World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
De a rank xp kulon van a csata vegen kapott tank xptol.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
(mer akkor tojok rá, annyira nem élveztem a játékmódot és még csak tier6ban vagyok 😄 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.05.29. 18:44:21
A öntés az túlzás, általában azért rendesen kell seggelni azért hogy meglegyenek a dolgok. Csak a lehetőséget öntik, de a megszerzés már kellően nehéz ahhoz hogy azokat is rábírják a vásárlásra akik alapból nem vennének.
A cél az hogy mindig legyen új és újabb mézesmadzag amiért az emberek vagy hajlandóak odaragadni a monitor elé és grindelni, vagy hajlandóak kinyitni a bukszájukat.
Nem vélelen pl hogy sokszor ugye nem muszáj hogy végigtold az eventet, ha 75%nál vagy akkor kedvezményesen meg tudod venni a cuccot. És ez a cél, hogy rábírjanak arra hogy virítsd a lóvét.
És persze az átlagplayer boldog, hiszen 75%os kedvezménnyel veheti meg a 14.000 HUFos tankot, hát hülye lenne kihagyni. Pedig ez is csak egy fals árazás, mint a moziban, amikor a közepes kóla 700, de a 2x akkora nagy csak 1100 HUF... (csak itt visszafelé megy, itt az akció/kedvezmény szóra ugrás a kulcs).
Egy prémtankot "előállítani" gyakorlatilag nem tétel, lényegében levegőből csinálnak pénzt...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.05.29. 15:23:07
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az miért van, hogy mostanában csak úgy öntik a tankrewards keretében a prémiumtankokat? Megéri ez nekik?
+ Frontline-ból is jön 1-2 jutalom tank.
angelus1991ster.blogspot.hu
Itt egy szösszenet hogy mennyi adatot küldtek vissza (a könyvtárnevek elég beszédesek) és hogy mennyire teljes az adatbázisuk: az ingame chates ÖSSZES megszólalásom benne van2014-ig visszamenőleg....
példa
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.05.29. 09:30:59
Csata utáni jelentésen még sose néztem ezeket a pontokat, annyira nem vagyok mazohista. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.05.29. 07:15:58
Ha jól tudom megvan szabva hogy mennyi időnként mennyi pontot kaphatsz meg max.
Szóval kiírhatja a játék neked hogy két milla védelmi pont,ha túl gyorsan szerezted,úgyis csak max pár százat ír jóvá.
Valaki egyszer ezt leírta.De marhára nincs kedvem vissza keresni.<#idiota>#idiota>
Bázist védtem,előszót 2en voltunk ,4-5 foglaló ellen,ment is a rang mint a veszedelem.
Kolléga elmenekült,mert lefaragták,nekem meg pörgöt a számláló mint a rulett kerék<#hehe>#hehe>
Na gondoltam easy tábornok<#finom>#finom>
Nagy l..szt.240 pont után megállt a rangom az őrmester 3/4-nél,és ott is maradt.
1170pontonm volt mikor kilöttek,ééésa végeredmény pedig 0lett.
Ez miaf..om volt<#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De most van teszt szerver,sztem,nézz fel és próbáld ki előtte,mielőtt nekiállnál.
Két dolgot ajánlanék,ha lehet jó legénységet tegyél beléjük,töltőnek legyen megérzés skill,jól jön nagyon.Lövésznek meg Mesterlövész skill.
Vicces ha dupla lövéssel be üt.<#vigyor>#vigyor>Fél tank legénysége meg modulja elszáll.
Is2 nagyon jó,a top ágyúja klassz,Is3 szerintem a legjobb,az ágyúja T10 tankokat is lazán viszi.St2 kicsit fura,mintha az ágyúja szarabb lenne.
papíron az St2 ágyúja jobb,de használat közben nem úgy tűnik,T8 lószaról is képes lepattanni.

Uccsó képen látszik hogy nem mindig ésszel harcolok,én még heavy tankokkal is a kamikaze stílust szeretem.<#wink>#wink>
Sügér svédet le rammoltam és kitoltam a francba.<#nyes>#nyes>
Nekem csak sima van Is2-II és ST-II.
ST-vel kicsit nehezen rázódtunk össze,de már egész jól elvagyok vele.
Volt idő mikor nagyon szidtam,mert az Is3-II-vel fényévekkel jobb voltam.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.28. 21:46:59
Én Fl-ben használom a prém verzióját,már kiszorította a progettot,a listámból.
Foglalás nagyon kellemes vele,+ a blokkolás is.
Egy ilyenért nem mindig gurulnak ki az ember elé<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.05.28. 21:00:11
Szerintem utoljára ilyet óvodában rajzoltam 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.05.28. 19:23:03
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.05.28. 12:48:43
EGyre kevésbé érzem át a chaten ragelő playereket akik osztják acsapatot hogynoob team meg hasonlók.. mintha még sose vesztettek volna meccset a játékban.... 😄
Melyik tankot érdemes kiváltani fl-ből?
Elsőre a ruszkira szavaznék de a franciát istenítik.
A legénységet húztam,csak az érdekelt minél több xp-t kapjak.
És ugye nyertes csata az több xp.Elvileg.
Újraindítottam a routert, másik itthoni gépről is próbáltam, semmi eredmény. Tracert paranccsal megnéztem meddig jut el, de nem volt névfeloldás.
Erre átírtam a routerben a DNS szervereket. A default DIGI DNS szervereket lecseréltem a Google DNS szervereire, és láss csodát meglett minden.
A DIGI DNS szerverei elfelejtették a wot címeit, vagy elegánsan valamelyik okos rendszergazdájuk kisikálta. ŐRÜLET !!!!! <#vigyor0>#vigyor0>
A Google DNS szerverei, ha másnak is van ilyen gondja: 8.8.8.8 és 8.8.4.4
Ráakartam lőni artyval,de késő,lelőtték mire odaért a lövedékem.
Micsoda pörgést nyomott le a levegőben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.26. 21:46:06
Csak hogy ez az uccsó frontline utána gyün a fosvadász mód.
Többet kerestem vesztes csatában mint egy nyertesben.<#nyes>#nyes>
Vereség
Csata: Serene Coast
Járművek: SU-130PM
Szerzett tapasztalat: 3 352
Kapott előrehaladási pontok: 5
Megszerzett kötvények: 26
Szerzett kredit: 165 105
Csatában elért kitüntetések: Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 16 511

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.26. 21:30:00
Ő aranyos lőszerrel megkarcolta a festésem és sárga lett a láncom,sebzés nulla,én meg szétlőttem simával.<#mf2>#mf2>
De szerintem még nem nagyon ment vele,mert nagyon bátor és beképzelt volt.
Csak akkor nem tudsz 2 tankot kivenni, csak 1et.
Ha már a 4. rangot elérem verem a seggem a földhöz. Túl nagy a pálya, végre kiszúrok valami lőhetőt azt jobbról vagy balról megsoroznak. CSőlátás rulez! 😄
... és nem... megint beszart... dejó, hogy van épp 2 nap prémem...kárpótlás persze nem lesz...