World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék egy kis nyugtató gif:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.12. 15:14:23
angelus1991ster.blogspot.hu
Írtam az OIexp-nek, hogy ez egy büdös nagy nulla, amit alakított, erre mondja, hogy én meg biztos aranyat lőttem. Mondom mi van? Lőttem aranyat, a kv220-ban ez nem megkerülhető, de mondom neki, sokkal sz.rabb az ágyúja és egyébként nem full arannyal mentem, de nekem az arany átütése kevesebb, mint neki az alap lőszer, szóval nem értem. Arról nem is beszélve, hogy nekem kellett egyedül harcolnom az ellen kemény nehéz tankjaival, nekik meg csak medekkel meg tédékkel.
Tényleg a legszívesebben én is megfordultam volna némelyik csatában és a buta fejüket lőttem volna a sok retardnak... Most akkor játszani akarnak vagy mit akarnak? Ül a hegy mögött, tőle 50m-re meg élet halál harc folyik, de ő vár, mert kockázatos kibújni. Meg a hasonló jelenetek, fullos lemming vonatok, ha a hátamat védi 3 tank 1 ellenében, akkor sem lehetek benne biztos, hogy megvédenek, mert sokszor elbújnak és hagyják az ellent, hogy lője a hátamat vagy egyszerűen, gyorsan és núbber stílusban meghalnak a nyílt terepen való egy helyben állás miatt stb stb stb
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.12. 14:44:29
Látom, banra játszol, de rossz az időzítésed, mert nemsokára indul az fv akció és napi küldetések lesznek. Már, ha érintve vagy és megvan a centurion ax.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.12. 14:12:17
csata indulása után egyből belém lőtt,majd utána megint,hát én is adtam neki kettőt,amitől 94 hp-ja maradt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.12. 13:56:42
Kár, hogy nincs olyan , hogy prémium tankokat egy tutorial szerűben kilehetne próbálni.
Bemegyek az ellenséghez t49-el,erre idióta Obj 263 csapattárs telibe nyom.
Győzelem
Winter Himmelsdorf
T49
Szerzett tapasztalat:480 Szerzett kredit 14 638 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 6 119)
Kurvára semmit nem ér az a 6119 kárpótlás.Javítás: -10 383
megfogadtam már párszor hogy nem megyek be az ellenség közé spotolni,de tényleg ezt kell tennem most már.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.12. 13:31:23
Wg olyan mint a nigger rapperek USA-ban. Azoknak a rappzene, wg-seknek a tankos brand segített nagy profithoz jutni. Vagy a sivatagi hercegeknek a fekete arany.
Mire költi a wg a beömlő pénzt? : "jó nagy plazmatévére, jónagy irodaházra."
Már csak a mesterséges sziget hiányzik.
Az ilyen akciókkal, hitvány csomagokkal meg csak felidegesítik a régebbi játékosokat. Az újaknak meg mindegy, csoda ha felfogják , hogy mire jó egy prémium tank.
Azt hiszitek sikerül?Majdnem sikerült jó előbb,de a másik medet oneshotoltam mert ammo racket lőttem neki.<#wow3>#wow3>
utána rá másztam tök gázzal scout-ra erre mielőtt elcsapnám csapattárs az orrom előtt pár méterrel kilövi.<#wilting>#wilting>
Megvettem Matilda BP-t,maradt még 1939 goldom.
Nekem M41-re nem adta be,pedig kill is megvolt és az xp is és nyertünk is.
Ha még lesz 20+20 goldos napi misszió, akkor a +garázshellyel úgy nézzük ingyen volt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.12. 12:54:02
balfasz toptier szniper király a hegy királya, balfasz retardáltnak még neki állt feljebb, hogy ne ugassunk tud játszani, aha persze
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.02.12. 12:50:29
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ezt a céget elsősorban a totál retardált marketingesei fogják tönkre tenni, másodsorban meg az idióta fejlesztő bandája, akik nem képesek normális prioritásokat felállítani. (pl a mostani patch nagyon jó és érdekes dolgokat hoz, ezeket már korábban meg kellett volna csinálniuk).
Matilda BP vagy Excelsior????
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
VIII M4A1 Revalorisé;
1 Garage Slot.
26.95 €---akciós ár 27.45 €--régi ár
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Amúgy de jó, hogy vérremenő csatákat kell vívni a tesztszerveren. Mintha számítana.
csak mert ezek a barmok mondták, hogy lesznek benne lengyelek valami lengyel "tab"-on... és gőzöm sincs mire gondoltak. ez a köcsög teszt-kliens meg már 5x-re szed valami külön megabyte-okat magának, hogy nehogy még ma megnézzem. 😄
Szerintem ez a patch jó lesz, ha mindent sikerül bevezetniük, érdekes funkciók, a hangok is jobbak lesznek és még a köröket is kirajzolják a minimapra, az nekem + 2-3 fps lesz, hogy nem kell rá mod. Tudom, nehéz kört rajzolni, azt nagyon le kell programozni, sokáig tart.

Nem mellesleg nagyon jó lesz driftelni meg kézifékes fordulókat csinálni és így nem kell lelassítani házak között sem, persze némi gyakorlás után csak.
Egy érdekes misszió a RU-soktól.
(fordított verzió)
https://translate.google.hu/translate?sl=ru&tl=hu&js=y&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fworldoftanks.ru%2Fru%2Fnews%2Fpc-browser%2F11%2Fcapture_of_budapest%2F&edit-text=
Eredeti verzió:
http://worldoftanks.ru/ru/news/pc-browser/11/capture_of_budapest/
Itt a te esetedben nem a lőrés a ludas, hanem ha megnézed itt a ház V alakban nyitott, le van rombolva, egy bishop (aminek kicsi a hatótávja, 500m ha jól tévedek, szóval inkább K1-G1 vonalra tippelnék, inkább g1), ami meredeken tud lőni simán betalál oda a V résen keresztül.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.11. 22:48:33
Utoljára szerkesztette: WR104, 2016.02.11. 22:40:08
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Valaki mondja meg hogy vert pofán az arty K-2-ről? Egy pillanatra lefagytam, nem sikerült időben rácsapnom a print screenre hogy a damage indicator még látszódjon a képen. Viszont a tankot nem mozgattam, pontosan ezen a helyen csapta meg a gránát.
Tudom hogy a britt artyk meredek szögben lőnek felfelé (most a Crusader SP-nél járok) de nekem ez már túlzásnak tűnik.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2016.02.11. 22:35:49
Mindig a sírással jönnek és írom nekik, hogy ez nem sírás, inkább sajnálom őket.
Én sem vagyok a nulla arany használat híve, használja, de gondolkodjon, ennyi. A játék öröméhez hozzátartozik, hogy bizonyos helyzeteket megoldunk, megkerüljük, L alakban beállunk csapattárssal, helyezkedünk, leláncoljuk, HE-t használunk. Ezek mind valamiféle gondolkodást jelentenek, amiktől érdekesebb lesz a játék.
Az arany lőszer nekem pont ezt az örömöt venné el vagy csökkentené, mert aranyat rántok, oszt az majd szétb.ssza a pofáját az ellennek. Én vok a király, meg az istencsászár.
Ennyi a történet, több arany = kevesebb értelmes szórakozás. Van persze egy értelmes szintű arany használat, amikor konkrét célből nyúlok hozzá, például hogy biztosan kiiktassam az ellenfelet aki már csak egy lövés és ezzel egy ágyút a csatából. Jó, azt is elfogadom, aki azt mondja, hogy ez is sok és az arany ott kezdődik, ahol a játékos tudása véget ér, de egy ésszerű arany használat nálam még elfogadható.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Persze továbbra is a kérdésem, hogy mit kapok olcsóbban, ha mesterségesen kiszinezem a statomat???
Jó a winrate -> jó lesz a stat is. Nem számít a hulladék karakterisztika, nekik. Jönnek a magas effik pedozni low tierbe ezzel az olcsó darabbal. <#wow3>#wow3><#mf1>#mf1>
Azt mondja, hogy az egyik 15k a másik 22k csata után arra a következtetésre jut, hogy ezt a hulladékot meg kell vennie a winrateja miatt és jönnek vele pedózni ! Én még zöldnél rosszabbat nem láttam ma Gr.Tr-al menni <#lama>#lama>
Ja és azt írja a szegény, hogy a tank az OK, erre gondolok kiszedem nektek a tankból, de nem tudtam, mert lassú vagyok és ő már az első tűzben elesett. Cegényke <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
Mégis hogyan lehet ennek a leheletvékony tanknak az 5. legjobb winrateje? <#nemtudom>#nemtudom>
Az alapvető kérdés viszont annyi, hogy minek? Ad kedvezményt a párizsi árából a hentes a zunikumnak vagy mi a kézzelfogható előnye? Esetleg kiemelt arty célpont, vagy jobban elfogadják a szakaszfelkérést meg ugye nevesebb klánba belépő (de amennyire tudom van próbajáték, meg azért ránéznek, hogy mivel is érte el a szintet, nem hülyék teljesen).