World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos, hogy a tankot próbáltad ki, nem a csajt ? <#nevetes2>#nevetes2>
a tank ugyanis nem lehet ilyen jó...
Most kapsz hozzá 50e goldot és egy háztartási szekrényajtót is csomagban <#nevetes2>#nevetes2>
Ergo : LENERFELI A TOP TIERT, ha mindenki megvette már ! <#nevetes2>#nevetes2>
Nem tudom mennyire releváns egyetlen zsinorban lejátszott 7 csatábol általános következtetést levonni, hiszen az RNG 20% és egy csata alatt ennek fluktuáló hatása az ellenfél és a saját csapatod közt kijöhet 40% difi is.<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Magyarra fordítva : lehet hogy te végig +20% pennel és dmg-vel lőttél, rád meg -20%-al. Szóval szerintem maradjunk a papíron ananlizálható karakterisztikában és az alapján az IS-3A egy vesztes gép.<#idiota>#idiota>
Orosz bigéknél nincs lehetetlen.
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2015.12.14. 19:01:16
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#banplz>#banplz>
Nem tudom a videót belinkelni mert nem engedi, youtubeot tegyétek elé
/watch?t=24&v=9-LoFZ9UgCU
Nap játékosa :FireKamikaze
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
angelus1991ster.blogspot.hu
Anno a japán Tigris is egy minipatchel érkezett, talán december végére lesz valami.
Ha lesz csehszló token azt megveszem, nem bajlódok velük, amenyiben nem agyvérzés generáló misszió lesz kiírva.
Ezt a show any tank módot a játékon belül lehet látni most is, és megvehető?
( Munkahelyről sajna nem látom. )
Nem is vesződtem vele, hanem a 24.-i akcióban nagyon jó körítéssel megvettem. Azóta sem bántam meg.
Tervezem, hogy megveszem, így a marathon Cseh ágát nem kell nulláról indítani.
( Már ha lesz ilyen össz nemzetes marathon. )
Ha másra nem, de legénység fejlesztésére biztos jó lesz.
Csak azért írom ezt mert. IS-6 és SP misszió közt volt különbség. IS-6-nál 7*100 xp-t kellett összegyűjteni tier 6-tól kezdve. SP-hez meg 7*75k xp-t tier5-től indulva, ami azért könnyebb volt.
S ha már igéret,ezt komolyan gondolja,hogy behozza a duplacsövű tankokat? ST-II és társai....akkor remélem a maus a Grant, M3Lee is duplacsövű lesz.
Maratonról sincs semmi infó 😄 Mondjuk nem is hiányzik.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.14. 10:43:15

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.12.13. 18:34:21
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem számít hogy a spike noise feléd van vagy sarok mögül dugja ki, a kv-3 arannyal sehogy sem tudja beverni.
Ennyire buffolták az IS-3-at mostanában? Régebben szerintem ez nem így volt. Én legalábbis egy puhatestű tankra emlékszem.
Fejtsd ki.
Más is tapasztalt ilyet,vagy ennyire rossz játékos lettem?
Ezen a hétvégén volt legalább 15-20 közötti 0 sebzéses köröm,több fajta tierben és tank fajtákkal.Sok lőszer eltűnt,mellé fölé földbe ment vagy lepattant. Volt hogy 10m-ről egymás után 5-ször fölé lőtt beszűkülve sértetlen ágyúval. Artyt 3-ból tudtam ki lőni E100-al mert kétszer pattant 100m-ről.Eddig ilyet nem tapasztaltam. Nem vagyok egy jó játékos de azért általában tudok jó köröket menni.
Volt egy kör amiben 7-en voltunk 0 sebzéssel, ebben volt 900-2300 wn8-as emberke.