418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Én is próbálkozom a Stug IV küldikkel, de valahogy nincs velem a szerencse. Az artys küldi majdnem megvolt. Megcsináltam a 2000-es sebzést, de mint később kiderült ez nem volt jó, mert ebből 750 egy SP-be ment, és itt az a kikötés, hogy nehéz tanknak, és TD-nek kell kiosztani. Pedig a francia papír heavy biztosan pislogott, amikor beletoltam 1100-at.

Ott lenne még a TD-s küldi vége, de a 3000 sebzés esélytelen a SU-85-tel. Meg a LT küldi vége is kellene...
  • ROMOTO
    A Leclerc's Medal I osztály 23k csatával sem sikerült még elérni
  • voivod32
    Ha ez így van, az számomra újdonság.
  • Sir Charles
    6-ra járok dolgozni, 5-kor kelek, kávé után, na mondom megyek egy kört.
    Két hete szarakodok a LT15-ös küldivel(STUG IV).
    Karélia, védekezünk. Szaladgálok a SP1C-vel fel-alá a pályán, nem is figyeltem a spottolásra, akit láttam, próbáltam lőni, ennyi.
    Nyerünk valami 15:8-ra, mielőtt vége a meccsnek nézem a sebzésszámlálót: 1250 körül. Na gondoltam most se lett meg, de nem baj mentem egy jó meccset. Erre kiírja a game, hogy küldi teljesítve- kitüntetéssel stb.
    Pislogok, mint hal a szatyorban, megnyitom a meccs statot. Pff: 4600!!spot damage. azt hittem beszarok.
    Mentem is egy kört még a Stuggal is. :)
  • Gyuszopapa
    Én tegnap adtam el a francba .Felbaszott hogy egyfolytában agyhalott volt a csapat 9 csata 1 győzelem.
    Azzal ne spotterkedj.Túl nagy,kicsi a Camo értéke és a látótávja sem a legjobb, a többi light elveszi tőled a spottot főleg ha 7-8-as.Aktív spot sem igazán jó vele lassan gyorsul nagy mérete miatt könnyen eltalálják.Stabi rá és távcső.Irány a sebzés és inkább a statodat verd fel vele meg keresel egy kis kreditet is.
    Fejlessz ki valami 8-ast light-ból.De ne a 1390-et,inkább RU-T54 light-WZ-132.
  • HTS s3rg1nh00
    nevetséges ez a játék,t37-el ülök a bokorban,commander 70% reconnal már maximális látótávon,felspottolok 3 tankot,t29 lő 3 lövést és mindháromra írja az assistance to alliest fent,aztán csata végén 0 spot assist...
  • ROMOTO
    Amit akarsz kb a történelmi csatamód, egyébként meg semmi realitása a jelenlegi 10 tier +/-2 tier MM és tankévjárat függvényében.
  • Irisz_
    Pl amit írtam D10 löveggel T44 en 380 mm es HEAT átütés, el is lehet venni tőle a D10 est mondjuk 85 mm essel is mehet. Megint a fejlesztőknek kéne gondolkodni. Mellesleg az APCR se annyit üt át mint a játékban :D De lényegében szerintem aki kiszenvedte a tankját, elég sokat ült a gép előtt szerintem bicskanyitogató hogy szétbutítják.
    Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.08.03. 12:49:15
  • Irisz_
    Szerintem ha már tank és nem kitalált akkor tudja amit tudott való életben, ha szar helyen van az a fejlesztők hibája.
  • ROMOTO
    sehol nem írták hogy a sanbox értékek bevezetődnek, sőt pont ellenkezőleg... a valós tank paraméterek (átütés-páncélzat) szerint lehetetlen balanszolni úgy hogy a játékban 10 tierben elosztva már 300 tank van benn , ki nem szarja le egyébként hogy a T44 nek milyen a valós átütése ha a megfelelő tierben van és eredményesen lehet használni, lehet én is rosszul állok hozzá...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.03. 12:44:02
  • Irisz_
    Hogy válaszoljak a kérdésre akkor az játszana vele ugyan úgy aki akarna és ellehetne fogadni hogy melyik tank mennyit ér a játékba. Lehetne ellensúlyozni hogy a Tiger pl kerüljön több XP be hogy ne abban üljön az összes tomato.
  • Irisz_
    Én drasztikusan átalakítanám a tankokat nem sandboxolnék, pl IS7 menne tier 9 be, és tier 10 be jönne valami nagyobb pl Object 277 vagy Object 770. Aztán mivel lenne páncél szarásig akkor lehetne spamelni a prémium lőszert vagy ér valamit vagy nem. 10 es medeket is lelehetne vinni 9 esbe és 10 esbe pl Object 430U 122mm es löveggel meg pl T62 115 mm es sima csövűvel. De tudom kb jó az álmodozás.
  • lammaer
    Az a baj, ha valamit nyilvánvalóan predesztinálsz a győzelemre, akkor mindenki azzal akar majd menni.

Klasszikus példa, ha történelmileg csinálod meg a Tigrist meg a Shermant (ebbe ugye a paramétereik mellett beleértendő az is hogy egymással kell harcolniuk), akkor szerinted ki fog shermannal játszani?
  • Irisz_
    Tier 10 ben frontálisan találkozol egy heavyvel és ha elrejti a weakspotját vagy beforgatja kb azt nézheted hogy a tankok kaviccsal hajigálják egymást és senki nem sérül. Ezért utaltam rá régebben hogy kőkemény heavy spam lesz mert az lesz az új tomato kedvenc tankosztály. Én inkább a történelmi átütések felé mennék, és szerintem nem gond ha egy csata időbe véget ér. Légi harcba is ugyan ez van, a gépek ha modernebbek, jobbak, azoknak egyszerűbb a feladata. Pl írtam T44 nek a HEAT lőszere történelmileg 380 mm ütött át, na most orosz 10 es medeknek 295 lesz a HEAT átütése. Lehet rosszul állok hozzá...
    Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.08.03. 12:31:41
  • lammaer
    Nemtom, jelenleg nem pont az a bajunk hogy a páncélzat a játékban semmit nem ér a goldeső miatt? Mert ezesetben pont jó a pen nerf...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 12:24:50
  • lammaer
    Én úgy tudom úgy működik, hogy amikor beállsz neked is elkezdi számolni a pontokat még akkor is amikor előtted már 3an beálltak, pusztán csak nem számítódik be az összegbe. Amikor viszont az előző 3 közül vkit resetelnek, akkor a te eddig összegyűjtöd pontjaiddal kerülsz a helyére.
  • Irisz_
    Ha a sandboxot így bevezetik az a játék végrendelete lesz. Szerintem az sehol nem kóser hogy egy tanknál pl a prémium lőszer 40 mm el tud többet, így is köszönő viszonyban nincsenek néhol az átütések a valósággal. Azt meg hülyeségnek tartom hogy arcade dumával jönnek egyesek mikor pont azért fejlesztett tankot minden nemzet hogy legyőzze a másikat....
  • Angelus1991ster
    Azért ez tier 2-3-ra érvényes. Persze lehetne hosszabb is a csata, ha nem lennének ilyen kurvakicsik a pályák.
    Tesztelhetnék már a nagyobb 1,5-2 km2-es pályákat is. Mire volna való az a szutykos Sandbox ha nem ezekre.
    Továbbá tesztelhetnék a 1,5-szeresére megnövelt hp-s csatákat.

Akar ez a wg foglalkozni még egyáltalán ezzel a dologgal, hogy WoT? Vagy hátradőlés és beleszarás van.
  • asolyom
    Teljesen használhatatlan a játék ma. Még jobban, mint máskor. A 3 perces csaták már hosszúnak számítanak. Általában max. 3-4 lövés, és vége az egésznek, mert vagy az ellenség hullik el, vagy a saját csapat.
  • barret
    Magyar Büntető Zászlóalj nem hazudtolja meg magát :D
  • Sherman0070
    Kérjük vissza az eredeti KV-1S-t! :D Nekem már hiányzik az a terror, amit művelt. :D
  • voivod32
    Ez így van, de mivel engem akkor kezdett volna számolni, amikor a kollégát resetelték, a helyzet ugyanaz lett volna, így viszont kilőttem a spottert, ígaz már túl későn.
  • plutoka
    Tegnap meglett 3. csillag is T67-en, de nem adta olcsón. A legjobb TD pályákat kaptam amikor 94% fölött voltam vele (Ensk, Sacred valley, Pilsen, Serene Cost), majd beadta Prohorovkát. A gond csak a csapat volt, a végén 7 tankot már nem tudtam tartani 2 arty segitségével, főleg h a spotter 13 HP-ról már csak láncolni tudtam, illetve 2 pattant róla, oldalról. Eredmény után 94,96% - lett, remegv nyomtam következő csatára, ami persze Himmelsdorf volt + 2 tier ellen főleg. Hála az égnek legalább 3 mentünk hegyre, ellen kb ugyanennyi és sikerült lekergetni őket, majd kb 10x oldalba-hátba tudtam lőni egy rohamozó HTC-t :)
    Most jöhet a pihenés és a maradék küldetésekre görcsölés :P
  • ROMOTO
    Már 2 éve is folyamatosan ment a hőbörgés a 3 perces csaták miatt...egyébként a rebalance ha összejön első körben lényegében helyre teszi az MM-et meg az artykat, az olyanokat mint Storm meg még egy rakat faszogányt akik az elbaszásokért felelősek részben kirugdosták vagy félreállították, visszahívtak régi pályatervező kádereket, stb. szakikat akik használható dolgokat raktak le az elején, egy vezető orosz bloggert vettek alkalmazásba aki addig első volt abban hogy szétfikázza a játékdinamikai és tank balanszolási problémákat, lehet mondani megvették kilóra, de ezen felül adnak a véleményére, szal próbálnak felnőni a feladathoz, de sajnos az olyanokhoz egyenlőre nem hajlandóak nyúlni ami alapprobléma a játékban: a +/- 25% átütést, sebzést amit kb 10% ra kéne levinni vagy a +/- 1 tier bevezetésére ami szintés sok problémát orvosolna, de ezekre a lehetőségekre sem reagálnak újabban annyira kategorikusan mint korábban.
    Szvsz mindenki várja meg az év végi nagy peccset, mert használhatóbb játékot fog kapni, attól még a játékosállomány mondjuk nem biztos hogy értelmesebb lesz és lehet hogy végeredményben ez fogja mindig a legnagyobb bosszúságot okozni amit semmilyen játékmechanika nem tud orvosolni.
  • SirArcheer
  • lammaer
    A világért se védem őket, de én úgy tudom hogy a leírt szituációban segített volna ha bennvagy, mivel a nullázott csávó helyett téged számolt volna bele amikor a splash érte a haverotokat, ugyanis a körben lévő 3 legmagasabb capture pointtal rendelkező tankot számolja a rendszer.
    Amikor a csávót resetelték, ő 0-ra esett vissza, igy a helyére te léptél volna...

Tehát van értelme 3-al több tanknak a cap körben, pont a resetelés miatt.

De természetesen javítson ki vki ha tévedek.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 08:59:20
  • asolyom
    Újabb kiváló csapat. Különösen a T6-7 heavy-k nyújtottak "kimagaslót".
  • barret
    Lehet hogy sok a kezdő,de a csapat fele Wn8-at húz,nem ritka a 40K meccses játékos... Csak körül kell nézni :D
  • Frankie69
    Nem tudtam, hogy kötelező ismerni. Ilyenekre az én koromban már nem pazarlom a drága időmet.
  • barret
    Huh ez szigorúúú! Lehet hogy Hopka Mester titkos accountja? Bár ahhoz túl jó a statja...
  • mcwolf
    Hol élsz te? Egy barlangban??
    Hopka egy nagymester, aki minden játékban profi szintet ért el.
    Keress rá Youtube-on, sokat lehet tőle tanulni.
  • Rammsch31n
    Jaj-jaj... ez egy baromi rossz kérdés. :DDD
  • Frankie69
    OMG. De ki az a hopka?
  • Frankie69

• Angelus1991ster
    Napi freak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler]Az ilyenre mondom azt, hogy lőjjék az ilyet!..........
    [/spoiler]
    -gondolom ez a biomassza méltó tanítványa hopkagecinek. Nem lehetne az ilyen nyílvánvaló fogytos botokat bannolni?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.03. 01:03:54
  • voivod32
    Hárman foglaltuk a bázist , az ellenfél is. Én kicsit előrébb mentem, hogy próbáljam fedezni a foglalásunkat, de hiába az egyik tankunkat érte egy arty splash, és az ő része nullázódott. Az ellenfélnél szintén hasonló történt. A végén döntetlen lett, miközben elhordtak minden idiótának, hogy miért nem foglaltam én is. Hiába magyaráztam, hogy 3 felett nem számolja.
  • voivod32
    Végre, megvan vele a Mester!
  • voivod32
    A kollégáé is csak eggyel volt magasabb tier! De jól van! Előbb- utóbb sikerülni fog tier8-ban is! :D
  • Lichtmaschin
    Volt most akció vissza vettem az m103-at. Egész jó köröket mentem. Vége lett az akciónak és csak olyan köröket mentem hogy vagyok én és 5 ellenfél aki csak golddal lő. 20 ilyen meccs után eladtam mert nagyon zavart hogy engem szarrá lőnek én mé pattanok meg mellé de weak spotot eltalani 20 méterről nem lehet. Megvettem az amx 50 120, felállás nem változott ugyan úgy 5-én jonnek ellenem, csapattars meg végig nézi hogy megölnek... Az van most kb hogy barmivel megyek akkor handycap...
  • Lunki88
    Kis tier nem számít, itt még sokan tényleg kezdők.