418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #378573 A húsos fazék! Jézus is, Gandi is, Mujica is ,...csak a pénz, csakis a pénz. a húsos fazék...ugye? ugye? -
Lokker #378572 Nem is kell, mindenki tudja hogy WoT és AW bérenc vagy.
-
yossarianHUN #378571 Jééé, a WG-bérenc kártya, ezt is rég láttam
-
enncsibaba #378570 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez esetben ne haragudj, nem szokásom. Lehet nem találtam a gyógyszerem :) Igaz, most meg a cavintonomat keresem,mert nem emléxem. A lényeg, hogy nincs harag :D -
Lol, ma tényleg epic nap van (nekem mondjuk 3 napja nem megy kb.), de legalább meglett a gyújtogatós küldi (igaz, csak elsődlegessel) az Obj. 260 kampányban.
Aztán meg mentem két tank ászt, egyet T-55A-val (eddig sose mentem vele masteryt), egyet Centurion Ax-szel (ennek is csak az elődjével volt meg).
Mellette kb. 40% wr a mai nap, aztán igazodj ki....:D -
Rammsch31n #378568 Legalább kölcsönösen agyvérzést kapunk a másiktól. Hehe.
Azért remélem téged nem szopat a WoT...(bár olyan úgy sincs, mert a WG csak jót csinálhat). -
yossarianHUN #378567 Elnézést, nem tudtam, hogy ilyen igényes vagy, főleg egy általad idehányt asztalcsapkodós, faszozós-basszamegezős hsz után, mea culpa Én speciel a gyermeteg hisztizéstől kapok agyvérzést. -
csonttika72 #378566 Ja, mert az tök normális, ha valaki a betűket számokkal helyettesíti.... hagyjuk már. -
Rammsch31n #378565 Hát még mindig szebben néz ki, mint kvázi fonetikusan magyarosítva.... akkor inkább írnál legalább dühöngést, nem olyat, amitől egy normális ember kb. agyvérzést kap hirtelen ha meglátja. -
yossarianHUN #378564 Pedig mennyivel színvonalasabb ez a hiszti a pangásnál...
Tényleg, rage-nek írják? Ejha, nagy igazságot mondtál. -
Rammsch31n #378563 Legalább van mire válaszolnod, mert egyébként meg csak a pangás van. Egyébként rage-nek írják... -
yossarianHUN #378562 Szerintem rédzselj a fórumon, az a módszer népszerűsége alapján 98%-ban hatásos. -
Rammsch31n #378561 miafaszt kell csinálni, hogy nyerjen a csapat? küldjem Serbnek a pénzt? vagy mit basszákmármeg. -
Kolohusikával mennyi XP kell egy csatában a tankászhoz? :o
egyszerűen képtelen vagyok összehozni!
az előbb volt egy 907 XP-s csatám és nem lett tankász -
ratgab #378559 Ez az FCM gyerekek a tierlimitjével egy akkora OP tank hogy az félelmetes. -
Ha hétvégi akciók akkor!
-
Lucifer001 #378557 Milyen visszaélés , félrevezetése akart lenni a wotinfon meghirdetett nyereményjátékkal kapcsolatban ? -
Rammsch31n #378556 Na meg nem csak a 3x-ozó hanem a küldetés, hogy nyerj 10x...
de az szinte mission imposibble.... -
Rammsch31n #378555 ja, meg a csillagok együttállása (szerencse).... :D -
Gyuszopapa #378554 A 6. csatát sikerült ma megnyerni azt is Chi-ri tank ásszal.A hét elején a T1 HT-val lett tank ászom vesztes csatával.Erre a 3X-re nagyon rákattantak az idióták.Olyan irreális dolgokat csinálnak mintha nem is akarnák a nyerést tankjaikkal.Hihetetlen mi megy. -
Gyuszopapa #378553 Az IM-nél nem csak a tudás számít sajnos. -
Rammsch31n #378552 az ilyenekre kár a szavakat pazarolni, mert én értem, hogy ha megértené lenne rá fikarcnyi esély, de a többség még neked fog állni visszapozfázni a hülyeséget... az eredmény meg az, hogy mégjobban felhúz. :D -
realcsabi #378551 Ez egyedül csak azért kellemes nekem mert annak idején nagyon kedvesen beszóltál nekem hogy mekkora szar vagyok hozzád képest, ezért egy apró örömnek elmegy hogy még mindig azzal a T28HTC-vel szüttyögsz. :)
De nem vagyok haragtartó remélem összejön mihamarabb. :) -
Ez az Archer egy nagy paradoxon,tolatva kell támadni mert ugy 32 km/h a sebessége,előre 12 :D De a löveg előre néz... -
enncsibaba #378549 Szebb reggelt!
T28HTC-hez már csak a LT15 kellene. Ma már mentem 2 tank ászt (WZ131 és T71), egyik kör 4600 másik 4800 assist+dmg...
Sose lesz meg így :( -
András77 #378548 Gondoltam én is gurulok párat reggel, de tényleg csak top gunnal és majdnem kolobanovval tudtam nyerni (1:4 ellen) úgy, hogy ki kellett menjek egy arty elé, de szerencsére és nagyon szokatlan módon mellé lőtt. Én azokat nem értem egyébként, akik tudnak angolul, tehát a szavakat el tudják olvasni, amit leírok, de értelmezni, pláne normálisan reagálni azt nem tudnak.
Mondom a nagyon alacsony hp-s csapattárs cromwell-nek, hogy nekem még van hp-m, belelállok a lövésbe az arl-44-e, aminek az eleje még talán pattintani is tud, ha oda lő az ellenfél, maradjon hátra és akkor jöjjön ki, ha lőtt. A gond talán az volt, hogy egyszerre két ellenfelet spotoltam fel és ölni akart a cromwell, de akkor is miért nem tudja megvárni, hogy lőjön az ellenfél? Persze ott döglik meg én meg egyedül maradok 4 ellenféllel szemben. -
Rammsch31n #378547 azt a jó rohadt anyjukat... akármit csinálok, kikapunk... megint felkeltek a paprikajancsik... -
Rammsch31n #378546 Oké, hát igazából ja, csak azért jött szóba, mert fél áras, és pont volt annyi goldom (Kicsit több is)... nyilván a 6-osok meg a 8-asok jobbak, de nincsenek az ingame garázsban, én meg már nem akarok nagyon fizetni nekik, úgyhogy el leszek ezzel is ha úgy szottyan kedvem. :) -
András77 #378545 Orosz med legénységet húzni nem sok opció van. Én sokat mentem vele mielőtt megvettem a Rudy-t, de még most is kigurulok vele néha.
Az ágyúja elég gyenge átütésű, igaz cserébe még pontatlan is
meg nem lát messzire viszont tier limites. A sebessége meg nincs meg a gyors flankhoz, úgyhogy jól kell vele helyezkedni. Arany lőszer átütése is kevesebb (jóval), mint a t25 alap lőszere. Szóval van gond vele, de mégis elég masszív tank, nagyon jó gun dep, amit a mostani dimbes-dombos pályákon jól lehet használni.
Van kraft a tankban, tehát amikor kigurulok, akkor tudom, hogy akár 1:sok helyzetet is meg lehet vele oldani, persze lehet, hogy kívánja az arany lőszert hozzá.
A Tier6 szörnyeteg OI meg T150 ellen nyilván nem sokat tud kezdeni, de ezzel nincs egyedül. Még az oldalát is csak jó szögből tudja belőni alap lőszerrel
Szerintem a fél árat megéri, van fun faktora és ha nem lenne rudy-m, akkor használnám is simán legénység képzésre, meg a kredit hozama sem rossz, ha nem viszed túlzásba az aranyozást. -
viper07 #378544 ok, megy a ticket a WG-nek meglátjuk mi lesz belőle, köszönöm a hozzászólásokat -
Rammsch31n #378543 Le vannak felezve az 5-ös prémiumok árai... érdemes megvenni a Matilda IV-et mondjuk? -
Lichtmaschin #378542
Utoljára szerkesztette: Lichtmaschin, 2016.08.13. 00:19:21 -
Angelus1991ster #378541 Személyes missziókat nyugodtan átlehetne nevezni Személyes agyvérzésre. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze nem kötelező csinálni. Ezért kéne az 5+ millió kredit/misszió kiváltás dolog. -
suba53 #378540 Tavaly tavasszal váltottam T-home-ról DIGI-re, amikor elkezdték kiépíteni nálunk az optikai hálót. Családi házas övezet, optikai szál be a padlásra, onnan optikai modemről NET, TV, Telefon.
Kevesebb mint a felét fizetem egy jobb csomagért, mint a T.Home-nál. Full TV csomag, 100/50n Net +telefon. Ez most még 4900.-, a hűség lejárta után kb 6000.- lesz. A T-Home nál már 13000.- körül fizettünk havonta, egy gyengébb csomagért.
Korábban rendszeresek voltak a kimaradások akár több napig tartó szünetek, de a DIGINÉL eddig a leghosszabb kimaradás 1,5 óra volt, a nagy tavaszi zivatarok idején. -
Gyuszopapa #378539 Valamit elcsesztek a WG-nél mert szopok vele én is de azt hittem én vagyok a hülye.De akkor nem. -
green64 #378538 Lőszerrekesszel jártam így többször is... -
kopaszeger #378537 szia viper
Sajna nekem ugyanaz a helyzet át kellett állítanom egérgombról más billentyű kiosztásra, nekem konkrétan egérre van beállítva a tűzoltás de e5-re nem használok tűzoltót és a helyére betettem egy kis javító csomagot. A kis javítót nem tudom használni de ha tűz van másik tankon használható az egérgomb. A új javítás óta van ez a hiba nálam is. -
viper07 #378536 Segítséget szeretnék kérni. Most vettem észre több gyanús esetet követően, hogy az egér gombok által vezérelt moduljavításokkal valami nem stimmel, A helyzet a következő : javító csomag, ami ugye az 5. bill. alaphelyzetben, nálam a görgő click. Amennyiben nincs hibás modulom, és megnyomom a görgőt, kiírja, hogy nincs mit javítani, eddig OK. ha nagy javítóm van, akkor működik is, mindent javít. Ha azonban kis javítóm van, és leesett a lánc, aminek a javítása ugye alaphelyzetben 5-5 bill - legalábbis nálam- , eddig úgy ment, hogy 2 megnyomtam a görgőt, és ez jó is volt, mert villámgyorsra gyakoroltam. Aztán mostanában vettem észre, hogy a láncom lelövését követően rendre halál, mert nem tudok javítani, kis jav. készlet esetén ha van sérülés, a görgő gomb megnyomásakor nem történik semmi,a javító sor sem jön be. Hálás lennék minden jó tanácsért !
-
Nyilván így akarta kideríteni hogy nézik-e még magyarok a streamet. :) -
Lokker #378534 Tegnap előtt estefele egy kis széltől elment a net egy kis időre.