418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #378533 T-hommal nektek tegnap óta nem volt gond ??? sem net, sem vez. telefon , sem IP tv . -
nem ott van, hogy track nem számít ? -
ma úgy felbasztam magam... ONival megyek a legelső HT15 másodlagosra,SU100 és KV85 kellemesen pillegetett belém 5200at,közben 1000 fölött sebezve mondom a 6k megvan simaliba...hátbalövik őket,túlélem,nyerünk,sehol semmi,játék szerint blocked 3600....na jóvan,letörlöm inkább a gecibe akkor 
-
Rammsch31n #378530 Egy csatában 2 embert bannoltattam ki... :"D Elkezdtek blockolni mozgásnál, én letrackeltem 2-őt cserébe... ők meg egyenként belém lőttek 3-3-at kinyírva engem. :D
Így is úgy is kiszoptunk volna de legalább trollkodtam egyet, meg jót nevettem. :P :D -
Rammsch31n #378529 LOL. Most olvasom Armored-en, hogy WarThunder csinált egy Naval Forces-t is... hát... aki játszik hajóssal (a WG-ssel), azt megint nehezen fogják elcsábítani... szóval az a piac is a WG-é egyelőre, mint a tankos... (a WT-é a repcsis.) -
András77 #378528 Ez így van, csak ugye megint az átlag. Egy átlag moszvkai biztosan jobban keresett (sokkal), mint egy átlag magyar, de talán ez igaz a nyugati részekre is, keleten meg, inkább hagyjuk.
Egyébként meg amilyen brutális lakásárak vannak Moszkvában, ne csodálkozzunk. Azóta kicsit csillapodtak ott is az árak, de elad egy sz.ros megörökölt egyszobás panel lakást (amit még a szoci időkben ingyen kaptak a szülei) 30-40millió forintnak megfelelő rubelért és vesz belőle például itt pesten egy belvárosi lakást és kiadja airbnb-be vagy a gyereke lakik itt, ha tanul pl.
Úgy kapcsolódik a WoT-hoz, hogy mindig a sz.r orosz számítógépekre hivatkoznak, de szerintem ez megint egy városi legenda. Nem lennék meglepve, ha magyarok átlagban sz.rabb gépeken tolnák. Mostanra kicsit bezuhantak az átlagfizetések (ezek jóval magasabbak voltak a keménykedés időszaka előtt, meg amikor még drága volt -nekünk- az olaj) de én nem akarom elfogadni azt az érvelést, hogy de mert az oroszok milyen sz.r gépeken futtatják a játékot. Az lehet, hogy az EU szerveren jobb szgépek vannak, de az is biztos, hogy a nyugati játékosok miatt...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.11. 16:50:24 -
Rammsch31n #378527 Hát mindig lehet valamire fogni, ők erre fogták már jó párszor.... -
Kryon #378526 Kifogás... A ruszkiknak egyáltalán nem ment rosszul, amíg az olaj és a rubel be nem zuhant úgy 2 éve. Amelyik játszik, simán lehet, hogy jobb gépen tolja mint az átlag magyar. -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #378524 Jaja kurvavicces... -
Majd a Tas-al együtt berakják 
-
Rammsch31n #378522 Mondjuk nem értem, hogy ez a hajósnál miért nem gond, és az PC... egyébként nagyon egyszerű lenne a történet, a ruszki vackon játszók szedjék le az SD klienst vagy valami még butítottabb szart adjanak ki nekik... a HD-ba meg rakják be ezt is, és akkor nem nyávoghatnának... bár úgyis megtennék. De nem is akarnak ezek ilyet...mert nem termel nekik pénzt. -
Ez sosem fog megtörténni. Mivel az oroszok krumplin játszanak.
Ha lenne pénzem vennék egy XBOX One-t / PS4-et. +mellé lehet konzolhoz jó billentyűzetet-egeret venni és inkább ott WoT-oznék. -
Rammsch31n #378520 Szerintem ha nagyon akarnák megtudnák csinálni, csak a ruszki "számítógép"-nek nevezett őskövületek miatt nem csinálják...
és a hajósban sem csak PvE-ként működik, meg tán az AW-ba sem... csak a WG-nek ebben nincs érdeke, így leszarják. -
Angelus1991ster #378519 Időjárás effekteknek csak PvE módban lenne értelme. -
Nem igazán értem, ezt miből szűrted le. Kövesd vissza a hozzászólásokat. -
Rammsch31n #378517 Hát ha PC-re behoznák az időjárást (, mint a Blitzbe, meg a hajósba, érdekes ott működik az ilyen, ahol ha szar az idő még a látótáv is csökken!!!!), enyhén durva lenne, s ha szopnánk is legalább gyönyörködnék az időjárásba... :D -
endrodiz #378516 Ellenben, ha nem esik, oket akkor is szopatja a jatek. Es errol nekem egy klasszikus jut az eszembe: Vadasz, te szopni jarsz ide! :) -
lammaer #378515 TEhát akkor meg is fejtettétek: ha esik az eső akkor veszteni fogtok. A WG megcsinálta az időjárás APIt a WOTba. -
Mondom: Agyonszopat! -
Rammsch31n #378513 Miért, téged nem? -
Hát, lehet , hogy most nem esik az eső, ettől függetlenül még mindig szőrig szopat a játék.... -
Rammsch31n #378511 Pedig ma is esik az eső... :P Na mind1, csak baromira unom már, hogy egy csatát alig lehet megnyerni... -
Én egyszerűen a 0.9.15.1. mappa tartalmát áthúztam a 0.9.15.1.1. mappába. Indítottam a játékot, és működött is. -
lammaer #378509 Pedig a válasz nagyon ott volt, mostmár csak meg kéne fejtened mire akar megtanitani a kolléga SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rávezető kérdésnek hívják a módszert amit alkalmazott
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.11. 09:49:20 -
Angelus1991ster #378508 Hány néző nézte? Hány magyar ajkú néző nézte? Nem kell ezen ennyire kiakadni. -
Lucifer001 #378507 Azt nem tudom segít e , de próbáld meg átnevezni . 0.9.15.1.1 -
M0RN1NGST4R #378506 ilyenkor "jó" magyarnak lenni:
Rammsch31n #378505 Azért a WG-t ne hasonlítsuk már az anyatermészethez... :D Szobrot nem akarsz állítani nekik? :P -
asolyom #378504 Megint jött egy mikro-patch, ergo nem mennek a modok (Aslain, xvm).
-
yossarianHUN #378503 Igazán jól felszerelt ez a Skorpió.
yossarianHUN #378502 Tegnap esett az eső, ma meg nem. Ebben mi a logika? :P -
Rammsch31n #378501 Tessék tegnap halálra szívatott a játék... ma meg a fordítottja... ebbe mi a logika? -
csagataj #378500 Kicsit megkésve!
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2016.08.11. 07:49:48 -
Lokker #378499 Ellenben a scriptek... 
-
yossarianHUN #378498 Na, végre valaki
-
Kronos79 #378497 Dehogy. Én nem hiszek a WoTos konteokban. :) -
Du volt egy csatám,ami után majdnem szétvertem a szobámat 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Direkt nem álltam a szikla tövébe mert én alapból oda lőttem volna
-
yossarianHUN #378495 Ja. Csak először azt hittem, hogy az eredendő szopóroller mellett érvelsz, aztán beröffent a konteóallergiám:) -
Nem emlékszem már kivel vitáztam itt arról pár hónappal ezelőtt, hogy a prém m41 90 milyen jó kreditfarmer light létére. Hát őő izé, azóta hogy megvettem kb. ez az első olyan köröm vele, ami vállalható és kreditet is jól hozott. Szóval csak annyit szeretnék neki üzenni hogy igaza volt, azért nem egy kreditfosó gép ez. :) Csalóka az hogy legtöbbször ugye mindenki a jó köreit posztolja és azt hiszi az ember hogy ezzel majd lehet "aratni" állandóan.