World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért? Te nem tudsz t 28-al jó köröket menni ? Ugyanúgy megy az ember azzal is. Nem keres jól sajna az sem.
Most már legénységem sincs az fcm pak-ban, átraktam másba, annyira nem érdekel a kis tier játék. Talán az ltp-vel mentem párat nem olyan régen és ilyen pzs35 szakaszok, full arany persze (pedig ebbe nem is kell arany tier3-ba), b2 3-as! szakasz, full arany szintén"
Ehhez csak két hozzáfűznivalóm van :
1 - Aki megvette ezeket a Sealclubber carokat 31 ezerért, engedtessék meg neki, hogy picivel jobb tankja legyen, mint egy free usernek vagy vegyék vissza és a pénzt is adják vissza.<#beka3>#beka3>
2 - Aki ezzel a sealclubber carokkal csatánként -80 ezres kreditmínuszban zár egyetlen csatát, az meg is érdemli, az eredményt.<#nyes>#nyes>
Senki sem akar Sealclubberekkel menni, csak mindenki szórakozni akar és OP tankban ülni. Ez reális igény, aztán hogy a WG ezt sealerclubber carokkal elégítette ki, az nem a mi hibánk.<#nezze>#nezze>
Eztet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>#idiota>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Toldi I és Toldi II Kubinkában porosodik. Mivel az Oroszországban van, így az oroszoknak jár. Az undorító lenne, ha csak RU-soknak járna, a többi régióra nem vonatkozna.
Amúgy meg minden pc-s baromságot muffokkal eladni elég suttyó kelet-európai/balkáni stílus.
"Nesze neked, jó nagy hardver mellé, jó na csöcsök."
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.15. 17:28:55
angelus1991ster.blogspot.hu
Ajándék Turán III sem, csak persze orosz szerveren egy call girl felvezetésével. Itt meg kiteszik lábjegyzetnek <#boxer>#boxer>
Kutyába sem veszik az embert.....
Tényleg valami alkoholista marketinges lehet az EU-s részlegnél.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.15. 17:24:08
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Ez kb erre elég:teszt videó
Alap grafikával, viszont hozza az 50-60 fps-t. Ha ennél komolyabbat szeretnél, akkor gtx 850m, vagy gtx 950m kell, azok viszont 250-270 ezresek. Viszont használtan, már van 180 ezerért is: prohardver
http://thearmoredpatrol.com/2015/12/15/no-marathon-mission-for-eu/
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha holnap sem látjuk meg a missziókat, akkor elkezdhetünk szomorkodni.
De hol vannak ilyenkor a belső kapcsolatokkal rendelkező bloggerek?
Ők azért már írhattak volna róla.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.12.15. 14:07:49
Nem igazán pénztermelő, funra meg T4-ben jobb a B2.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Gyakorlatilag röviden összegezve, azt mondhatnám el,hogy ugyanazt a tankot adja el most prémként a WG. Semmilyen szignifikáns különbség sincs sem a karakterisztikájában, sem pedig az alakjában a nevében sem. egyszóval detto ugyanaz.
Azaz egy picivel jobb az eredeti T 28, mert az ágyója pontosabb, gyorsabban is szűkül.
Az F30-nak picivel erősabb a páncélja, de nem annyival hogy megéreznéd. Viszont lassabb annyival, hogy szembetűnjön és így a manőverek vagy a csiki csuki nem lesz olyan könnyed, mint az eredetinél a T 28-nál. Ez kb döntetlen.
az ágyúk átütése és sebzése szintén döntetlen. Az ábrán láthatod, hogy ugyan a sebzése kétszer nagyobb az eredetinél, de a töltési ideje is több mint kétszerese, így nem jutsz előnyhöz. Az átütése normál lőszerrel ugyanannyi. az a 8 mm-rel jobb átütés semmi az F 30-nál. Ellenben mivel feldobja ugyanúgy +2 tierbe, így sajna a goldra szüksége van és ez sajnos lényegesen rosszabb a prémnek. Csak 160mm, míg az eredetinek 189 mm !!
Nem feltétlen elég ugyanarra már
A legszembetűnőbb különbség az ágyúja pontosságában és a célzőköre szűküléséban van, ugyanis látható az öszehasonlításból, hogy a prémnek az F30-nak a pontossága egy tizeddel rosszabb ! Nem beszélve, hogy sokkal lassabban szűkül is.
Messziről nem lehet leszedni az ellent, úgy mint a sima T 28-al. Lényegében tehát ugyanaz a két tank. Nem tudom, hogy megéri-e megvenni ugyanazt pénzért mégegyszer.
Province nekem is az egyik kedvencem volt a sajátos hangulata miatt. Nem értem minek kellett kiszedni. Pontosabban tudom, hogy miért, mert sokáig tartottak a csaták a wg mérései szerint, úgyhogy akkor az a pálya csak sz.r lehet. Foglalja a szerver időt, a g.ci játékosok nem egymást irtják, hanem kempelnek a végén, úgyhogy az csak sz.r pálya lehet. Bezzeg a mittengard, 2 perc alatt lezavarják a játékosok a csatát, mindenki boldog. Egyébként látszik is már nagyobb tier-ben, hogy ugyanúgy játszanak az egységsugarúak, mintha minden pálya mittengard lenne. Megindul a csorda és mindegy is, hogy bázist kéne esetleg védeni vagy amikor az ellenség TD-i felállnak legyező alakban és már a 3. vagy 4. tankot lövik ki, akkor be kéne fékezni és esetleg megvárni a másik oldalt vagy visszavonulni. Ugyan már, minek ilyen úri huncutságok, mittengard szellem kell ide, tolni a vasat előre, minimális fedezék használat mellett.
Nem tudom, hogy mikor jön rá a wg, hogy nem kell ide pálya csak egy nagy aréna, aztán lőjék halomra egymást a tankok. A 6-7 éves gyerekek ezt élveznék a legjobban, a csaták rövidek (lehet azzal villogni, hogy milyen dinamikus a játék) és intenzívek, nincs kempelés (mert nincs semmi fedezék), a szervert nem terheli a sok objektum, az egymagos sz.r gépeken is vidáman elfut a "játék". Mindenki boldog.
A mérés oldaláról egyébként értem, hogy a WG villoghat a lejátszott csaták számával és ráadásul minél rövidebbek, annál kevesebb szerver erőforrást vesznek igénybe.
Ettől független nagyon idegesít, hogy minden hangulatos pályát kiszednek az egyensúlyra hivatkozva (valamelyik oldal túl sokszor nyer vagy túl sok a döntetlen) vagy ami ennél is fontosabb nekik, a csaták túl sokáig tartanak. Úgy olvastam, hogy a kínai pályát, amivel egyébként nem volt különösebb probléma a hosszú csaták miatt szedték ki, mert sok menekülő, bujkáló hely volt, gondolom a szervert is terhelte a sok objektum.
Nekem a varázserdővel sem volt bajom, megmaradhatott volna simán a mostani unalmas sz.r pálya helyett. Csak a province miatt mentem néha tier3 prémekkel, most már szinte elő sem veszem ezeket, azóta, hogy kivették. A régi redshire-t is szerettem, okés, hogy kempfest, de volt hangulata és ha sikerült feltörni a kempelő védőket, akkor azon mindig jót mulattam. A sand river-t assault-ot is szétb.szták szerintem a középső feljáróval.
Inkább sealclubber g.cikkel kéne kezdeniük valamit, mert amikor lövi az aranyat a mocsok a sok skilles legénységgel, modulokkal felszerelt tankjából, sok ezer csatán keresztül, na azt elhiszem, hogy jó pár kezdőt eltántorít a játéktól. A mittengard egyértelműen a g.ci sealclubberek miatt (ellen) lett kitalálva, persze megint a szokásos wg megoldás, bal kézzel jobb fület vakarunk dolog.
Most már legénységem sincs az fcm pak-ban, átraktam másba, annyira nem érdekel a kis tier játék. Talán az ltp-vel mentem párat nem olyan régen és ilyen pzs35 szakaszok, full arany persze (pedig ebbe nem is kell arany tier3-ba), b2 3-as! szakasz, full arany szintén. Meg persze a fullos fcm-ek, 450m-ről felspotolnak és az is aranyat lőtt, mintha muszáj lenne nekik. Hagytam is a francba én is a tier3 játékot, úgyis csak province miatt szoktam menni ott, az meg már nincs.
Képtelenek hangulatos, egyedi pályákat gyártani és amik mégis vannak, azokat meg vagy kiszedik vagy szétb.sszák és egyen pályákat gyártanak belőlük, hogy minél rövidebb ideig tartsanak a csaták. Csak kinézetre különböznek, de a játékmenet mindenhol ugyanaz, pár cső, 1 max 2 dühöngő hely, artyk mindent belőnek, a td-k meg a rengeteg kis domb miatt nem látnak rá a harcra.
olyanról hogy vélemény hallottál? nem elemzést írtam hanem véleményt, bár tökmindegy mert látom a szövegértéssel komoly gondok vannak...
Ahhoz, hogy élvezetesek legyenek több pályát kéne alsó tierbe megcsinálni vagy a hp-t megnövelni valahogy. Szaros 100-300 hp-k.
AW az megoldotta . Egyből 800-1000-1100 hp-k az alsó szintű t1-2-3-as tankoknak, nem játszák a nyámnyilát.
Na meg Mittengárd-ból mindenkinek elege van 😄 Alkoholista orosz fejlesztő csinálta ezt a pályát, azt tuti.
De általánosságban elmondható az, hogy a wg-sek biztos bevannak baszva/szívva/kokózva a "munkájuk" közben.
Érdekes lehet ez a gonzó játékfejlesztés.

Tudom, hogy nem szeretik sokan a low tier csatákat, mert nem ágyú, hanem inkább gépfegyver hangjuk van a krumplihoz inkább hasonlítható tankoknak, de az hogy egy kaotikus az egész ? Rengeteg 10.-esben is az ! Agyhalottak rohangálnak, nem foglalnak, futni kell a dmg után, mikor már a 11. lost után az első wint behúznád. Szóval izgalmas low tierben is az élet <#love11>#love11>
Az IS3 elemzéssel az a baj, hogy QB meg mások már sok csata után elemeznek egy tankot, de ha friss az elemzés az legalább korrelációban van a tank karakterisztikájával, de a tied nincsen sorry. Ennek ellenére örülök, hogy olvastam, de ettől még nem releváns. Valamilyen Jactor forumon, ha jól emlékszem a statisztikáról írtak egy több oldalas elemzést egy egyetemista srác. Na, az nagyon jó és ugyanezt elmagyarázza hosszasan, amibe most nem megyek bele. BÉKE !. <#idiota>#idiota>
Macro programmal írt levelek😄 "leszopom a faszod" és hasonló oravecz coelho idézetekkel tűzdelve😄
Amúgy 39 csatával már lehet véleményt alkotni egy tankról ezek szerint? Vagy mi a határszám?
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.12.14. 22:45:32
cyka blyat
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.14. 21:45:58
*1 - EPIC csata. Nagyon E-P-I-C !
milyen az élet OP járgyánnyal az alsó osztályban. Mi van akkor, ha találkozol egy ugyanolyan kilőhetetlen tankkal, mint amiben te is ülsz és az ellenfél ugyan jobb stattal rendelkezik, mégsem jobb. <#nevetes2>#nevetes2>
Szegény Sealer mit érezhetett magában az egész csata alatt ????? <#nemtudom>#nemtudom>
nagyon EPIC
*2 - Ez is sima csata, de a végén jut egy csattanó. Szintén ez fordul elő, ha két ugyanolyan kilőhetetetlen tank talákozik egymással <#taps>#taps>
Én is toltad sok csatát IS 3-al, de ettől függetlenül is korrekt véleményt lehetne alkotni az IS-3A-ról, ha a mintavételezés analizálásra lenne alkalmas. Az a baj, hogy nagyon kevés csatát mentél vele és ezt egymás után, amiben az RNG komoly szerepet játszik <#lama>#lama>
Mindenkinek tiszta kép él maga előtt, amikor felmegy aznap a játékba. Letol ugyanazzal a kedvenc tankkal 5-8 csatát, miközben sorra 1-15-re kap ki és megy az ellenfél leagyahalottozása. Az RNG el tud cseszni egy tankot és magasztalni is képes 10 csatáig. <#nyes>#nyes>
szerintem ebből ne vonjunk le semmilyen messzire vezető következtetéseket barátom, de örülök, hogy megosztottad élményed <#papakacsint>#papakacsint>
a tiedet lehet már elnyelte az RNG <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.12.14. 19:44:53
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"