World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha hüje a csapat csak átmegyek egy másik szektorba, nincsen elcseszve a csata mint randomba.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Super conq álcát választottam.
Gyorsan ki is fejlesztettem free xp-ből meg zervrajzokból.
Tettem bele lúzer bandát.
Még csal T8 heavynél jártam.
Szerinte a Phase,jobb.
Én nem tudok nyilatkozni,mert ugyan megvan,de nem játszottam még vele<#bohoc>#bohoc>
Most megyek nézni a kedvenc autista stremeremet,az erkélyszimulátorost
Tegnap elött Gta online tutoriált nyomatott.ÉS ELAKADT BENNE<#wilting>#wilting>
2 ora után feladta<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.05.25. 22:32:04
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.05.25. 21:57:09
Ma felmentem játékba kiírta hogy 7 óra van még hátra prémből,elmentem egy frontline-t,frontline után 7 óra helyett 7 nap volt írva.<#ijedt>#ijedt>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Már csak 900xp,és jön az ojjektum<#idiota>#idiota>
Ja hulljon a férgese<#hehe>#hehe>
Sokan odáig jutnak h wotreplay,azt tovább nem nézik,majd jön a szopókanyalóka,
Meg mondjuk,ha a gyerek nyitja meg,mert nem tudja hogy fake oldal,majd jön a ransomware,azt kuka az egész gép<#fejvakaras>#fejvakaras>
De valami nem jó,kaptam 7 nap prémet.<#wow2>#wow2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.25. 16:33:06
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.05.25. 16:32:42
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
---
Joe: Aztán rám is rámírt egy faszarc, jelentettem is a gecibe a férget.
---
Tutyimutyi: Azt kell látni, hogy itt adott esetben nem csak a wot accountodat veszítheted el, hanem ha valahogy egy keyloggert is felraknak a gépedre pl vmi böngészős sebezhetőségen keresztül (mittomén, nem értek hozzá), akkor akár sokkal többet is. Vesszen az ilyen féreg, de legalábbis csináljon 1000+1 accot, nekem megéri azt a screenshotot meg 1 percet az életemből, hogy mailgenerálással és accountreggel eltöltsön 2 percet. De felőlem a talpát is feldobhatja az ilyen.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Game Center indítása nélkül sem működik.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.05.25. 13:48:30

ha a töltése 1 fikarcnyival jobb lenne... OP lenne sztem...
ebr-ből is csak 10-es (Lynx-et eladtam, mert gyűlöltem 😄)
t92, m41 gf, lansen... ez a 3 legtöbbet használt... mindig foglalásra vagy védésre megyek a csavarhúzóval (nemtom mi a képesség neve...) xD