World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2020.05.24. 21:16:02
angelus1991ster.blogspot.hu
Ki milyen tankot vesz majd ki? Én az Ojjektumot fogom.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Vagy esetleg,még sok minden más is.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Érdekes ez a brit light ág. Úgy gondoltam, majd azzal megcsinálom a 9-es lighttal az object 15-ös angol küldijét. Hát nem. Annyira szarok, hogy szó sincsen rá, de valahogy mégis baszott sokat kell csinálni vele. ( ez a 8 mp-es töltési idő, meg a 41-es toronyforgás a sírba visz)3560 sebzés, 1240 spot, 3 kill, s ez csak 2 osztály. Ezzel az osztállyal nem játszik a plebsz, csak a lilák?
Annyira már nem dühöngök, mert a T92 lighttal 8 csatából meglett a 3 Master 1-es jelvény, s csak töredéket kellett vele csinálni. 2320 sebzés 2 kill, meg pár száz spot elég volt az 1 osztályhoz.
Szóval nem értem.
Sorry, a telefonon nincsen spoiler:-)
Thank you for contacting Wargaming Support Team.
We understand your concern and we are sorry that you have encountered such behavior from DZAREK_GUNNER. We thank you for reporting this matter to our attention.
Because it can be the difference between an enjoyable game and a frustrating game for you we have in place an in-game system that takes into account situations like this. To use this system simply press ctrl right click on the persons name and select complain and then "unfair behavior " for example. Rest assured that the system always takes the appropriate measures against them so that they don't do it again. Also, this tool takes into account if somebody is doing this all the time and the measures taken will become more and more severe.
We will investigate your report and take all necessary actions to the player once found guilty but please understand that we are unable to provide any information regarding the investigation process.
In the effort to keep a friendly game environment, our teams are taking measures against the non-respect of our game rules with sanctions between 1 day chat ban and 7 days game suspension. In unique situations, our team will sanction with a permanent chat or game ban depending on the player’s history. Due to our Privacy Policies, we cannot disclose the nature of the exact actions taken against other player’s account. However, I can assure you that the right actions were taken based on the report you sent us
We hope we could give you some peace of mind by explaining what happens with this kind of players.
We hope that you'll still continue to enjoy the game for all of its positive aspects, regardless of any negative experiences you have had.
Please know that you are always more than welcome to contact customer support for anything which requires our assistance.
Do not forget to visit our Knowledge Base page via this link: FAQ
Best Regards,
A 10-es tankoktól alapból elvenném a gold lőszert, de még a he lőszert is lenerfelném, mert az fv4005 és társai egy rohadt nagy csalás.
Most az elmúlt 5 napban olyan rng sorozat jött, amit az elmúlt 1 évben nem tapasztaltam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.05.23. 14:40:42
De akkor nézd meg az Mt25 statját:-D
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Gondolom, most meg majd élettelen sz. r lesz. :-D
Amugy nekem sem szimpi a kis csira, de játszani azt tud.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elég csak a Berlines botokra visszaemlékezni.
Azoknak tuti volt legalább 1200wn8uk:-DD
Szép kör volt amugy.
Mondjuk elég bátran betoltad oda középre.
Nekem biztos a nyakamba engedték volna a kollégák, az ellenfelet:-))
De ezzel inkább csak hátulról érdemes sniperkedni,lazán keresztbe hugyozza bármi,arty meg He lőszer az gyorsan kicsinálja.
Ezt tovább gondolva a Panther M10-re milyen felszerelést érdemes tenni? Gondolom, hogy töltésgyorsító, csigaszem, és venti.