418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nekem ma nem volt fagyásom. Vissza vettem a GPU meg memória órajelet 100Mhz-el (így is bekapcsolt vsync mellett stabil 61FPS-t hoz), mert írta valaki, hogy a pillanatnyi maximális terhelés okozza ezt a hibát és ha kicsit lefogom a kártyát, akkor elméletileg nem éri el a max terhelést soha. Úgy látszik mégis csak CPU limitem volt eddig, azért nem jelentkezett korábban ez a hiba. Meg beállítottam a registryben a 2 késleltetést 9 másodpercre és ma eddig nem volt fagyásom meg nem is lesz, mert befejeztem mára. Le is kopogom. Meg frissítettem a drivert a 368.22-re.

Meglátom, hogy mi lesz, de ha azt nézem, hogy eddig naponta kb 5x lefagyott legalább, akkor talán megoldódott a probléma.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.30. 00:47:56
  • HTS s3rg1nh00
    legalább nem kúrt ki a játék ugyanazzal az nvidia driver hibával,mint engem :)
    nem segített sajna a registryben turkálás,pedig pont GTX 660-om van...
  • András77
    Na jó, mára ennyi is. Ebből elég. Rengeteg az agyhalott, úgyhogy alig van értelmes csata és most ez. A francia tier9 artyt próbálom duplázni, de utolért az MM. Az ellenfélnek 6 tier9 tankja van, nekünk 4 és ezen felül mi kaptuk az egyetlen tier7 tankot is, ami ráadásul egy cseh med volt. A legszebb még hátra van. Az ellenfél 8 nehéz tankot kapott, mi 3-t és nálunk mind a 3 tier8 volt. A top tankok nem voltak szakaszban, ami esetleg magyarázná a különbséget.

Volt olyan shit storm, de tényleg ez előre lejátszott, eldöntött csata a legundorítóbb módon. Ráadásul a pálya is artic, szóval tényleg kb nulla esélye van a medeknek a nehéz tankok ellen a csőpályán.

Az MM-el természetesen nincs semmi baj, soha, hiszen csak a konteó hívők nem látják bele a szépséget az ilyen leosztásokba ...
  • András77
    Nem szedték ki szerintem, ha arra gondolsz a kastély felé, de csak assault módban van a térképen.
  • Angelus1991ster
    Szereti a 350-es számot. Rahedli tankjával meg is állt annyinál.
    Amúgy van nála rosszabb is :D

Egyébként statnál a sebzési ráta a legfontosabb?
  • Pares
    Megint találtam egy furcsa élőlényt:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

49K csata és 633 WN8

Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.29. 22:39:13
  • patchaou
    Verjem ezekbe a nyomorék wg-sekbe...
    Ha nem várom meg a csata végét hanem kilépek, akkor csak fogaskerekezik... "felület frissítése" felirattal...
  • Angelus1991ster
    Joe662 ugye nem a fiadat lőttem ki?
    [/spoiler]
    Kell egy olyan Hydro ....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Faszé árulják csomagokban....

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.29. 22:10:28
  • patchaou
    Nálam a frissen leszedett teljes verzió csinálja ezt csata végén. A lefrissített cuccnak kutya baja.
  • lammaer
    Furcsa ez, tegnap minden jó volt, ma megint elkezdte hogy a WOT nem válaszol, van amikor 1 percig is szuttyog mire kiérek egy csatából :(
  • asolyom
    Sajnos pl. az Erlenbergen is kiszedtek egy sziklát, ami mögött korábban szerettem bújdosni.
  • vasasgabri
    Ok köszi,van most is pár hely amit meg hagytak de még csak E25-el sikerült felkaptatni. Igazából még a spotolást nem mertem be vállalni mivel még a nehéztank is hamarabb észre vesz. Gyenge a camom.
  • Plata
    T49-et ha ki ismered szerintem veszélyes egy jószág lesz,akár spotolásra használod akár harcra,harcnál arra vigyázz hogy ne nagyon lőjenek meg,a lomhább heavyket td-ket lazán le lehet kezelni 1v1-be.A puhább tankokat érdemes oldalba és a hátsó rész fele meglőni,vagy hátba.
    Ha ismered a pályákat és tudod hol lehet felmászni magasra és elbújni,akkor onnan nagyon csúnyákat lehet vele sniperkedni.
    Sajna még nem volt időm kitapasztalni az új frissítéssel megmászható helyeket,de van pár régi bevált helyem.
  • bekescsaba
    Persze.

Kezeld helyén Plata beszámolóit. Ez a legjobb tanács.
  • vasasgabri
    A T49 az a tank amivel tudok nagyon jó köröket menni de nagyon rosszakat is. Most lett meg a nagy ágyú de nekem nem olyan kezes mint neked. Messzeről sokat mellé lő és kevés nagy sebzésem van. Volt mikor 20 méterről földbe is lőtt igaz nem volt teljesen beszűkülve. Közel harcban is lőtt már mellé két méterről. Sajnos még csak 1 skilles legénységem van. Tudnál esetleg egy két tanácsot adni?
  • Angelus1991ster
    Régi normálisabb rendszerben az ilyen tankok mint a Skoda T40-es minimum tierlimitet kapott volna.
    A másik, hogy a 700hp arra jó, hogy egy O-I AP-vel egy lövésből kilőjje.
  • Plata
    Nekem ma rosszabb az átlagom,Amx 13-75-el iszonyú gáz,1 csatám volt vele,skoda t40-el megint borzalmasan szar.T69-el is volt egy csatám,amiben először csapattárs lőtt fejbe kampec a lőszerrekesznek,javítottam erre az ellenség egyből ugyanúgy kilőtte.Az előbb is Skoda t40-el már 2 killem volt,pz4-el meg st emillel harcoltam erre csapattárs t34/100 engem kezd lőni.Két balfaszt megöltem,gyökér csapattárs meg jól lesebzett.
  • Plata
    Nem azt mondom hogy mindig álcázva marad lövés után,de ha jó helyre mész akkor bizony sokszor nem látnak meg.
    Régebben raktam be képet hogy lőttem ki két magyar balfasz SP-t,azok is anyáztak hogy honnan lövöm ki őket,mert nem láttak meg,és az egyikbe több lövést is bele engedtem.
  • yossarianHUN
    Oké, megtanultam már, hogy ne kérdőjelezzem meg a T49-es eposzokat.
  • asolyom
    Nem hiába az egyik kedvencem a T-34/57!
  • Angelus1991ster
    Köszönöm :)

Jó lenne ha olyan hangeffekt lenne ami jelezné, ha leesik a spot az adott tankodról.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.29. 19:01:20
  • Plata
    Fő accomon a T49-en van hatodik érzék.
    Ha észrevesznek akkor ugye világítana.
    Fjords-on a hegyen,vagy egyéb pályán ha sikerül olyan helyre mászni lövés után sokszor nem gyullad ki.
  • yossarianHUN
    Világít mindkettő, mint a vaddisznó töke. Passzív spottolni esélytelen velük.
  • Plata
    Skill táblát?
    Talán valami ilyesmit?
  • Angelus1991ster
    Egy skill táblát fellőnél ide ha nem probléma? Mintának használnám.
  • Plata
    Lol,T49 camoval még tüzeléskor sem mindig látható.
    Főleg ha messziről és jó helyen vagy.Tudod te hányszor anyáztak mert tüzeltem bokorból és nem látszódtam?
  • Angelus1991ster
    Bulldog és T49 jó felderítő? Könnyen észreveszik?
  • Plata
    Bakker,át lőttem egy sziklán Fv-vel és telibe nyomtam td-t.
    Padlógázzal mentem és közben lőttem Td-re,de bejött kettőnk közé egy bazinagy szikla,későn vettem észre és lőttem,és át vitte a sziklát meg Td-t is.
  • Plata
    Nem tudom,nekem semmi gond,az új patch óta a játék high beállításokkal is 120 körül mozog sokszor.
  • JagFater
    Ezt mar egyszer leirtam, mindenkit valasztanak. Meg egy elnokot is.Bizalmat szavaznak neki es bizonyos esetekben biza belatasa szerint kell cselekednie. Ez egy halatlan feladat, en tudom. Viszont egy vezeto alatt levo egyseg is lehet jo es rossz is, pedig ugyan azok a szabalyok ervenyesek rajuk. Az altalad vazolt szitu akkor tudna mukodni, ha jelen esetben itt a modik is rendesen vegeznek a feladatuk es a hazirend is kiterne minden apro reszletre.

Amig ez nincs igy (es sosem lesz), sehol, addig biza a megbizott dontese is benne lesz bizonyos kerdesekben.
    Mondjuk flame.
    Ez egy olyan tag fogalom, hogy lehetetlen pontosan leirni.
    Itt is biza dontenek emberek. Nem baj ez.
    Mindenkinek ugyse lesz jo.
    De hat te tudod...
  • mittomén1
    az érdekes.de mi lehet?és akkor más játékban mért nincs ez?mitől van ekkora ping növekedés random időközönként?
  • Plata
    Jah aki kíváncsi az afkolós spotolásomra megnézheti,de mivel sietnem kellett el így véletlen elírtam a nevét,és projhorovka lett a neve.
    Replayen is látszik hogy afk vagyok,mert elindulok harcolni aztán fék és csak bambulok,egyik kézzel telefon másikkal néha ránéztem a játékra.
  • McFrost
    Én már 45 mp-el előbb bennt vagyok és 120 fps-em lett.
  • Plata
    Akkor nálad van a bibi,nekem most az fps 50-80-ról felment 70-120-ra.
  • mittomén1
    9.14 9.15 annyit tölt a játék hogy csata kezdés után fél perccel érek be.majd random időközönként lemegy az fps 2-3ra a ping meg felmegy 500-700ra óriási lagfesztivál és állókép show 5-10másodpercre aztán vissza normálisra.az eu1 szervert 30 helyett alapból 150 pingel érem el 9.14től kezdődően.valami ötlet?megköszönném mert a üres dumán kívül még az ügyfél szolgálat sem tud semmit.a ping miatt kétlem hoyg nálam lenne a hiba mivel más játékban nem csinálja ezt.
  • Sunsetjoy
    XVM-et frissítsd, nálam az csinálta, hogy egy korábbi volt fenn.
  • McFrost
    Törölni kell a c meghajtón a wotos szemetet.
  • bekescsaba
    no de melyik?

Van rá tippje valakinek?
  • yossarianHUN
    Modok?
  • bekescsaba
    sziasztok!

Mi okozza azt a jelenséget, hogy csata után 1 percig nem lép ki a csata képernyőről a garázsba, (ez a jobbik eset) vagy simán jön egy fekete kép, és kilök a klinesbe.