World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.12. 21:42:51
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
Az eredeti banda képe :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Standard üdvözlő üzenete a csatornán, kis videóval érdemes a kommenteken röhögni.
"NEWS FOR HUNGARIANS ONLY":
Az irónia, hogy pont átlépem ezzel a besúgás határát.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.12. 20:47:37
10/1 nekem is ma😮
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Új polák tank ág T1-ese :
Siemkatraktor <#nyes>#nyes>

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Most ilyen 1920x1080-as kép nyugodtan jöhet DE ez miiiii...........
Ha eddig agyaltál azon, hogy adj-e a CDC-ért 8.600.-at most 8.700.-ért viheted ! A WG megkönnyíti a választást. <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Valentín nap így OP.

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.12. 18:41:57
Random megyek egyet cromwellel, oda sem figyelek ÉS meglett a gyújts fel 2x valakit misszió XD
Sok nyomorék életképtelen......artysokat lövésenként kéne felrúgni. Hátha úgy megértenék milyen is ez.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mint VK3002DB-nél a 171-es gold lőszer, az is drága alap lőszer.
Majd akkor lesz gold lőszer a VK3002DB lőszere, ha behozzák a Blitz-es 8,8cm-es ágyú penjét ami 145/195.
Jah! Valentiny nap akkor lenne, ha ez egyszer nem 150 golf, hanem 100 gold lenne a garázshely ára, mint 2014 májusában amikor hosszú ideig az SP event alatt 100 gold volt a garázshely ára.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.12. 17:33:43
O-I-val szemben viszont esélytelen, arannyal sem, mert kiröhögi a 121 átütést és elfutni meg lassú. Kínomban mines hegytetőn megflankoltam egyet és az oldalába kettőt tudtam lőni, de még ott is pattogott, ha nem volt jó a szög, közben meg 2 troll ágyú lövés és viszlát (1 lövést hibázott az OI).
Az O-Iexp-t belövi, de van hogy oda is kell egyszerűen az arany, de ami a fő gond, hogy az brutál nagyot belém b.sz, nevetséges.
Meg mondom, én nekem ez nagyon gyanús, komolyan durván gyanús, hogy kapott egy kis kredit buffot. Nevetséges csatákra ad 15e nettót, prém nélkül. Régen meg pont azért nem játszottam vele, mert alig hozta a kreditet, sőt gyakori volt a mínusz, ha aranyoztam.
A valentine miért éri meg? tier2 ágyúja van, ki szeret szenvedni vagy aranyozol vele folyamatosan??? Még talán a BP, amit bevállalnák ezek közül, de az meg a csigatempó, talán még a kv220 is lehagyja.

250 goldos Valentine LL tényleg megéri, ha nem lenne meg. Akkor megvenném. Matilda BP (Budapest YD) 438 goldért ? Asszem megveszem. De legénységfejlesztőnek a Sentinel család lesz jó.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.12. 17:12:52
10arty meg a jó kurva anyád wg arty cap az úgy nincs vagy mi a cibákoskurvaélet?
SALT
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
6-7 tank meg hadd lőjön, ha side scrap-ben vagy és nem tudják, hogy a tornyát kell lőni, hanem folyamatosan láncolnak csak, néha sebeznek, de pont elég hülyék/amatőrök ahhoz, ahogy kilőjem őket mielőtt elfogyna a hp-m, utána már meg is érkeznek a hátamban a másik oldalon győztes ellenfelek és kiszednek hamar a maradék hp-ból. Elég lett volna, ha lerohannak, de nem, be a fedezékbe, ki a fedezékből én egyet lőttem beléjük, ők meg egy csúszót rám. A kv1 ráadásul merőlegesen jött ki, könnyű préda. Az epic rész mégis az volt, amikor leláncoltam egy su85-t és a megmentésére siető m7-t is, pont olyan helyzetben, hogy nem tudtak rám lőni. Kis kávé, szivar szívás (képletesen) és először a su-t lőttem ki, utána az m7-t, volt némi ugatás miatta a chat-ben. Közben lőttek rám pár csúszót a társaik meg az arty próbálkozott újra levenni a láncomat, csinálják csak.
Lehet, hogy furcsa egyeseknek, de nem kell minden tankkal besz.rni és a hegy mögött lapítani, hanem jól beforgatva ki lehet rakni, persze ha pl az említett kv220-nál látom, hogy pofán lőttek, akkor sokkal óvatosabb vagyok és akkor nem is tudok egy oldalt lehozni egyedül.
Ja hogy hétvége van,igy már minden világos<#action>#action>
Mindegyik egy modulos lett és csak a fegyvert lehet fejleszteni.