418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezt próbálom, de az a szar akkora, hogy mindenképpen belelógsz valamelyik ablakba, amin keresztül szarrá szednek. Ritka, hogy nem. -
A tárasat válaszd. nagyon jó! -
yossarianHUN #378611 A visszaszámlálás vége után kapásból elindulni a legközelebbi házig (kb. 25 méter), és ölelni a házfalat lelkesen. Nagy, lassú heavyvel Malinovkán ez sosem volt másképp. Maussal is be lehet érni a ház mögé időben, O-I-val is be lehet. -
Kell erre az 59-16-ra a top ágyú? Az alap ágyú teljesen jó átütésileg, még a top se versenyezhet vele. -
A gond ott kezdődik, hogy O-I-val letesz a játék a mezőre Malinovkán, és abban a pillanatban, hogy megmozdulsz, cafatokra szednek. Ha nem mozdulsz, akkor még van fél perced, mire az első scout berohan. Ez itt a baj. És 10-ből 10-szer ez történik. -
opati #378608 Szívásnak szívás, de ha ezen izgulsz, akkor még annyira sem tudod hozni a meccset, mint egyébként. Nem kell ezzel foglalkozni. Ha az kell, akkor halálra kempelem magam a Bulldogban Harkovban, vagy megyek a med vonalra Prokhorovkán az IS-7-tel... -
Nem de ez így oltári nagy kibaszás, te nem érzed? Olyan, mintha szándékosan szívatnának. Mintha a sakkozónak súlyemelésben, a súlyemelőnek sakkban kellene indulnia egy versenyen. -
opati #378606 Ha mindenki azt a pályát kapná, ami leginkább fekszik a tankosztályának, akkor Malinovkán lenne 30 db light tank, Himmelsdorfban pedig 30 db heavy. Tényleg így lenne igazságos? -
Ennyi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Life Time
Tier: 6, Type: Heavy, Nation: Japan, Gametype: All, Team: Both, Grouped by: Map The average Life Time in minutes
Display records
Search:
Map Battles Values
1. Fiery Salient Fiery Salient 286 5.18 min
2. Prokhorovka Prokhorovka 285 4.85 min
3. El Halluf El Halluf 401 4.79 min
4. Malinovka Malinovka 405 4.78 min
5. Karelia Karelia 509 4.69 min
6. Fisherman's Bay Fisherman's Bay 356 4.59 min
7. Sand River Sand River 515 4.56 min
8. Highway Highway 341 4.55 min
9. Erlenberg Erlenberg 533 4.51 min
10. Mountain Pass Mountain Pass 338 4.42 min
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.08.14. 16:48:30 -
Köszi! -
Ott van a vbaddict.net oldalon: Tier 6-10 heavyk map előfordulások - ami nagyon városi, az az összes map 25% körül van. Mondjuk még olyan +25%, ahol van jelentősebb városterület, azokon kívül...
"Más semmi jel. A roppant rom körül
Határtalan szélesre s hosszura
A holt homoksík némán szétterül. "
A legkevesebbek (7-9 k alkalom környékén) widepark, stalingrad, kharkov, winterhimmelsdorf/himmelsdorf, fierysalient/prokhorovka
13k alkalom felett, legtöbb
siegfried line, erlenberg, sandriver
10k felett (futottak még)
karelia,ensk,murovanka,steppes,lakeville,redshire,elhalluf,malinovka,mines
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.08.14. 16:42:19 -
Angelus1991ster #378602 Kíváncsi lennék miért van ez. Light- városi pálya, szökőévente 1x-er a megfelelő pályák. Nehezeknél fordítva. Közepesnél meg ez is az is. -
asolyom #378601 Mellesleg én is voltam úgy, hogy O-Hoval csak "mezei" pályát kaptam, viszont scouttal vagy papír meddel csak várost. -
asolyom #378600 A legjobb az OI-val, amikor Malinovkára, vagy Fiery Salientra rak. Ahogy kicsit előre mész, máris kapod az arty bombákat, és láthatatlan TD lövéseket. Ez főleg pl. T8-ban élvezetes, amikor egy TD 2 max. 3 lövésből kiszed, vagy egy arty simán egylövésez. :-) -
Nem tudja valaki, van olyan oldal, ahol meg lehet nézni, hogy egy adott tankkal melyik pályán hány százalékot voltál? Mert ez már kiborít, hogy az OI-val, még nem láttam városi pályát. -
asolyom #378598 Szerintem nem fogják visdzaállítani, mert abból parasztlázadás lenne. :-) -
ratgab #378597 Ezt most úgy érted, hogy pl. az alap lőszernél is kevesebbet, de kvázi nagyobb esélyed van átütni? Ez még így akár működhet is, de ha alap lőszer sebzésnél magasabbra rakják a sebzést akkor ugyanúgy nem csináltak semmit (egyszerűbb lenne a gold lőszerre visszaállítani, hogy csak arannyal lehessen megvenni). -
tutyimutyi2 #378596 Például olyasmit hogy a gold kevesebbet sebezzen a nagyobb átütésért cserébe -
Jöl tudod,de általában,titokban csinálják
-
ratgab #378594 FCM-et úgy kell elképzelni mint egy tierlimites CDC..Akinek a CDC-vel megy az az FCM még jobban fogja imádni, mert az FCM bizony nem lát 10-es tankot míg a cdc igen...Amúgy meg gyakorlatilag majdnem ugyanarról a vasról beszélünk, csak talán az FCM egy picivel böszmébb (ágyú ugyanaz, látótávolság ugyanaz)...FCM-el nem célszerű közelharcba keveredni (félve merem leírni, hogy sniper tank mert megint szét leszek oltva).
Én speciel imádom (2 napja van meg).
Goldnerf témát nem hallottam, sem a rebalanszról...Mit fog már megint állítgatni a WG?
SP kapcsán ha a goldnerf alatt olyasmit értesz ami befolyásolja a gold használatot akkor az engem pl nem érint (SP-ben szinte sose használok goldot...lőni kell a gyenge pontokat és kész). -
asolyom #378593 Egyébként ha prém tankot nerfelnek, akkor a kuncsaft visszakértheti az árát aranyban, ha jól tudom. -
Rammsch31n #378592 Szerintem nincs, mert első körben a T10-eseket basztatták, meg az artykat... és tán majd most jönnek a 9-esek, meg 8-asok (a legnagyobb prémek ugye)... de sztem jól el is cseszik az egészet vele. -
asolyom #378591 Vagy pl. hogy melyik tiert érinti? -
asolyom #378590 Van valami megbízjató info erről a gold nerfről? Melyik tankot hogy fogja érinteni? -
András77 #378589 Jogos. Az is6-t kihagytam. Én rühellem a szovjet 175 penes pontatlan sz@r ágyúkat. Nincs átütése cserébe még 30m-röl is képes mellé löni. -
Kryon #378588 Az FCM papír, az SP pedig nagyot fog szívni a rebalansz után. A goldammo nerf és a közelharc fájni fog. Megvehető, limites 8asok közül szerintem most az IS6 a legjobb vétel. -
Angelus1991ster #378587 SP egy nem rossz vételnek tűnik, bár egy ici picit buffolhatnák a gyorsulását.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bárcsak minden prémiumtank tierlimites lenne, akkor a megszabott áruk is jogos volna. Idióta wg-s amelyik ezt a jó dolgot az újaknál megszüntette. -
András77 #378586 Arról nem is beszélve, hogy amit tényleg meg is lehet venni a tier6-8 tier limitesek közül, az az fcm meg az SP (ja meg a tog, de azt inkább meg sem említeném, mert speciális agyszerkezetű ember kell hozzá). -
Angelus1991ster #378585 Hivatalos oldal tankopédiája azonban egy fos. Csodálkoznék is ha le lenne írva ez az amúgy fontos adat. -
Magyarán azoknak saját tier+1.
Amúgy az a baj, hogy itt, a hivatalos oldalon (mert a wiki nem az) nincs leírva a battle-tier.
link (leszűrve 6-7-8 prémtankokra)
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.08.14. 11:03:35 -
Angelus1991ster #378583 Ajánlott irodalom:
http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics
Legfrissebb lista a tierlimites prémiumtankokról (kurvára lehetne több is rajta!, bw Wg!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Csodálatos sorok következnek, amikért remélem külön bugyruk van a dantei pokolban:
Battle Tiers 1 through 2 fight on these maps: Mines
Mittengard
Winter Himmelsdorf
Battle Tiers 2 through 3 fight on these maps: Mines
Ruinberg
Winter Himmelsdorf
forrás: http://wiki.wargaming.net
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.14. 10:55:55 -
Sir Charles #378582 Kérdés:
Tier 6-7-8 prém tankok közül melyik tier limites? -
asolyom #378581 Jópofa kis tank ez a Ke-ho! Négyes szinten elmebeteg dpm-je, és egész jó átütése, valamint álcája van. Szerintem statpaddrenek is kiváló, felszereléssel, és egy jobb fajta legénységgel. -
Angelus1991ster #378580 Ó mondom fasza, meg is "venném" ingame az ingyé aranyból (LTP-s misszióból való). Utánna persze jött az előre borítékolható csalódás :(
Más szerverek egyikén asszem elérhető az a tank. -
Nagybetűvel írták a gyorsítós részt? :)
Az "ezercsatás zártbétás" rippersherman, nem? -
Rammsch31n #378578 Ha tudom, hogy van ez a szenvedős gyorsítós küldi (napokkal ezelőtt), nem sietek annyira a grindeléssel, és több kreditem maradt volna... GG WG. :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.08.13. 20:39:32 -
Angelus1991ster #378577 Keresd a hibát:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
aru #378576 Köszi, akkor buktam, mert a rendszerwinyó formázva lett. A régi HW-el telepített Win nem indult az új HW-el. 
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.08.13. 20:00:46 -
C:\Users\felhasználói neved\AppData\Roaming\Wargaming.net -
aru #378574 Éppen újratelepítem a WoT-ot egy komplett PC újraépítés után. A kérdés az lenne, hogy a játék hol tárolja a beállításokat (videó, grafika, bill. kiosztás)? Mert mivel megvan az előző géppel telepített mappa ezért onnan átmásolnám ezeket a config fájlokat és nem kell tökölnöm vele.