418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #376007 Köszi,akkor nem kezdek neki.
De ha még is hallanátok valamit szóljatok. -
Rammsch31n #376006 Az amcsi medet nem vágom, hogyan és miért, és mire fogják kicserélni...de a 10-es puttony megvan.... és előbb utóbb meglesz a T95E2...(8-as van kifullozva, már csak a JT-hez kell xp... de kreditet nem tudom honnan szerzek... :DDD) -
yossarianHUN #376005 Én speciel semmit nem hallottam róla (az amcsi med ág átdolgozásáról volt szó), de ahogy látom, nagyon más se, úgyhogy egyelőre tegyük a kartotékját a "kamu pletyka" címke alá. -
Nem,viszont màr frusztràlt voltam nagyon,20/3 win,az nem èppen az idegeimet nyugtatta:-)
Amikor elkezdtèl lőni ,akkor màr nem èrdekelt,mert az is buktàs volt.
-
Rammsch31n #376003 Hátha látok valahol róla említést, majd bemásolom (Ritától vagy az armored patrolról)...
de mondom, megleptél mert én ezt még nem olvastam sehol, pedig elég up to date vagyok a WoT-os hírekkel kapcsolatban. :) -
Plata #376002 Lol az vicces lenne,T10 Lt.
Hát nekem megvan t8 amerikai.
Lassan asszem ott tartok hogy felhagyok mára a próbálkozással.
Valami azért is közbejön ha be merészkedek csatába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.30. 18:05:30 -
Plata #376001 Jó lenne ha valaki megmondaná kamu pletyka vagy van alapja,a magas szintű britt light tankokból sem lett semmi.
Pedig annak is örültem volna. -
Rammsch31n #376000 " – that’s only fixable by rebalancing LT as a whole and the appearance of tier 10 scouts, it’s being heavily discussed; balancing tier 10 LT is a pain, however;
– an average player can also do an “Orlik” [medal] in LT 8, what if bulldog and RU become tier 10? – one of the options is to change the classification as a whole, an MT can also be a scout;
– do you even have LT 10 options? – Pasholok has;"
Pupákék erősen gondolkodnak a T10-es lightokon... ha ez bekövetkezik, ki kell húzni a 8-as lightokat hátha át és feldobják 10-esbe őket, mi meg időt spórolnánk, meg expet... :D -
Rammsch31n #375999 Más:
Akinek nem elég a TV-ben a dolog, és élőben sem láthatja, tobzódhat még itt is a játékban vele. :DDD
Remélem valami kis pluszt is beleraknak az előző focishoz képest...azon kívül, hogy a háttér más... sajnálnám, ha nem tennének ilyet.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.30. 17:56:13 -
Rammsch31n #375998 Azért arra ne fogadj, hogy ebből is prémet csinálnak. Elég ritkán csinálják (lásd WT-vel sem tették)... :D
Mire megváltoztatják egy év tuti el fog telni... és ahhoz komolyabb pletyka "szint" kéne sztem. -
Plata #375997 Bazz ilyen pechem nem lehet.
Rájöttem,ez a script,csak mivel a játékban túl jó vagyok és lenyomom izomból a hülyeségemmel,inkább a való életben zaklat.
Viszont valaki mondhatna valamit a britt td dologról,mert ha tényleg át buzerálják akkor kikéne húzni,az kb 1 év vagy 2.
Vagy majd utólag megveszem a prémt Td-t.Mint az Fv-t is,mert lusta voltam kihúzni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.30. 17:49:33 -
Rammsch31n #375996 Jó példát hoztam... :D A csengőt húzd ki a falból, teló meg kikapcs. :DDDD -
Plata #375995 Ez már tényleg vicces,megint jött valaki,nincs értelme bemenni csatába. 
-
Plata #375994 Elegem van komolyaaaaaaaaaaan.
Három csata kettőben meg zavarnak,megbolondulok ettől.Az előző csatát le hozhattam volna ha nem jön csengő,most meg az a rohadt telefon,elfordultam hogy fel vegyem és ki is lőttek. -
Rammsch31n #375993 A csengő szar ügy. A telefon is jó... bár menedzselhetőbb... a telefont a válladdal meg a fejeddel tartod közben meg szenvedsz. xDDDD -
Plata #375992 Én csak ezt a pletykát hallottam,hogy a régi nem tornyos britt ágat át dolgozzák,én meg most járok t8-nál de a tornyos ágon. 
Másik meg hogy tele a tököm komolyan.Négy killem van t49-el harcolok egy tortoise-al,erre megcsörren a csengő,hát a fba máááááááááá.

-
Rammsch31n #375991 Már azt az ágat is átdolgozzák? Ezt nem is hallottam még...
a WG elgondolkodhatna néha milyen tankokat rak a játékba, mert lassan félrebalanszolják mindet...plusz munkát maguknak feszkót meg a playereknek generálva... -
Plata #375990 Lúzer Ru251 gold ammóval próbálkozott,de a 152 milis sima ammó hazavágta mint a szart. 
Lőszer rekesz,torony,löveg és a parancsnokát lőttem ki.
Jut eszembe van annak valami valóság alapja hogy a britt td ágat át dolgozzák?
Mert ha tényleg át dolgozzák az első ágat akkor azt is elkezdem kihúzni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.30. 17:09:47 -
Plata #375989 Dear Players,
We are currently experiencing technical difficulties with the XVM mod which can cause game client crashes/freezes. Please uninstall XVM until a solution is provided. Follow our support news for updates: https://eu.wargaming.net/support/news/120
-
Angelus1991ster #375988 Könnyen adtad magad :D Fáradt voltál?
Amúgy te voltál a tegnapi nap utolsó killje.
Pares-en és Renton-on kívűl téged láttalak csak randomban. Őket is pár éve.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.30. 16:59:27 -
Rammsch31n #375987 Azokat tisztelem akik tisztességes módon húzták ki...ugyanakkor azért van ez az utálat (persze irigység is, de nem csak az van), mert sokan nem normálisan szerezték meg vért izzadva, hanem csaltak. Az olyan ássa el magát. :)
Persze randomban amelyik szid az úgysem tudja, hogy te melyik kategóriát képviseled...és így is úgy is basztatni fog.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.30. 16:28:48 -
érdekes,nekem ilyen tapasztalatom nincs vele,sok az irigy ember,de nem látják milyen meló volt kihúzni.... -
én már a vsync-et is bekapcsoltam,ugyanúgy fagy tovább...mindjárt letörlöm a p*csába... -
1500wn8 és már kék vagyok XD
Amúgy nem szokásom,a retorzió mostanság,de itt 3 buzultak,és hát elgurult
nekem is.
Hát megfaragták rendesen szegényt
Most már célozni is kell vele
,viszont az oldala+a segge az valami rettenet troll,amit kibír.
Csak hát még retardmágnes,talán később ez elmúlik,a csaták kb 25% a ph@szláma csapattársak vegzálása miatt megy el
-
Rammsch31n #375983 De szép kék neved lett (csípem ezt az árnyalatot)! :DD
Nyilván megérte így is a dolgot, hogy nem hagytad magad, na persze hogy egyébként ők vannak ám besértődve rád utána...tuti... lol. :)
Egyébként OP még az a cucc? Mármint... nagyon érződik rajta a nerf? :D -
Ki..szot
-nek,még mindig,nem sikerült feldolgozniuk a dolgot
1es szakasz kipécézett,majd elkezdtek lövöldözni,mikor az első t55a bekékült kilőttem,a többiek a meccs végéig kínlódtak velem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rammsch31n #375981 Hát ja lehet, mondjuk azt is be lehet állítani, hogy NE küldjön adatokat Gates-éknek... én ezt kikapcsoltam, jobban mondva be. :D ;)
Alapból valami hajnali 3-ra rakta be magát nálam a frissítésekre... de mivel akkor ki van nyomva a gép... ezért gondolom első bekapcsolásnál vagy amikor eszébe jut (:DDD) akkor frissítené, ha hagynám... de én mindig elküldöm a fenébe. :D Ez annyira nem idegesít egyébként... engem a Win10 leginkább az arculatával fogott meg... jobban le van tisztulva, mint az elődöké. Talán annyit merek még mondani... hogy gyorsabban bootol (ez tuti), és tán annyira nem eszi a dolgokat (RAM)... de lehet csak én érzem így. Ettől függetlenül, mindenki azt használ, amit akar. De ha saját hülyesége miatt ragel fölöslegesen, akkor nagy barom mindenesetre... -
Nem,hogy szomorodtál volna meg 
Akkor már nem igazán érdekelt,hogy lövöd a seggemet
alt+f4 nem szoktam,viz meg nem volt a közelben
-
A nagy pro gamer nem ért a winhez. Ennyi. :)
Amúgy ha nem csinálsz semmit (csak ugye lejött), akkor egy előre, a progi által kiválasztott időben települ, szomszédnak egyszer csak megjelent a telepítési folyamat... pedig ő biztos nem állított be semmit. -
vasasgabri #375978 Nagyon köszönöm a részletes tanácsot!
-
Rammsch31n #375977 Nos, aki hülye megérdemli.
Az nem egy kék halál, hanem telepíti a patchet a Win10... lehet a hülyéje rosszul állította be, hogy mikor települjön (mert be lehet), és elfelejtette.
Az enyém akkor rakja fel a frissítéseket, ha hagyom neki. :D
Szerintem sokkal jobb a Win10, még akkor is ha le akarják nyomni az ember torkán...de ez csak az én véleményem.
Viszont nem kell mindenbe összeesküvést látni, ha akarták az adatokat elszedték a Win7 alatt is, most legalább tudsz róla. :D -
Pares #375976 Felszerelés: Venti, GLD, Vstab. Rammer szerintem felesleges, az a -2 másodperc a 21 másodperces töltési időből nem segít rajtad. Inkább arra kell menni, hogy minél kisebb legyen a célzókör, és minél gyorsabban szűküljön be. Legénységnek BiA, Commandernek Sixth Sense, Gunnernek Snap Shot, Drivernek Smooth Ride skill legyen. Utána mindegyiknek mehet a camo vagy repair.
A 152mm-es ágyú a random szinonimája. Ahhoz, hogy mozgás közben nagy eséllyel eltaláld az ellenfelet, legalább úgy 10-20 méterre kell a közelébe menni, ilyenkor elég gyakran jól jön az autoaim is. Csak arra vigyázz, hogy a torony lassan fordul. Sniperkedéshez meg kell várni, míg teljesen beszűkül, akkor relatíve pontos.
Toronyforgatást kerülni kell, vagy csak nagyon lassan szabad forgatni a tornyot, mert jobban szétugrik a célkereszt, mint mozgás közben, ezért inkább előre be kell célozni az ellenséget, és csak előre hátra mozogni. Nem ajánlatos egyedül egy másik könnyű tank ellen menni, csak ha biztos vagy benne, hogy ki tudod egyből lőni, különben a jobb RoF miatt többnyire megesznek, vagy legalábbis úgy lesebeznek, hogy nem éri meg az egész akció... Meg ugye gyorsak, és a gyors tankok nem jó célpontok az amúgy is pontatlan ágyúdnak, főleg ha közben mozogsz is...
Viszont...
Mivel a sima HE lövedékkel a 152mm-es ágyúnak 683-1138 között van az átlagsebzése, és 152mm-es az ágyú, ezért 95%-ban akármire lősz és akár hol találod el, legalább úgy 150-200-at biztosan sebzel belé, így a sidescrapelő tankokra is nyugodtan lehet lövöldözni. Még a legpáncélozottabb tier 10-es tankokba is úgy 300-500 körül szoktam sebezni, randomtól függően. A papírokba meg sokszor beadja a max sebzést, úgy 900 körül, de sajnos nem mindig (WTF E100 tornyát nagyon szerettem :D).
Azt még jó ha tudod, hogy ha lősz, akkor az egy atomvillanással ér fel, szóval hacsak nem 5 réteg bokor mögül lőttél, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy felspottoltak. Én mondjuk csak akkor spotterkedek vele, ha nagyon muszáj, vagy ha mást nem lehet a kemplelő retardáltak miatt, egyébként inkább a nehéz tankoknak szoktam segíteni, amíg ők lefoglalják az ellent, addig szépen lehet az ellenséges tankokból elég nagy szeleteket csipegetni. -
Azért a wargaming után a microsoft a legszemetebb informatikai vállalkozás :), kiváncsi vagyok hány win7-es felhasználó szívja meg a win10 installt (én már 1x megszívtam de még várok 1-et :D). Ezen videóban figyeljétek a gyerek arcát mikor feljön a kék képernyő 0:35-nél:
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2016.05.30. 13:03:02 -
Német nyelven,Angol felirattal..Magyaroknak ;) -
M0RN1NGST4R #375973 nem csak csomagban, van máshogy is, igaz így nem éri meg annyira, de olcsóbb:
-
Bocsi ha volt már. :)
Amúgy fogadni mernék, hogy hamarabb fogják ezt is nerfelni mint a "szar opé" Skodákat.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.05.30. 11:50:47 -
haflac #375971 3765 sebzésre a prém 8-as pantherel sem ad 100k-t.95316 lett volna prémmel.Hova a kurva annyukba nerfelik még a prém tankok kredithozamát? -
a múltkor megnéztem a garázsban álló t49-ét, amennyi élménybeszámolót olvastam róla itt valahogy 1 gunmarknál többre számítottam, el sem tudom képzelni miket írhatnak azok róla akiknek esetleg 3 van a csövön...
-
asolyom #375969 Ezért kár volt.... 
Egyébként most esett le, hogy a 88 mm-es ágyú buffja a JgPz IV-et is érintette. Mondjuk a 145 mm pennel még így sem valami acélos T8-ban. Legalább is jobban páncélozott járművek ellen.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.30. 10:10:20 -
viper07 #375968 Elkezdtem, hogy a tankok mindegyikén legyen legalább 1 Mark, bár több úgy sem lesz :). Most a Chi-Nu-Kai van soron, nem is rossz ez a tank, a mai első csatám vele. Mondjuk az ellen sem volt éppen pro.
Replay