stb.
Tervezem, hogy megveszem, így a marathon Cseh ágát nem kell nulláról indítani.
( Már ha lesz ilyen össz nemzetes marathon. )

Ha másra nem, de legénység fejlesztésére biztos jó lesz.

Közepes tankhoz mérten legyen kiírva a misszió. Mert ha ugyanennyit kell szívni , mint egy heavy-ért 😄 el se kezdem 😄
Csak azért írom ezt mert. IS-6 és SP misszió közt volt különbség. IS-6-nál 7*100 xp-t kellett összegyűjteni tier 6-tól kezdve. SP-hez meg 7*75k xp-t tier5-től indulva, ami azért könnyebb volt.

Forolto
Szerdán pöcsölünk megint.Mert Serb megigérte,akkor meg is lesz a 9.13.

S ha már igéret,ezt komolyan gondolja,hogy behozza a duplacsövű tankokat? ST-II és társai....akkor remélem a maus a Grant, M3Lee is duplacsövű lesz.

Forolto
ez a mutz lesz majd a maraton végén jutalomtank,már csak az kérdés,hogy mikor indul.Mondjuk nem néz ki rosszul a tank,kapnánk egy indien panzer 2öt. 😛

Nem csalódtam bennük 😄
Maratonról sincs semmi infó 😄 Mondjuk nem is hiányzik.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.14. 10:43:15

Forolto
pontosan,ez a mai napi is mekkora xar már,karácsonykor kapunk ugyanennyiért prémfiókot.Vártam volna egy IS-3A-t vagy a berlini tankokból a többit,vagy esetleg nagy kívánság lenne a régebbi jutalomtankokat megvenni.Ilyenekből kaszálnának,de nem....komolyan kellene oda egy normális marketinges.

Ezek az "akciók" lol. Idáig egyedül a t-28 volt normális. Az ilyen Löwe meg T34, amik ezer éve vannak a játékban féláron kéne adniuk. Akciók pfff.
Hosszú idő óta az egyik legértelmesebb prémvas a játékba ami bekerült.
Tegnap gyakorlóban teszteltük a Scorpion-t. 100 % legények + 80 % álca skill + álcaháló + bokorban (benne nem mögötte) és 60 méterről lett szpotolva. AZ álcaháló lövés után megmarad, - bár lehet ez másnál is így van ? - és ami mókás az az, hogy a jó gun depression miatt csak a cső és a felette lévő kis lemez látszik ki a domb mögül, aminek szemből a jobb oldala lyukas, amin ha átlőnek nem is sebez. Ha megtanulom használni igenis jó gép lesz ez. Az ágyúja kiváló. Ami fura az az, hogy csak kismértékben forog s tornya, na ezt párszor már benéztem.
Elővettem a T34-et. Ezer éve nem mentem vele, egész jó kört mentem vele. Mondjuk az felháborító, hogy papíron 400 az átlagsebzése a játékban meg 320.
best team
ROMOTO
Már elfelejtettem hogy hetes, 8-9 es pont elég szar, rémlik vlmi sivatagos pályán az első meccsen jött e50, waffentróger, hamarabb észrevettek mint én őket bino, álcával...
joe662
Anyit zagyvàlsz roluk,hogy nem birom fejbentartani:-D:-D:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ó hát ennyire gyűlölöd a magyar harcjárműveket? Hogy még a nevüket sem vagy hajlandó megjegyezni XD

ROMOTO
Nekem ingyen lett, kaptam rewardként pár napra amikor bevezették az NA szerón, soha nem vennék ilyet egyébként.

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.13. 18:34:21
Pedig be lehet lőni.
Megnéztem a játékost közben. Egy nagyon piros 3k csatás emberkének az IS-3ába botlottam. Így már értem miért volt belőhetetlen.
joe662
Jo akkot nem az,de te emlegettèl valami Magyar tankot karàcsonyi ajàndèkkènt:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Az meg van hogy 217 pennel nem lehet sehol sem beverni az IS3-at szemből?
Nem számít hogy a spike noise feléd van vagy sarok mögül dugja ki, a kv-3 arannyal sehogy sem tudja beverni.
Ennyire buffolták az IS-3-at mostanában? Régebben szerintem ez nem így volt. Én legalábbis egy puhatestű tankra emlékszem.
xotyi
Néha megtörik az átok😄

Trance&Friends nothing more..

Turán III Prototípus miért lenne ingyen?
Fejtsd ki.

A kérdés lemaradt mobilról írok.
Más is tapasztalt ilyet,vagy ennyire rossz játékos lettem?
Sziasztok!
Ezen a hétvégén volt legalább 15-20 közötti 0 sebzéses köröm,több fajta tierben és tank fajtákkal.Sok lőszer eltűnt,mellé fölé földbe ment vagy lepattant. Volt hogy 10m-ről egymás után 5-ször fölé lőtt beszűkülve sértetlen ágyúval. Artyt 3-ból tudtam ki lőni E100-al mert kétszer pattant 100m-ről.Eddig ilyet nem tapasztaltam. Nem vagyok egy jó játékos de azért általában tudok jó köröket menni.
Volt egy kör amiben 7-en voltunk 0 sebzéssel, ebben volt 900-2300 wn8-as emberke.