418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Tegnap ezt már elővezettem a chat-en,most elmondom itt is.
    Ha igaz,hogy a Német E-100 megkapja a 150mm-es löveget,vagy ha azt nem is,de mondjuk a JT 128-át,akkor a Német TD ágnak végképp nem lesz értelme!
    Eddig is csak annyi előnye volt a JT-nek a Mini maus-Maus-al szemben,hogy jobb lövege volt.
    De ha ugyan ez(vagy még jobb)löveg felkerül egy tank-ra,akkor ki a jóisten fog JT-re hajtani??Hell Girl-ön kívül persze.:D
    Ha már Német high tier TD!
    Jobban álcázható mint egy tank?- NEM!
    Nagyobb tűzereje lesz mint az E-100-nak?- NEM!
    Mozgékonyabb,agilisabb?- NEM!
    Több HP-ja van?- NEM!
    Jobb a páncélvédettsége?- Ez még a jövő zenéje.Oldalról,hátulról biztos,hogy nem.Szerintem szemből se lesz jobb.A JT csak szemből a felépítményén kemény.Bár a tier 9-10-es lövegek ott is legtöbbször átviszik.De a testen szemből is gond nélkül lehet sebezni.
    Tehát szerintem erre is adhatunk egy NEM!-et.
    Pontosabb?- Talán.(kicsi a jelentősége.sokkal pontatlanabb nem lesz a tank sem.)
    Na most ezek után ki megy Német TD-re?Max az aki alacsony tier-ben akar velük bohóckodni!
  • Metwork
    akkor majd eladom a KV3-at ha meglessz az xp az IS-re :)
  • [NST]Cifu
    A rendszerből fakadóan az erdő mélyéről tüzelő harckocsikat nem lehet sose észrevenni. Annyi kell, hogy közted éa célpont (vagy bármelyik más ellenfél) között legyen két bokor, mindkettő legalább 15 méterre tőled. Ha van szemük (egy camo netes / skilles Hetzer vagy hasonló kicsit előrébb, aki nem lő), akkor kész, nem fogod látni őket, akármivel is lőnek. De ez esetben még csak a szemet sem látod, tehát végképpen semmi esélyed.

(megj.: klánharcoknál az adatok ismeretében amúgy jelentősen megnőhet a Hetzerek aránya, csak éppen camo skilles legénységgel, ventillátorral, binocularral és álcahálóval. A céljuk pedig nem az lesz, hogy öljenek, hanem hogy spottoljanak. :D)

A halálbokor gyilkosabb fajtája az, amikor egy jó értékkel bíró jármű (ez lehet akár egy Hetzer vagy JAgdPanzer IV is) felszerelkezik camo nettel és skillel. Ez esetben még lövés közben is csak viszonylag közelről (~100-120 méter) lesz látható. A kínosabb dolog, hogy a Szu-152, ISzU-152 és az Object 704 hasonló képességet párosít elementális tűzerővel. :)
  • Wlanseraf
    Egyébként tényleg igazat írtak a fejlesztők hogy ezzel a halálbokor cuccal nem tudnak mit kezdeni:) mert nincs is ilyen bug:) csak orosz cuccal találkozott az ember:D most még zavaróbb hogy tudja is az ember hogy mi a szitu:D
  • Forolto
    Inkább orosz ág.T-34-85 már 100mm-es ágyú ugyanaz,mint a T-44-esnek,igaz ez még lomha,de már a T-43 kezelhető jószág lesz.Nem beszélve a végén a T-54-el.A párduc nem rossz,de bele kell törödni,hogy oroszpártiak a készítők.
  • a.carkey
    Egy olyan tankom van, amivel rossz lóra tettem. Igazából nem is tankkal van bajom, hanem az ágyúival. A 85ös egy fos, ami még lassú is. A 122es meg egy lassú, pontatlan fos. Igazán nem értem, hogy miért nem lehet rátenni a 107est? Természetesen a KV-1Sről van szó. Kár ezért a tankért! Kb. olyan, mint a 3001 széria. De minek pakolnak be hasonló tankokat? Nem értem ...
  • Forolto
    Nobazzz,leváltották Overlordot?

Az új EU szeró kommunikációs managere Armitxes.Hova tünt Damon Hill azaz Overlord?
  • a.carkey
    Ha megvan a tigris, menj el a DB felé. Tetszeni fog. A Tigris még jó, nem pakol be túlzottan nagyok közé, a DBt meg imádni fogod. (Rá repair, rammer és ventillator és kész.)
  • [NST]Cifu
    Meguntam a JT-zést. Nem magát a JT-t, hanem azt, hogy összeállnak olyan csaták, ahol van néha 2 Tier VII.-es arty, akik ízekre szednek. Ha nincs arty, akkor Cliffs vagy Komarin, 3 platoonos T-54-el. Ha nem tudom a lánctalpát lelőni, akkor kb. 15 másodperc alatt vége a dalnak. De olyat is láttam már nem egyszer, hogy leállnak velem csiki-csukizni. A testpáncélt röhögve átlövi, az én lövéseim meg nagy eséllyel lepattannak róla. A csúcs 14 lövésből 10 lepattanó vagy "didn't penetrate" - és a végén én purcantam meg. Persze ez a jobbik eset, mert ilyenkor legalább lőni tudok rá, mert látom... :)
  • Fritz Von...
    Ebben az esetben nem sajnálom, hogy megvettem a T43-at, és eladtam a VK3601-et.
  • a.carkey
    Akkor belekezdtél a német hv ágba is. :)
  • [NST]Cifu
    Erre két Himmelsdorf példát tudnék hozni pro és kontra:

Pro:

Ferdivel top tier vagyok, beírom, hogy megyek a vár alatt, pár emberke menjen plz. a vasút felőli részre. Egy Szu-152 jött velem, 3-4 ember ment a várba, a többiek a vasút felé. :)
    De szétlőttük a Szu-152-el a vár alatt egy JSz-3-ast meg egy Tigrist, majd visszamentünk a váron áttörő mediumokért, és végül a vasút felől érkező KT-t is kivégeztük. Nagyszerű kör volt.

Kontra:

Panzer IV.-el vagyok, nézem, hogy indulás után szó szerint mindenki elindul a vár felé és vagy felmegy a várba, vagy a vár alatti utat vállasztja. Beírom, hogy ez így darwin-díjas taktika, egy-két ember visszajöhetne még védeni a vasút felőli részt. Jött is egy ember. A bázison maradt Hummel. A vasút felől egy KV és egy Pz.IV pedig átgázolt rajtunk. Kikaptunk, de nagyon. :)
  • a.carkey
    Szerintem van egy olyan, hogy bónusz órák idiótáknak. Ezt valahogy megtudják, és akkor megjelenik az összes, és tolonganak a tripla kreditért, tripla xpért. :)

Kedvenc mondtaim:
    -"Hilltop!" Megy ő és én a két legnehezebb tankkal, és más senki.
    -"All right!" Megy ő, én, de mindenki más balra.
    -(Az előbbi fordítottja.)
    -"Arty, pls cover me!" Erre az arty minden mást csinál, csak ezt nem.
    stb.

De azért vannak értelmes csapattársaik is, meg olyan helyzetek, ahol a pálya kialakítása elég ahhoz, hogy feltarts akár egy szakaszt is egyedül. Na ott van sikerélmény. :)
  • Forolto
    Nem vesztettél sokat,elbuktuk az összes legénységet,tankot, az összes xp-t megkaptuk free-be,az összes eddigi eredményeink elvesztek a goldot visszakaptuk amit tank slotra, premium tankra költöttük.Sja kaptunk 6000 goldot.:)
    A játék fejlődik,a balance végre ugyahogy jó,az artyk lekoptak a nerf óta,mostmár a userek hülyültek.Már a láthatóság se zavar annyira,mint a sok noob,aki rászabadul a WoT-ra.Félelmetes.
  • a.carkey
    Majdnem 19 milla credit a tank/cuccos ami a garázsomban áll a tankokon, plusz a jelenlegi kp. és a felszerelés ami nincs felrakva (ágyúk, rádiók, stb.), szóval úgy cirka 21 millió jelenleg.
  • DummyBoy
    Akkor megnyugodtam, eladogathatok szépen mindent ...
  • lammaer
    Speciel ő a hardwipe-t kérdezte (" akkor átmenni csak törléssel lehet(tehát minden megy a süllyesztőbe)" ), meg se említette a softwipeot :)
  • a.carkey
    Nekem kimaradt az előző soft wipe. Én már utána jöttem. 1xűen ki kell próbálnom párat, és nem mertem eladogatni belőle, mondván, hogy jön a soft wipe és így többet ér a gyűjtemény. :) De jó is ez így: artym, KV-1Sem még garázsban sem fog állni. VK3001 szériám pedig biztos nem lesz, max. csak átugrom őket ha nagyon kell. Minden tierből lesz egy tankom, az ötösből több, de igazából jópárat hanyagolni fogok. Még a P2re vagyok kiváncsi, aztán kész is vagyok.
  • Forolto
    Felejtsd el,Overlord már rég leírta,nem szükséges a soft wipe az adatok átmentésére.

Ezt a Soft wipe dolgot meg jó lenne elfelejteni,egyenlőre nincs tervben.Ha kell valami, gyúrj rá.
    Ha mégis lesz ugyis megtudod.
  • lammaer
    Az is, csak nem a legtöbb :)
  • a.carkey
    48? Azt hittem az én 16 tankom fullosan az sok. :)
  • Szakesz
    Értem, köszönöm a választ.
  • Eagle16
    A második opció.
  • Szakesz
    Én meg leálltam a T-54-es fejlesztéssel pont a wipe miatt, most már kinyalhatják! :P

Egyébként ha jön az EU szerver, akkor átmenni csak törléssel lehet(tehát minden megy a süllyesztőbe), vagy marad minden ahogy volt, de már EU szerverre csatlakozunk?
  • lammaer
    FAJGYŰLÖLŐ
  • spiczi91
    Igazából én is sajnálnám, ezt a 48 tankot azért elég volt összekuporgatni. :D
  • I.C.ram
    Számomra tök közömbös. Szerintem ugyanígy mennék tovább soft wipe után is, max a spórolt XP-ből talán kijönne a Ferdi.
  • f24sg
    HAHAHa, ROFL-LoL, stb.

ez jó hír nekem.
  • Tuvok #17806
    Hasznos lenne, de tényleg :) 12 órázás után pont elég csak a lényeget elolvasni :)
  • spiczi91
  • [NST]Cifu
    Lehet kéne "WoT topic hírlevelet" csinálni számodra, nem? ;)

Be se kell nézni, csak a fontosabb posztokat összesítve elküldeni. :D
  • [NST]Cifu
    Akkor én azt hiszem veszek egy LoLtraktort. :)

Az biztonságban van a T-54-esektől és a T30-asoktól. :D
  • Tuvok #17802
    Nem lammaertől kérdezem !
  • Tuvok #17801
    138 új üzi, bármi fontos ?
  • lammaer
    De addig is én leszek a világ ura, éssenkit nem engedek XPt szerezni :) mwhahahaha
  • Eagle16
    Én meg veszek T30-ast, azzal 3 lövés bármi, kivéve a Maus :D
  • Boron Power
    Ha továbbra is vissza a jövőből kategória marad, akkor soft wipe nélkül is az lesz szerintem.
  • lammaer
    A lehető legjobb hir számomra :) Mindjárt meg van a T-54, nem kell majd 14 másik T-54 ellen harcolni.
  • Eagle16
    A közeljövőben nem lesz soft-wipe.

"No. At least is the near future. "
  • Pyotr
    Fürdőszoba