World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom van-e értelme itt egyáltalán valamiről is fórumozni.
Ingyen osztogatták 2013/2014 fordulóján. Tierlimites Löwe-t , na azt megvenném.
angelus1991ster.blogspot.hu
Köszönjük WG, újabb OP ruszki tank. Remélem WZ-111-et és 112-t is minimum szintbe hozzák vele, ha már drágábbak.
Egy hang mód kit-et a Wg kitehetne ezügyben.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Linket kéjek szépen.
Bàr ott kicsit nehezebb dolgod lenne,mert a Kàdàri cenzura azonnal lecsap:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
IS-6 nem megy tízesekhez, és így bőven jó a páncélja, bár szerintem nagyon RNG függő, mennyire használható. Gyengébb ágyúval felszerelt tankoknak nagyon kemény ellenfél, de az erősebb ágyúkkal, mondjuk 200+ mm szerelt tankok simán szétszedik. Az ágyúja pedig egy gyenge, pontatlan fos. Azért lehet vele alkotni. Ha szeretnél tierlimites 8-ast, akkor érdemes megvenni.
Panther II gyenge, és megy tízesekhez is. Én nem venném meg.
Mivel nem olcsók azok a tankok, szerintem érdemes megvárnod a következő tesztszervert és ott kipróbálnod őket előbb.
Ő kapni medált Bölcs Vezérünktől.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azon gondolkozok, hogy vennék egy 8-as prém tankot.
Csak hát nem tudok dönteni melyik érné meg a legjobban 😄
A T34, Panther II és az IS-6 között gondolkozok (ezekhez a nemzetekhez van skilles legénységem)
HD T34 jól fogja a lövéseket? Jól hozza a pénzt?
vagy ha HD-ba teszik az IS-6ot akkor annak durvább lesz a páncélja?
Panther II jó sniper tank? Lehet vele rendszeresen jó köröket menni?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De az élet - és ez a játék is - sajnos nem így működik. Mindenkinek megvan a saját akarata, amit tőled függetlenül is végre fog hajtani. Lehet, hogy aki becappelt, épp siet, mert már várja az asszony az ágyban, de még előtte leduplázza a tankot. Attól, hogy te ráérsz 5 percet elcseszni +100 dmg-ért, más még nem feltétlenül.
Ha mégsem lennél egyke, akkor légyszi próbálj meg ne úgy viselkedni. 😊
Nőjj fel végre, és deal with it.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Hogy véletlenül sem tudjunk még több sebzést szerezni.
Ezek vagy diódákra kapcsolt csimpánzok, hörcsögök, lajhárok és kaktuszok. Vagy MI/AI botok.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

1. Added following tanks for testing by the supertesters:
– Soviet tier 8 heavy Kirovets-1
– American tier 8 medium T25 Pilot Number 1
– French tier 9 medium tank Bat.-Chatillon 25t AP
– German tier 7 light tank leKpz M41 90mm
– British tier 6 medium tank Sentinel AC IE2/IV ( Na ez várós ! )
– German tier 10 TD Grille 15
2. Reworked 24 tank models to HD quality:
– M44, M53/M55, T20, T40, T1 Heavy Tank, T28 Prototype ( Nice! )
– E 25, Pz.Kpfw. T 25, G.W. Tiger, Nashorn, VK 30.01 (H), VK 72.01 (K)
– IS-6, MS-1, А-20
– 105 leFH18B2, AMX 50 Foch (155)
– AT 15, Crusader, Sexton II
– Type 3 Chi-Nu, Type 97 Chi-Ha, Type 5 Ke-Ho, Chi-Ni
3. Improved the visual quality of: SU-100, IS, M4 Sherman, Centurion Mk. 7/1
4. Improved the collision models of: T29, T30, T34
5. Added the “ventilation” equipment to be available for the T28 Prototype. ( Nice! )
6. Changed the crew configuration of the T95E2 to match the one of the M48A1 Patton. (?)
7. Fixed small errors in the visual model of some vehicles.
Egy éve amikor még nagyban játszottam úgy volt, hogy évente jönnek....
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
7K már vagy 3x meglett de mindig vesztettül....
Persze hogy ajnározzák, eddig 1 ellenvélemény volt SS ellen, és 1 vélemény volt Rita mellett. A többi mind vele van.
A két blogon is látszik, máshonnan jöttek, szinte más kultúrkörből 😊 Nekem amúgy hótmindegy volt mindig is. Én kimazsoláztam a szöveg gerincét, az információt... a többi meg csak úgy volt. Van más olvasnivalóm is, minthogy bármi túlzó szövegelést olvassak, bárhonnan is van.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Csak tényleg, hogy ezt a kiba küldetést 2 esetleg 3 térképen lehet teljesítani, az durva azért.
Jó mondjuk egy normálisabb (most spic-el próbáltam) light tank, bulldog, amx, ru, t54light a 4 de 5k-t is tudja úgy teljesíteni hogy nagyrészt sebzés + láncleszedés + némi spot, de 7-8k az már leginkább komoly spottal megy csak. Néha látni t49 köröket komoly sebzéssel, de akkor meg nincs spotjuk általában, szóval spot nélkül én még nem láttam 7e-t könnyű tanktól.
Mondom, amit tényleg nem értek, hogy a kv220 küldetés során napjában többször is megkaptam ezeket a pályákat, plusz sand river is jó volt assaultban, siegfried szintén nagyon jó volt encounter ben, a beton bunkerektől nagy spotokat lehetett csinálni meg redshire is kiváló spotos pálya volt. Ebből 3-at szétb.sztak spot szempontjából. Most meg ha bekapcsolom az lt-15-t általában kétnaponta kapom meg malinovkát vagy prokhorovkát, de prokhorovka ráadásul használhatatlan encounter módban és eddig csak azt kaptam azon.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 18:39:48
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.04. 17:22:35
Már kb 1 éve nem használom és nem hiányzik. Esetleg artyval ha több hasonló célpont közül válaszhatok, akkor a magasabb wn8-as tankot szedném ki, de ezen kívül sok értelmét én nem láttam és semmiféle hátrány nem ér, mióta nem használom.
Javaslom neked is...
Az xwm-el járó hátrányok (oktalan félelem a magasabb wn8 játékostól, ellenfelek alulértékelése és szívás utána stb) nem is beszélve a néha görcsös játékról.
Nézd meg van pár nyomorult streamer, akik okádják az aranyat, csakhogy benne tudjanak maradni a wn8 sávukban és emiatt görcsös és sz.r, élvezhetetlen lesz a játékuk, nem csak nekik, de a nézőknek is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 16:16:14
Am jó lenne valami olyan, hogy az xvm onnantól is mérhesse milyen vagy mióta először használtad.
pl. Noobmeter napra pontosan tudja mikortól használtam először és van egy adat ami onnantól mutatja a wn8 átlagomat.
szerk. csak hát kéne egy xvm mod is ami a noobmeter ezen adatai szerint adja meg a statod
(mert pl. lehet hogy egy 800wn8-as játékost látok aki az utolsó 1000 meccsében +1600wn8-as ami hát kicsit félretájolhat)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.04. 16:12:20
Trance&Friends nothing more..
Mert ami óta kicsit is figyelek arra, hogy mit csinálok az óta eléggé magas a wn8-am de mivel nézi az első 4000 meccsemet is ezért nem azt a pontszámot adja meg amit ténylegesen kéne.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.04. 16:01:40
Amit én használok:
xvm,jimbo célkereszt, dmg panel és a napi stat. Van aki szerint ezek már csalások.
Tény, vékony a határ hogy mi az és mi nem az.
Biztos előáll majd valaki, hogy ő semmilyen modot nem használ, arra azt mondom, hogy hurrá, de technikailag szerintem szinte mindenkinél találnánk valami illegálisat.
Mégis a warpack az már egy erős túlzás szerintem, ráadásul előfizetős csomag, basszus a titán fizet érte folyamatosan, hogy használja. Múltkor volt videó a másik g.ci modról, ami mutatja a teljes ellenséges csapat helyét, akkor is ha nincs spot alatt stb.
Szóval valahol azért meg kéne húzni a határt és a warpack például már egy g.ci csomag/mod, azért jogosnak érzem a ban-t, ilyen bohóc skin, fehér roncs, távcső automata felrakó meg a társai, de az autoaim is egyébként több problémát okoz, mint amennyit megold, meg azt mondom hogy nem ban érettek, maximum kapjon érte egy figyelmeztetést a játékos, hogy szedje le, aztán ennyi.
A feljelentés meg olyan dolog, ha valaki steamel vagy feltesz képet az illegál modjairól, akkor azt jelentsék fel, de az EU szerver nagyon passzívan áll hozzá a dologhoz.
Egyébként az baromság, hogy a feljelentések száma miatt bannolták és nem a warpack miatt, mert csak az ingame feljelentésnél van számolás tudtommal. Ilyenkor, ha nyitnak ticket-et, megnézik a tartalmát, látták, hogy warpack és kiosztottak rá egy enyhe 1 hét pihenőt.
hhpanther: én nem védekezek egyáltalán, inkább szomorú vagyok, hogy láthatóan fölösleges volt a tapasztalataimat megosztani, mert kb nulla információ rögzült belőle az agyadban, de ha ilyen magabiztos vagy, dobj fel egy képernyőképet a használt modjaidról és nézzük csak meg, hogy van-e közte bármilyen illegális <#crazya>#crazya> Ha aslain-t használsz, akkor a telepítő listáról mutasd csak, hogy miket jelöltél ki <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 13:20:30
De az ilyen önkéntes nyomoronc káderek menjenek a bús büdös francba.
Módokról meg annyit. Egy nyavajás sebzés és pattintás számlálót nem tudnak megírni a játékba?
Minimapon a tankok nevei és a töltésidő kijelzéséhez is évek kellettek.
Kezdve azon, hogy a warpack előfizetős csomag és nem egy mod, hanem inkább egy mod gyűjtemény, de nem is részletezem, mert látom, hogy megértetted akkoriban a lényeget és az aimbot működését (szarkazmus).
barret: warpack-al szerintem nem, de nem ismerem a warpack felhasználói feltételeit ennyire pontosan <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.04. 12:43:27
Annó írtad hogy te is használtad. Persze csak kipróbálás céljából..Akkor ugyanezt írtam, hogy csúnya dolog ilyesmit használni...😊
Egy hétig valamivel tisztább a játék enélkül a titán nélkül. Eggyel kevesebb warpackos, aimbotos stb játékos nélkül. Inkább örülnöd kéne.
Szerinted megijed a ban miatt? Maximum nem streamel többet, mert gondolom most arra gondol, hogy nem az a hiba, hogy warpack-ot használt, hanem hogy streamel-t. Aha, persze.
Renton: Az ilyenek eononként egyszer csinálhatók meg. XD
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.04. 12:30:44