418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Az semmi.

• Rammsch31n
    Frusztrált vagy a játékban? A WG segít... vegyél prémiumot, hogy gyorsabban grindelj és kevesebb kredited menjen rá, vegyél prémium tankot, mert még kreditet is keresel a sok vesztes kör ellenére...a WG-t csak ez érdekli, senki frusztrációja nem...
  • András77
    Évek óta nincs ez. Évek óta a változás van. Folyamatosan hígul a mezőny és mostanra már tényleg gyakran olyan érzés, hogy egy idióta lövöldözős játékot tolunk.Nyomják a W-t és kattintgatnak az egér gombbal mindenre, ami mozog, sokszor az sem számít nekik, hogy csapattárs vagy ellenség. Amíg tart a hp addig tart az eszelős lövöldözés is.

Tulajdkonképpen, ha átgondolnák egy kicsit az egész koncepciót, akkor még ebből is lehetne egy élvezhető játékot kitalálni. A csapat célokat kéne minimalizálni, mert ennyi egységsugarúval csak frusztráló annak, aki tenni akar valamit.

Egyéni célokat belerakni és ha az teljesül, akkor győzelem és kész. Mindegy mit csinál a többi 8-10-12-14 rohamozó vagy kempelő játékos.

Aki sebez vagy spotol/assziszt legalább tier x 200hp szintén nyert, duplázhat is ha az első csata és megkapja a plusz kreditet is. Ezzel kikerülnék azt az érvet, hogy miért nem lehet jutalmazni a vesztes csapat legjobbjait, mert hogy azzal érvelnek, hogy mi van, ha nem csinált semmit a legjobb sem? (qrvára ritka, de persze a wg tönkre menne, ha a top3-5 tank kapna valami pluszt a vesztes csapatban, marad a szerezz medált dolog, a győztes csapatban, meg a p.csvakaró simán többet kaphat).

Értem, hogy nem akarnak könnyíteni sokat az xp és főleg a kredit ökonómián, de most már illene reagálniuk valamit a játékosállomány finoman szólva felhigulására. Én azt csinálnám a helyükben, hogy a vesztes csapat top tankja nyertesnek minősülne, duplázhatna is, ha első csata, a top2-3 tankja megkapja a 1,5xp-t meg a plusz kreditet, a top4-5 meg 1,25xp és a fele plusz kredit, oszt csókolom. Roppant egyszerű rendszer lenne és nem rombolná le a játék közgazdaságát sem, szerintem. A másik, ha tényleg nem csináltak semmit, akkor a top játékos megszívja, mert egy pocsék kört duplázott le, de ezt mondjuk megtehetné ilyen teljesítménnyel győztes csatában is, de legalább kevesebb lenne a frusztráció, hogy nem lehet egy tankot leduplázni, mert nagyjából rajtad múlik, mennyire rakod oda magad. A többi meg ha nem csinált semmit, akkor kevés alap xp-t kap és ha az alap kevés, akkor sokat nem ad hozzá a szorzó sem. Ha valaki medált szerez, akkor meg marad, ahogy most, megkapja az xp-t és a kreditet.

Érthetetlen miért f.snak meglépni valami hasonlót és ezzel a frusztráció nagy részét kiirthatnák a játékból, mert ha bukik is a csapatom van jó esélyem arra, hogy én legalább ne bukja velük, ha odarakom a vasat.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.02. 19:40:00
  • Rammsch31n
    Ez nem most lett... évek óta ez van... csak valaki jobban észre veszi, valaki meg nem...
  • SovereignXY7
    De most tényleg mi lett ezzel? 3-5 perc egy csata. Tier 8. Úgy érzem mindenki átüt mindenkit. Rohannak. MI A FASZ LETT EZZEL? :D
  • SovereignXY7
    Ez a játék nagyon siralmas lett...
  • András77
    A csata végi összesítőben látszik az LT-15 (meg a többi 15), ha teljesül. Ilyen külön felugró ablakban valóban nem mutatja, fene tudja mi ebben a logika. Talán az, hogy az 15. küldetésnél még le kell "hívnod" a jutalmat. Más ötletem nincs, miért van így.
  • HTS s3rg1nh00
    én tegnap 3k fölött jártam a bis-szel a 4kból,volt még vagy 4 tank az ellenfélnél (közte egy egészséges életű tigris) és az m44 arty fél méterre kilógva a szikla mögül elmákolt HC-vel....áá,nem káromkodtam (tegnap egész nap LT15-re mentem felváltva T37/bis/AMX12t kombóval,de nem lett meg...ami nem meglepő,T37 és 12t most húzza az első skillt,bis még 100% közelében sincs :D :D)
  • Angelus1991ster
    Aktiválva van az LT-15 ( Stug IV).
    Kapok is rendesen spotolásra alkalmatlan pályákat T49-el.
    T28 HTC LT-15 Bulldoggal is csak akkor sikerült , amikor beadta Fiery Salinetet egy rakat spotter számára fos pályára.
  • plutoka
    térj át t49-re, az egyetlen t8-as LT amivel a városi pályákat lehet élvezni, márpedig LT küldetések alatt azt fogsz főleg kapni :D
  • barret
    Azért van ez,hogy térj át a med vonalra :)
  • Lokker
    Pont akkor váltasz másik tankra mikor már light-al is oda rakna be.
  • Angelus1991ster
    Az miért van, hogy t8-as light-al nem látom a felderitésre valóban alkalmas pályákat (campinovka, 2 db prohorovka), de ha más típussal megyek , pl. heavyvel/meddel, akkor egyből oda sorol be?
  • barret
    Gratulálok! Nekem eddig 7 db nullás volt a rekordom:)
  • Rammsch31n
    Ez a játék olyan anomáliákat produkál, hogy beszarás... rámész egy dombra, ahol egy másik test az oldaladba van (mindegy,hogy mozog vagy nem)... és a tank konkrétan az oldalával és az elején az élével áll, és a hátulja az égnek néz... (és vagy az oldalára borul vagy vissza) ez miez? korábban eddig nem tűnt fel, de ez már volt tegnap is meg ma is...
  • asolyom
    Az ilyenen már dühöngeni sem lehet, csak egy jó nagyot kacagni.

Az pozitívum viszont annyi volt, hogy végre meglett az XP a top ágyúra.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.02. 11:23:55
  • plutoka
    Tegnap véletlen észrevettem, hogy meglett LT-15-s küldetésem, csak nem tudom mikor :) 1 hétig csak t8 LT-vel mentem, de már elegem volt a sok Mountin Pass + Himmelsdorf kombóból, és inkább váltottam T67 + T49-re, pihenésnek. Erre tegnap látom, hogy amugy megvan a LT-15, csak elfelejtett szólni a rendszer ugy rendesen ahogy kellene. Poén h akkor van meg amikor pont nem is érdekelt :D
  • lammaer
    Nekem egy másik nóta jut inkább eszembe....

• Angelus1991ster
    "ha elmúlik karácsony, a szeretett lángja halváányabbaan éég...."
  • Sunsetjoy
    Akkor már lenne inkább Mittengaaaard! ... gaaaard! :)
  • Angelus1991ster
  • Plata
    Na ezt se tudtam.
    Ma volt 0 Wn8-as csatám is,két csapattárs lazán seggbe lőtt mikor mentem spotolni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.01. 20:58:36
  • Userx2
    Azt jelenti 911 -re vagy az átlagodtól. WN8 átlagodtól számított differenciát, írja azzal tankkal.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.08.01. 20:33:32
  • asolyom
    Grat! Jó ez jactor mod pack? Nekem a webium féle van fent.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.01. 19:14:09
  • Plata
    Lehet,viszont a jactor mod pack bugos kicsit.
    A visszaszámláló egyből 0-ról indul.

Jah volt fiery salient.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.01. 19:07:17
  • asolyom
    Kár, hogy ritka az ilyen értelmes csapat. Pedig az ilyenekért érdemes játszani. És végre ez legalább 10 percig tartott.
  • Antimat
    Szerintem az valami határ, egyik xvm szint (zöld/kék/lila/mittomén) eléréséhez sebzésben. Gondolom más tankkal nem mentél, hogy ott mit írhat ki?
  • Plata
    Fiery salient már volt kétszer.
  • Angelus1991ster
    Mennyiszer látsz Prohorovkát/Fiery Salientet/Malinovkát?
  • Plata
    Felraktam jactor mod packot,de nekem minden csata előtt ugyanazt írja ki diff -911.

Ez most azt jelenti a csapat olyan gáz hogy hívjam a 911-et?
  • mordawn
    Szerintem az nem én voltam, az enyém csak 2 gunmarkos. Több hoax-osnak segítettem többféle küldetésben is, de erre az esetre nem emlékszem.
  • Plata
    Hát csak nem bírtam ki és felmentem egy kört játszani.Pedig meg fogadtam amíg a baromszezonnak nincs vége nem játszom.
    Egyből jöttek a jó dolgok sorozatban.
    Először valami idióta rám ír hogy rúgjam ki a klánból az egyik klántagot mert mittomén,valami angol lengyel hablaty,mondtam neki nem tudok klingonul és mellesleg meg csókolhatja a hátsóm.
    Második meg az hogy bementem csatába kedvenc kis harci rally autómmal,erre valami iszonyat elbaszott hülye hangja lett.Néztem mint rozi a moziban hogy mi az isten ad ki ilyen hülye hangokat,és hova lett az én kicsi édesem dúdolgató T49-em.Majdnem fejre álltam kétszer mert tökre fura volt ez az új hang.
    Harmadik,hogy nulla moddal mentem be és irtó szar volt így játszani.
    Negyedik hogy hiába lettem sebzésben harmadik a csapatban brutál szar xp-t kaptam.

T34-et a félpályáról lőttem ki,hátsója volt felém,ment a bázisunkra,én meg az ő bázisuk mellől farba lőttem és 755-öt ütött.
    T37-et és Isu-t menet közben auto aimmal lőttem ki T37 kb 100 méterről isu kb 300.Pontosan nem tudom,a seggemben ott volt vagy 4-5 top tank csak rálőttem,de igen kicsi volt.
    Jah az a lóhere a tank tornyán szerintem irtóra op.T10 m103 is3 meg egyéb balfék lőtt úgy mellém mint a huzat,ott suttyogtak a lövések a tornyom körül.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.01. 16:21:01
  • lammaer
    Na szép kis segítség az ilyen....
  • lammaer
    Szinte biztosan azért :D
  • voivod32
    Ma nagyon adja a játék. Nyilván azért, mert most rögtön indulnom kell dolgozni...
  • Lucifer001
    WZ-132 :-) Neked 3 gunmarkos a löveg nem ??? És legalább . 1 , 1,5 éve megvan ? Emlékszem egyszer beírtam a klán chatba , hogy szakaszos felderítő küldetésem van . Szívesen jelentkezett az illető. Spot nem sikerült , mert szó szerint az enemyt ledarálta , lealázta , kílőtte . Én még tátott szájjal néztem , hogy mit tud művelni ezzel a vassal :O Azóta nekem is megvan , és tetszik a gép . Nem vagyok benne biztos , de szerintem te voltál .
  • barret
    Ez igen! :)
  • voivod32
    Most legalább, az XP-mennyiséggel is elismerték a hibát! (404-es hiba) :D
  • HTS s3rg1nh00
    áá nem izgultam a végén :D
  • voivod32
    Az szép! Gratula! Az a baj , hogy 100-ból egyszer tesz oda, és minden 3. esetben érdekel is valakit, hogy te spotolsz.